Pesukone Samsung virhe ue

UE virheitä, UB, E4 Samsung pesukoneen

Viimeisin päivitys päivämäärä: 20.01.2017

 • tärkein
 • tuki
 • kaikki artikkelit
 • UE virheitä, UB, E4 pesukoneet Samsung

Yritimme kovasti sinulle! Please Rate tämän artikkelin alareunassa sivun.

Näyttö pesukoneen virheilmoitus

Mallien ilman näyttöä palavat kaikki muodot pesu + ensimmäisen yläosan lämpötila ilmaisin.

Milloin ja miksi virhe näkyy

Virheen näyttää pyöriä, kun laite yrittää jakaa pyykki rummun seinään. Jos kone ei pysty jakamaan vaatteet - saat virheilmoituksen.

1

Pellava on mahdotonta jakaa, jos:

 • Asiat ovat liian tiheässä tai vääntöä;
 • Autossa, pieniä asioita, yksi tai kaksi;
 • Autossa, liian monia asioita.

Tyypillisesti virhe tapahtuu, kun pesun päätyttyä on 9, 7 ja 3 minuuttia. Ennen kynnyksellä yksi ja toinen puoli vian rumpu pyörii hitaasti muutaman minuutin - laite yrittää jakaa pyykkiä. Samalla se ei muuta näyttöä.

Jatkotoimet

Avaa ovi ja ota pyykit. Jos ovi ei aukea, odota 5-7 minuuttia ja yritä uudelleen.

Jos asiat ovat liian tiheässä, arvokkaana niitä ja levitä tasaisesti rumpuun.

Paina "Start / Pauza9raquo,, jatkaa pyörimistä.

Jos virhe ei näy, käytä konetta, se mitään. Virhe johtuu siitä, että pesukone ei pystynyt tasaisesti jakaa pyykkiä.

Jos virhe ilmestyi uudelleen, tarkasta koneen toimintaa ilman pyykkiä:

Avaa ovi ja ota pyykit;

Paina "Start / Pauza9raquo,, jatkaa pyörimistä.

Jos virhe ei näy - käytä konetta, se mitään.

Jos virhe esiintyi jälleen - soittaa asiakaspalveluun tai rekisteröidy vaatimus pintarakenteiden verkkopalveluja.

Arvioi kohde

Q1. Materiaali hyötyä?

Q2. Katso materiaalin

 • ">

Q3. Kirjoita kommentteja arviointiin. Tämä on välttämätöntä, jotta voimme parantaa materiaalin

En ole tyytyväinen, koska

 • ∙ Älä löytänyt tietoa kysymykseni / ongelma
 • ∙ Älä ymmärtänyt tarkoitettuja tietoja tässä artikkelissa
 • ∙ löytäminen Tietoa sivustosta kului paljon aikaa
 • ∙ Sivulla ei ole kuvia tai linkit eivät toimi
 • ∙ löytänyt oikean tiedon, mutta se ei ole auttanut ratkaisemaan kysymys / ongelma

Vielä kysyttävää? Klikkaa alla olevia kuvakkeita

Copyright © 1995-2017 SAMSUNG. Kaikki oikeudet pidätetään.

UE virhe pesukoneet Samsung

Samsung pesukoneet, sekä muiden valmistajien laitteita, on kehittynyt itsediagnostiikkajärjestelmä järjestelmiä. Tilan analysointiin yksittäiset solmut ja kiertokysely anturit, he päättää itsenäisesti toimintahäiriö. Jos vaurioita löytyy näytössä koodi edustaa. Tietäen tiedon arvo koodeja voidaan olisi määritettävä luonne vahingon. Esimerkiksi, UE: n virhe, Samsung pesukone tarkoittaa, että on epätasapaino rumpuun.

drum tasapainotus - mitä se on

Jos pesukone Samsung UE palauttaa virheen, se tarkoittaa, että siellä oli epätasapainossa sen rummun, uhkaa terveyttä ja eheyden yksikkö. Jos et ryhdy toimiin tilanteen korjaamiseksi on mahdollista asteittaista kehittymistä vakavampi ongelma. Tämä on mikä aiheuttaa epätasapainoa:

 • Rikkoutumisesta suspensioiden säiliön ja rummun - voimakas jouset tässä käytetään, pitää sen lepotilaan;
 • Halkeamia säiliössä - se voi osua seinään ja saattaa rikkoutua;
 • Vahinkoa muille solmuille - moottori, laakerit, anturit ja enemmän.

Epätasapainon ja syntyminen UE virheitä Samsung pesukoneita useimmiten tapahtuu alussa linkouksen - tällä hetkellä lyö voi tulla kohtalokas. Kaikki näyttää seuraavalla tavalla - Samsung pesukoneen rumpu alkaa pyöriä, mutta pysähtyy saavutettuaan tietyn nopeuden, aloittaa kiihtyvyys uudelleen.

Jos pesu keskeytetään ulkonäkö virheen, se ei tarkoita, että oli kohtalokas virhe Samsung pesukone. Tämä tarkoittaa sitä, että stiralka yrittävät puolustaa itseään, kertomaan käyttäjille, että olisi kiva ottamaan askeleita tilanteen korjaamiseksi. Katsotaanpa, mitä tehdä tässä tapauksessa, ja miten päästä eroon ärsyttävää virhe.

Vanhemmissa malleissa pesukoneiden tämä virhe osoittaa Samsung E4 koodi löytyy uusia malleja UB koodia.

Jos pesukone on osoittanut virhe UE, ei ole tarpeen syyttää kehittäjät Samsung. Todennäköisesti he sanoivat väärä alusvaatteet makaavan rummussa. Asia on, että kukin stiralka, keskittyen anturilukemiin taipumus levitä arkkia, jolloin saatiin helpompi uuttamalla, ilman lyöntiä ja tärinää. Yleensä se on annettu useita yrityksiä - tällä kertaa rumpu pyörii hitaasti puolelta toiselle, ja tuloksena on tasainen jakautuminen pyykin omasta seinät.

Pääasialliset syyt epätasapainon ja ulkonäkö UE virheiden Samsung pesukoneet:

 • Laite on ladattu heterogeeninen alusvaatteet - pieniä ja suuria tulisi pestä erikseen;
 • Laitteen useita erilaisia ​​kankaita ladattu - ei ole vähemmän yleinen syy epätasapainon;
 • Nimenomaisen Ylikuormitus stiralki - luultavasti juuri teki hänen alusvaatteet;
 • paino- ylikuormitus - jotkut kankaat ovat melko raskaita, mikä johtaa epätasapainoon;
 • Et pese kenkiä ilman tehdyn laukustaan ​​- tämä johtaa virheisiin UE Samsung pesukoneet;
 • Kun viimeinen spin tavaraa vääntö kenenkään - niiden porrastamisesta.

Katsotaan, mitä voidaan tehdä, kun UE virhe. Ensin pitää keskeyttää nykyisen ohjelman ja odottaa oven lukon avaamiseen. Jos lukituksen ei auta, irrota laite. Tilanne on monimutkaisempi, jos vesi pysyy säiliössä, mikä voisi johtaa lattialle - Jos kone ei yhdistää sen kanssa pakotti keskeytyksen ohjelman, kaada se käsin kiertämällä suodattimen.

Kun pesukone Samsung avaa oven, sinun täytyy oikein jakaa pyykkiä ammeessa tai poistaa sen ylijäämäinen. Vasta sitten voidaan yrittää suorittaa pyykki uudelleen, valita sopivimmat ohjelmaa. Jos käytät suodatinta, muista ruuvata se takaisin välttämiseksi vahingossa tulva.

On useita syitä virheitä UE Samsung pesukoneet:

 • Komponenttien pettäessä vastuussa oikeasta säiliön suspension ja rummun - tässä tapauksessa, run-out tapahtuu myös ilman pyykkiä;
 • Zaglyuchil nopeusanturi - tasainen kierto, mutta kone signaloi UE virhe. Tässä tapauksessa sinun täytyy huolehtia korvaa anturin;
 • Automaattinen ajatteli niin - seurauksena se näyttää väärää tietoa läsnäolo epätasapaino;
 • Väärin näytetty nopeus - joitakin asioita linkouksen aikana aiheuttaa Wild epätasapainoa.

Kun kyseessä on monimutkainen epäonnistumisia, käytä vinkkejä sivuilla tai ota asiaa asiantuntijoita.

Mitä UE virhe Samsung pesukoneen?

Tänään kertoa yksi yleisimmistä ja helposti korjattavissa toimintahäiriö Samsung pesukone. Teemana tämän artikkelin - UE virhe Samsung pesukone - pieni mutta kiusallisen ongelman, joka voi yrittää korjata itse, ilman riski vahingoittaa jotain laitetta. Se on niin epämukavaksi avuttomia ja "riippuvainen" outsider - korjaaja pesukoneet. Joten Eiköhän aloiteta.

Sinä - onnellinen omistaja luotettava ja monipuolinen Samsung pesukone, pyykin säiliössä, lisää jauhe, aloita asianmukainen pesuohjelman. Ja näyttää siltä, ​​kaikki oli menossa "suunnitelmien mukaan" - pese, huuhtele, mutta sitten jokin meni pieleen. Tällä hetkellä ekstraktioajalla näyttö lakkaa muuttumasta, puristus tapahtuu alhaisella nopeudella, ja sen jälkeen - on 3 tai 7 sisään ja pysähtyy täysin ja näytössä on virhe UE: lle.

Se tarkoittaa pesukoneessa Samsung virhe UE? Tämä tarkoittaa, että elektroniikka on havaittu epätasapaino sisällä pesukoneen rumpu ja pysäytetään työnkulun. Joissakin malleissa stiralok tämä virhekoodi E4 kulkee, ja jos laite ei näy, niin epätasapaino rummun palamislämpötilan nousu 60 ° ja vilkkuvia valoja kaikissa tiloissa.

Epätasapaino rummun sisällä, jos:

 • hoiditte stiralku tai päinvastoin - se alikuormatilanteeseen;
 • olet ladannut eri kudoksen, joka eri tavoin imeä ja antaa vettä;
 • olet ladannut lakanat kanssa hienoja tuotteita.

Jos eriä ammeeseen on erilainen paino, joten pyykki ei ole jakautunut tasaisesti linkouksen aikana, ja siksi tulee epätasapaino. Ja sen seurauksena - on pesukone Samsung palaa UE.

Tilanteen korjaamiseksi on yksinkertainen - sinun täytyy suoristaa kierretty pellava, vedä pieniä asioita suurten, toimita tuotetta, riippuen kankaasta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy lopettaa pesun, sammuta kone sähköverkosta ja odota, kunnes kone avaa oven. Kun olet poistanut syy epätasapaino, voit käynnistää linkouksen.

Jos jälkeen 5-7 minuuttia, ovi ei ole auki - niin on vettä säiliöön. Voit aloittaa pumppu "tyhjennys ei spin" -tilassa, tai suorittaa hätätilanteessa tyhjennys. Tätä varten:

 • irrota laite sähköverkosta;
 • Valmista vesisäiliö - ämpäri tai kulhoon ja poistoletku;
 • Avaa suodattimen kansi, joka sijaitsee alaosassa pesukoneen runko;
 • Poista vesi laitteesta valmisteltuun astiaan ja sulkea suodatin.

Sen jälkeen ovi olisi auki, voit levittää pyykkiä rummussa ja alkavat pyöriä. Parempi testi kiekon edistämiseen ilman alusvaatteita. Jos kaikki sujui - liikaa pesu ja yrittää voittaa se. Jos UE virhe jää näyttöön - sinun täytyy soittaa korjaaja. Koska joskus ei ole epätasapainoa rummun vuoksi väärä tallentaa pesula, ja koska sisäinen vika - raon hihnan laakerivian tai iskunvaimentimet, moottori kuluneet harjat tai viallinen nopeusanturi.

Jos ovi jälkeen häiriöpäästö ei aukea - niin on enemmän vakavia ongelmia mekaniikka tai elektroniikka laitteen. Tällöin myöskään voi tehdä ilman apua ammattilainen.

Nyt osaat väärinkäsitysten välttämiseksi pesussa ja mitä tehdä, jos on virhe, Samsung UE pesukone. Laita pyykki oikein, valitse sopiva tila ja toimivat ohjeiden mukaisesti laitteeseen - sitten stiralka Samsung ei "oikukas" ja toimii pitkään ja tasaisesti.

1