Paaluperustukset kanssa monoliittinen grillage

Valmistusprosessi puupaalua kanssa monoliittinen grillage

Tekniikka kyllästynyt paalut lauttaa käytetään usein yksityisen rakentamisen. Asennus ja valmistus tarvitaan erityisesti rakentamisen aikana pehmeällä alustalla. Bored säätiö voi myös auttaa suurella sijainti pohjaveden tasoa. Mutta tässä tapauksessa, ajaksi rakennustöiden annettava järjestelyistä vedenpoisto. Muuten kairaukset säätiöille olisi mahdotonta.

Teknologia tarjoaa vapaasti seisova tukee ja liitoselementin - lauttaa perusta. Syvyys paalujen riippuu geologiset olosuhteet työmaalla ja ominaisuuksista rakennuksen. Porakaivojen pitkän matkan kosketuspinta kasvaa maahan tukevat rakennus. Tämä lisää kitkaa. Sellaiset säätiöt jotka kestävät raskaita kuormia.

ajolaite

Laitteessa puupaalua on yksi vakava puute: kaikki tuet toimivat erikseen. Tämä vaihtoehto lisää todennäköisyyttä epäsäännöllinen talletus, jotka ovat vaarallisia lähes kaiken tyyppisissä rakennuksissa. Tuhoutumisen estämiseksi seinämien säätää teräsbetonia lauttaa perusta nauha. Sen vahvistaminen Eiköhän oteta taivutuskuormitukseen hyvin ja yhdistää kaikki tukevat toinen perusta. grillage valmistustekniikka voidaan vaihdella riippuen geologiset olosuhteet.

Porakaivojen ja asennetaan ne paalut voidaan saavuttaa useita etuja:

 • Korkean kuorman kantavuuden. Kyllästynyt lautta perustuksissa tiilitalo selviytyy tehtävänsä. Peruskuormitusalueella on hyvin havaita jopa massiivinen rakennus. Edellytyksenä tulee vedenpitäväksi hihnan osan ja rakennuksen seinät. Joten voi pelastaa tuholta eri materiaalien ominaisuuksista.
 • Porakaivojen ja täyttämällä säätiö ei ole tuhoisa vaikutus naapurirakennuksia. Voit rakennustöihin, vaikka läheisyydessä olevien rakennusten.
 • Asennus on mahdollista vaikeissa geologisissa olosuhteissa. Myös betonipaaseja sopivin paikka maalla nykyisten apuohjelmia.
 • Tekniikka on yksinkertainen ja vaatii vähintään työvoimakustannukset maaperän kehittämiseen. Porakaivojen poistaa tarpeen repiä pois kaivon tai kaivantoon.
 • Säätiötä puupaalua tehdään paikan päällä. Ei tarvita erityisiä raskaita koneita tai laitteita. Lisätä nopeutta työn työllistävät usein konkreettisia.

Paaluttamisen kanssa monoliittinen grillage tehdään useassa vaiheessa.

Ennen kuin teet rostverkovy perustuksen omin käsin, sinun täytyy tehdä geologisia tutkimuksia ja suunnitella tukeva osa rakennusta. Voit tilata kattavan tutkimuksen, mutta se maksaa melko kalliita. Rakentamisen omakotitalon määritellä maaperän ominaisuuksista voivat olla itse. Tämän repiä kuoppia (kuoppa) tai käyttää porausta. Kehittämällä maaperän syvyys 50 cm alempana kuin ennustettu merkki perusta yksin. Tietäen tyyppi ja ominaisuudet maa, on mahdollista laskea tarkasti vaihe ja vahvistaminen paalujen ja paalun päähän. Ilman ylimääräiset varastot. Ja tämä puolestaan ​​vähentää kokonaiskustannuksia perustuksiin.

Tuloksena tässä vaiheessa olisi tiedossa:

 • Maaperän paikalla;
 • pohjaveden pinnan sijainti;
 • maaperän veden kyllästyminen.

Maaperän kosteuden ja kosteuden taso riippuu sijainnin, joka vaatii vedeneristys perusta:

Yksinkertainen vedenpitäväksi - katto materiaali - käytetään suhteellisen kuivassa maaperässä Vedenpitäväksi muoviputkien - käytetään maaperän korkea kosteus

Suunnitelman pohjalta tietoperustan. Prosessin tässä koostuu valinnassa seuraavat ominaisuudet:

 • syvyys paalun;
 • niiden poikkileikkaus;
 • välinen etäisyys paalujen;
 • osa grillage;
 • vahvistaminen paalut ja paaluhattu.

On parempi, jos työ tehdään kokeneen suunnittelija. Self-nimitys merkki laskeminen ja muut ominaisuudet, on välttämätöntä tutkia huolellisesti tietoa aiheesta ja vakioasia.

Suorittaa kaksi laskutoimitusta:

 1. Laskeminen paaluilla. Teräsbetonielementtien lasketaan puristusvoiman. Johtuen siitä, että betoni toimii hyvin tällaisia ​​toimia, voimakas vahvistus tarvitaan. Laskenta on määritetty syvyys pilarin osan ja liikkua.
 2. Laskeminen grillage. Kuljetin elementti lasketaan multispan palkin. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon työolojen: nauha on maassa tai leijuu ilmassa. Laskelmissa on tarpeen antaa osa ja vahvistaminen.

Suunnitteluvaiheessa on tarpeen paitsi nimittää vahvistamiseen, mutta myös konkreettisia luokassa. Eri osien käytetään usein erilaisia ​​materiaaleja:

 • paalujen riittää konkreettisia luokan B15-B20;
 • lautta pohjan materiaali, jota haluat käyttää, ei ole pienempi kuin B20 luokassa.

Tässä on esimerkki perusta lasketaan valittujen osien raudoituksen ja betonin luokka.

Kun olet valinnut kaikki parametrit säätiö, voit alkaa tehdä niitä.

Paaluttamisen jossa monoliittinen lautta alkaa rakentaa poiston kanssa tukien sijainnin alueen. Poista ensin hedelmällisen maaperän. Jotta merkintää ei ole estänyt kaivaminen on tarpeen tehdä rättejä.

Lumput on yleensä valmistettu puusta. Asenna se vaadi telineet ja siltoja. Set elementti kehä rakennuksen jonkin matkan. On tärkeää pystyä suorittamaan esteettä porausta.

Hallituksen castoffs vasara nauloja, johon on liitetty johto, joka osoittaa akselin rakennuksen. Rakentamisen aikana valettu-off on tärkeää seurata kohtisuoria ja yhdensuuntaisia. On suositeltavaa tutkia kolmion menetelmää, jota käytetään usein rakentajat.

Suoritettuaan layout voi edetä seuraavaan vaiheeseen.

Poraus, vahvistaa ja kaatamalla paalut

On tärkeää huomata, että paalu-rostverkovy perustuksissa puutalo ja nukka-rostverkovy perustuksissa konkreettisia, esimerkiksi rakennetaan lähes identtisesti. Ero on vain seuraavat ominaisuudet:

Teknologia rakentamisen ei ole merkittäviä eroja. Rostverkovy nukka-perustuksissa puutalossa on vähemmän tehokas kuin tiili tai betoni. Tämä johtuu siitä, että rakentaminen käyttivät vähemmän massiiviset Seinien ja kattojen. Kaikki kuormat on otettava huomioon etukäteen laskennassa.

Ajolaite kyllästynyt perusta

Porakaivon alitäyttymään suoritetaan merkinnät on kuvattu viimeisessä vaiheessa. Sen syvyys on määritettävä ennen laskentaa.

Porattu hyvin asettuneet muotteja ja vahvistaminen. Työ suoritetaan painamalla. Sen jälkeen, kun pora saavutti syvyys tehdyn on tarpeen poistaa pohjasta hyvin irtomaata. Tukea pohjaosa ram laskettava sitten pad karkeaa tai keskipitkällä hiekkaa. Paksuus tyynyn annetaan 30-50 cm. On otettava huomioon, kun osoitetaan sijoittamisen syvyys ja poraus merkki.

Asentaminen vahvistaminen, voi edetä valu betonimassaan. Mukavuuden ja nopeus kasvaa suositellaan palkata betonipumpusta. Jos syvyys pienten (ja työmäärä), kaatamalla betoni voidaan suorittaa manuaalisesti.

Kyllästynyt säätiö omin käsin (kukin jalka) on täytettävä kerrallaan. Ainoa tapa varmistaa eheyden kohteen.

valu tekniikka grillage hieman vaikeampaa kuin paaluilla. Tämä johtuu ominaisuuksista työtä. sen valmistustoimintonsa sisältää seuraavat vaiheet:

 • asennus muodon;
 • asennus vahvistaminen häkeissä;
 • kaatamalla betoni, edullisesti kerrallaan;
 • pystysuora vedenpitäväksi;
 • Vaakasuora vedenpitäväksi.

Grillage emplacement merkki voi olla erilainen.

In situ paikalla karkeaa hiekkaa tai maaperään keskipitkällä ja karkea fraktiot voidaan luottaa vyö grillage suoraan maahan.

Klo esiintyminen päällä heaving maaperän (savi, multa, hiekka liejunsekaista) on tarjota vaimennuskerros. Hän ei antanut kentällä vahingoittaa lauttaa säätiön routiminen. Sijoittamisesta merkki tässä tapauksessa on liitetty maanpinnan yläpuolella 10-15 cm.

Muotti laite grillage

Vapaan välin hiekkainen emästä voidaan käyttää, joka kovettumisen jälkeen poistetaan rakenteen. Käytä myös polystyreeniä, ei ole tarpeen ottaa päätyttyä työn. Kun tehdyn valinnan avulla saatuja vaiheessa geologisia tutkimuksia.

Sitominen vahvistaminen: on tärkeää yhdistää asiat vahvistamisen paalun lautta meikkivoiteen luuranko

Kyllästynyt säätiö kätensä tarvitsevat tällaista suojan kuin vedenpitäväksi. Pystysuora betoniperuslaatan säätiö suojelee kielteisten ympäristön vaikutuksilta. Vedenpitäväksi Tämän tyyppisiä yleensä järjestää voitelevia aineita.

Vaakasuora vedenpitäväksi grillage

Vaakasuora vedenpitäväksi erottamiseen tarvittavien eri materiaalien ominaisuuksista. Nauha grillage tässä tapauksessa on peitetty useita kerroksia roll materiaalia. Vedenpitäväksi estää homeen ja sienten kosketuksessa eri materiaalien ominaisuuksista. Vedeneristys tarvitaan tehdyn tiiliseinät kiviaineisiin seiniin puusta ja kevyt betoni.

Rostverkovy paaluttamisen omin käsin kestää kauan, mutta tämä sinun täytyy oikein valita materiaalit noudattamaan tekniikkaa. Tärkeä osa varmistaa kestävyys tulee vedeneristys. On erityisen tärkeää tehdä hyvin nauha grillage, joka yhdistää kaikki tuet yhteen järjestelmään.

Paaluttamisen kanssa monoliittinen grillage

Säätiö kasaan monoliittinen grillage - valokuva

Joissa monoliitti paaluttamisen lautta on hyvä yhdistelmä monoliitti nauhan betoniperustusta ja perustuksen tukipilarit. On suositeltavaa rakentaa maaperään, jossa on korkea kosteus kyllästyminen, riippumatta ilmasto-olosuhteet. Erityisen tärkeää paaluttamisen lautta märkä maa alueilla kylmiä jaksoja.

Pile (pylväs) monoliittinen grillataatio säätiö omilla käsillä

Märkä maa talvella pakkaa ja muuttaa tilavuuttaan. Jotta vältetään kallioperän vahingoittuminen tällaisilla maaperillä, on syytä laskea syvälle maaperään - maaperän jäädytystason alapuolella. Muuten, kun maaperä jäätyy, se työntää ulos perustuksen, joka voi johtaa koko rakennuksen muodonmuutokseen.

Tyypit paalun perustustukien kanssa grillage

Tämäntyyppisten säätöjen tuet voidaan valmistaa eri tekniikoilla. On olemassa kaksi päämenetelmää: grillaamisen muodostaminen paaluilla ja grillaten muodostuminen sauvoille.

Säätiö grilloittamalla paaluilla

Pino on yksittäinen tuote, joka on valmistettu etukäteen, ennen kuin se asetetaan maahan. Rakennusten rakennustekniikka pihvelle on tunnettu antiikin ajoista lähtien. Aikaisemmin ne muodostettiin pääasiassa puusta. Sitten, niin että paalut eivät romahda, kun ne haudataan maahan, metallikartio kiinnitetään niiden päätyyn. Myös paalun varsi asetettiin metallirenkaaseen, joka estää puukapin varren muodonmuutoksen. Puiset paalut valmistetaan pääasiassa havupuista, esimerkiksi lehtikuusta, joka on äärimmäisen kestävä maaperän kosteudelle, vaan vain voimistuu ajan myötä. Tällaisia ​​paaluita käytetään nyt puisten, ympäristöystävällisten rakennusten rakentamiseen veteen.

Näyte paalusäätiöstä monoliittisella grillatauksella - valokuva

Pääomarakenteiden pystyttämiseen käytetään usein vahvistettuja betonipilareita. Ne on suunniteltu teollisuusyrityksille erityisesti kovalla betonilla valmistetuilla betonituotteilla. Samoin kuin puupäävahvisteinen betoni on tuote, samanlainen kuin suuri kynsi, joka lyö maahan.

Puuta ja teräsbetonipaloja lyödään kuparia ja mekaanisia vasaroita käyttäen. Yleensä nämä ovat melko kalliita laitteita, joita ei käytetä yksityisissä asuntorakentamisessa. Ne voidaan vuokrata väliaikaisesti rakennusyrityksille.

Viime aikoina ruuvipallot ovat hyvin suosittuja yksittäisissä rakenteissa. Tämä on yksi maaperäpohjapohjapetsien lajikkeista, joka on valmistettu vahvoista teräsputkista, joissa on paksut seinät. Tehtaalla olevia hyviä ruuveja käsitellään erityisellä yhdisteellä, joka estää korroosiota altistettaessa maaperän kosteudelle. Ruuvaa pienten läpimittaisten, helposti rakennettavien pylväiden ruuvit ruuvataan maahan käsivoiman avulla. Kolme ihmistä osallistuu tähän prosessiin. Jotkut tarkistavat ruuvaavan paalun pystysuoran ja kaksi kääntävät kasa. Betonilaastin kaadetaan ruuvipatsaan onteloon.

Kaikkien paalujen yläosat niiden lopullisen maahan upottamisen jälkeen olisivat samalle tasolle. Tämä saavutetaan joko upottamalla upotuksen taso tarkasti tai paalut yksinkertaisesti katkaistaan ​​rakennustasolla. Pallojen päälle voidaan asettaa vesitiiviitä materiaaleja ja tyynyjä.

Pohja, jossa on grillata napa

Toisin kuin kasa, tukipylväs tehdään suoraan maahan luomalla betonivalua sisäisellä kehyksellä.

 1. Tätä tarkoitusta varten porataan reikä maahan. Yksittäiselle talolle pilarin paksuus ei ylitä 30 senttimetriä. Reikä voidaan tehdä mekaanisella porauksella tai porauslautojen avulla.

Pohja, jossa on grillata napa

Lasemme metallikehyksen muottipesään

Grillaus paalussa tai pylväspohjassa

Grillage pinossa tai laituri perusta on vaakasuora kehys, joka yhdistää pystysuorassa pilariin tai paalujen yhtenäiseksi rakenteeksi. Näin on muodostettu runkorakenne, joka estää tuhoutumisen peruspaalun-rostverkovogo.

Liitäntäkehys voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista. Täten puiset paalut voidaan liittää yhteen puupalkilla tai lokeilla. Metalliruuveja voidaan liittää teräskanavilla.

Näyte nippu palkista

 • Grilli on nostettava maanpinnan yläpuolelle. Näin vältetään kosketus- ja lämpövuoto huoneesta maahan.
 • Myös tukeilla (paikoilla tai pylväillä) voidaan muodostaa monoliittinen grillaus. Tekniikka sen valmistuksen kokonaisuutena on samansuuruinen kuin tavallinen nauhan säätiö. Muodostus muodostetaan ensin. Puiset levyt tai leikatut lastulevyt ovat kiinteästi yhdistettyinä.
 • Voidaan käyttää myös ei-irrotettavaa muottia, joka voi myös toimia lämpöeristekerroksena.
 • Muottien sisällä luodaan metallinen vahvikekehys. Se on muodostettu metallitangosta. Pääsääntöisesti tehdään kaksi vaakasuoraa tasoa, jotka on vahvistettu vaakasuorilla silloilla sisäpuolelta ja toisistaan ​​pystysuorilla silloilla.
 • Muotoilun ja voiman luuston muodostamisen jälkeen se kaadetaan betoniliuoksella. Epäonnistumatta, kun kaadetaan, liuos tiivistetään tärinän avulla tai yksinkertaisella tampingilla.

Monitoimihuuhteluun perustuva muottirakenne

Pile-pohja monolithic grillage: ominaisuuksia ja soveltamista

Alussa rakennustyöt, monet yrittävät päättää tulevaisuudesta perustavanlaatuisia suunnittelun, pohja - on olennainen osa rakennuksen ja se vaikuttaa paitsi turvallisuutta, mutta myös vahvuus koko rakenteen. Useimmat kehittäjät valitaan monoliittinen paaluttamisen lauttaa, ja se ei ole satunnainen, on osoittautunut ajan sen lujuus ja kestävyys, verrattuna muissa suoritusmuodoissa kiinteä alusta rakenteita.

Ominaisuudet paalusäätiössä monoliittisellä grillatauksella

Joten mikä on paalusäätiö? Tämä on perusta, kun kaikki rakennustyön kuormitus asetetaan paaluille. Pohjan muodostaessa käytetään ruuveja tai ajettavia tuotteita paaluina. Melko usein yksityisessä rakentamisessa on paalujen perustuksia yhdessä grillata.

Jotta ymmärtäisimme, mitä monoliittinen grillage on, sen kannattaa kuvata sitä. Tämä on paalusäätiön yläosa, joka suorittaa kuorman sijoittelun rakennuksen laakeriosista. Grillaus tehdään laattoilla tai palkkeilla, jotka lasketaan yhteen järjestelmään.

Missä on paalusäätiö, jossa käytetään monoliittista grillata?

Yleensä paalusäätiön käyttö monoliittisella grillata- malla suoritetaan ongelmallisille (savimaille) maaperälle. Pallot, jotka on valmistettu pinoista, auttavat siirtämään vaikuttavan kuorman kovempiin kiviin, joiden esiintyminen tapahtuu paljon pinnan maaperän syvemmälle. Pilejä rakennetaan myös onnistuneesti tavallisiin, suotuisiin maaperään.

Nykyisessä kerääntymisessä paalusäätiölle on usein turvauduttu, koska sillä on lisääntynyt lujuusominaisuus. Ja se on taloudellista, kiitos pieni määrä maata työtä. Usein tällainen säätiö löytyy, kun asetetaan suojus, puinen tai runkorakenne sekä rakennettaessa pieni rakennus.

Pileihin kuuluvat pitkänomaiset teräsvaijerit, jotka ruuvattavat ongelmallisen maaperän syvyyden.

Paalusäätiö koostuu paalupinoista, jotka on yhdistetty grillillä. Piles on valmistettu puusta ja metallista valmistetusta teräsbetonista.

Puisten paalujen käyttö perustuu keskikokoisiin ja pieniin kuormiin. Tämäntyyppisten paalujen materiaali on havupuita, useimmiten mäntyä.

Puisten paalujen ajo tapahtuu mekaanisella vasaralla, diesel-vasaralla ja tärinävasaralla.

Betonipäällysteet on valmistettu betonista. Toinen nimi heille on ajettu paalut.

Rakennustyömailla eniten kysytyt ovat onttoja onttoja teräsbetonipaloja, joiden neliö- tai pyöreä osa on.

Paalut voidaan jakaa alatyyppeihin: -friction paaluilla, jotka välittävät yksinomaan pääasiassa kuorman sivupinnan, sekä paalun-telineet, jotka tunkeutuvat syvälle maaperään epävakaa kerroksen ja saavuttaa vankempi, lepää se, siirtää koko kuorman.

Hyödyt ja haitat paalun perustusten käyttämisestä monoliittisella grillatauksella

Pile-perustuksen edut monoliittisella grillatahalla:

 • Sen ainutlaatuisuus johtuu siitä, että se voidaan muodostaa eri maatyypille, lukuun ottamatta maagista tai sedimenttistä maaperää.
 • Minimaalinen ajanhukainen jätteenpoltto maa-alueille (tämä on rakenteeltaan työläs ja monimutkainen aikaväli).
 • Paalusäätiön muovaus voidaan tehdä myös kylmäkaudella.
 • Säätiöllä on taattu hyvä kantavuus.
 • Pallosäätiön muodostuminen maksaa useita kertoja halvempaa verrattuna nauhan säätiöön.

Tämän pohjan asennus ei ole kovin vaikeaa ja se koostuu ruuvaamalla paalut maahan vaaditulla syvyydellä, joka on määrätty rakennushankkeessa. Tämän jälkeen hiomakoneen avulla ne leikataan samalle tasolle.

Haittatekijät, joissa on monoliittinen grillatappi:

 1. Mahdollisuus tehdä ilman erikoislaitteita ja työkaluja paalun perustusten asettamiseen.
 2. Asennuksen mahdottomuus kallioon ja kova kalkkikivi ja kalkkikivi.
 3. Tällaisen säätiön asettamisen avulla sinun on luovuttava lämmitetystä kellarihuoneesta.
 4. Paloja ei voi rakentaa kohteen viereen.
 5. Vaikeus suorittaa laskelmia.
 6. Ei ole mahdollista säätää kierrettyä kasaa sen vahingoittumiselle.

Paalun perustuksen erektiotekniikka

Jos organisaatio Säätiön columnar on tarpeen kaivaa juoksuhautoja, rakentaa muotti, ja sitten täyttämällä poskionteloiden tuottaa laitteen monoliittinen paaluttamisen grillage paljon helpompaa ja älykkäämpiä.

Mutta kuinka tehdä pile-pohja monolithic grillage? On selvää, että tämä näyttää:

 • Kuopat porataan lasketun syvyysetäisyyden avulla käsiporakoneella.
 • Laatoitettu kangas, jonka pitäisi olla juuri pinnan yläpuolella, noin kolmesataa millimetriä. Tämä on välttämätöntä betoniseoksen kaatamiseksi kaivoon.

Lasketaan tarvittava määrä paaluja, joita käytetään. Heidän lukumääränsä voidaan laskea, riippuen tulevan rakenteen painosta ja kokonaiskustannuksista. Sisäisten paalujen määrä lasketaan kuormituksen perusteella, jonka seinän väliseinät, lattia ja katto luovat.

Suoritetaan laskuja olisi otettava huomioon se, että porakoneella on läpimitaltaan vähintään kolmesataa millimetriä. Sitä myydään kaikista rakentamiseen tai niiden myymälässä.

Pituus poratangon on säädettävissä, jonka avulla voidaan porata kaivoja jopa viisi metriä. Sijainti leikkuuterien pora on järjestetty siten, että kun kohdistettu voima oli merkityksetön. Terästeollisuudessa tuottaa käsiporat, voidaan merkittävästi laajentaa alemmalla alueella hyvin. Lisäksi, samalla kun poraus muodostumista paalun tukea, mikä puolestaan ​​säästää konkreettisista, koska määrä paalujen on pienennetty.

Seuraava vaihe on muodostumista post-poraus putkien kattomateriaalin. Niiden läpimitta on yhtä suuri kuin halkaisija porausreiän, ja pituus - kolmesataa millimetriä suurempi kuin sen syvyys.

Ylempi osa putken on valmistettu kolmesta Kaksikermikatteen, ja sitoutuu sitten metallilangan. Juuri hän aikoo käyttää muotti. Seuraavaksi putki on hyvin varovasti sijoitetaan porattu hyvin. Kun havaitaan pieniä määriä vettä hyvin voi liittää tämän arvon, mutta jos se on suurempi kuin neljäsosa, että ennen betonin kaadetaan, on välttämätöntä tyhjentää se pumpun.

Jotta lujuuden parantamiseksi valmiin pilarit on valmisteltava raudoituskori. Voit tehdä kaikkein edullinen ja yksinkertainen tapa: kestää kolme pystysuoraa metallista tangot, joiden halkaisija on noin seitsemän millimetriä, joka on tarpeen tiivistämään pehmeän viruu.

Sen jälkeen, kun kehys on asennettu porausreikä täytettiin seoksella betonoidaan. Se on täynnä kerroksista, jotka on tiivistetty vibraattorin.

Lautta perusta on valmistettu betonista tai rautapalkit, tehtävä, joka - suorittaa yhdistää toiminto pystyosien rakennuksen rakenteen.

Performing lautta perusta on seuraava. Intermedia pilarit kaivoi ojan, sen syvyys on oltava vähintään kolmekymmentä senttimetriä. Leveys tulisi olla sellainen, että se sopii muotti. Hänen läsnäolo on tarpeen, koska kaatamalla betonin maahan on tekninen virhe.

Tämän jälkeen voit kaataa hiekkaa kymmenen senttimetriä, ja lankku nauha katto. Laudoitus asetettu Intermedia pilariin.

Venttiilit asennettu pohjaan hyvin, joten se olisi mentävä pintaa noin kolme senttiä. Jotta venttiili ei ole ruosteessa, se olisi täysin upotettu betoniin.

Sen jälkeen, kun betoni on valettu, se tarvitsee kosteutta. Voit tehdä tämän kaatamalla vettä sen päälle seitsemän päivää. Tämä menettely on tarpeen varmistaa, että betoni onnistui maalaamaan linnoituksen.

Edelleen, kun muotti on poistettu, on välttämätöntä puhdistaa ja hiekkaa, joka kaadettiin alle grillage. Tuloksena olisi jotain silta Mezhuyev pilareita. Tämä ilmarako on tarpeen laajentaa maahan talvella.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin