Pestä jääkaappi sulatuksen jälkeen

Kuivaa jääkaappi sulatuksen jälkeen?

Mitkä pesuaineet sopivat jääkaapin pesuun?

Periaatteessa kaikki keinot sopivat, käytän mitä minun ruokalistani. Mutta anna niiden olla mahdollisimman ilman hajua tai vähimmäismäärän makuja.

Ja mikä päästäisi eroon epämiellyttävistä tuoksuista, pyyhi jääkaappi lopulta puhtaalla vedellä ja lisää sitten muutamia lusikoita soodaista.

Kaikki riippuu kotitalouslaitteiden saastumisasteesta, jos sitä käytetään huolellisesti, silloin riittää, että pyyhi se ajoittain kostealla liinalla. Jos tuotejäämissä on epäpuhtauksia, erityisesti kuivunut, voidaan ehdottaa seuraavaa:

 • synteettiset välineet astioiden pesemiseen - veteen liuotettuna oikea määrä ja pehmeä vaahtokumi. Tärkeintä - älä käytä hioma-aineita, on parempi kastua ja jättää limpää, pyyhi se sitten. Voit toistaa sen, jos se ei auta. Kun pesu kemiallisella aineella, huuhtele puhtaalla vedellä, anna kuivua ja jättää ovi auki jonkin aikaa - haju haihtuu;
 • tavallinen saippua (parempi - taloudellinen), suunnittelemme ja liukuu kuumaan veteen. Pesun jälkeen pestään uudelleen heikolla sitruunahapon liuoksella hajuen poistamiseksi. Kumin kuumasauma on lämmin vesi, ilman saippuaa. Korvalähetyksillä valitaan likaa vaikeasti tavoitettavissa olevista osista;
 • jos on muotia, se puhdistetaan valkaisuaineella, jonka osa liuotetaan 7-8 osaan vettä.

Jääkaapin sulatuksen jälkeen voit käyttää tavallista leivinjauhetta, vettä sitruunamehulla, heikko liuos etikan tai ammoniakin kanssa. Ei kemiaa, lisäksi, nämä ehdotetut tuotteet täydellisesti poistaa haju.

Puhdista jääkaappi paremmin pehmeällä sienellä tai lautasliinalla, niiden jälkeen ei ole tahroja ja ne poistetaan helposti.

Pese varovasti jääkaappi sen jälkeen, kun se on sulatettu astianpesuaineella.

Jääkaapissa ei saa hajuja, joten se voidaan pyyhkiä vedellä leivinhiutaleella tai etikalla suhteessa 1: 1. Ja ei ole epämiellyttävää tuoksua lainkaan.

Sulatuksen jälkeen, älä pese jääkaapelia kemiallisella tai hankaavalla puhdistusaineella! Sopiva pyykinpesuaine. Se on täysin pestä pois ja ei jätä kemiallista jälkeä. Kyllä, mitä sanoa, jos ratkaisu on kotitalous. saippua jopa kasteli puutarhaa. Kaikista muista moderneista pesuaineista voi olla vakavia häiriöitä ruoansulatuskanavassa, jopa gastriittiin ja haavaumiin. Äskettäin jääkaappi pestiin, käyttöohjeet osoittivat, että ei pitäisi olla aggressiivisia aineita, mutta se riippuu sinulle!

Jääkaapin pesemisen jälkeen sulatuksen jälkeen käytän erikoistyökalua, jonka ostin kaupasta.

Mikä on hyvä tämä korjaus on, että sitä ei tarvitse pestä pois, koska se hajoaa täysin vaarattomiksi osiksi.

Se perustuu kasviuutteisiin, poistaa epämiellyttävän hajun, ja sen jälkeen jäljelle jää erittäin pehmeä, hienovarainen tuoksu, minulla on kalkkia ja tuoreutta.

Pullon sprinkleri on erittäin kätevä. Suihkutettu, pyyhitty ja puhdas jääkaappi.

Menot eivät ole suuria, tarpeeksi pitkään. Erittäin kätevä

Pyyhi niin kuiva ja kaikki liike. Voiko pestä, jos haisee? Siitä lähtien, kun isoäitini ei ole pesenyt mitään kemiaa kotimaisille tarpeille. Mutta he käyttivät soodaa, joka laimennettiin lämpimässä vedessä. On hyvä laimentaa vettä etikalla ja huuhtele tämän liuoksen avulla. Ainakin niin aina pestä, ja hajuilla tehnyt tai tehnyt keskittymän helpommin.

Turvallisin tapa on pestä joko saippua tai veteen liukeneva sooda, koska kaikki kemialliset aineet voivat vaikuttaa tuotteisiin, sillä emme voi puhdistaa perusteellisesti, sillä tämä on parempaa soodaa ja pyyhi sitten kostea liina ja lopuksi pyyhi kuiva.

Kaikki, ei erityisen haitalliset kemialliset pesuainet voivat lähestyä. Esimerkiksi olen joskus tavallinen keino lautasen pesemiseen. Mutta tämä on joskus. Yleensä sooda ja etikka ovat erinomainen pesun seos. Sekoita sooda etikalla ja useampia kertoja pyyhkimällä jääkaapin pinta.

Pese jääkaappi sulatuksen jälkeen ensin astianpesuaineella, esimerkiksi sohvalla. Pyyhi kaikki pinnat kuivaksi ja pestään vielä kerran vedellä ja leivinjauheella. Leivinuuma voi tappaa kaikki ulkomaiset hajuja.

Kuinka oikein ja kuinka pestä jääkaappi sisälle ja ulos

Kodinkoneiden on säännöllistä hoitoa. Melkein suurin osa muista kuitenkin tarvitsee jääkaapin puhdistusta ja asianmukaista käyttöä. Se varastoi ruokaa, joka tuoksuu monenlaisia ​​makuja. Kaikki nämä hajuja absorboivat yksikön sisällä olevat pinnat. Ajankohtana syntyy epämiellyttävä "tausta" aromien sekoituksesta, joka ei aina ole miellyttävä. Niinpä ennemmin tai myöhemmin meidän on päätettävä, mitä pestäksesi jääkaapin sisällä. Laitteen huolto suoritetaan säännöllisesti eikä tarpeellisin.

Käytä puhdistuksessa erityisiä kemiallisia yhdisteitä. Keittiön pesuvälineet tekevät. Voit myös käyttää aineita, jotka ovat lähes aina talossa: etikka, sitruuna, sooda, ammoniakki. Näihin ainesosiin perustuvat reseptit ovat paljon.

Yksi suosituimmista ratkaisuista:

 1. Valmistetaan etikkahappoon perustuva liuos. Aine on laimennettava vedellä suhteessa 1: 1. Esimerkiksi, ota vain 100 ml etikkaa ja niin paljon puhdasta nestettä. Jos päätät pestä jääkaapin sisäpuolella, sinun pitäisi tietää, että tämän johdonmukaisuuden ratkaisu riittää poistamaan ulkomaiset makut lopullisesta ruoasta sekä välttämään olemattoman hajuvan hajun. Tuloksena olevaa nestettä käsitellään kaikilla pinnoilla astianpesuaineella tai rätillä.
 2. Soda ratkaisu. Se on valmistettu soodan (2 ruokalusikallista) ja puhtaan veden (0,5 litraa) perusteella. On tarpeen sekoittaa määrätyn määrän soodaa lämpimässä vedessä. Kuinka asianmukaisesti pestä jääkaappi tällaisella työkalulla? Kostuta rätti valmiissa nesteessä ja pyyhi laite sisäpuolelta.
 3. Ammoniakkipohjainen ratkaisu. Valmisteen valmistukseen on valmistauduttava 30 ml: aan ammoniakkia. Aine laimennetaan vedellä. Haluttujen ominaisuuksien omaavan liuoksen saamiseksi on suositeltavaa ottaa 300 ml nestettä. Päättämällä jääkaapin pesu sulatuksen jälkeen, voit käyttää tätä reseptiä. Tällaisella työkalulla voit poistaa hajua, desinfioida ja poistaa lian hyvin.
 4. Sitruunamehun pohjainen ratkaisu. Se kestää 2 rkl. l. mehua ja 0,5 litraa vettä. Tuote sekoittuu hyvin. Siinä kostutetaan rättejä ja yksikön pintakäsittely voidaan aloittaa. Päättää, miten parhaiten pestä jääkaappi sisällä ja poistaa haju, voit käyttää tätä työkalua, koska se tarjoaa miellyttävän tuoksun. Kuitenkin seinien ja hyllyjen pesun jälkeen tuoksu haihtuu nopeasti. Tuotteen vaikutuksen laajentamiseksi voit laittaa jääkaappiin 1-2 lautanen sitruunanreunalla.

Kodin korjaustoimenpiteet jääkaapin pesuun

Neuvoja: On parempi käyttää työkaluja, jotka eivät pelkästään auttavat pestämään kammioiden hyllyjä ja seiniä vaan myös desinfioimaan kaikki pinnat, esimerkiksi sooda, ammoniakki soveltuu hyvin tähän tarkoitukseen.

Siivoustoimintojen järjestys sisä- ja ulkopuolelta

Ajoittain sinun on suoritettava perusteellisesti puhdistus kaikkiin kameroihin. Tämän lisäksi sinun on huolehdittava laitteesta ja sen ulkopuolella. Jos haluat tehdä kaiken työn tehokkaasti ja lyhyessä ajassa, sinun on tiedettävä, kuinka pestä hyvin jääkaappi. ohjeet:

 1. Ensinnäkin ne vapauttavat kameroiden koko tilan. Samalla suoritetaan tarkastus. Jäädytetyt ja pilaantuvat tuotteet on siirrettävä viileään paikkaan. On parempi säilyttää haluttu lämpötila kylmällä vedellä / jäällä olevalla säiliöllä. Myöhästyneet tuotteet on hävitettävä. Jos jääkaapissa on säiliö, joka on päivitettävä, se on lähempänä uppoaa.
 2. Jos oli kysymys jääkaapin puhdistamisesta, siirrä laite ensin toiseen toimintatilaan: lämpötilansäädin pyörii 0 tai jääkaappi on yksinkertaisesti irrotettu verkosta. Kaikki kamerat on avattava. Sulatusaika on 3-10 tuntia, jolle jääjää esiintyy. Voit yrittää nopeuttaa prosessia toimimalla jäällä lämmönlähteenä. Tällöin sopii tavallinen kuumalla vedellä varustettu kattila. Voit asettaa astian kammioon ja sulkea sen, mutta menetelmä toimii myös ovien ollessa auki. Vaihtoehtoinen liuos: Kuumaa vettä kaadetaan muovipulloon ja ensin on valmistettava pieni halkaisija. Tällainen ratkaisu mahdollistaa jään kastelun yksikön seiniin.
 3. Poista mahdollisuuksien mukaan kaikki irrotettavat elementit: hyllyt, sivutelineet, säiliöt. Ne kerätään pesualtaan vieressä. Jos otetaan kuitenkin huomioon useimpien elementtien suuri koko, on suositeltavaa, että ne puhdistetaan kylpyhuoneessa. Jääkaapin puhdistusaine voi olla erilainen, kaikki riippuu kontaminaation tyypistä ja asteesta: aiemmin kuvatuista kotitekoisista tuotteista, saippuavedestä, astianpesuaineesta jne.

Jääkaapin pesu

 • On tärkeää unohtaa poistaa pölyn kerääntyminen laitteen takana olevaan lauhduttimeen. Tätä tarkoitusta varten käytetään pölynimuria, mutta myös harja sopii.
 • Päättää, kuinka parhaiten pestä jääkaappi sisälle ja ulos, ei pidä unohtaa kuormalavaa. Se vapautuu jäätymisen aikana kertyneestä vedestä.
 • Sisäseinät puhdistetaan, on tärkeää kävellä sienellä, jossa on ratkaisu kaikkiin kulmiin ja uraseihin. Kun ajatellaan jääkaapin pesemistä ulkopuolelta, on suositeltavaa käyttää samoja valittuja keinoja, joita käytettiin puhdistukseen yksikön sisällä. Tiivisteitä suositellaan pyyhkimällä lämpimällä vedellä tai saippuavedellä ja vältettävä etikkaa.
 • Viimeisessä vaiheessa sinun on odotettava, kunnes kaikki pinnat ovat täysin kuivia. Sitten he palaavat kaikki tuotteet paikalleen.
 • Tärkeää: On suositeltavaa desinfioida tyhjennysaukko, joka yleensä sijaitsee jääkaapin seinämän sisäpuolella lähempänä pohjaa.

  Uuden jääkaapin käyttöönotto: pesu, yhteys

  Ennen kuin kytket laitteen verkkoon, sinun on annettava hänelle aikaa lepotauko. Tämä on talvella tärkeämpää. Kun jääkaappi tuodaan kylmältä, sen pitäisi seistä useita tunteja. Kesällä riittää 1 tunti. Sitten sinun on päätettävä, mitä pestä uusi jääkaappi ennen ensimmäistä käyttöä. Voit tehdä tämän käyttämällä erikoiskemikaaleja tai kodin korjaustoimenpiteitä. Älä käytä hankaavia yhdisteitä. Koska uuden yksikön sisällä ei ole hajuja, ei ole tarpeen käyttää tuotteita, jotka poistavat hajuja.

  Mitä voidaan pestä uuden jääkaapin tällaisessa tapauksessa, ennen sen käynnistämistä? Näitä tarkoituksia varten täydellinen soodaliuoksella. Se tulee hoitaa pesuainetta kaikki kamerat. Irrotettava elementit (sivutasoille kontit, hyllyt) ennen asennusta myös käsitelty ratkaisua. Päättymisen jälkeen pesu pyyhkiä kaikki pinnat kuivalla kankaalla. Varmista, että jääkaappi on kokonaan kuivunut, voit liittää sen verkkoon, lataa tuotteet.

  Wall jäähdytys melko nopeasti imevät hajut sekä toiminnan osia, kontteja ja pinnat ovat menossa saastumista. Välttää tällaiset ongelmat, sinun täytyy säännöllisesti suorittaa joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä:

  • joka päivä on tarpeen tarkastaa tuotteet, niitä, jotka alkoivat hapan, heittää pois;
  • viikoittain suositellaan tehtäväksi märkäpuhdistukseen sisällä jääkaappi, se ei tarvitse sulattaa sitä;
  • leviämisen estämiseksi hajuja, tuotteet tulee lähettää jääkaapissa muoviastioita, paketit, ne myös pakataan muovikelmu;
  • ehkäisyyn hajut voidaan tallentaa yksikön sisälle sorbentin (aktiivihiili ja sooda tekee), se päivitetään 1 kertaa neljäsosa;
  • poistaa kaikki epäpuhtaudet, kun niitä tulee saataville, tämä pätee myös roiskuu, lauhteen säiliöt tuotteita, jotka ovat sulaneet.

  Siten säännöllinen hoito jääkaapissa varmistaa sen häiriöttömän toiminnan. Paljon helpompaa ja nopeampaa poistaa saastumisen heti, kuin jonkin ajan kuluttua, he pestä hyllyt ja muut pinnat. Imeytyneet hajut seinään riittävän nopeasti, mikä tarkoittaa, että et voi jättää voimakastuoksuiset valmisruoat julkisia. Hyvää makua estää leviämisen ravintoaineen kalvo, säiliön ja pakkauksen. Märkä puhdistus voidaan suorittaa pohjainen ratkaisu sitruunamehua tai ammoniakkia, ja sooda.

  Miten ja mitä puhdistaa jääkaappi päästä eroon hajun?

  Kodinkone kanssa jäähdytys toiminto pitkään ja on vakiintunut elämässä nykyihmisen. Tässä tapauksessa vain muutama kotiäidit tietävät, mitä pestä jääkaapin välttää haju kameroita. Toisin kuin yleisesti luullaan, päästä eroon lika ulkopuolella ja laitteen sisällä ei ole niin vaikeaa, sinun tarvitsee vain tarkkailla oikea sekvenssi manipulointia, unohtamatta tärkeitä askeleita.

  Menetelmä käsittely on olennaisesti riippumaton asennustavan ja perustuu kolmeen menettelyistä: sulatus, pintojen, kuivaus. Joissakin tapauksissa on tarpeen kytkeä apuvälineillä ja manipulointi, etenkin jos tapauksessa on aloitettu.

  Perussäännöt hoidon toiminnallisia laitteita

  Puhdistusta Jääkaappi ei tullut raskas taakka, on tarpeen noudattaa seuraavia sääntöjä käyttäessään koneita:

  • Joka ilta on suoritettava tarkastuksen sisällön kameroita. Kaikki pilaantunut tai epäilyttävä tuotteet on hävitettävä.
  • Pintakäsittely on suositeltavaa suorittaa vähintään kerran viikossa. Vain tällä tavalla muodostumisen välttämiseksi talirauhasten kasvaimet, joka sitten niin vaikea pestä.
  • Ruoka on säilytettävä suljetuissa pakkauksissa tai haju täyttää kammion ja ankkuroitu niin syvästi, että on tarpeen turvautua käyttää erityisiä fresheners vielä puhdistuksen jälkeen.

  Vihje: Jos haluat päästä eroon epämiellyttäviä hajuja kameraan, yksi avohyllyt täytyy laittaa avoimessa astiassa ruokasoodaa jauhetta tai tabletti lääkehiiltä. Tämä tehokas adsorbentit, kerätä kaikki ylimääräiset hajuja. Heidän täytyy vaihtaa ainakin kerran neljäsosa.

  • Varastointi osastot voivat pitää puhtaana, jos pohja jokaisen kammion levittää muovipussiin.
  • Jos sisä- tai jääkaapin ulkopuolella havaitaan tahroja, niiden pitäisi välittömästi pestä, estää kovettuminen. Jos jälkiä aikaa kuivua, ne täytyy pehmentää vettä ja poista.

  Jos pidämme kiinni näitä sääntöjä, niin milloin tahansa on mahdollista pestä jääkaapin tehokkaasti ja nopeasti, tuhlaamatta koko päivän. Tällöin tuotteet ovat pitkään säilyttää tuoreuden ja puhtaus haju, ei epämiellyttävä tekee muistiinpanoja ilmakehän kotona.

  Sulatus jääkaapissa - tärkeä vaihe, erityispiirteet, jotka kaikki laiminlyödään

  Mallista riippuen sinun täytyy sulattaa jäähdytyskone ja altistaa yleinen puhdistus vähintään 1-2 kertaa vuodessa. Tämä pätee jopa laitteisiin Know pakkasta järjestelmään. Vaikka ne eivät muodosta pakkasta seinille solujen asianmukainen hoito pitäisi olla pakollista.

  Erityisiä manipulointi kaikkine erityispiirteet ja vivahteita on seuraava:

  1. Ensinnäkin jäähdytintilaan vapautuu tuotteista vasta, että laite on yhteydessä verkkoon. Läsnä ollessa sulatustoiminnan, sopiva tila.
  2. Saamme kaikki hyllyt ja lokerot. Ei saisi koskaan yritä pestä jääkaappi suoraan sisään, yrittäen helpottaa ongelmaa. Tämä johtaa vain muodostumiseen jääpeitteen, ja vahingoittaa laitteistoa.
  3. Litraan kylmää vettä laimennettiin ruokalusikallinen ruokasoodaa. Valmis käsittelyvälineet käyttävät kaikki liikkuvat osat yksikön ja sisäpinnoille. Se edistää sulattaa samanaikaisesti taistelee patogeenisten bakteerien.

  Vasta kun koko sulatuksen voi alkaa pintakäsittelyyn puhdistus koostumuksia.

  Miten puhdistaa jääkaapin ulkopuolella?

  Ulkoseinien jääkaapissa käsitellään lämpimällä vedellä, joka on jaettu kautta pehmytkudoksiin. Ongelma-alueet pestä paksut huulet. Harjat ja jauheet, joilla ei ole käytössä, ne ovat pinnalla jonkin ajan kuluttua, on näkyvissä naarmuja.

  Torjua vaikeat tahrat suositellaan erityisesti astianpesuainetta. Sitä levitetään saastumisen muutamaksi minuutiksi ja varovasti pestä. Levittämisen jälkeen kemiallisia koostumuksia täytyy pestä kaikki osat puhdasta vettä, ja kuiva pyyhkeet.

  Tärkeimmät pyrkimykset on sovellettava, kun puhdistat jaostoja ja osat. Kaikki liikkuvat elementit kuumennetaan ensin huoneen lämpötilaan, sitten upotetaan kuumaan veteen (altaaseen tai amme) ja pestiin pesuaineita. Jos vaikuttavat välittömästi korkean lämpötilan muovia, voi aiheuttaa ulkonäkö halkeamia materiaalin. Sen jälkeen, kun lika onnistui päästä eroon hyllyt ovat sijoittuneet pyyhe ja kuivaa pyyhkeet.

  Lisäksi jääkaappi pestä sisällä. Tavallinen saippua ratkaisua ei erittäin suositeltavaa. Usein kuivuttuaan kammioissa on jatkuvasti haju erityisiä kodin kemikaaleja. Yleensä yksiköt valmistajat antavat suosituksia, miten puhdistaa jääkaapin tietyn mallin, on suositeltavaa erikoistyökaluja.

  Äärimmäisessä tapauksessa on mahdollista rajoittaa jo mainittu natriumhydroksidiliuoksella tai laimean valkoinen ottaen yhteen osaan 10 osaa vettä. Toinen suoritusmuoto on erityisen tehokas silloin, kun jälki haju tai muotin sisällä jääkaapissa.

  Vasta sen jälkeen sisäpintojen päästä eroon kaikki jäljet ​​kosteus voidaan asentaa lokerot paikoilleen ja kytke laite.

  Käytettävissä olevan tekniikan lyhyessä ajassa päästä eroon epämiellyttäviä hajuja kammioissa

  Usein jopa laadukkaita ja säännöllinen huolto jäähdytysyksikön ei suojaa ulkonäön jatkuva epämiellyttävä haju. Jos perinteinen sulatus seurasi puhdistus eivät auta, käytä yhtä intensiivisempää keinoin.

  Miten pestä jääkaapin välttää haju:

  • Ottaa yhtä suureen osaan etikkaa ja vettä, saatu liuos pyyhkiä kaikki pinnat ja lokerot. Huuhtele tämä koostumus ei ole välttämätöntä. Vasta kun kokoonpanoyksikkö kannattaa jättää jääkaapin ovi auki muutaman minuutin, kun pistävä haju ei heikennä.
  • Nopeasti ja helposti auttaa sitruunamehu. Pari ruokalusikallista neste rodun makean veden ja pyyhi lasi saadaan tarkoitetaan kaikkia seiniä ja tarjottimet. Laite voidaan välittömästi sen jälkeen otettu käyttöön, odota rapautumista sitrushedelmien makua ei ole välttämätöntä. On tärkeää ymmärtää, että sitruunahappo tässä tapauksessa ei ole täydellinen korvaa mehu ja ei anna haluttua tulosta.
  • Ammoniakki - toinen tehokas keino. Voit käyttää laimentamattomana tai laimennettuna tuote, mutta tarvitsee vain viettää sen hyvin säästeliäästi. Käsittelyn jälkeen välttämättä odottaa täydellistä kuivausta pintojen ja perusteellisesti ilmanvaihdosta.

  Jos nämä lähestymistavat eivät ratkaise toivottuja notok, se voi olla merkki ongelmasta jäähdytysjärjestelmässä. Ehkä haiseva neste jäykkä läpi joitakin crack ihon alle tai kertynyt piilotettu osastoon. Tässä tapauksessa on parempi kääntyä ammattilaisten ja pitää laitediagnostiikan.

  Jääkaapin käyttö on kielletty teollisuuden hajusteet ja ilmanraikastustuotteet. Niiden tehtävänä voi ottaa luonnonanalogiat: sitruuna, kahvipapuja, mänty oksat.

  Tytöt olemme jatkuvasti miettiä arkipäivän ongelmiin ja unohtaa itse. Kyllä, me siivota, puhdistaa ja pestä asioita, on aina jotain syötävää. Mutta minusta tuntui, että hänen miehensä rakastajatar ilmestyi, ehkä se johtuu minun ylipaino. Odotan Olu Kartunkovu of KVN, mitä hän tehnyt, karsittu pari kuukautta 30 kiloa, ja seurasin hänen ruokavalio, jo ensimmäiset tulokset - 10 kg. Ja kun hänen miehensä alkoi kiinnittää enemmän huomiota minulle sängyssä. Kuka välittää kuinka ohut Kartunkova löytyy täältä. Sanon vain, että prosessi työskentelevät itse tarkistaa.

  ja niiden nimeäminen

  Kysymyksiä ja ehdotuksia: [email protected]

  Varoitus! Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin