Paksuus vanerin lattia

Vaneri lattialle: mitä pitäisi olla paksuus?

Linjaus sukupuolten ennen rouhinta ja viimeistely leikata riippuu korkeudesta ja lattiatilaa. Mutta tämä prosessi vaikuttaa myös useat muut tekijät. Mikä on lattia, jossa eri lämpötila ja kosteus on lattiassa, paljon tullaan käyttämään viimeistelytyö, mikä on suhde vuokralaisten aggressiivinen liimat ja liuottimet jne

Kaikki edellä mainitut kysymykset tekevät materiaalin valinta lattia tasoitus ei ole niin helppoa. Toistaiseksi mitä ei ja kokeillut puolivillaisesta rakentajat myönsi Masters kunnossa! Täällä kuvaamme vaneri, joka on erinomainen materiaali lattianpäällysteiden asuin- ja liiketiloja. Vaneri arkkia, joiden paksuus vaihtelee, ja koko käytetään karkea viimeistely ennen asennusta laminaatin, linoleumin tai parketti, sekä viimeistely lattiaan mökeissä, maassa ja kotiin.

Aluksi se voi tuntua, että vaneri levyt ovat hauraita ja halpaa. Mutta käytäntö osoittaa, että tämä materiaali on ajoittain ylivoimainen MDF, lastulevy, OSB, MDF ja muiden kierrätettävien. Tärkein etu vanerin on spesifisyyttä tuotantoaan. Ei ole liimaa Jäännösmassa puun ja nestemäisen sideaineen ainetta. Kukin viilulevy koostuu useista kerroksista puuntyöstön. Ja johtuu siitä, että nämä kerrokset on monisuuntainen kuituja, lattia saadaan kestävä ja luotettava.

Siitä, kuinka paljon se maksaa 1 vedenkestäviä vanerilevy voi olla pois tämän artikkelin.

Munivat vaneri lattia tavoitellaan kolme päätavoitetta.

 1. "Lieventäminen" väärinkäytöksiä ja valmistautuminen ylitasoituslaastilla.
 2. Huomiota siihen eristys.
 3. Puun suojaamiseksi lattia kosteudelta.

Tietenkin on enemmän lopettaa vanerilattian. Kuitenkin tämä vaihtoehto ei pidetä, koska sen erityispiirteet ja alhainen esiintyvyys. Lay vaneria tai suoraan lattialle tai seisovan hänen avulla lag - tikkuja erityistä majakat.

Mitkä ovat tekniset ominaisuudet vedenkestävä vaneri löytyvät tässä artikkelissa.

Video - paksuus vanerin lattialla:

Jos korkeuserot lattialla melko suuri (5-10), vaneri on kiinnitetty erityistä tukkien. Paitsi että ne sallivat saavuttamaan täydellisen sileä lattia, mutta myös tarjota ilmatyynyn eristyksen ja vedeneristys.

Paikalliset toimintaryhmät käytetään lähes kaikkialla. Ainoa este tällä polulla on alhainen korkeus huoneen, koska laskemme vaneri palkit "syö" enintään 10 cm: n huoneen korkeutta.

Bakeliitti vaneri koko ja muut ominaisuudet löytyvät tässä artikkelissa.

Ihanteellinen paksuus vaneri palkit - 9-14. Jos yksi kerros on käytetty, levyn tulisi olla ohuempi 14-15. Jos kaksi kerrosta, kukin viilulevy voi olla paksumpia kuin 8-9.

Vaneri karkea lattiapäällyste on tunnettu siitä, että useita piirteitä. Rakennusalalla vanerin käyttäen 5 laadut, mistä ihanteellisella puhtaasta luokkaan E halpaa neljännellä luokalla. Ne eroavat toisistaan ​​laadun ja puulaji, liiman määrän, neste-sitovia ominaisuuksia, jne.

WBP vaneri hinta arkille, ja muut tiedot voidaan lukea tämän artikkelin.

Ihmisarvo on se, että yksi koostuu useista kerroksista. Näin voit säästää lattialämmitys, erityisesti mökkejä ja asuntoa kylmäkellari. Mitä enemmän kerroksia monisuuntaisen kuitujen käsittää yhden arkin, sitä korkeampi on ilmatiivis ja lämpöä eristävät ominaisuudet lattian.

Video - paksuus vanerin lattia tukkien:

Käytettynä vaneria alla linoleum puulattia löytyvät tässä artikkelissa.

Asuinkäyttöön brändin FSF ja FK. Standardi levyjen paksuus useita millimetrejä kaksi ja puoli senttimetriä. Minkälaista ja kuinka valita paksuus - on tarpeen olla käytössä, riippuen ulkoiset olosuhteet - tarkoitus huone, tyyppi lattia, käteisellä kulut, pätevyys päällikön ja muut.

Paksumpi kerros vaneri viimeistely, alakerrassa painuu ja "kävellä". Joten elämän lattian ja kaiken sen, riippuu paksuudesta vanerin.

Jos lattia on vähintään rinne ja se sisältää lähes väärinkäytöksiä, karkea kerros vaneri voidaan asentaa suoraan puinen lattialaudat. On suotavaa noudattaa muutamia muuttumaton sääntöjä:

 • Kosteus lattialla, kun lattiapinnan voidaan tarkistaa tavanomaisella pala polyeteeniä. Jos kosteutta pääsee tiivistymään alla, joten lattia on edelleen riittävästi kuivattu, ja jossa vanerin tulee lykätä.
 • sisäiseen viimeistelyyn, asiantuntijat suosittelevat ottaa vähintään 14 mm paksu. Jos lattia on täysin tasainen, se on hyväksyttävää kerrospaksuus 8-10 mm.
 • Neliöt pitäisi olla enintään kolme nivelet yhdessä pisteessä. Tämä niin sanottu "Brick" tyyli järjestelmään.
 • Pituus ruuvit (vähemmän naulat) tulisi olla 2,5-3 kertaa paksuus. Esimerkiksi vanerista aluslattian 14 mm: n ruuvia tulisi olla vähintään 40 mm.
 • Vaneri asetetaan liimaa tai kiinnitetty suoraan levyt nauloilla. Tässä tapauksessa, älä unohda selkeä hallituksen pölyltä, sirut ja muut rakennusjätteet.
 • Usein standardin vanerit on jaettu neljään neljännestä, heille se oli helpompi työskennellä.

On vielä laatoitat vaneri lattia suoraan betonilattialle. Mutta tämä menetelmä sopii ei-asuintiloja, jotka eivät ole erityisen kriittisiä korkeuseroja ja estetiikkaa.

Mikä on hinta vanerin USB löytyy tässä artikkelissa.

vaneri tyyppi, sen paksuus, formaldehydin määrä välillä sen kerrosten, sekä muut ominaisuudet vaikuttavat hintaan kunkin arkin. Alla ovat tärkeimmät valmistajat vanerin Venäjällä ja niiden tuotteiden hinnat, riippuen koosta ja levyn paksuudesta.

Yhtiö tuottaa erilaisia ​​vaneri. Optimaalinen tilat on PC-tietokoneen, jonka paksuus on 4-24 mm. Standardi arkki koot - 1525-1525 mm.

Moskova yritys "Sveza" tarjoaa asiakkailleen seuraavat vanerin hinnat:

Kosteudenkestävä vaneri PSF (1220-2440 mm):

Vaneri FC (1 525 mm: stä 1525 mm):

Lisäksi edellä mainittujen yritysten, niiden markkinaosuus on seuraavat ristivanerinvalmistajien:

 • LLC "Syktyvkar Vaneri Plant";
 • "Funk" yritys;
 • TC "PLITPROM";
 • Uvadrev maatilalta;
 • Seletskii PKD;
 • Vaneritehdas "Red Ankkuri";
 • Ja toiset.

Mikä on vaneria Huhtikuu 4 voidaan löytyy tässä artikkelissa.

niiden tuotteiden hinnat ovat suunnilleen sama. Näin ollen, asiantuntijat suosittelevat, ensinnäkin, millainen viiluarkkien käytettävä lattia.

Tasoitus lattia vaneri "alustan" - yhteinen tapa käsitellä väärinkäytösten, kylmä ja toiminnalliset ominaisuudet huoneen. Riippuen tehtävistä käyttää erilaisia ​​vaneri ja niiden paksuus.

Katso kuvia vaneri OSB voi olla juuri tässä artikkelissa.

Kussakin tapauksessa tarpeiden arviointi on tietyn tyyppinen pitäisi tehdä pro.

Mikä on paksuus vanerin lattia soveltuu

Vaneri on varsin suosittu materiaali järjestämisestä karkea lattia. Erityisesti, viilu liimataan rakentaa mahdollistaa sujuvan aluslattian sijasta vanha lankku, samalla ei merkittävästi vaivaa. Siitä, kuinka paksu laittaa vaneri lattialle ja miten valita oikea, käsitellään tätä materiaalia.

Kuten jo mainittiin, vaneria liimaamalla puuviilulla rainojen, järjestetty siten, että kuitujen eri levyt on suunnattu kohtisuoraan toisiinsa nähden. Tyypillisesti liima on pariton määrä arkkeja, lähtien 3 tai enemmän.

Kaikella on paljon lattiapinnoitteet rakennusmateriaalien, erityisesti käyttämisen lisäksi vaneri OSB MDF, lastulevy, ja muut lajikkeet.

Kuitenkin vaneri on useita kiistattomia etuja:

 • vaneri hinta on paljon alhaisempi kuin muiden rakennusmateriaalien. Arvioidut kustannukset kankaan 10 mm: n alueella 400-1000 ruplaa, laadusta riippuen ja tyyppi kyllästys.
 • Ympäristöystävällinen ja turvallinen terveydelle. Yhdisteiden viilun rainojen käytetään materiaaleja, kuten formaldehydiä. Kuitenkin, näiden pitoisuus aineiden kertaa vähemmän kuin, esimerkiksi, DSP. Joissakin tapauksissa kaikki käytetyt sideainetyypil-.
 • Vaneri on korkea lujuus ja erittäin kestävä. Tässä suhteessa, se on optimaalinen tämän karkea pinnoite tehdyn laminaatin, matto tai linoleumin (lue: "Mikä on viilun paksuuden laminaatin optimaalinen").
 • Anna tuottavat vedenkestävä vaneri voidaan asentaa alueilla, joilla kosteus, esimerkiksi, kylpyhuoneissa, keittiöt, käytävät kylmä ja jopa kylpyjä.
 • Isokokoisia levyt liimataan viilu tekee prosessin tehdyn ja tasoitus lattialle nopeaa ja kätevää.

Ainoa haittapuoli materiaalin voidaan kutsua sen laajentamista vaikutuksen alaisena muutoksia ilman lämpötilan ja kosteuden, sekä kaikki puuta.

Tältä osin kaada päälle vanerista tai sementtilaastille ei suositella antaa keraamisten laattojen (lukea: "Miten tyyli laatat vaneri lattialle - asennusvaihtoehtoja"). Sementin tai liimakerros sementin vaihdettaessa kosteus voi lohkaista.

Niin että vanerin oli paljon laajentua ilman muotoaan, kun viimeistely kerroksen lattian, jos se on ollut annetun teknologisen arkkien välejä ja seinät.

Rakentamiseen esitetty tallentaa vaneri monia lajikkeita eri lujuus, materiaalin paksuus ja ympäristöystävällisyys. Jos et ymmärrä millaista vaneria sinun täytyy ottaa, älä kiirehdi ostoa, koska ostetun option voi yksinkertaisesti olla sopimaton useita piirteitä.

Saat lattialle on mainio materiaali koivuviilua.

Pakkauksessa on aina oltava merkintä, joka osoittaa tyypin kyllästys:

 • BAF - vaneri, kyllästetyt albuminokazeinovym liimaa. Vaikka hän on ympäristöystävällinen, mutta on alhainen kosteudenkestävyys.
 • FSF - lehdelle nippuja käytetään fenoli-formaldehydi-liima. Kestävä, vettä hylkivä ja kulutusta kestävästä materiaalista, on kuitenkin varsin epäterveellistä.
 • FC - vaneri liimaa ureapohjaisten - suosittu sisätilojen viimeistely, koska se ei on korkea kosteudenkestävyys.
 • FB - viilu liimataan bakeliittinappi lakka. Tällaista materiaalia voidaan käyttää hyvin kosteissa olosuhteissa ja aggressiivisessa ympäristössä.
 • BS - materiaali, joka käsittää Bakelite alkoholiin liukeneva liima. Tämä sideaine on edullisimmin käytetään lentokoneiden rakentamisessa. Kiitos sen vaneriin tällainen merkintä on korkea kosteudenkestävyys, sitkeys, joustavuus ja elastisuus, ei pelkää olosuhteille eikä lahoa.
 • BV - Bakelite vesiliukoisen liiman, jota käytetään yhteyden viilua, vaneria antaa kaikki samat ominaisuudet kuin aikaisempi tavaramerkki, lukuun ottamatta vastustuskyky kosteutta.

Laminoitu vaneri pinta pidetään kaikkein kosteutta kestävä.

Vaneria on myös tärkeää. Materiaali korkealaatuisia on merkitty kirjaimella E. Edelleen, koska laadun heikkeneminen taulukoitujen roomalaisin numeroin I-IV.

Hyvin usein pakkaukseen löytyy kaksi numeroa, esimerkiksi 4/4 osoittaa, että vanerin viittaa 4. asteen molemmin puolin. 3 tai 4 vaneria tulisi käyttää Aluslattian, jottei ylihintaa.

Useimmiten, Venäjän valmistajat tuottavat vaneri ulottuvuuksia:

Vaatimukset GOST 8673-93 sallia erot koot levyjen +/- 5 mm.

Paksuus vanerin lattia on täysin riippuvainen tavoitteista haluat saavuttaa. Sitä voidaan käyttää poistamaan väärinkäytösten olemassa olevan lattian ja munivan itsensä karkea pinnoite lokit (lisätietoja: "Mikä olisi paksuus vanerin puheenvuoroa tukkien").

Laskea, mikä vanerin paksuus valitaan puheenvuoroa tarvitsevat linjassa, on tarpeen kiinnittää huomiota hänen tilansa ja ajaa tasolla.

Paksuus vanerilattian valmistettu kotimaisten valmistajien ovat: 4, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 18 ja 21 cm.

 • Ja lattia, jossa on pieniä epätasaisuuksia tarpeeksi Vanerilevyjen 6 mm: n paksuinen. Vaihtelut taso tämän vaneri voi korvata, on kuitenkin koko helpotus tulee näkyviin sen jälkeen, kun kiinnitys.
 • Usein, tasoittamiseksi ero pinnan tasojen levitetään liimattu viilun paksuus 9-15 mm. Johtuen suurempi tiheys ja jäykkyys tällaisen viilun poistaa kaikki väärinkäytöksiä.
 • Hyvin usein, kun tehdyn vanerin erot syntyvät alueella nivelet. Tässä tapauksessa, vaikka kuinka paksua vaneria käytetään lattia. Poista tällaiset puutteet voivat vain annetun lisäkerroksen vanerin kohdilla. Tässä tapauksessa, ensimmäinen rivi käytetään tasoitus vikoja lattiapäällysteen, ja toinen - tasoittaa vaihteluita nivelissä.

Korjaa vanerin maalauksia pinotaan kahteen kerrokseen, on tarpeen valita pitkät ruuvit. Ne on ruuvata pintaan välein 15-20 cm vanerin ei taivu eikä paisui kävelemällä. Mukavuussyistä, käyttää vahvaa ruuvimeisselillä.

Jos kehys on vahvistetut viive, niiden välinen etäisyys riippuu siitä, kuinka paksu vanerilattian tarvitaan. Vaiheessa 50-60 cm tarvitse levyn paksuus 15-21 mm. Tässä tapauksessa ei pelastamisen arvoinen, koska 10 mm vaneri taipuu kävellessä.

On syytä huomata, että koko vanerin maalauksia on valita, ottaen huomioon väli palkit tehdä mahdollisimman pieni jätettä. On muistettava, että väliset saumat laattojen olisi kuuluttava loki.

Siten ohjeiden mukaan valmistelemaan ostaa vanerista valittu vaihtoehto on täysin johdonmukainen sen vaatimuksia. Tiedot vaneri lattialle tasoitus tekniikkaa voidaan nähdä kuvassa ja videomateriaalia.

Millainen vaneria käytetään tyypin ja paksuuden lattian.

Vaneri - rakennusmateriaali, jota käytetään usein lattian järjestely. Mutta liiketoiminta on laadullisesti täytyy tietää se tehtiin ja paksuus on muotoa olisi vaneri. Täydellinen luokittelu vaneri, sen tyypit ja muut parametrit näet tästä.

Paksuus ja vaneria kerros tukkien

Viiveestä sovellettava höylätty lankkuja toisen ja kolmannen laadut terveiden pehmeä puu on havu- lehtipuuta. Ennen robotin tarvitsee kaiken puuelementtejä kyllästetty antiseptisellä, mukaan lukien tämä koskee vaneri.

Seuraavaksi sinun täytyy päättää vaneri brändi, se voi olla:

 • BAF - merkki perusteella tehdyt luonnollinen liima, puute voidaan pitää alhaisen kosteuden kestävyys. Etuna on, ettei haitallisia aineita, koska kaikki osat on valmistettu vanerista perustuu luonnon aineita.
 • FC - vaneri keskimäärin kosteudenkestävä, soveltuu lähes mikä tahansa kerros.
 • PSF - vaneri korkea kosteudenkestävyys, ulkokäyttöön robotti, mutta sitä voidaan soveltaa sisätiloissa. Ja jos sinulla on kellari kostea, niin pitkän käyttöiän voidaan soveltaa vaneri merkkiin. Mutta valitettavasti se on hieman myrkyllinen, joten sen käyttöä asuinalueilla ei suositella.

Kun tuotenimi vaneria lattian olet päättänyt, ja voit määrittää, mitkä paksuus vanerin palkkeihin paras. Standardien on parasta käyttää seuraavia vaneri paksuus:

 • 10 mm - minimipaksuus vanerin puheenvuoroa, mutta se on parempi valita paksumpi vaneri;
 • -16 mm 12 - on ihanteellinen paksuus vanerilattian jatkuessaan varten viiveen standardeja.

Ohjeet tehdä mukava kerroksessa talossa voit lukea klikkaamalla linkkiä.

Valinta paksuus vanerin lattia pintamaali voi vaikuttaa. Jos tämä on aluksella, vaneri voi olla ohut, koska koko taakka kohdistuu lattialaudat. Mutta muita materiaaleja - linoleum, laminaatti ja muut vastaavat pinnoite vanerin on parempi käyttää paksumpia.

Paksuus vanerin puun kerros tasoitus

Vaneri on ihanteellinen materiaali tasoittaa vanha puulattia. Kun valitset vaneri tarvitse turvautua vanhaan kerroksessa laskee, jos ne ovat pieniä, voit valita ohuempi vaneri - kunnossa ja 12 mm vaneria. Jos on puutteita, listoja tai suuria heilahteluja, ne varmasti parempi minimoitu, mutta silti niin karkea puinen laatikko vaneri tulisi olla vähintään 14 mm, mutta enintään 16 mm.

Mutta jos puulattian täysin tasainen ja haluat käyttää vaneria parantaa pinnan ulkonäkö, voit olla maksamatta ja vanerin paksuus 8 mm 10 mm.

paksuus vaneria lattian alle linoleumin

Vaneri on erinomainen materiaali, se voidaan käyttää tasaamaan tahansa pinta tahansa pintamaali. Ja usein vanerinsa Lattioiden tasoitus alle linoleumin, koska se on tämän materiaalin edellyttää erittäin sileä pinta, joka takaa pitkän aikavälin palvelu lattian.

Paksuus vanerilattian linoleumin on alueella 12-16 mm, se on ihanteellinen mitat.

Jos se on oikein tehdä tällaista vaneri lattia, lattia on luotettava ja kestää useita vuosia.

paksuus vaneria lattian alla laminaatin

Tasaisella lattialla vanerin voidaan helposti laittaa laminaatti. Koska tämä materiaali voi hakea joitakin kuormitus itse, vaneri, voit valita hieman ohuempi. Mutta joka tapauksessa, paksuus vanerilaminaatista ei saa olla pienempi kuin 8 mm ja yli 16 mm.

paksuus vanerin alla olevan lattian parketti

Jos aiotaan käyttää pintamaali parketti, ja perustana käytetään vanerin paksuus vanerin alla olevan lattian parketti tulisi olla yhtä suuri kuin 12 mm. Tämä on vielä saada luotettavaa lattialle.

paksuus vanerin alla olevan lattian laatta

Lattialla vanerin, voit jopa laittaa laatta, mutta on huomattava, että jos vaneri taipuu kuormituksen sitten laatta on helppo pudota. Näin ollen, valitsemalla paksuus vanerin lattian alla niin, parempi valita paksummasta materiaalista. Euroopan mittakaavassa, paksuus vanerin puheenvuoroa alle laatta on oltava vähintään 22 mm.

Useimmissa tapauksissa vaneria muurattiin palkit - nimittäin tällaista sukupuolten asiantuntijat suosittelevat vaneri 30 mm, sen avulla voit varmistaa kerrokseen, jonne laatat on jumissa pitkään.

Vuonna lämmin kesä on erittäin mukava muuttuu harmaaksi kodikas alkovi puun, joka on vaihtoehto tarjoamme. Hänen voimme ...

Haluamme tarjota sinulle hyvä valinta tilava huvimaja baari ja sen mitat ovat 4x6 metriä. Tässä ...

Haluamme tuoda tietoonne, taloudellisin vaihtoehto puutavaran huvimaja maasi sivuston. Tämä huvimaja on hyvin ...

Jos haluat saada sivustosi on todella moderni huvimaja sitten hyödyntää tarjous. Olemme valmiit ...

Pieni huvimaja klassinen suorakulmainen muoto on koristeena Jonkin pihalla. Ei voi olla hienoa rentoutua lämpimässä ...

Jos haluat sisustaa pihalla, tarjota ostaa erittäin tyylikäs huvimaja. Sen avulla voit käyttää enemmän aikaa ...

Tarjoamme taloudellinen vaihtoehto kompakti kylpyammeet baari. Pienestä koostaan ​​huolimatta 2.5h5 metriä, tämä huoneessa on ...

Tuomme huomiota erittäin jännittävä projekti kylpyammeet sahatavaran, rakennus, et voi vain kaunistella ...

Tämä versio amme on erittäin miellyttävä faneille ulkoiluun. Kun tällainen kylpy baari on erittäin tilava terassi, jossa ...

Jos rakastat ulkoilualue, hyvästä seurasta ja kuuma höyrysauna, tätä hanketta puutavara on sinun makuusi. Area ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin