Päivä yöverhot

Vinkkejä valita verhot "päivän ja yön"

Kaihtimet - verhot jäykkien poikittaisten levyjen - erittäin suosittu asuin- ja toimistorakennuksissa. Yksi modernin malleja kaihtimet kaihtimet "päivän ja yön". Niillä on monia etuja, siksi on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Malli "päivä ja yö" (toinen nimi - "Zebra") - kahden kaihtimia, joka liuskat koostuvat ja läpinäkyvien kankaat ja vuorottelevat keskenään. Nostettaessa tai laskemalla levyt siirretään suhteessa toisiinsa, koska joka vaihtelee huoneen valaistus. Kun läpinäkyvä raidat web ovat samanlaisia ​​bändejä toisessa, huone tulee maksimimäärä valoa. Jos läpinäkyvä paneelit päällekkäin nauhat läpinäkymätön kangas, hämärä vallitsee.

Mekanismi Verhon sallii valaisemaan huoneeseen luonnollisella tavalla, antaen auringon säteet, taas piilossa huoneen uteliailta katseilta. Kaikki käsittelyt verhot ovat näkymättömiä ulkopuolelta. Ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että se on hyvin vaikea hallita tällaisen mekanismin. Itse asiassa tavoittavuuteen ja nousu yksinkertaisen kankaalla säädellään ketjun. Tämä malli antaa ohjaussignaaleja kunkin kudoskerroksen erikseen, niin että ne liikkuvat toistensa suhteen.

Verhot "päivän ja yön" yhdistää kaikki myönteisiä puolia muita malleja verhot. Ne ovat yksin ja tyylikkäästi sisustaa ikkunan olohuoneessa ja toimistossa. Käyttämällä yhdistelmää nauhojen eri värejä ylläpidetään sisätilojen haluttu tyyli. "Zebra" malli sopii ikkuna-aukkojen tahansa kokoonpanon ja voit säätää huoneen valaistusta tapauskohtaisesti. Istuvaa verhot visuaalisesti laajentaa tilaa.

verhot malli "yötä päivää" selviytyy tehtävänsä, jota ei tarvitse ylimääräistä ripustaa tylli ja pimennysverhot. Koska tytäryhtiö elementti sisustus voit käyttää erilaisia ​​sävyjä, "yötä päivää" mene hyvin verhoja, luoda viihtyisä ilmapiiri. Niillä on alkeellinen valvontajärjestelmä muodossa ketjun, joka säätelee nosto ja lasku terän, sekä valovirran. Raina voidaan automaattisesti lukita haluttuun asentoon, yksinkertaisesti vapauttamalla ohjauspiiri.

verhot malli "seepra" on helppo hoitaa, se ei tarvitse pesua ja silitystä. Materiaalit, joista tällaiset verhot tehdään näytteille antistaattisia ominaisuuksia ja anti-pöly. Niiden käyttöä kuivua puhdistusharjaa tarpeeksi. Erityisesti likaantuneet kangas voi olla, ilman poistamiseksi, hoitoon kostealla sienellä, ilman ylimääräisiä varoja. Huolehtimaan paneelit ja kiinnikkeet voi käyttää harjalla jäykkä harjakset ja aggressiivinen kodin kemikaaleja.

Ikkunaluukut ja kaihtimet ovat tärkeitä paitsi suojella huoneen kirkas aurinko ja uteliailta katseilta, mutta myös sisätilojen lisäosia. Oikea verhot vaikuttaa koko ilmakehässä huoneen, jossa yhdistyvät sisustuselementtejä. Millä perusteella valitaan verhot "seepra"?

1

Kokoisia. Useita eri tyyppiä verhot:

  1. Mini. Tämä malli on pieni kooltaan, jolla on pienin pakkaus. Se näyttää kompakti pienemmät tilat. Kuten verhot kiinnitetään ikkunanpuitteen käyttäen muovista elementtejä. On edullisin kaikenlaisten verhot "seepra".

Tyypin mukaan kankaan. nauhat verhot "yötä päivää" voidaan luonnon materiaaleja kuten pellavaa tai silkkiä. Lisää lujuutta ja kestävyyttä rainan annetaan synteettisten kuitujen (esim., Polyesteri). Läpinäkyvä nauhat on valmistettu tavanomaisen tulle. Joka on päällystetty erityinen anti-staattinen koostumus.

Varjossa. Valitsemalla väri verhot "seepra", ohjaavat oman maun ja sisustus. Verhot olisi yhdistettävä tapetit ja huonekalut. Nämä kaistat voivat olla yksivärinen, tai olla kuvio, joka kattaa jäljittelemällä erilaisia ​​materiaaleja, esimerkiksi, metallia. On parempi valita verhot sisäväriin (pienille ryhmille) tai päinvastoin, erivärisiä (suuri huone tai tehdä suunnittelun omaperäisyys). Neutraaleja värejä, jotka menevät minkä tahansa tyyli ovat valkoisia, kerma, vaalea beige. Muista, mitä pienempi huone, vaaleampi sävy olisi verhot. Miten valita värin verhot, riippuen huoneen toiminto?

  • Keittiön fit kangas rikkaita värejä kalkkia, neulasia, syksyn lehdet, ruusut, merivesi.
  • Makuuhuoneessa näyttää harmoninen sävyjä minttu, laventeli, hiekka, beige sävyjä tai syvempää värit: kirsikka, viini, kahvi, ruskea, violetti.
  • Olohuoneessa verhot, valitse jalo värit: hopea, platina, vanilja, pronssi, suklaa.

Menetelmässä kiinnitys. Verhot "päivän ja yön" voidaan kiinnittää seinään ikkunan yläpuolelle, suoraan runkoon tai kattoon. Valitsemalla asennustapa harkita koko ikkuna-aukon. Verhot eivät saa koskettaa seinää ja akku. On olennaista, että suljettu ja avoin muoto verhot eivät häiritse huoneen ilmanvaihtoa. Jos et ole varma, että pystyy ripustaa verhot, ota yhteyttä siihen erikoistunut yritys.

Kaihtimet "seepra" käytännöllisiä, esteettisiä ja toiminnallisia. Ne on helppo hallita, helppo hoitaa. Erilaisia ​​värejä vaihtoehdon avulla voit käyttää niitä missä tahansa huoneessa on asuintalo, ostoksia tai toimistossa. Tuolloin osto tulisi kiinnittää huomiota paitsi rakenne ja väri kankaan, vaan myös koko rainan mukaisesti ikkunan avaaminen ja tilojen sekä kiinnitysmenetelmä.

Suurin haitta näistä malleista on melko korkea hinta. verhot hinta riippuu laadusta kangasta, kankaan tyyppi ja koko. Älä kuitenkaan kadu rahoista: toiminnallisuus ja suunnittelu "yötä päivää" malli tyydyttää, jopa kaikkein kohtuuttomia vaatimuksia.

Verhot päivä ja yö ovat hyvin niille, jotka elävät asunnoissa alemmissa kerroksissa. Ne ovat hyvin suojassa auringolta ja uteliailta katseilta.

Ja pidän niiden laatu verhot. Helppo pestä ja ei muuta muotoaan (pyyhkimen kädessä).

Hinta alkaen verhot "seepra" ja "päivän ja yön" erittäin ylihinnoiteltuja. On helpompi ostaa normaalia kaihtimet.

Kaihtimet päivä ja yö: kaunis ja käytännöllinen

Huolimatta monista lajikkeiden Classic verhot, monet ihmiset eivät pidä niistä. Vaihtoehtoiset kangas verhot - vaaka- ja pystysuuntainen kaihtimet, mutta ne voivat tehdä vielä viihtyisä huone kuin tylsä ​​toimisto. Standard kaihtimet usein näyttää liian helppoa. Ulospääsyä voisi olla kaihtimet päivä ja yö, tai kuten niitä kutsutaan rullaverhot tai seepra. Tarjoamme sinulle valikoiman kuvia ajatukset suunnittelun kaihtimet päivä ja yö erilaisia ​​sisustus sekä vinkkejä valitsemalla.

Tavanomaisista rulla verhot päivä ja yö ovat erilaisia, jotka eivät koostu jatkuvan rainan, ja vaihtelevasti läpinäkyvä ja läpinäkymätön kankaat.

Läpinäkymätön liuskat on valmistettu sekä luonnolliset että synteettiset kudotut materiaalit erilaisia ​​kuvioita, kalvoja - tylli, organza, silkki, tai tiheä verkkoon. Molemmat voivat olla päällystetty metallinen, kiiltävä tai matta pinta, kiinteä tai kuvioitu.

Kuvassa hyvä esimerkki käyttöä kaihtimet päivä ja yö modernissa olohuoneessa. Ne näyttävät melko tylsä ​​ja kukka väritys lisää mukavuutta huoneeseen.

Kangaskaistaleista rakentamisen järjestelmän yötä päivää, käsitellään Teflon kyllästys, minkä vuoksi nämä kaihtimet ovat anti-pöly ja antistaattinen vaikutus.

Nämä kaihtimet ovat täydellinen keittiö, koska se ei vie paljon tilaa ja on helppo puhdistaa.

Yhdistetyt pehmopaperirainan rullan välityksellä levitteet symmetrisesti sijoitettu yläosaan verhot, ja liikkuu ylös ja alas ketjun. Kun läpinäkyvä raidat osuvat, valo tunkeutuu huoneeseen suljettuna tiheä raitoja tummenee. Jos liuska osittain limittyä kääriä huone varjossa.

Rullaverhot sopii modernit sisätilat. Erityisen hyvä ne näyttävät huoneissa sisustettu tyyliin hi-tech, parvi, pop art, minimalismia, sekä Japani ja skandinaaviseen tyyliin.

Suunnitteluominaisuudet ja kalusteet

Suunnittelu verhot päivällä tai yöllä on auki ja kiinni. Suljettu vaihtoehdossa oletetaan, että laatikko, joka on piilotettu taitettuna kankaaseen. Suunnittelun kuuluu avoin peittelemätön verhot.

Kiinnikkeet nämä järjestelmät ovat valmistettu alumiinista tai muovista.

Molemmat voidaan asentaa seinään, kattoon tai suoraan ikkunanpuitteen. Pitkä ja leveä verhot kiinnitetään kattoon, keskikokoinen - seinälle. Pienin (minikassetnye) rullaverhot on asennettu suoraan ikkunan karmiin.

Sillä on suuret ikkunat on parempi valita verhot metallirunko, koska muovi ajan voi taipua painon alla www.

Verhot yö ja päivä voidaan yhdistää paksua kangasta verhot. Se on erityisen mielenkiintoista näyttämään "duetto", jos liikkuvan verhot valmistettu kevyestä ja verhot tumma kangas. Tämä tekniikka on visuaalisesti laajentaa ikkuna ja lisätä katon korkeus.

Kuvassa on esimerkki onnistunut yhdistelmä seepra musta verhot klassinen verhot.

Kytkeytymään yhteen sisustus tumma taustakuva selvä sälekaihdin ja print "seepra", jonka rakenne käsittää vaakasuunnassa tietyn taiteellinen rohkeutta. Mutta se näyttää sekä tyylikkään ja hyvin omaperäinen.

Roikkuu peräkkäin koko pituudelta ikkunan "seepra" verhoja on täydellinen ratkaisu käsittelemiseksi panoraamaikkunat ja leveä oviaukot.

Niiden avulla voit aina tehdä tilaa mukavampaa luonnonvaloa.

Koska sen ainutlaatuinen rakenne, rullaverhot päivä ja yö ovat ihanteellisia standardista, mukaan lukien kattoikkunat.

Rullaverhot usein ulos lasitetut loggias, parvekkeet ja terassit. He eivät vie paljon tilaa ja sallia sisätilan kanssa mahdollisimman paljon hyötyä.

Verhot päivällä tai yöllä voi olla todellinen siunaus kotiin. Nämä kaihtimet ovat täydellinen nykyaikaisen muovi-ikkunat ja puukehyksiin. Ne auttavat, jotta se olisi toimiva, käytännöllinen ja kaunis ja ilahduttaa sinua milloin tahansa aikaan päivästä.

Ominaisuudet kaihtimet "Yö ja päivä"

Millä tavoin suojautua auringon? Verhot, kaihtimet, rullaverhot ... Ja jos kerromme teille, että on olemassa Kaihtimien joka muistutti täydellisesti suojaamaan talon auringon ja samalla sovi mihinkään sisustus, jopa kaikkein yksinomainen, uskot sen? Ja me emme puhu ikkunaluukut, metallia tai muovia, joka periaatteessa ei anna talon lämpöä ja mukavuutta virkavelvollisuuksiaan vain hengittää henkeä. Tässä artikkelissa, puhutaanpa rullaverhot, mutta ei vain kankaan rullaverhot (ne ovat myös niin kutsutut), ja niiden lajien - "Päivä-yö" rullaverhot.

Tuntomerkit kaihtimien järjestelmä "Yö ja päivä"

Katsotaan, mitä nämä houkutteleva kaihtimet tavallisista? Ensinnäkin, toisin kuin hänen vanhempi sisarensa (järjestelmänä "yötä päivää" itse asiassa voidaan pitää nuorempi sisar kaihtimet), ne koostuvat kahdesta rivistä nauhat: läpinäkyvä ja läpinäkymätön, jotka vaihtelevat, ja niiden liikkeitä toisiinsa säännelty kautta pyöreän akselin kiinnitetty yläosassa järjestelmän. Nauha toimii tummuminen kaistale kankaalla, ja läpinäkyvän osan tällaisten kaihtimet - ei pelkästään mesh.

Toiseksi, kangas kaihtimet ovat enemmän kuin kaihtimet pikemminkin kuin verhot. Ja se on parasta tehdä avulla kaihtimet? Aivan oikein, hallita tunkeutuminen valoa ikkunan läpi. Kaihtimet järjestelmä "Päivä-yö" voidaan säätää etäisyyttä jatkuvan ja epäjatkuvan nauhat kangasta, ja tämä prosessi tapahtuu kautta ketjun mekanismi (kuten luukut).

Rullaverhot Yö ja päivä

Rullaverhot Yö ja päivä

Aamulla voidaan erottaa kaikki tummina nauhoina asettamalla ne samalla tasolla toistensa suhteen, siten antaa huoneen maksimaalisen valon. Illalla päinvastoin työntää ne kaikki kullekin väripalkki toisella puolella on läpinäkyvä vastakkainsuunnatut, ja puolestaan ​​telan sokea yksivärinen jatkuvaa rainaa, joka suojaa katseilta sivullisia.

Rullaverhot päivän ja yön

Rullaverhot päivän ja yön

Kiinnitetään on "ihme" sisustus tuhertaa runkoon tai puitteen. Muuten, avulla rullaverhot "yötä päivää", voit sulkea aukon leveys 0,5 m 2,4 m ja korkeus 2,5 m. Jotta sitä voidaan käyttää ei vain suojaa auringolta ikkunoista, mutta myös ovet, kaaret ja muut aukot.

Kaihtimet "Yö ja päivä" sisätilassa

Mikä on arvo "yötä päivää" järjestelmä sisustus? Luonnollisesti tämä monimuotoisuus muunnelmia verhot. Eri sävyjä vaihtelevasti, sekä tyylikäs muotoilu mahdollistavat piirtää kaihtimet "Yö ja päivä" melkein mihin tahansa sisustukseen. Voit yhdistää läpinäkyvä vihreitä raitoja, ruskea beige - Täällä sinun täytyy valita värin yksittäisten, harmonisesti sovi sisätilojen huoneen luotu.

Rullaverhot päivä ja yö sisätilojen keittiön

Rullaverhot päivä ja yö sisustus

Tiedämme jo, että tämä järjestelmä yhdistyvät ominaisuudet perinteisen verhot ja kaihtimet. Joten, säätämällä virtausta auringonvalon avulla kaihtimet, emme rullaa telalla kokonaan, paljastaen ikkuna. Ja kun kyseessä on "yötä päivää" järjestelmä, kaikki kaistat pysyvät ennallaan, vain tummia raitoja asetetaan samalle tasolle, ohita auringonsäteet, mutta ei "paljastaen" ikkunan kokonaan. Ja on mahdollista nostaa koko visiirin ylöspäin (kuten tapauksessa kaihtimet) ja anna auringonvalon hukuttaa huoneen tarvittaessa.

Rullaverhot kaksinkertainen

Hoitojärjestelmä kaihtimet rulla "Yö ja päivä"

Periaatteessa hoito kaksinkertainen rullakaihtimiin ei ole vaikeaa, koska kudos nauhat kyllästetty erityinen ratkaisu, joka estää pölyn kerääntymistä ja likaa niitä. Mutta muutama varoituksista olisi silti antaa tulevaisuudessa omistajille "yötä päivää" järjestelmä.

Kaksinkertainen rullaverhot Yö ja päivä

Kuten kaikki kankaiset kaihtimet, niitä ei tulisi liottaa pitkään, ja vielä enemmän, hankausta harjalla tai sienellä. Sallittu puhdistusaineissa sekä jotka eivät sisällä klooria ja happoa. Pesun jälkeen, ne pitäisi välittömästi huuhtele ja ripustaa ulos kuivaus.

Kaksinkertainen rullaverhot vuorokausi sisätilassa

Rullaverhot, "Päivä ja yö" - todellinen mannaa ikkunat ja ovet. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen sisustus ilahduttaa sinua milloin tahansa aikaan päivästä.

1