Ostoskärryjen pyörillä

Ostoskassi pyörillä

Jokainen enemmän kuin kerran oli kuljettaa raskaita laukkuja. Usein tällaiset vaikeudet kotiäidit, jotka ovat aina ole eikä kaksi pakettia, jossa kaikki mitä tarvitset talon. Varsinkin hyvin tietoinen tästä ongelmasta vanhusten, kun iän vuoksi voi kantaa raskaita asioita. Tällaisista vaikeuksista ajatellut valmistajat taloustavarat. Hedelmän heidän ajatuksensa ovat ostoskassit, kärryt pyörillä.

Ostoskassi vaunu - se on yksinkertainen asia, mutta se auttaa ihmisiä tekemään elämästä helpompaa ja säästää terveyden. Secret ostoskassi on yksinkertainen: trukin voi rullata ja ulkonäkö esteiden muodossa vaiheiden tai kääntyessään nosta se vaarantamatta samalla suuria ponnisteluja.

Yksi tärkeimmistä eduista tuote on säilyttämisen terveyttä. Osana taloudellista avustajan sijaitsee vaunun pyörillä. Tämä seikka estää ongelmia, jotka voivat liittyä selkärangan takia raskasta kuormaa.

Lisäksi etuna on monipuolisuus vaunun. Tätä tuotetta voidaan käyttää kaikkialla: kaupassa markkinoilla sekä pitkillä matkoilla. Tärkeintä on, että tämä ostoskassi kaikissa tilanteissa ja tallennuspaikka ihmisiä useita raskaita ja erittäin raskas paketteja.

Vakaus pystyasennossa on myös yksi tärkeimmistä eduista käyttäen vaunuun. Johtuu sisäisestä metallikiskot pitää muotoon.

Sen tärkein etu on, että se voi helposti kestää painon 30 kg.

Ostoskassi pyörillä - on monitoiminen ja korvaamaton avustaja. Todellakin, kiitos tämän hyödyllisen pikku juttu, voit helposti kuljettaa erilaisia ​​asioita loukkaamatta niiden ulkonäköä ja vahingoittamatta heidän terveyttään.

1

On olemassa monia malleja pyörillä eri valmistajilta. Erityistä huomiota ansaitsevat taitto kärryt Saksasta ja Suomessa. Niin suosittuja yrityksesi tiedot tuottavat maat, kuten Andersen Shopper, Reisenthel Foldabletrolley Hopi, Akubens, Ananda, Baolu edustavat monenlaisia ​​taitto ostoskasseja.

Erikoisuus tässä mallissa on, että se on valmistettu kokonaan ylös ja muutetaan näin tavallista pussi, joka voidaan helposti laittaa tavaratilaan auton tai yksinkertaisesti kuljettaa kädessä. Tällainen malli sopii niille, jotka eivät voi nostaa ja kantaa raskaita laukkuja ja kohteita kädessä, olkapäälle, takaisin.

Frame vaunu - metallin ja kestävä. Pyörät ja jalkatapit voidaan taittaa ja laittaa pois. Metallikahva useimmissa malleissa peitetty miellyttävää ja pehmeää muovia, joten se oli kätevä ja mukava kuljettaa pussin.

Yksi suosikeista joukossa teräksen tuottajien kärryt pyörätuolit Ruotsista ja Venäjältä. Laaja valikoima olennaista avustajan kuljetettaessa eriä edustavat seuraavat yhtiöt: Biltema, Red Cat, Pembi ym. vaunun rakenteen ansiosta jakaa painon, niin että kun käytetään kuorman paino on lähes ilmeinen. Tämä malli sopii hyvin niille, jotka joutuvat siirrosta painon jokapäiväisessä elämässä.

Valmistajat jopa tällaisissa arjen asiat eivät menetä mahdollisuus osoittaa suunnittelija fantasioita. Se on pitkälti ilmaistaan ​​väreillä. Suunnittelijat eivät stint väri. Vuoden ovat eri sävyt: hiljaisesta huutaa kirkkaita värejä.

Sen lisäksi, että eri värejä, laukkuja luojat täydentää mielenkiintoisia kuvioita, kukka kuvio, kirjoituksia.

Yksi klassinen piirustusten on solu. Mutta tällainen yksinkertainen ja tuttu ruutukuvioitua esittää eri tavoin. Suunnittelijat käyttävät eri väriä täpliä, eri kokoisia ja solukoko.

Käyttämällä laadukkaita materiaaleja hyödyntämällä tuote ei haalistu ja ei pestä pois ajan mittaan.

Värit ja muotoilu muistiinpanot on tehty tyylikäs ostoskassi tarvittavat määrite fashionistas ja fashionistas.

Ytimessä korkealaatuisten asiat aina on se, josta se on tehty. Aineisto on tärkeä rooli luotaessa ostoskassit. Kumpikaan sisältöä eikä kuorman paino tai sääolosuhteet - ei mitään ei pitäisi vaikuttaa laatuun.

Käyttäjät tarvitsevat avustajan RV esitellään eri mallia:

Kullakin näistä aineista on omat erityispiirteensä.

Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​laukkuja kudosnäytteitä. Tällaiset käytännön malleja on valmistettu ympäristöystävällistä ja kestävä kangas voidaan pestä. Tämä laukku on pehmeä ja ei ole kehystä, jonka avulla voit kuljettaa sitä aivan eri aiheista. Erityisesti tämä kohta koskee yleistä asioita, jotka eivät sovi jäykkään matkalaukut.

Suojaamaan tunkeutuminen pölyä ja kosteutta, valmistajat käyttävät erikoiskankaasta kyllästys.

Kangaskasseja pyörillä on useita eri kokoja. Pienemmät mallit tarvitaan päivittäin elinkeinoministeriö. Tärkeimmät tuotteet käytetään kuljettamiseen kohteita ja tuotteita. Laajan pohjaan esineitä pussi voidaan sijoittaa siten, että ne eivät pilaa niiden ulkonäköä ja eivät aio kasaan. Tämä tekee pehmopaperituotteita käytännöllinen ja tilava.

Luotettava tavaroiden kuljetusta aineksia koskevia muovipussiin. Muovituotteet jotka eroavat käytännöllisyys ja toimivuus. Tämä kone ei ole vain pieni paino, mutta myös suojaa sisältöä kosteudelta se. Laadullinen suoritusmuodot voivat kestää äärimmäisiä lämpötiloja,.

Yksi eduista on muovinen ostoskassi pyörillä on, että on mahdollista toteuttaa hauras ja helposti särkyviä esineitä. Vaikka on lakko, kohde kotelo ei muuta muotoaan, ja hänen lomake palauttaa nopeasti, mutta sisukset ei vaikuta.

Tärkeä avustaja matkustettaessa on polypropeenipussiin. Polypropeeni on paitsi kestävä, vaan myös kestävästä materiaalista, joka kestää portering useiden kymmenien kiloa pakkausten ja ylimitoitettu kohteita.

Nykyaikaisia ​​tuotteita polypropeenia ei ime kosteutta, se on myös tärkeä etu kärryn pussiin.

Kotitalouskärryt eivät vaadi erityistä hoitoa. Kustannuksella korkealaatuisia materiaaleja läpäisemätöntä kosteudelta ja pölyltä, säilyttää laitteen puhtaassa ja siisti helppoa. Korkea laatu kangas, muovi- ja polypropeeni, jotka ovat niin usein käytetään luomiseen pussit pyörät, ovat synteettisistä materiaaleista, jolloin se on helpompi hoitaa tuotteen.

Eroon likaa kankaasta ja pyörillä, voit käyttää märällä rätillä tai pese suihkussa pään. Voit siis pelkää ottaa laukku mukaasi huonot sääolosuhteet ja luottaa siihen, että se säilyttää alkuperäisen ulkoasun.

Valmistajat ostoskassit pyörillä tarjoavat laajan valikoiman malleja, jotka täyttävät kuluttajien vaatimukset.

Jakaa seuraavat suosittuja malleja:

Kukin näistä näytteistä eroaa toisistaan, mutta heitä yhdistävät kätevyys ja käyttömukavuus.

Italian kuorma Gimi erotu sen omaperäisyys ja ainutlaatuinen tyyli. Kuin muoti-lisälaite, tämä malli on kompakti muotoilu ja hyvät valmiudet. Pussi suuri sisäinen osastot ja siellä on myös pieni taskuja, joissa voit laittaa pieniä eriä ja kukkaro. Mukava kahva, vankka pyörät, vettä hylkivä kangas - kaikki tämä on kiistaton ja italialainen kuorma Gimi.

Niistä naiset suosittu vaunu on vedettävä kahva. Yleensä tuotteet tämän kokoa, voit poistaa pyörät. Malli, jossa teleskooppikahva osoittaa ostoskassi on paitsi naisellinen ja tyylikäs, mutta myös myytin hankalia ja houkuttelevaa. Sellaiset näytteet ovat erinomaisia ​​avustajia matkustaa, koska se on kätevä paitsi Roll, mutta myös mennä kirkas kuvio.

Myös uskollinen avustaja voi helposti sovi matkatavaratilaan ja auton.

Sisempi lokero voidaan sulkea eri tavoin: vetoketju, johto, magneetti, Velcro. Luotettavin tapa - salama. Tämäntyyppinen vahvistamisesta sisälokeron voit sisällön suojaamiseksi ulkoisilta sään vaikutuksilta, kastumasta tomusta. Tuotteet on vetoketju on paljon luotettavampi, erityisesti kuljetettaessa asioita, voit olla varma, että mitään ei putoa Sisäosasto.

Usein ostoskassit lisäksi sisälokeron täydennetään ulkotaskut, kukkaroita. Tällaiset osastot ovat ihanteellisia pikkutavaroille (avaimet, lompakko, kosmetiikka) ja säästää aikaa etsimällä omistaja pussin kehoittanut häntä suosii.

Kotitalouksien koon auttaja on hyvin tärkeää. Koosta mallin RV riippuu sisällön määrää, joka voidaan laittaa sinne. Ei ole mitään epätavallista valinnassa koko ei ole käytettävissä. Jakaa suuria ja pieniä malleja. Jos joudut kuljettamaan suuria kohteita ja kohteita, meidän tulisi keskittyä suuriin näytteitä.

Ostoskassit suurikokoinen - täydellinen avustaja risteykset osaksi tuotetta voidaan helposti sijoittaa niin valtava määrä pieniä ja keskisuuria esineet niin suuri ulotteinen asioita. On tärkeää huomata, että mitä suurempi ja enää ole, sitä suurempi sisäinen osasto.

Jos suuret mallit ovat hyviä kuljettamiseen ulotteinen esineitä, jotka ovat sopivia pieniä matkaa kauppaan, jättäen piknik, kirja kuljetus pienistä asioista, kun siirrät. Näytteitä pienestä koosta pyörät voivat korvata perinteiset pussiin, joten se on täydellinen kaupunkien muoti.

Koko taloudellinen avustaja pyörillä riippuu käyttäjien tarpeisiin.

Erilaiset mallit ostoskasseja pyörillä laajasti.

Ennen kuin ostat kuorma on otettava huomioon useita seikkoja:

 1. Sinun täytyy ensin määrittää koon. Tätä varten määrittelemme käyttötarkoitusta tuotteen. Kuljetukseen isokokoiset käyttämällä suurempia malleja, pieniä esineitä - pieni.
 2. Tärkeä kriteeri valittaessa kuorma on materiaali, josta se on tehty. Useimmiten laukkujen valmistus käyttäen synteettisiä kankaita, koska ne säilyttävät muotonsa ja ovat sopivia toistuvaan käyttöön. Materiaalin tulisi olla korkealaatuisia ja kestävä, ja kiinteä pohja. Itse kotelon vaunu on valmistettu teräksestä, koska tämä materiaali soveltuu raskaiden tavaroiden.
 3. Älä unohda kahva vaunun, koska se vastaa suurimmasta osasta kuormitusta. Kahvan tulee olla kestävä ja mukava.
 4. Harjoittaa Pyörät on kompakti ja mukava, ei vain käyttää, mutta myös varastointiin. Kannattaa valita laukun, joka taitettuna ei häiritse sinua kotona ja sopii helposti autossa.
 5. Moderni design liittyy valtava määrä vaunut lisätaskua lisäksi tärkeimmät sisäiset. Valitessaan mallia, meidän pitäisi kiinnittää huomiota sellaisiin yksityiskohtiin. Näissä taskuihin mahtuu pienempiä kohteita tarvitaan.
 6. Muita helppokäyttöisyys ja varastointi, ostoskärryjen olla muodikas ja on erinomainen muotoilu. Samoilta laukut eivät kitsastella värejä ja käyttää erilaisia ​​sävyjä. Niin että jokainen voi valita mallin mieleisekseen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Ostoskori pyörillä, varastointi kärryt ja puutarha kottikärryt

Kärryt ja kärry laukku - edullinen tapa yksinkertaistaa elämääsi ja säästää terveydenhuollon kuljetuksessa tuotteita ja asioita supermarket tai esimerkiksi maahan.

Pieni koko mahdollistaa vaunun kätevästi säilytä sitä kaapissa, ja lisävarusteita, kuten:

 • heijastimet(Nämä ovat tuotemerkki andersen) Toukokuun pelastaa henkesi, varoittaa autoilijoita, että olet seuraava
 • kärryt istuin anna istua tiellä, ei etsi vapaa penkki. Uskokaa minua, tämä on hyödyllistä paitsi vanhusten ja eläkeläisten
 • 4 ja 6-pyörillä kärryt auttaa liikenteen rahti, pyörätuolissa, ja helposti kiivetä portaita
 • Kiinnitys kärry laukku pyörä Se antaa mahdollisuuden tulla liikkuvampia: kuljettaa ostoksia supermarket, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä kotoa - ei ole ongelma!

 • eri kokoja, sopivat ja Käsimatkatavaran koneessa
 • toimistotilojen määrän: sisäisiä ja ulkoisia taskuja
 • materiaalit ja värit: joka kääntää matkatavarat on osa tyyli ja kuva

Valikoima TehMos siellä kärryt Varasto pyörillä, jonka suurin kapasiteetti enintään 500 kg. Kumiset pyörät, vankka ja luotettava teräsrakenteiden. Sopii tahansa varasto- ja liiketilaa kauppoja, supermarketteja ja markkinat.

Jokainen puutarhuri kätevä "puutarha kottikärryt" - se on niin usein kutsutaan kärryä yhdellä tai kahdella pyörät tavaroiden kuljetuksessa maassa, kylässä, puutarha.

Mallit vaunut on erilaiset ominaisuudet:

 • kapasiteetti
 • Leveyden ja vanteen halkaisija pyörä
 • Tilavuus pussin (kapasiteetti), sen vedenkesto
 • Pyörien lukumäärä (kaksi-pyöräteli, 4-pyörillä vaunun ja tikkaat 6-pyörillä vaunun)

Kärryt ovat yleensä jaettu monella tavalla, mutta voit olla varma, että kun ostat kärryt Tehmos, saat tehokas väline kuljetuksia minimaaliset vaikutukset terveydelle!

Sallitun määrän pyyntöjä

Olet ylittänyt sallitun pyörintätaajuus.

Jatkaa työskentelyä korin ilmoittakaa alla olevaan kenttään koodi kuvassa.

1