Pesukone ei ota vettä syistä

Jostain syystä kone ei kykene ottamaan vettä?

Tällaisessa tilanteessa laski monet kotiäidit: pellava porrastettu, pesuaineet pommitetaan sopivaan astiaan, ja vesi pesukone ei saavuteta. Trouble, ja vain! Mutta älä kiirehdi pahastua, ehkä syy ei ole niin kauheaa, ja se voidaan kiinnittää itse, ilman apua käsityöläiset tai korjausta yrityksille.

Kun pesukone ei pääse vettä, syynä voi olla 4:

 1. Viat ja ongelmat eivät liity suoraan laitteen toiminta.
 2. Helposti irrotettava mekaanisia ongelmia.
 3. Virheet, jotka edellyttävät ammatillinen korjaus.
 4. elektroniikka vika.

Ensimmäiset kaksi Käyttäjän korjattavissa. Se ei vaadi erityistä osaamista ja taitoja. Mahdollinen tilanne.

Jos pesukone on päällä, että pesujakso on alkanut, ja et voi saada vettä, niin sinun täytyy avata hana ja tarkista mahdolliset vesihuoltoa ja matalapaine tai ei lainkaan vettä ollenkaan. Mikään ei korjata tässä tapauksessa ei ole välttämätöntä, vaan odottaa uudelleen normaalin vesihuollon.

Veden puute saanti voi liittyä vuotava suljetun oven pesukoneen. avoin ja sulje ovi tiukemmin, kunnes se napsahtaa. Jos, vahingossa, et vain löyhästi peitetty luukku, vesihuollon alkaa välittömästi sen sulkemista. Jos lukitusmekanismi on rikki tai itse pesukoneen luukkua murskattu, se on toinen tarina, ja se on tarpeen hakea ammattiapua.

Jos vesi virtaa hanasta, tarkista letku. Ehkä unohdit avata sen, tai se on näkyvästi vaurioitunut. Mutta hän voi silti tukkeutua suodatin letkuliitäntä. Vaurioitunut letku tulee vaihtaa, letku venttiili - avoin. Jos ongelma on tässä, että veden syöttö pesukone jatkuu. Mutta suodatin on korjailla muutaman minuutin pitempään.

Tukossa tulosuodatin voidaan kutsua helposti irrotettavissa mekaanisia ongelmia. Poistaminen Tästä syystä ei vaadi paljon aikaa, ja se on olkapäähän modernin kotiäiti.

Poistamaan tukos, tarvitset:

 1. Irrota laite pistorasiasta. Sulje venttiili vedensyöttöletku. Irrota se kodinkone.
 2. Pihdeillä saada suodatinverkon.
 3. Ravistele roskat ja ruoste, huuhtele voimakkaita paineita juoksevalla vedellä.
 4. Varovasti takaisin suodattimeen ja kytke letku.
 5. Liitä pesukone ulostulon ja testata tuloksia.

Kuten huomaatte, mitään monimutkaista siitä. Huomaa suodatin on ulkoneva osa, joka on sopivaa tarttua pihdeillä. Palattaessa puhdistettu suodatin paikallaan, uloke-elementti on ulkopuolella kuin se oli ennen. Muuten, toista uutto suodatin estäisi merkittävästi.

Matkan varrella, se kannattaa pestä letku itse. Tämän substituoitu ämpäri ja avaa veden syöttöventtiilin. Hiekkajyväsiä kappaletta ja ruoste, muita roskia, tukossa letku, paineessa vesi päästää ämpäri. Helpottaa sen tehtävää, letku on hieman painaa alas pituus syliinsä. Jos syy laitevian oli tukkeutunut suodatin tai letku, voit helposti saada vettä pesukoneeseen ja käynnistä pyykkiä.

1

Kun et tule toimeen ilman vedoten ohjattua

Jos letkut tarkastetaan, venttiili avataan, suodatin on puhdas ja kerää vesi ei vieläkään toimi, se aiheuttaa vakavampia vahinkoja, eikä niitä saa kutsua mestareita. Pääsyy estää veden virtausta laitteeseen ovat seuraavat:

 • rikkoutuminen imuventtiilin;
 • toimintahäiriö poistopumpun;
 • veden tason anturi virhe;
 • epäonnistumisen ohjelmointi elektroniikka;
 • epäonnistuminen luukku, joka estää tukos;
 • ongelma suoraan lukko-osaan.

Kukin näistä epäonnistumisista paitsi estää veden virtausta, mutta myös työn muihin järjestelmiin, koska se voi aiheuttaa Lisäongelmia tekniikka. Joskus velho suosittelee tarkistaa huollettavuutta lämmittimen pesukone. On käynyt ilmi, että ongelma tämän elementin, myös estää veden virtausta, sillä ohjausjärjestelmä ei pysty täyttämään kiinnitetty ohjelma.

Osa näistä ongelmista on otettu poistamaan master paikan päällä, mutta joskus on tarpeen toimittaa pesukone korjaamo. Esimerkiksi korjaus ovet ja lukitus lukko, master hoitaa kotona. Mutta jos tarvitset monimutkaisempi työ, kuten sähköisten tarkastusten pesukone täytyy ottaa mukaan valtuutettuun.

Koska nykyaikainen kotiäiti tehdä ilman pesukone on hyvin monimutkainen, korjaus liuos otetaan yleensä mahdollisimman pian. Jos laite on vielä takuu, niin on tarpeen viitata takuukeskuksesta kaupungin tai alueen. Muissa tapauksissa on toivottavaa viitata todistettu Masters suositusten perheen tai ystävien kanssa.

Stiralka ottamatta veden rummussa: miksi ja mitä tehdä?

Yleisiä syitä epäonnistumiseen

Syitä siihen, miksi pesukone ei ota veden, voi olla useita, mutta suosituimpia ovat seuraavat:

 • Epäonnistuminen venttiilin. Tämä näkyy jo varhaisessa vaiheessa, kun auto pysäytetään pestä pois kaikki jauhe ja olet sen pysyy koskemattomana. Jotta voidaan tarkistaa venttiili, sinun on toimitettava 220 voltin venttiili, se pitäisi sulkea (kuulet napsahduksen). Jos vesi on kytketty, kaada sitten suoraan rumpuun. Tässä tapauksessa sinun täytyy tarkistaa molemmat venttiilit. Jos yksi sekunti ja jotka eivät reagoi, ne voidaan korvata ruuvimeisselillä.

Myös, usein se altistuu kulumiselle lanka, joka kulkee painekytkimen pohjassa koneen. Yleensä se alkaa kulkea ilmaa. Oven lukko on myös tärkeää, koska jos se on juuttunut, pesukone havaitsee, että ovi on auki, joten ei tuota vettä.

Mitä jos pesukone ei ota veden?

Tietenkin, jos oli tällaisessa tilanteessa heti kun ostaa auton, on järkevää tehdä mitään ja mennä suoraan palvelukeskukseen tarkistaa ja säilyttää tai vuokrata sen.

Ensimmäinen tuki ilman veden

Tärkeintä on muistaa kaikki vaiheet korjata auton, joka sinun täytyy tapahtua sulkeutuu ja veden jakelu pesukoneesta ulos verkosta.

 1. Tarkista, että venttiili, jonka läpi vesi avataan.

Nämä ovat ensimmäiset askeleet ilman veden kone. Jos tarkistaa, että kaikki on hyvin ja mikään ei estä koneen piirtää veteen, seuraava vaihe on tarkistaa täyttöletkusta suodatin.

 1. Kierrä letku pesukone.

Seuraava ongelma, jonka johdosta pesuvesi ei voi kerätä vettä - jäykän suodattimen (siellä jälleen mesh).

Kirurginen menetelmä tai toinen auttaa pesukone

Koneen korjaukset - melko kalliita, joka riippuu sen tuotemerkki, kuten osana ohjatun nostaa hintaa useita kertoja, vain kuulla brändin. Itse asiassa, yksityiskohdat eivät ole niin kalliita. Esimerkiksi vedentuloventtiili hakemuksen Italian, sijaitsee 500 ruplaa. Jos vaihdat se hallitsee annat hänelle hänen työstään noin 5000 ruplaa.

 1. Otamme kaikki varotoimenpiteet, katkaisemalla veden ja irrota pistoke pistorasiasta. Ensimmäisessä vaiheessa irrota letkut venttiilit (jotka sijaitsevat auton takana), kuten letkuissa on usein vettä, sinun täytyy valmistautua säiliö sen laskeutuminen.

Viallinen lämmitin pesukone, joten vesi ei virtaa säiliöön. Korvata tämän kohteen, seuraavat toimenpiteet suoritetaan:

 1. Avaa takakansi pesukoneen.

Toinen ongelma - se on ongelma pesukoneen luukun tai se ei toimi luukun lukko. Hän ja muut tekijät vaikuttavat siihen, että kone ei ole mukana vettä. Korjaa tällainen vika auttaa seuraava video:

Miksi ei saavuttanut vettä? (Video)

Seuraavassa video velho kertoo syyt Pesukone ei halua vetää veteen. Se osoittaa myös, kuinka täsmällisesti on mahdollista diagnosoida erityistä syytä.

Pesukone - avustaja, joka myös joskus tarvitset apua, voit järjestää omia turvautumatta palveluja mestari. Jos kone ei pääse vettä, lähes kaikki mahdolliset ongelmat voit päättää itse: suodattimen ja venttiilin, ja ovi - kaikki on asennettu pihdit ja ruuvimeisseli käsillään.

Kompakti tila | yhteinen tila

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Pesukone hitaasti täyttyy tai toteuttamatta veteen

Tavanomaisen käynnistyksen huomaat että pesukone ei ota veden? Tai kaadetaan vettä, mutta on liian hidas? Vika voi olla tukoksia järjestelmässä, ja epäonnistuminen CMA osia.

Mitä jos pesukone ei toimi? Siirtyvät käsien pesu - ei ole vaihtoehto. Luettuaan artikkelin, opit itse havaita ja korjata vahinkoja.

Miksi SMA saamassa vähän vettä - tarkkaamattomuus

Syitä stiralka kaataa vähän vettä, voi olla hyvin yksinkertainen. Ennen siirtymistä purkamista ja korjaamista, tarkista nämä tiedot:

 1. Kierrä venttiilin ja nähdä, jos vesi on vettä,. Ehkä tehdään kunnostustöitä, ja hakemusta tehtäessä tukossa. Myös, syy huono veden saanti voi olla hieman painetta. Voimme vain odottaa paluuta normaaliin tarjontaa.
 2. Kääntää tuloventtiilin. Jos se oli suljettu, ei ole yllättävää, että vesi ei pääse.

 • Tarkasta tuloletkun. Ehkä hän litistää jonkun esineen, kumarruin lähemmäksi, joten älä missaa vettä.
 • Virheellinen liitäntä Putkien johtaa samoslivu. Jos yhteys on suoraan viemäriin ilman juoksuttaa tai letku on liitetty yli 50 cm lattiasta, samosliv vesi on väistämätöntä. Katso ohjeet ja noudata oikeaa yhteyttä.
 • Te kaikki tarkistettu, mutta ei löytänyt mitään ongelmia? Kuinka paljon vettä pitäisi rekrytoida pesukone ollenkaan? Kaikki riippuu valitusta tilasta. Aroille kankaille ja vauvan vaatteita, yleensä kaatoi lisää vettä. Jos mikä tahansa ohjelma se pitäisi olla riittävä pesu.

  Toimintahäiriö, joka johtaa hidas veden saanti

  Yksinkertaisin toimintahäiriö voi olla tukossa tulosuodattimen. Kaikki roskat, joka tulee hanasta, lopettaa suodatin. Se suojaa täyttöventtiilin. Mutta on enemmän epämiellyttäviä jaottelu:

  • Huomaa, jos luukku katkesi kaupantekohetkellä. Tulostaulun olisi korostettava näyttö "Lock", mikä tarkoittaa, että ovi on lukittu. Jos se ei ole, niin LBM lukko on viallinen, niin auto ei käynnisty pesua.

 • Rikki tai tukossa polttoainesäiliön luukku. Ehkä se paloi käämi. Venttiili on sähkökäyttöinen, joka syötetään keloja, sen avulla voit avata ja sulkea venttiili. Jos venttiili on tukkeutunut, se ei täysin täytä vesi pitkään.

 • Palaneet elektroniikkamoduulin. Hän ohjaa kaikkien osien pesukone. Näin ollen, jos hän ei riko antaa komennon ottoon pesuveden ja huuhtelu.
 • Kun pinnankorkeusanturi toimintahäiriö stiralka voi "ymmärtää" kuinka paljon vettä on tankissa. Anturi tarkkailee veden määrä säiliössä, niin ilman joukko ei käynnisty, tai vesi on valunut.
 • Self vianmääritys

  Mitä pitäisi tehdä, jos kone "Siemens", "Hansa", "Samsung" on lakannut piirtää vettä? Alkaa tarkastella yksityiskohtia ja vianmääritys.

  Syöttöventtiili sulkeutuu, irrota laite virtalähteestä. Valmistele astiaan ja irrota imuletku. Takana letku, huomaat suodatinverkosta. Poista se pihdeillä ja huuhtele hanan paineita.

  Tarkistaa venttiilin toiminta stiralka erimerkkisiä - "Ariston", "Indesitin", "Electrolux", - se on tarpeen poistaa kantta kotelosta. Takaseinässä on tuloventtiilin.

  Tarkasta venttiili aikaan vahinkoa. Tarkistaa huollettavuutta työnsä puolestaan ​​sovelletaan nykyisen kelaan. Kun venttiili on kytketty päälle ja avautuu kunnossa. Jos mitään ei tapahdu, sinun täytyy vaihtaa osa.

  • Irrota johdot venttiilin.
  • Vapauta letkusiteet ja poistaa ne venttiilistä.
  • Tarkasta letkut tukoksia. Syy hidas näytteenottoa voidaan vähentää kapasiteettia letku kapasiteettia.
  • Sammuta venttiili kiinnitysruuvi ja irrota se kotelosta.

  Rikki painekytkin ei voi korjata. Korvata se tarvittaessa poistaa yläpaneelin. Mallista riippuen koneen, anturi voidaan kiinnittää runkoon pulteilla tai salvat.

  • Irrota kaikki johdot johtavat anturi sekä letku.
  • Poistaa anturin kotelosta.

  Tarkista painekytkin voidaan tällä tavalla:

  • Poistettu letkusarja lyhyt putki.
  • Puhaltaa putkeen.
  • Jos kuulet klikkauksen samalla, se tarkoittaa, että anturi on.
  • Jos et kuule mitään, se on vaihdettava.

  Rikki oven lukko? Suorittaa korvaus itse helppoa:

  • Avaa oven.
  • Avaa kaksi ruuvia lukkorunkoon.

 • Kallistamalla tiivistyskumi, poista puristin. Täytä mansetti rumpuun.

 • Irrota valjaiden lukkoon, poista se tapauksessa.
 • Suorita vaihto päinvastaisessa järjestyksessä.
 • Jos stiralka saamassa vähemmän vettä ongelmien takia moduulin, sinun tulee ottaa yhteyttä palvelukeskukseen. Korjata aluksella ei suositella.

  Artikkeli auttoi sinua?

  Korjaus jääkaappeja ja pesukoneita Moskovan alueella

  Esitä kysymyksiä korjaus tahansa laitteita.

  Vain kysyä: 1

  © 2017 - neuvostojen korjaus ja huolto kodinkoneita

  Kopiointi materiaalien on kielletty!

  Ilmainen neuvonta Master Moskovassa korjaus

  1