Paksuus lattialevyn

Lattialaudat: mitat ja suoritusarvot

Nykyään on olemassa monia erilaisia ​​tapoja suojaa lattia kotonaan. Näin ollen erilaisten suurten ja lattia. Mutta on epätodennäköistä kukaan voi väittää, että sopivin kotiin, kaikkein luonnollisin ja orgaaninen aines on ollut ja on edelleen puu. Puinen lattialaudat ovat tunnustettu johtaja keskuudessa erilaisia ​​lattia. Viime vuosina suosio lattialautojen jälleen kasvaa, vaikka lukuisia muita vaihtoehtoja käsittelystä kerroksessa talossa.

Mikä on Batten?

soiro - profiili pala on valmistettu puusta, joka on tarkoitettu kattamaan lattialle. Ulkoisesti se on muodossa lovetun levyt, jotka on valmistettu massiivinen puukappale. Tällä tavoin ja tärkein ero lattialevyn lattialaudan viime get liimaamalla useita ohuita kerroksia.

Levyihin tiiviisti toisiinsa yhdistettyinä, ja jokainen niistä on ura (yksi reuna) ja kampa - toisella.

On selvää, mistä aineesta valmistettu lattia, toimii yksinomaan puusta. Näin ollen sen tulisi olla korkealaatuinen puu - ei vikoja, solmua, halkeamia tai tummenemista. Johtuen luonnonmateriaaleja lattialaudat - on ympäristöystävällinen lattiapinnoite, joka ei kykene aiheuttaa allergisen reaktion.

Sopivin materiaali puu- lattia - se on puu tammi, saarni, lehtikuusi ja mänty. Hieman harvinaisempi pähkinä, leppä ja haapa, koska nämä kivet eivät ole riittävän kiinteitä. Erittäin ei-toivottua materiaalia valmistus lattialautojen on puulajeja, kuten poppeli tai kalkkia.

Perus toiminnallisia ominaisuuksia lattialautojen

Kuten mikä tahansa muu lattia, lattialaudat on useita erottava. Heidän joukossaan ovat seuraavat:

 • kestävyyden ja luotettavuuden materiaali (tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, koska tämäntyyppinen puutavara jatkuvasti kokee suuria kuormia);
 • kestävyys materiaali (tärkeä ominaisuus, joka johtuu pääosin laatu ja puulaji, josta levy on tehty);
 • riittävän korkealle tasolle, lämpö- ja äänieristys;
 • korkea sietokykyä muodonmuutos;
 • ympäristöystävällisyys ja turvallisesta materiaalista.

Edut lattialaudan

Lattia on huomattava lista hyötyjä, jotka aiheutuvat sen tekniset tiedot:

 • juuressa lattialevyjen - luonnollinen materiaali;
 • lujuus ja luotettavuus;
 • erinomainen lämmöneristyskyky;
 • ympäristönsuojelun pinnoite;
 • antiallergisia ominaisuuksia;
 • materiaalin kestävyys;
 • kaunis ulkonäkö;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset.

Kaikki muu, lattialaudat - loistava tapa koristella sisätilojen talon, tekemään niin lämmin ja kodikas.

Haitat lattialaudan

Kuitenkin Batten on sen puutteet, joista:

 • vaikeus lattianhoitotuotteet lautojen;
 • taipumus hankausta ja naarmuja, kolhuja;
 • aine on herkästi syttyvää;
 • jollei rappeutuminen prosesseja;
 • voi muuttaa muotoaan ajan mittaan;
 • mahdollisuus välit lautojen, muutosten vuoksi niiden volyymien talvella ja kesällä.

Parametrit povoy levyt ovat sen leveys, pituus ja paksuus. Tärkeintä on koko lattialaudan hänen leveys.

Markkinoilla tänään löytyy lattialaudat 80-135 mm leveä. Standardin lattialaudan paksuus parametrit ovat seuraavat: 28, 30, 32, 35 ja 40 mm. Pituus lattialautojen voi olla 3, 4, 4,5 tai 6 metriä.

Käytännön kokemukset ovat osoittaneet, suosituin koko on keskustelufoorumin leveys 100-105 mm ja 30-35 mm.

Valitessaan lattialaudat leveys tarvitaan ensinnäkin harkitsemaan yleinen suunnittelu huone. Loppujen lopuksi se on liian kapea (tai päinvastoin, liian leveä) Lattiat sovitus ei ole millään sisustus.

Valitessaan levyn paksuuden on lähdettävä välinen etäisyys tiojättöihin niiden asennuksessa. Jos tämä etäisyys vierekkäisten jäljessä on suurempi kuin 70 cm, on tarpeen valita laudat suurempi paksuus.

Ensinnäkin, on tärkeää päättää, mitä tarkoitusta varten hallituksen tullaan käyttämään. Jos tarvitset aluksella, jotta "Raju seksi", sinun täytyy valita yksi, joka ei ole puutteita, vääntymisen ja mätää oksia. Laudat lattian viimeistelyyn yrityksen on oltava vakaa geometria ja ei ole solmua.

Vastuullisesti ja olisi toteutettava valintaan levyjen paksuus. Vähintään lattialaudan paksuus on 21-22 mm. On selvää, että valinta lattialaudan paksuus on ehdollistettu kuormat, jotka tuntevat oman kerroksen.

Paljon huomiota olisi kiinnitettävä puun laatua, jonka aluksella. Täällä seuraavat tekijät ovat tärkeitä:

 • Tällainen leikkaus;
 • läsnä solmua ja halkeamia;
 • prosenttiosuus vääntymisen materiaalia.

Käytännössä on Kahdella tavalla muninnan lattia levyt:

 1. niin kutsuttu "Parketti" menetelmä, kun levyt on aseteltu tasaiselle pinnalle liiman avulla.
 2. Tehdyn sisäpohjalevyt palkit.

Tämä menetelmä on usein kutsutaan "parketti", koska prosessi lattialautojen asennuksen ovat samanlainen prosessi munivien parketti tavallista. Ainoa ero on, että lattialaudat ovat, koska niiden huomattavan paksu, lisäksi kiinnitetty ruuveilla.

Käyttää tätä menetelmää asennus lattialaudat on välttämätöntä, että levyn pinta itsessään olivat täysin sileä. Tärkeä seikka tässä - on oikea valinta liimaa. Periaatteessa voidaan käyttää mitä tahansa liimaa: epoksi, polyuretaani tai hajallaan. Kuitenkin, jos lattialaudat on valmistettu eksoottiset lajit (kuten, esimerkiksi, pyökki), hiukkasmainen liiman tulisi välttää. Liiman on oltava vahva ja samaan aikaan, muovia. Näitä tarkoituksia varten pitäisi olla kunnossa yhden ja kahden komponentin polyuretaaniliimat.

Jos talossa on parketit kerrosten välille, tai joudut makasi lattialla huoneessa on korkea katto, se on parasta käyttää tätä menetelmää asennuksen.

Ensimmäinen, sinun täytyy asentaa ns viive, etäisyydellä 60-70 cm välillä. Käytettynä lag kerroksessa puupalkin, jonka poikkileikkaus on 50-70 mm. Laahaa on tarpeen kohdella antiseptistä.

Kuten äänieristystä lattialevyjen - voidaan suorittaa kevytsoraa Lattiatasoitteen tai mineraalivillaa vuode. Ja päästä eroon mahdollisimman paljon "drum vaikutus", väliseen tilaan lautojen ja palkkien täytyy antaa asfalttia tai sintipon.

Sitten alkaa prosessi suoraan sivelemällä lattialautojen. Yleensä Lattiat vahvistettuja harjun eteenpäin. Ensimmäisen laudan on kiinnitetty siten, että ruuvit estetty puinen lattia sokkeli.

Viimeinen vaihe on valaa lattialaudat on hionta, ja sitten - lakkaus valmiin lattiapinnan. Hiottu lattialaudat on ensin yli, sitten - ja pitkin lävistäjä. Lakatuille lattia on suositeltavaa käyttää lujat lakka. Lakka lattialaudat on sovellettava ainakin kaksi kerrosta.

Joten, lattialaudat epäilemättä tehdä kodin mukavampaa ja nautittavaa. Lattia - täydellinen, aika-testattu materiaali, joka on kestävä, kaunis, tyylikäs ja ympäristöystävällinen.

Kopioimalla materiaali on sallittua, kunhan asennus aktiivinen linkki sivustollemme.

Koko ja paksuus lattialautojen

Markkinat lattia talon on täynnä erilaisia ​​materiaaleja. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on ollut ja on edelleen puuta. Sen ympäristö- ja toiminnallisuutta kokoavat lattioihin listalla kaikkein halutuimmista materiaaleja.

Paksuus lattialaudat, niiden perusominaisuudet ansaitsee perusteellista harkintaa. Tämä mahdollistaa asentaa laatu lattiapäällyste oikein. Se toimii omistajien useita vuosia.

Tutkimalla kysymys, mitä olisi lattialaudan paksuus käytetään rakentamiseen tai korjaamiseen taloa, pitäisi ymmärtää perusominaisuudet materiaalin. Tämä kerros, joka kattaa profiloitu osa puusta. Hänellä on eräänlainen jyrsinosat. Se on tuotettu massiivipuuta tai useita ohuita kerroksia, joita yhdistää erityisellä tekniikkaa. Kohteesta lattia tällaisesta materiaalista merkittävästi eri elementtien mitat.

Muotonsa sen jälkeen, kun käsittely on kytkentäelementtien (vaiheet ja kampa). Haluavat täyttää kotiin kauneuden ja luonnon hienovarainen tuoksu puun, kannattaa suosia tämäntyyppistä lattia. Monet sen edut tekevät liittyvää materiaalia.

Lattia, jonka paksuus on hyväksyä järjestely tilojen, on useita ominaisuuksia. Kun valitset pitäisi kiinnittää huomiota materiaalin laadusta. Puuta ei saa olla mitään puutteita. Pöydällä ei ole hyväksyttävää solmua, kuoppia, hartsi taskut. Hyväksyttävää kuten halkeamia tai tummenemista.

Lattia on luonnonmateriaali, allergia ja ärsytys. Se soveltuu parhaiten sellaisiin tarkoituksiin tammi, mänty, tuhkaa tai lehtikuusi. Nämä lajit on riittävä kovuus. Harvinaisempien pehmeämpää pähkinä, haapa. Mutta poppeli tai lehmus kategorisesti ei sovellu lattia.

Asianmukaisesti valittu paksuus lattialautojen antaa tällainen päällystetään useita etuja. Lisäksi ympäristöystävällisyys ja esteettinen kauneus, on syytä huomata, hyvä lämmöneristys ominaisuudet.

Tämä "teploe9raquo; päällyste. Se paljain jaloin mukavasti seistä huoneenlämmössä huoneessa. Myös tämä materiaali on kestävää ja tukeva. Oikein kyytiin erilaisia ​​puun ei pelkää mekaanisista vaikutuksista. Käyttöikä niin kauan levyt.

Aineisto on positiivinen vaikutus ihmisen terveyteen. Se on voitava valita allergikoille. Ihmiset kärsivät hengityselinten sairauksista, on hyödyllistä hengittää ilmaa estereistä varattu puutavaraa.

Tämä materiaali on tunnettu kyvystään puhdistaa ilmaa eri taudinaiheuttajat. Siksi se on hygieeninen ja tyyppi kattavuus.

Sukeltaa kysymystä siitä, mitä pitäisi olla paksuus lattian aluksella, ja olisi otettava huomioon useita puutteita. Materiaali on altis monille vaikutteita ulkopuolelta. Hän pelkää korkea kosteus. Tällaisissa olosuhteissa voi aiheuttaa rasitusta, halkeamia, kehittäminen multaan. Myös, merkittävästi lämpötilan muutokset johtavat muutoksiin mitat päällyste-elementtien. Koska tämä saattaa vaikuttaa naarmuja, on välit levyt. Jos puun tehtiin joka päällyste-elementtien on käsitelty oikein, kosteus materiaali vaatimusten rakennuksen.

Siksi hankkia aineen täytyy vain laatua, luotettu valmistaja. Puu ei riitä kallio on nopeasti peitetty naarmuja, kolhuja, tahroja.

Tärkeää valinnassa mitat hallussa lattialauta. Mitat (paksuus, leveys ja pituus) valitaan riippuen vallitsevat. Nämä asetukset vaikuttavat luotettavuuden ja kestävyyden pinnoitteen.

Valita oikea paksuus levyt, on tarpeen ottaa huomioon välimatka palkit. Jos jokaisen elementin Tällaisen rakenteen sijaitsee viereisen vähintään 70 cm olisi edullista paksu levyt (35 tai 40 mm). Tällainen pinta kestää huomattavasti kuormia. Tärkeää on myös leveys kunkin aluksella. Tämä vaihtoehto valitaan mukaisesti suunnittelu huone.

Paksuus lautaa elementtitalot, omakotitalot riippuu käyttöolosuhteista. Asiantuntijat neuvovat ei ostaa tuotteen ohuempi kuin 22 mm. Jos paksuus on pienempi kuin tämän tason, aluksella voidaan käyttää vain seinä, katto.

Asiantuntijat neuvovat ennen ostoa Tällaisen päällysteen ottaa huomioon kuorman järjestetty lattialle. Jos huone on raskasta huonekaluja, kävellä paljon ihmisiä pitäisi ostaa lautoja.

Yleisimmin käytetty arvo tällaisten tuotteiden on yhtä suuri kuin 30-35 mm. Tämä on optimaalinen arvo. Ja aluslattian on erittäin sopiva massiivipuuta, jonka ansiosta keskimäärin vääristymiä solmua.

Viimeistelyyn turkki on tärkeää saada kartonkia vähintään vikoja. Alemman kerroksen (rouhinta) on paksumpi kuin ylempi (koriste).

Moderni lattialauta, joiden paksuus on valittu edellä esitetyn mukaisesti parametrit voidaan tehdä useilla tavoilla. Osia lattiapinnoitteen voivat olla kiinteitä tai saumattu. Jokaisella lajilla on omat etunsa ja haittansa. Nivelletty levy on valmistettu liittämällä kaksi tai useampia matriiseja puuta. Tätä lajia on annettava etusija paksuja tuotteita. Ne eivät ole yhtä kestäviä kuin kiinteät levyt.

Tällaisia ​​tuotteita on merkittävä etu. Tämän tuotannon tekniikka mahdollistaa tekemään laudoista ilman solmua, epätasainen. Ne ovat tasaisempia ja sopii koristamaan valmiin lattiapinnan.

Koko kirjoitusten myös kestävämpi. Niiden paksuus voi olla pienempi kuin saumattu lajia. Mutta joskus törmännyt oksia, pieniä muodonmuutoksia.

Edullinen ja korkealaatuinen board

Päättää, mitkä paksuus lattialaudan on optimaalinen tila, emme voi jättää huomiotta materiaalin kustannukset. Se riippuu monista parametreista. Mitä paksumpi elementit lattiapäällysteen, sitä kalliimmaksi se tulee maksamaan asennuksen. Siksi on tarpeen ostaa sopivia tällaista materiaalia.

Kun ostat on tarpeen kiinnittää huomiota kosteuspitoisuus puuta. Sen taso ei saisi olla enempää kuin 14%. Jos tämä suhde on korkea, materiaali muuttaa muotoaan ajan mittaan. Tämä ominaisuus ei kannata säästää. Kestää hyvin tällaisten kielteisten ilmiöiden havupuusta (mänty, kuusi). Ne ovat edullisesti. Siksi esitetään rodut ovat ihanteellisia koristamaan lattialle.

Tammea ja Ash myös kestää lämpötilan ja kosteuden. Se on kestävä, kestää mekaanista rasitusta puuta. Mutta niiden hinta on kalliimpi versiot edellinen materiaali.

Miten laskea, kuinka monta

Paksuus lattialautojen laskettu laskentaprosessin, materiaalin määrä ostohetkellä. Tällöin pinnoite myydään kuutiometriä. Jotkut valmistajat ovat pakkauskartongit merkitty neliömetriä.

Molemmissa menetelmissä on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä alueella otetaan huomioon myyntiin toteuttaja. Häikäilemättömät myyjät voivat löytää kartonkia sen kiinnikkeet. Esimerkiksi työpinta tuotteen on 36-135 mm. Mutta yhdessä rakojen, sama kohde on koko on 37-141 mm. Jos tällaiset lattialaudat on toteutettu kuutiometriä, tämä luku nousee tarpeettoman korkea arvo 41-149 mm.

Ostaja tässä tapauksessa huomattavasti liikaa. Se tapahtuu niin, että elementtien mitat lattiapäällysteen myyjä lainkaan kierrosta. Kustannukset lattian menee paljon enemmän kuin valmistajan ennakoimalla tavalla. Estääkseen petoksia tulisi kiinnittää huomiota todellinen koko Pintalattian elementtejä. Parempi tarkistaa todellisen koon hallitsija yksin.

Lukemisen jälkeen kyseinen ominaisuus, paksuus lattialautojen voidaan valita kaikissa suhteissa optimaalinen päällyste-elementtien. Se takaa laadun ja kestävyyden lattiamateriaali. Oikein valittu paksuus kannen kunkin jäsenen johtaa oikean kuormituksen jakautuminen. Laadun tarkistamiseen materiaalien hankintaan sekä kiinnittämällä huomiota muita yksityiskohtia, voit ostaa todella laadukkaita aluksella.

Mikä on paksuus riman on sopiva kerros

Jos haluat asentaa talon puulattia, on otettava huomioon ominaisuudet tietyn tyyppinen hallituksen, sen laatu ja paksuus, sekä joidenkin Kerrosten voidaan käyttää. Lattialle lähitulevaisuudessa ei ole korruptoitunut, eikä rassohlis aluksella ja alkoi narista, on oltava oikein vastasi lattialaudan paksuus. Erityisesti tämä parametri sekä lineaarisia mittoja ja suunnittelu kokonaisuutena, on ratkaiseva tekijä korkealaatuisen seksi.

On olemassa erilaisia ​​lattialaudat, joita käytetään tiettyihin tarkoituksiin. Voit tavata normaali lauta, parketti, rivitalo, apajille. Ymmärtää, miten lattialauta paremmin, kannattaa harkita kummaltakin erikseen.

Tämän tyyppinen lauta voi olla sekä yhtenäinen rakenne ja tehtävä puuraaka-aineen, ja polymeerit. Siinä on kuvioitu liukumaton pinta, joka on mukava kävellä paljain jaloin.

Kansi on valmistettu puusta on usein valittu regenerointi kesän pieni rakennukset, jotka ovat alle päällyste, ja sen ulkopuolella. Toisessa tapauksessa päällystetään erityisellä lakalla lisäämällä antiseptistä (lukea: "Miten tehdä kuistilla terasseille omiin käsiinsä").

Useimmiten, että Kyseisten levyjen valmistuksessa käytetään puun, joilla on korkeampi tiheys, joka ei pelkää aggressiivinen ulkoisille vaikutuksille, kuten sade, lumi ja auringonvaloa. Tämä ympäristöystävällinen materiaali pystyy luomaan todella mukava tunnelma terasseilla ja huvimajat.

Kansi lauta, jonka mitat ovat varsin erilaisia, usein valmistettu siperianlehtikuusen.

Valinta lattialaudan tietyssä tapauksessa voi vaihdella, esimerkiksi:

 • Jos olet määrittämässä kuisti, huvimaja tai terassi, se on parasta valita pitkä ja leveä levyt.
 • Puutarha polkuja sopii paremmin lyhyen ja massiivinen palkit, joka loi polku kohtisuorassa esikäsitellylle alustalle.
 • Kapea laudat ohut soveltuvat parhaiten kaunistamiseen ympärillä altaat, telttojen ja muita suojauksia.

Markkinoilla löytyy terasseille nämä mitat:

Järjestämiseksi valittujen raitojen laudat niiden koot ovat seuraavat:

Voi tilata tai muita mittoja voidaan muuttaa millään tavalla.

Lisäksi puu polymeeri -patiolautaa käytetään usein valmistuksessa kannet, selvittämisestä lähellä allasalue, sekä asunnot, paalusolmu aidat ja muita vastaavia rakenteita. Tämän tyyppinen lauta on tyhjä sisältä tilan, ja väliseinä. Tämän lisäksi lujuus saavutetaan, aluksella on pidempi, ilman tuhotaan, kun taas se on hieman helpompi levyt massiivipuuta.

Lattia puusta-polymeeri-aluksella on useita etuja, mikä tekee siitä erittäin suosittu.

Tärkeimpiä etuja ovat seuraavat:

 • ei pelkää haitallisia vaikutuksia ympäristöön ja lämpötila vaihtelee paljon;
 • lattia on miellyttävän tuntuista, se on vaaratonta ihmisen elimistöön;
 • Se näyttää erittäin mukava ja viihtyisä järjestetty alueelle hankkii;
 • On monia sävyjä materiaalista;
 • Se ei vaadi paljon vaivaa asennukseen.

Polymeeri-Kansi on tehty tällaisiin kokoihin:

Toinen vaihtoehto, jossa käytettävän kartongin lattialle - se on lattialauta. Tämä hieno materiaali on aina erityisen arvostettuja ja katsotaan parhaiten luokkansa. Lattiat tällaisesta materiaalista olla kiinteässä, ja koska niiden paksuus, he voivat säästää lämpöä huoneeseen.

Parkettilauta on kolme kerrosta, vuorotellen kohtisuorassa suuntaan puukuituja. Näin ollen materiaali saa suuremman lujuuden, joka ei salli sitä joustaa jopa johtuu mekaanista rasitusta, korkea kosteus tai liiallista kuivumista.

Rakenne lattialaudan:

 • kerros alapuolelle, joka koostuu kuivattiin kuusilaudoille, jonka paksuus on 8-10 mm;
 • toisen kerroksen tai kuitulevystä tai havupuusta lankut;
 • viimeinen ylempi pintakerros on viilu tammi, koivu, tuhka ja muut hedelmäpuut.

Jos paksuus lattialaudat on enintään 7 mm, kuten lattiat voidaan asettaa vain yhden kerran, se ei voi ottaa talteen käyttämällä hionta. Suurin että voit ottaa sen jälleen avata maali, ja sitten, jos pinta on vailla vakavia vaurioita.

10 mm levy voidaan palauttaa kerran, jossa on pintakerros voidaan poistaa 2mm materiaalia.

Hiominen ja soveltuu myös nousta 12 mm, mutta sen etuna on se, että se voidaan asettaa päälle lattialämmitys.

Useimmiten hankkia lattialaudan paksuus on 15 mm, koska tällaiset levyt on jo erityinen lukot ja voidaan korjata useita kertoja.

Levyt, joiden paksuus on 20 mm tai enemmän käytetään annetun toimistoissa, sosiaalisia ja kulttuurilaitokset. Heillä on vieläkin lujempia, lisäksi he pystyvät hyvin pitkiä kestävät suuria kuormia ja liiallinen kosteus. Ne ovat myös kiinnitetty avulla lukot.

Maksimi lattialaudan paksuus, joka löytyy markkinoilta, on 22 mm. Tällaiset lattiat on säädetty, yleensä sisällä julkisten rakennusten suuren voimakkuuden ihmisvirtojen. Usein käyttää menetelmää annetun kannella, joka pidentää lattian (Lue myös: "Mikä on kannella hallituksen puutarhassa - Valitse").

Eristää alla olevan lattian lattialauta voidaan asentaa 2 millimetrin substraattia

Lisäksi on luonnollinen aluksella lattialle - joista valita tietyssä tapauksessa, jotka perustuvat paksuuteen ja Rotu kuvata alla:

 • havupuut ovat useimmiten käytetään asuinalueilla;
 • kylpy tavallisesti edullista, Linden tai haapa;
 • lehtikuusi sopii koristamaan terassit ja huvimajat.

Luoda numeerinen lattia olisi sovellettava vain korkealaatuisia materiaali urille, pahempaa lajikkeita voidaan käyttää karkeana pinnoitteella.

Neuvoja valinta lattialaudan

On neljä puulajeja käytettävissä ostajalle:

 • ykkösluokan - tällaiset jäsenet eivät solmua. Sukupuoli niistä on todella kaunis, varsinkin ilman maalausta. Siten, säilyttää luonnollinen väri ja rakenne, ja lattia voidaan kattaa erityinen lakka, öljy tai vaha.
 • 1. luokan - on tällainen materiaali on läsnä pieniä kirkkaita solmua. Tämä lauta avaamisen jälkeen lakalla tai vahalla näyttää aika hyvältä.
 • 2. luokan - tällaisista levyt löytyvät hieman hämärä pyörteitä. Lisäksi ne ovat enemmän mukana. Nämä lattiat ovat parempia maalata.
 • kolmannella luokalla - täynnä solmua, levy voi olla kaareva. Useimmissa tapauksissa tällainen materiaali käytetään karkea turkki tai munivan pohjakerroksessa latoja ja varastointi.

Hallitus Puun voi olla 25-60 mm. Tiloissa, joissa asemassa viive 400-600 mm, on suositeltavaa käyttää jonka paksuus oli 30-35 mm. Jos välillä kuluu 700 mm, hallituksen on oltava paksumpi vähintään 40-60 mm. Rimat leveä on myös mukava.

Päätä mitä levyt tarvitsevat seksiä, sinun kannattaa harkita seuraavia:

 1. On välttämätöntä valita kuivan levyt.
 2. Vuonna kuivaa puuta soinnikkuutta, on tarpeen siirtyä.
 3. Pinnan hallituksen on oltava täysin sileä, mukaan lukien sen reunat. Warped levyt tulee olemaan erittäin vaikea asentaa.
 4. Puu pitäisi olla luonnollinen värisävy-sininen ja valkoinen plakki, muuten se heikkenee nopeasti.

Kansilaudoituksen kerros aluksella olisi rako ja tappi, joka sijaitsee eri puolilta. Laadullinen lajit kuten pohja levyt on varustettu urilla ilmanvaihto, ne ovat yleensä 2-3.

Jos tarkoituksena on suunnitella perusteellinen kestävän sukupuoli kaikkia sääntöjä, niin se on kaksikerroksinen. Säädettiin ensimmäisen Alustan, ja vasta sen jälkeen viimeistely. Koska alempi kerros ei ole näkyvissä, eivät tarvitse erittäin korkealaatuista materiaalia, ja se sopii. Tärkeintä on tehdä vahva, ja että sillä on hyvät lämmöneristyskyky. Näin ollen aluksella aluslattioita on parempi valita miten paksumpi.

Voit käyttää lämpökäsitellyillle on parasta, jos ne ovat uritettu, jotta ei tuhlata aikaa poistamisesta halkeamia. Niiden paksuus tulisi olla vähintään 25 mm. Valmiiksi ne on käsitelty bakteerilääkkeen. Leveys lattialaudan tässä tapauksessa ei ole niin tärkeää.

Jos et anna varoja ostaa terasseille, tässä tapauksessa sopii myös levyt, 25-30 mm. Tällöin sinun täytyy viettää hieman enemmän vaivaa tiivistämiseen mutaa kaikki välit levyt. Tällainen seos, saatetaan tahnamaisen tilaan, kattaa koko alueen aluslattian.

Clay ei häiritse lattialle ja lämmittimen "hengittää", koska se on materiaali luonnollista alkuperää. Tällöin materiaali kestää kauemmin. Vasta kun savi on täysin kuiva, voidaan asettaa eristetty kerros, ja sen jälkeen - viimeistely lattiaan mitään lattiapäällysteen. Tyypillisesti valmiin lattian riittävä paksuus on vähintään 30-40 mm.

Lattialle toimi niin kauan kuin mahdollista, älä kitsastella paksuus hallituksen ja yrittää ostaa laadukkaita materiaalista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin