parketti paneeli

Miten luoda parketti panelointi

Kuva 34. lohko parketti

Paksuus moderni paneelit 22, 25, 28, 30, 32 tai 40 mm ja ± 0,2 mm. Ne myös vaihdella kooltaan - 400 x 400, 50 x 500, 600 x 600 tai 800 x 800 mm (toleranssi ± 0,3 mm). Parketti niittaamalla, kopioitu kilpi, ovat seuraavat parametrit: Paksuus - 4,5 mm Leveys - 20-50 mm, pituus - 100-400 mm. Kosteus parkettilaudat on 9 ± 2%.

Kuva 35. variaatiot parkettilaudat: a - tyyppi PG-1: 1 - päätykannen; 2 - telineeseen; 3 - baaria kehyksen; b - tyyppi PG-2: 1 - päätykannen; 2 - telineeseen; 3 - kuorittu viilu; in - tyyppi PG-3: 1 - päätykannen; 2 - kuorittu viilu; 3 - Lastulevy; r - tyyppi PG 4: 1 - päätykannen; 2, 3 - teline ylemmän ja alemman kerroksen; 4 - ura

Reunat levyt valitaan kielen ja uran.

Kuva 36. sekvenssi pinoaminen kuitulevyjen parketti: ja - merkintä; b - telakointi paneelit; in - naulaamalla levyt; g - häirintä spacer kiilat

Kilpi parketti on kirjattu, tehostamalla pois seinästä 15 mm. Tämä aita sitten peitetään jalkalista. Kuilu levyt sallitaan enintään 0,5 mm, ja niiden välillä pinnoite ja teline - ei enempää kuin 2 mm. Päätyttyä viimeistelytyöt huoneeseen parketti kiillotetaan.

Kätevä onko muuttamisesta parketti paneelit ja mitä toimivat haittoja

Modulaarinen, eli kilpi parketti - vaihtoehto tavanomaisempia lohko parketti sillä erotuksella, että taitto se vie vähemmän aikaa, vaivaa ja rahaa. Sen sijaan, yksittäisten säleet on asennettu moduulit - paneelit valmiin mallin useiden levyjen. lattia laite pohjaiset kortit vaativat vähemmän aikaa, tulos on odotuksia luotettavuuden ja käytännöllisyys valmiin lattian.

Parketti panelointi näyttää yhtä hyvältä kuin perinteinen lattia mainituilla ominaisuuksilla kuvassa

On hyviä ja huonoja puolia kuitulevyjen parketti

Lohko parketti on useita etuja, joista merkittävin, koska sen rakenne. Monikerrospinnoitteiden johtaa hänet riveihin luotettava, käytännöllinen, ready-to-pitkäaikaiseen käyttöön. Pääsääntöisesti, pohjalevy on valmistettu puusta (yleensä vaneri), kun taas huipulle - käsitellyn puun arvokkaita lajeja. Yksikkö lattia elementtejä monikerroksinen, takaa pitkän käyttöiän, lämpötilan muutosten ja kosteus.

Lisäksi laskemme on Panelboard parketti liittyy seuraavia etuja:

  • muotoja ja malleja parkettilautojen ei rajoitu valittaessa mielenkiintoisia suunnittelun päätöksiä;
  • Asennus on yksinkertainen ja nopea, koska teosten valmistettu kilvet fragmentit kuvio;
  • materiaali sitoutuu erinomainen kestävyys indeksit menettää ominaisuudet ja ulkonäkö jopa pitkäaikaisen käytön.

Panelboard seksiä ja miinuksia. Tärkein niistä - alhainen verrattuna pala parketti käyttöikä, mutta vain silloin, kun se tulee levyt ohut puinen pintakerros. Naarmuuntumista myöntyväinen valmiin lattiapinnoitteen, mutta vain kerran tai kaksi kertaa koko käytön ajan, ja vain, jos pintakerros paksuus ei ole pienempi kuin 8 mm.

Toisin kuin perinteiset parketti, joilla on vain vähän vahinkoa suuttimen vaihto saattaa olla koko yksikkö

Ja ominaisuuksista parkettilautojen

Kuten jo mainittiin, parketti kilpi - monikerroksinen rakenne pohja ja etuosa. Perustaa useimmiten käytetty vaneria tai säleet puuta budjetin vaihtoehtoja. Etuosa on niittaamalla viilun tai puuviilulla. Erota liuskat erilaisia ​​riippuen perusasiat:

Ensimmäinen suoritusmuoto - pelkkä puurunko yhteenliitettyjen baareja kiinteillä sisällä kiskoja tarvita. Toinen vaihtoehto - pohja-vuorattu Peeled viilun molemmilla puolilla. Tässä tapauksessa, viilulevyn estää muodonmuutoksen. Kolmas vaihtoehto käsittää emästen käytön tehty lastulevy viilu puuviilulla molemmin puolin. Variantteja ja pohjan kanssa DSP, lukuun ottamatta tässä tapauksessa käyttö levyjen verhous.

Valo parketti paneeli sisätilassa

On myös neljäsosa ryhmä (PG-4) tarkoittaa tukea puurimojen kuiduilla on järjestetty kohtisuoraan toisiinsa kuhunkin kerrokseen käytetty.

Parketti ja jakaa tyypin kasvojen kimmet luokkiin:

P - kilpi parketti puinen parkettipalasta. U - pinnoite höylätty tai kuorittu viiluja. F - pinnoite vanerilevy urat loppuun.

Tumma parketti paneeli standardi neliön muotoinen

Ja verhouslevyjen käyttäen pinta puusta, tavallisesti tammi, pähkinä, kastanja, pyökki, pyökki, vaahtera, lehtikuusi ja muut. Mutta tuotantoon sauvat ja tangot valitaan koivua, mäntyä, leppä tai haapa. Paksuus kasvojen kerros on yleensä enintään 8 mm ja kokonaispaksuus valmiin levyn asentamiseksi voi olla jopa 40 mm. baareja muoto ei muutu - se on neliön on 400 800 mm d.

Miten luoda parketti Shield: Ominaisuudet

Pino Panelboard parkettilattia paljolti samalla tavalla kuin lattian pala kuolee sillä erotuksella, että asennus suoritetaan käyttämällä valmiita paneeleja, melko massiivinen ja tilaa vieviä. Muuttamisesta prosessi käsittää useita vaiheita:

  1. Valmistetaan pohja valmistettu betonista, se on päällystetty Vanerilevyjen ja järjestää vedenpitäväksi käyttäen polyeteenikalvon.
  2. Paksuuden viiluarkkien ei tulisi olla suurempi kuin 12 mm. Pohjaan on kiinnitetty tappien avulla siten, että se ei työnny korkki pinnan.
  3. Vaneri on kiinnitetty rivit niin, että levyjen väliin ei ollut aukkoja.
  4. Keskipisteestä huoneessa on laskettu parketti kuvio kuvio, käyttäen valmiita asettelu.
  5. Liimalla ja ruuvit, kiinnitä lattia alustaan ​​vanerin liimaus kiinni toisiinsa.
  6. Viimeistely vaihe - ensimmäinen kaavinta päättynyt lakkaseosta useita kerroksia.

Asennus modulaarinen lattia liima ja vaneri

Mount kilpi parketti (kuva lisäävä toimia voidaan käyttää apuna) voi olla palkit. Ennen minkään betoniperustalle teoksia valmistetaan myös vuori pintaa. Muussa tapauksessa tukit on epätasainen, ja yhdessä heidän ja lattian.

Alle paikalliset toimintaryhmät tarkoita baareja havupuiden. Leveys parkettilautojen, ja etäisyys palkkien tulee olla sama. Laite alkaa asennuksen majakoita muodossa kirjain "L". Ne yhtä, pinoaminen paneelit liimalla ja ruuveilla.

Tasoitus ja viimeistely valmiin modulaarinen lattia

Loppuvaiheessa yksikkö kerros moduulien oletetaan viimeistelyä. Se voi toimia vain, jossa on kiinteä pohja laadullisesti. Selvästi ymmärtää, miten yhdenmukaistaa kilpi parketti, ja millaisia ​​laitteita tehdä tämän, voimme päätellä siitä, miten tärkeää osallistumisen asiantuntijoita prosessissa.

Wizards on tarvittavat koneet hiontaa parketin, joten pystyy suorittamaan viimeistelyyn todella korkea laatu ja nopea. Lisäksi hionta lakka mastiksilla tai useampia kerroksia, kiinteä pitkin kehä sokkeli tiloissa.

Kaavinta parketti kerroksessa kuitulevyjen parketti

Käsittely (kaavinta) lattian ensimmäistä kertaa se suoritetaan kostutetussa toisen kerran kuiva pinta. Vasta sen jälkeen voidaan pitää maalausta erikoislaitteita.

Se etu, - kyky muodostaa laitteen käsittelemään erityisiä "Sapozhok" jalostamiseen parketti kaukaisissa paikoissa. Liikkeen hiomisprosessissa emäksen täytyy suorittaa yksinomaan kuitua pitkin päällyste, hyväksyttävyys työn käsin hiomahihnojen. Jalkalistat kiinnitetään hiomisen jälkeen. Harmonisen puukappaleista, sama väri ja tekstuuri moduulien parketti.

Ominaisuudet hoito ja huolto kuitulevyjen parketti

Kesto Levyliiketoiminnan parketti palvelu voidaan vaikuttaa tarkkailemalla tai eivät noudata sääntöjä huolellisesti. Pinnoite on toiminut niin kauan kuin mahdollista, kannattaa käyttää huopatyynyt huonekalujen jalat, valitse pehmeä harja, jos se on märkä puhdistukseen voi käyttää vain kosteaa, mutta ei märkää kangasta. Lisäetuna olisi käyttää erityisiä rahastoja hoidosta puun.

Miten fiksu seurata pinnoite puun, sitä kauemmin kestää ja säilyttää alkuperäisen ulkoasun

Syntyminen toiminnan aikana lattian halkeilua ja haketus pitäisi olla merkki korjauksiin, jotka perustuvat hiontapinnalle. On parempi kutsua asiantuntijoita, joilla on erityisiä laitteita.

Kun kyseessä on yksittäisten osien narisevia parketti, on järkevää yrittää korjata tilannetta yksinkertaisella liimalla. Tämä seos pumpattiin ruiskusta porattuun reikään paneelin alueella crunched. Päätyttyä työn hänen läheinen Chopyk, shpaklyuyut ja lakattu. On aiheellista tehdä tällaista korjausta pinnalla jauhatusvaiheen.

Kerran viikossa lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista ilman alustavia neuvotteluja, kun kyseessä on suora hyperlinkki sivuillamme.

Sisusta ja korjata kerroksessa tehdyn lattia käsillään

Shield parketti on yksi helpoimmin ja kaunis lattia koristelu tekniikoita. Parkettilattia - yksittäisistä levyt - tietysti kaunis, mutta erittäin kalliita valmistaa. Lisäksi tavanomaiset lattia ja enemmän aikaa suhteessa sen asennuksen. Parketti panelointi on erinomainen vaihtoehto klassinen lattialauta.

Kyse korttelin parketti, sen etuja, haittoja, ominaisuuksia, asennus-, ja puhumme tässä artikkelissa.

Edut ja haitat kuitulevyjen parketti

Jos puhumme ominaisuuksia tämän päällysteen kilpenä parketti, on syytä mainita hänen edeltäjänsä - tavanomaiset parketti. Se oli hänen esimerkkiään ja luotiin kilpi parketti. Kaikki edut tavanomaisen lattia ja myös siirretään kuitulevyjen parketti. Lohko parketti, yleensä luonnon peittävän luonnon materiaalia, mikä on valtava etu.

Edut Tällaisen päällysteen voidaan myös katsoa, ​​että, kun vaurioitunut, se voi korvata vain osan siitä. Etuna on mahdollisuus työstö - hionta. Tämän seurauksena saat myös päivitetyn pinnan lattian. Älä unohda kuvaa kodistasi. Sukupuoli Panelboard parketti hyvässä kunnossa aina näyttää erittäin vakaasti, lujasti ja kallista.

Niistä puutteet kuitulevyjen parketti voidaan luetella seuraavasti:

Lajikkeiden kuitulevyjen parketti

Parketti paneeli voi olla kantaja tai ei, vastaavasti kantajia. Ensimmäisessä suoritusmuodossa, suojat on sijoitettu palkkien, toisessa tapauksessa - viimeistelyssä kerroksessa. Toinen tapahtuma voidaan määrittää vaihtoehtoisia laminaatti. Tässä artikkelissa puhumme tukikappaleen parketti, sekä tapaa kiinnittää oikein.

Tämän tyyppisen paneelin lattiapaneelin käytetään merkitsemään esim. 60x60 cm tai kilvet 80h30 cm. (Muut vaihtoehdot ovat mahdollisia) suojuksen paksuus voi olla tai 28 tai 32 tai 40 mm. PDU: t koostuvat pintakerroksen näytetään rakenne puuta ja alemman kerroksen, joka koostuu tankojen leppä tai koivu tai havupuista. Toisiinsa paneelit kolme yhteyksiä - harjanteen uran, ura-kieli-ura, puskuliitos peitelevy. Yhdisteiden variantteja, on esitetty kuviossa.

Kantajassa pinnoite (sementti-hiekka itse Tasausmassa tai seos) on asennettu puupalkistossa. Välinen etäisyys palkkien määritetään leveys parkettilaudan. On jo mainittu, esimerkiksi, se voi olla koko 60x60 cm tai 80h30 cm (muut vaihtoehdot ovat mahdollisia). Tämän mukaisesti palkit asennetaan etäisyydellä 30 tai 40 cm: n välein.

Laskeminen Panelboard parketti ostaessaan

Jotta ei ostaa levyt kahteen huoneistoa, on tarpeen mitata huoneen alueeseen, tee piirustus, ja määrä lasketaan paneelit. Näin ollen on välttämätöntä tuntea kauppa, jossa aiot ostaa paneelit, jos ne myyvät hallituksissa ei vakiokoot. Esimerkiksi sinulla on erkkeri, markkinaraon, ja todellakin laskelmien mukaan on käynyt ilmi, että on tarpeen ostaa muutama lauta puolella nopeudella. Ylimääräinen johtaja ei liian latautuminen, mutta voi säästää paljon rahaa.

Muuttamisesta kuitulevyjen parketti (kantaja)

Tässä tapauksessa yritys tuottaa suunniteltu rakenne toiminta - roskien keräys, merkintä, päällystämällä hiekkakerros, asennus loki ja niiden suuntaus, pinoaminen paneelit, niiden korjaamiseen, hionta ja lakkaus, asennus listoja. Ja nyt tarkastella tätä menettelyä tarkemmin. Ensinnäkin, sinun täytyy päättää tulevaisuuteen vaakasuora kuitulevyjen parketti. Osa uskottua tehtävää tukit, miten oikein asentaa lokit, joita voidaan säätää, voit oppia "säätelee lokit" artikkeli.

Ydin tasaus on vähennetty, että tietyllä korkeudella, esimerkiksi 50 cm lattiatason yläpuolella suoritetaan käyttämällä tiukasti vaakasuora viiva. Itse asiassa tämä linja on perusta tulevaisuuden seksiä. Seuraavaksi teemme mittauksia eri kohdissa huoneeseen ja määrittää suurimman ja pienimmän koon linjan lattialle. Esimerkiksi koko b kääntää pienempi kuin. (Katso kuva alla).

Tämän seurauksena, perustaa viive ja näin ollen merkinnät tulisi suorittaa perustuen vaakasuoran lattian linjan asento b sijasta koko mittauksen. Tässä vaiheessa, viive voidaan säätää pienin koko, kaikki muut edellä, mukaan havaitsemisen jälkeinen kerroksessa.

Seuraavaksi lajitella laudat suunnittelua ja kokoa. Puhuimme hieman korkeampi, että paneelit, voi esimerkiksi olla välinpitämätön tai erikokoisia. Teemme alustava ulkoasu laudat mukaisesti suunnitelman. Majakat tehdään asettelua levyt. Ensimmäinen levy on sijoitettu paljon huoneen nurkassa (1-2 cm seinästä). Sitten ensimmäinen suojus 90 astetta hajoaa muut parketti paneelit. Niiden reunat pitäisi pudota täsmälleen keskellä palkkien. Tämän seurauksena kaksi ensimmäistä riviä on aseteltu pitkin kaksi viereisiin seiniin. Sitten joukkoon "sisällä" kahden edellisen sarjan, jne (Katso kuva alla) Tämä tarkoittaa, että koko tilavuus kuitulevyjen parketti on täytetty L - muotoinen puolestaan ​​suhteessa alkuperäiseen kulmaan tehdyn kaksi ensimmäistä riviä.

Tässä otetaan huomioon liimausjärjestelmän levyt. Tarkistaa jatkuvasti taso pinoaminen levyt. Pienimmästäkin poikkeama tasaisuus ja tasaisuus annetun levyt, tekivät korjaus tyyli. Poistetaan vähitellen majakat - ohjaava johdot. Shields, pitkin seiniä, pinottu etäisyydellä 1-2 cm: n etäisyydelle seinästä, voi "pelata" sex lämpötilaerosta. Viimeinen rivi kuitulevyjen parketti, jos se ei vastaa koko huoneen, on tarpeen katkaista paikka, ja altistuminen koko on 1-2 cm: n päähän seinästä. Leikattu blokki parketti voivat olla pyöreitä tai säännöllisiä saha.

Toiminnot asennuksen jälkeen parketti levyteollisuuden

Jos saat joitakin "pullistuma" ja jotkut "vpuklosti". Niiden on säätää hionnan lattialle. Itse asiassa, mekaaninen kohdistus pohjaosaan suhteessa muihin. Saavuttaen minimin ero tasoero voi olla kerros hionta ja lakka. Tällä hetkellä, vuonna rautakauppaa myyvät useita valmiita käyttöön maaleja. Viimeinen toiminta lattia on asennuksen sokkelit.

Vaihtoehtoiset kilpi parketti, ja se ei tee voi tulla lattia. Saat lisätietoja floorboard löytyy artikkelista "puu-".

tag cloud

© 2018 Suunnittelu ja suunnittelu, rakentaminen, koristeluun ja korjata omiin käsiinsä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin