Pesukone hyppyjä

Pesukone hyppää linkouksen aikana: miten selvitä ongelma?

Jokainen kotiäiti yrittää optimoida pesuprosessin, niin ostaa pesukone on sopiva vastuullisesti. Mutta joskus onnellinen omistaja uutta teknologiaa pettyvät - pesukone linkouksen aikana paljon hyppäämiseen. Jos ilmeinen syy tähän ei ole, niin joku on "käyttäytyminen" saattaa tuntua normaalia. Jos käsitellä sitä aikanaan tilanne on vieläkin törkeä. Mitä tehdä ja mihin toimenpiteisiin on ryhdyttävä, mikäli pesukone linkouksen aikana hyppää?

Syitä tulva voi olla erilainen, mutta tärinä on aina todisteita sääntöjen vastaisuudesta. Jos käyttämättä, vaikka uusien laitteiden vaurioitumiseen.

Aiheuttaa vakavia tärinää linkouksen aikana

Useimmiten tärinä tekniikka provosoi seuraavat tekijät:

 • Epätasainen pinta, jolle asetat avustaja. Jos lattia on valmistettu levyt ja flex, tärinä lisääntyy. Sama koskee epätasainen pinta. Ensinnäkin tarkistaa laitteen jalat. Joskus ne ovat ruuvata irti, niin kone tulee epävakaa. Ongelman ratkaisemiseksi on tarpeen vahvistaa jokaisen jalan lukkomutteria;
 • Viallinen iskunvaimentimet. Niitä sovelletaan estämiseksi vaihteluita säiliössä ja poistaa kuoppia kehoon. Tarkista työnsä helppoa: avaa oven koneen, vedä sitä itseäsi kohti, vapauta. Jos hän alkaa keinutella puolelta toiselle - ne on vaihdettava. Se voi vahingoittua levyjä muovista tai muut osat, jotka ulottuvat säiliön. Jos haluat vaihtaa sen itse, poista iskunvaimennin, poistat sen telineeseen. Sitten voit asentaa uusia osia;
 • Ongelma vastapainoilla. Jos kiinnitys irtosi tai huonontunut vastapaino, pesukone hyppyjä. Nämä yksiköt ovat raskaita ja kestävä, usein epäonnistuu mount;
 • Kuluneet laakerit. Ne voi tuhota suuri ilmankosteus. Kone alkaa julkaista Rattle, ja sitten tulee tärinää linkouksen aikana. Tällöin et voi käyttää konetta - jos laakeri on "kännissä", voivat kärsiä ja muita yksityiskohtia. Itse muuttaa sitä ei suositella, jos sinulla ei ole kokemusta;
 • Unohdit poistaa merenkulun pultit. Ne asennetaan kaikkiin uusiin koneisiin. Tämä on vastaus kysymykseen: "Miksi hyppää linkouksen aikana uuden pesukoneen?". Näitä pultteja käytetään rumpu kunnolla ja ehjät kuljetuksen aikana. Kun tuot kodinkoneet, muista poistaa ne, mitä laitteen malliin. Kiinteä rumpu värähtelee voimakkaasti, että aiheuttaa kulumista solmut;
 • Epätasaisesti pyykkiä. Yritä laittaa kaiken siisti - jos kone on lakannut täristä, syynä oli juuri sitä.

Nämä ovat yleisimmät ongelmat, jotka aiheuttavat ongelmia. Muista, että jos pesukone alkoivat hyppäämään paljon linkouksen aikana, se voi paitsi epäonnistua, mutta myös vahingoittaa ympärillä oleviin esineisiin. Kaikki sen osat kilpailuista paineita. Vähitellen se alkaa hajota ja korjaukset voivat olla kalliita. Riippumatta siitä, miksi se on "tanssi" ei voi elvyttää sitä vakavimmissa tapauksissa.

Miksi muuten hyppää pesukone linkouksen aikana?

Kun valitset yksikön naiset eivät aina huomaa, että yksi malli voi olla helpompi kaikkien niiden "kilpailijat". Jo ensimmäisessä pesussa emäntä näkee, että tekniikka alkoi ajaa jopa kumilla matto. Tässä tapauksessa sinun täytyy korjata sitä - sinun kumi sementtiä.

Tarkista "stiralki 'jalat ja laittaa ne tasolle. Voitele pinta, joka on lattian viereen liimalla. Voit käyttää vain kumi sementtiä.

Älä koske koneen 24 tuntia, ja kun aika on ohi, olet valmis pestä.

Jos olet hyvä aiheuttaa liiman ja odota, kunnes se on täysin kuiva, vaikka voimakas tärinä avustaja ei loikkii kylpyhuoneen lattialle.

Mitä jos kone hyppää: vihjeitä

Ennen kuin soitat päällikön, yrittää selvittää syy oman hyppyjä. Tutki ensin lattiasta, jolla laite seisoo. Sen on oltava kova, monoliitti. Jos lattialaudat, voidaan laittaa päälle vankka perusta.

Tarkista taso jalat. Käytön aikana, ne voivat otkruchivatsya niin häiriintynyt vakautta. Kukin jalka pitäisi tutkia erikseen, ja sitten säätää ja korjata käyttämällä lukkomuttereita.

Jos kaksi ensimmäistä vaihetta, et ole löytänyt ongelmia, kiinnittää huomiota iskunvaimentimet. Ajan myötä ne kuluvat ja epäonnistua. Katsella niitä, sinun täytyy irrottaa taka- tai etuseinä. Irrota ottelua ja tarkista "liikkua" - jos se on kevyt, tärinä näkyy. Korjatakseen tilanteen, vaihda iskunvaimennin.

Vastapaino on valmistettu muovista tai betonista, ja ne kiinnitetään ruuveilla. Konkreettisia yksityiskohtia aiheuttavat usein haittaa - ne murenevat käytön aikana, on halkeamia. Jos pultit olivat irronneet, on tarpeen vahvistaa kiinnittimet.

Emäntä ennen ostamista ajatella paljon siitä, miten pesukonetta ei hypätä ja ei värise linkouksen aikana. Tulisi ymmärtää, että mikä tahansa tekniikka vaatii huolellista käsittelyä. Kone palvelisi sinua vuosia, on välttämätöntä Pyykin oikein.

Jos luot epätasapainoa, laite hyppää.

Älä lataa koko asia kertakorvauksen eivätkä ylitä määritettyä paino - eivät. Lisäksi, koska laadun pesu on paljon pienempi.

Pesukone linkouksen aikana hyppy - mitä tehdä?

Pesukone - pakollinen asiakkaille joka kotiin, joten on tärkeää oppia tunnistamaan ja torjumaan syitä yleisimpiä ongelmia tekniikalla. Joten, siirtämällä tai hyppää koneeseen linkouksen aikana tuttuja monille kotiäidit. Tarvitsee vain katsoa pois, ja yksikkö uprygaet naapureita. Useimmiten tällaiset ongelmat johtuvat väärinkäytöstä tai stiralki sijainti, mutta joskus - siksi erityisten häiriöt laitteessa.

Mahdollinen syy ongelma linkouksen aikana

Viat voivat ilmetä eri tavoin: pesukone linkouksen aikana hyppää, liikkuu, vai onko se värisee. Tämä tapahtuu yleensä seuraavista syistä:

 1. Väärä asennus: laitteen saavat olla tasolla tai kuljetuksen laite poistetaan.
 2. Väärin lastattu alusvaatteet.
 3. "Kuollut" iskunvaimentimet.
 4. Tuhoutunut tai löystyä vastapainoa.
 5. Ongelmia laakerit.

Tyypillisiä ongelmia perustettaessa

Useimmiten ongelma "hyppäävät" tai tärinää valehtele ole teknologia itsessään, vaan väärässä asentamista. Tämä tapahtuu, kun koottavien stiralki - unohdit poistaa merenkulun pulttien tai ei se, minkä verran, miksi kone ja rullata.

Tällaisten ongelmien välttämiseksi, kun koneen asennusta, sinun täytyy:

 1. Ensimmäinen vaihe on poistaa kuljetusyksikön (liikenne pultit). Sen tehtävänä on lukita rumpu kuljetuksen aikana, mikä poistaa mahdolliset vauriot. Vaikka pultit eivät lukitse rummun, mutta jos niitä ei poisteta, niin tekniikka lisää kulumista joitakin osia, sekä vaikutus "pomppivan". Älä unohda irrota pultit asennuksen jälkeen.
 2. Muista asentaa kone tasaiselle (tämä on säätö jalat pesukoneen). Mikä tahansa siirtymä voi aiheuttaa värähtelyjä tai taipumuksia yksikön puolelle. Menemättä resonanssi, kone voi hyvinkin tahtiin ympäri huonetta. Älä siis jätä valvomatta viallista tekniikkaa, jos päätät käyttää sitä.
 3. Asennuksen jälkeen tukea tarkistaa vakautta. Pieninkin epätasapaino johtaa hyppyjä.

Miksi hyppää pesukone linkouksen aikana, jos se on uusi ja asennettu noudattaen kaikki vaatimukset? Syynä on väärä kuormaus rummun likaista pyykkiä. Joten voi johtaa liialliseen tärinää:

 • rumpu lastaus normin yläpuolella - enemmän kuin 2/3 pidetään yli;
 • Kun pyykki on heitetty koneeseen yksi suuri kiinteä;
 • ylittänyt raja enimmäispaino.

Tämän ongelman ratkaisemiseksi, yksinkertaisesti purkaa ennen pesua alusvaatteet ja eivät kuormita rummun liiallisen painon tai tilavuuden.

Ongelmat liittyvät tekniset viat,

Tällaisia ​​ongelmia yleensä johdu ajan kulumisesta tiettyjen komponenttien. He voivat korjata itse, mutta se on parempi ottaa yhteyttä ammattilaisia.

Iskunvaimentimet käytetään vaimentamaan värähtelyjä aiheutuvat käytön aikana kehuurummulla, ne myös vähentävät kuormitusta kehon, pehmeneminen rummun lyöntiä. Aseta ne yhdessä jouset, mutta niitä voidaan muuttaa erikseen. Meidän artikkeleita, meille on kerrottu, miten voit muuttaa iskunvaimentimet pesukoneen omin käsin.

Tarkistaa huollettavuus iskunvaimentimen, riittää avaamaan koneen luukku ja käsivoimin rummulla. Jos jälkimmäinen on yhtä aikaa loksahtaa kohdalleen, niin viallisen laitteen. rumpu huojuvat osoittavat ongelma iskunvaimentimet. Jos rumpu roikkuu pesukoneeseen - tämä on vakava aihetta ryhtyä toimenpiteisiin, toinen laite komponentit voivat kärsiä tästä.

Vianmääritys, ja voi olla omillaan. On tarpeen vetää koneen, irrota takakuori päästä pellin ja poista ne. Vaihda ne uusiin.

Joskus rikki muovilevy. Korjattavaksi, poista pelti ojentamaan palkit U-muotoinen, poista vanha ja asentaa uusia peitot.

Ongelmia kiinnitys vastapainot

Toiminnassa pesukoneen voi löystyä vastapainon kiinnitys, joka johtaa tärinää ja hyppäämiseen. vastapaino itse laite tarjoaa vakautta ja vähentää tärinää. Sen laiminlyönti liittyy yleensä lyömällä kotelon sisällä.

Korjata ongelman, sinun täytyy vaihtaa kiinnityspultit tai säädä vastapainoa.

Lähtö laakerivialle - eivät ole harvinaisia. Vaikutuksen alaisena kosteuden metallin elementtien alkaa ruostua ja heikkenee, mikä johtaa epämiellyttäviin ääniä ensimmäisen sisällä laitteet ja lisää värähtelyä, ja sitten täydellisen jumiutumisen rummun.

Tunnistamiseksi, joissa vaurioituminen varhaisessa vaiheessa voi olla vain äänen, mutta se voidaan määrittää, jos siirto rumpua käsin. Hänen vapaakäyntidiodit puolella osoittaa, että laakeri on hyvin vanha. Korvata jälkimmäinen yksin on hankalaa, joten on parasta ottaa yhteyttä palvelukeskukseen.

Jos olet ostanut uuden auton, mutta se värisee tai "hyppää" linkouksen aikana, todennäköisesti tehnyt virheitä asennuksen aikana. Mutta kun kone alkaa epäonnistua vuosien käytön jälkeen, se on selvä merkki kulutusosat, jotka ovat vastuussa tasoittamiseen tärinää tai rummun pyörimisen.

Pesukone hyppää linkouksen aikana - Mikä on ja mitä tehdä?

Mitä stiralki usein värisemään?

Kun rumpu pyörii suurella nopeudella, joka on värähtelyn. Tietenkin, valmistajat yrittävät tuottaa tekniikka, joka toimii häiritsemättä hiljaisuus. Mutta se ei ole aina mahdollista. Pääsääntöisesti tällainen ongelma näkyy seuraavissa tapauksissa:

 • Kapea koneet tärinälle altistuvat, koska kosketuspinta pienellä ontto.

Syyt tärinää, jotka voidaan poistaa omin käsin

Syitä, jotka voivat johtaa ravistinlaitteessa linkouksen aikana, hyvin paljon. Seuraavassa on mahdollista selviytyä omillaan:

 • Niitä ei poistanut kuljetustuet. Ne on poistettava, koska ne häiritsevät laitteen vakauden:

 • Huono tuki, epävakaaseen asentoon. Joskus vähän riittää ravistella kehon, miten pesukone. Jos löysä, niin tapahtuu väärinkäytöksiä. Ne on poistettava säätämällä jalkoja.

Jos päätät tehdä asennuksen itse, noudata neuvoja videon, jotta vältetään hyppyjä kone linkouksen aikana:

Syyt, joka pystyy käsittelemään vain asiantuntija

Seuraavissa tapauksissa, vapina pesukone linkouksen aikana poistetaan vain väliintulon kautta asiantuntija:

 • Kuluneet iskunvaimentimet ja vaimentimet. Ne on suunniteltu niin, että kone on vähemmän ravistamalla ja jos kuluneet, kone alkaa hakata. Voit korjata tämän ongelman, sinun täytyy muuttaa iskunvaimentimet, ja kone käy pehmeämmin. Joskus on tarpeen korvata jousirummusta kun ne ovat kuluneet. Tämä johtuu siitä, että epäonnistuminen yksittäisen osan, ja yrittää korvata muita.

 • romahtanut vastapainot. Ne on valmistettu betonista tai valurautaa. Jos lopulta vastapainona vanha, se muutettiin toiseen.

Video: Mikä laukaisi ravistamalla stiralki?

Seuraavassa video esittää syitä, jotka voivat hypätä Pesin Samsung Baikalin sarjan linkouksen aikana. Suositukset annetaan myös, kuinka korjata ne:

Normaalissa iskuja että monet kotiäidit ja eivät huomaa saattavat olla piilossa joitakin vakavia syitä, jotka on korjattava viipymättä. Siksi sinun täytyy huolellisesti "kuunnella" stiralku aikana, varsinkin kun liität linkouksen.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!