Paksuus laattaliima

Suurin ja pienin paksuus laattojen liimat laattojen

Korjaus - se on monimutkainen ja pitkä, ja sinun täytyy valmistautua siihen huolellisesti. Valitse yleinen ajatus, luoda projekti ostaa materiaaleja, kutsua taiteilijoita. Ja älä unohda oikein laskea, kuinka paljon sinun tulee tapetti, laatat tai liimaa, joka ratkaisevalla hetkellä ei tarvinnut pudottaa kaiken ja ajaa takaisin varastoon.

Tänään haluamme puhua siitä, mitä pitäisi olla paksuutta laattaliiman. Tyypillisesti tämä hetki aiheuttaa eniten vaikeuksia aloittelijoille alalla korjaus- ja koristelu tiloissa.

Jos et ole koskaan joutunut käsittelemään liimaamalla laatat, suosittelemme soittaa asiantuntija. Meidän on otettava huomioon useita tekijöitä laskelmissa. Tämän materiaalin tyyppi, koko ja pinnan laatu. Esimerkiksi, eri määriä liimaseoksen, joka tarvittiin aiheuttamaan laatta ja graniitti.

Tietenkin voit pyytää konsulttia kaupassa. Hän tietää, mitä paksuus laattaliiman suositellaan valitsemallesi verhous materiaalia. Tällöin säätö on tuotettava itse konsulttina ole tietoa pinnan laatu.

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että kaikki seinät ovat sileät. Näin ollen, keskimääräinen paksuus on valittu ja laattaliimojen. Vaan niitä sovelletaan yksi neliö eri paikoissa ja yrittää vähän ravistella. Jos kaikkialla hän menee täysin suorat - olet onnea, tai olet jo tasaiselle pinnalle. Useimmiten, laatat alkaa "igrat9raquo,, mikä tarkoittaa, että kaikki laskut ja kuopat täytetään liimalla, mikä lisää merkittävästi virtausnopeutta.

Mutta tämä on huonoin vaihtoehto, koska sen jälkeen liimaamalla laatat seinälle lepäävät sujuvasti suuresti pahentaa ulkonäköä. Näin ollen olemme aseistamassa mitä tahansa materiaalia (kipsi "Alineks9raquo," Vetonit9raquo;) ja aloittaa tasoitus pinta. Kun se on täysin tyhjä, jolloin se kuiva, ja voit päästä asiaan.

Kaupoissa tänään, upea valikoima materiaaleja, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Yleensä konsultti tarjoaa:

 • Sementtipohjaisen. Tämä on erityisen kuiva sementin, hiekan ja pehmittimet. Työ on erittäin helppoa häntä, laimennettiin vedellä ja levitetään seinään. Kuitenkin verrattuna muihin materiaaleihin, joilla on samanlainen vaikutus, se on viettää melko paljon. Paksuus laattaliima riippuu työn luonteesta. Kun laattojen ja seinälaatat lattialla se on erilainen. Jos käytät laatat, seinän olisi sovellettava noin 5-7 mm koostumus. Kuitenkin raskaiden ja paksuja laattoja voidaan tarvita laittaa 7-9 mm, jotta niitä on pidetty jo pitkään.
 • Kaksikomponenttikuituja liimakoostumusten - on epoksihartsia ja katalyytti. Tuloksena on erittäin viskoosinen seos, joka muodostaa vahvan sidoksen pinnan kanssa. Paksuus laattaliima asennuksen aikana on minimaalinen. Jos laatta ei ole liian raskas, sinun täytyy laittaa korkeintaan 5 mm.
 • ANOVA, yksi-komponentti liima - seos, joka perustuu Smolnya komponentteja. Vakavuudesta riippuen laattojen ja virheiden läsnäolosta seinällä on tarpeen laittaa seinälle 3-5 mm. Tämä riittää tekemään korjauksen oli täydellinen vuosien varrella.

Kaikista vaihtoehdoista, joita esiintyy nykyään kaupoissa, ihanteellinen seinäpinnat on keraaminen laatta tai laatat. Toinen vaihtoehto on helppokäyttöinen. Optimaalinen paksuus seinälaatat katsotaan 4-9 mm. On otettava huomioon, ja sen kehä. Toisin sanoen, paksuus kasvaa ja pinta-ala kasvaa. Pienellä laatta työstä helpompaa, mutta vaikeampi poimia kuvan. Liian ohut tuotteet ovat heikkolaatuisia ja ovat hyvin hauraita, ja liian massiivinen voi jonkin ajan kuluttua alkaa pudota.

Jotta voidaan kattaa lattialle tehokkaasti ja pitkään, on muistettava, että hyvä laattaliiman. Kulutus ja paksuus - arvo muuttujia, mutta yritämme hahmottamaan rajoja, jotka auttavat sinua navigoimaan. Minimaalinen liimakerros voidaan sijoittaa lattialle, on oltava 9-11 mm. Samaan aikaan asiantuntijat suosittelevat ohjaavat paksuutta valitun laatta. Tyypillisesti lattia otetaan vähintään 10 mm. Jos päätät luoda mosaiikki lattian pieniä palasia, on mahdollista käyttää pienempää kerros.

Väärinkäsitys monia ihmisiä, jotka ensin harjoittavat korjaus, haluttomuus tasolle lattiapintaa ennen liittämistä laatat. Kaikki puutteita suunniteltu tasoittamiseksi, koska liimakerros. Itse asiassa paljon parempi laittaa tie ulos sementtiä, ja sitten myöhemmin facecoat. Siksi vatupassin avulla, tarkistaa, kuinka paljon seksiä olet tasainen. Jos tämä ei ole ongelma, niin Arm hammastetulla lastalla oikealle sinulle aalto (3, 5, 11 mm) ja vain makuulla liimakoostumus. Muuten se on tarpeen suorittaa mittauksia jatkuvasti.

Paksuus laattaliima lattiaan tulisi olla sama koko pinnalla, tai se voi osoittautua vikojen tai kuperuuden. Kaikki viat välttämättä johda kutistuminen lattia, joka on erittäin ei-toivottu.

Maksimi paksuus laattaliima

Älä unohda, että tärkeintä ei ole vain läsnäolosta / poissaolosta vikoja, mutta myös rakenne lattian ja laattoja käytetään. Siten, betoni ja graniitti huokoisuus on suuri, ja näin ollen osa liimaseoksen imeytyy niitä. Jos pinottu graniitti muovia tai puuta, se on parasta käyttää epoksi-pohjaisia ​​ratkaisuja, kun liima levitetään 2-5 mm paksu.

Jos lattia on konkreettinen huoneessa, se on parempi ottaa sementin koostumusta. Paksuus laattaliima asennuksen aikana voi olla jopa 12 mm, mutta tämä on lopullinen raja. Muista, että kun sellaiset tekijät pinnan tulee kuivua useita päiviä ennen kuin huoneeseen voi tulla. Seinien sen soveltaminen ei voida hyväksyä, on parempi valita muita yhdisteitä, jotka voidaan sijoittaa ohut kerros.

Kuinka paljon materiaalia tarvitaan huoneeseen

Ensin täytyy laskea kuinka monta neliömetriä sinun tulee liittää laatat. Emme vatvoa tätä. On olemassa useita menetelmiä, joiden avulla on mahdollista tietää määrä liimaa haluat ostaa.

 • Jos tiedät tarkka tuotemerkki, joka ostaa, sitten mennä valmistajan sivuilta, kirjoita mitat huoneen, kukin laatta ja saada tulos kiloa.
 • Toinen vaihtoehto on monimutkaisempi. Esimerkki: hyväksyä liima kulutus 1,3 kg 1 m2. Ruudun koko on 30 * 30 cm edellyttää paksuus 4 mm. Näin ollen virtaus määrä alustava 5,2 kg / m 2. Eli suuruisella alueella 10 neliötä. m kestää 52 kg liimaa. On käynyt ilmi, että jokaista neliömetriä jatkuu 5,2 kg. Mutta jos laatta mitat vaihtelevat, sinun täytyy uudelleen katsomaan paksuinen kerros ja laskemaan uudelleen koko kaavaa.
 • Voit karkeasti arvioida tulevia kustannuksia. Tehdä tämän, otamme ½ levyjen paksuus ja keskimääräinen virtausnopeus valitun liiman. Lisääntyä ja saada tarvittava määrä.

On parasta ensin käydä kaupassa ja tässä valita, mikä materiaali soveltuu parhaiten korjauksia.

 • Unis liimaa. Tämä valmistaja tuottaa noin 10 eri tuotteita, mutta laattaliima virtaamaan 1m2, jonka paksuus on 1 mm: n pinnoite on sama, 1 kg.
 • Geresit. Ruudun koko on 15 * 15 vaaditaan 2,5 kg / m2. Mitä suurempi alue, sitä suurempi kulutus. Jos arvo jokaisen neliön on 40 * 40, sinun tulee olla 4,7 kg / m 2.

Samoin voimme nähdä kustannukset kunkin tietyn merkin. Älä unohda, että mitään työtä saa parhaiten master, joten se esitetään korjaus, yrittää saada apua asiantuntija.

Mikä olisi paksuutta laattaliiman + video

Laattojen - vastuullinen tehtävä, joka edellyttää oikea lähestymistapa, koska laatta ei ole halpaa, mutta jos kyseessä on epäonnistu perekleit se ei ole niin helppoa, ja se ei ole aina mahdollista. Siksi on tärkeää noudattaa asianmukaista olosuhteet siirtää töitä asennuksesta ja laatoitus. Yksi tärkeimmistä muuttujista, joka vaikuttaa laatuun vuorauksen ja kesto sen elämän, on paksuus laattaliima.

[Klikkaa kuvat

Laattojen - vastuullinen tehtävä, joka edellyttää oikea lähestymistapa, koska laatta ei ole halpaa, mutta jos kyseessä on epäonnistu perekleit se ei ole niin helppoa, ja se ei ole aina mahdollista. Siksi on tärkeää noudattaa asianmukaista olosuhteet siirtää töitä asennuksesta ja laatoitus. Yksi tärkeimmistä muuttujista, joka vaikuttaa laatuun vuorauksen ja kesto sen elämän, on paksuus laattaliima.

Miten määrittää oikea paksuus laattaliima

Se, että "oikea" paksuus, sopii kaikkiin tilaisuuksiin, ei ole olemassa. Paksuus voi vaihdella ja se riippuu useista tekijöistä:

koon ja painon laatta;

päällysteen tyyppi (katto / seinä / lattia).

Tietenkin, tärkein vaikutus paksuuden laattaliima on ensimmäinen kohde luettelossa - koon ja painon laatat. Yleensä laatta paino on suoraan verrannollinen sen koko, kuitenkin mukavuuden kerros määritetään koko laatan osa.

Siten, että laatat puolella 50 mm riittää, että sovelletaan liimakerroksen 3 mm, virtausnopeus kuiva-aines muodostavat enintään 1,8 kg / m.

Laattojen side 100 mm laattaliima paksuuden tulisi olla noin 4 mm, liiman kulutusta, kun tällainen kerros on jossain 2 kg / m.

Jos osapuoli laatat on 150 mm tai laatan mitat 100 x 200 mm: n - kerros laastia tulee olla 6 mm, liiman kulutus nousee tuolloin 3-3,5 kg / m.

Varten laatat sivut 20 ja 25 cm liimakerroksen tulisi olla yhtä suuri kuin noin 8 mm, liiman kulutus on tällöin noin 3,6-4 kg / m.

Jos osapuoli laatat on 300 mm - laasti paksuus on 10 mm, liimakerros niin virtaus nousee 4,5-5 kg ​​/ m.

Käytännössä jopa kokenut asentaja ei aina kykenee kestämään tarpeen optimaalisen tartuntalaasti ratkaisu. Alkaa puhua velho ja ei ota huomioon näitä taitoja hankitaan vain muutaman vuoden, ja ensimmäinen yritys ylläpitää oikea paksuus laattaliiman on epätodennäköistä. Siksi työskennellä asennus laatta on parempi käyttää erityistä hammaslastalla, jonka avulla ei ainoastaan ​​säilyttää melko tarkka annostus ja liimakerroksen, mutta myös helpottaa työtä.

Ensinnäkin, kun lastalla tai kammalta liima on jakautunut tasaisesti sitovan pinnan ja ilman huokosia laatat.

Toiseksi ylimääräinen liima ei ajeta kaikkiin suuntiin ja ei häiritse asennusohjelma, mikä vaikeuttaa työtä. Sotkee ​​liimalla laatat tarvitsevat aikaa pestä, tai kovettuu, se tarvitse repiä irti pinnasta, joka voi vaurioittaa laatat.

Kolmas, lastalla mahdollistaa erittäin tarkan säädön halutun paksuuden liimakerroksen liuosta ja sen tarkka kestää.

Siten käyttämällä mittaustyökalu, et vain yksinkertaistaa työtä vaan myös minimoimaan kulutuksen liima ja kiinni oikeat parametrit ja asennus ehtoja, joilla on myönteinen vaikutus laatuun ja kattavuutta sen käyttöikää. Paksuus kerroksen laattaliima - tärkeä rakenteellinen parametri, joka määrittää vahvuus laatta tarttuvuus alustaan, joten pitäisi pysyä kerros valmistajan suosittelemia.

kopioi Build-Chemi.ru. Tekijänoikeudella suojattuja

Polyuretaaniliimat - synteettinen liima, joka on saatu käytettävien aineiden synteesiin polyuretaanit. Polyuretaanit - ovat polymeerejä, jotka ovat kalvon muodostavia aineita, joilla on parannettu kestävyys bensiiniä, happoja, öljyjä ja muita syövyttäviä aineita

Laattaliiman vedenpitävä mahdollistaa päin työhön nopeasti ja tehokkaasti

Kuumuutta kestävällä liima laatat pinotaan keraamiset klinkkeriä laatat, eristysaineet, betoni lohkot, luonnonkivi, lasi, mosaiikki, puulevyjen

Liima laatat pakkasta ei pelkää lämpötilaerojen, ei muuta muotoaan, on korkea lujuus ja korkea tarttuvuus

Kun työskennellään valmiita liimat eivät vaadi kehittyneitä ja likainen työ jalostukseen seoksia, Makasin laattaliima valmis laatta nopeasti ja helposti

Polyuretaani kaksi-komponentti liimoja käytetään liimaukseen PVC laatat, keramiikka, keramiikka, betoni, metalli, puu, polystyreeniä imukykyinen ja ei-imevä, myös teollisuuden ja urheilu lattia

Usein käytetään rakennusten päällystämiseen jatkuvasti kastunut: uima-altaat, suihkutilat, maisemoitu lampia ja suihkulähteitä

Liima keramiikkagraniitista Ceresit CM 14 kovettuu nopeasti, injektointi voidaan suorittaa 3 tuntia, käytetään sisä- ja ulkokäyttöön

Liima-levitetään mastiksia KH 2 ulkoverhous, joka on kumaroni-neyritovuyu seos etyyliasetaattiin, sekoitettavaksi bensiiniin suhteessa 1-1

Jos osaat liimata laatat kipsilevyä, voit tehdä sen itse

Kylpyhuone - ei ole vain tilaa vesihoidot, vaan myös paikka.

SOUDAL, maailman suurin valmistaja polyuretaanivaahtojen ja yksi johtavista.

Toukokuussa 2017 uusi tuote yritys "Saint-Gobain" on nyt saatavilla Venäjän markkinoilla.

Lopussa 2016 Novosibirsk, läsnä ollessa kuvernööri Novosibirsk alueella.

Kotimaisen tuotemerkin "Basics" ilmoittaa tuotannon aloittamista laadukkaita.

Brändi "Basics" on kotitalouksille vielä toisen kehitystä.

Tänä vuonna yhtiö «Murexin» laukaistiin massatuotantoon seuraavaksi.

"Mapei" Yhtiö esittelee uuden linjan "Ultralite" tuotteita, jotka.

Huoli «BASF» ilmoittaa tuotannon aloittamista sen eräiden laattaliiman.

Yksi johtavista Vaahtobetoniasuintalot Venäjällä, yhtiö "H + H", äskettäin.

TM "-periaatteella" julistaa alussa toimitukset kotimaan markkinoille kaksi uutta tuotetta.

Venäjän markkinat ovat äskettäin esittänyt toinen uutuus TM "-periaatteella."

oli uutuus valikoima TM "-periaatteella" laattaliimojen - tuotteen.

Yritys «Litokol», yksi Euroopan johtavia laadukkaita.

Asiantuntijat Chemical Corporation «Wacker» on hiljattain ottanut käyttöön uuden.

Yhtiö "Saint-Gobain" laajennettu valikoima tuotteita viime vuoden syksyllä.

Kotimarkkinoilla rakennusmateriaalien on uusi edessä naula TM «Dali».

Laattaliiman vedenpitävä mahdollistaa päin työhön nopeasti ja tehokkaasti

Kuumuutta kestävällä liima laatat pinotaan keraamiset klinkkeriä laatat, eristysaineet, betoni lohkot, luonnonkivi, lasi, mosaiikki, puulevyjen

Liima laatat pakkasta ei pelkää lämpötilaerojen, ei muuta muotoaan, on korkea lujuus ja korkea tarttuvuus

Kun työskennellään valmiita liimat eivät vaadi kehittyneitä ja likainen työ jalostukseen seoksia, Makasin laattaliima valmis laatta nopeasti ja helposti

Lattia valmistautuminen laatoitus uudessa asunnossa on erilainen toimintaperiaate

Polyuretaani kaksi-komponentti liimoja käytetään liimaukseen PVC laatat, keramiikka, keramiikka, betoni, metalli, puu, polystyreeniä imukykyinen ja ei-imevä, myös teollisuuden ja urheilu lattia

Usein käytetään rakennusten päällystämiseen jatkuvasti kastunut: uima-altaat, suihkutilat, maisemoitu lampia ja suihkulähteitä

Liima keramiikkagraniitista Ceresit CM 14 kovettuu nopeasti, injektointi voidaan suorittaa 3 tuntia, käytetään sisä- ja ulkokäyttöön

Liima-levitetään mastiksia KH 2 ulkoverhous, joka on kumaroni-neyritovuyu seos etyyliasetaattiin, sekoitettavaksi bensiiniin suhteessa 1-1

Jos osaat liimata laatat kipsilevyä, voit tehdä sen itse

Ota yhteyttä: +7 (967) 044-3159

Moderni rakennus KEMIAA

Paksuus lattialaatat liimalla - luottavat omaan

Jos aiot antaa laatta tai graniitti jokaisella omistajalla on miettinyt, mitä paksuus laattaliiman on optimaalinen. Tietenkin jokainen isäntä on hänen oma mielipiteensä tästä asiasta, mutta on olemassa tietty tekniikka, josta hyödyntää.

Ihanteellinen vaihtoehto olisi antaa pinoaminen Tile ammattilainen, mutta jos sinulla on rajoitettu taloutta tai haluavat omin käsin tarttua perusasiat taiteen laatoitusta, on tarpeen tietää joitakin vivahteita, jotka auttavat paitsi virheiden välttämiseksi, vaan myös tehdä laatutyötä.

Paksuus laatat liima riippuu koosta ja tyypistä laatat, pinnan laatu ja valinta liimakoostumuksen

Paksuus lattian tai seinän laatat liima riippuu useista tekijöistä:

 • koko käytetystä materiaalista;
 • pinnan laatu;
 • tyypin laatta;
 • valinta liima.

Kuten käytäntö osoittaa, paksuus lattialaatat riippuu sen koosta - isompi se on, sitä paksumpi. Ja on luonnollista, koska ohut ja isokokoisia on erittäin hauras, mikä tekee materiaalista ei ole vain hankalaa vuori, mutta myös epävakaa toiminnassa. Ohuin paksuus pidetään seinälaatat ja mosaiikit, mutta graniitti, päinvastoin, on johtaja tämän parametrin. Laatta paksuus on myös riippuu suurelta osin siitä, missä se aiotaan käyttää, koska tämä parametri vaikuttaa kulutuskestävyys keraamiset laatat. Voit valita seinään, lattialaatat ja posliini laatat. Maamme ja ulkomailla, omat standardinsa materiaalin koot ja tehdä siitä helpompaa, puhumme seuraavasta taulukosta:

Vakiomitat

Muista, että korkea-laatu laatta, valmistettu noudattaen kaikki tekniikka on tasainen paksuus koko alueella, ja muoto laatta on tasainen, jossa ei ole näkyviä käyrät ja pullistumat.

Mitä vaikuttaa paksuus liimakerroksen

Ei ole yleistä paksuutta, eikä mikään yksittäinen laatan paksuus materiaaleista. Kerätä tarvittavat tiedot pakkauksessa seoksen kanssa, mutta useimmissa tapauksissa se riippuu koosta ja painosta suojamateriaalin. Ja edes kohdetta laatta täällä ei ole merkitystä. Asianmukaisen liiman pitkälti vaikuttaa materiaalin virtausta ja myöhemmin laatta toimintaa. Jokainen valmistaja pakkauksessa ilmaisee arvioidun kulutuksen, joten se on helppo laskea tarvittava määrä seoksen tehdyn hankitun materiaalin. Kuitenkin, nämä tiedot ovat keskiarvo ja ei oteta huomioon joitakin ominaisuuksia, jotka vaikuttavat ei ainoastaan ​​paksuus levitetyn kerroksen, mutta myös sen kulutukseen koko.

Pääsäännön, joka toimii, kun valitaan liiman paksuus - on suurempi suihkujen, sitä paksumpi liimakerros.

Jos pinta on vuorattu, karkea, paksuus liiman vaihtelee riippuen käytettävissä olevien ääripäiden. Minimoimaan kulutuksen materiaalia, joskus on suositeltavaa turvautua tasoitus pohja laastarit, vaneria tai kipsilevy. On syytä kiinnittää huomiota itse materiaali. On osoitettu, että annetun laatta kerros vaatii vähemmän liimakerros, mutta sen sisäpinta on riittävän huokoinen, mikä merkitsee sitä, että ylityksiä liima valmistettu ilman tarkkailemalla tekniikkaa. Mutta posliini ei voida sanoa, koska se on pienempi tarve tehdyn kerroksen liiman liuosta.

Kaikki liima seos voidaan jakaa yhden ja kahden komponentin. Ensimmäinen suoritusmuoto - on valmiita ratkaisuja, jotka ovat läsnä koostumuksessa hartsin tai polymeerin osia. Kahden komponentin koostumuksia ovat epoksihartsi ja katalyytti. Työskenneltäessä liimakoostumuksia levitetty kerros riippuu suoraan koko laatan itse. Tärkeä näkökohta valittaessa liima on lämpötila ja kosteus huoneessa, jossa työt tehdään, se perusta, jolle asetetaan laatta. Niin, uima-altaat ja kylpyammeet järkevä käyttö vedenkestävä formulaatioita, ja uunien, tulisijojen ja lattialämmitys pidetään paras valinta lämmönkestävä liima.

Paljon riippuu tuottajan sekoituksia. Vain korkealaatuista tuotetta, takaa luotettavat tarttumisen materiaalin pinnalle, ja tasainen koostumus ei ainoastaan ​​säästää seosta, mutta myös laittaa se vähintään kerros. Suosituimpia kotimaisia ​​Masters liimojen yritysten Knauf, Ceresit, Eunice, perusteet jne IVSIL.

Sementtilaasti sopii luodaan "helppo" laatat, sekä työskentelemään kaivoksissa ja liiketiloihin

Viime aikoihin asti, harvat ajatellut ostaa kalliita sekoituksia - niin nyt ne ovat tulleet enemmistön. Ensisijaisesti käytetään vuori sementtilaasti, joka ei ole menettänyt merkitystä tänään. Se on täydellinen luodaan "helppo" laatat, sekä työskentelemään kaivoksissa ja liiketiloissa. Seosta keitetään hyvin yksinkertainen ja sisältää itse sementtiä, hiekkaa ja erilaisia ​​pehmittimiä, jotka ovat vastuussa paremman tarttuvuuden. Tällainen seos voidaan muodostaa erikseen. Tätä tarkoitusta varten on otettu seos sementin ja hiekan suhteissa 1: 4 (klassinen), vettä ja sammutettu kalkki. Joissakin vettä käytetään sijaan, että olisi heikko vesiliuosta PVA liimaa. Jos liian rasva liuosten valmistamiseksi, sitten voimakas kutistuminen viimeistely voi tapahtua, jos kytkin ja rikki laatta emäksen kanssa.

Kun valitset kuivan sekoituksen, kiinnitä huomiota tuotteen säilyvyyteen. Useimmissa seoksissa se vaihtelee kuudesta kuukaudesta vuoteen. Tosiasia on, että koska suurin osa kuivista liimayhdisteistä on sementtiä, on syytä tietää, että jokaisen kuukauden aikana sementti menettää aktiivisia ominaisuuksiaan noin 5%, puhumattakaan modifioivista lisäaineista. Säilytä tuote vain huoneissa, joissa kosteutta ja lämpötilaa on noudatettu. Parhaiten vältetään tuote, jota myydään kylmällä kylmällä markkinoilla. Määritä silmän avulla, onko seos sopiva käytettäväksi, on lähes mahdotonta - sitä voidaan kokeilla vain kokeilla.

Säilyvyysaika - nämä ovat valmistajan suosituksia tuotteen varastoinnista ihanteellisissa olosuhteissa, joten aina kiinnitettävä huomiota tuotannon päivämäärään!

Liiman paksuuden laskenta ja yleiset suositukset valinnasta

Kuten aikaisemmin todettiin, pakkauksen valmistaja liimakoostumuksella ilmaisee valmiin seoksen kulutuksen. Pinta-alan tuntemus, levymateriaalin mitat ja munintaolosuhteet voit laskea paitsi optimaalisen paksuuden myös seoksen kulutuksen. Laskutoimitusten helpottamiseksi voit siirtyä valmistajan verkkosivustolle, josta löydät online-laskimen. Syötä tarvittavat parametrit ja itse ohjelma laskee tarvittavan seoksen työn. Lisäksi portaali voi valita täsmälleen materiaalin, joka on optimaalinen valitun laattamateriaalin asettamiseksi.

Pakkaus liimakoostumuksella on merkitty valmiin seoksen kulutukseen

Ei ole vaikeata soveltaa optimaalista liimapaksuutta riippuen laattojen parametreista. Ensin sinun on valittava oikea työkalu liimaa varten. Alan ammattilaisille suositellaan käytettäväksi lovettu lasta. Älä ole laiska ja käydä kävellä markkinoilla tai myymälään hankkimaan sellainen tärkeä aihe, joka auttaa sinua selviytymään päin täysin. Kuten tiedetään, lovettu lasta on erikokoisia ja eroaa myös hampaiden välisestä etäisyydestä. Työkalun koko riippuu suoraan laatan parametreistä, koska on helpompi työskennellä laajan lastan kanssa.

Joten, kuinka valita hampaiden optimaalinen leveys? Kolme millimetrin hampaat ovat täydellisiä enintään 5 cm: n laatoille, mutta 10 cm: n sivuille on parempi valita 4 mm: n hampaat. Saat suositellun 15 × 15 tai 10 × 20 cm: n laatoille 6 mm: n saumankorkeuden, mutta 8-9 mm sopii laattojen materiaaleihin, joiden sivut ovat 20 ja 25 cm. Suurempien versioiden kohdalla voit käyttää samaa lastalla tai työkalua hampaan korkeudella 10 mm. Koska liima levitetään spatulilla tietyllä kulmalla, optimaalisen kaltevuuden valinta auttaa joko lisäämään tai vähentämään jäähdytyskerroksen paksuutta.

Näiden pienten sääntöjen tuntemisella voit helposti laskea lattialaattojen paksuuden liimalla ja pystyä valitsemaan oikein spatolin keraamisten graniittien tai laattojen asettamiseen sekä lattialle että seinille.

Tietojen täydellinen tai osittainen kopiointi sivustolta ilmaisematta aktiivista linkkiä siihen on kielletty.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin