Pesukone ei lämmitä vettä tehdä

Pesukone ei lämmitä vettä

Vesi kuumennetaan haluttuun lämpötilaan välttämätön normaalille pyykin. Jos pesukone ei lämmitä vettä, ja laatu pestä alas. Tästä syystä sinun täytyy katsoa, ​​kuinka paljon vettä lämmitetään parhaillaan ohjelman toteutuksen.

Miten ymmärtää, että pesukoneen ei lämmitä vettä?

Jotkut ihmiset tarkistaa pellava lämpötila tekohetkellä pesu on valmis. Ja tietenkin, alusvaatteet on jäähtynyt. Mutta tämä ei tarkoita, että kone on viallinen. Todellakin, juuri ennen prosessin lopussa se tapahtuu stirochnogo huuhtelu, joka osallistuu kylmää vettä. Siksi tämä todentamismenetelmästä ei ole totta.

Suosittelemme tarkistamaan lämpötila luukku ensimmäisen puolen tunnin koneen. Jos ovi jää kylmäksi tänä aikana, päällisin puolin ongelma!

On tapauksia, jolloin pesuohjelma on alusta loppuun, mutta vesi ei lämmitetty. Tässä tapauksessa saatat huomata, että pyykki pestään pois tai haisee pahalle.

Tässä tilanteessa voi olla useita ongelmia.

Melko usein, jotkut pesukoneet voivat tukkia tason anturin putkeen. Tämä tapahtuu, kun pesussa. Se voi tulla hiukset, lanka tai joitakin paloja kangasta. Tällaisia ​​tukoksia haitata normaalia tämän koneen osa. Eli vesi kaadetaan säiliöön. Mutta ei aktivoitu lämmityselementti. Ja kaikki johtuu moduuli on väärä ja antaa komennon lämmitykseen.

Korjata tämän, voit siivota, tai vaihda anturi. Saat tietoa siitä, miten tämä muuttaa itseäsi voit oppia video:

Lämmitin (lämmityselementti) avoimen piirin

Toinen mahdollinen vika - rikki lämmityselementti piiri. Tarkistaa tilan piiri, on tarpeen varmistaa eheyden johdot, jotka ovat lähellä lämmityselementti. Joissakin malleissa pesukoneiden johdot johtavat tenu vieressä koneen kotelon. Tällainen järjestely voi olla kielteisiä vaikutuksia niiden turvallisuuteen. Pestäessä, kehruu ja muut toiminnot, laite tuottaa värähtelyä. Ja johdotus voi yksinkertaisesti jauhaa. Jos näin tapahtuu, tarve juottaa rikkinäisiä johdot, tai vaihda ne uusiin.

Yleisin vika, joka aiheuttaa puute lämmitysveden pesukoneessa - epäonnistuminen lämmityselementti. Jotta voidaan tarkistaa huollettavuus osien me hyödyntää paremmin testaaja. Prozvoniv lämmitin voimme asentaa viallinen tai ei. Jos olemme vakuuttuneita, että syy ei käytä konetta PETN, se on vaihdettava. Korvaava prosessi on varsin yksinkertainen. Hänen kanssaan voi hallita ihmisiä ilman erityisiä taitoja. Voit suorittaa operaation tarvitset vain irrota takakuori pesukoneen runko. Sitten löysää kiinnikkeet, saada se ja asenna uusi. Lisätietoja siitä, miten tämä tehdään, voit nähdä seuraava video:

Poistaessaan ja osan uusimiseen on oltava täsmällisiä. Liian äkillinen poistaminen ja virheellinen asennus saattaa vaurioittaa muoviosia säiliö.

Kun ostat uuden lämmityselementti sinun täytyy olla hyvin varovainen. Jälkeen väärä kohde voi ottaa paikka vanhan, estää normaalin toiminnan tai jopa rikkoa laitteita. Jotta voitaisiin löytää uuden lämmittimen, suosittelemme käyttämään Internetiä. Tämä on helpoin tapa löytää ja tilata tarvittavat osat kaupunkisi.

Asteikko tai lisääntynyt veden kovuus

Asteikko lämmityselementti pesukoneen voi esiintyä johtuen suuria pitoisuuksia magnesium- ja kalsium- tai ruostetta vesijohtovedellä. Syntyminen asteikko voi vaikuttaa veden lämmitykseen. Koska se heikentää toimintaa PETN. Välttää tällaiset ongelmat, voit käyttää erityisiä keinoja säilyttää koneen hyvässä kunnossa. Esimerkiksi, kolgon. Tai asettaa suodatin, joka pehmentää vettä.

Yksi syy siihen, että pesukone voi lämmittää lämmitys vesi on toimintahäiriö anturin, jota kutsutaan myös termostaatilla.

Hänen on raportoitava ohjausmoduuli hetkestä, kun se on tarpeen käyttää lämmityslaitetta. Ja jos se ei toimi, se pitää vaihtaa. Voit tehdä tämän, katso opetusvideota:

Virheellisestä ohjelmoinnista tai releitä PETN

Ohjelmoija on osa ohjausyksikkö. Se voi hajottaa eri syistä. Esimerkiksi, yhteyttä hiiltynyt yhdisteitä. Moduuli - tämä on melko kallista ja ei kovin yksinkertaista yksityiskohtia korjauksia. Ei jokainen korjauksen kestää jopa hänen elpymistä. Useimmiten, tässä tapauksessa laite täytyy vaihtaa.

Emme suosittele suorittaa korvaaminen ohjausyksikön itsenäisesti. Jos sinulla ei ole tarvittavat taidot, on parasta ottaa yhteyttä asiantuntijoita.

8 Reader Kommentit

Kiitos kaikille hyvin saatavilla kuvattu! Suurta apua!

Kiitos neuvoja, nyt tiedän, että auton pesee kylmä vesi ja kuuma vesi tapahtuu autossa.

Kone pesua kuumalla vedellä. Mutta voitot kylmää putken

Kysymys. Ja mikä on todennäköisesti syy ei lämpene, jos vesi ei lämpene vain ohjelman 40 astetta, eli Sitten lämmitys tapahtuu, jos laittaa 50 tai 60 astetta.

Joten kysymykseni kuuluu, lämmitys tapahtuu vain kun pestään 40 asteessa. Jos laitat pyykin 60-95, vesi yksinkertaisesti kaadetaan suoraan koneeseen.

Mikä on ongelma? Kiitos.

Kysymys. Mikä voisi olla syy, jos vesi ei lämpene edes 30%?

Laitoin lämmittimen autossa, ulos vesi virtaa. Voi purukumi on ehtynyt?

Hei Kerro minulle kiitos, olen räpyttely, missä avain on. Mitä teen?

Miksi on pesukone ei lämmitä vettä pesussa

Yksi yleisimmistä erittelyt pyykin- on, että se ei lämmitä vettä pesun aikana. Niille, jotka ammattimaisesti Korjaa pesukoneet hän tietää kaikki mahdolliset epäonnistumisen syistä ja tunnistaa ne helposti. Mutta tämä epäonnistuminen on katastrofi, koska vaikea pestä pyykkiä kylmässä vedessä tavallisille käyttäjille. Yhteydessä nykyinen taloudellinen tilanne maassa, eivät kaikki on varaa soittaa ohjatun ja yrittää ratkaista ongelman itse.

Täällä me keskustelemme kaikki syyt erittelyt liittyy kuumaa vettä pesukone ja auttaa poistamaan niitä.

Mistä tiedät, että kone ei kuumene vettä

Ensin täytyy varmistaa, että pesukone ei lämmitä vettä. Monet kotiäidit, vetämällä vaatteita pesukoneen huomata, että se on kylmä, ja sitten he päättävät, että kone on rikki ja ei lämmitä vettä. Itse asiassa, pyykin pesun jälkeen pitäisi olla kylmä, koska se caressed se kylmällä vedellä.

Sen määrittämiseksi, onko laite lämmittää veden, sinun täytyy aloittaa pesun jälkeen jossain 15 minuutin jälkeen, mutta ennen ensimmäisen vedenpoistolaatikon käsi koskettaa lasiin Tavaraluukku. Sen pitäisi olla kuuma tai lämmin, riippuen kuumennuslämpötilasta. Jos sisällä puoli tuntia alusta pesun luukku on kylmä, se tarkoittaa, että on ongelma kuumalla vedellä tai laittaa väärä pesuohjelma.

Väärä valinta Pesuohjelmien

Pääsääntöisesti kaikkien pesukoneiden, on olemassa erilaisia ​​Pesuohjelmien eri lämpötila veden lämmitykseen. Jos luulit, että pesukone on lakannut lämmin vesi ensiksi tarkista mikä ohjelma laitat pesu- ja mitä kuumennuslämpötila sitä.

Myös, joissakin malleissa on mahdollisuus valita manuaalisesti haluttuun pesulämpötilan. Tarkistaa valittu oikein pesulämpötila ja onko se riittävä. Huomaa myös, että käyttämällä erillistä asetusta, et voi asettaa lämmityksen lämpötila on yli oletusarvoisesti pesuun.

Jos olet varma, että vesisäiliö kuumennetaan ja altistetaan pesuohjelman oikein, yksi selvä virhe on epäonnistunut lämmityselementin (PETN). Mutta ennen kuin irrotat lämmityselementti itse, Sinun täytyy tarkastaa johdotuksen, joka menee sen vikoja. Vaikka on epätodennäköistä, mutta silti johtaa myös vaurioitua käytön aikana. Jos johdot ovat vaurioituneet, sinun pitäisi juottaa niitä ja eristä, testaa sitten stiralki.

Mutta useammin, hän menee alas lämmittimen, koska hän on aina kuuma, sitten jäähtyy, mikä vähentää sen käyttöikää. Myös, lämmityselementti on koko ajan vedessä, joka johtaa kattilakiven muodostumisen siinä, joka on myös huono vaikutus sen suorituskykyyn. Hilseen poistamiseksi, sinun on käytettävä yksi tapa PETN kuvattu käsittely artikkeli tästä.

Jos olet varmistanut, että ongelma tarkasti lämmittimen, seuraava askel sinun täytyy ostaa uusi lämmitin pesukone.

Kerran ostanut uuden lämmittimen, sinun tarvitsee vain korvata se, se ei ole kovin vaikeaa, mutta meidän täytyy lähestyä tätä asiaa vastuullisesti. Eri pesukoneet kuumennuselementit sijaitsevat eri paikoissa, mutta yleensä sinun täytyy poistaa takakansi käyttää sitä, niin löytää lämmitin, irrota johdot, irrota se, poistaa ja aseta uusi, ruuvaamalla kaiken takaisin.

Tarkat ohjeet korvaa lämmityselementti näette tämän videon:

Anturi lämmitys pesukone on vastuussa, ajoissa, jotta lämmittimeen ja käännä sitä halutun veden lämpötilan. Jos anturi epäonnistuu, vastaavasti, pesukone voi enää veden lämmittämiseen ja hänen korvaaminen tämän tilanteen korjaamiseksi. Tämän seurauksena epäonnistumisen pesukone voi kauan edelleen pestä tai päinvastoin sen loppuun nopeammin.

Tarkista lämpötila-anturi huollettavuus käyttäen seuraavaa menetelmää:

  • Koettimen poistamiseksi pesukoneesta ja mittaa sen resistanssi yleismittarilla.
  • Sitten sijoittaa anturi kuumaan veteen ja sen uudelleen vastuksen mittaukseen.
  • Jos anturi vastus eroavat kuumennettiin ja jäähdytettiin, sitten se on OK, jos ei, niin tarvitse vaihtaa termostaatin.

Miten vaihdetaan anturi pesukoneessa katsoa video:

Jos kaikki edellä mainitut vaihtoehdot olet tarkistanut kaikki tiedot ja olet hyvä, ja pesukone ja ei lämmitä vettä, on todennäköistä, että olet rikkonut ohjelmoija pesukoneen, joka on lähinnä sen "aivot" ja hoitaa kaikki ohjelmat.

Ohjelmoija taukoja eri syistä: se voisi olla virtapiikin, viallisen lämmitin tai tehtaan vika.

Jos oli ohjelmistomoduulin vika, sitä useammin se on vaihdettava ja harvinaisissa tapauksissa korjata. Valitettavasti tai onneksi, mutta ilman apua asiantuntija täällä sinun täytyy hallita sitä ei todennäköisesti onnistu. Siksi me Suosittelemme soittaa Master, joka auttaa poistamaan rikkoutumista.

Pesukone pitkään lämmittää vettä

Hyvin usein tällaista tilannetta, että kone lämmittää vettä, mutta se ei niin paljon kauemmin panivat aikaa ja pääsääntöisesti, omistajat eivät edes kiinnitä huomiota siihen, tai yksinkertaisesti sulkea silmänsä ongelmaan erosi.

Tämä ongelma voi aiheuttaa vakavampia seurauksia, kuten PETN viallisia tai rikkoutuneita ohjelmiston moduulin.

Tämä tilanne syntyy, koska siitä, että ajan on muodostettu lämmityselementti suuren mittakaavan RAID, ja joka estää normaalin veden lämmityksen.

Ratkaisemaan tämän ongelman sinun täytyy jauhetta tarjotin laittamalla kaksi ruokalusikallista sitruunahappoa ja ajaa pisin pesuohjelman maksimilämpötila (90-95 ° C), jossa on tyhjä rumpu, ja sisällyttää ylimääräisen huuhtelun. Pesun jälkeen sulkemisen huuhtele lokero jauhe veden alla.

Kaikki edellä mainitut menetelmät testataan käytännössä ja käytetään Korjaa pesukoneet, mutta joka tapauksessa, olet vastuussa laitevian aiheuttama Epäpätevyytesi asiassa korjauksen. siksi suosittelemme, että soitat master ja antamaan työn ammattilaisille.

Oliko tästä apua? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Hei, minulla on pesukone Westel wm83ts. Käytön aikana, virta on katkennut, koputtaa yleinen korkki el.schitke ja lämmitetty vesi elektronin .mashinke. Jos tretsetsya isäntä, valmis kutsumaan.

Miksi pesukone ei lämmitä vettä ja miten se korjataan

Jos yhtäkkiä, havaittiin, että pesukone ei lämmitä vettä, sinun täytyy ryhtyä välittömiin toimiin. Ilman asianmukaista lämmitys pyykkiä ei ole mitään järkeä. Lämpötilaolosuhteita tulee suorittaa kaikissa vaiheissa koneen, mutta tässä tapauksessa se pestään pois lika levyt ja vaatteita. Mutta mitä tehdä rikkoutuessa, ja se voi ratkaista sen?

Miten tarkistaa, jos vesi kuumennetaan

Jotkut kehittyneitä prosessissa aiheuttaa virheen ja lopettaa, mutta joskus ei ole tällaista toimintoa. Tässä tapauksessa, tarkistaa, onko vesi lämmitetään pesukoneeseen, pesu nousun missä tahansa tilassa, kuuma, esim. 60 ° ja puoli tuntia, koskettaa oven. Lämmön tunne on ymmärrettävä, että vesi sisällä säiliö on lämmitetty. Jos ovi lasi on kylmä, on tarpeen antaa hälytys. Vika voi olla useita:

  • vahingoittaa vedenkorkeus anturi;
  • PETN avoimen piirin;
  • vahva mittakaavassa;
  • lämpötila-anturi vajaatoiminta;
  • epäonnistuminen ohjausyksikkö.

Harkitse täysi syy enemmän nähdä, onko mahdollista poistaa sen.

Pesukone on vedenkorkeus anturi. Kun vesi saavuttaa tietyn pisteen, anturi käynnistyy, virtapiiri on suljettu, ja lämmityselementti alkaa lämmetä. Mutta se tapahtuu niin, että anturin puhallettu erilaisia ​​roskia, hänellä ei enää vuotaa, ei siis toimi. Seurauksena, pesukone ei lämmitä vettä, menettää ensisijainen tehtävä. Tilannetta voidaan korjata puhdistamalla putken anturin tai vaihtaa laitteen.

Jos ketju on rikki PETN, lämmitys ei tapahdu missään olosuhteissa. Jatkuvuuden varmistamiseksi on tarpeen poistaa takaseinään ja tarkista johdot. Koska johdot ovat kehossa, ne voivat rikkoa seurauksena koneen värähtelyjä. Useimmiten seurata minua uuteen.

Johtojen sijasta voi polttaa itsensä PETN. Jos epäilet, että lämmityselementti on irrotettu ja tinkling vastusmittaria.

Ottaa osti uuden rusketus, voit pidentää suosikki laitteen ja siihen pystyy lähes mihin tahansa aikuinen, koska korvaava menettely on melko yksinkertainen.

Oletetaan soi PETN, ja se osoittautui kunnossa, mutta epäluuloinen suuri kerros vaahdon sitä. Todellakin, mittakaava voi olla syynä siihen, että pesukone ei lämmitä vettä. Yrittää poistaa hilsekerroksen vedessä PETN sitruunahapolla. Tulevaisuudessa on tarpeen huolehtia lämmityselementin osaa soveltaa anti-asteikon tai säännöllisesti ajaa koneen läpi kuuman veden ananasta. Voit myös asettaa suodattimen pesukone tuli puhdistettua vettä.

Pesukoneessa on termostaatti. Tämä kuumennus veden anturi, joka viestittää ohjausjärjestelmä, kun se on tarpeen sisällyttää lämmitys- ja kun pois. Jos se on vaurioitunut tai vesi voidaan kuumentaa erittäin korkeissa lämpötiloissa, lähes kiehuvaksi, tai ei lämmitetty lainkaan. Lämpötila-anturi vedetään ulos koneesta, tarkistaa ja vaihtaa uuteen tarvittaessa.

Moderni pesukone - melko hienostunut laite, jossa on sähköinen valvontajärjestelmä. Jos sisällä ohjausyksikkö on ollut jonkin verran vika, se on varma vaikuttaa työnsä. Rikkoutuminen moduuli voi johtua yhteyttä tai rikkoutuminen nautittuna kosteutta. Usein on mahdotonta korjata yksikköä ja vaihtaa uuteen palvelukeskukseen. Kustannukset tällaisen menettelyn on aina korkea, koska itse asiassa on olemassa korvaava "aivot" stiralki. Joissakin tapauksissa emäntä yksinkertaisesti siirtää vanhan laitteen ja ostaa toinen maksua, luotettavampi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin