Paljonko on UV-lamppu

Ultraviolettivalossa kotikäyttöön

Ihmiset tarvitsevat ultravioletti kohtalainen annos. Tämä tarve voidaan tyydyttää vain kesällä, aurinkoisina päivinä. Muina aikoina, on olemassa riski ultravioletti puutos. Täytä tai estää sen kvartsilampulla kotiin.

On olemassa useita luokitukset UV-lamput eri parametreihin. Periaate otsonin muodostumista, laitteet on jaettu:

 • Otsoni - säteily vuorovaikutuksessa hapen kanssa otsonia suurina pitoisuuksina haitallisia organismille. Jos huone on asennettu otsoni lamppu kvartsevaniya, on tärkeää usein tuulettaa.
 • Bezozonovye - lampun valmistettu kvartsilasista erityinen pinnoite. Otsonia vuorovaikutuksella ilmaa.

Liikkuvuus parametri germisidinen lamppu voi olla:

 • kannettava - helppo siirtää huoneesta toiseen;
 • paikallaan - desinfioida suurempia alueita, käytetään hoitolaitoksissa.

Mukaan toimintaperiaate ja tarkoitus UV laitteiden jaetaan:

 • auki - hajottaa ultraviolettivaloa koko huoneeseen, käyttää, ellei ihmisten ja eläinten, tämä kvartsilamput desinfiointiin tilojen;
 • suljettu (kierrättäjät) - käsitellään tiettyyn kohteeseen, kun laite ei tarvitse poistua;
 • erikoissovelluksissa (sekä lääketieteen ja kotitalouksien) - käytetään fysioterapiassa sairauksien hoidossa, auttaa torjumaan vilustuminen, täydentävät suuttimet, lasit, joita käytetään rusketuksen, on yleisin UV-lamppu kotikäyttöön.

Riippuen kiinnitysmenetelmä tavata kvartsevateli:

 • kerros;
 • liitteitä;
 • aluksella.

Mikä on kvartsilamppu

Kvartsi UV - laite, joka perustuu kvartsilasia, joka välittää vain ultraviolettisäteilyltä spektrin. Tämä säteily on antibakteerisia ominaisuuksia, stimuloi D-vitamiinin ihmiskehon, vahvistaa immuunijärjestelmää talvella kompensoimaan puute auringonvaloa. UV-lamput kotikäyttöön käytetään desinfioida huoneen kuivua kynnet levittämisen jälkeen kynsilakka, antaa iholle rusketus, ja käsitellä useita sairauksia.

Säteilytys on jaettu yleinen ja paikallinen, jossa on suuttimet (putket) keskittyen säteily ennalta määrätyllä alueella. Ohjeet kuvattu yksityiskohtaisesti, ja jossa tietty suutin, ja kuinka kauan, voidaan alttiina UV-säteitä, ja säteilyn spektri tietyllä laite kotikäyttöön. Viitteitä terapeuttinen UV-lamput:

 • vilustuminen, SARS, influenssa, tulehdus ylähengitysteiden;
 • ihotaudit: ekseema, psoriasis, jne.;.
 • nivelten sairaudet;
 • ehkäisy riisitautia;
 • vaikea paranemista haavoja;
 • haavaumat, painehaavat;
 • gynekologiset merkintöjen;
 • tulehdus.

Kvartsevatel kotitalouksien bakterisidinen

1

UV säteilyttäjällä täytyy kvartsevat tiloihin, tuhoaa viruksia ja muita tarttuvia aineita. Germisidinen lamput talon hyödyllistä perheille, joissa on usein sairaana vauvoja. Laite kotikäyttöön voi desinfioida asunnon puoli tuntia päivässä, sinun täytyy ottaa se käyttöön 15 minuuttia, sitten pitää taukoa varten varttitunnin, ja uudelleen aktivoida laitteen vielä yhtä aikaa. Tässä tilassa se toimii tiloissa jopa 20 neliömetriä.

Ei kaikki UV-lamput soveltuvat kotikäyttöön rusketuksen. Jos yrität saada rusketus ultraviolettivalaistuksessa välineen, jota ei ole tarkoitettu tähän tarkoitukseen on olemassa palovammojen vaara, nopeuttaa ihon vanhenemista. Ohjeet kvartsi laitteissa usein erityisiä sovellus huomata, että laite toimii mini-solarium. Kvartsevatel tarvitsee ostaa vain Sun, tämä ominaisuus on monia lääkkeitä UV-laitteet. On olemassa erityisiä asennusta luotu auringonpalvojia, mini-sunroom.

Ultraviolettilamput kasveille

Tavanomaiset UV-lamppu desinfiointiin tilojen ei sovellu korostaa taimet kukka puutarha tai kotiin. Kun on hoitohuone on auki lamppu kasvi on suositeltavaa poistaa, koska ylimääräinen UV-säteet ovat haitallisia heille ja jopa kuolemaan. Valmistajat tuottavat fitolampy perustuu LEDit Lisävalaistuksen viheralueita välissä puute luonnonvaloa.

Tämä ei tarkoita, että ultravioletti ehdoton vasta kasveissa, esim UV-säteiltä, ​​aallonpituus 315-380 nm, jotka stimuloivat synteesiä vitamiineja, päästöjen aallonpituudella 280-315 nm, kylmä sietävät kasvit eivät niin huolellisesti ohjeita sen UV laite lähetystehon säätämiseen parametrit aallonpituus. Tuholaisten torjunta on hyödyllistä sisällyttää UV säteilyttäjällä kotikäyttöön muutaman minuutin ajan (enintään 3-5).

Miten valita kvartsilampulla kotiin

Ymmärtää, mitä UV-lampun kotikäyttöön oikea sinulle, sinun täytyy ymmärtää, miten sitä käytetään. Jos tarvitset bakteerituholamppu kotiin, desinfioida tilat, ja on mahdollista poistaa siitä tällä kertaa, kaikki kotitaloudet, kuten eläimet ja kasvit ovat suosikki, voit suunnitella osto ulkona lamppuja. Nämä laitteet tappaa bakteereja kaikille pinnoille, jotka voivat saavuttaa UV Ne sisältyvät voidakseen käsitellä huoneessa, kun huoneistossa on sairaan lapsen tai aikuisen (ilman ihmisiä).

Laitteet, jotka voivat toimia turvallisesti huoneessa ihmisten kanssa - tämä ruokkii auki näyttöä tai kierrättäjät. On malleja, joiden tarkoitus - desinfiointi pinnat ja suljettujen tilojen: hyllyt kaapit, jääkaapit ja niin edelleen. Valitsemalla valtaa laitteiden, on tärkeää tietää tilavuus huoneen, jossa se toimii. Valinta seinästä, liikkuvia tai kannettavia malleja riippuu siitä aiot siirtää tehtaan.

Huomiota tulisi kiinnittää myös tekniset tiedot laitteen olemassaolo takauksen, valmistajan tuotemerkin. Ennen kuin ostat Lue arviot suosittuja laitteita. Jos ostat pieni laite, jossa on suuttimia kvartsevaniya ENT elinten, on tiedostettava, että jos poistat kaikki putket voidaan prokvartsevat pienelle alueelle asuntoja, enintään 3 neliötä. Se riittää pitämään paikallinen desinfiointi vuoteet, kylpyhuoneet, mutta ei riitä koko huoneen.

Paljonko on bakterisidinen säteilyttäjällä

Hinnat lemmikeille "taistelijoita mikrobit" alkavat 1200 ruplaa ja saavutti 30000 ruplaa (ja joskus voittaa sen). Se vain kvartsevateli, kustannukset kotiin solariumit ei oteta huomioon. Valitse arvokas väline versio kotikäyttöön oikeaan hintaan helppo valikoima rikas, suosittuja malleja Venäjän valmistajalta, joka tuottaa "Sun" kvartsi kasvi. Keskihinta laadukasta toiminnallista ultravioletti laitteisto yrityksen 2100-2900 ruplaa.

Toinen kuuluisa tuottaja - "Crystal". Yksinkertainen irradiators avoin tyyppi valmistetaan tämän merkin, kannattaa 1800 ruplaa, kierrätyslait- myydään 4500-4700 ruplaa, on olemassa malleja ajastimella. Toinen venäläinen yhtiö, joka tuottaa bakteereja tappavia laitteita - "Electronics". Keskimääräiset kustannukset sen UV Säteilyttäjää 3000 ruplaa. Laitteet kalliimpia luokka "Dezar" maksaa noin 10000 ruplaa.

UV-lamppu käsillään

Fanit varustettu elämää omin käsin jakaa kokemuksia valmistus mini kvartsevatelya kotikäyttöön, joka on varsin vialla desinfioida kellariin tai muita kodinhoitohuone. Tarvitset lampun DRL. Käsitellä kaapissa, pieni huone, niin että lamppu on vähemmän kuin 125 wattia. Suuri kellari tarvitsee tehokkaampia. Lamppu asetettiin pussiin tai kääritty kangas, käsineitä, lasit, kevyesti vasaralla rikkoa lampun vahingoittamatta sen sisäpuolelle.

Varovaisuus on tarpeen, koska DRL sisältää elohopeaa. Suljetussa putkessa, poistamisen jälkeen jäljellä ulomman lamppu, ja on kvartsilampulla. Sitten se tarvitaan yhteyden kaasuläpän, tai ketjuttaa hänen hehkulamppu. Kokoa kvartsilamppu voi perustua mihin tahansa pöytävalaisin, kätevä yksi tappi, jotka mahdollistavat suoran Säteilyvuo. Ultraviolettisäteilyä muodostetaan omatekoinen laitteella, ovat vaarallisia ihoa ja verkkokalvo, edellytys: käytä sitä vain puuttuessa ihmisiä, eläimiä ja kasveja.

Arviot

Anastasia, 32 vuotias: Perheemme kaksi UV säteilyttäjällä: sisä- ja ulkokäyttöön. Tottuneet käyttämään molempia. Yksi kvartsuem huone, toinen käyttö liitteineen. Ostimme lampun takia terveysongelmia, ja lapseni. osto tavoitteena oli: satuttaa vähemmän, ja tähän on päästy. Kvartsevanie me vain pelastettu!

Sergei, 28 vuotta: Vuosi sitten osti laitteen suuttimet kohdella lasta, jotka menivät päiväkodin ja koko ajan sairas. Nuha alkoi kulkea nopeammin, on jotain verrata tehokkuutta kvartsevaniya epäilemättä. Kun hän on hyvin yksinkertainen, mutta sen avulla valot nopeasti meni toipumaan päin.

© 2010-2017. Kopiointi materiaalien on sallittua vain ohje aktiivisen hyperlinkin lähteenä

Ultraviolettivalossa kotitalouskäyttöön: Välineen valinta

Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisesti ominaisuuksia ja piirteitä laitteen kuten ultraviolettivalossa kotikäyttöön: täydellinen luokitus nykyisten laitteiden, nimittäminen lamput, niiden eduista ja haitoista, sekä suosituksia poimia hyödyllinen laite kotiin tai tehdä sen itse.

Kierrättäjät ovat aidatulla lamput voidaan käyttää ihmisten läsnäoloa

Ultraviolettivalossa kotikäyttöön: soveltamisala

Kohtalaisessa annoksina, ihmisen elimistö tarvitsee ultraviolettisäteily, edistää tuotannon D-vitamiinin Normaalioloissa riittää nauttimaan auringosta, kuromiseksi puute tämän vitamiinin kehossa. Mutta talvella aurinko ei ole niin paljon aikaa. Kuitenkin tarpeeksi ostaa UV-lampun kotikäyttöön, tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Kylmällä säällä, ultravioletti Irradiators poistaa tehokkaasti puutos D-vitamiinin kehossa. Tietenkin kodinkoneet voi olla täydellinen korvata aurinkoa, vaikka ne tuovat huomattavaa etua on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään, vahvistaa sitä. Lamppuja käytetään laajalti ennaltaehkäisevästi estämään kehitystä riisitautia lapsilla.

open-tyyppinen UVlamput usein hoitolaitosten

Asiantuntijat suosittelemme ostamaan ultraviolettivalossa kodin usein perheet sairaiden lasten. Tämä laite on tarkoitettu paikalliseen terapeuttiseen sairauksien ehkäisemiseen, sekä desinfiointiin tilojen. Paikallisille käsittelyä erityisiä putkia käytetään mukana lamput.

Kiinnittää huomiota! Soveltamisen jälkeen eräiden lajikkeiden sipulit iholla voi esiintyä hieman rusketus. Tietenkin, joiden avulla kodin UV-lamppu voi saavuttaa täyttä aurinkoa, koska se yleensä tapahtuu solariumissa. Siksi todennäköisyys sairastua syöpäsairaus ulkopuolelle.

Miksi ostaa bakteerituholamppu kotiin

Kvartsi UV-lamput ovat laitteita tuottavaa ainetta, joka on kvartsilasia. Se lähettää vain säteet ultraviolettispektrin.

Germisidinen ominaisuudet ultraviolettisäteet - ei ole ainoa hyöty, valaisimet. Laitteita käytetään laajasti eri tarkoituksiin:

UV-lamppu kuivaukseen kynsiään manikyyri

 • kuivauksen jälkeen kynsien manikyyri;
 • antaen iholle houkutteleva ruskettunut sävyn;
 • sairauksien ehkäisy.

Ohjeita valmistajalta, joka on kiinnitetty lampun, kuvaavat yksityiskohtaisesti:

 • ominaisuudet kustakin suuttimesta;
 • ominaisuuksia hakemuksen suutin;
 • sallitun altistuksen aika ultraviolettivalolla saavuttaa tietty vaikutus;
 • emissiospektri laitteen.

Lääkärit suosittelevat ostamaan bakteerituholamppu ehkäisyyn ja hoitoon:

 • SARS, vilustuminen, influenssa;
 • tulehdus korvan, nenän ja kurkun;
 • ihosairaudet (psoriasis, ekseema);
 • painehaava ja ihovaurioita;
 • nivelten sairaudet;
 • haavat, joita on vaikea parantua;
 • riisitautia;
 • neuriitti;
 • gynecologic sairaudet (lääkärin).

Valaisimet ultraviolettisäteilyä voidaan käyttää hoitoon ja ehkäisyyn eri sairauksien aikuisilla ja lapsilla

Mistä ostaa ultraviolettivalossa, ja kuinka valita sopiva kohdelaite

Vaikka myönteisiä vaikutuksia UV-säteilyä ja niiden vaikutusta ihmisiin pitäisi olla maltillinen. Siksi kannattaa valita laitteen, joka vastaa tarpeita.

Kiinnittää huomiota! Riippuen rakennemateriaalilla lasikuvun, seuraavanlaisia ​​UV-lamput: amalgaamin, bakterisidit ja kvartsia.

On olemassa useita luokitukset UV laitteita. Ensimmäinen asia, sinun pitäisi kiinnittää huomiota - periaatetta otsonin, koska kaikki laitteet ovat sallittuja ihmisten läsnäoloa.

Mukaan periaatteen otsonin muodostumista erotetaan:

 1. Otsoni lampputyyppi - siinä huoneessa, jossa laite toimii, otsonia vuorovaikutuksesta hapen ja UV-säteilyä. Suurina pitoisuuksina Tämän elementin haitallisia ihmisille. Tästä syystä huoneeseen, jossa kvartsevanie, on usein tarpeellista tuulettaa.
 2. Bezozonovogo lampputyyppi - pullo yksikkö on valmistettu kvartsilasista, jolla on erityinen suojaava pinnoite, jolloin valotuksen aikana otsonin vapautuu.

otsonin vaikutuksen alaisena UV-säteilyn ja hapen

Luokittelu UV lamput talossa

Myynnissä löydät kannettava malli, joka voidaan siirtää huoneesta toiseen ilman vaikeuksia. Signaalivakiolaitteet ovat useimmiten käytetään sairaaloissa desinfiointiin tilojen. Tällaiset mallit ovat suuret mittasuhteet.

Määränpään mukaan (periaate työ) UV-lamput ovat:

 1. Suljettu - on suunniteltu käsittelemään tiettyä kohdetta. Niitä kutsutaan kierrätyslait-. Nämä lamput voidaan kytkeä päälle, kun läsnä on ihmisiä.
 2. Avoin - ultravioletti valo merkkivalo on hajallaan koko huoneeseen. Tällä hetkellä ei pitäisi olla tilaa olla ei ole henkilöitä eikä eläimiä. Käytä näitä UV lamput desinfiointiin tilojen.
 3. Erikoistunut - laitteet voivat olla sekä koti- ja lääkintätarvikkeita. Niitä käytetään fysioterapia hoitoon sairauksien, kuten flunssan. Varustettu suojaava lasit. Nämä lamput voidaan myös käyttää antamaan ihon rusketuksen.

Kotikäyttöön yleisimmin käytetty erityistä ultravioletti laitteita. Mukaan kiinnitystapa erottaa kvartsilamput Pöytä tyyppi ja roikkuu.

Kaaviokuva laite on suljettu UV-lamppu

Periaate toiminnan ultraviolettilamppujen

Vahvin säteily on laite, joka on varustettu kvartsilamppu. Tällainen valaisin tuottaa otsonia, jolla on antibakteerinen vaikutus.

Kiinnittää huomiota! Ultraviolettivalolla (100-320 nm) pystyi tappamaan kaikki elävät organismit.

UV-säteily voi tuhota mikro-organismeja, kuten:

 • hyönteisiä;
 • homeitiöt;
 • Munat ulkoloisten;
 • bakteerit, jotka ovat lepotilassa;
 • pölypunkit.

Ainoa haittapuoli on se, että desinfiointi käsittely suoritetaan pintapuolisesti. Säteet eivät pysty tunkeutumaan syvälle rappaus seinät, huonekalut verhoilu. Torjua erilaisia ​​loisia edellyttää tiettyä ja valotusaikaa.

Veden suodatin integroidulla UV-lamppu

Kaikkein vähiten kestää tappaa sauvoja ja kokkeja. Paljon enemmän aikaa poistamisesta alkueläimiä, itiöitä muodostavia bakteereita ja sieniä. kvartsevaniya menettelyä käytetään tehokkaasti torjua lintuinfluenssavirusta. Täydelliset sterilointi huoneeseen se vaatii vähintään 20 minuuttia.

Mutta älä liioittele desinfiointiaineella. Naapurustossa muodossa bakteerit jossain määrin välttämätöntä ihmisen. Immuunijärjestelmä pikkulasten kehittyy kustannuksella itsehoitoon infektioita ja bakteereita. Jos lapsi varttuu täysin steriilissä ympäristössä, kun päiväkodissa tai koulussa, hän on varmasti saada sairas. Ja se tapahtuu useammin kuin jos se tapahtui kasvaa luonnollisessa ympäristössä.

Muissa asioita, talon ilmestyi hometta tai joku perheen sairastui. Tässä tapauksessa kannattaa ehdottomasti ostaa UV-lampun desinfiointi tilojen.

Miten valita bakteerituholamppu kotiin

Määrittämään valinta instrumentin, on välttämätöntä ymmärtää, mihin tarkoitukseen lamppua käytetään.

Kompakti UV-lamppu käytetään desinfiointiin sisäpinnan kotelon

Jos on tarvetta ostaa germisidinen lamput desinfiointiin tilojen, on tarpeen paneutua avoin tyyppi laitteen, mutta tietyin varauksin. Myydessään tämän laitteen on sopiva, jos on mahdollista hoidetulla alueella poistaa kasveihin, eläimiin ja ihmisiin. Seurauksena käsittely kaikille pinnoille mikro-organismit tapetaan, joten voit käsitellä turvallisesti koteloon, jolla on sairas aikuinen tai lapsi. Tietenkin niiden puuttuessa.

Kiinnittää huomiota! Avoin laitteita, jotka voivat toimia läsnäollessa ihmisiä, aina varustettu suojakilven.

Markkinoilla on saatavilla UV lamput desinfiointi suljetuissa tiloissa ja pintoja. Esimerkiksi jääkaappien tai kaapin. Valittaessa polttimot on tarpeen harkita koko huoneen, jossa hoito tapahtuu. Valitaan mobiili tai kiinteä järjestetty rakenteen (seinä) riippuu siitä, onko valaisin on oletettu liikkuvuus.

Yhtä tärkeää on merkki valmistajan saatavuus takuuhuollon, tekniset ominaisuudet lampun. Ennen ostopäätöksen laite on hyödyllistä perehtyä kuluttajien arviot.

Laite kuivaus kengät UV-lamppuja

Jos olet ostanut pieni lamppu, jossa suuttimet hoitoon korvien, nenän ja kurkun, sitä voidaan käsitellä ja tilaa, joka on poistettu kaikki putket. Toimintaa on kuitenkin alue enintään 3 metriä. Tämä riittää desinfioida kylpyhuoneeseen tai pinnasänky, mutta ei koko huoneen.

Ominaisuudet bakterisidisistä lamput, jotka työskentelevät ihmisten läsnäoloa

Amalgaamin germisidinen lamppu - seuraavan sukupolven laitteita. Näiden nestemäistä elohopeaa korvataan kiinteän päällysteen. Amalgaami on seos, joka koostuu vismutin, indium ja elohopea. Kun aktivoitu, nykyinen kuumentaa amalgaamin, seurauksena elohopea höyrystyy ja säteilyä. Prosessissa otsonin ei ole osoitettu, mutta bakterisidinen tehokkuus lamppujen on erittäin korkea.

Kiinnittää huomiota! Elohopea lamppu on sidottu tilassa, niin paljon ihmisiä ympärillä ei vaikuta, jos vahingoilta lamppuun. Eliminoimaan tarpeeksi lakaista ja heittää palaset ja huuhtele vedellä laitteen ympärille alue. Split palava lamppu on vaarallisempaa, mutta se ei kanna vakavia seurauksia ihmisten elämään ja terveyteen. Tällöin kappaleet poistetaan, ja alue on hyvin tuuletettu.

päällystetty amalgaami lamput Germisidinen

Pullot eivät ole alttiita tummuminen kanssa amalgaamin pinnoite ajan, niin pitää lampun tehokkuutta ja vakautta koko käyttöiän. Vertailun, voit ottaa tavallinen germisidinen lamput elohopeaa tai kvartsia. Vähitellen toiminnan aikana sipulin peitetty Bloom, minkä vuoksi suurin käyttöikä 8000 tuntia. Kun amalgaamin lamppu kykenee toimimaan jatkuvasti 16000 tuntia.

Ominaisuudet mikro-organismeja tuhoava UV-lamput talon

Standard germisidinen lamput kuuluvat luokkaan kaasupurkausvalonlähteelle laitteita. Kvartsista polttimo valmistus erottaa ne materiaali - sijasta piilasin käytetään uviol. Se viivästyttää aggressiivinen päästöjen muodostaen otsonia. Amalgaami lamput ne erottuvat elohopean läsnäolo vapaassa tilassa. Tämäntyyppinen laite on täysin turvallista hoitoon asuntoja, mutta on tehottomampaa kuin kvartsilamput.

Miten valita LED-lamput kotiin: tärkeitä kriteerejä. Vertaileva analyysi valonlähteiden. Valinta pöytälampun opiskelijoille. Hylkäysperusteet led-valaisimet. Valmistajat LED-lamput ja ajankohtaisia ​​hintoja.

Puute Otsonin bakteerituholamppu tekee täysin turvallista hengityselimiä. Ei tiukkoja rajoituksia kestosta niiden toimintaa. Laitoksissa lääketieteellisiin tarkoituksiin on sallittua keskeytymätön näiden välineiden käyttöä, mutta yksi vastalause: on osallistuttava suojus siten, että valovirran ei vahingoita näkemys ihmisten rakentamisessa.

Jos haluat lampun korjata sairauksia aiheuttavia pieneliöitä tai ei suunnitellun hoidon kotona, amalgaamia tai bakteereja tappava valaisimet sopivat paremmin kuin kvartsi versio laitteesta.

Käytettäessä UV-lamput täytyy olla varma käyttää suojalaseja

Oleminen huoneessa työlaitteella, muista käyttää suojalaseja, koska UV-säteily voi aiheuttaa palovammoja silmä sarveiskalvo. Negatiivinen vaikutus nähdään vasta ajan myötä, jotka vaikuttavat näöntarkkuus.

Ominaisuudet ja ominaispiirteet UV-lamput kasveille

Tavanomaiset UV-lamput desinfiointiin tilojen, eivät sovellu käsittelyä huonekasvien tai taimia. Kun käsitellään huoneen kaikki kasvit kautta avoin rakenne täytyy puhdistaa, koska ylitarjonta ultraviolettivaloa voi tappaa heidät.

Kiinnittää huomiota! LED valmistajat tuottavat ultraviolettivaloa hoitoon tarkoitettujen värien suhteen huoneistoja, joissa he ovat kokeneet puute auringonvaloa.

Hoitoon kasvien vaatii erityisen laitteiston, jossa säteily, jonka aallonpituus on alueella 315-380 nm. Tällaiset aallot aktivoituvat fotosynteesissä. Ultravioletti 280-315 nanometriä pituus auttaa tuottamaan kasveja kylmäkestävyys. Ottaen huomioon tämän eron ostamalla laitteen olisi tutkittava huolellisesti läsnäolon mahdollisen käyttäjän käsikäyttöisten parametrit, kuten aallonpituus ja säteilyn teho.

erityinen lamppuja käytetään laitoksissa, joiden aallonpituus on alueella 315-380 nm

Poistamaan tuholaisia ​​huonekasveja, on suositeltavaa sisällyttää säteilyttäjällä kotikäyttöön tarkoitetuissa, 3-5 minuuttia.

Hoitaa käytettävät kasvit energiansäästö, fluoresoiva, akvaariossa, natrium, Monimetallilamppujen ja ultravioletti. Kuitenkin LED laitteissa verrattuna niistä on joitakin etuja:

 • vähän virtaa;
 • vähentämällä intensiteetti kosteuden haihtumista, koska mikä lisää aikaa, joka kuluu waterings;
 • alhainen lämmön tuotanto;
 • Yksi valaisin voi yhdistää eri sävyjä, joka mahdollistaa tehokkaan käsittelyn useita samanaikaisia ​​fytoaktiivisen alueilla.

Tehokkaampia laitteita myynnissä siellä, mutta voit tehdä tällaista lamppua itse kotona.

Käyttö- ja spesifisyys UV lamput vesi

UV-suodattimet vedenkäsittelyyn ovat säiliön ja lampun asennuksen. Jos nestesäiliö lamppu kytketään päälle, ja siellä on ultravioletti vedenkäsittelyssä. Puhdistettu neste virtaa ulospäin putkien läpi. Että valo vastaa mikro-organismien tuhoamista joka liittyy riski ihmisten terveydelle. Vaikutuksen alaisena kromosomin säteet haitallisten mikro-organismien tuhoamista.

Järjestelmä UV vedenpuhdistamojen

Kiinnittää huomiota! Ennen käyttöä UV-suodattimena, vesi on puhdistettava mekaanisesti.

Jotta saat parhaan laitteen on suorittanut analyysin vettä, keskittyen seuraaviin seikkoihin:

 1. Määrä ja valikoima mikro-organismeja - ja tiettyjen nimenomaisten bakteerien eliminoimiseksi vaatii oman annoksen ultraviolettisäteilyä. tämä luku voidaan laskea veden analyysi.
 2. Vesimäärä - sinun täytyy selvittää ääriarvot laitteen ja sen myöhempää säätöä.
 3. Lämpötilasta - kaupallisesti löytyy kahdenlaisia ​​valaisimet, joista yksi on tarkoitettu veden, jonka lämpötila ei ole yli 85 ° C: ssa, ja toinen - veden, jonka lämpötila on alueella 16-20 ° C

On myös tärkeää kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon UV tarvitaan täydellistä puhdistusta. Tämä arvo kutsutaan avoimuus - se näyttää määrän ultraviolettivaloa, joka pystyy kulkemaan nesteen läpi. Tämä arvo riippuu aineiden koostumuksen vettä.

Laitetta, jossa on UV-lamppu, joka on yhdistetty veden syöttöjärjestelmään

Lamppu voidaan vaihtaa säännöllisesti, koska sen tehokkuus ajan kulumisen vuoksi vähenee. Keskimääräinen toimikausi toimintaan liittyvien tämä elementti on 1400 tuntia.

Valitsemalla ja ostavat UV-lampun lapsille

Vauva vaatii erityistä hoitoa, koska se ei ole vielä täysin vahvistunut. Siksi valinta UV-säteilijä on olla perusteellinen. "Sun" suosituin malleja markkinoille ovat germisidinen lamput.

Säännöllinen käyttö kvartsilamput "Sun" voi merkittävästi parantaa immuunijärjestelmää, kompensoimaan puute D-vitamiinia, poistaa tulehdusta nivelissä ja sääntöjenvastaisuuksia sydän-ja hengityselinten järjestelmiä, parantaa ihon ja tartuntataudit.

Kiinnittää huomiota! Lamput "Sun" voidaan käyttää rusketuksen, hiusten hoito, sekä torjua pölypunkit.

Lisäksi, suosittuja kuluttajien nauttia ilman kierrättäjille, esim., 30x2 tai ORBB-RZT-300. Nämä lamput on luokiteltu suljettuja yksiköitä, joten käsitelty alue ansiosta ihmiset voivat olla laite. Suojaus saadaan aikaan metallinen kuori, jonka sisällä on bezozonovaya lamppu.

Kvartsilamppu "Sun" on yksi suosituimmista laitteista ultraviolettisäteilyllä lapsille

Suljettu laitteissa on tuuletin imee ilmaa huoneeseen. Ilmavirtaukset kulkevat rakenteen läpi pitkin lamppu, puhdistetaan ja palautetaan takaisin huoneeseen.

Kierrätys monia sovellusmahdollisuuksia:

 • kotitalouksiin;
 • toimistot;
 • lasten leikkihuone,
 • koululuokat;
 • huone, jossa kertynyt paljon ihmisiä (asemien);
 • Yleisö ja kaupoissa;
 • varasto-tyyppisiä huoneita;
 • tilaa tupakointi;
 • yleisiä käymälöitä;
 • virologian ja sairaaloihin.

Kiinnittää huomiota! Kierrättäjät on toinen hyödyllinen toiminto - ilman puhdistamiseksi allergeeneja. Tehdä tämän, laite tarjoaa suodatin, jossa laskeuman siitepöly, pöly hiukkasia ja pieniä roskia.

Säteilyttäjässä-kierrätyslait- Medical Armed CH-111-115 muovikoteloa

Kokoonpanolla ultravioletti "Sun" lamput

Ostaessaan UVR (ultravioletti säteilyttäjällä) tavaramerkki "Sun" on otettava huomioon muunnosta, koska jokainen mallisarja on omat ominaisuudet.

Kokoonpano UFO "Sun":

 • OUFK 1 - laitteen, jossa on pieni koko ja pieni kapasiteetti. Sopii kvartsevaniya lapsille missä iässä tahansa. Täydellinen huone käsittely-yksikön täytyy siirtää paikasta toiseen. Desinfiointi tilojen koko 12 m kestää noin 20 minuuttia;
 • OUFK 2 - laite tunnettu siitä, että vakaa lisääntyneen kapasiteetin. peittoalue kasvaa. Tämä malli on suunniteltu aikuisille. Se ei ole suositeltavaa käyttää sitä alle 3-vuotiaille;
 • OUFK 3 - tämä muutos voidaan kutsua mini-solariumeja UFO tarjoaa tehokkaan rusketuksen. dekontaminointi huone on erittäin nopea. Huone 12 m² puhdistettu 12 minuuttia;
 • OUFK 4 - päätarkoitus tämän mallin - puhtaanapito tilojen virusten ja infektioita. Lamput säteilevät säteet, jotka ovat alueella C, joka voi tappaa erilaisia ​​influenssavirusten. Saa käyttää laitetta sellaisten sairauksien hoitoon, ylempien hengitysteiden, kuitenkin, mitattuina annoksina asianmukaisen tehon säätö. On ehdottomasti kiellettyä käyttää laitetta alle 3-vuotiaille.

Prosessi lapsen paikallinen säteilytys "Sun" Lamppu

Edut ja haitat UV "sun" valaisimet lapsille

Ottaen huomioon alhainen hinta UFO "Sun" on monia etuja, kuten:

 • hoidossa monia sairauksia;
 • lievittää akuuttia kipua;
 • poistaminen tulehduksellisten prosessien;
 • tuhoaminen viruksia ja bakteereita.

Kiinnittää huomiota! Standardi mukana tarkoitettujen putkien korvat, nenän, kurkun, ja gynekologisten sairauksien.

Haitat nämä laitteet ovat myös aika paljon:

 • epäkäytännöllinen vaarallinen kotelo - kuoriosan valaisimet valmistettu metallista. Laitetta ei ole maadoitettu, ja sijoittaminen virtajohdot ja leningit ovat lähellä seiniä. Purkaminen ja kokoaminen on erittäin monimutkainen;
 • ei ajastin - kuten vaatimukset ajaksi menettely on erittäin kova, ei ajastimen valo tekee hankala operaatio. Jopa pienet virheet annoksen UV-valo voi johtaa kuivauksen limakalvojen ja aktivointi taudin Bang;

Klo bakterisidinen valmistetut laitteet tuotemerkillä "Sun", on sekä etuja että haittoja

 • vaikutus sähkölaitteiden - käyttämällä valaisimet aiheuttavat merkittäviä häiriöitä tietokoneeseen ja televisioon. Joissakin tapauksissa jotkin laitteet lakkaavat toimimasta. Useimmiten nämä vaikeudet ovat seurausta vanhan johtoja.

Lamput "Sun" voi vahingoittaa limakalvoja, joten sinun täytyy tiukasti käyttöohjeissa. Koska on vain yhdet pari pistettä, etkä voi ostaa erikseen, tämä vivahde johtuu eräs epäkohta näitä laitteita.

Kuinka paljon UV-lamppujen kotikäyttöön

Keskihinta kotiin UV-lamput määränpää on alueella 12000-30 tuhatta ruplaa. Myös kalliimpia malleja.

Kiinnittää huomiota! Tällä alueella, annetaan yksinomaan kvartsevateli. Kustannukset kodin solariumia huomattavasti korkeampi.

Keskihinta Uralin seudun kotiin:

UV-lamppu Valmistaja: miten tehdä laitteesta kotona

Kotona voit tehdä mini-kvartsevatel jalostukseen pieniä ulkorakennuksia. Tämä edellyttää lamppu DRL 125 wattia (ja kaapissa tai pieni huone) tai enemmän (suuret huoneet, kuten kellareissa).

Lamppu pitää kiedottu tai pussi ja yllään suojalaseja ja käsineitä, pulloon rikkoa sitä vasaralla. Tämä tulisi tehdä mahdollisimman tarkasti vahingoittumisen estämiseksi sisäosia.

Oikea valinta UV-lampun riippuu tarkoituksesta, jota varten laite on ostettu

Sisällä DRL sisältää elohopeaa. Sen jälkeen, kun ulompi lamppu on poistettu, pysyy suljetussa putkessa. Hän suorittaa funktio kvartsilamppu. Tämä elementti on kytketty sarjaan lampun hehkulangan tai kuristin. Kokoonpano-, voit käyttää mitä tahansa pöytävalaisin. Helpoin vaihtoehto - malli neulalla, joka mahdollistaa suoran ultraviolettisäteilyltä haluttuun suuntaan.

Kotitekoinen laitteen luoda helposti, mutta on muistettava, että sen käyttö voi olla vaarallista verkkokalvolle ja ihoa. Käsittelylaitoksia ultraviolettivalossa, valmistetaan kotona, olisi suoritettava ilman ihmisten, kasvien ja eläinten. Tästä syystä on parempi olla ottaa riski ja ostaa valmiina väline kaupassa yksityiskohtaiset ohjeet turvallisen käytön.

Ionisaattori: kyse ominaisuuksista ja käytöstä laitteen

Ionisaattori: haittaa tai hyötyä käytöstä laitteen kotikäytössä

ilmanpuhdistin asunnon: mitä valita laitteeseen kotikäyttöön

Ulkoilma ilmanvaihtokanavaan: Laitteen ominaisuudet

Mittari: Mikä on parempi valita laitteen kotikäyttöön

Kahden tariffi sähkömittari: edut ja etuja käyttämällä

kvartsilamput

Monet lapsi muistaa useita ominaisuuksia tällaisen laitteen kvartsilampulla. On yhä ajankohtaisia. Kuluttajat hämmentävää kysymyksiä ostopaikka erityistä laitetta, useimmiten "prostudnyy9raquo; kausi (syksy ja kevät). Valtava valikoima lääketieteellisten laitteiden tämäntyyppisen on täynnä verkkokaupan erikoistunut kuljettavat kvartsi halogeenilamput, joiden arvo ensisijaisesti vaikuttaa suoraan tyyppisiä laitteita.

On olemassa useita erilaisia ​​lamppuja. Kuuluvat tiettyyn tyyppinen laite on määritelty sen tarkoitus:

- UV säteilyttäjällä käytetty tupakoitsijoille

Ne eroavat olennaisesti toimivaa ja tuloksia altistumista. Ulostulossa on luominen UV-säteilyä, jonka ero intensiteetti toimintaa. Suurempi intensiteetti käytön, loogisesti, että tilat, ja pienempi, ja tarkka suuntaus käytetään suoraan ihmisen altistumista.

Näillä kahdella lampputyypit ratkaistu saman tehtävän - luoda terveellinen ympäristö ei likaannu bakteereja. Sana "väliaine" tarkoittaa sekä tilaa edellä mainitun ja elinympäristö virus samaan aikaan, kun henkilö kärsii sairauksista limakalvojen, esimerkiksi suun tai nenän kautta.

Sitä käytetään desinfiointiin tilojen kvartsilamppu selviytyy tehtävät, joiden kanssa se olisi. Kun se on estetty tai dekontaminointitiloihin. Myymälävastaavaa antaa mielellään neuvoja kustannukset kvartsilamput, joilla on desinfioiva vaikutus tunnelman huoneeseen. He myös esitellä sinulle prosessin suorituksen järjestyksen ja toimitusehdot.

Meidän virtuaalinen kauppa kvartsilamput on monia lajikkeita laitteiden mihinkään tarkoitukseen kotiin. Päätellen arvostelut tämä lamppu, se edistää erinomainen desinfiointia ihmisen kasvien tuhoamalla kaikki kehittyvien mikrobeja. He eivät saa mahdollisuutta lisääntymiseen ja jakelusta väestölle. Jos haluat säilyttää oman terveyden on tarpeen tehdä osto kvartsilampulla kulutukseen verkkokaupan, joka on onnistunut toteuttamaan lääkinnällisiä laitteita.

Toimintaperiaate kvartsilamppujen

Toimintaperiaate emitterien tällaisia ​​ovat hyvin yksinkertainen: säteily UV saavutetaan bakteerien tappamiseksi niiden vaikutuksesta. Ihmisen virus-esiintyy useimmissa tapauksissa myös ilmassa pisaroita. Tämän seurauksena voimme päätellä: he täyttävät tilan huoneilman tai niiden sijasta sijoiltaan tulee pinnan esineitä, jotka ovat helposti saatavilla ja avoin heidän yhteystietonsa.

Kvartsilamppu eräänlaisena lääketieteellisten laitteiden voit käyttää yli vuoden. Se tarjoaa tae terveyden perheenjäsenille. Erityisesti lapset ovat kiireesti sen käyttöä, jos talossa on eläimiä. He pelaavat ja tuovat mikrobit taloon, joka ei näy paljaalla silmällä.

Kaikkea voi tuntua ensi silmäyksellä, on varsin selvää, koska asiat pestään ja puhdistus tapahtuu - mitään uhkaavaa terveys ei noudateta. Mutta itse asiassa, virukset ja bakteerit ovat eläviä ja ovat kaikkialla. Näin ollen, jotta ehkäistä sairauksia paras vaihtoehto olisi asentaa UV Säteilyttäjää huone, jonka tehtävänä on tappaa haittaohjelmia hivenaineita, jotka ovat ilmassa ja levitä pinnalle huonekaluja ja muita kohteita. Ei pidä pelätä, että kvartsilamput maksaa ei ole varaa - terveyttä ja turvallisuutta, sinulla on varaa tarjota sitoutunut edulliseen hintaan.

Meidän pitäisi myös puhua ansiot kvartsilamppu "Sun", joka on tarkoitettu ihmisten altistumisen ja selviytyy toimintoja. Hän oli vallan alla kokonaisvastuista, sekä paikallisia, eli yksittäisten ruumiinosat. Toimintaa varten laite tarjoaa erityinen putkia käyttää kohdentamiseen. Monet ihmiset elämässäni ainakin kerran, mutta se tapahtuu kvartsi menettelystä. Siellä ne alistettiin tiukka puristus niiden nenän tai suuontelon erityisiin kanaviin, mainitakseni putkeen. Tämän "voronki9raquo; suorittaa virtaussuunta ja ultraviolettialtistuminen sisäisen limakalvon pintoihin.

Ei otsonia sekä UV-säteet suunnattu suoraan tukevasta että vaaditut olosuhteet käyttää laitetta, kun läsnä ihmisiä, jotka eivät tuo heidän vammoja.

Lamput tämän laitteen ovat hyvin pitkiä, mutta sen vaikutus on mahdollista kerrosala, on vaikuttava mitat - jopa 100m2.

Huomaa, että tämä sivusto on tarkoitettu vain tiedoksi eikä missään tapauksessa ei ole julkinen tarjous, joka on määritelty artiklan määräysten 437 siviililain Venäjän federaation!

1