Päällystys omiin käsiinsä videotekniikka

Päällystys omin käsin - todistettu tekniikka

Ohj - tämä kestävä pinnoite, joka kestää vuosikymmeniä, jos asetetut oikein. Tässä artikkelissa me tarkastelemme burschastki pinoaminen teknologiaa, antaa sille askel askeleelta ohjeet, sekä:

 • kertovat kaikissa päällystys;
 • neuvovat materiaalivalintoja;
 • omistettu yleisin virheitä.

Asianmukainen päällystys aina sisältää seuraavat vaiheet:

 • määritetään maaperän tyyppi;
 • Alustavien laskelmien;
 • määritetään materiaalin määrää;
 • valmistus savi kaukalot;
 • Materiaalin;
 • pinoaminen emäs;
 • päällystys- ja asennus hillitsee.

Vaikka aiot tasoittaa maakiveyksen ei ole moottoritie, ja pieni puutarha polku, sinun täytyy alkaa määritelmän maastosta. Kun kaikki, pehmeämpi ja liikkuvuus maaperän, syvempi ja leveämpi kuin kouru pitäisi olla maanläheinen, että on reikä, joka on kaivaa valmistamiseksi pohja kunnolla. Lisäksi on otettava huomioon sadekausi, joka on aika vuodesta, jolloin sataa muutaman päivän tai viikon. Savi ja savimaata maaperän tällaisia ​​jaksoja veltto on suuri syvyys, on tarpeen ottaa huomioon laskelmissa. Muuten epätasainen cobbles prosyadet ja se on täysin siirtää sadekauden aikana. Hiekkamaassa tätä haittaa, mutta ne ovat jopa kuiva kausi, on alhainen mekaaninen lujuus, joten se on tarpeen tehdä pohja jäykempi.

Aikana Alustavien laskelmien määrittää optimaalisen kokoonpanon pohjan, ja kunkin kerroksen paksuus soraa osa. Hiekkamaassa, on toivottavaa tehdä alemman pohjakerroksen sepeliä tai soraa osa yli 100 mm, se lisää jäykkyyttä emäksen ja säilyttää päällystys notko. Kun määritetään jalustan kokoonpano, on laskettu syvyys maan läpi. Loppujen lopuksi se on paitsi kaivaa, mutta myös sinetöidä pohjaan, muuten päällysteiden uppoaa. On myös tarpeen oikein laskea pituus ja leveys pohja - sen pitäisi olla laajempi 1-1,5 metriä pitkä ja tasoittaa pihakivien osan.

Tämän jälkeen jatka laskemista materiaalien määrää, koska tuottaa hiekkaa ja soraa on kuorma, ja se ei ole halpaa. Siksi on tarpeen määritellä oikein määrää kunkin materiaalin, se vähentää tappiota käyttämättömän materiaalin ja poistaa tarpeen jälleen ajamaan autoa. Suorittaminen kaikki laskelmat alkavat louhinta- ja maanrakennustyöt kaivaa läpi halutun kokoinen. Tiedetään, että todellinen koko (pituus ja leveys) maan kourun mittojen on yli 1-1,5 metriä tyyny.

Suosittelemme luoda savi kaukalot käytetään maarakennus tai työntekijöitä, koska se on erittäin kova fyysinen työ, vaikuttaa negatiivisesti alaselän. Ennen maahan teoksia merkitä sivusto ja ajaa tapit maahan, joiden välissä venyttää ohut köysi. Ajaa tapit etäisyyden päässä rajojen bajonetti lapio maan läpi. Eli pituus ja leveys maa kourun on oltava suurempi tasoittaa pihakivien päällä 2,2-3,2 m. Maaperän poistetaan ja kertaisesti niin, että se ei häiritse noston ja varastointi materiaalien pohjan. Kaivaa reikä, rivi se, jossa on lapio pohja ja huolella käsintehtyjä peukaloinnin tai tärylevyjen (jälkimmäinen on tehokkaampi). Samalla käsittelyn kunkin neliömetriä sinun täytyy käyttää vähintään 1-2 minuuttia 3-5 minuuttia ja jyrät manuaalista tiivistymistä.

Ensimmäinen kerros emäksestä hydrobonded GEOTEKSTIILIT "Dornit" tiheys 100-150 grammaa metr². On toivottavaa käyttää materiaalia, jonka leveys on sama tai hieman suurempi kuin leveys maan kourun. Pituuden tulee olla yhtä suuri tai hieman suurempi kuin altaan pituutta. Tekstiilejä sijoitettu pitkin savi kaukalot ja suoristaa, ettei ryppyjä. Pintakerros soraa kaadetaan suurin osa. Hiekka maaperä mobiili, jos on olemassa mahdollisuus matkustaa päällystetyllä osa auton, käyttö sepeli tai sora jakeet yli 100 mm. Muuntyyppiseen maaperän riittävän soraa murto 40-60 mm. Kerroksen paksuus 2-3 jakeet soraa.

Asennuksen jälkeen sepeli on suljettu (1 minuutti metr² käyttäen pyörät tai 2 minuuttia, kun manuaalisen tiivistymistä). Top kaadetaan toinen kerros soraa osa 10-15 mm, paksuus 5 cm. Linjauksen jälkeen pintakerros on tiivistetty sekä pohja. Viimeinen kerros on valmistettu pohja pestiin kuivaa hiekkaa. Kerroksen paksuus 5 cm, myös se on suljettava. Vedettäessä kunkin kerroksen on tarpeen tarkistaa pitkän vaakatasossa. On välttämätöntä luoda tasainen pinta tai kaltevuus, jotta reunat arvon 2-5 mm per 1 metri leveys päällystetyllä alueella. Näin varmistetaan parempi vedenpoisto ja 1,5-2 pidentää kivetty alue korjata.

Teknologia muuttamisesta koneet - Video

On kaksi tapaa muninnan levittäjät, jotka eroavat vain siinä paikassa, jossa makasi ensimmäisen kiven - kulmasta ja keskeltä. Tehdyn kulma mahdollistaa noviisi mestari tiiviimmin kiinni toiselle puolelle sivuston, ja säädä toiseen. Tämä menetelmä sopii hyvin tapauksessa, jos jokin rivien Pihakivien asetettava kyljelleen yhdensuuntaisesti sivuun. Munivia monimutkainen piirustuksia työskennellä keskustasta edullinen. Ennen asennusta sinun täytyy tehdä tulevaisuudessa makaavan kätevä mittakaavassa. Tämä voidaan tehdä paperille tai käyttämällä AutoCAD. Tässä kuviossa, sinun täytyy huomata suora ja kylkiviivan keskipisteen kautta kulkevan sivuston, sekä määrittää suunnan muuttamisesta ensimmäisen tiili. Jos teet kaiken oikein ja sitten katsoa oikeaan paikkaan sijainnin, täytetyt arvonta täysin vastaa ideasi. Pienikin poikkeama laatiessaan ensimmäisen tiili voi johtaa kiertoakselit luku, koska mitä se näyttää pahempi.

Korkealaatuista asettelu voidaan tehdä lasertasolle - linjan rakentaja. Lisätietoja näistä laitteista ja niiden käytöstä on artikkelissa siitä, miten käyttää laserin tasolle. Etuna lasermerkintä riviä ennen rakentajat käyttävät nauloja ja köydet, että ne juuri kuvioidut eivätkä häiritse työtä pihakivien. Munivia levittäjät tarvitset:

 • kumivasaraa;
 • pitkät ja lyhyet tasolla;
 • lastalla;
 • kuiva hiekka pestään.

Suuntaamiseksi oikein tiili ennen laita se hiekalla. Kukin tiili laitetaan hiekka koko pinnalle, välttäen pakottaa yksi kulmat. Operaattorin tiili Tiilipäällysteet koskettamalla kevyesti sen lähemmäksi vasemmalle ja oikealle, sitten tarkistaa taso, täsmälleen onko se sijaitsee. Tarkista ei vain yksittäisiä tiiliä, vaan myös elementtejä kuvan koko on 5-10 tiiliä, se auttaa ajoissa väärinkäytöksiä. Jos silta Pihalaattasarja pyöreää pintaa, on suositeltavaa laskea kaarevuus ja tehdä suuttimen tasolle, joka kompensoi sen. Tämä ei ainoastaan ​​tee annetun tasainen, mutta myös varmistaa oikea kaarevuus.

Jos jotkut tiilet on ylitse muiden, ja työnnä kätensä useita kertoja kääntyä puolelta toiselle. Tämän päällystys menee syvälle hiekkaan. Jos yksi reuna tai koko tiili oli pienempi kuin muualla pihakivien, poista se ja kuivaa hiekkaa jälkitäytön. Määrittele hiekan määrä "silmämääräisesti". Sen jälkeen laittaa palikat paikalleen ja tarkista taso. Vierekkäisten tiilet, jätä tilaa 1-2 mm, terminen rako, joka on täytetty hiekalla. Ainakin asentaa kääntyessään.

Hillitsee vahvistaa tällaisia ​​menetelmiä:

 • hiekkaa pohja jauhe aluketta;
 • hiekka ja betonivalun emäs;
 • on geotekstiileissä valuun.

Menetelmän valinta riippuu korkeus hillitä, sen korkeudelle pihakivien ja vaakakuormat. Siksi, jos on olemassa pieni mahdollisuus, että raja kulkee auton, jalkakäytävän on haudattava geotekstiilin ja asennetaan betonilaatta. Jos korkeus hillitä on korkeus levittäjät, se voidaan laittaa hiekkaa ja paina alas ulkopuolelta maahan. Tässä tapauksessa, nousu hillitä paikan päällä on ei enemmän kuin 0,5-1 cm. Lisäksi ulompi ympäröivän maan hillitä, täytyy tiivistää kerrokset, kasa 2-3 cm ja käsittelemällä kätensä peukaloinnin tai tärylevyjen. Jos et, niin on todennäköistä, että raja "upolzet" ja ero tulee olemaan hänen ja tasoittaa kivet. Näin ollen, sen sijaan, että maa käytetään usein betonivaluun ulkopuolella raja tyyny leveys 20-25 cm ja syvyys korkeus ¾ hillitä. Jähmettymisen jälkeen betonin, se maan peitossa.

Asettamaan rajan geotektstil, sinun täytyy huolellisesti poista ylimääräinen hiekka ja sora, yrittää tehdä tasainen pystysuora seinä eikä heikentää äärimmilleen tiili Tiilipäällysteet. Merkitse paikka asennuksen kautta reunukset koukkuja ajautuvat ja kiristetään köyden, joka pidetään ulko- tai sisäreunaan hillitä. Sen jälkeen tehdä betoniin sepeli osa 5-10 mm. Valmistuksessa betoni on välttämätöntä käyttää vähintään vettä, ja tuoda haluttuun paksuuteen avulla pehmittimien ja liikkuvuuden ohjaimet, joita voi ostaa mistä tahansa laitteisto tallentaa. Valmistamiseksi betoni, se on valmistettu leveys 30-40 cm tyyny, tyyny korkeus tulisi olla sellainen, että hillitä oli 0,5-1 cm korkeampi kuin on tarpeen.

Sen jälkeen, laittaa hillitä aivan jalkakäytävän viereen, ja liikkuu vasemmalle ja oikealle, upotettiin haluttuun syvyyteen. Jos raja menee syvemmälle, vedä tai kuroa korkeus tyynyt ja asennusta uudestaan. Jos raja on asetettu vaakasuoraan, se tarkistetaan miten asema köyden ja vesivaa'alla. Jos silta alue rinteillä tai loivassa kulmassa, tarkista asento raja on vain köyttä. Asettamalla rajat, ne kattavat vielä toinen tyyny tehty betonista. Korkeus tyyny on ¾ korkeus hillitä ja leveys on yhtä suuri kuin kaksinkertainen korkeus hillitä. Kun täydellinen jähmettymisen ulkona tyynyt, se maan peitossa.

Voit as päällystäminen maata toimi vuosikymmeniä, sinun täytyy ottaa pois vedestä. Voit käyttää erilaisia ​​menetelmiä, kuten:

 • tiiviste reunojen ympärille päällystetty alue stormwater tarjottimet baareja ja yhdistää veden sisääntulon yhteen kerääjä;
 • pinoamisalustat puoliympyrän reunat hillitä (suurin vaikutus sellaisista alustoista antaa, kun asennettu Lohkareiden ja hillitsemiseksi) vesijohtovedellä lähellä virran tai jäteveden sisääntulon;
 • luominen ojien, ohjaamalla veden virtoja tai veden saanti.

Ennen liittämistä jätevesivirrasta tai kuivatus, sinun täytyy kuulla asiantuntijoita on omistautunut hulevesien palvelun kaupunki. Luvaton yhteyden sadevesiviemäreiden, harjoittaa ilman koordinointia asiantuntijoita, voi tulla syy suuren sakon.

Nyt kun tiedät kaikki vaiheet annetun pihakivien ja yleensä kuvitella työvuorot. Tämä tieto auttaa luoda maakiveyksen omasta tai tarkista pihatyöt palkkasi asiantuntijoita, jotka avaavat alue edessä talon tai muilta alueilta.

kivilaatta - kestävä pinnoite, joka kestää vuosikymmeniä, jos asetetut oikein. Tässä artikkelissa,

Masters? On olemassa standardi, suhteellisen yksinkertainen tekniikka, kiinni, että olet selviytyä tahansa

laatat korjauksia sen edelleen muuttamisesta paikalleen. Puuttuminen savujen kesähelteellä. haitat

Tyypillisesti tämä on noin 30 cm), pinnoitteen paksuus (jos kivilaatta - 6 cm), valmistelu- kerros (joen hiekka - 5cm)

Helpoin tapa on kipsi vaahtoa hänen käsissä. On selvää, että se suoritetaan vain, jos levy

"Stronger" tarvitsevat liimaa. Muuten viimeistely voi liikkua vain alaspäin alla hänen paino. Nykyisin yleisin seinään

Päällystys omiin käsiinsä: askel askeleelta ohjeet päällystys

Tämä artikkeli esittelee sinulle menetelmällä, kuten päällystys omiin käsiinsä: askel askeleelta ohjeet päällystys- syistä ja kappaleita, tukee kuvia ja videoita sisältyy kokonaisuudessaan uudelleen suosituksia materiaalivalintoja, rakentamisen ja suunnittelun tulevaisuuden sen täytäntöönpanoa. Niitä käsitellään yksityiskohtaisesti ja spesifisyyden etuja käyttämällä materiaaleja, kuten päällystys ja päällystys laatat.

As - suosittu materiaali suunnittelussa polkuja, leikkikentät ja jalkakäytävät

Vaihtoehdot munivia käytävälaatat, levittäjät: kuvia ja ominaisuuksia materiaalien

Tasoittaa kivet ja käytävälaatat pidetään johtava käytettyjen materiaalien maiseman suunnittelu. Lisäksi niitä käytetään paitsi Huvilan rakentaminen, nämä tuotteet löytyvät kaupungin kaduilla.

Leikkipaikka talon edessä on päällystetty käytävälaatat

Kuvassa maakiveyksen pihalla omakotitalojen voidaan nähdä design:

 • kappaleita;
 • sivustoja kesälomien;
 • Grilli vyöhyke;
 • pihalla ja sisäänkäynti talon;
 • sivusto auton talon edessä;
 • vyöhyke tuurnan ympärille, katos tai penkit;
 • sivusto auton irtoa ja niin edelleen.

Mukulakivet kuuluu luokkaan kestävistä materiaaleista, joilla on korkea lujuus ja kulutuskestävyys. Se on yksi selvä etu. Tarkasteltaessa asfalttitietä ja siinä tilassa, jossa ne sijaitsevat, kun käy selväksi, että vanhoja katuja kivetystä, hyötyvät monin tavoin. Senkin jälkeen 100 vuotta toiminnassa, tämä vanha pinnoite säilyttää vahvuutensa ilman korjausta.

Kiinnittää huomiota! Samaa laatua ja kestävyyttä varmistaa päällystys- ja oma piha, mutta vain jos Materiaalien valintaan ja täysi vaatimusten noudattamisesta päällystys tekniikkaa.

Kesäterassi koristeltu kiven lohkoja, säädettyihin pyöreä tavalla

Suositukset varhaisessa vaiheessa

Ennen työn aloittamista, sinun tulisi huolehtia valmistella tarvittavat materiaalit ja työkalut.

Suositukset varhaisessa vaiheessa:

 • Ennen menossa ostamaan tarvikkeita, tulee huolellisesti mitata ala päällystys, ymmärtää järjestelmiä ja malleja, sekä laskea tarvittava määrä maakiveyksen pienellä marginaalilla tapauksesta käytön aikana vahingoittaa;
 • yhdessä materiaalin ostetaan kuivaseos päällystys. Jos aiot laittaa betonipäällyste, pääsääntöisesti nämä kappaleet voivat palvella useita vuosikymmeniä. Tai ostaa muut työsuoritusten hiekkarannalla pintaan;
 • jos on tarvetta ostaa tai vuokrata vuokraan avulla puuttuvat laitteet ja työkalut;
 • pyytää apua avustajan, että ne täyttävät laskemme jalkakäytävällä tarpeeksi kovaa, tai soita ammattilaisia. Selviytymään niin suuri joukko pelkkä tehtaan tulee olemaan vaikeaa, varsinkin jos on tarpeeksi kokemusta ja tietoa.

Siisti puutarhakäytävä kivetty omin käsin

As on tuote pieni koko, joka koostuu eräänlainen kiven. Useimmiten tällainen pinnoite löytyi sillalla, mutta koska sen luonnollista alkuperää, joka takaa muodonpidätyspehmikettä pitkän ajan, sitä käytetään usein tasoittaa pihoilla yksityiskodeissa.

Erityisesti valinta maakiveyksen raidan maassa, hinta materiaalin betonin

Betoni cobbles kuuluu luokkaan yleisimmin käytetty materiaali päällystys alueilla ja jalkakäytävät. Tuotanto aihioiden valmistukseen käytetään betonin. Tähän lisättiin erityinen plastisoimisaineet ja pigmentit erivärisiä.

Kiinnittää huomiota! Betonilaatan voidaan luoda käyttämällä eri tekniikoiden - Tärinälaitteet tai tärinää valu. Kussakin tapauksessa, pinnoite saa erityisiä ominaisuuksia ja etuja.

Betonilaatat maksaa vaihtelee 300-500 ruplaa per neliömetri

Tuotantoprosessin aikana joka luo betonitiilet, seuraavasti:

 • valmistamiseksi betoniseoksen;
 • Die valu;
 • erityinen käsittely seos;
 • kuivausvaihe.

Täydellisen kuivumisen jälkeen betonin valmiin työkappaleen poistetaan muoteista. Aikana kuivaus betonimassan kovettuu ja voimistuu.

Jos haluat ostaa konkreettisia pihakivien, joissa on pieni ja edullinen hinta saat varsin kohtuullinen suoritusarvot. Tämä versio Materiaali soveltuu jos rakentaminen budjetti on rajallinen.

Hinnat päällystystöiden perustuu sementin:

Varsinkin muunlaisia ​​maakiveyksen

Sen lisäksi konkreettisia pihakivien olemassa muunlaisia ​​pinnoitteita. Klinkkeri materiaali tehdään perustuen savea. Aihiot ovat ominaisia ​​tiiliä käytetään päällystys alueilla. Päällystys on erilainen muoto ja väri. Tämä muunnelma eroaa korkean taitekertoimen materiaalin lujuus, kestävyys ja kylmänkestävyys.

Kivi päällystys ja päällystys alueilla pidetään klassisen kehittäjät sovellutuksessa päällyste. Materiaali sen valmistamiseksi ovat luonnonkivi laji, edullisesti:

Basaltti laattoja käytetään usein koristeluun lähiverkon

On monia tapoja muninnan kivi Tiilipäällysteet, niin että se tulee mahdolliseksi tehdä tienpinnan, joka voi kestää yli sata vuotta.

Moderni alue tarjoaa useita lajikkeita tämän materiaalin. Luokittelu perustuu ulkoisiin ominaisuuksiin työkappaleen, joka voi olla:

Vinkki! Käytä erilaisia ​​erityistä pihakivien kattaa jonojen järjestämistä ja terasseja. Näitä tarkoituksia varten, jos kyseiset tuotteet on värillistä betonia tai laadukkaita keraamisia.

Graniitti jalkakäytävä: materiaalin ominaisuuksien

Graniitti päällystys viittaa pinnoitteita luonnollista alkuperää. Sen ainutlaatuisuus piilee siinä, että olosuhteissa kehittyneiden teknisen kehityksen asiantuntijat eivät ole pystyneet luomaan teknologian keinotekoinen analoginen kiven, jolla on sama Käytön kannalta tasoa kestävyys ja ilmakehän tekijöille.

Hienonnettu graniitti Luonnonkivi

Murskattu materiaali variantti käytetään klassinen muotoilu. Pinnoite on kestettävä merkittäviä toiminnallisia taakkaa, joten sitä voidaan kutsua lähes ikuinen. Vaikka budjetti sementti koneet voivat palvella enintään 20 vuotta.

Graniitti on erittäin vakaa, joten se sopii parhaiten päällystämistä:

Aikana jatkuvan toiminnan kivi on melkein ei altistu ulkoisiin muutoksiin, se säilyttää ominaisuutensa.

Prosessi jalkakäytävä paving graniittikivet

Edut pinnoite graniitti koneet

Etuja käyttämällä graniittia pihakivien:

 • kiviaihio on lisääntynyt voimakkuuden ilmaisin, jolloin saadaan kiinteää ainetta, ja kaikki pinnoite;
 • koska sen tiivis rakenne graniitti tulee vedenkestävä ominaisuuksia. Kosteutta ei voi tunkeutua syvemmälle materiaalin, joten päällystäminen ei pelkää vakavia pakkasta ja rankkasade;
 • graniitti stabiili rakenne suojaa haitallisilta vaikutuksilta kemikaaleja. Tämä ominaisuus tarjoaa saman erinomaisen suorituskyvyn materiaalin;
 • luonnollinen hajoaminen materiaali on hyvin hidasta. Kivi ei kuulu jännityshalkeamille, haalistumista, ei näytä haavoittuvuuden vaikutusten putrefactive prosessien ja ilmakehän ilmiöitä. Luonnollinen piirustus kallion pysyy lähes alkuperäisessä muodossaan;
 • Hienonnettu päällystys ei ime likaa hiukkasia, itsepuhdistuvat sateessa ei edistä kertymistä kosteutta pinnoitteen. Graniitti ei pelkää ultraviolettisäteilylle;
 • pinnoite koneet helppo korjata itseään ja työkappaleen voidaan käyttää uudelleen päällystys. Kierrätettävä materiaali ei vaikuta laatuun kappaleita.

Polku graniittia levittäjät kestää yli kymmenen vuotta

Kiinnittää huomiota! Murskattu graniitti on riittävän suuri lujuus. Kivi on kestettävä suuri paine pomppii, olosuhteet suuren läpäisevyyden (pinta ei ole poistettu), vaikutus staattisten kuormien.

Tasoittaa kivet ja käytävälaatat: pinoamisvaihtoehdon, valokuvia, kaavioita

Nykyaikaiset koneet ja laatat on paljon erilaisia ​​muotoja ja värejä. Tämä tekee mahdolliseksi suorittaa mielenkiintoinen suunnittelupäätös pihalla kotiinsa. Nämä maalit ovat erinomainen keino vastaan ​​kaiken lähialueelle. Niille on ominaista luotettavuus ja käytännöllisyys, jonka avulla ylläpitää kappaleita ja alustat monta vuotta.

Vaikka yhteinen laattoina tai pihakivien muotoinen tiilet voidaan käyttää useissa eri malleja. Se riittää valita ja ostaa mielenkiintoista järjestelmä materiaalia vastaavat sävyt. Tämän vuoksi voit parantaa estetiikkaa pinnoitteen ja jopa tukea tyyli, joka teki suunnittelu teidän esikaupunkialueella.

Yhdistelmä pyöreä ja klassinen päällystys

Perusteella useita erilaisia ​​laattoja voi luoda mielenkiintoisia kuvioita suorittamalla päällystys tietyssä kuviossa. Kuva voit suunnitella oman tai käyttää valmiita muunnelma järjestelmän muuttamisesta käytävälaatat:

 • geometriset muodot, kuten värillisiä timantteja on vankka. Jotta kuvan täydellinen ulkonäkö voit käyttää kolmasosa väri suunnittelussa ainutlaatuinen rajojen reunalla radan;
 • zigzags, kirjainta muistuttava "M". Paperi voidaan käyttää 2-3 väri päällystys- ja eri levyisiä. Kuva saada dynaaminen;
 • monimutkaisia ​​geometrisia kuvioita eivät näytä yhtä vaikuttava. Työhön on tarpeeksi valita kaksi väriä, erottuva keskenään. Voit luoda jotain sokkelo tai koristella raita kierretty kierteelle muodossa kreikkalaisen kuvio;
 • shakki tilauksentekorutiiniin koneet tai vinottain on usein käytetään raiteiden ja alustoja. Kaksi-väri väritys voi vaihdella käyttämällä eri paksuisia viivoja ja koot;
 • tiukka muotoilu voidaan saavuttaa toistamalla geometriset muodot samankokoisia, esimerkiksi, timantteja, neliön, suorakaiteen.

Esimerkkejä yksinkertainen piirien annetun päällystys laatta 1 - kalanruotokuvio, 2 - helix 3 - tikkaat, 4 - shakkiruudukko

Vinkki! Jos käytät toistuvia geometrisia muotoja, muista poistaa väärinkäytöksiä. Huolellisesti valmistella pohja ennen asennusta kuvan näytti vino. Päällystys tällöin olisi myös kiinnitettävä huomiota.

Edes yksinkertaisimpia malleja tehokkaasti kaunistaa mitään pihalla. Käyttämällä kihara tai suora tyyppisiä levittäjät, voit korostaa ja korostaa tiettyjä etuja lähialueelle.

Vaatimaton ensi silmäyksellä, kaksivärisiä kuvioita näyttävät melko hyvin, jos suorittaa työn vaihe vaiheelta ja huolellisesti. Sen pitäisi noudattaa neuvoja asiantuntijoiden saavuttamiseksi tarkin ja sileä pinta. Muuten, jopa kaikkein laadukkaita ja kallista materiaalia, joka muurattiin monimutkaisia ​​kuvioita ja piirustuksia, on huolimaton ja halpaa näköisiä. Laiminlyönti tekniikka johtaa muodostumista väärinkäytösten ja korkeuserot pinnalle päällysteen.

Kuva tasoittaa kanssa kiveyksien erivärisiä

Päällystys omiin käsiinsä: askel askeleelta ohjeet

Kattavat muodossa maakiveyksen on monia etuja. nämä ominaisuudet erottuvat erityisen joukossa:

 • vahvuus puristus;
 • pitkäaikainen palvelusopimus;
 • houkutteleva ulkonäkö;
 • kulutuskestävyys;
 • laaja soveltamisala, kuten kappaleen, levähdyspaikoilla, jalankulkijoiden kulkutiet, pysäköintialueet ja liikenteen aloilla;
 • korkea kestävyys lämpötilan, sekä alhaisilla että korkeilla.

Vinkki! Jos tulevaisuudessa pinnoite joutuu kovalle rasitukselle on suositeltavaa jalkakäytävää päällystys päälle betonipohjan. Hiekkakerroksen ei sovellu tähän tarkoitukseen.

Oleskelualue tehty sementistä käytävälaatat

Jalkakäytävät Katukivet: miten laittaa kannen ja mistä aloittaa

Ennen asetetut kiveystöihin pitäisi valmistelutyötä varten. Luetteloa teoksista sisältää seuraavat toimenpiteet:

 1. Määrittää pinnoitteen kunnon mukaan päällystäminen jalkakäytävän.
 2. Valitse piiri mukaisesti ajateltu kuormia.
 3. Valmista pintaa töihin.

Suorittamaan työtä laadittava asianmukaisia ​​välineitä ja lisäaineet:

 • tasoittaa kivet tai katulaattojen;
 • kumivasaraa tai vasara levyt päällystettiin samalla;
 • rakennus tasolla;
 • hiomakone joukon levyjä leikkaus laatat;
 • Ruletti, lapio, luuta, harava;
 • säiliö (teräs);
 • estää puun;
 • kastelukannu, kottikärryt;
 • hiekka ja seulan seulonta sen;
 • suojakäsineet käsille ja lasit.

Varmista ennen asennusta laatat täytyy valmistella kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit

Jos oikein laskea ja suunnitella sivuston tai kappaleen tulevaisuudessa te vakuuttamaan itseäsi vastaan ​​muutos, ja näin ollen myös ylimääräisiä kustannuksia materiaalin ostosta. Tässä vaiheessa valittu muoto-koneet. Miten laittaa tämän suoritusmuodon pinnoite riippuu muista tekijöistä: Päällystys- piiri mosaiikki, väri ratkaisuja, ympäröivään maisemaan, ja emästä.

Käyttäen mittanauha, joukko puisia nauloja, building kaapeli ja tasolla, merkki alueellaan paaluttaa sivuston tai raitoja. Sijaan rakentaa tason, voit käyttää tasolla.

Vinkki! Muista kävellä ympäri aluetta varattu päällystystöiden jalkakäytävä, ja kuinka kätevä valitsemasi paikka, eivät häiritse kulkua radan jos tieliikenteen. Tämä virstanpylväs mahdollistaa myös tehdä muutoksia vaikuttamatta projektin.

Prosessissa päällysteiden voi tehdä ilman kumivasaralla ja vesivaa'an

Tämän jälkeen sinun on laskettava kulutustavarat:

Katulaatta varten kappaleet maassa. Hinnat, tyyppejä ja tyylejä. Kappaleet maassa, päällystetty jalkakäytävä laatat. Oikea valinta ja munivat käytävälaatat. Kuvia valmiiden kappaleiden ja alustoja.

Alustan esikäsittely: kuinka luoda kiveystöihin hiekalla ja sora

Laatu tulevaisuus pinnoitteen määrittää pitkälti miten hyvin miettiä ja tehdä koulutuskeskuksessa.

Ensimmäinen vaihe on valmiste maaperän. Tätä tarkoitusta varten pinnasta, poistaa ylempi kerros (turve). Sen jälkeen tarvitaan poistamaan maakerros 20 cm: n paksuinen. Alla perusta tulevaisuuden putken päällystäminen voidaan laittaa, joka myöhemmin käytetään reitityksen osia viestintäjärjestelmiä. Näin sinun ei tarvitse rikkoa radan tasoittaa viestintää.

Rakennuspaikan valmistelua tarkoitettu päällystys Katulaatat

Sitten saatu syvennys on täytetty soralla fraktioiden suuri tai kivimurska. Tämä tehdään tarkoituksena muodostaa tyynyn levittäjät. Kohteesta riippuen valittujen raitojen tiettyjä tämän kerroksen paksuus. Asentamiseen kävelytietä suositellaan otettavaksi paksuus 10-15 cm. Jos oletetaan rakentaminen parkkipaikalla ja ajo autolla, sinun pitäisi lisätä tämä luku jopa 15-20 cm.

Murskattu kivi tyyny kutistuminen voi käyttää vibraattorin tai tavallinen rammer. Sen päälle kaadetaan väli- kerros hiekkaa, jonka jälkeen se on kohdistettu avulla rake ja hieman tiivistetty. Mahdollista käyttää kuiva sementti-hiekka seos, jossa mainittu suhde komponenttien 1: 5, vastaavasti.

Vinkki! Korkeus kerroksen tulisi olla noin 3-5 cm, siten, että tuloksena pinta laatoitus nousi 1 cm suunnitellulla tasolla pinoamisen. Lopulta päällystys vähitellen pienenee, joten rako on tarkoitettu kompensoimaan korkeusero, joka on muodostettu toiminnan aikana.

Linjaus pohja käyttämällä sementti-hiekka seos

Lisää vinkkejä pohjaan järjestelystä

Annetaan asianmukaista ja hyvin suunniteltu, on suositeltavaa asentaa oppaan, joka poistaa väärinkäytöksiä. Näitä tarkoituksia varten, se on paras ottaa rautatie- tai putki, se on perän ylimääräistä materiaalia pintakerroksen.

Päälle soraa noudattaen geotekstiilien. Tämän tyyppinen materiaali on lankku 2 kerrosta tehokkuuden lisäämiseksi. Etuja käyttämällä geotekstiilien:

 • materiaali ei sekoitu välikerros soraa ja hiekkaa;
 • normaali ulosvirtaus on järjestetty vettä;
 • saatu emäs pitkäikäinen ja kestävämpiä;
 • Se poistaa mahdollisuuden itämistä rikkakasvien välillä maakiveyksen (kasveja edistää tuhoa päällystetty pinnoite, vähentää sen käyttöikää).

Jos noudattaa kaikkia suosituksia muodostumista pohja, tällä alueella on erinomainen tukikohta laattojen tai levittäjät. Johtuen tarkkaa noudattamista teknologiayhteisön tai kivetty polku kestävä varmasti, taipumatta ajan.

Alustasta valmisteen laadusta lopputulos riippuu

Kattavuus maakiveyksen omin käsin: video. Miten laittaa kääntyessään

Ei ole enää sopivaa materiaalia päällystys pihalla maalaistalon kuin kivi lohkoa. Miten laittaa omissa käsissä tällainen kattavuus tiedetään monet omistajat tällaisten talojen. Se on hyvä tapa säästää rahaa varustaminen lähiverkon ja tehdä siitä mukava ja kaunis. Seurata oli päättynyt kuultavana päällystys- koneet tulisi asentaa kääntyessään.

Border palvelee useita toimintoja:

 • koriste (pinnoite saa kauniin kehyksen ja tasapainoisen ulkoasun);
 • rajoitetaan (jalkakäytävä ei indeksoida sivuilla, koska ulosvirtaus veden);
 • vahvistaminen (emäs voimistuu ja vakaampi).

Ennen kuin suoritat asennuksen kääntyessään mallin puisilla tapit pad tai raita aiot tehdä. Nimettävä kaikkia käänteitä, kääntyy ja risteyksiä.

Vinkki! Niissä paikoissa, joissa radan antaa mutka, leikata kulmat naapurimaiden rajoja. Käytä näitä hiomakoneet tarkoituksiin.

Polku reunuksilla näyttää tarkemman

Edelleen, kaikki tapit on yhdistetty toisiinsa narulla tai johto. Muista käyttää samaan rakennukseen tasolla tai lajitellut. Kaivaa ura jotta asettaa tyyny hillitä tornimainen yli köysi noin 12 cm. Alaosassa tämän uran tulisi sijoittaa betonimassaa.

Raja asetettu valmis alusta, minkä jälkeen se on tavoitteena salakuuntelu kumivasaran tai mallet niin kauan kuin pinta on samassa linjassa köyden jännitys tasolla.

Asennettaessa hillitä tulisi valvoa kantaansa. Kukin elementti on pakollinen tarkastetaan pystyulottuvuutta, johon hänen on ehdottomasti noudatettava. Tämän jälkeen ohjataan välykset elementtien hillitsemiseksi. Nämä tiedot olisi asetettava mahdollisimman lähelle toisiaan. Samu ura ulkopuolella olisi peitetty hiekalla ja huolellisesti zatrambovat.

Joissakin tapauksissa, suunnittelijat luopua käyttöä hillitsee prosessissa asennus pihakivien. Video miten laittaa materiaalia näissä olosuhteissa, voidaan helposti saatavilla Internetissä. Itse asiassa se Päällystys tehdään samalla tasolla nurmikkoa tai 1-2 cm: n yläpuolella.

Suorita päällystys muuttamisesta käsiään: askel askeleelta ohjeet, video

Pinoaminen päällysteen käytävälaatat käsin suoritetaan vinosti. Aihiot asetetaan pohjapinnan suuntaan "itse". Tämä tehdään, jotta ei vaaranneta eheyttä valmis ja tasainen pintakerros. Varmista, että on olemassa kuilu aihioiden noin 1-2 mm.

Vinkki! Yksinkertaisin ahtaus laatta on "Vanhakaupunki". Sen erityinen aihioita on ulokkeet, jotka estävät tiukkaan sovitukseen elementtejä toisiinsa.

Sen jälkeen, nämä aukot on täytetty hiekalla tai erityisen kuiva seos. Tämä toimenpide suoritetaan, jotta laattojen paikoilleen. Hiekkaa palvelu kattavuus ei salli työkappaleita siirtyä paikoiltaan.

Kun laatat vahvistetut pohjan pinnalle, se on tiivistettävä. Se on tehtävä erittäin huolellisesti, jotta ei pilata työkappaleeseen. Käytä kumi vasaralla tai puinen vasaralla. Suorita silmämääräinen tarkastus sijoittaminen jokaisen elementin mukaan valitun sijoitus järjestelmään.

Sujuvan laatta ylös ja alas riviä jännitetyn köyden

Jos et ole asentanut laatta odotetusti, työkappale olisi nostettava, säätää hiekan määrä sen alle (poista tai päinvastoin, tankata), kohdista pinta pässin ja yritä uudelleen vahvistaa elementin oikein.

Jos hankkeen odotetaan luoda foorumi tai seurata epäsäännöllistä muotoinen, jossa on pyöristetyt kulmat, tai sinun on suoritettava pesäntekoaineksia. Mikä tahansa suoritusmuoto laatoitus on hyvin vastaanottavaisia ​​viipalointi. Tätä varten se on parempi käyttää hiomakoneen. Varastoida valitsin levyjä suunniteltu toimimaan kivi pinta.

Ennen kuin siirrymme leikkaus materiaalin, laatat olisi sovellettava aiottuun asennuspaikalle ja aiheuttaa osioinnin linja. Käytössä se leikkautuu tarpeettoman osan, joka ulottuu jalkakäytävän. Välttää ylitys materiaalin, on suositeltavaa tehdä leikkaus laattoja viimeisen käännöksen, kun kiinteä aine on jo pakattu.

Päällystys polut määritetyt rajat

Kun kuplapakkaus- on tehty, ohjaus suoritetaan tarkkailun laatta sijoitus käyttäen sääntöä tai rakennuksen tasolla virheiden läsnäolosta päällysteessä:

Kun kaikki viat on eliminoitu, päällyste on täytetty hieno jokihiekka osa tai sekoitus hiekkaa ja sementtiä. Poistaa ylimääräinen käyttäen moppi, luuta tai harjalla. Kaada pinnoite veden letku. Tässä työssä on päällystys päätökseen.

Käytä videomateriaalin kuvaamaan tapa nähdä, miten annetun laatoitus. Jollei teknologian ja valikoima laadukkaita materiaaleja, raidan levittäjät kaunistaa teidän pihalla maan hyvin pitkään.

Video PAVING muuttamisesta käsiään: askel askeleelta opas

Lampi maassa omin käsin. Step by Step Photo Ohjeet

Askel askeleelta ohjeet käsillään kuivarakennusseokset: ominaisuudet toimivat

Lämmin lattia alla laminaatti. Pani kätensä: video asennusohjeet

Otmostka omissa käsissä: askel askeleelta ohjeita ja vinkkejä rakentamiseen

Gabion omissa käsissä: askel askeleelta ohjeet luomalla kivirakenteita sivustosta

Laid kiveyksien käsillään

Päällystys on tullut hyvin suosittu muoto rakennustyöt.

Jos vertaamme prosessin kanssa tehdyn asfaltin, maakiveyksen voittaa useita parametreja: ei edellytä raskaiden laitteiden, leveys radan ja kaartaa helposti ohjata, se on kestävämpi, voit asetella erilaisia ​​kuvioita, ja voit tehdä sen kaiken omin käsin.

On seuraavilla tavoilla muninnan levittäjät:

 • on hiekkakerroksen;
 • hiekka-sementti seos;
 • hiekka-sementti.

Ensimmäinen vaihtoehto - helpointa. Ennen kaikkea se sopii puutarhan: vesi virtaa läpi laattojen välisistä liitoksista ja mennä syvemmälle maahan hiekan läpi.

Päällystys voidaan asentaa suoraan märkää hiekkaa. Tämä menetelmä pinoaminen ei ole luotettavin.

Hiekka-sementtiseoksella - varmempi tapa. Rivi on, että käytetään sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1: 5, käyttäen kuiva seos.

Kun laatta on kirjattu, se kastellaan yläpuolelta. Näin ollen on olemassa käsitys siitä.

Viimeksi mainittu menetelmä käyttäen liuosta, joka on luotettavin munivia käytävälaatat.

Valitessaan näistä menetelmistä, on ensin tehdä pohja ja tehdä se oikein.

Ensimmäinen askel valmisteltaessa pohja ja tehdä ulkoasun. Ihannetapauksessa tasainen sivusto ei välttämättä, mutta kuoppia, kuoppia päässä on välttämätöntä, kiviä ja juuria ei myöskään halua lähteä.

Sen jälkeen maa on peitetty geotekstiilien, jos tämä laiminlyödään, rikkaruohot voivat itää ja pilata ulkonäköä käytävälaatat.

Kun se tulee tehdyn radan lähellä talon, niin hänestä olisi parempi tehdä hieman rinteessä, jotta kaikki vesi virtasi hiljaa eivätkä aiheuta vahinkoa säätiölle.

Kaltevuus ei voi tehdä, mutta se on välttämätöntä kehittää järjestelmä veden virtaus, esimerkiksi, kourun kautta. On tärkeää miettiä korkeutta tulevaisuuden rakentamiseen.

Laatta, kumpu - kaikki otetaan riittävästi tilaa. Näin ollen, ylempi maakerros on ryhtyä sovi kaikille.

Merkitsemiseksi helpompi ja mukavampi ajaa tapit kehä, jossa suunniteltua reittiä, vedä merkkijono, niin oppaita.

Järjestelmässä on esitetty alla.

Seuraavaksi tehdä kasa. Se koostuu kahdesta kerroksesta:

 1. Sirut kaada korkeus noin 10 cm ja huolellisesti tiivistetään Litistä .;
 2. Kaada hiekkaa soraa. Kerroksen tulee olla vähintään 5 cm. Myös ramming ja linjassa.

Jos tavoitteena ei ole luoda kävelytie, ja alue, esimerkiksi auton alle, niin pohja pitäisi olla vakaampi, se käyttää betonia.

muuttamisesta kiveyksien käsillään tekniikka alkaa asennuksen hillitä. Tämä on varmistaa, että tuloksena rata oli tasainen.

Laatta on asetettava samalle tasolle hänen kanssaan. Koska raja, voit pihakivien suurempi pääbaari tai käyttää valmiita rajoja.

Kaikki on korjattu sementtilaasti, mutta älä täytä niitä täysin valmis rata, vasta kun asennus kunkin rajalla.

Yksinkertaistaa työn yhdenmukaistamisessa radan, voit käyttää teräslevystä levyt ja laittaa hillitä suoraan siihen.

Baareja laatat olisi säädettävä lähellä toisiaan.

Varmistamaan vaaka tasaiselle alustalle, munivat pitäisi tehdä esivenytettyinä johto, kuten kuvassa - teknologia tasoittaa omissa käsissämme.

Asennuksen jälkeen hillitsemiseksi on odotettava noin vuorokauden se kuivunut.

Päällystys pani kätensä alkaa hillitä lisäämisen välttämiseksi saumat. Tämä tehdään suuntaan "itse" reunoilta keskustaa kohti.

Laskemisesta itse laatta tarvitse käyttää kumi-vasara (nuija). Fit kivilaatta koko voi olla Bulgarian.

Kun päällystys tehtiin omin käsin, suoritetaan lopullinen työ: täytä liitokset laatat. Tapana täyttää hienoa hiekkaa ja normaali luuta.

Lisäksi puristettu kuiva päällystetty rata värähtelevä laite (imuri) käyttäen kumilevyt naarmujen välttämiseksi. Työskentelet reunoilta keskustaan.

Tarvittaessa toista täyttämistä koskevan prosessin saumoja. Lopussa koko pinnan on oltava huuhteluun.

Oikea polku on valmis olemaan tasainen, vaikka, jossa saumat samanlevyisiä, laatat saisi heilua.

Muuttamisesta päällystystäi laatat pohjalta konkreettisia

Erityistä huomiota tarvitaan kysymykseen betonilaattojen. Tällainen menetelmä on harvinaisempi, mutta sillä on myös paikka.

Sana "konkreettista" on jo sanonut, että tämä perusta on vahva ja luotettava.

Se on useimmiten käytetty, jos se tarkoittaa, että tietyllä pinnalla on pysäköinti- tai vaikuttaa raskaita koneita.

Betonialustalle on tasainen alue, eliminoi kaikki liikkeet ja kutistumisen.

Tärkein kysymys, jonka kanssa olet törmännyt, on ongelma veden kulkeutumisen. Jos käytät hiekkaa ja sementtiä sekoitetaan tai hiekka laukku, vesi lopulta tihkuu maaperään.

Jos käytät betoni, vesi voi mennä siihen maahan kustannuksella monoliittisen pohjan se kertyy. Ja kun se osui talven ja kylmän veden alkaa laajentua ja työntää pinnan.

Siten, laatat voi halkeilla tai vspuchilis. Näin ollen, tekemällä valetaan luoda livnevki - ne tarjoavat tietyn kaltevuuden suunnassa yleisesti kohti tien.

Menettely laattojen päälle konkreettinen pohja on seuraava:

 1. On välttämätöntä poistaa maaperän ja puhdas roskat, tiivistetty;
 2. Making sänky soraa korkeus 10 cm;
 3. Armiruem edellinen tiivistetty verkkokerros;
 4. Making markup käyttäen nauloja ja säikeet luovat ääriviivat puulevy. . Katso video;
 5. Betonoinnin. Making liuos, jossa on sementtiä ja hiekkaa suhteessa 1: 3, johdonmukaisen smetanaa. Täyttötasoista 5-6 cm. Toinen kerros kaadetaan sen jälkeen 1-2 päivää, kun ensimmäinen on kovettunut. Viimeinen kerros on nestettä, koska tasoitus;
 6. Määritä reunukset. Laittaa laatta sementti-hiekka seos;
 7. Täytä saumat.

Ennen mitä tahansa työtä munivia käytävälaatat, sinun täytyy valita, minkä tyyppistä kivilaatta sopii sinulle.

Katsokaamme mitä eri tyyppisiä pihakivien.

Nimi puhuu puolestaan: materiaalin tuottaminen - betonin. Se saadaan värähtelyn muovaus ja puristus.

Laatta saadaan vibrocast on alhainen pakkaskestävyys. Vaadimme levittäjät suoritusarvot korkeampi.

Huonona puolena betonin laatta on, että se voi käyttää. Kiistaton etu on hinta ja laaja valikoima värejä.

Päällystys on korkean suorituskyvyn ominaisuuksia.

Kustannukset Tällaisten laattojen yläpuolella betoni, mutta kiitos sen ominaisuuksiin, se on vähemmän kulumista, hiertymät vastaavasti laskettu pitkällä aikavälillä.

Tehdyn Tiilipäällysteet on yksinkertainen siinä mielessä, että laatat voidaan kääntää, koska "edessä" puoli ei. Sitä saadaan polttamalla tällainen kivilaatta savi korkeassa lämpötilassa.

Tämän vuoksi on Käytävän laatat huokoset ovat käytännöllisesti katsoen poissa, ja se on vedenkestävä ja kestävät äärilämpötiloja.

Positiivisia ominaisuuksia voi myös huomata sen paksuus, joka on 2 kertaa pienempi kuin betoni, joka säästää tilaa varastoitaessa.

Tehdyn Tiilipäällysteet ei eroa tahansa tekniikkaa muninnan käytävälaatat.

Sen mitat mahdollistavat toteuttaa erilaisia ​​järjestelmiä muninnan edustettuina värejä voi myös ilmentää ideoita todeksi.

Graniitti kivilaatta on kestävä ja kestävyys. Graniitti pidetään "ikuinen" kivi, joka pystyy kestämään raskaita kuormia.

Elinkaaren kirjaa Laid graniitti lohkareita, on huomattavasti korkeampi kuin käytettäessä keraamiset laatat.

Muuttamisesta graniitti koneet suoritetaan tavalliseen tapaan käyttämällä betonialustalle, tällainen pinta kestää hyvin pitkään.

On huomattava, että graniitti päällystys on kosteutta kestävä, se ei murru, mutta voi kuorintaan jälkeen. Tämä on helposti korjattavissa bulgarialaiset.

muuttamisesta päällystys järjestelmät voivat vaihdella: ympyrä, terälehdet, kalanruoto-, porrastettu päällekkäisyys (yleisin järjestelmä), yhdistelmä kaikkien edellä.

Suunnittelu käytävälaatat yksilöllistä ja riippuu vain mielikuvitus ja halu. Esimerkkejä järjestelyistä kuvissa edellä.

Tärkein asia, johon on kiinnitettävä huomiota ennen tehdyn käytävälaatat, ovat:

 • kuormitustilanteen jalkakäytävällä;
 • valmistamiseksi emäs;
 • seoksen valmistamiseksi (liuos);
 • tee asettelu;
 • avulla yksinkertaisia ​​välineitä luoda laatta itse;
 • sinetöidä saumat.

Oikein säädetyn levittäjät takaa pitkän käyttöiän ja käyttää eri järjestelmiä ja kaavoja tehdyn lämmittää sielua ja miellyttää silmää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin