Paljonko on kovalevy

Paljonko on kovalevy

Nykyaikainen teollisuus tarjoaa valikoiman useita muutoksia tuotteiden puujätettä ja haketta erityisesti pukeutunut. Yksi lajike sellaisista tuotteista ovat puukuitulevyä - laatat murskatun kuitujen pienin puukappaleet menetelmällä käsitelty puristuksen korkeissa lämpötiloissa.

Lyhenteiden selitys kuitulevyn täysin välittää kaikki ominaisuudet muodon ja sisäisen rakenteen rakennusmateriaali. Kuitulevyä - on mielekästä, koska suorakulmainen paneeli valmistettu elementti tiivistetyn puukuituja. Spesifisyys niiden valmistukseen käytetään korkean tehon monikerroksinen press, puristuslujuus hienonnetun puukappaleet eri hartseilla kyllästettyä ja vahoja saamiseksi vaaditun suorituskyvyn ominaisuuksia.

On kaksi tuotantoteknologiat puukuitulevy:

 1. Kuiva. Puukuitupaneelit hiukkaset huolellisesti kuivattiin ilmassa noin 5,7% ja syötetään puristimeen, jossa lämpötila on yli 200 ° C;
 2. Märkä. Kaikki sama, vain muodostumista matto on valmistettu vedessä. Puristus myös kuumempi rainojen kosteus voi päästä 70%.

Kuiva menetelmä oli seurausta tutkimusta, jolla pyritään vähentämään aikaan pinta-alayksikköä kohti paineen alaisena käsittely.

Se, että lehdistö - kallein käytettävien laitteiden valmistuksessa kuitu-, kustannukset voivat nousta jopa 20% kokonaiskustannuksista. Siksi tuottavuuden kasvu on suoraan verrannollinen tuotannon kasvuun tehokkuutta.

Kuitenkin, kuten usein tapahtuu, selviä etuja tämän innovaation muuttua vakavaksi esteeksi, jolla on varautunut. Kun kuiva käsiteltäessä paljon hienoa pölyä, joka voi aiheuttaa vakavaa haittaa ihmisten terveydelle, ja luo palovaaraa. Mutta kuitulevyn levy valmistetaan kuivamenetelmällä on halvempaa, mutta tuotettu TU (tekniset tiedot, tarvittaessa salauksen tämän aikavälin). Asiakkaat voivat myös olemassa vain pahvisia "märkä" tuotantoa.

Kaikki tärkeimmät parametrit kaupallisesti saatavilla kuitulevyjen kuvattu GOST 4598-86. Joukossa muita ehtoja, on rajoituksia vaakasuoran levyn mitta ja sen paksuus:

 • Pituus. Nimellisarvo 1220-3660 mm, suurin mahdollinen arvo - 6 100 mm;
 • Leveys. Nimellisarvo 610 - 2140 mm maksimi - 2140 mm;
 • Paksuus 2,5-16 mm.

Mukana on myös rekisteröity kaikki toleranssit, eli ilmaisee, kuinka monta millimetriä poikkeama vakiokoko. Riippuen kuitulevyn toleranssien pituus ja leveys välillä 3-5 mm leveä - enintään 1 mm kaikissa levyjen tyyppiä M (pehmeä) ja 0,3 mm: iin T-tyypin (kiinteä aine). Selitys koodia kuitulevyn tyyppejä, riippuen niiden vahvuus on myös esitetty tämän standardin.

Yleisin kaupallisesti kalvon leveys 1220 tai 1700 mm. Niiden pituus voi vaihdella 1240-2750 mm.

Hinta puukuitulevy arkki riippuu myös sen tyyppi, koko, laajuus pintakäsittely ja tuotantoprosessiin. Sanoa tarkasti, kuinka paljon kuitua aluksella, on lähes mahdotonta, hintahajonta on melko suuri. Voit yrittää antaa joitakin arvioita:

Etu- ja takapuolella harmaan kartongin arkille

Hinta arkkimerkintä T 3,2 mm: n paksuus voi vaihdella 50-75 ruplaa. neliömetriä kohti.

 • Pehmeä kuitulevy on vähän halvempi kuin keskimääräinen hinta 40-60 ruplaa. / M 2.
 • Valtaosa ehdotuksista markkinoilla - levy T, TSN, TC, eli durum GOST ...
 • Yleisesti voidaan sanoa, että kohtuullinen hinta ja hyvä suorituskyky johti käyttöä tämän materiaalin eri aloilla, huonekaluista limakalvon sisäpintojen ja tasoitus lattialle tai alle katon.

  Muutamia tietoja käytöstä kuitulevyn

  Kuitulevy - erinomainen materiaali näissä tilaisuuksissa kun haluat jotenkin nopeasti ja edullisesti sulkea tai yhdenmukaistaa laajalla alueella. Esimerkiksi:

  1. Edessään. Kova ja sileä pinta MDF näyttää hyvältä seiniin, esimerkiksi maatilan rakennusten tai julkisissa tiloissa;
  2. Linjaus sukupuolten. Valmistuksen jälkeen itsestään tasoitusmassaa tai prosessoida nestettä pinta voidaan laittaa niin monta kerrosta kuitulevyn, tarpeen mukaan saadaan kiinteä vaakasuora pohja, ja aseta pintamaali;

  Käyttömenetelmät kuitulevyn

  Valittaessa materiaalia rakentamiseen tai laatoitus, voit tavata erilaisia ​​synteettisiä tuotteita levyinä, eri lyhenteitä: lastulevy, MDF, OSB MDF. Nämä lyhenteet eivät ole yllättäviä, ja sekava, joten tässä kuvataan lyhyesti tärkeimmät erot puhumme puukuitulevy levyt muista vastaavia tuotteita nimen.

  Erilaisia ​​kuitulevyt

  Sanoa heti, että kaikki nämä materiaalit on useita yhteisiä piirteitä:

  • Kaikki ne, tavalla tai toisella, jolla on tarkoitus korvata massiivipuuta;
  • Antamisvelvollisuudesta käyttää silputtu jätepuun;
  • Liikkeeseen levyjen muodossa on varsin merkittävä koko ja täydellinen geometrinen muoto, niin että ne voidaan nopeasti sulkea laajoja alueita työpinnan.

  Kuitenkin, johtuen läsnä on tiettyjä eroja tuotantoteknologian näillä materiaaleilla on erilaisia ​​ominaisuuksia, ja siksi, eri sovelluksissa.

  • OSB - erikoinen rakennusmateriaalia, pidimme varsin yksityiskohtaisesti useita edellisessä artikkeleita, joten se ei käsitellä;
  • OSB - laudat lastuja. Tuotanto tekniikka on samanlainen kuin tuotanto MDF - hakkeen yhdessä sideaineen aggregaatin suoritetaan kuumapuristus ja sitten muotoinen. Tämä antaa melko paksu ja kestävä levyjä, joita käytetään tuotannon julkisivupäällysteinä tai halpa huonekalut;
  • MDF - hieman parantunut muuttaminen "kuiva" menetelmä valmistus puukuitulevy. Suurin ero on, että kuitujen sitoutumista on puristuksen johtuu luonnollisia komponentteja, erityisesti tuotetta, joka vapautuu kuumentamisen aikana puun - ligniiniä. Siksi MDF on paljon ympäristöystävällisempi materiaali kuin kaikkien muiden tuotteiden lueteltu tässä.

  MDF Nimi tulee Englanti MediumDensityFiberboard, vaikka tunnetut ja freestyle transkripti - "modifioitu puuviilulla."

  MDF - se on paljon kestävämpi materiaali kuin MDF tai lastulevy, on parempi pitää tarvikkeet ja voivat altistua merkittäviä kuormituksia. Näin ollen tällä hetkellä on käytännössä syrjäytti sen kilpailijoiden huonekalujen valmistuksessa rintamalla. Levyt MDF huonekaluteollisuudessa käytetään yleensä takaseinästä laitteen, sisäinen hyllyt, pohja laatikot ja muita elementtejä, joita ei ole tarkoitettu pitämään mitään merkittävää painon.

  Kokoa ja kustannuksia kuitulevyjen

  Kovalevy (tai DWT) - radikaali erinomainen materiaali tasoittaa kaikki pinnat, sekä sisä- että halvempi vaihtoehto puun huonekalujen valmistuksessa.

  • Paneelit ovat vähemmän kalliita puusta.
  • Suuri koko ja paksuus arkki lastulevy vain muutamia millimetrejä antaa hänelle erinomaisen elastisia ominaisuuksia ja joustavuutta.
  • Keveys helpottaa käsittelyä ja asennustyötä puukuitulevy heidän kanssaan.

  Haitta on kapea "erikoistuminen" arkkia eri - monipuolinen materiaali, joka ei voi kutsua.

  Tuotantomenetelmät puukuitulevy

  On olemassa kaksi valmistusmenetelmä, jolla levy on valmistettu eri ominaisuudet:

  1. Märkä - perinteinen menetelmä. Tuotantoon käytettyjen MDF-puolinen tasaisuus.

  2. Kuivaa - enemmän modernin tavalla, joka mahdollistaa levyn tehdä yhtä sileä molemmilta puolilta (tyyppi B) tai yksipuolinen (tyyppi A). Tällaisia ​​levyjä on hyvä kosteuden kestävyys ja korkean suorituskyvyn vuoksi lisäaineiden yhdistelmää. Jonka levyn paksuus on tehty välillä 5-12 mm, leveys vaihtelee 1000-1830, pituus - 1200-5500.

  Vähimmäismitoista arkin sekä leveyden että pituuden - 1220 mm: iin - 1700 ja 3000 vastaavasti. Tällainen valtava valikoima kuitulevyä avulla löydät sopivan kokoisiksi levyt kaikkiin huoneisiin ja tuotteita. Yleensä paksuus on 2,5-7 mm, mutta on olemassa tapauksia, joissa koot 2-4 cm.

  Paneelit voivat olla erilaisia ​​sovelluksia riippuen tiheys:

  1. Pehmeät (100-350 kg / m3) käytetään eristävän materiaalin ja kohdistus voidaan korvata kipsilevyä.

  Tällaisia ​​levyjä on valmistettu havupuusta, ja niitä kutsutaan softbord. Niiden paksuus on tyypillisesti alueella 8-16 mm, pituus voi olla mikä tahansa asetetun mukainen GOST, mutta leveydeltään - vain 1 200 tai 1 700 erottava piirre tällaisia ​​paneeleja - ympäristön turvallisuutta, koska ne on valmistettu käyttämättä hartseja.

  2. Semi levyt (400-800 kg / m3).

  Yhä löytyy takaseinästä huonekalut edullinen, vähemmän käytetään usein substraattia lattia, paksuus - 6-12 mm.

  3. Kiinteä ja ultrahard (850-1100 kg / m3) kuitulevypaneelit on pienin paksuus - 6 mm.

  Niitä on saatavilla eri kokoja enintään 2140h3660. He menevät limakalvon seinät, valmistukseen huonekalujen, ovien ja kilpi käytetään laatat, tapetit. Kuitenkin toisessa tapauksessa, kannattaa valita vedenkestävä lajeja.

  Koko alue fiberboard löytyy markkinoilta ja ostaa ns jalostuu versio - maalattu tai peitetty laminointi elokuva.

  Jos se ei ole tuote kuuluisan eurooppalainen tuotemerkki, jonka arvo on puolet suurista nimistä ja kuljetuskustannukset, hinta per arkki riippuu koosta ja levyjen paksuus. Vahvempi ja siksi voimakas paneeli koostuu ainakin viisi kerrosta puristetusta puusta, kasvaa ja niiden hinta.

  Muut muuttujat vaikuttavat arvoon:

  • Luokalla. 2 asteen Kuitulevy: I - ei käytännössä ole ulkoisia vaurioita pintaan; II mahdollistaa kolhuja, sirut ja pienet naarmut viilutettu puolella.
  • Lajike, johon levymateriaali viittaa.
  • Sisustus- tai suojapinnoitteen läsnäolo.
  • Formaldehydin vähentynyt jakautuminen - merkitsee vakavaa parantamista tuotantoteknologiassa ja lisää huomattavasti kuitulevyn lopullisia kustannuksia.

  Suuntaamaan, kuinka paljon kuitulevyä kannattaa, taulukko auttaa (hinnat ovat muotoa poista / m 2 riippumatta arkin koosta):

  Jokaisella valmistajalla on oma hintapolitiikka ja tekniset valmiudet. Monet tarjoavat ostaa heikkotasoisia arkkia, jotka eivät täytä GOST-kokoisia tai joilla on vaurioituneet reunat. Tällaiset viat eivät vaikuta paneelien laatuun, mutta ne antavat mahdollisuuden säästää materiaalin hankintaan.

  Suunnattu orientoidun säikeen aluksella, joka on lyhennetty OSB: ksi tai OSB: ksi (englanninkielisestä säikeistä).

  Vaneri on yksi käytetyistä materiaaleista. Sen nykyiset lajikkeet mahdollistavat arkin käytön sisäpuolella.

  Huolimatta runsaasti viimeistelymateriaaleista, jotka soveltuvat hyvin sisäpintaan kaikkiin saunan tiloihin.

  Kuitulevy: levyn paksuus ja mitat, materiaalin hinta. Mikä vaikuttaa tuotteen kustannuksiin?

  Orgaaninen tai puukuitulevy - yksi suosituimmista nykyaikaisista rakennusmateriaaleista. Kuitulevyä käytetään lattian ja seinien viimeistelyyn, sisätilojen väliseinien asentamiseen, katon eristykseen. Tämä on erinomainen materiaali huonekaluille ja oville. Kun ostat arkin, arvioi tiheys, koko, valmistusaika, kuljetus ja varastointiolosuhteet. Tärkeimmät kriteerit kuitulevyn oikealle valinnalle: arkin paksuus ja mitat, materiaalin hinta. Tätä käsitellään tässä artikkelissa.

  Paksuus 3,2 - 16 mm

  Varojen kustannusten lisääminen ja ympäristön tilan hoitaminen pakottavat monet valmistajat keksimään kaikki uudet rakennusmateriaalit ja ottamaan käyttöön tekniikoita, jotka mahdollistavat huomattavan raaka-aineen säästämisen vaarantamatta merkittävästi lopputuotteen laatua. Tällaisten muutosten kirkasta indikaattoria ovat huonekalujen tuotanto, jossa eri synteettiset materiaalit tulivat korvaamaan luonnon massiivipuuta.

  Kuitulevyjä käytetään laajasti huonekalujen tuotannossa

  Ensimmäiset tuodut huonekalut, jotka tuodaan maahamme 1900-luvun toisella puoliskolla sen esteettisellä ja tukevalla rakenteella, osoittivat, että puujäte voidaan käyttää valmistukseen. Kuitulevyjen valmistusteknologian kehittäminen mahdollisti materiaalin ulkonäön lähentämisen luonnolliseen puuhun, levyt kirjoittivat erityisellä kalvolla, joka on samanlainen kuin tekstuuri puusta. Laminoidun kuitulevyn tuotanto lisääntyi geometrisessa etenemisessä. Nykyään tämä materiaali on ostettavissa erittäin kohtuuhintaan. Laminaattikuitulevyn mitat ovat erilaiset ja ne täyttävät kaikki jopa tavallisimmat käyttäjäkyselyt.

  Fiberboard: levyn paksuus ja mitat, materiaalin hinta

  Rakennusmateriaalin tarvittavien mittojen oikea määrittely riippuu mahdollisuudesta saada tarvittava työalue, jätemäärä vähimmäismäärä ja lopullisen tuotteen lopullinen lujuus.

  Viimeistelytoimenpiteiden aikana etua annetaan koko levyille. Kappaleiden määrittämiseksi työalueen kokonaispinta-ala lasketaan ottaen huomioon leikkaus. Joissakin tapauksissa voit ostaa yksittäisiä aihioita, jotka voidaan ostaa puuntyöstöissä. Näiden taseiden kokonaiskustannuksiin sisältyvät niiden leikkaamisen kustannukset.

  Ennen levyn leikkaamista viimeistelyyn ja lämpöeristykseen suoritetaan yksityiskohtaiset mittaukset seinistä, lattiasta ja katosta. Tällöin laaditaan eri kokoisia vakiolevyjä, niiden leikkauskuvioiden muunnelmia kootaan, ja vertailemalla jäämien lukumäärää kussakin tapauksessa. Valitaan optimaalinen variantti, jossa saavutetaan vähimmäisleikkausleikkaus.

  Pahvipaneelit ovat saatavana eri kokoisina

  Hyödyllisiä neuvoja! Kuitulevyn tarvittavien mittasuhteiden tunteminen voidaan määrittää etukäteen kuljetuslaadun ja sopivien levyjen säilytyspaikan kanssa.

  Kuitulevyä pidetään parannettuna ja kehittyneempänä analogisena lastulevynä. Organolinilla on materiaalin voimakkuus ja tiheys. Näiden parametrien parantaminen johtui raaka-aineiden perusteellisemmasta hionnasta ja sen seurauksena puristuksesta korkean paineen vaikutuksen alaisena.

  Kuitulevyn paksuus vaihtelee materiaalin tiheyden mukaan ja on 3,5 - 25 mm. Kaikilla kuitulevyillä on oma mittasuuntainen hallitsija. Pehmeät ja keskisuuret tiheydet ovat paksumpia. Näiden levyjen paksuus on 8, 12, 16 ja 25 mm. Puolikovet kuitulevyt ovat paksuja 6, 8 ja 12 mm. Ohuimmat ovat kiinteitä ja erittäin kovaa kovalevyä, joiden paksuus on 3,2 mm, 4,5 mm ja 6 mm.

  Eri kovuuden omaavien levyjen kuitulevyjen koot ovat lähes identtiset. Ne määritetään valmistajan käyttämien laitteiden perusteella. Levyjen pituus on 1220 - 3660 mm, leveys - 1200-2140 mm.

  Kuitulevyn pinta ja selkä

  Kuitulevyn vakiomitat GOST 4598-86: n mukaan:

  • pehmeä puukuitulevy: pituus - 1220, 1600, 1800, 2500, 2700 ja 3000; leveys - 1220 mm;
  • puolikiinteä, kova, erittäin kova puukuitulevy: pituus - 1220, 1700, 1800, 2050, 2500, 2745, 3050, 3350 ja 3660; leveys - 610, 1220, 1525, 1830 ja 2410 mm.

  Hyödyllisiä neuvoja! Levy voidaan järjestää muilla mittoilla kuin standardi. Mutta pehmeiden levyjen maksimimitat ovat 5,5 metriä kiinteän kuitulevyn osalta - 6,1 m.

  Riippuu tuotteen paksuudesta

  Kuitulevyn paksuus ja sen lujuus ovat käänteisesti toisiinsa liittyviä. Näin ollen ennen rakennustyön aloittamista on määriteltävä kuitulevyn tyyppi sen tarkoituksen mukaisesti.

  Seinien, kattojen ja kattojen lämpöeristykseen käytetään huokoista pehmeää puukuitulevyä, jonka paksuus on 8-12 mm, jotka muistuttavat huopaa. Nämä levyt ovat myös hyvä äänieristys.

  Kuitulevyjen paksuus voi olla 3, 6, 12 ja 16 mm

  Huonekaluihin voidaan käyttää puolikovia levyjä, jotka muistuttavat jopa 12 mm: n paksua pahvia, kaapin ja laatikon takaseininä. Tätä materiaalia käytetään substraattiin tulevaa lattiapäällystystä varten.

  Paksut 6 mm paksut levyt ovat erinomaisia ​​materiaaleja seinille ja kattoille. Käytän sitä sisäisten väliseinien asennukseen ja ovilehtien valmistukseen.

  Lattiamateriaaleihin, oviin ja huonekaluihin käytetään 6 mm: n paksuisia kovia kovalevyjä. Toisin kuin kiinteä puukuitulevy, ne kyllästetään hartseilla ja pinnalle levitetään erityinen PVC-pohjainen kalvo.

  Levyn kuitulevyn koon oikea määrittäminen, jonka leveys ja pituus ovat erilaiset, on tarpeen mitata työpinnan mitat. Kertoo lineaariset indikaattorit, saadaan kunkin yksittäisen tontin kokonaispinta-ala. Lisäämällä niitä, saamme ostosten kokonaislukumäärän. Tällöin kaikki leikkaukset on sijoitettu suoraviivaiseen tasoon, ja suoritetaan suorakulmainen muoto, joka kattaa kaikki kuvat. Sen jälkeen valitaan kuitulevyn käytettävissä olevista vakiokokoista kaikkein hyväksyttävin, mikä takaa materiaalin vähimmäisjäämän.

  Ohut kovalevy paneelit voidaan käyttää laminaatin alustana tai kaappien takaseinien suunnittelussa

  Kuitulevyn kustannukset riippuvat kokonaismitat, materiaalin tyyppi, valmistaja ja välittäjien määrä. Pehmeä puukuitulevy, koosta riippumatta, on alhaisin hinta. Tuodun tuotannon tuotteet maksavat paljon kalliimpia, mikä ei aina johda laadukkaaseen laatuun. Esimerkiksi kovalevy, jonka kiinteä koko on 2140x1220 mm ja paksuus 3,2 mm, maksaa 150 ruplaa. venäläisestä valmistajasta ja 210 ruplaa. tuontia varten.

  Käsittelemättömän kovalevyn koko 2745x1700 mm, jonka paksuus on 3,2 mm, maksaa 460 ruplaa. Ja laminoitujen kuitulevyjen hinta arkilla on noin 1026 ruplaa.

  Jotta tiedetään tietoisesti venäläisen tuotannon valinnan, on verrattava yhtä samanlaista samanpaksuisen tuotteen hintapolitiikkaa.

  Kiinteän kovalevyn hintojen vertailu 2140x1220 mm: n kokoisiin paksuuteen 3,2 mm:

  Tärkeä kriteeri on valmistajan todellinen sijainti. Mitä lähempänä se on, sitä vähemmän on hinnan kuljetusosa. On mahdollista säästää huomattavia rahaa erän tukkumyynnin yhteydessä.

  Kuitulevyn paksuus ja mitat: hinnat ja valokuvat

  Tuotteiden lopullinen hinta riippuu levyn tyypistä, paksuudesta, koosta, etupuolella on kertynyt tai käsittelemätön.

  Materiaalin hinnat OOO "Stroitehmontazh" -luettelosta:

  Kuitulevyn standardipaksuus ja mitat. Tuotteen hinta: mikä vaikuttaa siihen?

  Kaikki tunnetut puukuitulevyvalmistajat tuottavat tietyn muotoisia, vakiokokoisia tuotteita. Miksi eri valmistajien hinnoittelupolitiikka eroaa merkittävästi? Loppujen lopuksi puukuitulevyn valmistusmenetelmä pysyy ennallaan useiden vuosien ajan, ja tyyppien ja värien valikoima on samanlainen.

  Lopullisissa kustannuksissa vaikuttaa ensinnäkin tunnetun valmistajan kuuluisasta nimestä. Sitten sen sijainti otetaan huomioon. Tämä liittyy suoraan kuljetuskustannuksiin, joita valmistaja käyttää materiaalin valmistuksessa.

  Seuraava kriteeri, joka vaikuttaa lopullisen tuotteen kustannuksiin, tuotteen koko ja paksuus. Riippuen materiaalin mitoista kuluu runsaasti raaka-aineita ja kemiallisia epäpuhtauksia.

  Kuitulevyjen keskimääräinen hinta on 100-1000 ruplaa

  Lajittelu vaikuttaa myös materiaalin kustannuksiin. Kuitulevy on kahta eri makua: I luokan ei ole näkyviä vaurioita luokan II pienet kolhut ja naarmut etupuolella tuotteen.

  Seuraava parametri on erilainen kuitulevy. Tässä tärkeä rooli on raaka-aineen koostumus, sen määrä, käsittelymenetelmä ja epäpuhtauksien läsnäolo.

  Suojaava kerros ja koristepinnoite sysää marginaali tuotantokustannuksiin. Täällä, valmistaja kuluu liittyvät kustannukset teknologian soveltamiseksi tarvitaan rakenne levyyn, joten hinta on laminoitu kuitulevyn levy, koko ja paksuus, jotka selvästi ovat normalisoitu, on paljon suurempi kuin pelkän jauhamatonta kuitulevyn samankokoisia.

  Alla olevassa taulukossa on kuitulevyn likimääräiset kustannukset. Laminoidut, maalatut ja sääntelemättömät arkit ilmoitetaan ruplissa neliömetriltä. mittari:

  Hyödyllisiä neuvoja! Jotkut valmistajat myy heikompia levyjä, jotka niiden koon tai ulkoisen kunnon (vahingoittuneet reunat) eivät täytä GOSTin vaatimuksia. Näillä vioilla ei ole merkittävää kielteistä vaikutusta paneelien laatuun, mutta ne auttavat säästämään materiaalin kustannuksista.

  Run-up hinnoittelun arkille puukuitulevy melko huomattava, joten jos suorittaa pienellä työmäärällä koko arkin tulee liikaa, voit kysyä korjauksessa ja rakentamisessa kaupoista saatavilla tähteet lastulevystä eripituisia, jotka myydään alennettuun hintaan.

  Josta voi ostaa laadukkaita rakennusmateriaali?

  Nykyään maassa on valtava määrä myyntipisteitä josta voi ostaa rakennusmateriaaleja pyyntöihin. Jokaisesta kaupasta yrittää laajentamaan tuotevalikoimaansa, käyttäjän tarpeiden mukaan ja syntyy markkinoille uusia tuotteita.

  Tukku ostaa puukuitulevy paneeli on kannattavampaa kuin pala

  Korjaus ja rakentaminen - hyvin vastuullinen ja työläs liikuntaa. Lähestymistapa valintaan tarvittavat materiaalit tarvitsemasi kaikki vastuu ja hoidosta. Tutkia perusteellisesti hinnoitteluun rakennuksen kauppoja, voit valita itselleen sopivin vaihtoehto.

  Vinkki! Hankkia tarvittavat materiaalit kätevä suuria rautakauppaa, jossa on laaja valikoima tuotteita ja erityisesti koulutettuja konsultit auttavat sinua valitsemaan mitä tarvitset.

  Yksi tällainen kauppa on suuri hypermarketit "Epicenter", jossa on laaja valikoima tuotteita, jotka kattavat kaikki inhimillisen elämän. Tuotteet on jaettu luokkiin ja selvästi näytteillä huutokauppakamareita. Lisäksi voit tilata puuttuvan tavaran tietyllä hetkellä.

  Verkosto "Epicenter" hinnasto kuitulevyn on optimaalinen, ja saatavuus eri valmistajien tuotteita on mahdollista valita haluttu kohde yhdessä paikassa, mikä säästää aikaa.

  Nopeuksilla puukuitulevy vaikuttaa koko ja levyn paksuudesta

  Ostamiseen rakennusmateriaalit, voit käyttää palveluja verkkokaupoista. Monet näistä rakenteista toimivat suoraan valmistajien, joka määrittää tuotantokustannukset, joka on suuruusluokkaa pienempi kuin kilpailijat. Tilaus voidaan antaa mukavasti kotona milloin tahansa. Nopea toimitus palvelu mahdollistaa vastaanottaa tavaroita käytettäväksi nimetyssä mahdollisimman lyhyessä ajassa.

  Moderni valikoima kuitulevystä on hyvin monipuolinen. Jokainen voi valita itselleen kunnon vaihtoehto, joka perustuu niiden laajuudesta ja puukuitulevy omat taloudelliset mahdollisuudet. Jos oikea lähestymistapa valintaan rakennusmateriaali, tutkittuaan hinnoittelu oman alueesi saat hyvän tuotteen hyvin kohtuullisin kustannuksin.

  MDF: mikä se on? Miten valita rakennusmateriaali

  Historiasta materiaalin ulkonäkö. Päätyyppiä kuitulevyn ja kovalevyn valintakriteerit. Sovellus. Edut ja haitat materiaalia.

  Mutta älä unohda, että laadukkaampia raaka-aineita, ylimääräisiä komponentteja ja luotettavamman tason tiivistyminen, sitä parempi on lopputuotteen ja näin ollen korkeampi kuin sen tuotantokustannukset.

  Lastulevy: koko ja levyn paksuus, tuotteiden hinnat johtavista

  Lastulevy: levyn koko, paksuus ja materiaali kustannukset johtavista

  Mitat peltikattourakoinnin: hinta ja parametrien valinta, asennus materiaali

  Paksuus ja koko vanerilevyn: hinta, lajike ja soveltaminen

  Kipsilevy: hinta arkille, koko ja erilaisia ​​materiaalin

  OSB Levyt: paksuus ja mitat, hinnat ja tekniset tiedot

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin