Paksuus karmin ovien

Paksuus oven kehyksen sisäovet

Ovi estää koostuvat kahdesta osasta - lehtiä ja runko. Useimmat on valmistettu karmit ovat vakiokokoisia rainojen 60-90 cm. Mitat karmit, riippumatta mitat ovilevyn, sen koko ylittää tietyn määrän. Mutta luku ei ole vakiona kaikissa malleissa ja ovien kehykset voivat olla erilaisia ​​pienten puolella kevyessä ovenkarmit.

Ensimmäinen askel on määritellä ehdot ja sopia, mitä oikeastaan ​​tarkoitetaan paksuus oven laatikon. Koska tämä koko sekoitetaan usein syvyys ruutuun kun olemme määritä: Katso alla olevaa kuvaa. Paksuus oven karmin - tämä etäisyys on yhtä suuri kuin erotus leveys oven karmin ja ovilevyn leveys jaettu kahteen. Järjestelmä syvyys allekirjoitettu "koko aukon seinämän paksuus" ja yhtä suuri kuin 5-7 cm minimi syvyys on vakio karmit -. 65 mm. Muut muunnokset ulottuvuuksia - se on ei-standardi mitat ja määrittää järjestyksen niiden läsnäolo ostopaikkaan.

Joilla on määritellyt käsitteen paksuus, se laskee vakio ovia. Olemme yleisesti tunnustettuja valmistajat klassisen malleja koko oven karmi suuri kangas koko jopa 70 mm sekä leveys ja korkeus, jos laatikko kynnykseen. Esimerkiksi ovilevyn leveys on 800 mm, leveys laatikko on 870 mm. Nämä mitat helposti selvittää, mikä standardi paksuus oven karmin-ovet. Tehdä tämä, käytetään seuraavaa kaavaa:

Jossa Tc - paksuus oven runko, Rk - laatikon leveyden, Rn - rainan leveys

Esimerkissä ovilehden 800 mm leveä laskelma olisi:

Saatu arvo on standardi paksuus ovenkarmiin sisäovet, hän yhtä suuri kuin 35 mm.

Myös kevyitä ovenkarmit, jonka mitat poikkeavat standardin. Paksuus on laatikko on alle 35 mm, ja ennen ostamista, tarkista myyjän kanssa, jonka ovi ostat. Viime vuosina valmistajat teräsovet vapauttaa enemmän kevyt laatikot ja on mahdollista, että ostaessaan tällainen malli voidaan valita satunnaisesti. Paksuus puun (tai MDF), jota käytetään kevyt laatikot on 25 mm.

Mitä muuta tarvitset tietää paksuutta laatikon?

Paksuus oven kehys ei ole sattumaa on 3,5 cm. Kuten jo mainittiin, koko oviaukon lasketaan koosta riippuen ovilevyn ja standardi sisä- aukot ovat 10 cm enemmän kuin rainan leveys. Näin saadaan etäisyyden päässä rainan ovella 5 cm. On vain sijoitetaan 3,5 cm ja paksuus 1,5 cm laatikko aukko kiinnittämiseksi oven kehyksen seinään vaahto.

Kaikki mitä halusi tietää ovenkehysten tämä video:

1

Oven asennuksen yksikön (lehtiä + kehys) ei ole vain asennus vaahto. Vaikka kukin menetelmä, ja se sisältää sen käyttöä vaihtelevat tyypin tekniikka ylimääräisten kalusteet käytetään asennuksen aikana. Yleisimmin käytetty yksinkertainen puinen tuet tai tapit, jotka työnnetään väliseen tilaan rungon ja aukon. Niiden avulla, lohko tapahtuu linjassa aukon tasolla: kukin tappi ajetaan tiukasti siten, että karmi ei muuta muotoaan, vaan koko laite pysyy tiiviisti aukkoon. Kun se on riittävästi tukevasti kiinnitetty välikkeiden avulla, jossa on erityinen ase laskeuma esiintyy onteloita vaahtoa. On myös tärkeää luoda vaakatukea laatikon sisällä, niin että myöhemmin, kun vaahdon laajeneminen ei ole epämuodostunut laatikko.

Siten, huomasimme, että standardi paksuus oven karmin ovien on 3,5 cm. Tässä tapauksessa on myös tärkeää muistaa, että viime vuosina, valmistajat yhä tuottavat ei-standardi laatikot. Niitä kutsutaan myös kevyt ja sitä käytetään silloin, kun on tarpeen vahvistaa laajat kankaalle pienikokoiseksi oviaukosta.

Kuinka paksu ovat laatikko sisäovet

Tiedetään, että huonekalut on vakio ja mukautettuja kokoja. Ensimmäisessä tapauksessa on helppoa löytää oikea kohteita ja helppo korjata ne. Ja niiden hinta on helpommin, koska tuotanto ei vaadi laitteistokokoonpanon. Toisessa tapauksessa valita tuotteen asianmukaiset parametrit on paljon vaikeampaa, ja räätälöinnin on kalliimpaa.

Paksuus oven karmin ovien viitataan erityisesti tällaisten parametrien.

standardi ulkonäkö tahansa tuotteen johtuu useista tekijöistä. Keittiökalusteiden, se on esimerkiksi, ergonomia ja mitat keittiökoneet, kirjahylly - koko kirjoja, jotka ovat melko standardoitu. Oviaukkojen myös pohjalta tiettyjä sääntöjä:

 • aukon leveys voi olla pienempi kuin 60 cm muussa tapauksessa se on käytännössä mahdotonta .;
 • Sama parametri yksilehtinen suunnittelu ei voi olla enemmän kuin 120 cm, koska tässä tapauksessa raina on liian suuri paino;
 • Korkeus on yleensä rajoitettu 2100 cm, joka löytyy vähemmän ja koska Neuvostoliitto rakensi talon hyvin matalat katot;
 • seinä materiaali ei vaikuta paksuus laatikko, mutta paksuus rainojen on arvo;
 • huomioitu suunnittelussa rungon rainamateriaalin. Tyypillisesti runko ja rainat on tehty samasta materiaalista niin, että paino sovitus havaittu tässä. Mutta korvaava tuote on otettava huomioon tätä ominaisuutta.

Kaupassa tai valmistuksessa mittatilaustyönä, pääsääntöisesti ehdotamme malli ruutuun. Lisäksi valinnassa koon, huomio kiinnittyy täsmälleen kokoa. Ulottuvuuksien mittaamiseen lohkon, lisää 1,5 cm, jolloin saadaan parametrit aukon, jotka ovat tarpeen oven asennuksen.

Jos se ei ole tärkein seinä erittäin suuri paksuus, säädä aukon kokoa alle kankaalle koko kehyksen helpompaa ja lopulta halvempi kuin tilauksesta avaamalla tuote.

Keskimäärin vastaanotin lisää Web 70 mm ympärillä kehä. Standardi Laatikon mitat korreloivat lehtiä parametrit seuraavasti.

Mitat laatikko sisäovet: leveys, korkeus ja paksuus.

Viimeisen 2 vaihtoehtoa edellytä sitä, että kaksi siipeä, ainakin kapean aktiivinen ja hereillä.

 • Mitä Paksuus Sisäoven sopivia riippuen seinän kokoisia. Paksuus seinämän aukon useimmissa rakennuksissa on 75 mm. Näin ollen, paksuus vakio Sisäoven laatikko on 75 mm. Hyvin harvinainen suuruuden 95 mm, ja vielä vähemmän - 65 mm.

Jos seinä on hyvin epätyypillinen kokoja turvautuminen erityisiä tekniikoita. Esimerkiksi, jos suuri arvo aukon päällekkäin Extender - kaltevuus Go transoms. Ja jos seinä on liian kapea, se voi jopa leikata kehyksen, jos vain hän voisi pitää kankaan. Kuvassa - rekisteröinnin avaamista valot.

Mieti esitettyjä muuttujia, ei kangas on paljon helpompaa, koska siitä, että valmiissa yksikössä tarjotaan välykset vapaata avaamista puitteen ja asennus lisävarusteita. Jos kehys poimitaan erikseen, aukkoja pidetään itsenäisesti, ja niiden arvo riippuu materiaalirainan.

On parasta, jos koko ovi yksikkö on valmistettu samasta materiaalista. Ensinnäkin, yksi ja sama materiaali on herkkä lämpötilan muutos ja kosteuden sama. Toiseksi materiaali kuluu suunnilleen sama, joka ei aiheuta esteettisiä dissonanssi.

Koosta paksuuden laatikko sisäovet, tämä asetus ei vaikuta kuitenkaan käyttää jatkoaineita merkitystä tarvittaessa.

 • Massiivipuuta - kallis ja kaunis materiaali, joka nauttii jatkui suosio. Kuitenkin, joukko selvästi reagoi kosteuden.

 • MDF on suosituin materiaali. Sen puun hyvä verrattuna pysyvyyden koot vaikutuksen alaisena lämpötilan tai kosteuden kankaan ei muutu. MDF voi olla eri pinnoite, joka lisää sekä ja vähentää kustannuksia tuotteesta:
  • viilu - puun leikkaamiseen. Tällainen suoritusmuoto matriisi on ei eroteta, ja kestävyys kosteuden se on korkeampi;
  • ekoshpon - kerroksellinen muovi, täsmälleen toistamaan väri ja tekstuuri puun. Ekoshpon on erittäin suuri kulutuskestävyys, joten on suositeltavaa käyttää julkisilla paikoilla;
  • melamiini folio - tavanomaisen päällystemateriaalin, toistetaan väri, mutta ei puun rakenteen.
 • Yleiskatsaus voiteluun muovi-ikkunoiden mekanismien
 • Tyypit ja asetukset kynnykset sisäovet
 • Miten maalata vanhat sisäovet

Asentaminen ovea - yksi haastavimmista korjauksia.

Liukuovet - paras vaihtoehto pieniin tiloihin.

Päätarkoituksena liukujärjestelmät - säästää tilaa vuodesta.

Taitto sisäovet - toinen mahdollisuus tallentaa PLO.

Vaatekaappi kauan sitten otin johtavan asemansa samanlainen con.

Mitat karmin ovien

Pääsääntöisesti jossa ovilevy toimitetaan aina ovenkarmiin. Se on kiinteä osa rungon rakennetta, joka on asennettu kehällä oviaukon. Suoraan kiinnitetty siihen riippuu johon ripustaa sisäoveen.

Karmit on valmistettu eri materiaaleista:

Nykyään suosituimpia ovat sisäovet MDF. Ne toimitetaan laatikot samasta materiaalista.

Perusrakenneosat yhdenkään oven runko ovat:

Mitat oven karmin ovien riippuu koosta ovilevyn. Siksi on perusteltua on osto-kokoelman, joka on, kun ovilehti on ripustettu saranat. Tässä tapauksessa kaikki mitä tarvitaan asennukseen oven joukko, joten on oikeus asettaa sen avaamisesta ja turvallisesti kiinnitä se.

Valmistajat sisäovet on valmistettu eri standardeja. Näin ollen, ovi kehykset ovat myös eri kokoisia. Huomaa, että tiukasti kiinteä mittapuita mallit ovenkarmit, jota voitaisiin kutsua standardia ei ole olemassa. Mitat annetaan sallitut mitta-:

 • Klo korkeus 2 m. Leveys 6000-8000 mm.
 • Klo korkeus 1,9 m. Leveys 5500-9000 mm.

Tällaiset tuotteet on valmistettu tangoista, joka voi olla tavanomainen ja profiili. Leveys standardin elementit käytetään luomaan oven kehyksiä, voi olla alueella 15-40 mm. Mutta optimaalinen tämän parametrin arvo on 30-35 mm. Tässä tapauksessa rakenteellisen lujuuden kanssa ovi, varman kiinnityksen oven ja pitkään sen toiminnan.

On syytä muistaa, että paksuus karmin on vastattava seinämän paksuus.

Alemmilla kasvuprosentit käytetään aina erityistä lisäelementtejä. Jos paksuus karmin on suurempi, esimerkiksi tämä voi tapahtua, kun asennat ovea ohuen sisäseiniä varovasti korjata kotelo ei toimi.

Huomaa, että suositeltu paksuus ovenkarmiin:

 • Varten seinään 75 mm.
 • Puun seinät 100 mm.

Useimmiten asennettu suorakaiteen muotoisena. Ne ovat useimmiten varustettu erityisillä urat asennukseen suolet.

Tarkat mitat ovenkarmiin mukaisesti mitat ovilevyn ja aukon avulla voidaan suorittaa oikea asennus. Siksi, kun ostaa erillistä rakennetta ovesta, sinun täytyy huolellisesti poistaa asennusmitoille. Näin vältetään ongelmat asennettaessa oven asetettu yleensä.

Kun oikein asennettu ovenkarmiin varmistaa tarkan luominen oviaukon, joka on todellinen sisustus.

 • Miten valita laminaatti keittiö
 • Prosekatel Profiili kipsilevyjen: Hinta
 • tyypit katon

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

1