Perustan huvimajat käsillään

Perustan huvimajat huvila omin käsin

Yleensä yleisin vaihtoehto koristamaan puutarhassa on luoda käytännöllinen ja houkutteleva huvimaja. On olemassa erilaisia ​​huvimajat. Jos olet rakennuksen taitoja, voit täysin harjoittaa rakentamiseen tällaisten rakennusten itse. Tärkeintä, että sinun täytyy kiinnittää huomiota - on luoda yksityiskohtainen suunnitelma hankkeen suunnittelun ja rakentamisen luotettavan, laadukkaan säätiö, joka on perusta oman pergola.

Yksityiskohtainen hankesuunnitelma pergola suunnittelu

Ensimmäinen vaihe on määrittää tyypin perusta. Valinta on tehtävä perustuu useisiin tärkeitä tekijöitä. Ensinnäkin, tämä:

 • Ominaisuudet, ominaisuudet ja maalaji;
 • saatavuutta ja pohjaveden;
 • tyyppi huvimaja ja aineita;
 • alustaan ​​kohdistuva kuormitus.

Eniten ongelmia rakenteisiin pidetään savimaa, joka voi turvota lämpötilan laskiessa, ja siten muotoaan pohjan akseli.

Siksi, jos maa omalla pihalla on tämän tyyppinen, sinun pitäisi olla hyvin varovainen ja huolellinen lähestymistapa rakentamiseen.

Edullisin vaihtoehto rakentamiseen maa pohjan huvimaja on hiekkainen ja kivinen.

Tällä hetkellä voit valita monia yksittäisiä tyyppisiä perusta, joilla on eri vahvuutta ja tarkoitusta. Rakentamiseen huvimaja sopivat täydellisesti tällaisia ​​emäksiä, kuten: nauha, kasa, pylväsmäinen, monoliitti. Valitaan yksi tai toisen substraatin tyypistä riippuu tyypistä karan.

1

Making perustan Villa huvimaja käsiinsä videon

Jos olet päättänyt, minkä tyyppistä huvimaja, voit edetä rakentamisen perusta. Toimiakseen onnistuneesti, voit käyttää videon ohjeita rakentaa perustaa tietyntyyppistä huvimaja. Laaja joukko tällaisia ​​vinkkejä ja askel askeleelta ohjeet rakennus on suuri joukko. Joten voit helposti löydä sopivaa verkossa.

Tärkeä vaihe rakentamisessa tahansa perusta on suorittaa valmistelusta. Se riippuu onnistumisesta puolet työstä. Kuten kaikenlaisten rakennustyöt ennen rakentamista perusta on tärkeää kunnolla valmistella maaperää ja alueeseen, jolla työ tehdään.

Valmistelutyö sisältää useita tärkeitä vaiheita:

 • projektin luonti pergola, joka sisältää arvion ja menettely rakennuskohteen

Ennen rakentamisen aloittamista säätiön ensimmäinen asia kentällä tekevät markup perusta piiri.

Merkintä perusta ääriviivat

Lisäksi ennen rakentamista on tarpeen kaivaa kaivannon, joka auttaa varmistamaan, että maa ei murene jälkeen kuiva. Se auttaa myös suojaamaan maaperää kaatamalla vettä ja sedimenteissä. Tarvittaessa kaivannon ennen rakentamisen perusta ja vahvistaa muotteja ja asennettu välilevyt.

Valmistamiseksi vaiheeseen sisältyy myös materiaalien valmistus rakentamiseen. Betoni on parempi kokki sementin karkeaa hiekkaa täyteaineena.

Käyttäen hienoa hiekkaa voi merkittävästi vaikuttaa rakenteelliseen lujuuteen sementti, jopa silloin, kun käytetään korkean laadun tunnettu tuotemerkki. Kuitenkin perusta rakennustekniikan vaihtelee sen tyypistä.

Millainen perusta, se on tärkeää ostaa ja valmistella etukäteen kaikki tarvittavat materiaalit valu. Materiaalin valinta riippuu ensisijaisesti koosta ja ominaisuuksista huvimajat, ja tyyppi maaperän ja pohjaveden saatavuus. Tärkeimmät nykyaikaisia ​​materiaaleja rakentamiseen Säätiön: tiili, kivi, betoni, raunioista betoni, gruntotsement, polkumyynti kuonaa ym. Lisäksi, kaatamalla perusta käytetään myös erityisiä metalliosat ja muotin, joka voidaan poistaa kovettumisen jälkeen betoni liuos.

Täytä monoliittinen perusta

Suorittamaan kaatamalla yleensä käytetään osto- tai keittää kotona sementin. Betoniin, laastiin rakentamiseen perusta on valmistettu sekoittamalla erilaisia ​​materiaaleja, kuten sementti, maali, hiekka, sora ja vesi. Kulutuksen vähentämiseksi materiaalien tulisi käyttää suurten ja pienten hiekka, jolloin pienet ja suuret hiukkaset voivat helpottaa sekoittamalla ja muodostumista homogeeninen massa.

Prosessi täyttöastetta perusta voi vaihdella hieman riippuen materiaalin ja karan.

Täytä kaistale säätiö

Tyypillisesti maan metalli karat ovat kestäviä ja luotettavia rakenteita kuin rakennettu muita materiaaleja. Näin ollen, tällaisille täyttö perusta karan suoritetaan haluttaessa lisätä yleistä lujuus ja kestävyys rakentamisen. Jos päätät luoda pohja metalli huvimaja, voit lähestymistapa nauhat perusta. Rakentamiseen tällaisen säätiön, tarvitset:

 • levyt muotti;
 • betonilaastilla;
 • metalliputket tukeen;
 • vahvike-elementit;
 • ruletti;
 • vasara ja nauloja.

Rakennustyöt on aloitettava ojitusta. Lisäksi valmistettu hajautuminen muotti levyt, reiät porataan kulmissa kaivantojen, jossa metalliputken on asetettu.

Laite kaistale säätiö

Suorittamisen jälkeen nämä teoksissa putken betonoidaan. Asennuksen jälkeen vahvistaminen ja jossa muotti runko, odota täydellistä kuivausta betonia.

Jos Arbor tarkoitetaan käytettäväksi pääasiassa puusta materiaalia, paras rakentamiseen perusta on valita columnar tyyppi. Tämä perusta ei ole vain edullisin mutta myös kaikkein yksinkertainen vaihtoehto rakentamiseen huvimaja. pohjarakenne sisältää käyttö vain pystytuet. Käytettynä grillage ensimmäinen kruunu rakenne.

Hyvin prosessi rakentamisen perusta tämän tyyppisen koostuu seuraavista vaiheista:

 • merkintä ääriviivat säätiöyliopistoihin osan reuna-alueen;
 • poistaa merkinnän jälkeen pintakerros maaperän, koko 20-35 cm;
 • site selvitys;
 • järjestely tangon;
 • poistamisen jälkeen virstanpylväitä, kaivaa kuoppia, parametreja: 40-40 pituus, 50-80 cm syvä;
 • luotu aromi turvatyyny, ylempi kerros maaperän tankata hiekkakerroksen;
 • asennus kattomateriaalina päälle tyynyn;
 • kaatamalla betonilaatta päälle katemateriaalin;
 • muuraus pystysuora tuki sen jälkeen kun betoni kuivuu.

Tekniikka tukee luo paljon vivahteita. Se on monimutkainen prosessi. Ensimmäinen asia olla ainoa syy liima ratkaisu vahvistaa, päälle laittaa muutaman tiiliä rinnakkain toisiaan. Tarpeen antaa päälle toinen kerros vahvistaa laastin ja pari tiiliä säädetyn poikittain. Samanlainen prosessi toistetaan, kunnes tehdyn kunnes pylvään halutulla korkeudella.

Tiilimuurauksen paalut

Tämäntyyppinen Arbor lehtimaja tiiliä tai luonnonkivet - melko kätevä, mukava, mutta tukeva rakenne. Sen paino on otettava huomioon valittaessa tyyppi säätiö, tai pitkän ajan kuluessa se voi prosest tai vakavasti epämuodostunut. Optimaalinen tämän tyyppinen karat tiili tai massiivista. Voit myös käyttää muita perustustyypit, mutta nämä kaksi vaihtoehtoa ovat luotettavimpia tämäntyyppisen rakentamisen.

Tämän kaltaiset perustukset on tiilestä, jota käytetään tavallisesti, tiili ja yksi sellainen emäksinen liuos. Tärkeimmät edut ja ominaisuudet tämä malli ovat:

 • korkea lujuus;
 • jäykkyys;
 • joustavuus;
 • kestää kosteutta vaikutus, biogeeniset tekijät, lämpötilan muutokset;
 • edullinen hinta.

On parasta pohjatyötä tämäntyyppisen on kuivaa maata. Tason pohjaveden tulisi olla alhainen. Rakentamiseen tällaisen pohjan rakennusta, joka sopii punainen tiili ja keraaminen kivi. Tyypillisesti, silikaatti materiaaleja ei kestämään ja pitkäaikaiseen kosketukseen kosteuden kanssa. Ennen rakentamisen, on tärkeää laskea oikea määrä tiili, joten ei ollut tarvetta ostaa tavaraa toiselta osapuolelta.

Laitteen pohjan tiili karat

On myös muistettava, että ei jokainen tiili sopii säätiöt. Se on parasta käyttää hyvin kovettunut, savi tiili. Tiilet Tämän tyyppinen on ominaista suuri kestävyys, luotettavuus ja korkea kestävyys kosteutta, ja erilaisia ​​tulipalon.

Puutarhakalusteet polykarbonaattia on monia merkittäviä etuja muun tyyppisissä rakennuksissa, joten sitä käytetään usein koristella maisema-alue. Tämä muotoilu on yksinkertaista ja helppoa, lisäksi on suhteellisen kevyt. Tämän vuoksi, rakentamiseen polykarbonaatti huvimaja perusta ei aina käytetä. Usein löydät mallit, jotka on asennettu suoraan maahan. Kuitenkin, jos huvimaja on erittäin suurikokoinen, se on parasta valmistaa vankan ja luotettavan pohjan sille. Tätä tarkoitusta varten, eri tyyppistä perusta voidaan valita. Hänen valinta riippuu koosta huvimaja. Suunnitella ja perustaa polykarbonaatista, sopivaa kiinteää, pylväsmäiset ja nauhat perusta.

Laite monoliitti säätiö

Laite columnar säätiöt

Jos pergola polykarbonaatti on kevyt, voit helposti saada käyttämällä erityistä muotoisia putkia. Tällaiset putket käytetään muodossa luuranko, joka on täytetty betonilaastilla. Luoda sellainen emäs on riittävä kaivaa kaivantoon, korjata putki ja täytä kuoppa betonilaastilla. Malleja on annettava aikaa, jotta se täysin kuiva. Kuivauksen jälkeen samanlainen pohja antaa erektion rungon akseli.

Suoritusmuodot Betonoinnin tukipilarit

Kaatamalla perusta valokuvat, kaaviot

Jos olet suunnitellut rakentaa mukava, kätevä ja kaunis huvimajat, ei ole tarpeen turvautua apua velhoja. Kaikki rakennustyöt ja koristelu tällaisen mallin, voit tehdä oman. Tämä auttaa sinua kuvat - ohjeet, valmiina ja -ohjelmat rakentamisen huvimajat erityyppisiä. Internetissä voit löytää paljon hyödyllistä askel askeleelta Kuvien avulla selvittää kaikki vaiheet ja vivahteita rakentamisen. Valmiita up huvimajat järjestelmän muodostavat perustan työlle. Näin sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa laatimiseen tai tulevia järjestelmiä huvimaja. Voit vain käyttää valmiita mallia, tehdä omia säätöjä.

Piirustus kahdeksankulmainen huvimaja

Pystysuora suuntaus ja kiinnitys puiset telineet

Ulkoasu tuet kahdeksankulmainen Arbor

Laskenta ja valmistautuminen rakentamiseen - ensimmäiset askeleet kohti rakentamisen perusta. Se on hyvin tosissaan data aluksi, koska virheitä teoksen alussa voi johtaa tuhoon säätiön tulevaisuudessa.

Laskettaessa koko columnar perustan

Toteuttamiseen laskentaparametreja ja materiaalien määrää rakentamiseen perustan pitää tällaista tärkeitä ominaisuuksia kuten:

 • alustaan ​​kohdistuva kuormitus - laskelmassa otetaan huomioon kaikki elementit paviljongit, siis myös otettava huomioon määrä lunta ja sade;
 • kantaviin ominaisuudet maaperän - auttaa määrittämään kuormitus, joka kestää rakennusmateriaalit.

Lisäksi laskennan aikana perusta on tärkeää määrittää syvyys maaperän jäätymisen.

Taulukko syvyys maaperän jäätymisen Venäjän kaupungeissa

Jos et voi tehdä laskelmia itse käyttämällä asiantuntevan käsityöläisiä, jotka pystyvät tekemään kaikki tarvittavat tutkimuksen ja auttaa laskea tarkkaan materiaalin perusta.

Perustan Villa huvimaja käsissä - video, miten, kaada pohjan metalli-, puu-, tiili-, huvimaja polykarbonaatista, valokuvia, kaavioita, mitat

Miten luoda pohja alla lehtimaja käsillään, valokuva esimerkkejä

Tarvitsenko pohjan huvimaja? Kyllä, koska sen pääasiallinen tarkoitus - suojeluun rakennuksia haitallisilta ympäristötekijät, pidentäen rakennuksen.

Pohjavesi voidaan nostaa ylös maakerrosten, kyllästää ne kosteuden kanssa, koska tämä voi aiheuttaa rakenteen vioittumisen. Fundam Arbor toimii eräänlaisena välielementin välillä maaperän ja näin tehdä. Se ei vain suojaa puutarhatalo tulvilta, vaan edistää myös paremmin vakiinnuttamaan maaperän.

Pohja huvimaja on aina makasi tapauksessa:

 • majoitus rakennettu rinteeseen;
 • rakentaminen talo alueella korkea kosteus;
 • läheisyys pohjaveden maaperään;
 • suunnittelu massiivinen ja raskas rakentaminen kivi tai tiili.

Vihje: kevyt karat voidaan rakentaa ilman perustusta, vaan puurakentamisen on suositeltavaa asettaa, koska puu ei siedä korkea kosteus.

Esimerkkejä puutarha talot erityyppisiä pohja

Ennen kuin aloitat luoda perusta, tulisi määritellä maaperän paikalle rakentamisen Arbor. Tämä määrittää tyypin ja syvyys esiintymisen pohjan. Perustuksissa lehtimaja omin käsin tehdä samalla tavalla kuin asuinrakennusten, käyttäen samoja tekniikoita ja materiaaleja.

Jos käytetään kiinteää betonipohja alla puutarhassa talon tuntuu ylellinen, ruuvaa (kasa) Foundation - mitä tarvitaan. Sen avulla voit vahvistaa huvimajassa joka maastossa, vaikka rinteessä.

Tyypillisesti Arbor paalujen asennettu viskoosi savimaiden keskimääräisen kannan tasolla. paaluttamisen etu on, että sen avulla voit tasaisesti jakaa kuormaa puutarhatalo vahvistaa sen karkea, suo alueita, kallion, missä muut perustustyypit lay mahdotonta.

Huom: Paaluperustus marginaali on noin 150 vuotta. Tarvittaessa se voidaan palauttaa eri paikkaan.

Huvimaja ruuvi paalujen on vakaa, vaikka se on minimaalinen kosketuksessa maahan

Hiekkaranta ja kivinen maaperä minimaalisella muodonmuutos on sopivin laituri perusta. Tämä on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa vahvistaa rakennuksen, ilman erityisiä tietoja ja taitoja. Sen olemus on asettaa maahan betoni tai tiili sarakkeita ympärillä kehä rakennuksen joka toimii sen tukipilari.

Neuvosto noviisi rakentaja: Top sarakkeet suoritetaan sitominen puuta, joka on kiinnitetty pystytukiin muodostumista seinien huvimaja, sekä LAUTALATTIA.

Kaavio asennus perusta sarakkeet

Kun matalia rakennuksessa heittoliina maaperä voi pohjustaa laatta. Tätä varten, betonilaattoja valmistettu yksiosainen tyyny, joka estää rakenteen muodonmuutosta. Se on asetettu hiekkaa valua pad, ja 50 cm paksu, ja vedeneristyskerroksen.

Huomautus: laatoitettu kellarissa sopivat rakennuksia herkkyys muodonmuutos (seinät on valmistettu kaasua ja kevytsoran, tiilet).

Pohjan teräsbetoni laatat on melko kallista, mutta se tarjoaa paremman rakenteen vakautta

Luotettavin ja sovelletaan usein juuressa huvimaja - nauha. Se on suljettu kaistale teräsbetonia, tulvii läpi koko rakenteen kehä. Koska suuri kantavuutta käytetään nauhan perustan tiilestä, kivi huvimaja. Se sopii rakennusten rakentamiseen on kuivaa maata nepuchinistyh.

Huom tehdyn nauhan pohjan alla huvimaja vaatii enemmän materiaalia ja työvoimakustannukset, joten sen syvyys on useimmiten enintään 50 cm.

Teräsbetoni pohjanauhamateriaali sopii massiivinen raskaan rakennusten tilat grilli tai grilli

Vahvistaa puutarhakatoksestani maaperään puutarhurit käyttävät usein materiaaleja käsillä, joten ei ollut perusta renkaan. Sen suurin etu - kustannuksia. Tällainen kestävä pohja, voi olla kaikenlaisia ​​vaikutteita, tasaisesti jakaa paineen painosta rakenne, on mahdollista suorittaa itsenäisesti.

Suositus: Sisempi reikä renkaiden peitettiin maalla, tai sementti-hiekka seos, joka on perusteellisesti sullotaan.

Perusta rengas voi olla joko pylväsmäinen, ja kiinteä aine

Valinta tietynlainen perusta riippuu luonteesta rakennuksen ja maaperän alla. Eniten vaikeuksia kohdata rakentamisen savimailla. Kun terävä jäähdytys / lämmitys tällainen maa-aines voi upota tai nousta, mikä aiheuttaa halkeamia rakennuksessa. Näin ollen, tällaisille maaperän parempi valita paaluttamisen, kestävä maaperän muutosta.

Fundam alle Arbor puun, jolla on alhainen paino, voi olla pylväsmäisen, valmistettu putkien (metalli, asbesti sementti) tai tiiliä.

Välillä palkin ja perustuksen on luotava eristyskerroksen, se pidentää käyttöikää puun

On erittäin tärkeää valita oikea perusta huvimaja, jossa grilli. Siinä olisi otettava huomioon mittakaava rakentamisen, ja maalaji. Käytössä hiekkamaassa luo pohjan nauhan melkoglublennoe tarpeeksi.

Perusta on nostaa maanpinnan yläpuolella ei alle 10 cm:

Vihje: Jos alue kehitys ei ole ongelma, perustuksissa lehtimaja kädet voidaan tehdä yksinkertaistetussa muodossa.

Rakentamisen tekniikkaa perustuksen A: sta Z:

Monet omistajat esikaupunkialueilla huomiota kysymykseen: miten tehdä perustuksissa huvimaja itse? Tarkastellaan esimerkki siitä, miten luovat pohjan pylväskannattimista Arbor käsin.

Ensinnäkin, sinun täytyy hahmotella tulevaisuuden rakentamisen mukaan rakentamisen piirustus. Tätä tarkoitusta varten rulla, neliö, köysi. Kulmissa tulevasta rakentamisesta kädenvääntöä metallin virstanpylväitä.

Sitten kulmissa ja keskellä kunkin rakennuksen seinät ovat kaivoi kuopan alle tukipilarit. Kaivaa ne perusteellisesti, joka on alle jähmettymisviiva. Keskimäärin kaivaminen kuoppia 40 * 40 cm, syvyys 50-70 cm. Hiekka ja murskeen kaadettiin tyyny 10 cm niiden pohjassa.

Seuraavaksi siirrymme rakentamiseen tiili pilarit. Muuraus tehdään sementtilaasti, hänen tasaisuus taso tarkistetaan.

Ensimmäinen, pohjassa reikä kohdistetaan liuokseen hiekkaa ja senttiä 4: 1. 2 vahvistetut sen päälle tiili rinnakkain toisiaan. Sitten taas on kerros liuosta ja kaksi tiiliä, mutta on järjestetty poikittain ensimmäiseen riviin, ja niin edelleen. Keskellä jokaisen pylvään jäljellä untucked lujitustangosta, johon elementit vyötärön huvimaja on kiinteä.

Huomautus: pylväsmäinen perusta työ voidaan suorittaa lämpötilassa, joka ei ole alempi kuin + 5 ° C: ssa

Muuttamisesta tiili pilarit

Eristämiseksi kellarissa se asettaa kerros kattomateriaalin. Kun pohja on kokonaan kovettuessa laudoista poikkileikkauksen 100 x 100 mm: n rakentamiseksi kynnyksen rakenteita ja kiinnitä metallisia nastoja jäljellä kunkin pilarin.

Vihje: lisävoimaa alemman valjaat voivat edelleen vahvistaa siltoja keskellä.

Emäksen eristämisen ja asennus alareunassa rakennuksen putkiston

Seuraavaksi on asennus pysty- pilarien ja muodostumista kehyksen huvimaja.

Oikein kyytiin ja rakennettu perustan kaikille rakennuksen standardit antavat luotettavan suojan huvimaja negatiivisista ympäristötekijät ja merkittävästi pidentää sen käyttöikää.

Haluatko saada uusia artikkeleita postissa?

Näinkö? Jaa tämä ystäviesi kanssa!

Täysi tai osittainen materiaalien käyttö ilman lupaa kirjailija ja suora linkin sivustoon indeksoitu stroiidea .RU kielletty!

Perustuksissa Arbor käsiään: askel askeleelta opas

Monissa tapauksissa, kuten perustana perusta huvimaja käytetään, sijaitsevat matala syvyys. Sitä ei ole suunniteltu raskaita kuormia. Tämä lähestymistapa on perusteltu.

Rakentamiseen arkkitehtoniset muodot eivät tarvitse liiallista voimaa ja syvää. Yritämme vastata kysymykseen, miten rakentaa perustuksissa Arbor kätensä vähällä vaivalla ja saada vankka perusta.

Joissakin tapauksissa säätiö

Ennen kuin aloitamme valitsemaan emäslajia, on ymmärrettävä, missään tapauksessa ei voi tehdä ilman sitä.

Seuraavissa tilanteissa, kun käyttö säätiö voi olla perusteltua myöntää:

 • Pohjavesi vieressä maahan;
 • raskas rakennusmateriaalien käytetään talonrakennuksessa;
 • Rakenne tehdään kaltevassa tasossa.

Ennen rakentamisen olisi määriteltävä paikka, joka pystytetään rakennetta. Sitä ei tule sijoittaa liian kaukana kotoa. Samaan aikaan meidän täytyy katsoa savu ei pääse kotiin.

Jos on pieni lampi päällä tai klusterin puita voidaan sijoittaa rakentamisen tällainen paikka.

Kun päätät sijoittaa, voit alkaa rakentaa perusta. Ennen tätä, sinun täytyy tehdä kaavamaisen mallin tulevaisuuden rakennuksen. Hankkeen edessä silmissä, se on helpompi ottaa käyttöön raha- ja työvoimakustannukset.

Valitse muoto huvimaja ja tyyppi emäs voi olla, yksinomaan heidän mieltymyksensä.

Millä perusteella voidaan käyttää

Perusteella huvimaja tulisi vastata samat vaatimukset, joita sovelletaan talojen perustukset.

Voit käyttää seuraavia vaihtoehtoja:

 • Pylväsmäisen rakenne. Se sijaitsee matala syvyys. Sovelletaan, jos maaperän rakenteen on nepuchinistuyu;
 • Kasaantuu laite. Käytetään mutaisessa maastossa, alueilla, joilla on suuri todennäköisyys muodonmuutos maaperän
 • MDF. Se on universaali. Sitä voidaan käyttää lähes mitä tahansa merkkiä maaperän. Sopivin käytettäväksi alueilla, joilla on korkea pohjaveden;
 • Vyö perusteella. Sitä käytetään harvemmin, enimmäkseen raskaan rakentamisen.

Katso video oppia järjestystä rakentamisen nauhan perusta:

Tietenkin rakentaminen kellarissa huvimaja omin käsin tulee olemaan hieman erilainen kuin rakentamisen perusta pääomarakennetta. Mieti, miten näitä tekniikoita käytetään rakentamiseen pienten laitosten.

Hakemus pylväsrakenteinen

Tällainen laite sopii puun pergola. Tässä tapauksessa tärkeintä on huolehtia rakentamisen pystytuet. Roolissa lauttaa säätiö, voit käyttää alkuperäistä kruunu puurakenne.

 • Operaatiot suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:
 • Merkitse alueiden säilyttämiseen rakentamiseen;
 • Tuotamme syvennys ensisijaisen maakerros;
 • Roy akselit tukipilarit;
 • Kuoppaan kaada pieni määrä hiekkaa;
 • Top iskunvaimennuslaitteiden tyynyt asetetut palahuopa;
 • On katto betonilaatta valetaan. Se toimii ainoana tulevaisuuden postitse;
 • Jälkeen betonimassan osittain tarttua, muuraus suorittaa pystypilarin.

Sitä käytetään ainoana liimaus liuos. Se pinottu tiilet. Niiden pitäisi pysyä rinnakkain. Seuraavaksi seuraavaa olisi sovellettava osa liuoksesta ja laittaa tiilet kohtisuorassa ensimmäisen kerroksen.

Tämä jatkuu, kunnes virkaan ei saavuta halutulle korkeudelle. Kun rakentaminen on suorittanut kaikki sarakkeet, suorittaa asennuksen ensimmäisen kruunun.

Katso video tarkistaa erektio columnar perustan, ja pergola se:

Käyttö paaluttamisen

Paalun muotoilu voidaan rakentaa epävakaa maahan ja alueella, joka on ominaista suuri syvyys maaperän jäätymisen. Lisäksi, nämä tilat ovat hyvin yhdistetty puuta tai metallia huvimajat.

Kun asennus seuraa esimerkkiä:

 • Merkki ja tyhjentää työmaa hedelmällisen maaperän kerros;
 • Merkityt kulmat porausreiän asbestiin tukee;
 • Esitetyssä reikä täytetään soralla ja tiivistetään. Edelleen kaadetaan betoni;
 • Injektoitu aukko asbesti putki;
 • Putki on vahvistettu terästankojen ja täytetty betonilla. Tämä vaihe ei voi ohittaa. Muuten sen jälkeen, kun vesi on tunkeutunut putken ja halla, se voi rikkoa;
 • Viimeisessä vaiheessa laskemme ensimmäisen soiton Arbor.

Päättäessään mitä perustuksissa Arbor kätensä valita, harkitse laatta rakenteita. Sen rakentaminen edellyttää huomattavaa fyysistä ja ainekustannukset, mutta tulos tulee ylittämään odotukset.

Tämä muotoilu on pystynyt säilyttämään paitsi helppoa rakentamista, vaan myös massiivinen rakenne tiili tai betoni.

Rakenteilla täytyy suorittaa seuraavat toiminnot:

 • Osioida ja puhdistamisen rakennustyömaalla;
 • Kaivaa kuoppa syvyys 0,5 m;
 • Tuota muotti. On kiertämään pohjan kaiken;
 • Kaivanto petihiekkaa ja hienoa soraa suojata perusta muodonmuutoksen;
 • Tyyny makasi kateaineen. Päät on kiinnitetty kotelon sisään;

 • Top katto kaadetaan schebenchaty kerros. Se estää tiivistyspinta kosketukselta raudoitustankojen;
 • Seuraava kehys on valmistettu vahvistaminen. 10mm käytettäviä tankoja rakentaa sitä. Ne ovat sitoutuneet ristikko, jolla on soluja, joilla on tietty koko,
 • Lopullisessa vaiheessa muotti täytetään betonilla laasti tai sementti-hiekka seos. Betonin on nousta yli maapallon pinnasta.

Kun pohja on kovettunut, alkuun tuloksena rakenne voidaan valmistaa mistä tahansa tyyppiä Arbor. Se voi olla puuta tai kiveä. Sellainen perustus kestää melko raskaita kuormia.

Kustannukset tällaisten järjestelmien on paljon suurempi kuin paalun tai pylväsrakenteinen, joten rakentaminen paviljongit, tätä tekniikkaa käytetään hyvin harvoin.

Kerro tästä artikkelin soc. verkot!

Kopiointi materiaalien on sallittua, jossa on aktiivinen linkki lähde.

1