parsa valokuva

Parsa: kuvaus kasveja ja viljely parsa

latinankielinen nimi - parsa L.

maaperä - Sandy, hedelmällinen maaperä.

laskeutuminen - siemenet ja juurakot.

Parsa on levinnyt kaikkialle maailmaan. Tällä hetkellä yli satoja lajinsa. Jotkut heistä pidetään yrttejä, ja muut puoli-pensaita.

Kemiallinen koostumus parsa ja sen hyödyllisiä ominaisuuksia

Juurakosta laitoksen kehittämiseen, lehdet ovat pieniä ja alikehittyneitä. Voimakkaasti haaroittunut varret. Kukat pieniä, biseksuaali. Hedelmäkasvien ovat mustahkoja marjoja. Kulinaarinen käyttää yläosat bakteereita. He näkevät kuvassa parsaa. Ne ovat hyvä lähde antioksidantteja, kivennäisaineita ja kuitua. Ne ovat runsaasti vitamiineja A, K, E, C, W. kuparia, seleeniä, kalium, proteiini, fosfori, koliini magnesium. Hienoimmista ituja - nuori. Mutta paksuus ei vaikuta makuun.

Parsa on hyödyllinen, mutta siitä huolimatta on olemassa joitakin haittavaikutuksia sen käytöstä. Niin uskotaan, että syö ituja edistää kertymistä elimistöön oksaalihapon suolat. Se voi olla syy virtsakivitauti. Ja jotkut asiantuntijat uskovat, että versoja, päinvastoin on diureetti, voi estää tämän taudin. Joten ei ole mitään selkeää lausuntoa asiasta. Ihmiset, jotka olemassa alttius sairaudelle, valita itse - ne pitäisi käyttää pischu.V kasvisruoat käyttää meheviä pitkä varsi lopuhoobraznyh lehdet, jotka sisältävät omenahappo, sitruunahappo ja oksaalihappo, pektiiniä, mineraalisuoloja ja vitamiineja. Of petioles valmistetaan hyytelöä, hedelmähilloke, marmeladia, hilloa, täyttö piirakat, mehua, ja kuluttaa niitä raaka.

Suosituin on valkoinen parsa Saksassa. Se on herkkä maku ja sen versot ovat hyvin pehmeitä. Että laitos on valkoinen, kasvaessaan täysin paeta pottu maahan. Tällainen aikaa vievä prosessi viljelyn selittää korkean hinnan tästä tuotteesta. Se sisältää suuren määrän sokeria ja siksi se on runsaasti energiaa. Ennen keittämistä iholle se olisi poistettava.

Vihreä parsa on selvempi makua. Sen sisällöstä antioksidantteja, C-vitamiinia, B-ryhmän vitamiineja, ja mukaan lukien foolihappoa on suurempi kuin valkoinen. Hänen eniten viljelty ja syödään Britanniassa. Ilmasto sopii hyvin tuotantoaan. Hänen kokoelma kestää huhtikuusta kesäkuun loppuun. Voit ostaa sen supermarketista. Paitsi viimeisimmän kasveja voidaan kerättyä itsepalvelu maatilalla. Veitsi ja keräyspussi ovat. Lisäksi se on halvempaa tehdä ostoksia.

Venäjällä ja Kazakstanissa soija parsa kutsutaan tuote, joka on todella poistetaan vaahto soijamaito. Kiinalaisessa, tämä tuote on myös kutsuttu "Fuzhi" ja Japani - "Yuba". Ruokaa voi kuluttaa kuivattuna ja tuoreena. Kiinalainen kerros kuivattiin, ja sitten käyttää sitä valmistettaessa erilaisia ​​ruokia. Japanin syödä tuoreita, upotus soijakastike.

Yleisimmät lajit - Krupnochereshkovy, Moskova 42 Ob, itsepäinen. Myyntiin paljon siemenlajikkeiden ulkomaisten valinta.

Istutus parsaa ja hoitaa parsa

Raparperi kautta etenevän taimet tai jakamalla Bush. Kylvö siemenet tuottaa taimet suoritetaan aikaisin keväällä etäisyydellä rivien 30 cm ja syvyys 3 cm. Taimet vaiheessa kaksi lehteä ohenneet sarja 15 cm, jättäen parempi kehitys kasvi. Istutustaimien pysyvään paikkaan loppukesästä tai keväällä ensi vuonna.

Kun vegetatiivinen eteneminen käyttäen neljän vuoden korkean tuoton kasveja. Juurakot kaivetaan syksyllä ja leikkaa paloiksi siten, että jokainen oli 2 hyvin kehittynyt nuppuja.

Taimia tai osa juurakosta on istutettu Tukijärjestelmän 90 90 tai 100 100 cm Apical silmut taimia pitäisi olla maanpinnan tasolla, ja munuaisten juurakot - ?. 2 cm alle maaperän tasolla. Kun istutus kuopissa on toivottavaa tehdä tärkein täyte maaperän 4 kg humus tai komposti 1 m2.

Huolehtiminen istutus koostuu irtoamisen, rikkakasvien ja lannoitteita. Ruokinta kasvukaudella antaa 4 kertaa, pidä ne kun on poistettu lehdet. Kun kastike jokainen neliömetri on valmistettu 15 g ureaa ja 20 g kalsiumia ja fosfaattia lannoitteita. Välein kaksi tai kolme vuotta syksyllä antaa komposti 3 kg, ja hieman hilling kasveja.

Kerääminen petioles alkaa toisen tai kolmannen vuoden kuluttua istutuksesta, kun he saavuttavat pituus 30 cm ja paksuus on vähintään 1,5 cm. Poistettu enintään neljän lehtiä kauden tänä vuonna. Seuraavina vuosina sadot jopa kesäkuun loppuun välein 14 päivän aikana: päästä eroon tästä (älä katkaise!) Kaikki lehdet petioles tavaramerkkejä. Lehtiä terät poistettiin välittömästi. Kaikki kukka versot ne näyttävät säännöllisesti leikata. Yhdessä paikassa raparperi on kasvatettu 14 vuotta.

Yhdessä paikassa parsa voi kasvaa jopa 20 vuotta. Kasvi on kylmää kestäviä. Juuret siirretään kylmä -30 ° C: ssa Versoja, jotka näkyvät keväällä, ovat herkempiä kylmää. Sopimattomia istutukseen parsa ovat hapan maaperä. Sopivia pidetään hedelmällinen, kevyt, humus, hiekka maaperä.

Syksyllä tehdä orgaaninen lannoite, jousi edelleen edistää kaliumkloridia, sekä superfosfaatin. Lisääminen tapahtuu siemenet ja juurakot jako.

Siemenet valmiiksi pari päivää säilytetään vedessä. Paisumisen jälkeen ne on sijoitettu kangas, piilossa sen hyvin ylhäältä. Viikon kuluttua niiden naklevyvaniya kylvettiin maahan. Taimet näkyvät 30-40 päivä. Tällä hetkellä sitä, että läpäisy on suoritettu ja lannoitus ammoniumsulfaatilla, ureaa tai lietteen liuos.

Hoito parsa on hieman erilainen kuin tavanomaisia ​​menettelyjä, joita tarvitaan useimpien muiden viljelykasvien. Ennen pakkanen istutusta suojaava turvetta tai humusta lantaa. Talvehti juuret kaivaa. Suurin, jossa 5-6 suuri munuaissiirto on leikattu uria. Pohjaan uran on täynnä humusta. Kaadettiin sitten korkeus 4 cm maaperän. Korvevischa suoristaa ja ripottele kompostimullaksi. Terminaalin yläpuolella alkuunsa 5-6 cm. Jäljellä ura laskevan asteittain tasaantunut.

Kylvön jälkeen siemenet sadon poistetaan kolmantena vuonna. Lapio maaperän kohtaan, jossa paeta alkaa, ja sitten se leikataan.

Sitä voidaan kasvattaa ilman valkaisua. Tällöin kasvit eivät pottu. Korjataan päät ovat tiheitä ja ei ole vielä ehtinyt kukoistaa.

Ominaisuudet hyödyllisiä ominaisuuksia parsa valokuvista, sen kaloripitoisuus, sekä reseptejä tälle tuotteelle

Kalorit: 20 kcal.

parsa on kasvi peräisin perheen parsaa. Jotkut kutsuvat sitä parsaa. Me viljellä ruohoa muinaisessa Egyptissä. Nykyään maailmassa on noin 100 lajia parsaa. Se on aina rankattu todellinen herkku, koska se maksaa paljon todella. Nyt, kiitos sen helppous viljely, parsa on yleistä. Kasvava parsa 2 kuukautta, huhtikuusta kesäkuuhun.

Ottaen huomioon väri versoja voidaan jakaa 3 päätyyppiin parsa: valkoinen, vihreä ja violetti (katso kuva.). Se riippuu suoraan kypsyyden. Se pidetään parhaiten valkoinen parsa, kun se on kerätty heti versot näkyvät maanpinnan yläpuolella. Edellyttäen, että se on arkuus ja pehmeys. Jos löydät parsa auringossa, se muuttuu vihreäksi tai violetti väri. ampua pituus 15 cm keskimäärin. Sellaiset variantit eroavat läsnä karvas.

Ostaa laadukkaita parsa kehotetaan noudattamaan näitä suosituksia:

 • Aloita kärjet tarkastus tuotteen. Ne olisi tiiviisti suljettuna. Jos siemenet ovat auki, ostosta tulisi luopua.
 • Tarkista kovuus varret. Pehmeä ja ryppyinen vaihtelut - merkki vanhuuden tai vääränlainen säilytys.
 • Noin parsa ilmaisee oikean pyöreä muoto. Sitä ei pidä uurrettu tai litteä.
 • Päättyy tuoretta parsaa ei pitäisi olla sitkeä ja kuiva.
 • Sekä kasvien osoittaisi puute haju.

Jos et käytä heti ostanut parsa, ei ole tarpeen pestä, koska se vaikuttaa kielteisesti sen ulkonäköön ja makuun. Päät varret, kääri märkä paperi pyyhe ja kääri ne kelmulla ja laita pussiin. Myös varret voidaan sijoittaa jar vettä, sen taso ei saa olla suurempi kuin 5 cm. Varastointiaika on enintään 4 päivä.

Käytä parsa läsnäolon takia suuria määriä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se sisältää koliini, joka normalisoi veren kolesterolitasoa. On tuote B-vitamiinit ovat tarpeen hermoston joka auttaa selviytymään unettomuus ja stressi. Sisältyvät parsa paljon kaliumia, joka näyttää ylimääräinen neste ja normalisoi verenpainetta ja parantaa verenkiertoelimistön. On kasvi fosforia ja kalsiumia - tärkeitä kivennäisaineita luukudoksen. Mitä kalori on alhaisella tasolla, joten voit turvallisesti sisällyttää parsa ruokavalioosi pelkäämättä painonnousua.

Toinen tärkeä ominaisuus parsa - se on melko vahva seksuaalista. Säännöllisessä käytössä se, lisää tehoa miehillä, mutta myös sitä käytetään eturauhassyövän. Astiat, jotka sisältävät parsa, on hyödyllistä käyttää, jos sinulla on ongelmia maksaa, munuaisia ​​ja virtsarakkoa. Lisäksi positiivinen vaikutus ruohon sydämen, ruoansulatuskanavan, mutta myös se vähentää painetta. Parsa vähentää kipua reumaa ja auttaa selviytymään väsymys. Koska läsnä kuidun, yrtti auttaa puhdistamaan suolistoa toksiinien ja muiden jätteitä. Koostumus parsa ovat antioksidantteja, jotka hidastavat ikääntymisprosessia, joka edistää uudistumista.

Käytä parsa organismille ja hoidon

Parsa reseptejä perinteisen lääketieteen käytön on valtavasti aikaa. Esimerkiksi, liemi, joka oli valmistettu perusteella parsa juuret, suositellaan sairauksien hoitoon kardiovaskulaarisen järjestelmän. Se auttaa myös selviytymään turvotusta ja parantaa kuntoa, jos sinulla on ongelmia Virtsa-, niveltulehdus ja reumaa.

parsa mehu on diureetti vaikutus, mutta on suositeltavaa käyttää sitä vain yhdessä porkkana, koska se vaikuttaa voimakkaasti munuaisiin. kasvi mehu on suositeltavaa käyttää, joilla on munuaisvaivoja ja patologinen rauhaset.

Kulinaarinen tarkoituksiin käyttämään ainoastaan ​​yläosan parsa. Se voidaan kuluttaa tuoreena, sekä luettavuutta lämpökäsittelyn: kypsennä, kiehua, leipoa, paistia, höyrytetty ja grillattua. Lisäksi on mahdollista säilyttää ja marinoida. Parsa on erinomainen riippumaton lisuke, tarjoillaan lihaa ja kalaa. Lisäksi tehtaan käytetty reseptejä alkuruokien. Se sopii hyvin erilaisten kastikkeiden parsaa ja muita vihanneksia.

Miten ruokaa kotona (ruoanlaitto salaisuuksia)?

Parsa saada maukkaita ja herkullinen, on tarpeen tietää joitakin hienouksia:

 • Parsa ei tarvitse puhdistaa, yksinkertaisesti pestä huolellisesti. Jos varret on päällystetty hienoja kuituja, ohut ylempi kerros poistamiseksi. Puhdista parsa tarvetta ylhäältä alas.
 • Jos olet ostanut vanhan parsa ja flex. Hän katkaisee juuri siinä kohdassa, missä se on jäykkä ja ei sovellu ihmisravinnoksi. On tärkeää, että kaikki varret ovat saman kokoisia.
 • Jos haluat kokki ituja, ne täytyy sitoa yhteen 10 kappaletta. Koska valmistamiseksi parsa tasaisesti, on tarpeen keittää, laittaa pystysuoraan. Upota varret kiehuvassa kevyesti suolattu vesi vähitellen. Seurauksena, varsi on keitetty, ja yläosa valmisteluja pari. Kaikki se kestää noin 5 minuuttia. On tärkeää, ettei overcook parsaa. Sitten varovasti ottaa pois varret, ne pitäisi laittaa jääveteen. Tämän parsa säilyttää värin ja hyväksi.
 • Jos haluat tehdä parsan pari, niin tämä täytyy viettää noin 10-15 minuuttia.
 • Paahtaa parsa, uuni on lämmitettävä jopa 240 astetta. Lokero tai valitun lomakkeen rasvan oliiviöljyä ja aseta parsa. Päälle vihannes voidaan voidella öljyllä tai tihkua. Keitossa ei saa ylittää 20 minuuttia.
 • Jos kokki parsa grilli, niin ensin takki se öljyllä. grillaus lämpötilan on oltava keskimäärin tasolla. Jotta ei pilata herkkä vihjeitä, käytä paistinpannu grilli tai yksinkertaisesti makasi varret ruudukon. Valmistuksessa kestää noin 10 minuuttia.
 • Jos haluat tehdä parsa pannulla, on suositeltavaa varret leikataan paloiksi noin 1,3 cm: n pituinen. Kuumenna paistinpannu ja paista parsa miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Haittojen parsa ja vasta

Parsa voi tuoda vahinkoa ihmisille yksittäisten intoleranssi tuotteen. Koska sisällön saponiinien ei suositella kuluttaa parsa akuuteissa ruoansulatuskanavan sairaudet. Kun kasveja käytetään suuria määriä se voi laukaista diabeteksen kehittymiseen.

Parsa - hyödyllisiä ominaisuuksia kasveja. Edut ja parsa reseptit kuvilla

Parsa tai parsa - on kasvi, jota käytetään monilla elämänalueilla. Hän laittoi molemmat huoneen kulttuuria, ituja usein osaksi kasvilajiston koostumus ja hyödyllisiä ominaisuuksia vihannesten olivat jo tiedossa antiikissa. On yli kaksisataa lajia tämän ainutlaatuisen tuotteen, mutta kaksi ovat levinneet laajalti - valkoista ja vihreää parsaa, jotka on helppo löytää supermarketeissa.

Hyödyllisiä ominaisuuksia parsa terveyden

Parsa pieni määrä kaloreita - täydellinen osa terveellistä, ruokavalio laihtuminen. Tämä tuote on välttämätöntä kasvissyöjille. Ilman niitä ruokavaliossa eläinten ravinnoksi, parsa auttaa täyttää kehon olennaiset ainekset, proteiinia. Se on jo pitkään tunnettu lääkinnällisiä ominaisuuksia kasvien, läsnäolon takia sen koostumus ravintoaineita:

 • Asparagiini. Se alentaa verenpainetta, poistaa haitallisia aineita ihmiskehoon.
 • Beetakaroteenia. Se parantaa näkökykyä, ihon kuntoa.
 • Mineraali kalsiumia, fosforia. Vahvistavat luukudoksen.
 • Magnesiumia, rautaa. Osallistua verisolujen muodostusta.
 • Sinkkiä. Se vahvistaa sidekudosta.
 • Jodia. Säätelee toiminto hormoneja.
 • PP-vitamiinia. Tehokkaita maksasairautta, ateroskleroosi, suotuisa vaikutus sydämeen ja verisuoniin, hyödyllinen raskaana oleville ja imettäville naisille.
 • Folaattia. Se edistää sikiön kehitykselle raskauden aikana, parantaa veren.
 • Karkeita kuituja. Auttaa ruoansulatusta.

Kasvien käyttöön lääketieteellisiin tarkoituksiin

Vihannes on useita käyttöaiheet, erityisesti kun läsnä on krooninen tai akuutti sairauksia. Tuntea paremmin, on toivottavaa tuoda tehtaasta ruokavaliossa jokaisen henkilön, jos ei ole vasta merkityksellisiä. Tarkistaa joitakin hyödyllisiä folk reseptejä parsaa, joita käytetään päästä eroon eri epämiellyttäviä sairauksia:

 • Vahvistaa verisuonia sydämen ja munuaisten. On tarpeen 3 tuntia. L. hienonnettu rhizome kasvit, useita versoja kaada kiehuvaa vettä (1 kuppi). Termoskannua jättää kaksitoista tuntia. Valmiit infuusio, juoda yksi ruokalusikallinen päivässä.
 • Kihti. Purista mehu tuoreista hedelmistä kasveista, yhdistää puhdasta suodatettua vettä 2. Ota 1-3 tuntia. L. kolme kertaa päivässä.
 • Parantaa vastuuvapauden virtsaa. Se kestää kolme tl murskattuja kasvin juuresta, lasi vettä. Täytä ne juureen, anna hautua kaksi tuntia, kantaa. Päivittäin juoda diureetti infuusiona kolme kertaa päivässä yhden tl.
 • Nuorentaa. Purista mehu versoja, laittaa pumpulipuikolla, pyyhi kasvot. Toista kahdesti päivässä.

Miten kokki parsa: reseptit kuvilla

Tämä on erinomainen herkku juhla ja arjen pöytä. Valmistella lautasen tarvitset:

 • Kuivattiin valkoinen parsa (500 g);
 • 4 hammas valkosipuli;
 • 2 ruokalusikallista paprika;
 • Pippuri, suola maku;
 • 2 ruokalusikallista soijakastike;
 • 6 ruokalusikallista auringonkukkaöljyä;
 • puoli rkl sokeria.

 1. Laita tehtaan potin.
 2. Kaada kiehuvaa vettä kapasiteettia kuivattiin parsa.
 3. Peitä sisältö kannen, odota useita tunteja ennen turvotusta. Kun vihannes on, purista valkosipuli, suolaa ja sokeria liuotetaan soijakastike.
 4. Valua, mutta älä paina parsa, tai valmistuksen jälkeen tuote on kuivahkolla, lisätä mausteita valmistettu. Leikkaa parsa haluttaessa sekoita kaikki huolellisesti.
 5. Maistaa valmiin lautasen tyydyttynyt, jätä se puoli päivä tiiviisti suljetussa astiassa (kuten muoviseen astiaan). Maukas ruokalaji Korean valmis!

Lohta, parsa uunissa

Tämä kasvi hyödyllisiä ominaisuuksia täydellisesti yhdistettynä kalaa. Yritä kokki herkullinen lohi vihreää parsaa, yllättää rakkaansa. Mitä tarvitaan:

 • lohifileet (noin 230 g);
 • vihreä parsa;
 • 2 rkl oliiviöljyä;
 • mausteita maun mukaan;
 • 3 valkosipuli hammas;
 • sitruuna.

 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
 2. Leivinpelti, joka valmistelee lautasen, kevyesti ja käsittele oliiviöljyä. Taita puhdistetaan parsa rikki reunat. Lisää mausteet päälle tarvittaessa.
 3. Fileetä lohen mausteita laittaa vieressä kasvi (mutta ei sitä).
 4. Valkosipuli huolellisesti jauhaa. Laita osa (noin puoli kynsi) kalan, kevyesti painamalla mauste fileet, ripottele kasvitähteet.
 5. Ripottele lautasen sitruuna.
 6. Aseta kontti valmistettua ruokaa uunissa 10-12 minuuttia. Herkullinen lohi parsa lisuke on valmis!

Salaatti Parsa

Hyötyä tästä kasvi kulttuuri paljastuu monia ruokia - keittoja, lisukkeita, salaatteja. Valmistelemaan herkullinen salaatti parsa kokki:

 • Yksi purkki tonnikalasäilykkeitä;
 • 50 gramman rapujen;
 • vihannes parsa (vihreä);
 • 4 kananmuniin;
 • 1 salaattia;
 • 2 tomaatit;
 • majoneesi;
 • kapris;
 • sitruuna;
 • oliiviöljyä.

Miten kokki alkupala parsaa:

 1. Tomaatit ovat hyvä pestä, leikataan viipaleiksi tai suikaleiksi, poista siemenet.
 2. Kiehauta vesi, heittää munia. Yksi vedä aikaisin kun keittää "pussiin", ja loput kiehua kovaksi keitetty tilassa.
 3. Tee kastike, joka tarjoillaan salaattia, vihanneksia, kalaa ja parsaa, aseta sekoitin ei täysin keitetty muna, sokeria maun (enintään 1 tl ..), Muutama kapriksia, sinappi (1 tl ..), Aiemmin murskattu valkosipulin kynsi. Beat tasaiseksi seos.
 4. Kaari kastike hieman oliiviöljyä, purista vähän sitruunaa siellä.
 5. Pese parsa, kiehua. Salaatinlehtiä ei ole leikattu, repiä kätensä.
 6. Aseta valmis salaatti kerrokset: ensin salaatti, parsa, hienonnettu tomaatti päälle, sitten - tonnikalaa (keskellä kaikki kalat säiliöstä), ravun, viipaloitu kananmuna.
 7. Täytä valmis lautasen kastike.

Miten valita ja tallentaa kasvin

Elintarvikkeiden sopii lähinnä nuoria versoja parsan, jotka eivät ole vielä puhjennut kukkaan silmuja. Sitten kasvisruoka on pehmeä, lempeä. Kun ostat on tarpeen kiinnittää huomiota hedelmän pinta. Sen on oltava läsnä kiiltävä palautusjäähdyttäen tunne kasvi on oltava joustava, elastinen. Jos kaksi raaka tuore parsa kappaletta toisiaan vasten, ne tekevät ominaisuus köhinä ääni.

Monet kokeneet kokit lähentämiseksi että tämä kasvi on parempi käyttää tuoreita muutaman päivän kuluttua oston, eivätkä pakastaa (niin kasvi pystyy säilyttämään hyödyllisiä ominaisuuksia). Jos ei ole muuta vaihtoehtoa, sinun täytyy laittaa pakastimeen jo keitetty varret kasvi. On mahdollisuus kuivatut, marinoitua parsaa pitkäaikaiseen varastointiin, mutta maku laitoksen ei ole niin kirkas.

Video: hyödyt kaikenlaisten parsa

On olemassa monia lajikkeita parsa (yhteensä noin kaksisataa), ne eroavat toisistaan ​​värin, hieman erilainen koostumus. Periaatteessa kaupoissa myydään vihreä ja valkoinen vihannes. Mutta muitakin, harvinaisempia lajeja, hyödyllinen henkilö - esimerkiksi violetti, pinkki kasvit joissa on karvas maku keittämisen jälkeen. Parsa valkoinen väri, yleensä paksumpi valkoinen ja on mieto, herkkä maku. Lue lisää hyödyllisiä ominaisuuksia, vaikutus kehoon, sekä mahdolliset tavat valmistuksen ja varastoinnin tuote, sen kaloripitoisuus, katso seuraava video:

Vasta käyttöön parsa

 • Allergisia reaktioita, jotka johtuvat yksittäisten intoleranssi sisältämä aine koostumuksessa vihannesten parsa.
 • Vakavan sairauden akuutti maha-suolikanavan (kasvi provosoi ärsytystä mahan limakalvon).
 • Nivel reumaa.
 • Kystiitti (akuutti).
 • Eturauhastulehdus.
 • Mahahaava ja 12 pohjukaissuolihaava.

Vihreä, valkoinen parsa ja muut lajikkeet - välttämätön tuotteella on ihmisten ruokavaliossa, joka pitää kirjaa niiden terveyttä. Hyödyllisiä ominaisuuksia tämä kasvi auttaa estämään monia vakavia sairauksia, selviytyä olemassa oleva sairaus. Tämä lääkekasvi sopii miehille, naisille ja lapsille kaikenikäisille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin