Parsa kuvia kasveista

Parsin hyödyllisten ominaisuuksien ominaisuudet valokuvilla, sen kaloripitoisuudella sekä resepteillä tämän tuotteen valmistamiseksi

Kaloriarvo: 20 kcal.

parsa on Asparaguksen perheen kasvi. Jotkut kutsuvat sitä parsaksi. Viljelty ruoho muinaisessa Egyptissä. Tähän mennessä maailmassa on noin 100 lajia parsaa. Hänet sijoittui aina todellisten herkkujen joukkoon, koska hän todella maksoi paljon. Nyt viljelyn yksinkertaisuuden ansiosta parsa on yleinen kaikkialla. Parsa kasvaa 2 kuukautta, huhtikuusta kesäkuuhun.

Ottaen huomioon versojen väri, on 3 tärkeintä parsaa: valkoinen, vihreä ja violetti (katso kuva). Se riippuu suoraan kypsyyden asteesta. Paras on valkoinen parsa, koska se kerätään heti, kun versot ilmestyvät maanpinnan yläpuolelle. Se erottuu sen arkuudesta ja pehmeydestä. Kun parsa on auringossa, se saa vihreän tai violetin värin. Levyjen pituus on keskimäärin 15 cm. Tällaisia ​​vaihtoehtoja erottaa katkeruus.

Parhaan parin hankkimiseksi on suositeltavaa noudattaa joitain suosituksia:

 • Aloita tarkastus tuotteen kärjistä. Ne on suljettava tiukasti. Jos siemenet ovat auki, on parempi kieltää osto.
 • Tarkista varret kovuus. Pehmeät ja ryppyiset vaihtoehdot ovat merkki vanhuudesta tai väärästä varastosta.
 • Parsin laatu todistaa oikean pyöreän muodon. Sitä ei saa ripustaa tai tasata.
 • Tuoreen parsan päät eivät saisi olla kuituja ja kuivia.
 • Hajun puuttuminen osoittaa myös laitoksen laadun.

Jos et käytä heti ostettua parsaa, sinun ei tarvitse pestä sitä, koska se vaikuttaa negatiivisesti sen ulkonäköön ja makuun. Kierrä varret päätyyn märällä paperipyyhkeellä ja kääri ne ruoka-elokuvaan tai laita ne pussiin. Myös varret voidaan asettaa astiaan vedellä, sen korkeus saa olla enintään 5 cm. Säilyvyys on enintään 4 päivää.

Parsan käyttö johtuu suuresta määrästä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se sisältää koliinia, joka normalisoi veren kolesterolia. On tuotetta B-vitamiineja, jotka ovat välttämättömiä hermostoon, mikä auttaa selviytymään unettomuudesta ja stressistä. Osana parsaa suuri määrä kaliumia, joka poistaa ylimääräisen nesteen, normalisoi verenpaineen ja parantaa sydän- ja verisuonijärjestelmää. Kasvussa on fosforia ja kalsiumia - mineraaleja, jotka ovat tärkeitä luukudokselle. Mitä on kaloripitoisuus, se on riittävän alhaisella tasolla, joten voit turvallisesti sisällyttää parsan ruokavaliosiasi ilman pelkoa painonnoususta.

Toinen tärkeä ominaisuus parsasta - se on melko voimakas afrodisiaalinen. Säännöllinen käyttö, miehet ovat voimistuneet ja myös käytetään eturauhasen hoitoon. Ruokia, jotka sisältävät parsaa, ovat hyödyllisiä, jos sinulla on maksan, munuaisten ja virtsarakon ongelmia. Lisäksi ruoholla on myönteinen vaikutus sydämen työhön, ruoansulatuskanavaan, ja se myös vähentää paineita. Parsa vähentää kipua reumaa ja auttaa selviytymään väsymyksestä. Kuidun saatavuuden vuoksi yrtti auttaa puhdistamaan suolet toksiinien ja muiden hajoamistuotteiden avulla. Parsa sisältää antioksidantteja, jotka hidastavat vanhenemisprosessia, mikä edistää uudistumista.

Parantaa keholle ja hoidolle

Parsa perinteisen lääketieteen resepteissä on käyttänyt valtavaa aikaa. Esimerkiksi parsaa juurien perusteella valmistettu liemi suositellaan käytettäväksi sydän- ja verisuonijärjestelmän sairauksien hoidossa. Se auttaa myös selviytymään turvotuksesta ja parantaa tilan ongelmia virtsatietojärjestelmän, niveltulehduksen ja reumaa.

Parsa mehusta on diureettinen vaikutus, mutta on suositeltavaa käyttää sitä vain yhdessä porkkanoiden kanssa, koska se vaikuttaa voimakkaasti munuaisiin. Kasvimehu suositellaan ihmisille, joilla on munuaisten vajaatoiminta ja kurkunpään patologia.

Kulinaari käyttää vain parsaa parasta. Se voidaan kuluttaa tuoreena, sekä luettavuutta lämpökäsittelyn: kypsennä, kiehua, leipoa, paistia, höyrytetty ja grillattua. Lisäksi se voidaan säilyttää ja marinoida. Parsa on erinomainen itsenäinen garnish, jota tarjoillaan lihaan ja kalaan. Lisäksi laitosta käytetään resepteissä ensimmäisille kursseille. Täydellisesti yhdistää parsat eri kastikkeilla ja muilla vihanneksilla.

Kuinka keittää kotona (ruoanlaitto salaisuudet)?

Parsaa maukasta ja herkullista, sinun täytyy tietää muutamia hienouksia:

 • Parsaa ei saa puhdistaa, riittää vain pestä se kunnolla. Jos varret on peitetty hienoilla kuiduilla, ylähuova kerros on poistettava. Puhdista parsat ylhäältä alas.
 • Jos ostat vanhan parsan, taivuta sitä. Se hajoaa täsmälleen siinä paikassa, jossa se on jäykkä ja ei sovellu elintarvikkeisiin. On tärkeää, että kaikki varret ovat samankokoisia.
 • Jos haluat hitsata versoja, ne on sidottava yhteen 10 kpl. Koska parsas on valmistettu epätasaisesti, se pitäisi keittää pystysuoraan. Varret upotetaan kiehuvaksi kevyesti suolattuun veteen vähitellen. Tämän seurauksena varsi kuumennetaan, ja yläosa keitetään pariksi. Kaiken kestää noin 5 minuuttia. On tärkeää, ettei parsaa hajota. Sitten varovasti siirrä varret, ne on laitettava jääveteen. Tämän ansiosta parsa säilyttää värin ja edut.
 • Jos haluat parsaa pariksi, kestää noin 10-15 minuuttia.
 • Parsaa parantamaan, uuni on lämmitettävä 240 asteeseen. Laita tarjotin tai valittu muoto oliiviöljyllä ja aseta parsa. Ylhäältä vihannesta voidaan öljyttää tai sirotella öljyllä. Keittoprosessi ei ylitä 20 minuuttia.
 • Jos keittäkää parsaa grilliin, peitä ensin ensin voita. Grillin lämpötilan tulisi olla keskitasoa. Jotta pölyttäisit tarjouksen vinkit, käytä paistinpannua grilliin tai aseta varret vain arin päälle. Valmistelu kestää noin 10 minuuttia.
 • Jos haluat tehdä parsa pannulla, on suositeltavaa varret leikataan paloiksi noin 1,3 cm: n pituinen. Kuumenna paistinpannu ja paista parsa miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

Harmi parsaa ja vasta-aiheita

Harmi parsalle voi tuoda tuotteelle henkilökohtaisen suvaitsemattomuuden. Saponiinipitoisuuden vuoksi ei ole suositeltavaa syödä parsaa GIT-tautien pahenemisvaiheessa. Kun laitetta käytetään suuria määriä, se voi aiheuttaa diabeteksen kehittymisen.

Parsa: kuvaus kasvista ja parsan viljelystä

Latinankielinen nimi - Parsa L.

maaperä - hiekkasauma, hedelmälliset maaperät.

laskeutuminen - siemenet ja juurakot.

Parsa on levinnyt kaikkialle maailmaan. Tällä hetkellä sen satoja lajeja on enemmän kuin satoja. Joitakin niistä pidetään yrtteinä, muina puolikasvein.

Parsin kemiallinen koostumus ja sen hyödylliset ominaisuudet

Kasvissa kehittyy rhizomia, lehdet ovat pieniä ja alikehittyneitä. Varsit haarautuneesti. Kukat ovat pienet, biseksuaalit. Kasvin hedelmät ovat mustikoita. Ruoanlaittoon käytetään versojen ylempiä osia. Ne näkyvät parsan kuvassa. Ne ovat hyvä antioksidanttien, mineraalien ja kuitujen lähde. Ne sisältävät runsaasti vitamiineja A, K, E, C, V. Kupari, seleeni, kalium, proteiinit, fosfori, koliini, magnesium. Eniten tarjouskilvet ovat nuoria. Mutta paksuus ei vaikuta makuun.

Parsa on hyödyllinen, mutta sen käytöstä on kuitenkin joitain haittavaikutuksia. Niinpä uskotaan, että versojen käyttö edistää oksaalihapon suolojen kerääntymistä. Se voi olla syy urolitiasikseen. Ja jotkut asiantuntijat uskovat, että ampuu, päinvastoin, on diureetti, voi auttaa välttämään tämän taudin. Joten tästä asiasta ei ole yksiselitteistä mielipidettä. Ihmiset, jotka olemassa alttius sairaudelle, valita itse - ne pitäisi käyttää pischu.V kasvisruoat käyttää meheviä pitkä varsi lopuhoobraznyh lehdet, jotka sisältävät omenahappo, sitruunahappo ja oksaalihappo, pektiiniä, mineraalisuoloja ja vitamiineja. Of petioles valmistetaan hyytelöä, hedelmähilloke, marmeladia, hilloa, täyttö piirakat, mehua, ja kuluttaa niitä raaka.

Erityisen suosittu on valkoinen parsa Saksassa. Sen maku on miellyttävää ja sen versot ovat hyvin pehmeitä. Kasvin kasvatus oli valkoista, kun kasvatetut versot kokonaan maata maahan. Tällainen työvoimavaltainen viljelyprosessi selittää tämän tuotteen korkean hinnan. Se sisältää suuren määrän sokeria, ja siksi se on kalori. Ennen kuoren valmistamista siitä tulee poistaa.

Vihreällä parsalla on voimakas maku. Antioksidanttien, C-vitamiinin, B-vitamiinien ja foolihapon sisältämä sisältö on enemmän kuin valkoisena. Sitä viljellään ja syödään useammin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ilmasto täällä sopii hyvin tuotantoon. Sen kokoelma kestää huhtikuusta kesäkuun loppuun. Voit ostaa sen supermarketista. Mutta tuoreimpia kasveja voidaan korjata itsepalvelukeskuksessa. Veitsi ja keräyspussi luovutetaan. Lisäksi se on halvempi kuin myymälä.

Venäjällä ja Kazakstanissa soijaparsaa kutsutaan tuotteeksi, joka todella on valmistettu soijamaitoista. Kiinalaista tätä tuotetta kutsutaan myös "fuju" ja japaniksi - "yuba". Elintarvikkeissa voidaan käyttää sekä kuivattuja että tuoreita. Kiinalainen kuivaa välikerroksen ja käyttää sitä erilaisten ruokien valmistukseen. Japanilaiset syövät sen tuoreena ja kastuvat soijakastikkeeseen.

Yleisimmät lajikkeet - Karkea, Moskova 42, Obsk, itsepäinen. Monet lajikkeet vierasvalikoiman siemeniä ovat myynnissä.

Istutetaan parsaa ja huolehditaan parsasta

Propagate raparperi taimien kautta tai jakamalla holkki. Kylvö siemenet tuottaa taimet suoritetaan aikaisin keväällä etäisyydellä rivien 30 cm ja syvyys 3 cm. Taimet vaiheessa kaksi lehteä ohenneet sarja 15 cm, jättäen parempi kehitys kasvi. Kasvien taimet pysyvän paikalla loppukesällä tai ensi vuoden keväällä.

Kasvillisessa lisäyksessä käytetään nelivuotisia erittäin tuottavia kasveja. Rihmomeja kaivetaan syksyllä ja leikataan osille niin, että kaikilla on 2 hyvin kehittynyttä silmua.

Taimia tai osa juurakosta on istutettu Tukijärjestelmän 90 90 tai 100 100 cm Apical silmut taimia pitäisi olla maanpinnan tasolla, ja munuaisten juurakot - ?. 2 cm alle maaperän tasolla. Kun istutus kuopissa on toivottavaa tehdä tärkein täyte maaperän 4 kg humus tai komposti 1 m2.

Huolehtiminen istutus koostuu irtoamisen, rikkakasvien ja lannoitteita. Ruokinta kasvukaudella antaa 4 kertaa, pidä ne kun on poistettu lehdet. Kun kastike jokainen neliömetri on valmistettu 15 g ureaa ja 20 g kalsiumia ja fosfaattia lannoitteita. Välein kaksi tai kolme vuotta syksyllä antaa komposti 3 kg, ja hieman hilling kasveja.

Kerääminen petioles alkaa toisen tai kolmannen vuoden kuluttua istutuksesta, kun he saavuttavat pituus 30 cm ja paksuus on vähintään 1,5 cm. Poistettu enintään neljän lehtiä kauden tänä vuonna. Seuraavina vuosina sadot jopa kesäkuun loppuun välein 14 päivän aikana: päästä eroon tästä (älä katkaise!) Kaikki lehdet petioles tavaramerkkejä. Lehtiä terät poistettiin välittömästi. Kaikki kukka versot ne näyttävät säännöllisesti leikata. Yhdessä paikassa raparperi on kasvatettu 14 vuotta.

Yhdessä paikassa parsa voi kasvaa jopa 20 vuotta. Kasvi on kylmää kestäviä. Juuret siirretään kylmä -30 ° C: ssa Versoja, jotka näkyvät keväällä, ovat herkempiä kylmää. Sopimattomia istutukseen parsa ovat hapan maaperä. Sopivia pidetään hedelmällinen, kevyt, humus, hiekka maaperä.

Syksyllä tehdä orgaaninen lannoite, jousi edelleen edistää kaliumkloridia, sekä superfosfaatin. Lisääminen tapahtuu siemenet ja juurakot jako.

Siemenet valmiiksi pari päivää säilytetään vedessä. Paisumisen jälkeen ne on sijoitettu kangas, piilossa sen hyvin ylhäältä. Viikon kuluttua niiden naklevyvaniya kylvettiin maahan. Taimet näkyvät 30-40 päivä. Tällä hetkellä sitä, että läpäisy on suoritettu ja lannoitus ammoniumsulfaatilla, ureaa tai lietteen liuos.

Hoito parsa on hieman erilainen kuin tavanomaisia ​​menettelyjä, joita tarvitaan useimpien muiden viljelykasvien. Ennen pakkanen istutusta suojaava turvetta tai humusta lantaa. Talvehti juuret kaivaa. Suurin, jossa 5-6 suuri munuaissiirto on leikattu uria. Pohjaan uran on täynnä humusta. Kaadettiin sitten korkeus 4 cm maaperän. Korvevischa suoristaa ja ripottele kompostimullaksi. Terminaalin yläpuolella alkuunsa 5-6 cm. Jäljellä ura laskevan asteittain tasaantunut.

Kylvön jälkeen siemenet sadon poistetaan kolmantena vuonna. Lapio maaperän kohtaan, jossa paeta alkaa, ja sitten se leikataan.

Sitä voidaan kasvattaa ilman valkaisua. Tällöin kasvit eivät pottu. Korjataan päät ovat tiheitä ja ei ole vielä ehtinyt kukoistaa.

Parsa - hyödyllisiä ominaisuuksia kasveja. Edut ja parsa reseptit kuvilla

Parsa tai parsa - on kasvi, jota käytetään monilla elämänalueilla. Hän laittoi molemmat huoneen kulttuuria, ituja usein osaksi kasvilajiston koostumus ja hyödyllisiä ominaisuuksia vihannesten olivat jo tiedossa antiikissa. On yli kaksisataa lajia tämän ainutlaatuisen tuotteen, mutta kaksi ovat levinneet laajalti - valkoista ja vihreää parsaa, jotka on helppo löytää supermarketeissa.

Hyödyllisiä ominaisuuksia parsa terveyden

Parsa pieni määrä kaloreita - täydellinen osa terveellistä, ruokavalio laihtuminen. Tämä tuote on välttämätöntä kasvissyöjille. Ilman niitä ruokavaliossa eläinten ravinnoksi, parsa auttaa täyttää kehon olennaiset ainekset, proteiinia. Se on jo pitkään tunnettu lääkinnällisiä ominaisuuksia kasvien, läsnäolon takia sen koostumus ravintoaineita:

 • Asparagiini. Se alentaa verenpainetta, poistaa haitallisia aineita ihmiskehoon.
 • Beetakaroteenia. Se parantaa näkökykyä, ihon kuntoa.
 • Mineraali kalsiumia, fosforia. Vahvistavat luukudoksen.
 • Magnesiumia, rautaa. Osallistua verisolujen muodostusta.
 • Sinkkiä. Se vahvistaa sidekudosta.
 • Jodia. Säätelee toiminto hormoneja.
 • PP-vitamiinia. Tehokkaita maksasairautta, ateroskleroosi, suotuisa vaikutus sydämeen ja verisuoniin, hyödyllinen raskaana oleville ja imettäville naisille.
 • Folaattia. Se edistää sikiön kehitykselle raskauden aikana, parantaa veren.
 • Karkeita kuituja. Auttaa ruoansulatusta.

Kasvien käyttöön lääketieteellisiin tarkoituksiin

Vihannes on useita käyttöaiheet, erityisesti kun läsnä on krooninen tai akuutti sairauksia. Tuntea paremmin, on toivottavaa tuoda tehtaasta ruokavaliossa jokaisen henkilön, jos ei ole vasta merkityksellisiä. Tarkistaa joitakin hyödyllisiä folk reseptejä parsaa, joita käytetään päästä eroon eri epämiellyttäviä sairauksia:

 • Vahvistaa verisuonia sydämen ja munuaisten. On tarpeen 3 tuntia. L. hienonnettu rhizome kasvit, useita versoja kaada kiehuvaa vettä (1 kuppi). Termoskannua jättää kaksitoista tuntia. Valmiit infuusio, juoda yksi ruokalusikallinen päivässä.
 • Kihti. Purista mehu tuoreista hedelmistä kasveista, yhdistää puhdasta suodatettua vettä 2. Ota 1-3 tuntia. L. kolme kertaa päivässä.
 • Parantaa vastuuvapauden virtsaa. Se kestää kolme tl murskattuja kasvin juuresta, lasi vettä. Täytä ne juureen, anna hautua kaksi tuntia, kantaa. Päivittäin juoda diureetti infuusiona kolme kertaa päivässä yhden tl.
 • Nuorentaa. Purista mehu versoja, laittaa pumpulipuikolla, pyyhi kasvot. Toista kahdesti päivässä.

Miten kokki parsa: reseptit kuvilla

Tämä on erinomainen herkku juhla ja arjen pöytä. Valmistella lautasen tarvitset:

 • Kuivattiin valkoinen parsa (500 g);
 • 4 hammas valkosipuli;
 • 2 ruokalusikallista paprika;
 • Pippuri, suola maku;
 • 2 ruokalusikallista soijakastike;
 • 6 ruokalusikallista auringonkukkaöljyä;
 • puoli rkl sokeria.

 1. Laita tehtaan potin.
 2. Kaada kiehuvaa vettä kapasiteettia kuivattiin parsa.
 3. Peitä sisältö kannen, odota useita tunteja ennen turvotusta. Kun vihannes on, purista valkosipuli, suolaa ja sokeria liuotetaan soijakastike.
 4. Valua, mutta älä paina parsa, tai valmistuksen jälkeen tuote on kuivahkolla, lisätä mausteita valmistettu. Leikkaa parsa haluttaessa sekoita kaikki huolellisesti.
 5. Maistaa valmiin lautasen tyydyttynyt, jätä se puoli päivä tiiviisti suljetussa astiassa (kuten muoviseen astiaan). Maukas ruokalaji Korean valmis!

Lohta, parsa uunissa

Tämä kasvi hyödyllisiä ominaisuuksia täydellisesti yhdistettynä kalaa. Yritä kokki herkullinen lohi vihreää parsaa, yllättää rakkaansa. Mitä tarvitaan:

 • lohifileet (noin 230 g);
 • vihreä parsa;
 • 2 rkl oliiviöljyä;
 • mausteita maun mukaan;
 • 3 valkosipuli hammas;
 • sitruuna.

 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
 2. Leivinpelti, joka valmistelee lautasen, kevyesti ja käsittele oliiviöljyä. Taita puhdistetaan parsa rikki reunat. Lisää mausteet päälle tarvittaessa.
 3. Fileetä lohen mausteita laittaa vieressä kasvi (mutta ei sitä).
 4. Valkosipuli huolellisesti jauhaa. Laita osa (noin puoli kynsi) kalan, kevyesti painamalla mauste fileet, ripottele kasvitähteet.
 5. Ripottele lautasen sitruuna.
 6. Aseta kontti valmistettua ruokaa uunissa 10-12 minuuttia. Herkullinen lohi parsa lisuke on valmis!

Salaatti Parsa

Hyötyä tästä kasvi kulttuuri paljastuu monia ruokia - keittoja, lisukkeita, salaatteja. Valmistelemaan herkullinen salaatti parsa kokki:

 • Yksi purkki tonnikalasäilykkeitä;
 • 50 gramman rapujen;
 • vihannes parsa (vihreä);
 • 4 kananmuniin;
 • 1 salaattia;
 • 2 tomaatit;
 • majoneesi;
 • kapris;
 • sitruuna;
 • oliiviöljyä.

Miten kokki alkupala parsaa:

 1. Tomaatit ovat hyvä pestä, leikataan viipaleiksi tai suikaleiksi, poista siemenet.
 2. Kiehauta vesi, heittää munia. Yksi vedä aikaisin kun keittää "pussiin", ja loput kiehua kovaksi keitetty tilassa.
 3. Tee kastike, joka tarjoillaan salaattia, vihanneksia, kalaa ja parsaa, aseta sekoitin ei täysin keitetty muna, sokeria maun (enintään 1 tl ..), Muutama kapriksia, sinappi (1 tl ..), Aiemmin murskattu valkosipulin kynsi. Beat tasaiseksi seos.
 4. Kaari kastike hieman oliiviöljyä, purista vähän sitruunaa siellä.
 5. Pese parsa, kiehua. Salaatinlehtiä ei ole leikattu, repiä kätensä.
 6. Aseta valmis salaatti kerrokset: ensin salaatti, parsa, hienonnettu tomaatti päälle, sitten - tonnikalaa (keskellä kaikki kalat säiliöstä), ravun, viipaloitu kananmuna.
 7. Täytä valmis lautasen kastike.

Miten valita ja tallentaa kasvin

Elintarvikkeiden sopii lähinnä nuoria versoja parsan, jotka eivät ole vielä puhjennut kukkaan silmuja. Sitten kasvisruoka on pehmeä, lempeä. Kun ostat on tarpeen kiinnittää huomiota hedelmän pinta. Sen on oltava läsnä kiiltävä palautusjäähdyttäen tunne kasvi on oltava joustava, elastinen. Jos kaksi raaka tuore parsa kappaletta toisiaan vasten, ne tekevät ominaisuus köhinä ääni.

Monet kokeneet kokit lähentämiseksi että tämä kasvi on parempi käyttää tuoreita muutaman päivän kuluttua oston, eivätkä pakastaa (niin kasvi pystyy säilyttämään hyödyllisiä ominaisuuksia). Jos ei ole muuta vaihtoehtoa, sinun täytyy laittaa pakastimeen jo keitetty varret kasvi. On mahdollisuus kuivatut, marinoitua parsaa pitkäaikaiseen varastointiin, mutta maku laitoksen ei ole niin kirkas.

Video: hyödyt kaikenlaisten parsa

On olemassa monia lajikkeita parsa (yhteensä noin kaksisataa), ne eroavat toisistaan ​​värin, hieman erilainen koostumus. Periaatteessa kaupoissa myydään vihreä ja valkoinen vihannes. Mutta muitakin, harvinaisempia lajeja, hyödyllinen henkilö - esimerkiksi violetti, pinkki kasvit joissa on karvas maku keittämisen jälkeen. Parsa valkoinen väri, yleensä paksumpi valkoinen ja on mieto, herkkä maku. Lue lisää hyödyllisiä ominaisuuksia, vaikutus kehoon, sekä mahdolliset tavat valmistuksen ja varastoinnin tuote, sen kaloripitoisuus, katso seuraava video:

Vasta käyttöön parsa

 • Allergisia reaktioita, jotka johtuvat yksittäisten intoleranssi sisältämä aine koostumuksessa vihannesten parsa.
 • Vakavan sairauden akuutti maha-suolikanavan (kasvi provosoi ärsytystä mahan limakalvon).
 • Nivel reumaa.
 • Kystiitti (akuutti).
 • Eturauhastulehdus.
 • Mahahaava ja 12 pohjukaissuolihaava.

Vihreä, valkoinen parsa ja muut lajikkeet - välttämätön tuotteella on ihmisten ruokavaliossa, joka pitää kirjaa niiden terveyttä. Hyödyllisiä ominaisuuksia tämä kasvi auttaa estämään monia vakavia sairauksia, selviytyä olemassa oleva sairaus. Tämä lääkekasvi sopii miehille, naisille ja lapsille kaikenikäisille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin