Perusta vaahtopalat

Perusta talon vaahtopalat

Säätiö - perusta rakennuksen, sen linnoitus riippuu kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus rakenteen. Suunnittelemalla ja rakentaminen on lähestyttävä vastuullisesti, asiantuntevasti. On tutkittava eri emäksiä ja niiden ominaisuudet, jotta voidaan ymmärtää, mitä perusta sopii paremmin muiden vaahdon konkreettisia talossa.

Erityyppiset maaperän maiseman, arkkitehtuurin piirteitä antaa erilaisia ​​perusta. Yksityisen rakennukset neljä perus perusta järjestelmää, jokainen niistä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, kukin on välttämätöntä tietyissä olosuhteissa. Siten, pohjan matalien rakennusten voi olla:

 • nauha;
 • columnar;
 • nukka-ruuvi;
 • monoliitti (MDF).

Tämä näkymä - johtaja suosituin yksityisissä rakentamisessa. Betonialustalle on järjestetty nauhojen muodossa (nauhat) ainoastaan ​​laakerin seinien rakentamiseen. Monoliittinen kaistale perusta on tämä: työmaalla neuloa vahvistaa häkki, joka lasketaan alas kaivantoon valmistettu suunnitelman mukaisesti ja tuottaa kaatamalla nestemäistä betonia. Suljettu rakenne on saatu, kiinteä, kiinteä aine.

Elementtitalojen Perushihna on valmistettu teräsbetonista elementti- osia (palkit, lohkot). Välillä osa sidottu sementtilaastilla käyttäen hitsattu vahvistaminen. betonista tehty puolisuunnikkaan muotoinen laajeneva pohjaan. Leveys nauha betoniseinien tulisi olla enemmän kuin 10 cm.

Toinen versio perustan talon vaahtopalat - sarakemuotoon. Se on järjestelmä perusteellisia maahan pilaria, joihin lauttaa perusta. Ns yläosan rakenne, jolla rakennuksen painon tukeen jakautuu tasaisesti. Pilarit ovat betonia, tiiltä, ​​sepeli tai ostaa valmiita, tehdas. Lautta perusta teräsbetonista laatat ja palkit.

Tämän tyyppinen pohja on myös kutsutaan pino-ruuvi. Mukaan rakentamisen tällaisen pohjan muistuttaa pylväsmäinen, mutta se on korvattu pilaria kasa, joka on asennettu päähän ruuvin. Asennettu puujalat konstrukti grillage. Pohjan tämäntyyppinen useimmiten käytetty rakentamiseen korkeita rakennuksia. Hänen kiistaton etu - puuttuminen tai vähäinen maanrakennustyöt. Koska perustan talon vaahtopalat käytettyjen paalujen ei ole tarpeeksi aikaa. Rakentaminen seinä voi alkaa välittömästi asennuksen jälkeen tukee.

Toinen nimi monoliittinen perusta - laatta. Tämä on - ainoa perusta, joka on vahvistettu ja täytetään (muuttuu levy) koko alueella, joka on alle stroeniem.Takaya liesi on ihanteellinen taloa eri tiilet, betoni lohkot, kuona lohkot, betonilaattojen. Pientalojen perusteella monoliittinen laatan eivät vastusta liikkeitä maaperän ja liikkua sen kanssa. Kuitenkin rakentaminen tällaisen perusta työvoimavaltaista ja epätaloudellista.

Mitä tarvitaan perustus talon vaahtopalat

Jo siinä vaiheessa luoda projektin kotona joudut tekemään valinnan perusta kotiisi. Mikä on tarpeen luoda pohja se on vahva, kestävä, luotettava? Jokaisella voi olla korvaamaton sinun tilanteessasi. Se riippuu monista tekijöistä:

Kuinka monta kerrosta on kotona? Onko kellarissa annetaan? Mikä muoto on suunniteltu katto? Näitä ja monia muita kysymyksiä, kysy itseltäsi tekemään oikean valinnan. Koska syvyys pohjan kaksikerroksinen talo vaahdon lohkojen on enemmän kuin yksi-kerros. Kellari mahdotonta järjestää pohjalle pilarit ja tasakatto omistaa enemmän lunta laskiessaan paino on myös otettava huomioon.

Valitse kaistale säätiö talon alla vaahtoa lohkot, jos:

 • pohjavesi syvällä;
 • talossa tarvitse olla kellarissa;
 • tarvitset budjetin perusta;
 • johdat rakentamisen kotiin;
 • sinulla on aikaa odottaa, kun konkreettista työtä.

Columnar pohja sopii sinulle, jos:

 • Haluatko rakentaa pienen talon kevyestä materiaalista (esim vaahto);
 • maaperän päällä on kiinteä, vesi syvä;
 • Tarvitsetko halpa, mutta vankka perusta;
 • olet päättänyt tehdä ilman kellarissa yksikkö.

Tarvitsetko paaluttamisen, jos:

 • epävakaa maaperä työmaalla, veden lähellä;
 • osa on monimutkainen maastossa;
 • sinulla on vain vähän aikaa, sinun täytyy nopeasti rakentaa;
 • et mielessä korkeat kustannukset paaluilla.

Monoliittinen perusta on sopiva, jos:

 • Se rakennettiin pieni majakka vaahtopalat;
 • rakennus on rakennettu liikkuva maaperään;
 • tarvitset voimaa, vaikka se maksaa enemmän.

Miten lasketaan säätiön talon alle

Jotta suorittaa asianmukaisesti perustan huoneen vaahto estää, on tarpeen laskea syvyys ja vahvuus haluttua emästä. Alle vaaleat seinät eivät välttämättä rakentaa raskas ja voimakas perusta: oikea laskelma auttaa välttämään tarpeettomia menoja, mutta noudattamaan tarvittavat edellytykset sen suosikkeja. Vaiheessa vaahdon kodin suunnittelu tarpeeseen:

 • tutustua alueeseen, ottaa huomioon maiseman piirteiden;
 • ominaisuuksien määrittämiseksi maaperän ja korkeus esiintyminen vesisäiliöiden;
 • suunnitelma (painon seinien, kattojen, huonekaluja, ihmiset, lumi);
 • tietää taso routa omalla alueella;
 • ja millainen pohjamateriaalin;
 • laskea syvyys täyttää.

Jos täyttö säätiön talon alle tehdään ottamatta huomioon edellä kuvatuista tekijöistä, seuraukset voivat olla kohtalokkaita. Se kärsii paitsi kauneuden rakennuksen, mutta myös suorituskyky, ja sen turvallisuudesta asuvien ihmisten rakennuksessa. Tällaiset vastaavat laskelmat on parasta jättää ammatillinen suunnittelijat. Valitse rakennusyhtiö Tutkimustulosten toiminnan: Lue arviot, keskusteluja asiakkaiden kanssa, harkita rakennuksia rakennetaan tämän yrityksen. Antaa talosi on kokenut arkkitehti.

Hinnat uudelleensijoittamista säätiön mukaan avain

Kustannukset teidän pohjalaatan koostuu:

 • kustannukset hankkeen dokumentaation;
 • rakennustarvikkeiden hinnat (betoni, betoniteräs, muotti);
 • kuljetuskustannukset;
 • Kiinteistöveron maksamatta ja konkreettista työtä;

Solid rakennusalan yritykset voivat helposti soittaa kustannuksia rakentamisen tahansa pohjan talon kevytbetoni lohkot. Voit tehdä tämän, keksi erityinen ohjelma - laskin, ottaen huomioon betonin määrä ja määrä raudoituksen tarvitaan. Hän laskee pieni yhden tarinan talon ala 10x10 m ja tyylikkäälle kolmikerroksinen mökki monimutkainen design.

Asennus perustuksissa talon vaahtopalat käsillään

Ennen asian talon rakentamiseen vaahto estää, on otettava huomioon eri tekijät vaikuttavat pohjan kantavuutta. Tämä auttaa valitsemaan oikea tyyppi perusta, koska, kuten tiedätte, vankka perusta - avain pitkäikäisyys talon.

Etuna talon vaahtopalat

Jos vertaa kerrostalo tiili, se on useita etuja. Niin, se erottuu hyvin lämpöä ja ääntä eristäviä ominaisuuksia. Lisäksi seinät vaahto paksuus 0,3 m sen lämmöneristyskykyä voidaan verrata tiili, jonka paksuus on 1,0-1,5 m. Enemmän vaahto on palamattomuus ja pidetään ympäristöystävällinen materiaali.

Suuren lohkon kokoja nopeuttaa prosessia seinämäosan

Toisaalta, vaahto betonituotteissa on haittoja: suurempi kuin tiilet, kosteuden absorptiokerroin ja hauraus, joka riippuu pienempi materiaalin tiheys kerroin, koska huokoinen rakenne. Ja kuitenkin talon vaahtopalat pakolliseksi päättyy ja päällysteet.

Mutta kaikki edellä mainitut - pieniä asioita verrattuna kohtuuhintaan ja nopeus erektio. Tärkein etu saman - pienempi, verrattuna tiili, rakenteellinen paino. Näistä syistä monet omistajat maa ja poimia perusta tulevalle talon.

Kuormitus alustalle riippuu rakenteen tyypistä rakennetaan - niin yhden tarinan talo alueella, jossa vähäinen pohjaveden melkozaglublenny sopiva perusta vyötyypistä, ja kaksikerroksinen paras vaihtoehto olisi monoliittinen levy, jonka hyvä vedeneristys ja eristys.

Tämäntyyppinen perusta on käytännössä korvaamaton Kevytbetonielementtien rakennusten eriasteisesti pohjaveden

Voimme harkita kolmenlaisia ​​suunnittelu - columnar, nauhat ja laatta.

 1. Pylväsmäinen pystytetty pilaria pyöreä tai suorakulmainen - aina ulkopuolella nurkkaan, rajapinnassa kahden seinän ja ympäri kehä talon alla laakeri ja seinät.

Sopii maaperän epätasaiseen maastoon

Se on paras valinta kellarissa yksikkö

Kaatamalla pohjalaatan tehdään, yleensä pysyvä muotti

Laitteen ominaisuuksia erilaisten perustusten

Koska betoni lohkot - suhteellisen kevyt materiaali, pohja valinta perustuu maaperän tyyppi, topografia, pohjaveden syvyys ja taso maaperän jäätymisen.

Taulukko: Vertaileva analyysi tyyppisiä perusta

Koska vaahtopalat rakenne - huokoinen, maahan talon alle olisi hyvin vedenpitävä. Tämän pinta perustuksen tai päällystetty pinnoitekerros (on mahdollista käyttää nestemäistä vedenpitäväksi) tai kätkeminen pohjakalvon kerros ennen asennusta seinän.

Kuvagalleria: tyypit kellarin vedeneristys

Mitä harkitsemaan valitessaan alustan tyypistä

Valitessaan alustan tyypistä ensisijaisesti otettava huomioon:

 • maaperän tyypistä, tason disposition pohjaveden, syvyys maan jäätyminen;
 • kokonaiskuormituksesta Suunnittelu talo ja kerrosten lukumäärä;
 • budjetin ja rakennusaika.

Ensinnäkin se on tarpeen tehdä maaperäanalyyseissä. Tässä vaiheessa, rakentamisen hyvin voidaan porata useita paikkoja juoni syvyyteen 2-2,5 m. Jos vettä testattiin syvyydessä 2 metriä tai vähemmän, sopivan melkozaglublenny hihnatyyppiset perusta.

Maaperä näytettä kohti on suositeltavaa ottaa aina 20 - 30 cm. Tämä tarkkuus auttaa millainen maaperä ja valitse sopiva tyyppi perusta.

Jos pohjaveden testattiin 0,5-1 m, se ei huuhdella järjestää monoliittisen teräsbetoni pohjan, jossa on pakollinen vedenpitäväksi rakenne.

Kiinteiden nepuchinistyh maaperän syvyydessä 2 metriä ja alle paras vaihtoehto olisi laite pilarinmuotoisen emästä. Sekä tämän tyyppinen pohja on sopiva alueilla vaikeaa (epätasainen) helpotus - avulla navat voidaan säätää korkeusero.

Seuraavaksi meidän täytyy laskea kuormitusta perusta talon, joka koostuu painon seinien, lattioiden ja kattojen. Tulisi edetä siitä, että massa 1 m 2 vaahtomuovikappaleen seinä on noin 0,9 m. Paino lisäämällä tässä päällekkäisyys (käytetään yleensä monoliittinen laatta) ja puupohjaiset katon, saadaan kokonaispainosta talon.

Siitä, milloin rakentaminen ja suunnittelu budjetin, sitten on ensimmäinen paikka oikealla annetaan laituri perusta. Määrääviä tekijöitä ovat nopeus ja pienempi, verrattuna muun tyyppisten emästen, monimutkaisuuden rakentamisen. Vaikeinta - asettaa pilarit valmiiksi paikan päällä ilman laitteita, lisäksi on tarpeen vahvistaa rakentamisen lauttaa perusta, edellyttäen rakentaa kaksi lisäkerrosta. Nopeus rakentamisen - viikossa, liittyvät kustannukset vain hankintaan valmiiden sarakkeet ja vuokraus erikoislaitteita, ylimääräisiä menoja täyttö- ja vahvistaminen tukee.

Kaatamalla perustuksissa talon vaahtopalat käsillään

On määritetty tyypin maaperän ja valmistamiseksi rakennustyömaalla, on mahdollista käynnistää pohja laite, aiemmin markup osa.

Video: Merkintä perustuksen omin käsin

Ominaisuudet luodaan perusta, riippuen sen tyypistä

Kunkin säätiö on piirteitä määrällä mitattuna ja rakenteesta töistä.

 1. Ensimmäinen on merkitty tarkkuudella ulomman laakerin seinämä ja edelleen on markup kaivaa kaivannon syvyys on vähintään 0,5 m, jonka leveys riippuu seinämän paksuuden. Esimerkiksi, jos seinän paksuus on yhtä suuri kuin 300 mm (t. E. pituus yksi tiili), leveys pohjan pitäisi olla yhtä suuri jonnekin 500 mm (tässä se on tärkeää ottaa huomioon ei ainoastaan ​​seinämän paksuus valossa, mutta myös muita kerroksia lämpöä ja Vedeneristyskerroksen, ja viimeistely).

Jälkeen merkintä rakennustyömaalla toisen vaiheen tukiaseman alla kerrostalossa on kaivaa kaivantoja perustukset

Voidaan käyttää raudoitustangot halkaisijaltaan 10 mm:

Perusta kaadetaan samalla ojan poikki

Pohja on jätettävä betoni täysin kovettunut kuukauden - vasta tämän jakson jälkeen voit alkaa rakentaa muureja, koska tänä aikana betonin saavuttaa luokitusvahvuus. Jos täyttö tapahtuu kesällä, on suositeltavaa kostuttaa säätiön useita kertoja päivässä, estää ennenaikaista fissuring suunnitteluun.

Ylempi (kohonnut) osalle nauhan pohjan pitäisi olla vakiokorkeus - 0,5 m maanpinnan yläpuolella.

On tarpeen ottaa huomioon pohjaveden - jos ne sijaitsevat korkealla, että on tarpeen edelleen sinetöidä suunnittelua!

Kuten vedeneristyskerros voi käyttää kattohuopa, joka on kiinnitetty sisäpuolelle muottina rakentamisen.

Jos muotti on irrotettava, se poistetaan sen jälkeen, kun täydellinen jähmettymisen betoni - purkaminen tulisi tehdä varovasti, vahingoittamatta katemateriaalin.

 1. Alueella merkityn joukko Teräsbetonipaalujen: pakollinen - ulkopuolella kulmissa tulevaisuuden talon risteyksessä seinien sekä kantavia seiniä. Vaiheessa välillä tukitankojen tulisi olla 1-1,5 m, ja syvyys tukien - 1 m.

Vahvistaminen pilarit-pilarit valmistettu vahvistamalla vahvistaminen

Sen sijaan, että tukipilarit käytetään kotitekoinen baareja vaahtopalat

Video: miten järjestää laituri säätiö omin käsin

Vankka perusta muistuttaa sandwich vahvistaminen, betoni laasti, hiekkaa ja vedeneristys.

Melkozaglublenny pohjalaatan tyyppi on vankan perustan talon vaahtopalat

 1. Monoliittiseen perusta kuoppa kaivetaan joka täyttää hiekka, sora sänky - sängyn korkeus 40 cm (25 cm - hiekka, 15 cm - soraa).

Riippuen maaperän voi järjestää tai järjestää kuoppaan - riittää pystyttää suljin rakenteeseen

Koska vedenpitäväksi sopivasta materiaalista geotekstiilien kerrokset kattomateriaalin tai erittäin tiheä kalvo

Vahvistaminen monoliittinen perustus on tehty kahdessa rivissä - parantaa rakenteellista lujuutta

Video: miten järjestää perusta talon vaahtopalat

Järjestää vankka talon alla on vaahtopalat - tehtävä on yksinkertainen, ja voit käsitellä sitä omaa. Tärkeintä - oikeus millainen maaperä ja ottaa huomioon kaikki suositukset valinnasta tyypin perusta.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

merkitä

Varoitus! Materiaalit sivuston ovat aineetonta omaisuutta sen omistaja.

Tahansa niiden julkaisemisesta muissa sivustoissa (myös ne, joilla on aktiivinen linkki lähde) on kielletty.

Miten saada perusta vaahtopalat käsillään

House of vaahtopalat varaan betonitiilet vaahtoa.

Huokoinen betoni tai kevytbetoni - moderni rakennusmateriaali valmistetaan sementin ja hiekan kanssa lisäämällä paisutetta. Juuri tämä täydentää auttaa huokosten muodostumisen, jotka antavat konkreettiset parannettu lämmöneristyskyky.

Tässä artikkelissa kerromme millaista materiaalia ja tekniset ominaisuudet, ja luonne rakentamisen pohjan alla rakenteen vaahtopalat.

Tyypit ja tekniset solubetonikappaleet

Kysymykseen "Voinko käyttää betonielementtejä perusta?" Voimme turvallisesti vastata "kyllä", mutta tietyin varauksin.

 • vain valoa matalien rakennusten voidaan rakentaa tältä pohjalta.
 • Käytä tuotemerkin materiaali lujat.
 • Penobloki hankkia vain sellaisia ​​testatut tuotteet pakolliset laadunvalvonnan sertifikaatti.
 • Järjestää pohjan kuivaa maata nepuchinistyh.
 • Perusteellisesti toteuttaa vedeneristys suunnittelu.

Solurakenteen vaahtopalat, joka antaa materiaalille erinomainen lämpö- ja äänieristys.

Vaahdotusaine käytetään valmistuksen aikana lohkojen käytetään kahdessa muodossa:

Se sisältää hydrolysaatit proteiineja eläin- tai kasviperäisiä. Penoblok hankkii lisääntynyt vahvuus, mutta pienempi eristyskyky. Kustannukset lohkojen orgaanisia lisäaineita ovat kalliimpia.

Se on valmistettu käyttämällä puuta saippuoidaan hartsit ja muut synteettiset ainesosat. Lämmönjohtavuus tällaista lohkoa on alhainen, rakenne muuttuu lämpimämpi, mutta huonompi lujuusominaisuudet. Pohjan vaahto estää valmistettu erittäin lujasta materiaalista, kuten esimerkiksi malli on rakennuksen perustuksen, ja se vaikuttaa kestävyyden ja rakenteen luotettavuutta.

Parametrit rakennuspalikoita solubetonin

Kaatamalla kevytbetoni lohkot. Pohjakerroksessa.

Taulukossa on esitetty vertaileva ominaisuudet joidenkin laatujen vaahtopalat, yhteensovitus ominaisuuksia täyttämään tämän tärkeän tehtävän.

Taulukko osoittaa, että mitä korkeampi luokka vaahto lohko, enemmän voimaa ja kosteuden kestävyys, mutta vähentää materiaalin ominaisuudeksi, varastoida lämpöä. Mutta koska vaahto on korkea kosteutta, se on silti sinetöidä hyvin, tässä tapauksessa eristekerroksen voi täyttää roolia eristys, jotta lämmönjohtavuus parametrit eivät suuri rooli, tärkeintä - vahvuus.

Tärkeää! Marks D 1000 ja korkeampi, suositellaan laitteeseen maanalainen osa pohjarakenteen, rakentaminen korkki voidaan valmistaa vaahto lohkon merkit 800 D ja 900 D.

Edut vaahdon betoniperustuksen

Leikkaamiseen vaahtopala tavallisia rautasahalla.

Lisäksi haittoja, kuten korkea veden absorptio, hauraus, huono murtuma betonitiiliä on monia etuja, joita on tarkasteltava erikseen.

 • korkean resoluution, joka on melko kevyt nopeuttaa muuraustöihin.
 • Pehmeyden materiaalin ansiosta käsittely tehdä ilman erikoistyökaluja. Kaikki työt leikkaus, poraus, shtrableniyu lohkot järjestetään tavanomainen kirvesmiehen työkaluja.
 • Tarkkuus geometrinen ja lineaarinen lohkokokoja tehdas ja liima, joka on sijoitettu vaahdon, jolloin niiden väliset saumat ovat vähäisiä, elimoiden "kylmäsiltojen".
 • Pohjan vaahtomuovikappale on erinomaiset ääneneristysominaisuudet, on pois päältä, ei lahoa, ei altistu mikro-organismeja, mitään haitallisia aineita.
 • Ajan, lujuusominaisuudet materiaalin paranevat vain, toisin sanoen vuosien mittaan Kevytbetonielementtien tulee voimakkaammaksi.

kaistale perusta laite vaahto estää.

ohjattava laite rakentamiseen rakennuksen pari tapaa:

Teknologia laitteita kuten perustan ei poikkea standardi asettaa toiminnan tukemiseksi muiden materiaalien (tiili, betoni, jne.).

 • Merkitsemistä rakennustyömaalla.
 • Alustan valmistelu - poistaminen pintamaan, kaivantojen kaivaminen, tasoittaa pohja.
 • Laite hiekka tyyny paksuus 10-15 cm, pakollinen törmäys tai kasteluveden.
 • Kaatamalla betoni valmistelu asennusta lohkojen 10 cm: n paksuinen.
 • vedenpitäväksi laite asemaan suojaa tunkeutumista vastaan ​​tippua vettä maaperästä vaahdossa lohkossa. Ei voi asettaa kalvon, katemateriaalin tai muuta eristävää materiaalia rulla.
 • Asennus vaahto estää lisävarusteena vahvistaminen jokaisen sarjan ja suunnittelun näkökulmasta.

Strip säätiö antaa pääosin alle kiinteiden asuinrakennuksen tai rakenteen kanssa kellarissa. Korkki vaahtoa lohkojen on suositeltavaa eristää kosteuden ulkopuolelta ja sisäpuolelta.

Varten laiturin perusta rakentamisen yksikerroksisia lohkoja.

 1. Laituri pohjan vaahtopala.

Tässäkin tekniikka on samanlainen laite perusta tiili tai betoni: merkintä, kaivaa kuoppia sarakkeita, laite on hiekkaa ja konkreettinen tyynyjä, vedeneristys pohja pilarit, säätiö muuraus vahvistettu.

Tärkeää! Päälle valmiin perustuksen seinän ennen asennusta katukivet vedenpitävyys suojaksi sateelta välttämiseksi asteittainen tuhoutuminen rakenteen.

Kokoavat pohjan lato vaahtoa lohkot, kylpy puutavaran tai lankku valo verannat

Vedeneristys kellarissa solubetonin

Suurin ongelma vaahtopalat - korkea kosteuden imeytymistä. Solut helposti absorboida vettä talvella veden jäätyessä ja tuhoaa sisällä materiaali.

Hyvin varovasti eristää maanalainen osa säätiön:

 • Linjassa sivupinnat - puhdistettiin laastin tai liimaa, sulautetut sirut ja halkeamia, knock erot lohkojen.
 • Päällystetty kahdella kerroksella mastiksin perusteella bitumin ja polymeerien. Mitä ohje vaatii ennen toisen kerroksen ensimmäisen odottamaan täydellisen kuivumisen.
 • Edellä talletettu bitumi valssatut vedenpitäväksi materiaalin tyyppi TECHNONICOL.
 • Sinus kaadettiin kuiva kerrostunut maan tiivistymistä.

Vedenpitäväksi ja eristys betonista.

 • Vaahto lohkoon perusta pilarinmuotoisen on suojattava kaikilta neljältä sivulta, erityisesti maanalainen osa. Suositeltava preparaatti lohko valuasfaltti kahteen kerrokseen ja kansi rainamateriaalin hitsattavissa.
 • Kellarissa ulkopuolella yli TECHNONICOL kätkeminen eristävän mattoverkko asennettu kipsi tai päällystää koriste-aineista.
 • Sisäseinät korkin suojaa höyrysulun kalvo ja leikata.
 • Välttää tiivistyminen lattian yläpuolella perustaa erikoisten tuuletusta.

Käyttö vaahtopalat merkittävästi yksinkertaistaa ja halventaa rakentaminen säätiön omin käsin, jotka täyttävät kaikki vaatimukset, täytäntöönpanon edellyttämät toimenpiteet rakentaminen seistä vuosikymmeniä kärsimättä kylmältä ja kosteudelta. Edellyttäen kuvia ja videota tässä artikkelissa lisää teidän tietoa rakentamisesta perusta vaahtobetonilla.