Perusta UWB

UWB-säätiö omin käsin. UWB-säätiö: arvostelut

Rakentaminen tahansa rakennus on mahdotonta ilman rakentamisen perusta. Tämä on perusta tahansa rakenne, joka tarjoaa kestävyyttä ja luotettavuutta. On varsin monenlaisia ​​tyyppejä perusta. Moderni rakenne mahdollistaa uuden teknologian, joka on suunnattu pääasiassa talouteen. Tämä ominaisuus saadaan aikaan käyttämällä materiaaleja, jotka säilyttävät lämmön. Tämä innovaatio vaiheessa munivien rakennuksen perustuksen-UWB (UWB - Ruotsi eristelevy).

Eristetty Ruotsin liesi, perustana järjestely säätiön, otettiin käyttöön Saksan kehittäjät nimestään huolimatta. UWB-sovellettu säätiö Venäjällä suhteellisen lyhyessä ajassa, mutta jo suuri menestys. Takkakamiina on monoliittinen rakenne, joka suorittaa roolia ei vain perusta, mutta myös päällekkäin ensimmäisen kerroksen valmiiseen lämmitys. Tällainen perusta on hyvä kantavuus, tehdyn on mahdollista lähes kaikkien maaperän - .. Heikko jäädyttäminen, kemiallisesti aggressiiviset jne. Toisin kuin muut tyypit on, että Eristekerros on järjestetty ei vain pohjaosa, vaan myös rakenteen kehä sivuseinämiin.

Edut Ruotsin perusta

Näitä ovat:

 • nopea rakennusaika;
 • mahdollisuus hakemuksen eri kasvualustoja;
 • lisääntynyt lämpöeristys rakennuksen perustuksen, joka tarjoaa vakauden lämpötila huoneen sisällä;
 • säästöt lämmityskustannuksissa vähentämällä lämpöhäviöt;
 • kun luodaan perusta ei edellytä tasoitus työtasolle;
 • parannettu tiivistys, joka estää kosteuden tunkeutumista ja muotin;
 • piilottaa kaikki viestintäjärjestelmät rakentamalla niille pohjalaatan.

suunnittelu

Voidakseen aloittaa työt asennus, sinun täytyy huolellisesti suunnitella UWB-säätiö. Laskelmassa on tehtävä, alkaen rakennuksen suunnittelu itse. Tarve integroida projektin tiedot varmistaa oikean asennon kaikki tarvittavat viestintä. Suunniteltaessa perustan voimme vain luottaa primaarilähteistä antamat ruotsalaiselta valmistajalta, koska Venäjän analogeja laskelmassa ei ole olemassa. Monet rakennusyhtiöt kehitetty menettelyjä, jotka kuvaavat vain johdonmukaisuutta ja oikeellisuuden työn muodostumista perusta emästä.

Käytön korkealaatuisten eristävä materiaali sallii paksuuden pienentämiseksi koko rakenteen vahvistettava, mikä voi merkittävästi vähentää aikaan annetun työn. Keskimäärin rakentamisen suunnittelun perusta, alueesta riippuen, vie aikaa noin 7-10 päivää. Jos vertaa aikaa perinteisiin täyttö nauhat perusta, on prosessi kestää pitkään: 30-45 päivää. UWB-säätiö omin käsin ei ole liikaa vaivaa, jos noudattaa sääntöjä määräämällä hankkeen. Sekvenssi kaikki työt voidaan jakaa useisiin vaiheisiin.

 1. Tuotettu valmistamiseksi perusta kuoppa, että koko tulevan emäksen poistaa maakerroksen syvyys 10-50 cm.
 2. Jos maa, johon on asennettu UWB-kellarissa, erittäin kostea, ennalta tarvitseeko tehdä salaojitus ja ohjata pohjaveden. Kuivatuskerros on tyyny Laid soraa ja karkeaa hiekkaa.
 3. Kun kuivatus on järjestely kuopan pohja on säädetty geotekstiilien, ja sen päälle on täytetty hiekalla kerrokset selvä osa, joka tarjoaa teknologian ja tiivistetään.
 4. UWB-säätiö laskemme viestinnän. Tämä operaatio on varsin vaativa. On tarpeen säätää kaikilla tuloilla - viemäri, sähkö, vesi, jne., Jotka on määriteltävä äärimmäisen tarkasti, asianmukaisen yhteyden ja viestintäjärjestelmien talossa ...
 5. Asentaminen muotti. Sen jälkeen päälle asetetaan hiekka, sora on täytetty ja tiivistetty. Tämä kerros tulisi olla noin 100 mm.

Annetun lämpöä eristävä kerros

Näissä tutkimuksissa käytetään lämmitintä tyyppi suulakepuristettua polystyreeniä vaahtoa. Valittaessa eriste tulisi kiinnittää huomiota seuraaviin parametreihin:

 • kuten puristusvoimakkuutta 2% suurimmasta rasitusta, koska se kustantavat koko talon. puristusvoimakkuutta tulisi olla pienempi kuin luku 0,2 MPa;
 • lämmönjohtavuus materiaalin 0,030-0,034 W / (m-K);
 • läsnä ollessa L-muotoiset reunat, jotka helpottavat asennusta, ja poistamalla kylmäsiltoja.

Kun asennus alku puolella eristelevyn asennettu vähintään 100 mm. Sitten asenna lämmitin koko kone. Vähimmäispaksuus materiaalin tulisi olla vähintään 200 mm, toisin sanoen, jos polystyreeni paksuus on 100 mm, eristys voidaan pinota 2 kerrosta.

Tämä prosessi on omat ominaisuudet, ja annetaan kaksi peräkkäistä vaihetta:

 1. Ja grillage teki erityisen aluerakenne, jossa on pitkittäisleikkaus kastiketta vaiheessa 300 mm. Halkaisija vahvistaminen käytetään, on oltava 12 mm. On välttämätöntä valmistaa vain kiertämällä nippu vahvistaminen on asennettu perustuksen-UWB ei salli käyttöä hitsauksen. Hitsit Venttiilien lujuutta perusta tulevaisuuden monoliitti. Tämä vahvistettu rakenne tulee kellariin, ja sitten siirretään hänet ja asettaa.
 2. Suorittaa vahvistaminen perusta pinta. Suorita nämä työt on oltava halkaisijaltaan 10 mm venttiilit. Pituussuunnassa päällekkäin tangot 150 mm väli, ja sitten päällekkäin poikittain rivejä samalla etäisyydellä ja ankkuri liittyy toisiinsa. Päällekkäisyys rajakkain tangot ei voi olla pienempi kuin 25 mm.

Asennus ja liitäntä "lämmin lattia" järjestelmä

Ainoa emästä, joka on yhdistetty lämmitysjärjestelmään - UWB-perusta. Lattialämmityksen edellyttää osaavaa, joka takaa mahdollisimman laajan käytön lämmön haihtuu. Kunnon laskelma ei olisi tarpeen käyttää lisätilaa lämmitykseen lähteistä. Pinoaminen järjestelmä siirretyt asennettujen kuituvahvistettu rakenne. Voit käyttää seuraavia putken:

Valinta putkimaisen tuotteiden täytyy kiinnittää huomiota, koska tällainen järjestelmä on hyväksyttävää käyttää ainoastaan ​​korkealaatuisia putket on suunniteltu toimimaan korkeissa lämpötiloissa. Muussa tapauksessa hypätä lämpötilan tuo järjestelmä alas, ja voit unohtaa "Lämmin lattia" talonsa. Paras vaihtoehto tällaisten rakenteiden voidaan pitää molekyyli- silloitetusta polyeteenistä, sillä on erittäin suuri lujuus. Tämäntyyppisten putken, saat luotettavan UWB-säätiö, ongelma pitkäaikaisen järjestelmän toimintaa "lämmin lattia" kodin ratkeavat.

Tärkein edellytys laadukkaan eristys - järkevästi säädettyihin ääriviivojen putken:

 • välinen etäisyys nykyisten putkien tulee olla vähintään 10 cm, mutta enintään 25 cm;
 • yksi silmukka pituus ei saa ylittää 90 m;
 • kiinnitys venttiili voidaan suorittaa valjaat;
 • ulkoasu huoneet - keskellä huoneen pitäisi olla suurempia putkia, ja lähellä seiniä vähemmän.

Ennen kaatamalla betonia lämmitysjärjestelmästä tiiviys tarkistetaan koepaineessa, joka ylittää toimi kolme kertaa. Aikana betonoinnin putki on täynnä nestettä, jotta vältetään niiden muodonmuutos. Käytetään täyttämään vain laatu konkreettinen sen yli pinnan jakelun suorittaa avulla lapio. Leviäminen betonin on annettava kaikille Hankalia kohtia alla varusteet. kaatamalla aika betonimassan tulisi olla enintään 1 tunti. Epätoivottuja UWB-betoniperustukselle omin käsin matalissa lämpötiloissa, tällaiseen työhön tarvitaan korkeasti koulutettua zalivschikov, koska tällainen lämpötila-alueella säädetään erikoistekniikkaa. Saada valmis viimeistelyyn lattioiden, on huolellisesti oikoa hiekkaa siististi ja pintaa betongskiktet. Töiden jälkeen konkreettisista kaatamalla on tarpeen varmistaa oikea tila kypsymisen, joka tulevaisuudessa antaa laadullisesti. Tarkastelimme päävaiheet perustusta prosessin. Rakentaminen pohja kotiin lukuun ottamatta kaikki viehätysvoima on kääntöpuolensa.

UWB-perusta. Haittoja on lämmitettiin Ruotsin levyt

 1. Perustusta tämä tyyppi on hyvin kallista, koska prosessi korkealaatuisia materiaaleja tulisi käyttää.
 2. Suunnittelun rakennuksia ei voi tarjota rakentamiseen kellareihin, koska se kieltää rakentamisen eristetyn pohjalevyn Ruotsin.
 3. Tämä perustus talon lämpöeristys takkakamiina, ei sovellu rakentamiseen suuri massa. Tämä perusta löytää tarkoituksensa pystytys yksikerroksinen taloja tai ole liian suuri kaksikerroksisia asuntoja.

Tietenkin jokaisella on tässä suhteessa näkemyksiään. Jos olet kiinnostunut kokemus, joka tekee omistajat perusta UWB, selostuksia ihmisiltä pystyttää perustan kotinsa, voit aina voi opiskella rakennusalan foorumilla. Mitään selvää lausuntoa, mutta suurin osa myönteisiä arvioita tarjoavat edun hyväksi kyseisen teknologian käytöstä.

UWB on perusta - hyvät ja huonot puolet

Jos aiot luoda pohja eristetyillä laatta Ruotsi (UWB), muista - sinun oikea valinta riippuu edelleen prosessin rakentamisen koko talon, sen käytön jatkaminen ja elämänlaatua siinä. Nykyään tällainen rakenne perusta alkaa saada suosiota maassamme.

Tähän asti tärkein rakentamistekniikoilla maapohjan rakennus edelleen nauha, ja columnar laatoitettu rakentamisen. UWB-teknologia on kalliimpaa kuin niiden perinteisten vastineiden, mutta niiden laatua vastaavasti suurempi. Kaikki vivahteet ja vivahteita Tällainen rakenne Alla.

UWB - eristyksen Ruotsi laatta, koostuu lattialämmitys yhtenäinen, vastaavasti vettä lämmitettiin kerros (kuten lämmitysjärjestelmä on hyvin suosittu Korea). Ennen lopullista lattian valu edellytetään määräävän kaikki tarvittavat viestintä - .. Vesihuolto, viemäri-, lämmitys, jne. Laskemisen aikana laattojen tarvitse makasi erikokoisia.

Esimerkiksi: paksu kerros 15-20 cm olla alueella kantavien seinien, ohuempi kerros on kaikissa muissa paikoissa, sen paksuus ei ole enemmän kuin 8,10 cm. Tarkempi koko levyjen tulisi määrittää paikan päällä avulla erityinen laskelmia. Laskelmat on tehty koko seinät, maalaji talon alle, tyyppi viestinnän säädetyn lattian alle, ja niin edelleen. D.

Koostumus levyt UWB seuraavasti:

 1. Keskimääräinen paksuus levyjen UWB saavuttaa tason 300 millimetriä. On kuitenkin olemassa myös hienovaraisempia kollegansa.
 2. Pintabetoni on saatavilla lähes kaikissa Ruotsin lämmennyt laatat.
 3. Lämmitys - muodostuu pieni putki, joka mahdollisti kuumaa vettä, jolloin talo kuumennetaan kerros, ei kautta jäähdyttimen (vaikka se on mahdollista tehdä sekoitettu lämmitysjärjestelmä). Tämäntyyppinen lämmitys on erittäin suosittu Ruotsissa ja Koreassa.
 4. Vahvistaminen vahvistaminen - tekee laudat kestävämpiä ja vähemmän alttiita mekaanisia vaurioita.
 5. "TehnoKil" lämmitettiin materiaalia.
 6. Täyttö - hiekka, sora, pieni maakerros.
 7. salaojaputki järjestelmä - voi näyttää / ottaa ylimääräisen kosteuden perusta.

Koska tällainen rakenne perusta on erittäin kallista, että monet ovat liittyvä kysymys "Milloin sitä käytetään?" Vaan millä edellytyksillä.

Niin, tässä on, millä edellytyksillä on suositeltavaa rakentaa tukikohdan perusteella UWB:

 1. Edellyttäen, että asiakas asuu alueilla, joilla on hyvin alhainen lämpötila talvella, syksyllä ja keväällä, on suositeltavaa käyttää UWB, koska se kompensoi suurten lämpöhäviö paikalliset maaperän.
 2. Jos aiot lämmitettävä kuin perinteisellä tavalla Venäjän - avulla kuuman veden lämmitysjärjestelmä lattiaan, laudat UWB on täydellinen voit tehdä tämän.
 3. Jos sinulla ei ole kellarissa tai vain ei tarvitse sitä, koska tämä tekniikka ei säädetä rakentamisen rakennuksen maanpinnan alapuolella.

Millä ehdoilla se on parasta käyttää eristettyjä Ruotsin levyjä ymmärretty. Nyt puhutaan etunsa ja haittansa.

Kuten kaikki muutkin rakentamisen tekniikkaa, UWB on myös plussia ja miinuksia.

 1. Mahdollisuuden rakentaa millä tahansa perusteella ja missä tahansa maassa. Tämä ominaisuus on iso plussa maassamme.
 2. Tämäntyyppinen perusta on kestettävä sama kuorma kuin hänen kollegansa, ja joskus jopa enemmän.
 3. Tyvestä on mahdollista integroida eri viestinnän - vesi-, viemäri-, lämmitysjärjestelmä ja jopa johdot.
 4. Hyviä uutisia luonnonsuojelijat - levyn tiedot on erittäin ympäristöystävällinen, koska sen energiansäästöön kyky.
 5. Levyt hyvin sileä jopa alueilla vuorovaikutuksessa, joka on erittäin kätevä postilki laadun parketti ja laatat.
 6. UWB on korkea vedeneristys itsensä vuoksi, mitä uudessa kodissasi ei hometta ja kosteutta.
 7. Malli on rakennettu melko nopeasti (riippuen tukiaseman koosta). Arvioitu rakennusaika 3-15 päivää.
 8. Puute Liikuntasaumojen estää kosteuden tiivistymisen rakentaa nivelissä.
 1. Korkea hinta. Kaikki tämä on laadukas ja on korkea hinta, mikä tekee rakennuksen perustuksen pohjalta UWB on liian kallista monet ihmiset keskiluokkaan.
 2. Monimutkaisuus rakentamisen. Anna pohjan ja pystytettiin nopeasti, kuitenkin siten, että se toimi hyvin ja harmonisesti tarvitsevat asiantuntijoiden avulla.
 3. Mikäli erittely vesi lattialämmitys ja muita viestintäteknologioita tapahtuvat kellarissa, on tarpeen purkaa osan lattian ja kellarissa, joka ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää.
 4. Paitsi esiintyvyys tämän teknologian Venäjällä tekee etsiä asiantuntijoita ja myyjät hieman vaikeaa.

Oikea nimi tämän teknologian omalla kielellään «Schwedenplatte», joka käännettiin venäjäksi tarkoittaa - Ruotsin liesi. Tekniikan ansiosta voit tehdä perusta modernin erinomainen monipuolisuus.

Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet Schwedenplatte:

 1. Monitoiminen perusta. Kuten jo edellä todettiin ansiosta lieden UWB kellarissa voit asentaa erilaisia ​​viestinnän lukien ulkona ja veden lämmitykseen.
 2. Koska tämä tekniikka on jo pitkään käytetty useissa Euroopan ja rikkaiden Aasian maissa, rakennusalalla käytetään ainoastaan ​​korkealaatuisia materiaaleja lämpöä ja vedeneristys.
 3. Uusi pohja täydellisesti linjassa kummankin lattianpäällyste 1. kerroksessa.
 4. Kaikki viestintä on säädetty ennen betonilaattojen UWB.

Ikivanhan koti tämä tekniikka on Koreassa - kodeissa varakkaita rakennettu erityinen uunin rakenteen ansiosta lämmittää lattiaa, minkä vuoksi tässä maassa (saatavana Etelä-Koreassa mielessä), monet nukkuvat lattialla. Tällä hetkellä tekniikka parantaa ja kehittää edelleen ruotsalaisten, ja sitä käytetään laajasti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja rikkaiden maiden Kaukoidässä. Venäjä kuitenkin katsotaan jotain uutta markkinoille ja lähes tuntematon, ja hinta on hyvin liioiteltu.

Levyt yhdistyvät hinta ja laatu. Sijoitukset maksavat itsensä ajan mittaan, koska se perustuu UWB-peruste kotiin energiatehokkuutta joudut maksamaan valoa vähemmän.

Asennus Ruotsin säätiön omin käsin

Eristelevyt asennetaan ilman tukea erityisiä nostolaitteita. Niiden on luotava mahdollisimman tasainen, erityisesti nivelten. Korkeamman laadun on suositeltavaa käyttää ainakin yksi asiantuntija, koska yksi virhe täytyy purkaa kaiken uudelleen. Jotta saadaan vahva perusta on tarpeen rakentaa erityisiä runko tangon. Laitteiden ja materiaalien tarvitsemme - UWB, betonin, betoniteräs, bulgaria, hitsaus.

Tässä ovat standardin asennusohjeita pohja omin käsin:

 1. Valittu alue on raivattu roskia, rikkaruohoja ja muita kasveja. Kaivaa perustuksen alueella, hieman yli koko tulevaisuuden talon. Syvyys tulisi olla 40-80 cm.
 2. Alareunassa kerros hiekkaa kaadetaan pieni paksuus on noin 10-15 cm. Hiekka kostutetaan vahvistamiseksi. Voit myös kaataa hiekkaa soraa.
 3. Pino tyhjennyskanavavälineen valua ylimääräinen neste.
 4. Tekee asennuksen kaikki tarvittavat viestinnän.
 5. Viestintä kaadetaan päälle pieni kerros soraa 10-15 cm: n paksuinen, kerros on suljettava.
 6. Polystyreeniä levyjä tai muotti muodostetaan sivuuttamaan tulevaisuuden perusta. On tarpeen soveltaa kahteen kertaan yhteensä paksuus on 20 cm.
 7. Erityiset tukee tarpeen tehdä paikka raudoituskori asennus ristin baareissa 10-15 mm.
 8. Sisäänrakennettuina raudoituskori tehdään putkiasennukset lattialämmitykseen. Putki on ensin ladattava ilmaa.
 9. Runko on täytetty betonilla on 8-10 cm. Kun betoni kuivuu sinun täytyy tyhjentää sen väärinkäytösten ja likaa. Säätiö perustuu UWB valmis!

Kuten jo edellä todettiin asennus Ruotsin säätiön eurooppalaisten standardien mukaisesti maksaa "paljon rahaa." Rekrytointi asiantuntija maksaa noin 5-8000 ruplaa. Kustannukset kaikki tarvittavat materiaalit tulee olemaan noin 100-500 tuhatta ruplaa.

Jos päätät tehdä kädet, niin säästät suhteellisen pieni määrä verrattuna kustannukset materiaalia. Myös rooli korkeiden hintojen määrä pelata - maalaji, pohja koko, toimittaja, ilmasto-olot.

 • Yhteistyölle, lähetä sähköpostia: [email protected]

  2015 © Homehill.ru - rakentaminen ja varustaminen omakotitalon.

  Kaikki oikeudet pidätetään. Kopioimalla materiaali on sallittua vain toimiviin linkki sivustollemme lähteeseen.

  Säätiö eristysteknologia Ruotsin liesi

  Edistystä ei pysy paikoillaan. Valmistajat toimivat rakennusalalla, joka tarjoaa kaikki uudet materiaalit ja tekniikat nopeuttaa ja teknisen suorituskyvyn parantamiseksi ja kustannusten vähentämiseksi rakentamisen. Yksi viimeisimmistä tapahtumista perustukselle teknologian laitteen tuli Ruotsista. Uusi tapa pohjaan laitteella on huomattavia etuja ja on varmasti yksi ottamista omaan rakentamiseen ja mökki. UWB säätiö - nopea ja kustannustehokas rakentaminen pohjan teknologian.

  Käyttö eristeenä suulakepuristettua polystyreeniä, joka on suunniteltu erityisesti eristää kellariin alla. Sen koostumus on lisätty grafiitti hiukkasia, mikä lisää puristuslujuus materiaalin ja kestävyys auringonvalolle. Myös, suulakepuristettua polystyreeniä UWB käytännössä ei kutistu, ja koska täydellistä eristystä pohjat säätiön, se poistaa ongelman maaperän heittoliina.

  Etuja käyttämällä UWB perusta:

 • Tehokkuus rakentamiseen. Levy- laitteet UWB tarpeeksi Joukko neljä.
 • korkea nopeus töiden toteuttamista. Koko levy laitteesta, mukaan lukien maanrakennustyöt, tarvitaan korkeintaan kaksi viikkoa.
 • Koska eristys suulakepuristetun polystyreenivaahdon Se sulkee pois mahdollisuuden jäätymisen alla oleva maaperä perusta pohja. Tämä estää routanousun, seurauksena vajoamisen ja maahan.

 • Pinta pohjalaatan on karkea valmiin lattian. Se voidaan asentaa laatat ilman pinnan tasoitusta.
 • Laitteen pohjassa lattialämmitys säästää rakennusten lämmitysjärjestelmiä tulevaisuudessa. Lisäksi johtuen lämpenemisen pohjalaatan Siitä tulee lämpöakku. Tämä vähentää lämmityksen kustannukset johtui kulutuksen lämpöenergiaa jäähdytysnestettä.

 • Eristys on suuri puristuslujuus (enemmän kuin 20 tonnia m2) ja antaa vain 2%: n kutistuma rakennuksen.
 • Lämmöneristys ei ime kosteutta, mikä lisää sen käyttöikää.
 • Koska sen koostumus, suulakepuristetussa polystyreeni ei saastuttavat hyönteisten ja jyrsijöiden.
 • Pieni eristyksen paksuutta säilyttäen halutun lämmönjohtavuuden.

 • Läsnäolo reunat eristelevyjen antaa paremman lämmöneristyksen ja eliminoi kylmäsiltojen muodostumiselta.
 • Pohjalevy toimii myös kantaja, lämpöeristys ja lämmitys toiminto.
 • kestävyys. Suunnittelu UWB kestää vuosikymmeniä, pitää niiden tekniset ja fyysiset ominaisuudet.
 • Koska suuri määrä hyviä Ruotsin levyn laitteet, mutta on joitakin haittoja, jotka rajoittavat käyttöä UWB.

  • Ruotsin levy on järjestetty vain vakaalta pohjalta. Voida hyväksyä hold levy maaperän ja kasvillisuuden, lietettä tai peaty maaperä.
  • Useimmat viestintä on suoraan säätiölle. Tarvittaessa pääsy niihin on käytännössä mahdotonta.
  • UWB ole hyväksyttävää käyttää rakentamiseen kerrostalot ja raskas. Tätä tekniikkaa käytetään vain yksikerroksisia tai pieni kaksikerroksiset rakennukset.
  • Kun laite perustuksen eliminoidaan se mahdollisuus, että rakenne talon kellarissa.

  Työkalut ja tarvittavat materiaalit

  Takkakamiina lämmennyt kätensä järjestetty ei ole niin vaikeaa kuin se saattaakin tuntua ensi silmäyksellä. Ennen työn aloittamista, on oltava valmis heijastaa rakenteilla ja rakennuspaikkaa. Pieni ryhmä, jolla on kokemusta nopeasti ja tarkasti suorittaa UWB-laitteen. Kuitenkin tarkkailemalla tuotantoteknologia sekä korkealaatuisista materiaaleista, voit tehdä laitteesta säätiön levyn Ruotsin teknologian omin käsin.

  Rakennusmateriaalien UWB-laitteet:

  • hiekka keskikokoinen;
  • kivimurska keskimmäinen osa;
  • geotekstiilit;
  • suulakepuristettua polystyreeniä ja perusta 100 mm;
  • valua putki;
  • laivanlankut;

 • varusteet;
 • sitova lanka;
 • putket viestintälaitteen;
 • putki lattialämmitys laitteet;
 • Nylon kaulukset;
 • kerääjä;
 • peltiruuvilla.
 • lauta;
 • metrinen mittanauha;
 • tasolla;
 • vannesahan;
 • vasara;
 • raastin;
 • lastalla;
 • suojavaatetusta (suojakäsineitä, suojalasit, haalarit, kypärä, saappaat).
 • Vaihekaavio työn

 • maavalli. Jos rakentaminen toteutetaan alueella, jolla epäluotettava lietettä, maaperän ja kasvillisuuden tai turpeen maaperä, ne tulisi poistaa ja korvata hiekkaa keskikokoinen.

  Fundam järjestetty vaakasuora pohja. Sen syvyys on otettava huomioon paksuus säätiön lämmittäen ja hiekkasäkeillä, jonka on oltava vähintään paksuus 40 cm.

  Pohjassa perusta on täytetty hiekalla, jakaa tasaisesti koko alueelle käyttäen pyörät. Alkuosassa tapahtuu kerroksittain, useissa vaiheissa.

 • viemärijärjestelmän. Kehää pitkin louhinnan järjestetty kaivannon, joka on sijoitettu joustavan salaojaputki. Ennen asennusta putken ojan pohjan ja seinät on peitetty geotekstiilien.
 • tehdyn geotekstiilit. Kuopan yli alue ulottuu geotekstiilien limittäin vähintään 15 cm. Tämä materiaali kovettuu ja antaa veden poistuminen maaperästä.
 • täyttäminen. Esityskieli täyttöä hiekka useita kerroksia, kunnes haluttu merkki projektin. Kukin kerros ei saa olla enemmän kuin 15 cm, ja suljetaan tärylevyjen. Tarvittaessa hiekan tiivistyminen kastelua vettä.

 • tekniset palvelut. Hiekka suoritetaan perustuu tehdyn apuohjelmia ja puhtaanapito. Laskeminen suoritetaan vastaavasti hanke. Väliaikaisen kiinnityksen viestintää käytetään varusteet ja puristimet. Päät viestinnän ja viemäriputken näkyvät pinnalla.
 • puurakentamisen. Järjestetään ympäri kehä rungon reunus levyt. Asennettu telineet, joihin peltiruuvilla ruuvimeisselillä kiinnitetty Särmätyt laudat. Voimaa runko vahvistettu olkaimet.
 • täytekäytöstä sora. Näitä tarkoituksia varten materiaalin keskellä osa. Tankkaamalla tapahtuu koko pohjakerros alue ennalta määrättyyn merkkiin. Sora kerros ei saisi olla pienempi kuin 10 cm. Kun täyttö on suoritettu kautta juntan jyrän.

 • lämpösuoja laite. Käytetään lämpö- eristys aluksella suulakepuristettua polystyreeniä, joka on erityisesti suunniteltu lämpöeristys perusta. Tällaisia ​​levyjä, lisäämällä grafiittia, on lisääntynyt puristuslujuus. Paksuus eristyslevyjen tulisi olla vähintään 100 mm. Lämpeneminen ei suoriteta vain vaakasuoria, mukaan pohjalaatan, mutta myös pystysuora.

  Vaaka eristys tehdään koko alueen pohjalaatan. Eristys on sijoitettu raunioista yksi kerros ja painetaan tiukasti toisiinsa. Sitten pinnalle lämmittimen alueet on merkitty kantavien seinien. Näillä alueilla toinen eristekerros ei sovi. Sen jälkeen, siellä on teräsbetonista kylkiluut. Lukuun ottamatta, joissa vyöhyke kantavien rakenteiden, poikki kellarissa alueella on lisätty seuraava eristekerros.

  Voit mökkien eivät siirry arvonsa lukko avulla pitkiä ruuveja. Paikoissa, joissa tuotos viemäriputket ja viestintä voi helposti tehdä reikiä eristelevyt avulla paperitavarat veitsi.

 • Ruotsin vahvikelevyt. Vahvistaminen UWB on kaksi vaihetta: grillage jäykistekehys ja tason pohjalaatan vahvistaminen verkkojen.

  Vahvistusrivat (grillage) suoritetaan lujittavan häkki. Se on tehty neljä halkaisijaltaan 12 mm tangot, jotka on yhdistetty rakenteelliseen vahvistamiseen niskasta 8 mm paksu. Puristimet sijaitsevat 300 mm. Takana runko neulomalla, tangot ja pihdit sitoa sitova lanka. Vaurioiden välttämiseksi eristyksen tila runko kerätään erikseen, minkä jälkeen hylly on sijoitettu laitteen salvat grillage alueella. On kehykset ovat toisiinsa.

  Kaikilla perustus määritteli betoniteräsverkko. sen neulonta suoritetaan suoraan paikassa. Ruudukko on valmistettu tangoista, joiden halkaisija on 10 mm, jonka silmäkoko on 150 x 150 mm. Verkko asetetaan erityinen PVC leikkeet.

 • lattialämmitys laite. UWB-teknologia on perusta ehdottaa lattialämmitys asennettavaksi lattia. Tämä antaa ensimmäisessä lattialämmitys ilman lisälämmitystä laite.

 • Lattialämmitysputkien Projekti saatetaan mesh ja kiinnittää sen valjaat. Paikkoihin, joissa ne rakentaa kantavien seinien tai järjestetty oviaukkoja, putkien suojaamiseksi hihat suojan tai aallotetun HDPE putki.

  Kerääjä on järjestetty tiukasti yhdessä, osoitti projektin piirustuksissa, ja oikealle korkeudelle. Keräilijä laite ajetaan alustapehmusterakenne neljä puoli metriä lujitustangosta. Ne asennetaan aluksella ja väliaikaisesti kiinnitetty jakoputkeen taso huomioon ottaen projektin. Kerääjälle kytketty taipuisan putken lattialämmitys. Paikoissa, joissa putket nostetaan keräilijä, on välttämätöntä järjestää niitä käyttämällä erityistä suojelua Aaltopahvisuojukset.

 • betonointi. Tilaa toimitus betonin voi olla vasta, kun olet tehnyt kaikki esityön, ja kaikki on valmista betonoinnin. Mark betoni määräytyy rakennushankkeen. Edullinen täytteet käyttäen sekoittimen nostolava betonipumppu. Liuos on jakautunut koko alueelle käyttäen kauhat ja muurauslastoilla. On välttämätöntä, että konkreettiset täytti koko paikkoihin pääsemiseksi. Tiivistämiseen betonin käyttää värinää.

  Välinen aika betonin toimituksen ja asennuksen saa olla enintään yksi tunti. Jos pitää keskeyttää prosessi betonoinnin on mahdollista jonkin aikaa keskeyttää rakennustöiden toteuttamista, ennalta järjestänyt työntekijöille saumat. Ennen uudelleen betonin rakennesaumoissa on kostutettu vedellä ja pohjamaalattu alkaen sementtiliimakerros.

 • Jälkeen jokainen prosessi työsuoritusten pitäisi kulkea laadunvalvonta. Kaikki tarvittavat suoritusstandardit teknisissä asiakirjoissa ja hanke rakentaa talon. Jos noudattaa kaikkia rakennusmääräykset ja noudata suorituskykyä työn tekniikka, UWB antaa hyvän perustan ja lämmin tukea kotiin.

  Emme löytäneet vastauksia artikkelissa? Lisää tietoa aiheesta:

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  rakennusaineet

  lämmitysjärjestelmä

  rakennukset

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin