Pesun linoleumin

Mikä olisikaan parempi pestä Linoleum lattia oli puhdas ja loistivat kuin uusi?

Linoleumi - yksi suosituimmista lattiapinnoitteet, etenkin usein rajojen tilat: keittiöt ja käytävillä. Sen tärkeimmät edut ovat lujuus, kestävyys ja kulutuskestävyys. Päällystetään laaja valikoima värejä ja kuvioita, joten valitse linoleum voi olla niin helppoa. On olemassa erilaisia ​​Korkkimaton luokassa kestävyyttä ja kestävät korostaa kuitenkin, että lattia enää säilyttänyt alkuperäisen ulkonäkö, että hän oikein huolta.

Oikeat työkalut lattioiden puhdistukseen

Ihanteellinen pesu on lämmintä vettä, johon on lisätty nestemäistä saippuaa, mutta nämä toimenpiteet ovat joskus riittämättömiä, ja lika ei halua lähteä pintaan. Tällaisissa tapauksissa voit kiinnittää huomiota useisiin suunniteltu työkalujen puhdistukseen.

On erittäin tärkeää pestä linoleumia ratkaisuja suunniteltu yksinomaan tätä materiaalia ja mitään muuta. Ne eivät sisällä kiintoaineita raapiminen pinnoitetta, muuten jopa kallein työkaluja ei voi palauttaa vahingoittuneet lattian menetetty tasaisuus.

On olemassa useita erilaisia ​​rahastoja, sen parempi pestä linoleumi:

 • yleismaailmallinen
 • välineet usein lattianpesua;
 • tiivisteet ja lialta suojaavia ominaisuuksia.

On ymmärrettävä, että erilaisia ​​keinoja puhdistukseen lattiapinnoitteen ei voida sekoittaa keskenään! Myös, älä käytä hankausjauheet ja geelejä, joilla on sen koostumus kloori. Lisäämällä kaupallisia saippuat tai jauhemaisissa pesuaineissa epäkäytännöllistä - jopa silloin, kun ne ovat täysin liuenneessa muodossa, koska se kuivuu pinnalla valkoisia raitoja ja tahroja, jotka on pestä uudelleen. Se ei ole suositeltavaa käyttää myös tarkoittaa, sooda ja emäksiä.

Lattia voidaan puhdistaa joko käsin tai mopilla. Meidän on kuitenkin muistettava, että pintakerros Linoleumista naarmuuntuu helposti, joten materiaalit seksuaalinen rätit pitäisi olla vaikeaa, koostuu kumista tai metallilankoja. Melko vialla vanha rätit, mutta paras vaihtoehto olisi osto erityinen liinoja. Pienille ja sekavan ryhmille kapeat mops ovat ihanteellisia. Ne voivat olla "lonkerot" mikrokuitua kuituja, ja vaahto telalla. Eri malleissa on ylimääräinen vesi uuttamalla mekanismi. Paras vaihtoehto - moppi teleskooppikahva, jolloin tavoittaa syrjäisiä paikkoja.

Jos mahdollista, ostaa erityinen höyrypuhdistinta täydellisenä mela-mopilla. Tämä laite ei vain poistaa tehokkaasti likaa lattialta, mutta myös on hyötyä taistelussa haitallisia mikro-organismeja.

Lattioiden pesuun: puhdas kerroksessa ilman avioeroa

Noudattamista yksinkertaisten sääntöjen miten pestä linoleumin irtoa elämän lattia. Esimerkiksi materiaali svezhevystlanny asiantuntijat eivät suosittele paljastaa märkä puhdistus 3-4 viikkoa. Tänä aikana, edullisesti lakaista lattia harjalla tai pölynimurin kerätä roskakoriin. Veden käyttö ei ole sallittua, koska linoleum olisi annettava "makaamaan" lattialle, ja kosteus voi osallistua sen muodonmuutoksen. Lisäksi luudat ovat ihanteellinen ja erityinen lautasliinat pyyhkimiseen linoleumin antibakteerisia ominaisuuksia.

Puhutaan usein, se olisi oikein huomata, että sinun täytyy täysin puhdistaa lattian vähintään kahdesti viikossa, ja jotkut huoneet siivotaan päivittäin. puhdistus algoritmi näyttää tältä:

 • kemiallinen pesu;
 • kerros pesu;
 • kiillotus ja kiillotus pinta.

Kemiallinen pesu voidaan suorittaa valita:

On tärkeää huolellisesti lakaista pois kaiken pölyn pinnalta ennen peset linoleumi - tätä laatua ja helppoutta myöhemmän puhdistuksen riippuu.

Linoleumi pelkää korkeita lämpötiloja ja hankaavia aineita, joten se olisi pestiin lämpimällä vedellä, vääntämistä pois kankaalla hyvin, ja odottamatta täydellinen kuivaus, kuivaa pehmeällä pala flanelli liinalla tai mikrokuitua. Tällainen menetelmä on vialla, jos viettää puhdistus säännöllisesti, ja tavoitteena on poistaa pölyn. Päivittäinen siivous on mahdollista yksinkertaistaa lattioiden, rajoittamalla pyyhkimällä kostealla liinalla.

Jos pilkut havaittiin linoleumin, sitten kuiva pesu suoritetaan ensin, sen jälkeen kun saastunut linoleumin peittävällä osiolla käsitellään erityinen aine tai puhdistusainetta, joka pestään pois riittävä määrä puhdasta vettä, ja sitten pesu suoritetaan täysin kerros:

 1. Poistaa tahrat, rasvan, voit käyttää tavallista astianpesuainetta.
 2. Marker, musta jälkiä liikkuvat huonekalut, jodia, kahvi, ruoka väriaineet, Zelenkov, asfaltti, kenkävoide jälkiä, voiteluöljyn myötävaikuttamaan bensiiniä tai petrolia. Pienellä alueella osat voivat hangata ammoniakkiliuosta tai kynsilakan poistoaine.
 3. Kalkkitahroja hyvin poistettiin nestemäistä puhdistusainetta laatat.

On tärkeää muistaa, että tahrat voidaan poistaa välittömästi, ilman lykkäämisestä "myöhempää". Niin se voi olla myöhäistä ja likaa vestsya pinnoitteeseen rakenteessa, vahingoittaa sitä pysyvästi.

Useita tapoja tehdä linoleumi kiilto

Ei jokainen puhdistusaine voi taata täydellisen tuloksen hetkessä, ja lattioiden paitsi edistää terveyttä kaikkien perheenjäsenten, mutta myös osoitus tarkkuuden emäntä. Usein kysyttyjä kysymyksiä, peset linoleumia että loisti huomattavan ratkaista improvisoitua keinoin ohittaa kemialliset koostumukset:

 1. Jotta linoleumin kiiltävän pinnan, voidaan pestä lisäämällä vettä perunan keittäminen tai enemmän lusikkaa perunatärkkelystä.
 2. Vanha "isoäiti" resepti neuvoo sekoittaa lehmän maito ja vesi suhteessa 1: 1, pese lattia emulsion ja kuivaa pehmeällä liinalla. Toisen soveltaminen lattiat saavat himoitun kiiltoa.

Jos luulit yllä manipulointi ei riitä, niin on olemassa useita vaihtoehtoja, kuin hieroa linoleumlattia loisti:

 • erityinen kiillotus ja polymeeri mastiksin voi nopeasti ja vaivattomasti takaisin pinta ensisijaisen kiilto ja lisätä suojaavia ominaisuuksia päällysarkkimateriaalin ansiosta luoda ohut vettä hylkivä kalvo;
 • muutama tippa pellavaöljyä tai lakalla, kastetulla puhtaalla sienellä tai villakangas, joka sinun täytyy työskennellä ympäri lattiaa, ja sitten kiillottaa kuivalla flanelli, myös erinomaisen tuoton kiilto.

Linoleumi on käsiteltävä vähintään kerran kahdessa kuukaudessa. Antaa puheenvuoro lisäsuojaa lietteenkäsittelylaitosten lakan tai mastiksin voidaan tehdä kahdesti. On tärkeää antaa päällysteen levätä kiillotus 8-10 tuntia, vähentää kuormitusta ja menemättä huoneen mahdollista.

Säännöllinen puhdistus ja käyttää erityisiä suojavarusteita pitää ehjäksi. Ja se kestää yli vuoden, pitkään säilyttää kauneutta ja kiilto.

Kopiointi ja monistus materilov kielletty.

Hoito linoleum ehkäisemisestä ja puhdistus välineet

Kuten Linoleumlattiat tänään on lähes jokaisessa huoneistossa. Tämä ei ole yllättävää, koska riittävän demokraattinen arvo on erilainen toiminnallisuus, kestävyys, houkutteleva ulkonäkö, erilaisia ​​värejä, helppo puhdistaa. Mutta lattia on pitkä ilahduttaa meitä nämä ominaisuudet, on tärkeää säännöllisesti toteutettava asianmukaista hoitoa linoleumi.

Noudatamme sääntöjä - pitää lattian ↑

Kun kaikki ammattilaiset, linoleumin, samoin kuin kaikki muut lattianpäällysteet, on useita haittoja. Sen pinta on herkkä lämpö-, kemialliset ja mekaaniset vaikutukset. Siksi sen ulkonäkö ja käyttöikä riippuu siitä, kuinka huolellisesti meidän kohdella häntä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla ainakin yleinen käsitys siitä asianmukaista hoitoa linoleumin, muuten se saattaa menettää mallikas nopeasti.

Ensimmäinen asia pitää mielessä, että kotitalouksien linoleumi on suunniteltu asuinkäyttöön ja on yleensä valmistettu materiaaleista, joiden keskimääräinen suorituskyky (ja siten halvempaa) ja usein ei ole ylemmän suojaavan kerroksen.

Tällaisissa tapauksissa, jotta mahdollisimman suojata linoleumin mekaanisilta vaurioilta, sekä pidentää käyttöikää, pinta on tarpeen itsenäisesti käsitellä polymeerin mastiksi tai kiillottaa. Pinnalla linoleumin sellaisessa hoidossa, ohut kalvo, joka antaa sille lisää kulutuskestävyyttä. Se suojaa monia uhkia linoleumin - mekaanisia vaurioita, nesteiden varalta, ultraviolettisäteilytyksestä. Lisäksi linoleumi ei pysy jälkiä pyörät huonekalujen ja kenkiä. Levitetään, yleensä kaksi materiaalikerrosta ja pidetään ilman kuormaa on vähintään 8-10 tuntia.

On olemassa erilaisia ​​suojakalvot, ne eroavat värisävyt (matta, kiiltävä), tiheys (kiinteä, kevyt), ja muut ominaisuudet.

Tärkeää! Linoleumimaton halkeamia, kerran tai kahdesti kuukaudessa Rasvaa päällystämiseen pellavaöljy tai pellavaöljy. Öljy levitettiin sieni, ja sen jälkeen trituroitiin kuivalla liinalla. Linoleumi loistaa, ja etsiä hyvin hoidettu.

Tehokkaita ennalta ehkäiseviä toimenpiteitä ↑

 1. Suojaavat mekaanisilta vaurioilta linoleumia on asetettava suulla asunnon säleikkö tai suojamaton joka puhdistaa kengät pölyltä, lialta ja pieniä kiviä, sillä ne voivat naarmuttaa pintaa.
 2. On toivottavaa, että huonekalut asunnossa oli leveä jalat tai muovia pyörät. Jalat täytyy suojella etiketin esimerkiksi huovasta. Et voi käyttää kumia tähän tarkoitukseen - se jättää pysyviä tahroja linoleumi.
 3. Se on suojattava putoamisen linoleumin tai polttamalla savukkeita tulitikut sekä mahdolliselta kosketuksiin kenkävoide, huulipuna, alkoholia sisältäviä aineita.
 4. On mahdotonta vetää vetää painovoiman linoleumin: päällystys revitty näin. Jos haluat siirtää kohteita he tarvitse nostaa, käyttää matot tai pyöriä.
 5. Saastumisen pitäisi yrittää poistaa vain, että ne eivät imeydy pinnoite. Tahrojen voidaan poistaa paljon vaikeampaa.
 6. Voimakkaasti ei voida käyttää puhdistukseen hioma-aineet, valkaisuaineet tai kemiallisia liuottimia.
 7. Sitä ei suositella levittää linoleum parvekkeella: pakkanen ja suora auringonvalo - tärkein viholliset linoleumi. Vuodesta jatkuva altistuminen auringonvalolle ja lämpötilan muutoksiin nopeasti linoleumia halkeama, vaaleta ja tuhottu.

Näyttää siltä, ​​että mikä on viisautta ottaa rätti ja minun itseni. On kuitenkin olemassa joitakin vivahteita, jotka täytyy tietää välttämättä.

Joten, linoleumi - se pestään?

On huomattava, että asennuksen jälkeen ensimmäisen kerran täytyy puhdistaa linoleumia erittäin kuiva menetelmä. Jos päällyste on antaa alueilla, joilla ihmiset kävelevät usein (esimerkiksi, käytävällä), se olisi käsiteltävä polymeeri-päällystetty tai suojaava emulsio. Linoleum yhtenäistä selvästi pilaantumista, joten sitä olisi käsiteltävä välittömästi näillä keinoin, että uusi pinnoite ei jää jälkiä korjauksia.

Jonkin ajan kuluttua päivittäisen pyyhkimiseen linoleumi voit käyttää märällä rätillä. Pre suorittaa kemiallinen pesu luuta tai pölynimurilla. Tarvittaessa, linoleumin voidaan pestä vedellä, johon on liuotettu tai saippuaa jauhe (on tärkeää, että jauhe on helposti veteen liukeneva).

Pesun linoleumin saastumisen? Tällaisissa tapauksissa, kun normaali vesi ei voi tehdä, käyttää erityisiä keinoja pestä linoleumia, niitä myydään kaikissa kotimaan myymälöissä. Soveltaa niitä, on kuitenkin oltava huolellisesti, pieniä määriä, ja sitten ne puhdistaa pinttyneen lian kannesta ja vanhat tahrat.

Jos desinfiointi on tarpeen, on mahdollista kaataa veteen sanitizer, vain että se ei ole liian aggressiivinen.

On mielenkiintoista tietää! Vanhentunut podmolodit linoleumilla, pesemällä maito sekoitettuna veden kanssa suhteessa 1: 1.

Kun kyseessä on useita keinoja pestä linoleumia, sinun on ensin varmistaa, että niiden yhdistäminen on turvallista. Jotkin työkalut tulevat opposition keskenään, ja se voi huonosti vaikuttaa sekä puhdistus pinnoitteet sekä tilan koko pinta linoleumi.

Mikä ei ole välttämätöntä pestä linoleumia ? Sitä ei voi käyttää, kun pesusoodaa linoleumin, emäksiset puhdistusaineet, koska ne tekevät sen hauras, ja sen seurauksena hän nopeasti heikkenee. On myös suositeltavaa olla käyttämättä liian äärimmäisen kuumaa vettä puhdistettaessa linoleumin hän myös vaikuttaa haitallisesti pinnoitteen kunnon.

On olemassa yleinen sääntö: tahra linoleumille on poistettava välittömästi saastumisen ei ole ehtinyt imeytyä pinnoitteen.

 1. Tahroja öljy, vaha ja asfaltti voidaan poistaa bensiiniä, jonka voi ostaa rautakaupasta. Pala vahaa tai asfaltti täytyy kytkeä lastalla, ja jäljellä oleva tahra hieroa bensiinillä, ja sitten huuhtele vedellä. Vain pestä tahrat kenkävoide.
 2. Päästä eroon tahroja jodia, kahvia, elintarvikeväriä, lasten kynän käytön bensiiniä, petrolia tai tärpättiä. Koska kaikki nämä aineet ovat haitallisia riitä kattamaan niitä tulisi käyttää pieniä määriä, pudottamalla hieman pehmeällä liinalla ja varovasti hieromalla tahra. Mustetta poistetaan hiekkapaperilla tai linoleumin hohkakivi, ja sitten voiteluöljyä pinnoite pellavaöljy.
 3. Täplät hometta, ruostetta tai yrttejä voi hangata pois liuoksen kanssa, jossa on 1 osa valkaisuainetta ja 10 osaa vettä. Jos pienet jäljet ​​pysyvät olisi hierotaan sitruunamehulla.
 4. Vuotanut öljy on poistettava mahdollisimman pian paperipyyhkeellä tai kankaalla ja pese vedellä ja saippualla. Jos tahra on pysyvä, voit pyyhkiä sen tärpätillä ja huuhtele vedellä linoleumi.

Erillinen keskustelu - miten ja mitä pestä Zelenka linoleumilla .

Vuodesta elämänkokemuksen huomasin että pullon vihreä maali hyvin usein tapana vahingossa kaatuminen, vuoto, tauko, etenkin leikkisä lasten pienet kädet. Mutta sen näkemistä suosikki Linoleumin Zelenka ei paniikkia: Nämä paikat voidaan näyttää. Se käyttää erilaisia ​​keinoja:

 1. Tuore zelenki paikalla pyyhi kynsilakanpoistoaineella. Jos ensimmäinen yritys epäonnistui, on tarpeen muuttaa pumpulia ja pyyhi tahra uudelleen.
 2. Kastetulla vanupuikolla kymmenen prosenttia ammoniakkia, pyyhi tahra tuorerehun. Jos se on tuore, se poistetaan yleensä nopeasti avulla kemiallisia aineita. Käsittelyn jälkeen ammoniakkiliuoksella linoleumin tulee pestä lämpimässä, saippuavettä.
 3. Märkä moppi kamferi alkoholin tai vetyperoksidin ja hankaa niitä tahra, pese linoleumin lämpimällä vedellä.
 4. Tahrojen zelenki myös mahdollista käyttää nestemäistä hlorofillipt (farmaseuttinen aine).

Jos tahra ei ole ensimmäinen tuoreutta ja irrota se ei toimi, sinun täytyy yrittää sulkea värjätään osa huonekaluja tai muita huonekalu.

Miten pestä linoleumia kunnostettu ↑

Voit neuvoa yhden asian: tarve varmistaa parhaan mahdollisen suojan Korkkimaton likaantumiselta korjauksen aikana. Tehdä tämän, koko lattia tulee peittää muovikalvoon tai paperiin, niin sitä vähemmän tarvitaan sitten painia miten pestä linoleumin uusittu.

Pilaantumisen kitti raaputettiin kevyesti lastalla. Pestyt pöly ja valkoinen kalvo, jossa on lämmintä vettä (useita kertoja). Sitten muuttaa kangas (ei pestä pois edellisen rakentaminen pölyltä) ja pestiin linoleumin, lisäämällä vettä hieman etikkaa tai kaliumpermanganaattia. Vaikeisiin tahroja, voit käyttää "valkoisia henki" tai keino "646". Hankausaineita ei ole suositeltavaa, ne voivat vahingoittaa suojaavan pinnoitekerroksen.

Video: Taloudellisesti tuhota tahrat ↑

Seuraamalla säännöt ajoissa hoitoon linoleumi on mahdollista turvallisuuden varmistamiseksi sen laadusta ja ulkonäkö tulevina vuosina.

Pesu linoleumin: 5 vihjeitä ammattilaisten

Erikoistyökaluja, et voi vain pestä linoleumia, mutta myös takaisin hänen alkuperäisen ulkoasun Linoleum pidetään yhtenä yleisimpiä lattiapinnoitteet. Tämä materiaali on korkealaatuista suojaavan pinnoitteen vahvuus, eri värejä. Mutta, kuten kaikki materiaalit, ajan mittaan se menettää alkuperäisen ulkoasun: menetetty kiilto näyttävät tahrat, merkkien ja tahroja. Pidentääkseen linoleumin, sen pitäisi varmistaa asianmukaista hoitoa. "Pese linoleum?" - Vastaus kysymykseen löytyy tässä artikkelissa.

Miten päivittää linoleumin kotona

Monet ihmiset eivät ihmetellä, miten tehdä linoleumin menettänyt sen ulkonäköä käytön aikana. Täytyy sanoa, että joskus on parempi kunnolla hoitaa pintaa, kuin palauttaa sen. Asianmukainen puhdistus säilyttävät kiiltoa ja materiaalin eheys.

Bittisten versioiden päivitys linoleumi ja antaa sille kiiltoa voi olla avulla vaha

On tärkeää pitää mielessä, että on olemassa menetelmiä ja tekniikoita niiden poistamisesta kullekin vika. Eivät etsi ihmelääke kaikkiin ongelmiin.

Päivitystapahtumaa linoleumin hyvässä tulisi pitää puolivuosittain - se pitää sen loistaa, päästä eroon naarmuja ja scuffs. Jos linoleumi polyuretaani-pohjainen, voit päivittää sen avulla erikoislaitteet. On kuitenkin tärkeää huomata, että se ei sovellu hyvin ohuita materiaaleja.

Päivitys on tehty vaha:

 • Ennen kuin vaha on pestävä hyvin linoleumin. Puhdistaa lattia, voit käyttää erilaisia ​​kemikaaleja, jotka soveltuvat hoitoon linoleumin. Mutta useimmat asiantuntijat vaativat puhdistusta lattialle vedellä maitoa. Koostumus valmistetaan eri suhteissa.
 • Linoleumi täytyy kuivua. Sen jälkeen se olisi hankaa kuivalla liinalla - tämä estää esiintyminen avioeron.
 • Pinnalla levitetyn vahaa ja jakaa sen kehän ympäri linoleumin.

Eri pelkistimet voi ostaa erikoisliikettä. Tekniikka niiden soveltaminen voi olla hyvin erilaisia ​​- se riippuu tasosta pinnan vahingoittumisen. Soveltamisen jälkeen suojakerroksen pinta on puhdistettava pölynimurilla. Älä märkä puhdistus on tarpeen liian usein suoritetaan: vesi voi häiritä materiaalin rakenteesta.

Hoito linoleum kotona

Linoleumi vaatii huolellista käsittelyä. Keinot hoitaa tietojen lattia täytyy valita aggressiivinen sopii tietyn tyyppistä materiaalia ja saastumista. Märkä linoleumi puhdistus on tehtävä oikein, muuten materiaali saattaa kärsiä.

Puhdistaa linoleumi asiantuntijat suosittelevat valita ei- voimakkaita puhdistusaineita

Ennen nihkeäpyyhintä tulisi suorittaa huolellisesti, Kemiallinen pesu - tähän menestykseen piilee huolta lattia.

Itsepuhdistuvat pinta ei voi olla liian saastunut käyttää liian kuumaa vettä. Kemiallinen pesu, asiantuntijat neuvovat suorittaa imurilla ja märkäpuhdistusmenetelmiä - liinalla pehmytkudoksen. Märkä puhdistus voidaan suorittaa yksinkertainen virvoke pinta, hankaamalla pinta ei ole liian märkää kangasta.

 • Ei liian likainen linoleumilla pestiin pelkällä vedellä.
 • Jos likainen linoleumi riittää puhdistamaan vedellä saippualla.
 • Eroon pinttyneen lian auttaa valmistettua liuosta vesipohjaisia ​​saippualla ja vodkaa.
 • Päästä eroon rasva tahroja, linoleumin levitetään astianpesunesteellä, hieman hankaa pintaa sienellä ja pyyhi pinta kuivalla liinalla.
 • Poistaa vanha rasvatahrat käyttää tai tärpättiä välineet lukemat laatoitettu pinnoille.

Siivous linoleumi on valittava huolellisesti. Ne eivät saa sisältää liuottimia tai asetonia. Täplät elintarviketuotteiden tai kemiallista maali voidaan poistaa käyttämällä bensiiniä tai petrolia.

Linoleumi näyttää hienolta: eri värejä ansiosta se sopii täydellisesti sisälle. Mutta materiaali ei menetä sen valituksen, on tarpeen hoitaa kunnolla heille - se auttaa pidempi käyttöikä ja kestävyys. Erityyppiset linoleumin vaativat erilaisia ​​lähestymistapoja niiden puhdistusta.

Valitse paras keino puhdistamiseksi linoleumi voi liikkua erikoisliikkeet

Tyypillisesti märkä puhdistus linoleumin suoritettiin käyttäen saippualiuoksella - säännöllisyys menettelyjen estää liian paljon pintakontaminaatio.

Jos linoleum on edelleen tarvitsee perusteellisempaa puhdistusta, pesemällä kerros, käyttö ratkaisut on suunniteltu erityisesti huolta linoleumin. On tärkeää varmistaa, että liuos ei sisällä kiinteitä aineita, jotka voivat vahingoittaa pintaa linoleumin. Et voi myöskään käyttää varat perusteella klooria.

 • yleismaailmallinen
 • Ajoneuvo on suunniteltu toistuvaan käyttöön;
 • Väkevää valmisteita, joiden lianirrotusominaisuudet.

Puhdista lattia kunnolla - päätehtävä linoleumin puhdistukseen. Ennen kuin aloitat märkäpuhdistus, sinun täytyy päästä eroon pölyn linoleumi. Pintakäsittely on suoritettava käyttäen vain yksi ratkaisu. Keskenään ratkaisuja ei voida sekoittaa.

Uurrettu kerros näyttää hienolta, mutta se tarjoaa paljon ongelmia. Se kerää paljon pölyä ja likaa, jota ei voi poistaa yksinkertaisesti pesemällä lattian. Hyvä puhdistaa karkea lattiaan kankaalla tai sienellä ei onnistu.

Kun valitset linoleumi helpotus tietää, että se on puhdistettava säännöllisesti, ja menettely aikaavievää.

Folk korjaamiseksi kuten puhdistus - pour pinta saippualla ja vedellä ja jättää saastumista liota jonkin aikaa. Saastuminen tyypillisesti poistetaan käyttämällä harjalla jäykät harjakset. Linoleumlattiat tulee puhdistaa huolellisesti vahingoittamatta pintaa. Tietenkin tämä menetelmä kestää kauan, mutta hän on tehokkain.

Pesemiseksi linoleumin helpotus tulisi lisäksi käyttää harjaa

Vaihtoehdot puhdistus linoleumi helpotus:

 • Käytön harjan;
 • Käyttämällä erityistä puhdistusainetta linoleumin;
 • Käytön pesuaineen ja puhtaampi erityistä suuttimet.

Puola kuten linoleumi on varsin ongelmallinen. Kiillotus voi olla aikaa vievää, joten joskus on järkevää palkata ammattilainen tähän. On tärkeää muistaa, että puhdistus on monta kertaa helpompaa, jos pinta käsitellään huolellisesti ja järjestää kuiva tai märkä pesu päivittäin. Linoleumi "Tarkett" hyvin puhdistettu erityisellä tavalla. Pintakäsittely on lempeä, muuten pinta voidaan helposti vahingoittua. Joskus estävät uuvuttavaa pinnan puhdistus voidaan käsitellä erityisen varovainen linoleumi ja päivittäinen puhdistus.

Käteviä työkaluja: pesun linoleum (video)

Linoleumi - yhteinen kansi, joka miellyttää kuluttajia niiden kestävyys ja luotettavuus. Pidentää käyttöikää tuotteita voidaan säännöllisesti siivous. Tällaiseen puhdistus on tarpeen korjata, koska linoleumpinnan voivat joutua kärsimään aggressiivisia aineita. Se on parasta tehdä systemaattisia kuivan ja märän puhdistus linoleumi. Märkäpuhdistukseen, voit käyttää pelkkää vettä saippualla ja voi ostaa erikoisliikkeisiin keinoja hoitaa linoleumi. Se on vaikeampaa, kun puhdistat linoleumin helpotusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin