Peruspölkkyjä GOST

peruspölkkyjä

Peruspölkkyjä FBS: ää - teräsbetoninen käytetyt tuotteet rakennusten perustusten. Usein kutsutaan peruspölkkyjä seinään tai kellarin seinään lohkoja (lohkot FBS: ää käytetään myös rakentamiseen kellareissa) Peruspölkyt ovat kiinteän kantajan koko rakennuksen. FBS: ää lohkot ovat raskaan betonin ja on suorakulmainen muoto. Asennettaessa lohkot FBS asettaa maahan tai hiekkakerroksen. Peruspölkkyjä FBS: ää siirtävät kuorman koko rakenteen sen pohja.

lohkot FBS Ne ovat yksi kolmesta peruspölkkyjä. Myös onttoja peruspölkkyjä ja peruspölkkyjä Syvennyksellinen, on erityinen paikka asennus siltojen, kaatamalla apuohjelmia katon alle kellariin. Peruspölkkyjä FBS käytetään talonrakennuksessa tahansa ilmasto-olosuhteissa, eri maalajit.

Betonilaatan Anturaperustukset valmistettu raskas betoni, lujia tuotteita ja jotka on tarkoitettu rakentamiseen nauhan perusta emästä. Strip säätiö FL in elementti- muodossa - tämä on yksi tapa rakentaminen perustuksen pohjan alle asuinrakennuksen tai rakenne.

säätiö tyyny (Tämä on usein kutsutaan nauha pohjalevyn) käytetään yleisesti rakentamisessa maan taloja ja mökkejä. He makasivat alla sisä- ja ulkoseinät pääomaa. PL Anturaperustukset tulee käyttää muodostettaessa kellarissa alla talon, autotallissa tai kellarissa. Asennettu kaistale perusta on yhdistetty sementtilaastilla.

FBD lohkot perusta: kokoa, merkintöjen mukaisesti GOST, asennus vivahteita

Tahansa rakentaminen alkaa alustan valmistamisesta. Vain vankka perusta varmistaa lujuuden ja kestävyyden rakenne rakennetaan. Käyttämällä FBD lohkojen - tämä on yksi luotettavimmista ja todistettu ratkaisuja alan yksityisten ja multi-kerroksisen rakennuksen.

Tarkoittaa perusmuurin lohko. Näiden tuotteiden avulla voit nopeasti rakentaa nauhat perusta tukea rakennusten ja rakenteiden. Keskeinen etu FBS on se valmiina tuotteina, joten ei tarvitse odottaa 28 päivää, tarpeen vahvistaa suurimman betonin.

Välittömästi sen jälkeen luodaan perusta, voit alkaa pystyttää seiniä, mikä vähentää merkittävästi rakennusaikaa.

Perusta rakennuspalikoita käytetään alkuvaiheessa rakentamisen. Erityisesti tuotteet Tämän ryhmän käytetään näissä tapauksissa:

Kirjanmerkki komposiitti Anturaperustukset yksittäisten ja kerrostaloihin.

Kylmillään teollisuusrakennuksia.

PBS käytetään rakentamiseen seinärakenteiden, mutta tässä käytetään ontto moduulit, joiden paino on huomattavasti alle perustan (ks. Alla lajien osa).

Merkintä betonista

FBS: ää lohkot tuotetaan mukaisesti GOST standardien, niin ovat symbolit osoittavat koot ja tuotetietoja. numeeriset ja kirjaimen nimityksiä käytetään merkintöjä.

F - teräsbetonista ja betonin raskaan betonin sarakkeisiin (ns paita);

FL - teräsbetoni, valmistettu raskaan betonin laitteen nauhan perusta;

FBS - betoni jatkuva vahvistettu kellarin seinät laitteen tekniset kellareissa ja säätiöt;

BF - teräsbetoni vyö valmistettu kestävästä betoni rakentamiseen ulkoa ja seinät rakennusten teollisuuden ja maatalouden yritysten

FR - teräsbetoni, valmistettu kestävästä betonin alla trehsharnirnye runko;

FSF - ontelobetoni perusta.

Esimerkki salauksen PBS 12. 6. 3 - T

FBS: - lohko perusmuurin.

12 - pituus vaatteita. Meidän tapauksessamme 1 180 mm.

6 - yksikkö leveys vastaa 600 mm.

3 - lohko korkeus, 280 mm.

T - valmistukseen raskaiden betoniluokka käytetty.

Viimeinen piste vaihtelua, vaihtelee riippuen syöttöraaka-aineen tyypistä. Erityisesti, merkinnät voidaan soveltaa "P9raquo; ja "C9raquo; laajennettuun savi ja silikaatti betoni, vastaavasti.

On tarpeen selventää, että legenda lohkon mitat desimetreissä ja pyöristetty luettavuutta.

Tietää tarkan pituutta ja korkeutta olisi vähennettävä mainitun merkinnän 2 senttimetriä. Tämä arvo annetaan laastiliitos paksuus yksittäisten lohkojen.

Erilaisia ​​konkreettisia tuotteita

Mukaan nykyisten säännösten GOST numeroidut 13579-78 lohkot rakentamiseen kellareissa ja seinärakenteisiin on jaettu kolmeen ryhmään. Se näyttää tältä:

FBS - monoliittisia tuotteita, jotka on valmistettu vuosikerta betonia. Verrattuna muihin raidasta, on korkea suorituskyky ja kestävyys. Tuotantoteknologia ei tarkoita raudoitustuotteet, paitsi asennettaessa kokoonpano silmukoita.

FB - kiinteä tuote, joka on varustettu pituussuuntaisella viillolla, joka on tarkoitettu muniville tekniikan viestintää. PBS valmistettiin standardimenetelmien mukaisesti lohkoja.

FGF - kevyt lohkojen kennomaisen rakenteen. Tuotteet voidaan valmistaa eri pituisia ja levyisiä, mutta mukaisesti GOST Se antoi yhden pituus arvo - 2380 mm.

Tietäen nämä ominaisuudet voivat poimia lohkoissa tahansa rakentamisen.

Postimerkkejä betonin valmistuksessa FBS

Ottaen huomioon, että soveltamisala betoniharkkojen - nauhan perusta, jossa keskeinen rooli on vastus dynaaminen puristus, FBS: ää ei hyväksytä tehdään korkean lujaa betonia. Erityisesti valmistajat käyttävät näitä luokkia:

PBS - M 200, joka vastaa lujuusluokkaa B15.

Konkreettisia lohko - M 50, joka vastaa lujuusluokkaa Q3.5.

Silikaattitestit lohkot - 150 M, joka vastaa lujuusluokkaa V12.5.

Nämä vaatimukset on määritelty säännöissä GOST numeroidut 13579-78.

Kiistattomia etuja FBS lohkot voidaan ilmaista seuraavasti:

Kaikki tuotteet on valmistettu EU: n normeja, vastaavasti, riippumatta valmistajan on saatavana vakiokokoina.

PBS tuotanto edellyttää tiukkaa valvontaa prosessi, joka tarjoaa suuren lujuuden ja tuotteiden luotettavuutta.

Helpottaa asennus- ja nopea rakentaminen: luoda perusta ja rakentaa seinät lohkojen voi olla kirjaimellisesti 2-3 päivä.

Yksinkertaisuus. Rakenteet valmistettu laatoista ei vaadi erityisiä taitoja ja tietämystä rakentamisen.

Laaja valikoima kokoja. Tämän ominaisuuden avulla voit rakentaa rakenteita vähäinenkin geometrinen monimutkaisuus.

Lohkot eivät vaativiin olosuhteisiin, siis menestyä missä tahansa ympäristössä. Käytetään valmistettaessa erityisiä lisäaineita, jotka mahdollistavat käytön lohkojen märällä maaperään.

Sellaisina hetkinä kuuluvat Haitat:

Asennuksen aikana, tarve käyttää rakentamisen tekniikkaa, joka lisää kustannuksia työtä.

Yksi on pino liitosten välisen vedeneristyskerroksen.

Betoni ei pidä lämpöä, joten tarvitaan lisäeristys.

Vankka perusta paljon vahvempi komposiittirakenteita.

Lisäksi lohkojen FBS ei suositella käytettäväksi vettynyt maaperä.

PBS tarjoaa useita vakiokokoja, jotka varmasti on noudatettava kaikkien valmistajien. Näin ollen on mahdollista valita sellainen vakioparametreja:

Nämä mitat ovat yhteisiä kaikille sarjan lohkot, riippumatta käytetystä materiaalista.

Massa betonitiilet riippuu arvosana betonin ja mitat. Ottakaamme pohjana vakiopituus, ja johtamaan tuotteen painosta. Se näyttää tältä:

pituus 2380 mm - yksikkö paino vaihtelee 0,97-1,96 m.

pituus 1 180 mm - yksikkö paino vaihtelee 0,31-0,96 m.

pituus 880 mm - yksikkö paino vaihtelee 0,35-0,7 m.

Arvojen ero johtuu tuotteen leveyden.

Kuten jo mainittiin, rakentaminen komposiittirakenteiden FBD lohkojen ei vaadi erityistä osaamista ja tietämystä. Siksi selviytymään suorituskykyä henkilö, vaikka periaatteessa perehtynyt rakennustekniikan asuin- ja piharakennukset. Se on riittävää todeta tietty toimintatapa, joka voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen. Olkaamme tutkia jokainen tarkemmin.

Selvittää, kuinka monta estää tarvitaan rakentamisen perusta, se on tarpeen laskea määrän suunnitellun toimii. Voit tehdä tämän, kerrotaan pituus leveys ja korkeus tulevaisuuden perusta.

Vastaava järjestelmä on laskettu tilavuus yhden lohkon. Sitten jakaa perustuksen tilavuutta, tilavuudesta yhden lohkon. Lopullinen luku on haluttu määrä lohkoja. Jos konstruktio on monimutkainen geometrinen rakenne, jossa on eri paksuus perusta, lasketaan erikseen kunkin osuuden.

Lohkot ovat yleensä levitetään hiekka emästä, joka aiemmin tasoitettu ja tiivistetään. Paksuus on tyynyt on vaihdella 5-10 senttimetriä. Pituus ja leveys: noin 30 senttimetriä enemmän kuin suunniteltu rakentaminen.

Sitten erittely perusta akseleiden avulla luodin tai laserosoittimet. Lähtökohtana merkki metallipuikkoja, joka toimii vertailukohtana.

FBS: ää noudattaen nosturi, jossa ensimmäinen beacon lohkot, joka sijaitsee kulmissa, sillat ja risteyksiä. Asianmukainen asennus majakoiden varmistaa tarkka geometrian koko pohjakerros. Sitten sopivat muissa lohkoissa ensimmäisen rivin.

asennus tarkkuus tarkistetaan yleensä tasoitetaan korjaamiseksi elementtejä romu rakenne. Poimi sitten lohkojen korkeutta, periaatteen soveltamisesta muuraus. Rivien väliin laasti on luotu, perusta voi olla yhtä suuri korkeus 5 lohkot.

On huomattava, että PBS ei salli asennuksen lumisten maaperään tai veteen.

Valitsemalla lohkojen FBS täytyy harkita useita teknisiä vivahteita, josta riippuu tuotteen tyypistä. Erityisesti, lohkot valitaan perusteella nämä ehdot:

Vakaus ja maalaji.

Paksuus pystytetty seinät ja lattia laatat.

Kokonaismassa rakenteen.

perusta lujuusvaatimukset.

Kokonaispinta-ala pohjan.

Esimerkiksi rakennusten epävakaa maaperän vaativat laajempaa lohkoja. Lisäksi syvyys FBS ei ole aina sama kuin muurauksen paksuus. Erityisesti, laite voi toimia 10 senttimetriä Toisaalta, tai 6, jos se on varustettu kaksisuuntainen raahata. On tärkeää ymmärtää, että on suositeltavaa käyttää eri kokoa korttelin optimaalisen kutistuminen ja vahva nivelsiteet niveliä.

Betoniseinälohkot tulla erilaisia ​​tuotteita lähes kaikki betonin kasvi. Useimmissa tapauksissa tällaiset tuotteet täytetään ilman tarkkailla prosessia. Käytetyt raaka-aineet raznomarochny betonia, joka joskus palaa rakennushankkeisiin. Siksi valitessaan tuotetta, sinun täytyy suosia erikoistuneiden yritysten tuotannossa PBS.

Niistä testattuja tuottajat voidaan tunnistaa tällaiset yritykset:

TC "Vira9raquo LLC;. Yhtiö sijaitsee Pietarissa, on erikoistunut lopputuotteiden tehty betonista. Valikoima sisältää yli 400 kohdetta, kuten PBS: ää.

"Master9raquo LLC;. Dynaaminen tuotanto, joka sijaitsee kaupungin Voskresensk. Tällä hetkellä yhtiö tarjoaa noin 370 tyyppisiä tuotteita, kuten seinä perustavanlaatuinen lohkoja.

JSC "Kasvien teollisen rakennusosien". Yksi suurimmista yrityksistä Venäjällä, joka sijaitsee Surgut. Yritys toimii rakennusalalla jo yli 45 vuotta, jotka harjoittavat tuotantoa lopputuotteiden tehty betonista.

LLC "Alexinsky kevytsoran kasvi". Yhtiö sijaitsee Tulan alueella, Aleksin kaupunki. Laitos toimii vuodesta 1985, tarjoaa asiakkailleen paitsi betonitiili, mutta seinään betonista.

LLC "Zlatoust kasvi". Yritys sijaitsee kaupungin Zlatoust, tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tie laatat, paalut, FBS, paneelit, portaat, sillat.

Tuotantoon näistä valmistajista, voit olla varma, että tuotteet ovat monivaiheinen laadunvalvonta, täyttävät GOST.

terveellisiä neuvoja

Sementti liete voi olla lihavoitu, joka on taipuisampi ja helppo käyttää. Voit tehdä tämän, lisää pesuaine - aina pohjalta saippuaa, kuten "Fairy", mieluummin kuin synteettistä pesuainetta.

Peruspölkkyjä FBS: ää: GOST ominaisuudet

Kestävyys rakenne määräytyy laadun perusta. Tämä sääntö on tärkeä rakentamisessa rakennusten mihinkään tarkoitukseen. Monet nykyaikaiset pohja ajaa joukkuetta. Luoda niitä tyypillisesti valittu lohkoja PBS: ää. Tällaiset tuotteet mahdollistavat alentaa prosessin talon rakentamiseen, sekä asennuksen helppous ovat erilaisia. Valitessaan FBS peruspölkkyjä olisi pidettävä mielessä, että pohja on paitsi kestettävä painoa kuorman rakenteen, mutta myös jakaa sen maahan mahdollisimman tasaisesti.

Valmistuksessa tällaiset tuotteet täyttävät vaatimukset GOST 13579-78. Elleivät ne eivät vastaa, ehkä aiheuttama rakennusten tulevaisuudessa. FBS on parallelepidnuyu muodossa. Ne on valmistettu kestävästä betonista. Se on kestettävä kuormitus ei ole pienempi kuin 1800 kg 1 kuutiometri. Juoksu- tällaista materiaalia ilman huokosia. Käytetään betonitiilet tulisi olla lujuus suurempi kuin B 7,5.

Ammattitaito FBS vaikuttaa ominaisuuksiin tulevaisuudessa muuraus. Esimerkiksi, jos geometria, että tuote on virheellinen, paksuus nivelet on lisättävä, mikä vaikuttaa haitallisesti vedenpitäväksi muuraus. Määräysten mukaisesti, sallittu etäisyys pinnan lohkon tulisi olla alueella 2-5 mm. Jos tuotteen pinta on paksu ja tasainen, se ei ole murtunut kuormitettuna ja ei voi tuhota käytön aikana kosteassa ympäristössä. Saada korkealaatuisia betonielementeistä esimuotin saatettiin tärypöytää.

On olemassa useita lajikkeita Betoniperustusharkot. Niiden tärkein ero on kooltaan. Mukaan GOST tällaisia ​​tuotteita suorittaa pituus 880-2380 mm. Leveys lohkojen on tyypillisesti 280 tai 580 mm. Ensimmäinen vaihtoehto ei ole suosittu. Tämä johtuu siitä, että tällaiset tuotteet on alhainen kantavia.

Lohkokokoja on merkitty desimetreinä. He pyöristettynä enemmän. Esimerkiksi, jos lohko on nimetty 24.4.6 siten sen mitat ovat 2380h400h580 mm. Myös varustettuja tuotteita ja ominaisuuksia. Kiinteä tuote merkitään kirjaimella "C". Tämä tuote on suurin nykyisissä valikoima. Suurin massa konkreettinen tämäntyyppistä tuotetta - 1,96 m.

Lisäksi on tärkeää muistaa, että pienikin yksiköissä on massaltaan 260 kg. Tämä edellyttää erityisiä laitteita käytettäväksi tällaista yksikköä.

Jotkut valmistajat voivat löytää kevytbetoni- jolla merkintä "T9raquo; (Heavy). Ne on tehty laajennetusta savi betoni.

Ovat tärkeitä ulottuvuuksia betonista. Niissä otetaan huomioon yhdessä lujuusluokka millaisia ​​konkreettisia käytetään. Tällaiset ominaisuudet vaikuttavat:

Rakennuksen vahvuus, joka on asennettu tämän pohjalta;

 • rakentaminen kokoonpano teknologia;
 • run-aikatyötä;
 • yksikkökustannukset.

Valitsemalla koko yksittäisten elementtien suoritettava useita indikaattoreita:

 • lujuusominaisuudet, aste vastustuskyvyn ja maaperän tyyppi;
 • paksuus rakenteen seiniä;
 • perusalan kokonaismäärästä;
 • Rakentaminen paino;
 • valitun tyypin muuraus;
 • emäksen rakenteellisen lujuuden.

Kun laite seinät on tärkeää tietää ominaisuudet standardin. On parempi, jos yksi seinä kestää noin 4-5 elementtejä. Esimerkiksi, suunnitella pituus 10 m on parempi käyttää rakenteen 4-24 dm kuin 8-12 dm.

Valittaessa koko käytetyt lohkot harkita maaperän tyypistä, jolle rakennus on järjestetty. Suurempi epävakaus maaperän, sitä suurempi on oltava FBS: ää. Ja multa ja savimaa valitaan tavallisesti tuotteen 24 dm pituus. Ja hiekkaisessa maaperässä käyttämällä pienempiä tuotteen koko.

Toisella puolella seinä voi toimia 10 cm. Kun kaksipuolinen ulkoneman kummallakin puolella olisi vapautettava 6 cm. Tämä käyttävät tyypillisesti eri lohkoja. Tämä johtaa erinomainen sitomisen kussakin sauma ja melko tiheä pakkaus. Peruspölkkyjä joka on tehty sen mukaan GOST, koska korkea geometrinen parametrit, kun tarkka annetun voi jättää emäksen kaarevuus. Ne ovat hyvä vertailukohta seinien rakentamisessa.

Standardien mukaisesti eri teollisuuden lohkoja, joiden pituus on 40 cm ja 60 cm, käytetään luomaan pieni koko rakenteita. Monet valmistajat myyvät korttelin valmistettu kestävästä betonista, jotka vaihtelevat kooltaan 40h20h20 ks. Niitä käytetään pääasiassa puutalojen ja rakennusten tehty vaahtopalat. Nämä perusta elementit on tunnusomaista pieni paino ja korkea lujuus.

Joitakin tuotteita voidaan kutsua ei-standardi. Kiitos joitakin sen ominaisuuksia, ne ovat yhä suositumpia. Tällaisia ​​tuotteita ovat melko yleismaailmallisia:

 • niitä käytetään luomaan seinien kellareihin kellareissa;
 • epätyypillisten mallia käytetään rakentamisessa pilarinmuotoisen pohja talojen ja kesän;
 • Jos yhdistää ne valettu nauha rakenteita voidaan käyttää keskeisenä osana.

Valmistettu tällaiset tuotteet raskasbetonirakenteiden. Tämä varmistaa erinomaisen kestävyyden säätiön elementtejä.

Päässä, joka säätää ominaisuudet PBS lohkot normalisoidaan ei vain koko ja tuotteiden lujuus. Erityiset toimittamat asiakirjat kirjanpito tuotteen painosta. Hän tarvitsi laadunvalvontaan. Tämä johtuu siitä, että rakenne olosuhteet arvioida materiaalin tiheys ei ole mahdollista.

Paino lohkoja tarvitaan optimaalisen valinnan lastauslaitteiden. Lisäksi, tämän indikaattorin riippuu valinnasta keino kuljettaa rakennusmateriaaleja. PBS tavallisesti kuljetettava 10 tai 20 titonnikov.

Lujuus ja kestävyys perustuksen riippuu monista parametreista, mukaan lukien oikea lukumäärä lasketaan ja koko yksittäisten osien elementtivalmisteet. Yksi suosituimmista valintoja on perusta laitteen aikaansaamiseksi pohjan betonituotteita.

Tällaisille mallien ei tarvitse rakentaa muotti, ja lujuutta tuotteiden taataan tekniset ominaisuudet valmistuksen. Betoni tekeillä höyrytetty ja sille tärisevä.

Rakennettaessa perustusten pehmeällä alustalla peruspölkkyjä kiinnitetty erityistä tyyny. Tällaiset tuotteet ovat levyjen muodossa prisman, joka voi merkittävästi vähentää kuormitusta maaperään.

Lisäksi laitetta emäkset taloja, tällaisia ​​eriä käytetään siltojen, ramppeja ja aidat. Standardi, joka säätelee ehtoja tuotantoyksiköitä, hyväksyttiin vuonna 1978.

FBS ovat suosituimpia. Sitä käytetään asennukseen sekä ulkoisten ja sisäisten seinien. On olemassa useita perustyyppiä lohkojen:

 • Joiden pituus on 238 mm lohkojen hallussaan paksuus 300-600 mm. Kaikki lohkot on sama korkeus, joka on 58 cm.
 • muotoilu, jonka pituus on 118 mm. Tällaista lohkoa korkeus on 580 ja 280 mm.
 • Loppukokoonpano. Niiden pituus on yhtä suuri kuin 0,88 m Niiden paksuus on 30-60 cm, niiden korkeus on vakio - .. 580 mm.

Standardi tuotteet tiheys on 2400 kg / kuutiometri.

Tällaiset tuotteet valmistetaan ainoastaan ​​tilauksesta. Tästä syystä rakentamiseen niitä löytyy harvoin. Tärkein ominaisuus, joka erottaa ne PBS on pitkittäinen rako, joka käytetään apuohjelmia. Tällaiset rakenteet ovat melko lyhyitä -. 88 cm Niillä voi olla leveys 60 cm 40do välein 10 cm korkeus 58 cm tuote on ..

Valmistettaessa vbw PBS, on käytetty betoni laadut yli 100 kg / sq. cm. Materiaalin tulisi olla pakkasta 50 sykliä. Kun betoniteräsliiketoiminnan käytetään useita luokkia.

On tarpeen korostaa useita merkittäviä etuja säätiön tuotteita, mikä selittää suosion niiden käytön:

 • Vähentää käytetyn ajan asennuksen perusta. Erektiossa pohjan Lohkot ei tarvitse täyttää betonilaastilla muottiin ja odottaa joukko materiaalin vahvuus.
 • Standardi mitat. Johtuen siitä, että säätiö anturat on valmistettu tietyt mitat, voit laskea, kuinka paljon tarvitset rakentamiseen perusalkuaineiden.
 • Ei tarvitse ostaa kalliita tarvikkeet.
 • Materiaali voidaan valita käsittelyssä.
 • Pitkä käyttöikä. Jos teemme oikeita asennusyksiköt ja noudattavat edellytyksiä toiminnan tuotteita, kuten rakenteet kestää vähintään 100 vuotta.

Nämä edut luotettavuuden varmistamiseksi ja kestävyyden betonista.

Säätiö suunnittelu käytetään usein rakentamisen siviili tilat. Pienimmät heistä (FBS-6.3.6) maksaa 500 ruplaa 1 kohde. Nämä elementit ovat lopullista kokoonpanoa varten.

Sama tuote, jonka pituus on 1,2 m, on toteutettu rakentamisen markkinoilla hintaan 1000 ruplaa. Täyspitkä tuotteita, joiden paksuus on 30 cm ja pituus 2,4 m, myydään 2100 ruplaa.

Suosituimpia kuluttajien keskuudessa ovat FBS lohkoja, jonka leveys on 60 cm. Tämä on juuri paksuus pohjan valitaan rakentamiseen asuinrakennusten.

Tuotteita reikiä myi vähemmän aktiivisesti. Tällaiset rakenteet ovat yleensä erilaiset kustannukset 15% Isokokoisempia rakenteita. Tämä voidaan selittää suurempi monimutkaisuus valu tuotteita.

Lohkojen leikkaus ei esitetty kasvien luetteloissa. Saada tällainen tuote, on tarpeen tehdä yksittäisen tilauksen.

Usein on olemassa mainoksia käytettyjä / Y-lohkoa. Mutta eivät ole riippuvaisia ​​heidän edullisia. On parempi kuulla kokenut ammattilainen. Isäntä voi älykkäästi kunnon arviointiin näiden lohkojen ja antaa neuvoja niiden ostamista.

Laskelmat määrän tarvittavat elementit perusta on melko yksinkertainen. Tätä varten meidän on määriteltävä kokonaismäärä perustuksen ja tilavuus yhden elementin. Aikana laskelmat on mahdollista saada haluttu määrä rakennustuotteiden määriteltyjen muuttujien.

Meidän ei pitäisi ajatella, kuinka monta kerrosta. Serial Block on riittävän luja kehittää sitä talon 5 kerrosta. Kriittisempi tämä rakenne on maaperän tilasta. On otettava huomioon, on omaisuutta lohkon malleja niin alhainen kiinteys. Lohko perusta suoritetaan paljon saumat, jotka vaikuttavat sen lujuusominaisuudet.

Ennen asennusta FBD lohkot pohjaan valmistetun kaivannon asennettu vahvistaminen vyö. Se muodostaa suuren osan kuormituksen maaperään talvella heittoliina. Luodessaan korkea pohja ammattilaisia ​​kehotetaan suorittamaan vahvistettu vyö välein 2 krs yksikköä.

Paras perusta lohkojen on emästä, joka on maa karkea fraktio hiekkaa. Pohjavesiesiintymään tässä tapauksessa täytyy olla melko syvälle. Koska vastaavissa olosuhteissa käytännössä tavata, tällaisissa tapauksissa grillage lohko olisi vahvistettava.

Luoda laadukkaita pohja, sinun täytyy kaataa hiekkaan. Tämä kerros toimii kohdistuksen substraattina. Se on yleensä paksuus on 15 cm. Talot on rakennettu maaperään ongelma suuremmaksi alueen tukea säädettiin Pystylaakerit teräsbetonista.

Mukaan tiettyjä standardeja, kokoonpano pohja PBS lohkot on kielletty silloin, kun ojan pohjassa on kerros lunta tai vettä. Pitäisi liikkua vain korttelin maanalaiseen laitteita.

Ensimmäinen tulee asettaa kulmissa lohkojen tulevaisuuden perusta. Ne on asennettu paikkoihin, joissa emäs vieressä sisäseiniin. Tarkistuksen jälkeen niiden tasoa vetonyörikytkin näiden elementtien ja väliosat asetettu sen päälle.

Ennen asennusta, kaikki osat on puhdistettava. betoni sulkusaumoista piti lapio.

Näiden ominaisuuksien peruspölkkyjä voi turvallisesti valita niitä materiaalina luomaan laadukkaita perusta. Käyttivät tällaisia ​​tuotteita asuinrakennusten ja teollisuuden sovelluksiin.

Lähetä kommentti

Kuinka tehdä sänkyyn kiviä + valokuvat Tätä ja minua enemmän kuin Rakari. tuskallisen kaunis

Automaattisen pumpata varsin informatiivinen video, joka on välttämätöntä.

Joka laatikko valita kylvyn Kaunis kylpylä kuvassa, mökit harvoin.

Suunnittelupiirustukset visiiri + Erityiset kiitokset yksityiskohtaiset piirustukset

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin