pesuallas mökki

Valita paras upotetut puutarha

Vesi puutarha on yksi tärkeimmistä tehtävistä viihtyisän loman mökillä. Siksi valinta mökki pesualtaiden voidaan kutsua tärkeä asia tahansa kesällä asukas. Mikä voisi olla mökki uppoaa? Mikä materiaali on parempi katsoa pesuallas, joka seisoo mökillä? Onko mahdollista ostaa valmiina vaihtoehto, ja tehdä omiin käsiinsä? Mieti näitä kysymyksiä tarkemmin.

Lämmitetty (sähkölämmitin)

Tällainen pesuallas on moderni ja erittäin kätevä käyttää tätä. Johtuen lämmityselementin maassa saat lämmintä vettä milloin tahansa. Se on usein valittu asennettavaksi Country House, varsinkin jos pesuallas käytetään syksyllä ja talvella. Keskimääräinen tilavuus säiliön tällaisissa pesualtaan - 15-20 litraa. Hän on useimmiten muovia tai metallia.

Nieluja tyyppiä asennettu ulkona ja sitä käytetään kuuman kesän sää, kun auringonvalo lämmittää vettä säiliössä itsessään.

Tällainen pesuallas on vesisäiliö, joka on asennettu metalli- telineeseen. Aseta tämä vaihtoehto esikaupunki pesuallas on hyvin yksinkertainen - jalka puristettua terästä rekki alareunassa telineen, ja sitten hänen sarvet ovat osa maaperän. Tämän seurauksena voit valita malli paikka alueella tahansa maan päällä, jopa sängyt perunoiden ja vadelmapensaikot. Tällaisessa säiliössä altaan sijoitetaan yleensä 8-15 litraa vettä.

Tämä vaihtoehto on erittäin kunnioitettava esikaupunki altaan, joka lisäksi pesuallas ja amme vedellä ja on erityinen tapaus. Vaihtoehdot mökki pesualtaat yöpöytä voi olla hyvin erilaisia. Joissakin malleissa tarjoaa peili, toisissa - koukut pyyhkeitä. Tämä sink voi olla joko yksinkertainen hana kylmää vettä, ja sekoitin (jos aiot yhdistää tuotteen vettä).

Hanki tämä pesuallas voi olla missä tahansa maassa, mutta se on parempi sijoittaa alle katos, niin että huonekalut vaikuttavat vähemmän lämpötilan ja kosteuden muutokset sekä auringonvaloa. Tämäntyyppinen altaan valitaan usein asennettavaksi sisäpuolelle verannalla tai puutarhassa taloja. Jos malli on ylimitoitettu, kesällä se voi seistä kadulla, ja kun lämmin päivä päättyy, siirretään huoneeseen.

Tämä on yksinkertaisin malli altaan, koska se edustaa vain muovinen tynnyri vesisäiliö, joka on Kiinnitys nenä. Laite on ripustettu aluksella, ajetaan maahan tai seinään, ja sen alapuolella on asennettu kauhan, joka valuu likainen vesi.

Kaada vettä säiliöön, on manuaalisesti ja kun sen tarjonta on käytetty loppuun, on kaataa vettä säiliöön uudelleen. Tällainen säiliö voi olla pyöreä, ja suorakulmainen, ja venttiili hana voi olla läsnä sijasta painesuutinta. Kapasiteetti mahtuu keskimäärin 10-15 litraa vettä.

Ns mökki pesuallas, jossa suunnittelu on pesuallas, bulkkisäiliössä ja kaappi. Tämä toimintamalli, helppokäyttöinen ja loma-asunnon ja kadulla. Olemassaolosta huolimatta taulukoiden Moidodyr helposti siirrettävissä. Sisällä kaapit laittaa ämpäri, johon vesi aiotaan käyttää. Koska malli tarjoaa pesuallas, kätevällä pesuallas pestä kädet, työvälineet ja hedelmiä.

Tämäntyyppinen loma voit tehdä itse pesuallas, katkaisevat pohja iso pullo ja kytke se kaari tai puu. Kaadetaan vesipullo, voit avata kansi hieman tai tehdä siihen reiän saada vesisuihku jonka mukaan voit pestä kädet.

Tällaiset katu nieluja ovat laitteita, joita ei ole liitetty joko vettä tai viemäriin. Kaikki nämä mallit ovat säiliö, jossa vesi kertyy. Perustaa pesuallas joka puolella puutarhaan tai kesämökille. Valitsemalla puutarha ja maa nielujen on erittäin monipuolinen - kaikkein perusmallia jousitus tekemät kädet, jotta tyylikäs suunnittelu kehittäminen.

Nämä kaksi materiaalia käytetään yleisimmin tuotannossa mökin pesualtaat. Valinta voi perustua henkilökohtaiseen toiveita, mutta pitää muistaa, että ruostumattoman teräksen tuote on kestävä ja luotettava. Lisäksi, kun onnettomuus kuuluu pesuallas muovia, vaurion todennäköisyys on paljon suurempi kuin syksyllä laitteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Missä ja millä korkeudella asettaa?

Ensinnäkin sinun täytyy päättää, haluatko asentaa uppoavat loma talon tai laittaa sen kadulle. Talon ulkopuolella asentaa LVI helpompaa, koska he eivät tarvitse liittää pesuallas vettä ja hoitaa pesuallas valua.

Kuitenkin, jos aiot pysyä maassa ja kylmällä säällä, on syytä miettiä asennusta pesualtaiden sisälle taloon. Kompromissi on ostaa Moidodir, jota voidaan pitää kesällä kadulla, mutta heti kun kylmempi, siirtää laitetta taloon.

Jos pesu pesuallas edellyttäen, että sopivimpaan se on korkeus välillä 83-90 cm maanpinnan tasolla.

Miten tehdä omin käsin: kaikkein yksinkertaisia ​​tapoja

Jos et sovi mitään valmiin version pesualtaan tai haluavat tehdä itse jotain omaa, voit helposti selvitä tästä tehtävästä yksin. Yksinkertaisin Tällainen mökki pesualtaiden voidaan ripustaa muovipullo, jota edellä on mainittu.

Samoin, voit käyttää muita improvisoituja säiliöitä, jotka löytyvät usein maassa - muovia tai metallia tölkit, tynnyrit, tölkit, kauhat. Paikan valinta kotitekoisia altaan, tehdä reikä valitun astiaan. Molemmin puolin reiän liittää kumitiiviste, venttiili asettaa, ja sitten kiristä mutterit.

Älä unohda vedenottoa. Jos et halua laittaa altaan alla kapasiteetti, joka kerää veden tai jäteveden valumia viemärikaivon, yksinkertaisesti kaada asennuspaikalle pesuallas tarpeeksi soraa, jonka kautta vesi menee maahan.

Voit myös saada moderni ja käytännöllinen malli mökki pesualtaat, jos toimia tämän suunnitelman:

 1. Ostaa erityinen vesisäiliö, sekä saniteettiliittimiin.
 2. Pick pesuallas, ottaen huomioon haluttu koko ja muotoilu.
 3. Ostaa aineita, joista alustan liittää säiliöön ja kulhoon. Useimmiten runko tehty metallista tai puusta. Aikoi tehdä pesuallas jalusta on mahdollista mukauttaa vanhan desk tai lipaston hänelle.
 4. Ostaa tarvittavat materiaalit syötetty vesi pesualtaaseen, sekä liittää viemäriin.
 5. Laita se kaikki yhdessä ja saada kotitekoisia, mutta laadukas mökki uppoaa.

Kesällä pesuallas lämmitetty vesi

Mitat nieluja ja pesualtaat

Pesuallas-Moidodyr puutarha tai piha

Sink tulppaani - pesuallas kylpyhuoneessa

Pesuallasta kylpyhuone

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Suburban pesuallas: lajikkeita, muotoja, toiminnallisuus

Vain kuinka nopeasti tottua hyödyt sivilisaation, ja puuttuminen niistä tuo elämäämme tietty osuus epämukavuutta. Jos maassa ei ole keskeinen vesihuollon, läsnäolo keräyssäiliön käsienpesulaitteiden, vihanneksia ja hedelmiä ei ole edes keskusteltu, se on siellä määritetään. Suburban pesuallas, onko Moidodyr tai vain vesikanisteri venttiilillä, epäilemättä lisää mukavuutta kotiisi päällä. Millä ovat eri nielujen huviloille, josta ne on tehty ja kuinka valita haluttu kohde maalaiselämää, ja aiomme keskustella tänään paikalla "Dream House."

Suburban street pesuallas

Ensinnäkin on huomattava, että nieluja huviloille voi olla joko jalallinen tai ilman sitä. Toisin malleja jalusta, piirtoheitin säiliöt ovat liikkuvia ja ne voidaan asentaa mihin tahansa esikaupunkialueella - jopa puutarhassa ympäri taloa tai jopa ulostuloportin. Tärkein asia löytää mitään pystysuoraan pintaan (seinä, palkki, puu), joka voisi olla korjata säiliöön.

Joukossa erilaisia ​​ulkona nieluja kuulusteluihin (ja tällaisen keskeytyksen tyyppejä sijaitsevat pääkadun), on säiliöt teräs telineeseen. Ne ovat käteviä, että ne koskettavat jalat metallitanko, käytettävissä alareunassa telineen, sarvet ajetaan maahan, jolloin pesuallas voidaan asentaa mihin tahansa osaan aluetta, riippumatta siitä, onko läheisten tukea. Vesihanan edessä voidaan asentaa jopa keskellä puutarhan joukossa vadelmapensaikot ja mansikoita.

Katu pesuallas metalli telineeseen

Nieluja ilman kivi puutarha

 • Yksinkertaisimmillaan pesuallas todistaa - muoviastiassa on 3-5L tynnyrimäinen muodossa painesuutinta. Se voidaan ripustaa seinälle tai kädenvääntöä maahan hallituksen, ja sen alla on parempi laittaa ämpäri kerätä likainen vesi. Kuten kaikenlaisia ​​loma käsien pesu altaat, vesi- se tehdään manuaalisesti kaadetaan veteen - ja voit käyttää sitä. Jälkeen 3,4,5l vesi on käytetty loppuun, on välttämätöntä täyttää uudelleen.

Roikkuu muovinen uppoaa todistamaan

 • Kehittyneempi muotoilu antaa väärän pesuallas on ergonominen muotoilu ja suurempi tilavuus - suorakulmainen muoto, jossa on kaksi kannet veden asetusarvo (oikea ja vasen) ja puristamalla tai BLDC nosturi. Lisäksi paineventtiilin, toisin kuin sen muovi vastine, on, että magneetti laitteen, jonka avulla varmistaa sen nostetussa asennossa. Näin saavutetaan se, helpompaa laitteen käyttöä: pin painettuna ylöspäin, ja se primagnitilsya vesi virtasi vapaasti. Pesun jälkeen kädet varovasti vedetty nenästä, ja hän istuutui, pysäyttämällä veden virtausta. Tällainen malli on valmistettu pääasiassa kestävä muovi, ja säiliö on suunniteltu nesteen tilavuus 10-15l. Niitä voidaan myös jalustalla pesuallas.

Roikkuu muovi pesuallas kyseenalaistaa

 • Toinen tyyppi keskeytetty altaat - on soikea annostelija tehty galvanoidusta teräksestä venttiilin hana. Special toiminnallisuus on erilainen, ja kestoikä teräksen ei ole kovin suuri, jopa vaikka se on galvanoitu. Niin että muovinen malli tässä suhteessa ovat kestävämpiä.

Pesualtaat mökit riipus

Vakavampia malleja, joissa on reunakivi, eivät ole helposti järjestettävissä paikasta toiseen, nämä pesualtaat ovat lähempänä kiinteää kuin liikkuvia. Vaikka halutessasi niitä voidaan vetää missä tahansa esikaupunkialueella sijaitsevaan paikkaan.

Dacha-pesuallas koostuu jalusta, pesuallas ja säiliö. Toimintaperiaate on sama kuin väärän käsien pesu altaat, vain silloin, kun se lisätään mukavuutta sen käytön muodossa muovinen tai metallikuori, joka voidaan toimittaa, esimerkiksi, kulho omenat ja pese ne hitaasti ja ei pelkää pudota lattialle. Mielenkiintoisempia malleja on varustettu peilillä, hyllyllä saippua-tarvikkeille ja pyyhekoukkuun.

Tumman altaan reunakiviä voidaan käyttää sekä kadulla että talossa. Mutta ennen kuin ostat samanlaisen mallin, ajattele, missä laitat sen. Jos kadulla on parempi, älä käytä pesualtaista puuta tai metallia, kun puu ja metalli tulevat nopeasti käyttökelvottomiksi lämpötilan ja sadepisaroiden vaikutuksen alaisena. Mutta talo, puusta valmistettu jalusta on ihanteellinen. Myös talon kannalta on järkevämpää valita malli lämmittämällä ja kadulla suotuisalla säällä vesi lämpenee itsensä auringonvalon vaikutuksen alaisena.

Dacha pesuallas myododyr kuvia

Pesualtaat lämmitettäville kesämökille

Jos kesällä läsnä oleva lämmin vesi ei ole kovinkaan tärkeä, kylmällä ilmalla alkaa käsien peseminen jäävesillä ole kovin miellyttävä. Silloin puutarhurit kiinnittävät huomiota lämmitetyn dachan pesualtaan. Erinomainen malli, joka tekee mahdottomaksi ajatella, ettei sivustolla ole vesihuoltoa. Muovisäiliö sijaitsee altaan yläpuolella ja alhaalta voit laittaa ämpäri kerätä likainen vesi. Säiliö (noin 15-20 litraa vettä) on valmistettu läpikuultavaa muovia, joten voit hallita veden määrää ja täyttää sen ajoissa odottamatta tankin täyteen tyhjentämistä. On myös termostaatti ja mahdollisuus säätää veden lämpötila 30 ° C: sta 70 ° C: seen. Kuumien mökkien pesualtaiden mitat eivät ole niin suuret, joten löydät helposti nurkkaan kesämökistasi, korkeudensäätökorkeus on jopa 1,5 m ja leveys ja syvyys 0,5 m.

Pesuallas kuumalle dachalle

Pesuistuin lattialämmityksellä

Kuinka tehdä dacha-pesuallas omalla kädelläsi

Kaikkien kauppojen päälliköt eivät pääse hyödyntämään lahjakkuuttaan ja rakentamaan dacha-lavan omilla käsillään. Helpoin tapa, jopa opiskelijankin, on luoda pesualta muovisesta 2 litran pullosta. Leikkaa pois pullon pohjalla (haluttaessa ei leikata loppuun saada jotain korkki), ja kääntyi ylösalaisin, haavan lanka ja pohjasta pullon kaulan, sitoa se postitse tai puu. Tässä tapauksessa pullon korkki toimii kuin kukko: se oli hieman avattu, ja vesi juoksi ohut reikä, suljettu - ja vesi pysähtyi kaatamalla. Tämä muotoilu on kätevää "kenttäolosuhteissa", asumatonta dachassa, jossa ei edes ole taloa.

Toinen tapa tehdä pesualtaalle on käyttää kauhoa varastosäiliöksi. Näihin tarkoituksiin jokainen kauha: muovi tai metalli, mutta mieluiten kansi, niin että roskat eivät pääse astiaan. Suunnittelemme siis tulevan nosturin (venttiilin) ​​sijaintia, se on yleensä sivuseinän kauhan pohjassa ja porata reikä. Sitten leikattiin saniteettitilaan, kiinnitimme sen kahden lukkomutkan ja tiivisteiden väliin. Poraa tuulella nosturi ja kiinnitä säiliö telineisiin tai seinään. Tämän manuaalisen mallin käytön helpottamiseksi säiliön alle voidaan sijoittaa yksinkertainen kuori, ja vettä keräävä kauha voidaan sijoittaa alaspäin. Haluan huomauttaa, että tällä tavalla on mahdollista tehdä säiliö kesällä suihkussa omiin käsiisi.

Yleensä puutarhaviljely kukoistaa mielikuvituksessaan. Kuten varastosäiliöön he käyttävät esineitä alkaen tölkit, päättyy 100 litran tynnyriä, ja pesuallas asennetaan yleensä vanha, end-of-ikä asunnossa, mutta silti melko kunnollinen ulkonäkö. Joku jopa keksi alkuperäinen mökki jalka toimivat pesuallas - säiliö sijaitsee maassa, ja painamalla jalka kumin lamppu, joka on liitetty säiliöön letkun, paineistettu vesi kaadetaan nokan kautta astiaan. Erittäin kätevä ja käytännöllisesti katsoen "ei-koskettava" kukko.

Pesuallas omilla kädillä valokuva

Pesuallas dachasta muovipullosta

Niinpä, kun sinulla on tanskalainen, pääset eroon likaisten käsien ongelmasta työskentelyn jälkeen puutarhassa tai puutarhassa. Ja jos sen oikein varustaa - turhamaisuus asetettu, toimittaa laajan jalustalle, se oli kätevä sijoittaa kulhoon tai ämpäri kerännyt hedelmiä, elämää maassa varustettu ei muuttua rauhallinen ja mukava.

Kuinka valita pesualtaan pesäkkeistä: tyypit, tuottajat, valokuvat ja videot

Vaihtoehto vesialueelle esikaupunkialueella - itsenäisen pesulaitteen asennus käsien pesuun, ts. pesuallas.

Voit ostaa sen valmiina, ja voit tehdä sen hänen käsissä. Se riippuu sinulle. Joka tapauksessa pesuallas on kätevä ja välttämätön asia maassa.

Erityistä tietoa sen asentamisesta ei tarvita. Pesualtaan sijainti riippuu sen pesustalaji.

Lämmitetty pesuallas vaatii sähköä ja se on asennettava sisätiloihin. veden annostelija tiskillä ja ilman reunakiviä voidaan sijoittaa taloon tai paikkaan, jossa se on helpompi käyttää sitä.

Artikkelistamme opit, miten valita vesijohtoväline kesäasuntoon ja millaisia ​​sen tyyppejä on olemassa, onko mahdollista valmistaa laite itse ja mikä on yhden tai toisen valmistajan ostetun pesualtaan keskimääräinen hinta.

Pesualtaat, joissa on lämmitys

Pesuallas lämmittämällä mukava vaihtoehto mökille. Koska keskitetty vesivarasto ei ole paikalla, se auttaa ratkaisemaan vesihuoltoongelman ja kuumene.

Tällainen pesuallas voidaan asentaa kesäkeittiöön tai muuhun sopivaan paikkaan, sisällä kotona tai terassilla, jossa on liitin lämmityselementin liittämiseen.

Viimeisenä pienenä TEN. Joissakin malleissa on järjestelmä lämmönsäätely ja sammuu automaattisesti, kun vesi saavuttaa optimaalisen lämpötilan säiliössä.

Yleensä tällaiset pesualtaat toteutetaan korkean reunusmuodon muodossa yläosassa ripustetussa vesisäiliössä. ämpäri, joka on tarkoitettu viemäriveden tyhjentämiseen, "Hides" kaapin alaosassa uppoalta. Ja koko muotoilu muistuttaa pesuallas "moydodyr" -mallia.

Vesisäiliössä mikäli Crane, joka antaa samankaltaisuuden pesualtaalle kuin mitä käytit kaupungissa huoneisto. Pesuallas lämmittämällä muovista ja ruostumatonta teräs profiili, helppo ymmärtää ja mennä. Se voi olla liikenne jopa auton rungossa.

kannettava Mäyräkoira on erittäin kätevä käyttää. Ja tämä on hänen pää plus. Se voidaan laittaa sisään kaikki paikan paikka, joka poistaa tarpeen mennä taloon joka kerta, kun sinun on pestä kädet kesätyön välillä.

Tällaisessa pesualtaassa ei välttämättä laita ämpäri kerätä vettä, tarpeeksi valita Paikka, jossa vesi luonnollisesti virtaa maaperään, sanotun kuitenkaan rajoittamatta istutuksen ja rakentamisen.

"Moydodyr" -tyyppiset pesualtaat ovat erilaisia esteettinen ulkonäkö, helppokäyttöisyys. Usein he ovat varustettu lisä- hyllyille, joihin on mahdollista järjestää erilaisia ​​hygieenisiä tarvikkeita, täällä voi olla myös koukkuja pyyhkeille ja jopa peiliin.

ämpäri tyhjennykseen piilotettu altaan alta reunakivestä. Pesuallas sekä vesisäiliö voidaan tehdä muovista tai ruostumattomasta teräksestä.

Tämäntyyppinen pesuallas voidaan sijoittaa siihen, missä sen sijainti on eniten järkevä: kesällä se voidaan asentaa jopa puutarhaan, mutta kaikki samassa huoneessa, mielestämme se on sopivampi.

Yleisimpien pesualtaiden malleja ilman reunakiviä - 3-5 litraa, mutta voit ostaa pesualtaan ilman reunakiviä äänenvoimakkuudella 10 litraa ja enemmän. Heitä tuotetaan useimmiten Plasty eri värejä.

Säiliön takana väärä pesuallas on käytettävissä kannatin - ulkonema, jonka avulla voit asentaa pesualtaan tarpeen mukaan.

Se voi olla puurakenteen seinä (esim. Varikko) tai erikseen asennettu aita - puupaneelien aita, johon pesuallas on kiinnitetty.

Kerätä jätteet ämpäri sijoitetaan altaan alle.

Daja-pesualtaiden valmistajat

Pesuistuin vedenlämmittimellä Elbat

 • Elbeth (Euboe). tärkein edut tuotteet: edulliset kustannukset, laadukkaat materiaalit, laaja valikoima malleja, säädettävä veden lämpötila säiliössä. Yritys Albet valmistaa lämmitettyjä pesualtaita ja tarvikkeita (kattilan säiliö, pollari);
 • Aquatex. tunnettu Venäjällä tuotemerkin. Tuotteen edut: esteettinen ulkonäkö, korkealaatuinen, edullinen hinta. Yhtiö valmistaa lämmitettyjä pesualtaita 15 ja 20 l;
 • Moidodyr. Yhtiö valmistaa kesäpeittovaihtoehtoja sähköinen vedenlämmitin. Tuotteiden tärkeimmät edut: korkea laatu materiaalit (ruostumattoman teräksen pinnoittaminen), järjestelmän läsnäolo burnoutista, laaja valikoima malleja, mukaan lukien litra (12, 15, 20, 22, 32 litraa);
 • laguuni. Yritys tarjoaa ostajalle lämmitettyjä pesualtaita joukkue rakentaminen (kaappi ja säiliökattila). Tuotteen edut: laaja valikoima malleja (litraa 20 ja 30 l), korroosionestopinnoite, ruosteen ulkonäön poistaminen, veden nopea lämmitys (väh 30 minuuttia), suuria lämmityselementtejä. Nurmikon pesualtaat ovat valmiit lavuaarit, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai muovista;

 • Bashplast. Tämän yrityksen pesualtaat valmistetaan käyttäen uusin muovituotteiden tuotannon teknologiat. Tuotteiden edut: laaja valikoima, materiaalien ekologinen yhteensopivuus, pitkä käyttöikä ja edulliset kustannukset.
 • Vesimies. Aquarius-yhtiön pesualta on valmistettu kuumuutta kestävä muovia. Ne voidaan täyttää vedellä ei vain vesiputkesta tai uppopumpusta kuopasta, vaan myös kauhasta. Lisäksi Aquarius-pesuallas helppo kiinnittää seinään, telineissä käytettävissä olevien erikoiskiinnikkeiden takia;
 • Plant Imbit. Tarjoaa vain kuluttajia varmennettu tuotteita edullisin hinnoin. Imbit-pesualtaat on valmistettu korkealaatuisista ja turvallisista materiaaleista korroosio pinnoittaa säiliötä ja säätää veden lämpötilaa.

Paljonko on pesuallas puutarha

keskimääräinen hinnat pesuallas tyyppi "Moidodyr 'lämmitetty välillä 2500 ruplaa. jopa 3500 ruplaa. Pesuallas jalusta, joita ei ole varustettu sähkölämmitin, kannattaa hieman vähemmän. Siksi on järkevää harkita ostaa pesuallas lämmitetään.

Se maksaa ei paljon kalliimpaa, ja käyttää sitä helpompaa. Äänenvoimakkuus on myös tärkeää, markkinatutkimukset osoittavat, että suurimmat kysyntä ovat pesualtaat säiliön tilavuus 17 että 22 litraa.

Lisäksi suuri pesuallas pitäisi ostaa veden annostelija telineeseen tai seinään, jolla on pieni kapasiteetti. eniten yksinkertainen pesuallas muovia kapasiteetin 3 l tuotanto Bashplast voi ostaa for 187 ruplaa. Tähän luokkaan handbasins ilman perushinnat pysyvät 350 ruplaa.

kätevä ja kannattavasti Kassalle loma pesuallas kaikentyyppisiä verkkokauppa, jossa niitä tarjotaan monenlaisia ​​kohtuuhintaan, ja järjestys toimitetaan kotiisi, jolloin voit pelastaa aikaa ja vaivaa.

Miten tehdä pesuteline omin käsin

yksinkertaisin pesuallas antaa voit soittaa ja omiin käsiinsä romusta materiaaleista mahdollisimman pienin kustannuksin. Tätä tarkoitusta varten voi olla käyttää:

 • Muovipullot ja erikokoisia säiliöitä eri vesi säätelijät;
 • Tin kauhat, kattilat, kattilat, jne

harkita konkreettinen esimerkki valmistus pesualtaiden muovipullot:

 • Ottaa tyhjä muovipullo tilavuus 2 litraa;
 • Katkaista pohjasta, ei täysin, niin, että se pystyy sulkemaan veden päälle säiliö;
 • do ruuhkaan reikä;

 • ruuvaa se on melko pitkä pultti niin, että se pidettiin korkki kansi ja voi vapaasti liikkua ylös ja alas;
 • Vapaaseen päähän pultin mutteri on ruuvattu helppokäyttöisyys pesuallas ja esteet putoamisen pultti vesisäiliöön;
 • On vielä roikkua kotitekoinen vesihanan, jossa on helpompaa. Voit käyttää lanka, sitominen hänen pullo.
 • Yhteenvetona. Katu vedenjäähdytin - korvaamaton asia missään maassa sivuston tai mökillä. Kyllä, ja valitse se ei ole vaikeaa.

  Ostaminen vedenjäähdytin, huomioida materiaalin valmistuksen. Antaa parhaan istuvuuden jakelulaitteen muovista ja ruostumattomasta teräksestä runko - näiden tuotteiden älä pelkää kosteutta. Runko on valmistettu puusta vähemmän kestävä.

  Mitä suunnittelu, paras etusijalle pesuallas yöpöytä ja lämmitin - se on paljon helpompaa. Vaikka jos maa olet vain kesällä, on mahdollista hallita yksinkertaisen perämoottori pesualtaan tai tehdä talousarvio versio omiin käsiinsä.

  Kuvaava esimerkki siitä, miten tehdä pesuallas puutarha esityksiä tämä video:

  Näinkö? Tilaa tämän sivun päivityksiä RSS tai pysy kuulolla VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter tai Google Plus.