Perennat kukkia antaa valokuvan ja nimi

Perennat kukkia antaa valokuvan ja nimi

Niinpä päätimme puhua monivuotiset kukat antamaan, näyttää kuviaan nimiä, jotta hakemistoon puolestasi. Erityisesti kasveja, jotka kasvavat alueella jo usean vuoden ajan, on monia etuja:

 • Pääsääntöisesti ne vaativat vähän huoltoa, hyvältä, ja vaihtelevuus lajikkeiden iskee;
 • Useimmissa täydellisesti jopa kokea erittäin kylmässä;
 • soveltuvat perustana järjestämisestä kukkapenkkiin;
 • Ne näyttävät hyvältä koko kauden;
 • Se ei vaadi elinsiirtoa vähintään 2-3 vuotta;
 • kasvavat perennat ovat paljon helpompaa ja halvempaa.

Kukkia puutarha perennoja. Kuvat nimiä

Ennen kuin voimme kertoa suosituimmista lajikkeista, on syytä huomata, että valittu paikka perennoja olisi vastuullisesti. Kukat eivät pelkää ohjata, mutta miksi aiheuttaa tarpeetonta huolta, paitsi juuret juurtuvat sen päällä eikä se ole aina hyvin siedetty vaihtamalla paikkoja.

Pienet ja erittäin herkkä kukkia, jotka eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Orvokit ovat silmiinpistävää niiden kauneuden ja eri värejä. Kukkia helposti keinosiemennetyissä sivustolla. Ja jos he asettuivat aluksi, se miellyttää kaikkia seuraavina vuosina. Se näyttää hyvältä koostumuksissa on sängyt ja ruukuissa. Voi olla sekä vuosi- ja joka toinen vuosi.

Vaatimaton kukat vaalean sininen vihreä matto lehtiä. Sitä voidaan käyttää myös hillitä ruohoa. Periwinkle on hyvin kestää kylmää, alkaa kukkia aikaisin, kertoo nopeasti, näyttää matto. Selviytyy tahansa rikkaruohot alueella. Ehdottomasti ei hassu maaperään.

Heillä on hyvin ohut miellyttävä tuoksu ja erilaisia ​​värejä. Phlox eivät hassu, kasvaa mahdolliset maaperän. Mutta ne ovat usein vaikuttaneet kanssa härmän. Nukkumaan näytti esteettisesti kauniin, on välttämätöntä 1 neliömetri istutettu enintään kuusi phlox. Kukat ovat kovasti kosteutta.

Kind on yli 400 lajikkeiden kukkia. Gentian käytetään suunnittelussa Alppien Hills. Se on taivaansininen väri. Samalla monivuotinen kukkii koko kesän. Gentian kukkia on vaalean sininen kellot ovat parantuneet.

On tunnettua jokaiselle puutarhuri hänen kirkkaat ja monipuolinen värit, yksinkertaisuus ja kyky kasvaa samassa paikassa yli kymmenen vuotta.

Kukka, joka on hyvin erikoisen vaikutelman. Sen kukat ovat pieniä, ja lehdet ovat paksut ja soikeita. Kukkii puolivälistä kesällä että maaperän koostumus on vaatimaton, mutta rakastaa kosteutta.

Erittäin mielenkiintoinen ja kaunis kasvi. Se muistuttaa pystysuoraan sekoittaa pionit ja ruusut kukkivat koko kesän. Se on laaja valikoima herkkä sävyjä. Kukat on pörröinen koostumus.

Hyvin samanlainen kuin Orkideauute sekä eri värejä ja muotoa. Se kukkii koko kauden asti pakkasta. Se on pitkä varsi.

On kaikkien tiedossa. Kukka ei vaadi huoltoa, maaperän hedelmällisyys. Se on eri sävyjä. Jotkut lajit kasvavat pensas, asteittain täyttänyt ympärillä. Daisy kukkii koko kesän ajan.

Kirkkaan keltaiset kukat, jotka muistuttavat pieniä auringonkukkia. Hyvin yleistä maassamme. Vaatimaton, kukkii heinäkuussa. Auringonkukka voivat laskeutua sivuston muiden kasvien Luo yhdistelmä ja yksittäisten pensaita.

Se on yli 250 lajiketta. Kukat kasvavat hyvin varjossa ja kosteassa maaperässä. Useimmat lajikkeet rue ole lehtiä, vain kukinto.

Se on paljon suosiota puutarhurit maassamme. Sietää kylmyyttä, sairaus. Rose pystyy punos mitään tukea. Useimmiten istutettu vieressä kaari kaaren, joka sitten kääntyä ympäri.

Monivuotinen, joka on tullut erittäin suosittuja viime vuosina. Asia on, että isäntä on eri lajikkeita, ja se on koristeltu alueelta vieressä lampia, jotka olivat hyvin usein puutarhurit koko maassa.

Sekä köynnösruusu kysynnän maassamme. Kuusama pitäisi istuttaa kuin ruusu vieressä pilariin. Se on herkkä maku, ja sillä on alhainen ilmasto-olosuhteissa. Jotkut lajikkeet marjoja käytetään hoitoon.

Se ei on monivuotinen kukkia, mutta myös erittäin hyvä tarkastella sivusto kokonaiskompositiossa maiseman suunnittelu. Ehdottomasti ei hassu viiniköynnöksen, jossa hyvin nopeasti hajautumista. Kun rypäleet voi ilmentää erilaisia ​​ideoita. Esimerkiksi tehdä huvimaja, pudottamalla viiniköynnösten runkoon levyt.

Vaatimaton kukkia, jotka kasvavat koko paikka, on monenlaisia ​​sävyjä. Muotoinen kynttilä. Monet heistä pitävät rikkaruohoja.

Kukkia, jotka ovat kaikkien tiedossa sen tuoksuvia kukkia ja tilavuus korkit. Pioni pensaat kasvavat, mutta ei kauan kukassa. Ei vaadi monimutkaista hoitoa ja elinsiirtoa vuosia.

Kuten näette, on olemassa niin monia lajikkeita perennoja, kukkia. Jokainen niistä - todellinen olento, joka voi muuttaa jopa kaikkein mitäänsanomaton osiossa.

Monivuotiset kukat ja puutarha, kukinta koko kesän

Ei kaikki kukat, jotka kasvavat alueella useita vuosia, voi miellyttää kaikkia lämpimänä vuodenaikana kukinnan. Jos haluat tehdä kukkapenkkien aina kukassa, kasvi sivustosta: varsi-ruusu, tricyrtis, stevia, koriste auringonkukka, rue, kääpiö leimukukka, kasvimaalla, kamomilla, Ruusujuuri, lupiini, päivä-lilja.

Monivuotiset kukat ja puutarha, eivät vaadi huoltoa

Erikseen on syytä luetella nimet värien, jotka eivät vaadi puutarhurin mitään ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Jos sinulla ei ole aikaa työskennellä puutarhassa, vaan luoda viihtyisä kukkapenkkiin vielä halua, sitten valita seuraavista lajikkeista kukkia: kasvimaalla, Gladiolus, koristekrassi, kehäkukka, alttoviulu, forget-me, neilikka, päivänkakkara, daylily, isäntä, auringonhattu, pionit, Sedum , kamomilla, Astilbe, aquilegia.

Tämä ei ole kaikki lajikkeet, mutta ne ovat eniten kysyntää, paitsi näyttävät hyvin harmonisesti, ilman erityistä hoitoa.

Istutettu monivuotiset kukat, kylvää nurmikko ruoho. Ja sitten pienellä fyysinen rasitus, voit vuosittain nauttia kauneuden oman kohteisiin.

1 Kommentti: Verkkokauppa monivuotinen kukkia puutarhassa. Kuvat nimiä.

Miten voit kirjoittaa kukat

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kopioinnin, uudelleenjulkaisu sivuston sisältöä ilman lupaa hallinto on kielletty. Mikäli vaatimus, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään

Katsaus monivuotinen kukkia puutarhan kuvat ja nimet

Luominen kukkapenkit niiden mökillä - mukava ja kovaa työtä. Loppujen lopuksi huolellisesti lähestyä valikoima värejä. Monivuotiset kukat, kukkivat koko kesän - ihanne ja unelma jokaisen tuottajalle. Loppujen lopuksi tällaiset kukat kestämään ankarat talvet eivätkä vaadi vuotuinen istutus.

Antaa kukkia sisustaa, voit helposti. Loppujen lopuksi on olemassa suuri joukko värejä, jotka eivät vaadi vaivaa aikana lennolle ja hoito. On välttämätöntä valita ja valita kasveja, jotka korostavat omaperäisyys ja vaihtuvasta piirre sivuston. Unelma on saavutettavissa, joten voit ihailla kauneutta kukkien keväästä syksyyn.

Kukkia - koristeena esikaupunkialueella, ja ylpeys viljelijälle. Loppujen lopuksi kirkkaat värit kukkivat kasvit luovat mukavuutta ja harmoniaa. Kukka maailma silmiinpistävää monimuotoisuus. Valitse värit suunnittelun esikaupunkialueilla Tarvitsen jotka miellyttävät kauneuden ja harmonian koko kauden.

Mitä monivuotiset kukat valita?

Jotkut viljelijät pitävät vuosittaisen kukkia, koska ne ovat ainutlaatuinen ja sen värejä. Mutta monet haluavat monivuotiset kukat.

Edut monivuotiset kukat ja puutarha:

 1. Se ei vaadi elinsiirtoa noin 2 vuotta.
 2. Kestää valoa pakkasta.
 3. Ihana talvi.
 4. Eivät vaadi erityistä hoitoa.
 5. Se näyttää hyvältä koko lämpimänä vuodenaikana.
 6. Sitä voidaan käyttää pohjana luomiseen kukkapenkkiin.
 7. Grow monivuotiset kukat ovat paljon halvempia, koska elinsiirron aikana kasvi voidaan jakaa useaan osaan luoda uusia kukkapenkkiin.

Kukka puutarha juhlaa kaikille lämpimänä vuodenaikana, sinun täytyy hoitaa tämä syksyllä. Syksy - tämä ei ole aikaa lannistu, sinun täytyy työskennellä puutarhassa, jotta kukkivat kasvit miellyttää silmää.

Istutus monivuotiset kukat voivat olla kolmenlaisia:

Voidaan istuttaa koko koostumukseen, joka ei vaadi muutosta lähivuosina.

Säännöt istutus monivuotiset kukat

 1. Päättää järjestelmän tulee näyttämään kukkapenkkiin.
 2. Meidän on selvästi tietää, millaista kasvua ja istuttaa kukkia. Alamittaiset oltava etualalla, korkea kasvi taustalla.
 3. Muista, että hillitsee sijoitettu kukkia pitkin polkuja ja raitoja.
 4. Mieti värejä, kukinnan ja harmonia kunkin laitoksen.

Monivuotiset kukat, jotka istutetaan syksyllä

Mieti monivuotiset kukat puutarhan valokuvia ja nimiä jokainen puutarhuri voi poimia kukka, joka näyttää täydellinen sängyssä.

Crocuses - on 4 tyyppejä, suosituin - Hollannin hybridit. Kaikki tyypit kukkivat eri keväällä, joten kaikki kasvilajit.

Hyasintit - kasvi alkaa kukkia huhtikuussa. On yli 30 lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​värin, mutta myös muotoa.

Narsissit - monia kasvilajia eri värejä ja muotoja. Polttimo kasvit ovat ihania talvet, joten jousi miellyttää kaunis ja tyylikäs kukkia.

Tulppaanit. On monia ryhmiä tulppaanit, jotka eroavat toisistaan ​​värin, muodon ja laatu.

Periwinkle - Flower alamittaisista, saavuttaa korkeus 20 cm, kukkia pieni, sininen. Yllättävää se kasvaa varjossa.

Amur Adonis - alimitoitettu kasveja. Kukkii keltainen, punainen ja pinkki pieniä kaksinkertainen kukkia.

monivuotiset kukat ja puutarha, jotka kukkivat myöhään keväällä ja kesällä,

Daylily - pitkä kukka, joka on eri värit: pinkki, oranssi, valkoinen, ja niin edelleen.

Orvokit-tarjouksen monivuotinen kukka, joka kiehtoo alkuperäiseen muotoonsa ja epätavallinen väriyhdistelmiä.

Pionit - yksi näyttäviä pitkä kukkia, jotka näyttävät hyvältä paitsi mökillä, mutta kukka buketnye koostumuksia.

Syysleimu - tuoksuva, valoisa, korkea kukka, joka miellyttää silmää sen monimuotoisuutta.

Lily - pehmeä ja erittäin söpö kukka. Silmut ovat silmiinpistävää niiden kauneuden. Oikukas kasvi, alttiita sairauksille. Mutta jos olet huolellisesti huolehtii hänestä kukka antaa ihanissa väreissä.

Ruiskaunokki - epätavallinen vesa. On olemassa useita lajeja valkoinen, vaaleanpunainen, tumma violetti ja lila-laventelin kukkia.

Astilbe - monivuotinen korkea kasvi, joka kukkii koko kesän ja miellyttää kirkkaita värejä. Kukat pieniä kasveja voidaan vaaleanpunainen, valkoinen, violetti. Laitos on vastustuskykyinen tauteja ja tuholaisia, se ei vaadi erityistä hoitoa.

Isäntä. Kukka on suuret lehdet, jotka voivat olla erivärisiä. Kukinnan varret ovat pitkiä, voi saavuttaa 125 senttimetriä.

Bell - jos oikein hoitaa kukka, se voi kukkia ennen kylmällä säällä. Tyyppi ja väri bluebells erilaisia, joten ne löytyvät lähes joka kukkapenkki esikaupunkialueella.

Valitse monivuotiset kukat kukkivat koko kesän, joten niiden oli helppo huoltaa. Luoda kukkapenkkiin lähellä kotiinsa, joka kukkivat jatkuvasti ole vaikeaa - se riittää laskevan 8-10 lajikkeiden monivuotiset kukat, jotka kukkivat eri aikaan. Tällainen menetelmä takaa keskeytymättömän Bloom rakasti ja kaunein kukka. On tarpeen määritellä selkeästi valikoima ja voit aloittaa.

Muista, että lähes jokainen kasvi kukkii noin 3 viikkoa. Tänä aikana voi olla 2 tai 3 kukkivat kasvit, mikä luo ei uudelleen kukintaa kukkapenkkiin kuva. On olemassa monia lajikkeita monivuotiset kukat, jotka ovat vastustuskykyisiä tuholaisia, tauteja. Kiitos monivärinen kuva voi ymmärtää etukäteen, mikä kukka kukassa. Se auttaa luomaan harmonisen ja kukkatarha tai kukkapenkki.

Mieluummin perennat, kukka viljelijöille pitkällä aikavälillä vaikuttaa ulkonäköön sivuston. Ei tule sekoittaa kanssa Viljelykasvien valinnassa on hyödyllistä tutkia kuvaa monivuotiset kukat katalogi kanssa kuvia ja nimiä.

Maailma koristekasvien on uskomattoman suuri. Mutta poiminta kukkia teidän kukkapenkkiin, rajoja ja rabatok, aloittelijoille usein mennä noin värikkäitä kuvia eivätkä ota huomioon sellaiset tärkeät kriteerit ajoitus kukinnan ja koko kasvin. Millaisia ​​kukkia istuttaa maahan kukkivat koko kesän, olivat selvästi nähtävissä, vaatimaton ja hyvin yhdistää muihin "asukkaiden" juoni?

Tall puutarha perennat kuvat ja nimet

kukkapenkkien Suunnittelu alkaa valitsemalla kasveja, jotka tapahtuvat pääkasvia. Jos sinun täytyy rikkoa kukkapenkkiin, jossa näkyvyys "sen tärkein sankarit" ovat korkeat, erittäin näkyvä väri. Sijaitsee kotona tai aidan kukka puutarha ovat korkeita perennoja myös välttämättömiä.

On myös tärkeää, että valittu Garden monivuotiset kukat ei ole vain koristeltu sivuston kirkkaita värejä, mutta myös koriste lehdet, jotka kukinnan jälkeen toimii taustalla pienempi kasveja.

Eri lajikkeiden spirea kukkivat alkukesästä. Rehevä harja-kuten valo, punertava tai valkoinen pilvet paitsi sulavasti leijuvan veistetty lehtien, mutta myös luopumaan alueen täikärpäset, sääsket ja erityisesti ärsyttävä hyttysiä tähän aikaan vuodesta. Kasvien korkeus nousee puolitoista metriä, kulttuuria sitkeitä ja on jopa parantavia ominaisuuksia.

Koska kesäkuun lopussa tai heinäkuun ensimmäisenä päivänä tulee aika luksusta varsi-ruusut. Tall, voimakas kukka varret pitää 20 suuri yksinkertainen tai frotee kruunut kaikkien sävyjä valkoinen, keltainen ja violetti.

Hollyhock tai kuten niitä kutsutaan Grandiflora Mallow, pidetään lämpöä rakastava kasveja, joten kaikki Venäjän alueilla voi turvallisesti läpi talven. Kuitenkin ne voidaan helposti vaihtaa. Esimerkiksi Uralin ovat kukkivat koko kesän monivuotiset kukat, jossa on valokuva ja nimi lähinnä edelliseen kulttuuriin.

Se malva zebrina näyttävä lila-punaiset kukat, koristeltu ominaisuus kuvioita suonet. Nekapriznoe Ruoho muodostaa löysä pensas 1,5-1,8 metrin korkeuteen ja suuri vihreä lehdet ja silmut 10-15 pystyssä kukkia.

Vieläkin sitkeitä ja vähemmän koristeellinen Nauhukset, erinomaiset kasvu- ja kukinnan kovimmissa olosuhteissa.

Uskomattoman näyttävyyttä tiheä pystyssä kukinnot digitalis. Kulttuurierot vaikuttavat eri värejä paljon kukkia, kelloja. Tämä monivuotinen kukka puutarhan koristavat sivuston kesäkuusta elokuuhun.

Keskikesällä kukinta-aika on kyse eri lajien ja lajikkeiden stevia. Violetti, vaaleanpunainen, valkoinen tai punertava caps sen kukinnot näyttää hyvältä avoimien alueiden, lähelle vettä rudbeckia leikellään, tai kultaa palloja, ja sama konstailematon Alppien asters.

Viimeksi kulttuuri melko pieni, mutta on välttämättä pääse nimiluettelo monivuotisten kukkien Siperiaan, Pohjois-Venäjälle, Uralille ja muilla alueilla, joilla kasveja tarpeellinen lujuus (kuvassa yllä).

Pienellä alueella, jossa puutarha on vieressä sängyt ja kasvimaa, rajalla voidaan istuttaa artisokkia tai auringonkukkaöljyä mukula paksu sydämenmuotoiset lehdet, hattuja keltaiset kukat ja varret, joskus jopa yli korkeus 2-3 metriä.

Monivuotiset kukat ja puutarha keskikokoinen

Keskialueella kukkatarha tai kukkapenkki kukkivat kasvit jäävät korkeus 40-80 senttimetriä. Tämä luettelo monivuotisten kukkien puutarha kuvat ja nimet on uskomattoman laaja ja eri puolilla maata voi sisältyä kymmeniä tai satoja merkittäviä kulttuureista. Ja useimmissa tapauksissa koristeluun kukkapenkkiin voivat palvella paitsi kukkia, vaan myös lehtiä.

Esimerkiksi, koska aikaisin keväällä lumen esitetään karvainen, taidokkaasti leikellään reunan vaalean vihreät lehdet Persian unikko. Valtava halot punaista, oranssia ja sinistä väriä edes näy ensimmäisellä kesäpäivinä sekä lukuisia erityyppisiä puutarha koiranputkea, Akileijat, monivärinen lupiini ja ylellinen iiris.

Tunnettu hänen valokuva ja nimi Siperiassa pitkä kukka erythronium myös mielenkiintoista kukkakauppias keskellä bändi.

Kukkivat huhti- tai toukokuun alussa, tehdas on suuri monimuotoisuus kukkapenkkiin kanssa jo perinteeksi erilaisia ​​krookus, hyasintti hiirtä tai muscari, sama kuuluisa erinomaisesta kestävyyttä ja selviytymisen Uralin.

Katoksen ei ole aivan kukoisti puut ja varjossa rakennusten huono olo liljoja. Niiden kukinta tapahtuu toukokuussa ja sitten, kunnes jälkipuoliskolla kesän puutarhassa on koristeltu tiheä seinä laajasti suikeaan nahkea lehdet kirkkaan helmiä punaisia ​​hedelmiä.

Viime vuosina yhä suositumpia valkovuokot kukkivat ei ole kovin pitkä, mutta se on aina rehevä ja valoisa.

Yhdessä perinteisen, hyvin kaikkien tiedossa nimet ja valokuvat kukkasipuleita puutarhassa ja kasvimaa perennat ole yhtä upea, mutta hyödyllinen. Se on saatavilla tänään, fanit puutarhanhoito monivuotinen lajien sipuli suurten kukinnot-caps violetti, punertava, valkoinen onko vihertävä sävyjä.

Yhtä vaatimaton ja kauniita lajikkeiden perinteisen siankärsämö kukkii ensimmäisen kuukauden kesällä, ja jättää lähes lumen kanssa kukinnot keltainen, valkoinen, vaaleanpunainen ja oranssi sävyjä.

Kuumina kesäkuukausina - aika ilman vauvan hengitystä Bloom, arkuus kilpailija tällaisia ​​"tähtiä" puutarhan Astilbe, se ei kannata tuntea alle paahtavan auringon, ja hämärä nurkissa.

Elokuusta, paljastaa värikäs hattu tummanvihreä lehtien leimukukka, daylilies kirkas kehiä luettelon nimet kukinnan koko kesän, kuten kuvassa, monivuotiset kukat Luoteis. Samaan aikaan, tulee aika bittikartta kasvikuntaa.

Yläpuolella kirkas ruusukkeita lehtiä nousee kukinto doronicum, melkotsvetkovyh sitkeä krysanteemit, monivuotinen Gaillardia. Lila, vaaleanpunainen ja valkoinen väri kirkastaa pensaita monivuotinen asters.

Alamittainen monivuotiset kukat Garden kuvat

Etu kukkapenkit suunnitella antavat alhainen kasveja, ja vaikuttavat jatkuvan maton. Jos tarkastellaan katalogi kanssa kuvia ja nimet monivuotiset kukat Puutarhan, tällainen tulos voidaan saavuttaa stonecrops eri lajia, koko kesän ajan säilyttää koriste vihreys ja tuoreus.

Erinomainen, valopilkuista niiden tausta näyttää tiheä tyynyt Metsätähti ja kääpiö pinkit.

Sillä viheralueiden alueilla kevyellä hiilihapotetut maaperää voidaan istuttaa arabis. Tämä kasvi nopeasti toteuttaa niille osoitettuun paikkaan toista vuotta on tyytyväinen kasana vaaleanpunainen tai valkoisia kukkia.

Ryhmä matalakasvuisia perennapuutarha sisältää kukkia nimeltään dyusheneya. Koristeellinen mansikka muodot kaunis vihreä kansi päällystetty keltaiset kukat Mete joka myöhemmin näyttävät punaista, mutta valitettavasti syötäväksi kelpaamattomat marjat.

Koristelu mökki perennoja, sinun täytyy huolehtia suojelemaan heitä kylmältä, jotka ovat todennäköisesti kärsivät sipulit, liljat, elämänlanka ja koristepensaat. Niiden kustannukset talvipeite multaa seos, turvetta tai kuivia lehtiä, ja sitten suojattu kuitukankaita.

Kukat Perennat puutarhan - video

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Hyvä johdanto artikkeli ja valitusta valokuvasta kaunis. Erittäin paljon rakastan kukkia, kukkapenkkiin järjestely viettää paljon aikaa. Lähes kaikki nämä kukat, joka on mainittu artikkelissa, kasvan. Ensimmäinen Olen kuullut vain kasveja kuten Astilbe ja isäntä kuva, ne näyttävät todella hyvältä. Kovasti hyasintit, iirikset, narsissit ja gladiolukset. Vaikka gladiolus, luultavasti ei sovelleta monivuotisia kasveja, ne täytyy kaivaa talveksi. Sipulit säilytetään viileässä ja pimeässä (mutta se ei ole jäädytetty), ja jälleen keväällä istutetaan maahan.

Vaimo suuri fani järjestää vuodepaikkaa alueella maalaistalon. Haluan tehdä hänelle lahjaksi muodossa siemeniä tai taimia kauniita kasveja ja kukkia. Tässä olen tutustunut artikkeleita, etsivät tietoa. Kiitos mielenkiintoinen ja informatiivinen ja sanoisin kiva artikkeli. Kiitos jälleen.

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli, kaikki on selvää ja värikäs. Olen noviisi puutarhuri, ja täällä olen löytänyt paljon hyödyllistä tietoa. Kiitos.

spasibo.poznavatelno ja avuliaita. Kauneus säästää ihmisten sielut, maailman ja maan.

Mutta Press Photo:

Haluan tietää kasvin nimeen

Mutta Press Photo:

Sinulla on hämmästyttävä kukallinen viiniköynnöksen nimeltään Kärsimyskukka. Sitä kutsutaan myös Passion. Ulkonäkö kukka on hyvin samanlainen kuin yksi sen lajiketta - sininen kärsimyskukka, nimeltään tähti ratsuväki.

En löytänyt tämän artikkelin, että haettu, eli valkoisia monivuotiset kukat keskikokoisia kanssa pinnate lehtiä. Bloom nyt ja kukkivat pitkään. Viime viikolla taimi naapurilta todistamaan, mutta hän ei muistanut nimeä.

Kuvaile kaikki kukinnan perennoja yksi artikkeli on mahdotonta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy kirjoittaa kirjan. Jos liittää valokuvan, yritämme auttaa määrittämään kasvin nimeen ja kerro meille siitä enemmän myöhemmin julkaisuissa.

Monivuotiset kukat puutarha: kääpiö, keskikokoinen, pitkä ja komea kihara

Ei ole mikään salaisuus, että monet puutarhurit antavat etusijan perennat suunnittelussa oman kasvimaa. Millaisia ​​kasveja ja miksi ne ovat niin houkuttelevia luomiseen maiseman koostumusten?

Kaikki puutarhakasvit voidaan jakaa termistä kasvamaan 2 kategoriaa:

 • Yksivuotiset - kasvit, elinkaaren, alkaen istutus ja päättyen kypsymisen siemenet säädettyä vuoden kuluessa, tai tarkemmin sanottuna, keväästä syksyyn. Tämän jakson jälkeen nämä kasvit kuolevat.
 • monivuotinen kutsuvat näitä erilaisia ​​koriste lehtien tai kauniita kukkivia kasveja, jotka kasvavat samassa paikassa useita vuosia eivätkä vaadi ylimääräistä kylvö ja istuttamisen. Tällöin kasvit säilyttävät koriste arvoa. Kauneimmat monivuotinen kukkia puutarhassa ominaista kestävyys ja helppohoitoisuus ja kukkivat aikaisemmin kuin niiden vuotuinen serkkuja.

Miksi perennat yksivuotisia paremmin?

On vaikea kiistää, että erottava piirre yksivuotisia kasveja on paljon pitkä kukinta ja valtava valikoima rikas värit ja sävyt. On kuitenkin syytä huomata, että monet puutarhurit ovat todennäköisesti kasvamaan on monivuotinen laji. Tämä valinta on selittää seuraavalla hyötyjä suhteessa vuotuiseen:

 • Mnogoletki säilyttävät koriste muutosta koko puutarha kauden.
 • Kyky luoda maiseman suunnittelu muutamaksi vuodeksi (riippuen valitusta lajikkeet) ilman vuotuinen lasku, kylvö tai istuttamisen kasveja.
 • Nämä kasvit ovat enimmäkseen halla ja hyvin talvehtivat maaperässä, ilman ylimääräistä vaivaa huolehtimaan heistä kylmän kauden, ja puhkeamista lämpö kasvaa nopeammin ja kukkivat ennen ensimmäistä vuotta, koska jo muodostuneessa juuristo.
 • Kasvava nämä kukat on halvempi, koska se ei vaadi jatkuvaa hankintaa taimiaineiston, säilyttäen ainutlaatuisen kauneuden ainutlaatuinen kukkapenkkien ja puutarhanurmikko vuosi toisensa jälkeen. Lisäksi voit tuottaa omia taimet, siemenet ja mukulat ja jakaa muiden puutarhurit, ostavat uusia lajeja.

Kasvit tähän luokkaan täydellisesti käytetään suunnittelussa kukkapenkkiin, sekä perus- ja ylimääräisinä sisustuselementtejä ansiosta laaja valikoima muotoja, korkeuksia ja värit mnogoletok, täydellisesti toisiaan täydentäen.

Ne voivat toimia keskeinen väri, hillitä ja matto kasveja ja voidaan luoda yksilöllinen kukka puutarha veistoksia, kuvia ja kappaleita. Eniten näyttävyyttä pinottu maisemat koristeltu kitukasvuinen, keskitason, korkea ja köynnökset.

Luokittelu ja lajikkeiden monivuotiset kukat

Oikein poiminta perennoja, voit luoda ainutlaatuinen maisema mestariteoksia, että vaihtaa väriä ja jopa piirustus vuodenaikojen ja kuukauden aikana. Tämä puutarha on varmasti ylpeä tahansa puutarhuri.

Tuottavat yleensä suurin vaikutus kerrossänky organisaation valitsemalla kasveja eri korkeuksilla. Lopullisesta aikuispituuteen Puutarhakasvien perennoja voidaan jakaa 4 pääryhmään:

Kasveja tähän luokkaan ovat monivuotisia lajeja, ja korkeus "aikuisten" kohteita enintään 30 cm. Koristeltu näitä kasveja kääntyessään kivinen puutarhoja ja kukkaistutuksia ovat hyvin suosittuja ja saa ainutlaatuisen kaunis näkymä varsinkin kukinnan aikana.

Coatings Tällaista täysin salaaminen väärinkäytösten maaperän ja on erittäin taloudellinen kannalta rahoituksen ja työvoiman. On huomattava, että saatiin tasainen kukka matto on noudatettava istutustiheys.

Niistä valtavasti erilaisia ​​matalakasvuisia monivuotiset kukat ovat hyvin suosittuja kukkia alla.

orvokkeja - erittäin kaunis ja ei vaadi erityistä hoitoa kukkia koko kesän ja lämpimillä alueilla ympäri vuoden miellyttää silmää runsaasti erilaisia ​​värisävyjä ja niiden yhdistelmät. Ne täydellisesti korostavat sredneroslye ja pitkä kukkia kukkapenkki.

Periwinkle (Winnick) - tene- ja pakkasnestettä kasvi, joka voi kasvaa maaperässä tahansa koostumuksen. Laajalti käytetty kivinen koostumuksissa ja rock. Laajeneva sinipunainen, muuttuu kauniin kukkivat tai vaaleanpunainen matto.

leimukukka - kaunis kukkiin, jossa värit vaihtelevat kirkkaan valkoinen Crimson ja punainen. Laajalti käytetty maiseman suunnittelu. Leimukukka muodostavat kauniin värikäs kukka maton korkeus 15-20 cm. Nämä kukat mieluummin hiilihappoa, hedelmällinen, kosteassa maaperässä runsaasti. Kun istutus odotetaan supistuvan 6 tainta 1 m².

katkero - vesa upeilla sini-sinisiä kukkia, kelloja, aktiivisesti kukkii lähes koko kesän (kesäkuun lopulla, heinä- ja elokuussa). Se on välttämätön suunnittelu dioja ja Rock Gardens koska se on luonnon vuoren alkuperää. Gentiania sukuun kuuluu noin 400 lajia.

Ehdot hoidon matalakasvuisia kukkia

 • Kun viljely matalakasvuisia monivuotiset kukat maassa säilyttää halutulle korkeudelle ja runsaasti värejä, sinun täytyy ottaa varovaisia ​​kasviravinteiden, etenkin typpilannoitteiden, joka stimuloi lehdet ja varret.
 • Kun istuttamisen kasvit tarvitsevat harkita niiden suhde suoralle auringonvalolle ja varjostus. Kun virheellinen sijoittaminen valoa rakastava kasveja varjossa, ne vähentävät niiden kukintaa, ja varret ovat istonchatsya saavuttaen kohti valoa. Shade kasvit voivat yksinkertaisesti "polttaa" on paikalla valoisissa kohdissa.
 • On välttämätöntä, että käyttäjä lukee noudattamista kosteusolosuhteet kutakin lajia.
 • Hyvin valittu kasveja luo vaikuttaa alueeseen jatkuvan kukinnan.
 • Tarvitsevat säännöllistä poistaa rikkaruohot ja irtoaminen sekä ehkäisevää hoitoa tuholaisia.
 • On tarpeen säännöllisesti puhdistaa nurmikkoa kuivattuja kukkia ja kasveja sairas.

Sängyt muovipulloissa - suuri mahdollisuus hävitä tarpeettomia kapasiteettia.

Jos haluat alkuperäisen tapa sisustaa mökin, pitch Alppien mäen. Kaikki ohjeet löytyvät meidän artikkeli.

Edustajat tähän luokkaan monivuotisten kasvien saavuttaa 30-80 cm. Sredneroslye lajikkeita käytetään laajasti sekä riippumaton purkamista ja pitkäsiima koostumuksia ja ovat turvallinen valinta koristelu tahansa esikaupunkialueella. Niistä kukat tämän lajin suosittu on lueteltu alla - nyt tiedät nimet kauneimmista sredneroslye monivuotiset kukat puutarha- ja pystyy ihailla upeaa kuva:

day-lilja - kaunis koristelu esikaupunkialueilla meillä on 25 lajia. Hyvin vaatimaton, sillä on erittäin houkutteleva ulkonäkö ja voi tehdä ilman istuttamisen noin 10 vuotta.

Siankärsämö - alkaa kukkivat kesäkuun alussa, täydentää erinomaisesti suunnittelu kauniista kukkapenkkien runsas värejä pitkälle syksyyn.

Ruusujuuri - on paksu jää soikea ja epätavallinen kukinto usein keltainen. Kukinta aika - kesä-, heinä-. Vaatimaton lämpöä ja valoa, mutta vaatii runsaasti kosteutta.

Pitkät monivuotiset kukat puutarhassa voidaan pitää jättiläinen puutarha. Niiden korkeus on 1,8 metriä. Korkea väri käytetään usein keskeisiä elementtejä kukkapenkkiin.

Varsi-Rose - erittäin kaunis kasvi, päästä korkeus 1,5 metriä. Kahden ja semi-double kukkia eri sävyjä, muistuttaa pionit, asetetaan korkealle varret. Kukinta jatkuu koko kesän ja syksyn.

Tricyrtis Purpl Kauneus - ja se näyttää orkidean. Tämä pitkä kukka kulttuuri kukkii alkukesällä ja jatkuu kukkivat asti pakkasta.

Auringonkukka rantakukka - se näyttää hyvältä Irtonumeroina tai yhdessä muiden kasvien. Nämä kukat ovat suuri koristeen kukkapenkkiin. Niiden kukinta-aika - jälkipuoliskolla kesän.

Luonto on antanut mies valtavan valikoiman kiipeily perennojen Puutarhan, joista jokainen erottuu kauneutta ja eksotiikkaa. Kaikki jäsenet tästä ovat joustavia joustavat varret, useimmat niistä vaativat tukea. Noviisi puutarhurit suositellaan valita kestävämmät tyyppejä.

Greening ja kaunistamiseksi tien, parvekkeet, aidat, huvimajat, ne ovat täysin piilottaa kaikki rakentamisen virheet. Tarjoamme sinulle selvittää tarvittavat tiedot ja nähdä kuvia kaunis kihara kukkia mökillä.

köynnösruusu - tulos jalostukseen, ylittämistä puutarhan ja villiruusut. Tämä laji on kaareva pletepodobnye esitti pieniä lehtiä jäykkä, vaatii jäykän tuen.

Suuret kukinnot pienet kukat (enintään 5 cm. Halkaisija) tihkua hienovarainen miellyttävä tuoksu ja antaa esteettisen nautinnon 30-40 päivää, yleensä kerran vuodessa. On kuitenkin olemassa lajikkeita toistuvan kukinnan. Riippuen kukkien tulevat punainen, vaaleanpunainen, lohi vaaleanpunainen, keltainen ja valkoinen. Kasvit ovat hyvin oikukas varsinkin ensimmäisenä vuonna. Ne tarvitsevat runsaasti säännöllistä kastelua, Etiketin ja kylmän kauden.

wistaria - rakastama sekä kokeneille puutarhurit ja aloittelijoille. Se kuuluu lehtipuiden viiniköynnösten ja sen tärkein ominaisuus on koristeellinen herkkä lehtien että kaatuivat maahan. Erittäin kaunis väri siveltimellä, saavuttaen 50 cm: n pituisia, ei voi epäonnistua houkutella huomiota jopa kaikkein kehittyneempiä esteetikkoja. Wisteria on hyvin vaativa ilmasto-olosuhteet ja tarvitsevat karsimisesta 2 kertaa vuodessa.

parthenocissus - haarautunut tree creeper, jonka pituus on 20 m kanssa monimutkainen rakenne antennien ja imukupit niitä, viinirypäleet helposti kiinnittää mihin tahansa pintaan, eikä se vaadi lisätukea .. Tärkein esteettinen arvo kasvi on mehukas vihreä lehdet, joka vaihtaa väriään punaiseksi ja violetti sävyjä puhkeamista kylmällä säällä. Pienet hedelmät myös näyttää erittäin koristeellisia ja tallennetaan oksia kunnes kaikki lehdet pudota. Kasvi kasvaa nopeasti, ei vaativa hoidon ja kasvupaikka, pakkaskestävyys.

kuusama - kiipeily pensas päästä korkeus 2-3 metriä. Se vaatii säännöllistä leikkaamista ja sitominen. Kukkia kasvit on ainutlaatuinen maku ja tummansininen hedelmiä Jotkin lajit ovat arvokkaita terapeuttisia ominaisuuksia. Hyvin vaatimaton kulttuurin ja kasvaa missään ilmastoon ja maisemaan olosuhteissa.

Perennat kuulusteltavaksi on useita eri muotoja, värejä ja kukkivat aikoja (alkukeväästä asti pakkasta). Asianmukainen yhdistelmä erilaisia ​​monivuotisten kasvien viljely maiseman koostumuksessa mahdollistaa nauttia eri värejä ja tuoksuja koko puutarhanhoito kauden, jolloin puutarha ainutlaatuinen ja izyskannym.Dacha Uzbekistan jatkuvasti kukkivat kasvit voivat olla ylpeys tahansa viljelijä ja takaavat hyvän mielen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin