Pesun koneöljyllä

Öljytahroja vaatteisiin

Usein käy niin, että vaatteisiin todettiin vastustuskykyiseksi täplät käytöstä aiheutuvat Auringonkukka, vihannes, tai moottoriöljy. Ne ovat erityisen vastenmielinen kotiäidit, koska he eivät pese käyttäen tavanomaisia ​​pesuaineita.

Miten pestä vaatteita auringonkukkaöljyä (öljy)

että pese öljytahroja vaatteet, Voit käyttää tavallista suolaa, ruokasoodaa, perunatärkkelystä. Sijasta saastunut sirotella yhden mainitun paksu irtotavaran. Sen jälkeen, kun aine absorboi öljyä, pyyhi tahra kankaalla, sienellä ja sitten blotattiin käyttämällä pesuainetta astioita tai erityistä puhdistusta jauhe.

Erinomainen työkalu poistaa rasvaisia ​​tahroja tullut paperia ja rautaa. On välttämätöntä siirtää saastunut alue muutama paperipyyhkeitä, jolloin sen ei niiden välillä. Sitten rauta kuumennettiin 100 astetta ja useita kertoja kankaan läpi silittää öljytahrojen. Siten kangas absorboi loput öljystä.

Poistamiseksi öljytahroja vaatteita käytetään usein ratkaisuja, valmistettiin käsin:

1 h. Lusikka ammoniakkia laimennettuna puoli lasilliseen lämmintä vettä, kun 1 h. Pesujauhetta ja lusikka käsitellään seoksella, jossa on tahra. Öljytahran kankaan läpi ja sitten rautaa.

Tuore pesu öljystä voi avulla tavallisen suolan, ja liitu jauhe. Molemmat tuotteet sekoitetaan yhtä suurina määrinä ja levitetään paikalla. 2 tunnin kuluttua on mahdollista poistaa ne, harjalla jäykkä harjakset. Jos öljyä tahroja ei ole tarvinnut toistaa menettelyn.

Hyvä vaihtoehto poistaisi rasvainen käyttää asetonin ja bensiinin. Tästä rakenteesta johtuen on mahdollista pese inveterate tahroja öljyä vaatteet. Ottaa samassa suhteessa nesteiden ja sekoitettiin. Liuos levitettiin vapaasti saastuneita alueita. 3 tunnin kuluttua se on mahdollista huuhdella tuote lämpimällä vedellä. Huomaa: tämä menetelmä on ehdottomasti ei sovellu värillisiä ja herkkä kankaat!

Vielä turvallinen tapa käyttää bensiiniä: kansi tahra pala valkoista puuvillakangasta, kostuta pumpulipuikolla bensiinin ja pyyhi saastuneen alueen nurjalta puolelta liikkein.

Miten pestä moottori (moottori) öljyä vaatteita

tuoreet tahrat kone öljy tehokkaasti vaatteisiin pestiin soveltamalla suola ja talkki. Ainesosat pannaan yhtä suuret määrät paikalla saastuminen. Suola ja jauhe tulisi imevät öljyä, ja vasta sen jälkeen, että vaatteet on ravistettava. Menettely toistetaan, kunnes kunnes öljy on täysin imeytynyt. Sitten paikka saastuminen pestiin kuumalla vedellä.

edullisin tapa puhdistaa moottoriöljyn - astianpesuaineen. Tarpeeksi, jotta hänen vaatteensa ja, 30 minuutin kuluttua, harja. Tämä menetelmä, kuitenkin, on myös sopiva tuoreita tahroja.

Vedä moottoriöljy auttaa, kumma kyllä, margariini. Sitä olisi sovellettava tahra ja jätä 40 minuuttia. Edelleen huuhdellaan työkappaleen osan saippua lämpimällä vedellä ja saippualla.

Täplät valoa koneöljyä vaatteisiin, joka ei pelkää vettä, voidaan johtaa laskemalla se glyseroli ja sitten pestään tavanomaisella tavalla käyttämällä sopivaa pesuainetta kangas.

Pestä tuore tahroja, käytä jauhemaista kalkkia. Vihmoivat alue vaatteita ja pari tuntia myöhemmin poistettu. Tahrat Villavaatteet voidaan pestä käyttäen liuosta, jossa bensiinin ja vettä samansuuruisina osuuksina. se on tarpeen soveltaa saippua seos bensiinillä suhteessa 01:10, että pitkäaikainen paikkoja.

Jos läikkiä matto, ensimmäinen pyyhi ne kostutetulla kankaalla tärpätti, ja sitten kansi päälle imupaperin ja rauta kuuma rauta,

Pidätkö siitä? Paina nappia:

Miten pestä moottoriöljyn kanssa vaatteita?

Professional autoilijat, mekaniikka ja fanit ajaa moottoripyörää usein ongelmana, miten paikalla moottoriöljy. Jotkut ihmiset eivät välitä, mutta monet eivät halua heittää asioita ja alkaa etsiä tapa pestä pois moottoriöljyä.

On kaksi tapaa ratkaista ongelman kotona - pesua miedolla pesuaineella tai perinteisiä reseptejä. Ja molemmilla on omat etunsa.

Suosittu Menetelmät tahrat moottoriöljyn

Pestä pois moottoriöljyn voi joko käsin tai pesukoneen. Molemmissa tapauksissa paikalla aluksi liotetaan eri mediassa, ja sitten poistetaan.

 1. Sinappi jauhe. Poistaa tuore tahra tai vanhentuneet, voit käyttää sinappi - nimittäin, ripottele jauhe likaiset paikka. Sitten sinun täytyy ottaa harjalla, saippua, lämpimällä vedellä ja vuorotellen soveltaa sinappi ja saippualla, kun taas hankausta harjalla.
 2. Hammastahnaa. Jos yhtäkkiä löytänyt paikan vaatteita, sinun ei tarvitse erikseen etsiä luovia tapoja huuhdo moottoriöljyn, käytä hammastahnaa riittää. Voit tehdä tämän, laita se tahra, anna kuivua. Kun se kuivuu, sinun täytyy tyhjentää jäänteitä harjalla ja pese kohde pesukoneessa.
 3. Kerosiini. Tämä tarkoittaa, että voimme helposti päätellä saastuminen moottoriöljyn ja muiden öljy tahroja. Et tarvitse mitään monimutkaisia ​​toimia. Sinun tarvitsee vain laittaa kerosiinin vaatteista paikka ja jätetään 10 minuuttia. Sitten jäänteet varojen avulla tiheä paperia ja pese tuote pesukoneessa.

Jos käsi on olemassa tahranpoistoainetta, se ei tarvitse hikka muita keinoja kuin pestä moottoriöljy. Yksinkertaisesti pyyhkimällä saastuneiden alueiden, sitten pestä vaatteita käsin tai koneellisesti.

Menetelmät tahrat moottoriöljyn jeanswear

Luultavasti suurin osa öljylautan löydettiin farkut. Ja se ei ole outoa, koska äidin vaatteet parhaiten sopii työhön ja vapaa.

Puhdista vaatteet farkut useilla tehokkaita keinoja.

 • Pyykinpesuaine ja liuotinta. Tämä on yksinkertainen, tehokas, vaivaton tapa. Poistaa öljyinen lika farkut, käsitellään liuottimella. Sitten soveltaa likainen paikka pyykinpesuaine ja huolellisesti hangataan harjalla (10 minuuttia tulisi olla riittävä). Pese tuote kuumaan veteen (jos ei irtoa farkut).
 • Ammoniakki ja tärpättiä. Sekoittaa yhtä suuret osuudet kahden komponentin ja soveltaa seoksen tahra vaatteet osat. Muutaman minuutin hieroa öljyinen lika, sitten pestiin lämpimällä vedellä asia.
 • Työkalu poistaa kynsilakka. Tämä tarkoittaa, että on saatavilla lähes jokaisen naisen kaapissa ja auttaa paitsi poistaa kynsilakka, mutta myös tuoda monimutkaisia ​​pilaantumisen farkut. Tämän vuoksi on tarpeen esittää keinoja sieni, sitten märkä likainen paikka, jonka jälkeen lämpimällä vedellä pestä tuote.

Miten poistaa öljyn tahrat arkojen?

Herkät kankaat voivat vaurioitua pestäessä kaikenlaisen pilaantumisen. Onneksi on olemassa useita tapoja, jotka voivat auttaa selviytymään rasvainen paikkoja kotona.

 1. Talkkia, maissitärkkelystä, vauvantalkki. Tuoda polttoöljy jälkiä vaatteet, sinun täytyy ripottele ne yhdellä näistä aineista (harkintansa) ja jättää asia siten yöksi lämpimään paikkaan. Aamulla harjata pois jauheen kudoksen ja pese asiat lämmintä vettä. Vaikutuksen alaisena lämpötila jauhe imee öljyä kankaan ja tahran katoaa.
 2. Mel. Edullinen luonnollinen väri auttaa poistamaan öljyinen lika arkojen, takit, sekä farkut. Voit tehdä tämän, sinun on Englannin liitu jauheeksi ja laita se tahra, anna vaikuttaa muutama minuutti ja ravista jäänteitä aineen kanssa kudosta. Valkoinen jälkiä liitu auttaa poistamaan tavallista pyykinpesuainetta.
 3. Synteettiset tahranpoistoaineet. Jos ennen vanhaan ihmiset etsivät kaikenlaisia ​​folk korjaustoimenpiteitä vetäytyä tahroja vaatteista, mutta nyt et voi tehdä, ja käyttämällä synteettisiä pesuaineita. Koostumukseltaan erilaisia, hinta ja tarkoitus pesuaineiden ja tahranpoistoaineissa poistaa lian valkoinen, värillisistä kankaista ja jopa puhdistaa vaikeita tahroja farkut. Oppia tekemään se, voit lukea tietoja pakkauksessa.

Mitä voidaan tehdä täplät moottoriöljyn

Lisäksi tehokas ja toimiva reseptit, on eräänlainen "vasta" öljyinen tahroja.

 1. Mitä nopeammin - sen parempi. Näyttämään monimutkainen saastuminen vaatteet, sinun on toimittava nopeasti. Pidemmällä moottoriöljy pobudet kankaalle, sitä vaikeampaa on poistaa.
 2. eräpäivät. Öljyn poistaminen tahrat vaatteista käytetään monissa tekninen seikka: tärpättiä, bensiiniä, liuottimia. Jos työelämänsä kunnossa, niin kaikki on "suuri menestys", ja jos ei, housut tai takin voivat vioittua.
 3. Kuuma vesi. Niissä tapauksissa, kun moottoriöljyn likaantuvat asia luonnonmateriaaleja, farkut tai maalaamaton synteettisiä, et voi erityisen hätää. Mutta jos kangas on ohutta, värillinen tai koristeltu koriste-elementtejä (helmiä, kirjonta, kiteet), sen pitäisi olla siisti.

Kun poistat koneen öljytahroja arjen ja juhlavaatteet olisi otettava huomioon kaikkia sääntöjä ja vaatimuksia. Vaikka likaiset takki, lampaan tai valkoiset housut, ei ole syy heittää ne pois. Tutuilla työkalut taas tulla puhdas ja tuoksuva ensimmäisenä päivänä oston jälkeen.

Äiti kaksi lasta. Olen suorittaa kotitalous on yli 7 vuotta - tämä on tärkein työ. Haluan kokeilla, yrittää jatkuvasti erilaisia ​​keinoja, menetelmiä, tekniikoita, jotka voivat helpottaa elämäämme, modernimpi, rikkaampi. Rakastan perhettäni.

Soveltaminen diklorvossia "Neo" mistä torakat

11 vinkkejä siitä, miten pukeutua päästä eroon siemennesteen tahroja

Miten pestä matto kotona?

Yksi kommentti artikkeliin "Miten pestä moottoriöljyn kanssa vaatteita? "

Tuolloin olen viettänyt hieman aikaa opetella otstirovat miehensä paita, hän on minun mekaanikko. En tiennyt, että on olemassa niin monia tapoja, kiitos, kokeillaan.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Adella.ru - on sivusto kaikille naisille. Ja nuoret äidit istuu asetuksella, ja nuoret tytöt vain kirjoittamalla aikuisikään, ja isoäidit jotka ovat nostamassa lastenlastensa, ja liikenainen ja kotiäiti - jokainen voi löytää meidän portaalin hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa.

Käytettäessä tiedot sivustosta aktiivinen linkki ei tarvita!

Miten pestä vaatteita koneöljyllä: Toimivia tapoja

Auton pestä pois öljystä asioita paljon monimutkaisempi kuin miltä se näyttää. Mutta on olemassa useita tehokkaita menetelmiä, jotka auttavat ensimmäistä kertaa tuomaan vaikeat tahrat kotona. On monia todistettu tapoja, miten pestä vaatteita koneöljyllä.

Vaikeudesta poistaa tahroja riippuu siitä, milloin ne on saatu. Viimeaikaiset tuovat paljon helpompaa kuin krooninen. Menetelmät tuoreita tahroja erityisen hyödyllinen niille, jotka joutuvat korjaus auton, vaikka likainen asia voi olla missä tahansa, niin istua likainen penkki.

Tehdä tämän, jauhe liukenee lämpimässä vedessä, kunnes sileä taikina. Sovelletaan tahra, ja sitten perusteellisesti hierotaan likainen paikka soveltaa uudelleen seos jauheen. Meidän täytyy toistaa toimenpidettä, kunnes, kunnes ei tahroja. Turvalliseksi, asia ulottuu pesukone.

Spray moottoriöljy

Jotta pestä pois moottoriöljyn kanssa vaatteet, sinun täytyy spray useita kertoja roisku saastuneelle alueelle ja odota hetki, pese, mieluiten saippualla. Yleensä tämä tarkoittaa sitä heti poistaa öljytahroja, mutta osana autojen spray paljon alkuaineita, se on parempi väärällä puolella vaatteen testata reaktion häipyminen.

Monet luultavasti ihmettelevät, miten pestä vaatteita koneöljyllä avulla astianpesuun. Hyvin yksinkertaista! Pesee liikkeen soveltaa puhdistusaineet on tahra, odota muutama minuutti ja prostirnut lämpimässä vedessä. Vuonna astianpesuaineille sisältävät ainesosia, jotka hajoavat rasvat. Näin ollen on nopeasti käsitellä tuoretta paikalla moottoriöljyä.

Mel on perusteellisesti murskataan ja sirotellaan hyvää tuoretta tahra öljyä. Odota jonkin aikaa, poista varovasti liitu ja pese lämpimässä vedessä, voidaan lisätä muista vedessä saippualla.

On toinen tapa, miten pestä vaatteita koneen öljy - suolalla. Tuore öljyinen tahra runsain ripottele päälle suolaa ja anna vaikuttaa pari minuuttia. Toista prosessi, kunnes kaikki öljy imeytyy. Vasta sen jälkeen, kun jäljelle jäänyt öljy imeytyy voi olla asia pestä saippualla ja vedellä tai jauhe. Suolalla on kyky imeä ja haihtuvia aineita.

On olemassa myös tapoja poistaa pitkäaikainen öljytahroja. Miten pestä vaatteita koneöljyllä kotona avulla bensiiniä? Tehdä tämän, huolellisesti märkä liina bensiinin ja sovelletaan alueen kanssa, odota 30-40 minuuttia, sitten pestään tuote käsin jauheen tai saippuaa.

Ulomman ja sisemmän puolen asioita, jotka päällä on sovellettava paksu kerros lautasliinoja. Kuumenna rauta keskelle ja rauta tulikuuma. Hän rastoplyat öljyä, niin on asiat menevät lautasliinat. Menettelyn jälkeen pestä vaatteita saippuavettä.

Miten pestä moottoriöljyn vaatteita pesukoneessa käyttäen tahranpoistoaine: Levitä paksu kerros tahranpoistoainetta on tahra, jättää tässä tilassa 30 minuutin ajan, huuhdellaan pienellä määrällä vettä. Laittaa kohta pesukoneeseen ja lisätä pyykinpesuaine tahranpoistoainetta suhteessa 1: 1.

Voit tehdä tämän, hiero saippuaa rasva tahra, odota hetki, ja sitten hyvä hankaa karkealla harjalla harjakset. Menettely toistetaan, kunnes täydelliseen häviämiseen paikkoja. Saamme tietenkin pyrkiä, mutta hyvä vaatteita arvoinen.

Toinen hyvä tapa, miten pestä moottoriöljyn vaatteita - se käyttää ammoniakkia. On tarpeen kytkeä tärpätin tasasuhtaisesti, soveltaa seoksen itsepintainen tahroja öljyä. Menettely toistetaan, kunnes tahra häviää. Sitten minä pestä vaatteita saippuavettä.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tehokas tapa miten pestä vaatteita koneöljyllä: sienellä Levitä liuotin on tahra, hiero ja jätä "zamochennom9raquo; valtion enintään kymmenen minuuttia. Huuhtele lämpimällä liuottimen vettä, sitten pestään kohde manuaalisesti.

Jos useampi kuin yksi menetelmä ei ole auttanut sinua selviytymään jälkiä koneöljyllä vaatteita, on parasta ottaa se pesulat, koska puhdistuksen riippuu laadusta kangasta ja vaatteita. Yksi materiaali on hylkivä, joka yksinkertaistaa siivous asioista ja toinen, päinvastoin, imukykyinen, mikä tekee prosessista pitkää ja uuvuttavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin