Orvokit valokuva ja lajikkeen nimi

Orvokit valokuva ja lajikkeen nimi

Et voi käydä tällä sivulla, koska:

 1. date kirjanmerkki / suosikki
 2. hakukone, joka on date listalle tästä sivustosta
 3. väärin kirjoitettuun osoitteeseen
 4. sinä ei ole lupaa Tällä sivulla
 5. Pyydettyä resurssia ei löytynyt.
 6. Tapahtui virhe pyynnön käsittelyn yhteydessä.

Kokeile jotakin seuraavista sivuilla:

Jos sinulla on vaikeuksia, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjiin.

27 parasta lajikkeet orvokit

Seurauksena huolellista työtä tutkijoiden Classic violetti sininen tuli perustaja suuri määrä uusia lajikkeita. Orvokit ovat erilaisia ​​eri muotoja ja värejä. Oli kaksinkertainen tai osittain kaksinkertainen kukkia. Väriä sekoitetaan keskenään, nyt kynnykset innokas keräilijät voidaan ajatella violetti kuvioita, tahroja, tahroja, laastarit, raidat ja kontrastin okaemkami. Mitkä ovat orvokit? Otetaanpa tarkemmin suosituin lajikkeisiin orvokkeja, jotka on kuvattu tässä artikkelissa.

Laji ja lajikkeiden Saintpaulia, kuvaus huonekasvi

Kaikki violets jaettiin useisiin ryhmiin, joilla helpotetaan suunta joukossa monia lajeja. On olemassa kolme ryhmää:

Kirjava lajikkeet on ominaista silmiinpistävä väri lähtee, joka voidaan maalata eri väreillä. Usein reunat he ovat okaemku. Ensimmäisessä kirjava lajikkeita kukki pienten ja mutkaton sotsveiya, mutta myöhemmin kasvattajat toivat tyyppejä, jossa on suuri kaksinkertainen kukkia eri värejä.

Hollantilainen Industrial violetti

Teollisuus- - suunniteltu massa viljely erityistä plantaaseilla. Ne ovat saatavilla ostaa suuria määriä. Niiden ulkonäkö on helpoin. Yleensä nämä kasvit koristella juhlasali, ne sijoitetaan toimistoissa ja julkisissa laitoksissa. Nämä lajikkeet kukkivat aktiivisesti jo pitkään.

Ominaista suuret silmut joiden koko viidestä seitsemään senttimetriä. Ne eroavat muista näkymistä, että lähesce on suuret Terry terälehdet aaltoileva muoto, maalattu värit laajimmanValkoisesta tyydyttynyt sininen sävyjä. Lehdet ovat myös eri värinen ja on tunnusomaista aaltoileva reuna.

1

Näyttelyissä kerätä kaunein ja epätavallinen lajikkeet. Hienostunut kyinen lajikkeet tarvitsevat enemmän aikaa ja vaivaa onnistuneen viljelyn ja asianmukaista hoitoa. Labour palkitaan upea kukkii. Keräilytuotteita orvokit ovat: Lemon Snow, Willodene, lahja rakkaansa, ja monet muut.

Saintpauliat ja orvokit - nimi sama kasvi, joka on viljelty kotona. Saintpaulia - Latin, tieteellinen nimi, ja orvokit - Folk. Ihmiset alkoivat kutsua orvokit orvokit, koska luonnossa kasvien löytyy Uzambarskih vuoristossa.

viola - latinankielinen nimi orvokit, joita viljellään puutarhoissa.

herukka jälkiruoka

Muodoltaan tähdet, ne ovat erittäin pehmeät ja semi-double. Reunoille terälehtien hapsut venyy epätavallista väriäHän muistuttaa varjossa hilloa, haudutettua mustaherukka. Samettinen lehdet värjätty vihreällä. Lajike on suhteellisen vaatimaton, sopii aloittelijoille.

Muoto kukat ovat vahvasti mieleen vaaleanpunainen silmuja, minkä vuoksi lajike on saanut nimensä. Terälehdet on maalattu tumman violetti väri. Reunoille lumivalkoinen on ohut kehys. Pieniä lehtiä on maalattu rikas vihreä väri. Talvi nousi hyvin laatua lajikkeita.

Lehdet sahalaitainen kärjet muodostavat kompaktin ruusuke kirkkaan vihreä sävy. Viittaavat osittain kaksinkertainen. Ne kasvavat vaikuttava koot ja maalattu sinivioletti väri. Reunoille ovat epäselviä laajoja valkoisia reunus.

Alice Blizzard saunaa (Aly n lumimyrsky Bunny)

Valkoiset kukat ovat kooltaan pieniä ja muoto ovat vahvasti mieleen tähden. Lajike viittaa osittain kaksinkertainen. Lähtee ottaen muodossa sydämet, maalattu rikas vihreä väri. Niistä amatööri puutarhurit tämä tyyppi on hyvin suosittu.

Laji on tunnusomaista loistavan kaksinkertainen kukkia valkoinen väri. Keskellä on sinertävä Speck. Särmäys terälehtiä paistaa tuskin havaittava vihertävä sävy. Kukinta on hyvin aktiivinen ja upeasti. Lehdet ovat väriltään vaaleanvihreät.

Venäjän kasvattaja Morev Konstantinus käynnistettiin. Suuret kukat herkkä valkoinen väri muodossa tähdet aaltoilevat reunat ovat hyvin samankaltaisia ​​morsiuskimppu. Se kukkii vuolaasti. Terälehdet on sileä iho, laikkuja ja kuvioita saatavilla.

Georgia

Lajike on loistavat. Suuri kaksinkertainen kukat muodostuvat terälehdet tyydyttyneitä vaaleanpunainen väri, reunustettu violetti laikkuja hajallaan. Aaltoilevat reunat terälehdet koristaa ohut hapsut vihreä väri. Kukat kukkivat vahvaan kantoineen. Kukkivat runsaasti kunhan tarvittavat edellytykset.

Lajike on kasvatettu 2011. Liuota suuret kaksinkertainen kukkia rikas vaaleanpunainen sävy. Reunalla terälehtien lila rajalla kulkee hienoimpia lumivalkoinen linjaa. Lehdet on maalattu tummanvihreä väri. Ikkunalaudalla näyttää hyvältä.

Lehtien on vihreä. Keskellä ruusukkeen kukkivat suuret kaksinkertainen kukkia muistuttavia pallo. Terälehdet aaltoileva rajalla. Kukat ovat hyvin lähellä toisiaan, mikä antaa vaikutelman valtavan kimpussa. Erittäin suosittu näyttelyissä. Liian monta hankkia lehtiä tämän lajikkeen.

violetti charmia

Erilaisia ​​tunnettu siitä, että sen suuret kukat violetti pilkkuja kylläisellä lila keskellä. Reunalla terälehtien tumma okaemka. Kukka varret ovat vahvoja, säännöllisesti pyöreän pidikkeen muodostuu pyöreä lehtiä. Tämän lajikkeen helppohoitoista, se sopii aloittelijoille ja jopa lapsia.

Kukat kyllästetty violetti väri okaemkoy maalattu tumma lila. Lehdet hampaat on pyöristetty ja maalattu Emerald. Kääntöpuolella on selkeä magenta sävy. Kukat ovat syntyneet pienet ja tummat. Koska he kirkastaa. Se voi nosta lehtiä, joten ikkunalaudalla hän tarvitsee paljon tilaa. Kaunis ja upea kukkii lähes jatkuvasti miellyttää tuottajalle. Bloom kaksi - kolme viikkoa.

Blue Dragon (sininen lohikäärme)

Tunnettu lajike Sorano. Tämä laji on lähes kaikki kerääjät. Suosittu sen suuret kukat herkkä sininen väri. Reunoja pitkin terälehdet ulottuu valkoisen vihertävä vanteen. Lajike on melko huonokuntoinen. Hän tarvitsee luonnollinen valonlähde ja ei siedä virheitä viljelyä.

Käynnistämä Venäjän kasvattajille. Sille on ominaista suuret kukat, jotka saavuttavat viisi senttimetriä. Terälehdet on maalattu vaalean sininen. Matt lähtee aaltoileva päiden kulmien on pienet hampaat. Tämä lajike tarvitsee Hyvän valaistuksen ja kastelua. Profusion kukinnan ja kesto riippuu lämpötilasta.

Laji on ominaista suuri, osittain kaksinkertainen kukat tyydyttyneen sininen väri, joka muistuttaa muodoltaan tähti. Keskellä on sininen täplä, ja reunat kulkee violetti fringing. Kun valo ei riitä poimii lehtiä. Kesto kukinnan - kaksi kuukautta. Hoidossa vaatimaton, voi kasvaa jopa noviisi.

sitruuna lumi

Kukkia maalattu Lumikki sitruuna-värinen säteiltä. Keskikohta ja reuna heittää sinertävä sävy. Kirjava lehtiä, maalattu rikas vihreä väri. Reunalla lehtiä kulkee valkoinen reunus.

Lajike epätavallisen kaunis kirjava lähtee. Persikka väri on vihreä rajalla - ole tärkein viehätys. Messuilla, kiinnittää huomiota aaltoilevat lehdet, maalattu väri Emerald, laimennettiin vaaleanpunainen ja valkoiset täplät.

Erityisen arvokkaita ovat lehdet rikas vihreä väri teräväkärkiset ja reunojen pinkki-valkoinen sävy. Kukat ovat sininen väri. Se kulkee pitkin reunaa violetti hapsut. Hän oli suuri menestys näyttelyissä. Melko vaatimaton lajike.

Ampelnye orvokit käytetään kasvaa ruukuissa asennettuna. Ne on koristeltu kukkapenkkien ja riippuvat puutarhat. On useita kiinnostavia kasvun, pitkä varsi roikkuvat ja useita sivusuunnassa versoja. Suosituimmista lajikkeista orvokit ampelnyh - Summer Skies Trinket (TrinketSummer skyes), jossa on pyöristetyt lehdet vihreä väri ja sinisiä kukkia ja Robz Humpty Doo (Robs Humpty Doo) kirkkaan lehdet ja puhtaan valkoisia kukkia.

He tarvitsevat paljon valoa. Ne pystyvät kukoistaa koko vuoden. Talvella kasvit tarjota lisää valaistusta.

Ruusuke pienoiskoossa orvokit määrä on enintään viisitoista senttimetriä . Tällä hetkellä on noin kaksi tuhatta lajikkeiden mini-orvokit.

Monet keräilijät keräävät vain orvokit pienoiskoossa. Hoito Miniature orvokit siinä on joitakin ominaisuuksiaNe ovat vähemmän oikukas kuin suuret kaverit.

Niistä mini lajikkeet voi erottaa Avatar yksinkertaisia, osittain kaksinkertainen kukkia vaaleansininen sävy ja kirjava lähtee. Se houkuttelee puutarhurit ja lempeä lajike nimeltään enkelini. Yksinkertaisia ​​kukkia vahva kantoineen on maalattu vaaleanpunainen väri. Lehdet ovat vaalean vihreä on laaja vanteen lumen valkoinen väri.

Mitä lajikkeita viljellään kotona?

Industrial Group yksinkertainen orvokit kasvatetaan kotona olosuhteissa, ja kirjava kokoelma. Aloittelijat ovat suositeltavaa aloittaa yksinkertainen violetti, saada kokemusta hoitotyössä. Kokeneet Kukkakauppa saattanut kasvaneet hienostunut jalostus lajikkeita. Omatekoista valtava määrä lajeja. Asiantuntijat toi noin kolmekymmentä kaksi tuhat lajikkeiden pussitettu orvokit, jotka poikkeavat monessa suhteessa: Väri, muoto, rakenne ja lehtien ruusukkeita.

Luonnossa on parikymmentä lajia saintpauliat. Luonnollisissa olosuhteissa löydetty:

Kasvot lehdet ovat vihreitä ja haittapuoli heittää punertava värisävy. Kukinto kerätyt violetteja kukkia tummalla keskiosa.

Lyhyen varret kukinta sini-violetti kukat ja kasvaa Rich Green sydämen muotoinen lehdet. Halkaisija ulostulon voi olla jopa kuusikymmentä senttimetriä.

Se viittaa ampelnye lajeja. Karvainen jättää ottaa pyöristetty muoto. Lila-sininen kukat eivät kasva enempää kuin kaksi ja puoli senttimetriä.

Violetti huone voi vain miellyttää silmää tuottaja, mutta myös auttaa erilaisiin sairauksiin. Sillä on positiivinen vaikutus kehoon munuaisten tulehduksia, keuhkoputkentulehdus, nivelkivut ja ateroskleroosi. Perusteltua epäillä, lehtiä, kaadetaan kiehuvaa vettä, keitä liemi, joka lisätään teetä. Ota se päivällä. Violetin voi olla liemessä kylpeä lapsia. Tämä menetelmä auttaa parantamaan scrofula, riisitautia, ekseema ja ihottumat. Tinktuura violetti apua tinnitus synnytyksen jälkeen. Violetti lehtiä, voit päästä eroon unettomuus ja neuroosit.

Kasvi sisältää myrkyllisiä aineita, jotka, jos sitä ei ole sovellettu myrkkyä kehon. Kurssien välillä pitää tauon kuukaudessa.

On vaikea tunnistaa parhaat lajikkeet saintpauliat tarjotaan valtavasti erilaisia. Kaunein ovat varmasti kyinen lajikkeita. Suosituin pidetään joukossa puutarhurit - Parasol Winter (Talvi päivänvarjo), Adonis, rokokoo (rokokoo vaaleanpunainen) ja monet muut.

Orvokit: lajikkeiden nimet ja kuvat

 • Violet makuuhuone (lat. Saintpaulia) tuli suvun Saintpaulia, perhe Gesneriaceae. Erillisessä suvun, tämä kasvi on varannut tutkija Hermann Wendland. jotka antoivat nimensä saintpauliat. Se muistuttaa todellista violetti (Viola), joten kasvi on nimeltään uzambarskoy tai Afrikkalainen violetti kukka kotipaikkaan.

  Violetti huone viittaa nurmikasvien kasvi perennoja. Hän kehittymätön kuituinen juuristo ja meheviä varret. Riippuen varret voi olla lyhyt, lehdet ja juuret kasvavat ulostulosta tai joka muodostaa pitkänomaisen, joissa on enemmän haaroittumista myyntipisteissä suspensio. Halkaisija varren pituus voi olla 6-60 cm.

  Lehdet ovat pyöreitä, pitkulaisia ​​tai soikeat. Base sydämenmuotoinen tai yksinkertaisia. Kärki on pyöristetty tai terävä. Reunat valon, hieman pyöristetty tai karkeaksi sahalaitainen. Lehdet tasainen, voimakkaasti aallotettu, hieman aaltoileva tai kaareva yhteen suuntaan tai toiseen.

  Lehdet ovat värillisiä sävyjä vihreä, joskus hopeinen tai kultainen sävyjä. Joskus on kerma, oliiviöljy, salaattia, keltainen tai vaaleanpunainen laikkuja lehtiä. Värilliset alueet sijaitsevat reunat, tyvestä tai muodostaa erilaisia ​​kuvioita. Sisäpuolelle arkin usein hopeiset vihreä, joskus on punainen värisävy.

  Lajeja ja lajikkeita orvokit valokuvalla, nimi, kuvaus

  Violetti tuli perustaja erilaisia ​​laatuja. Niiden erottava piirre on muoto ja värisävyjä. He olivat kasvatetaan osittain kaksinkertainen ja kaksinkertainen lajikkeita. Väriä sekoitetaan. Nyt näet orvokit täplät, tahroja, erottuva kaomkami, kuviot, raidat ja laastaria.

  Terälehdet ovat päällystetty erittäin hieno kiiltävä palloja. Joskus on lajeja, jotka on päällystetty pehmeällä fuzz. Nämä orvokit kutsutaan samettia. terälehti marginaali voimakkaasti aallotettu tai hieman aaltoileva.

  Kukat muodostavat tilavuuden racemose kukintoja. Halkaisija kukkia vaihtelevat 2,5-9 senttimetriä. terälehti väri voi olla valkoinen, sininen, violetti, violetti ja muut värit.

  Laadut huone violetti jaettiin 3 ryhmään:

  kirjava orvokit Heillä on kirkas väri lähtee. Ne on maalattu eri väreillä. Fringe usein hyvin varattu. Kasvattajat johdettu tyypit iso kahden kukat eri värejä.

  kokoelma violetti tunnettu siitä, kukinnot tilavuuden koko saavuttaa 7 senttimetriä. He ovat suuri kaksinkertainen aaltoileva terälehtiä. Erivärinen valkoisesta syvän sinisen sävyt. Lehdet aaltoilevat reunat ovat erivärisiä.

  teollisuuden orvokit tarkoitettu massan viljelyyn. Ne eivät vaadi hoitaa.

  Riippuen järjestely terälehdet, orvokit kukka-koot jaetaan 5 tyyppiä:

  Tällaisessa violetti terälehdet samankokoisia. Ne ovat tasavälein ytimen ympärille.

  Kukinto muoto Terry kirkkaan vaaleanpunainen tähti violetti sävy. Lähellä root Bush. Lehdet ovat tumman vihreä väri.

  Suuri, kermainen valkoinen, osittain kaksinkertainen tai kahden silmut korallin tai vaaleanpunainen siveltimen pinnalla. Aaltoileva reunus. Kukka varret ovat suuria, pystyttää. Lehdet ovat kirkkaan vihreitä. Pistorasia on suuri, mutta tiivis. Kasvi kasvaa nopeasti. Altistuksesta korkeille lämpötiloille voivat kukkia yksinkertainen valkoinen kukkia. Vettä, kun kastelua ei saisi joutua lehdillä.

  Kukat ovat suuria, yksinkertainen tai osittain kaksinkertainen, maalattu sävy viiniä. Edge rajautuu ohut valkoinen hienouksia. Kukat on järjestetty pystysuoraan. Kirjava socket kompakti, kirkas.

  Kukat suuret, gustomahrovye. Sametti väritys yllättävä modulaatiot magenta ja violetti sävyjä. Ruusuke standardia. Lehdet ovat soikeita, tumman vihreä. Petioles pitkä ja tehokas.

  Kukat ovat hyvin suuria, jonka halkaisija on 8 cm. Shape puoli koko kukki kukkia tai frotee. Väritys paksu viininpunainen. Lehdet ovat vaalean vihreät, totesi päissä.

  Tämä tuottelias ja konstailematon vastustuskykyinen lajike samettinen kukkia. Violet kukkii usein ja pitkään. On kompakti pieni pistorasiaan, useita yksinkertaisen tummansininen, samettinen kukkia. Silmut ovat suuria, jonka halkaisija on 5 cm. Reunat on valkoinen reunus, joka joskus ottaa itselleen vaaleanvihreä väri. Varsi viininpunainen, vahva.

  Kukat osittain kaksinkertainen, iso, Lacy, vaalea lila kanssa Crimson sävyn. Terälehdet on peitetty violetti kuvio. Ylempi terälehdet tumman, pieni koko. Edge reunustama, vihertävä. Fringe poimutettu reunalla violetti terälehtiä. Socket tasainen. Lehdet ovat aaltoileva, tumma, tasaisesti värillinen.

  Kukkia sininen, aaltoileva, suuri koko, kahden tai osittain kaksinkertainen. Reunat aaltopahvin leveä valkoinen reuna. Tikattu lehdet, tummanvihreä. Ruusuke yksinkertainen.

  Kukat osittain kaksinkertainen tai kahden, melko suuri. Maalaus rikas, punainen ja viininpunainen. Reunat ovat epäjatkuvia valkoinen aaltoileva hapsut. pieni ruusuke. Lehdet päissä totesi, vaaleanvihreä väri.

  Musta-punainen kaksinkertainen kukkia suuri. Lehdet ovat tumman vihreitä. Nurjalle puolelle punaisia. Bush vakiokoko.

  Tämä on tavallinen lajike kaksinkertainen, riittävän suuri sininen kukinnot. Reunat on koristeltu silmuja kärjet valkoiset. Varsi lyhennetty. Leaf ruusukkeen keskimäärin. Lähtee pitkä, tummanvihreä, pyöristetty. Aaltoileva reunus.

  Grade vaatimaton, semidouble rehevä ja runsas kukinta. Kukat Vaaleanpunaiset. Reunat Crimson väri vaalean vihreä tai kellertävän vihreä hapsut. Terälehtiä päästä 6 cm. Fringe korkeassa lämpötilassa muuttuu valkoiseksi. Siitä tulee huomata kun kasvien kasvattamiseen viileässä. Lehdet vihreä väri oliivi värisävy, hieman pitkänomainen, kohokuvioitu, tikattu. Astia tasainen, keskikokoiset, kasvaa jopa 35-40 senttimetriä.

  Tämä laji on alkuunsa ulos 5 terälehtiä. Koko alkuun kaksi vähemmän kuin kolmen alemman terälehtiä.

  Lajike on aikaisin, pitkä kukinta. Samettinen kukkia. Terälehtiä kirkkaan keltainen, ulkoinen - burgundin-ruskea väri. Jotkut kukat kokonaan viininpunainen ja keltainen. Lajike sopii viljelyyn ampelnye.

  Kirkkaan sininen kukka lopulta violetti. terälehti vaaleanpunainen reuna.

  Kuten orvokit unjoint juuressa terälehtiä. Alkuunsa ei ole täysin esitetty, säilyttää muodon kukinnan.

  Kukkia voi olla kahden ja semi-double. Maalaus taivaansininen. Ylempi terälehdet valkoisen värin. Halkaisija pieni, enintään 3 cm. Lehdet ovat soikeita, syvän vihreä.

  Lajikkeella on maljan muotoinen. Terälehtiä valkoinen. Reunat hieman aaltopahvin, hennon vaaleanpunainen väri. Lehdet ovat kirkkaan vihreä väri, kirjava, aaltoileva reunat.

  On Bluebell violetti terälehdet fuusioitu tyvestä. Kukka näyttää tutulta, ei voi täysin auki.

  Lajikkeen kukkia muodossa sinistä kelloja. Aaltoileva reunus. Ne osoittavat harvinaista koskettaa fantasiaa. Ovisilmä kirkkaan keltainen. Lehdet ovat vihreä väri. Ruusuke oikeassa muodossa.

  Tämä osittain kaksinkertainen lajike. Kukkia sininen, iso, halkaisijaltaan jopa 8 cm. Aaltoileva reunus. Terälehdet aaltoileva mesh kuviolla, joka on nähtävissä sen jälkeen, kun täydellinen liukeneminen alkuunsa. Roikkuvat lehdet, tummanvihreä, meheviä, iso.

  On vaatimaton, runsas ja pitkä kukinta frotee erilaisia ​​kukkia kuin kello. Kukka koostuu valtavan määrän violetti-violetti tai tumman sininen samettinen terälehtiä pelaa valossa eri sävyjä. Aaltoileva terälehdet kevyesti lomassa vaalea tai tumma pinkki pisteitä. Lehdet ovat kiiltävät, sileät, tummanvihreä. Socket symmetrinen suuri.

  Tällaisessa violetti terälehdet on täysin erotettu. Kaksi rullattu putkeen ja kolme pitkänomainen roikkua.

  Kukat ovat kirkkaan siniset. Ylempi terälehdet muodostavat putken, alempi pitkänomainen. Pehmeä lehdet, kaulitaan kulochki.

  Putkimainen kukat ovat yksinkertaisia ​​tai osittain kaksinkertainen, lila väri. Aaltopahvin reuna. Keskimääräinen pistorasiaan. vihreät lehdet, kirjava keskeltä.

  Lajikkeiden orvokit, unclassifiable jaoteltuna: Chimera, mini, retro, kirjava, ampelnye, valkoinen, vaaleanpunainen, violetti.

  Tämä on alalaji violetti. Siinä yhdistyvät useita lajikkeita orvokit. Tämän violetti terälehdet kaksi geneettistä kerros eri väriä. Tausta värillinen perus-soluja ja ylemmän kerroksen soluja on kuvattu paikalla, selkeä bändi. Tehdas yhteensä 3 erilaista väriä eri geneettisiä ominaisuuksia. Violetti on, joilla on laaja valikoima värejä. Sen väritys on jaettu kahdenlaisia:

  Ensimmäisessä tapauksessa, terälehdet ovat kevyempiä kuin keskellä nauhan. Toisessa tapauksessa perusteella tummempi raita tai paikalla keskelle.

  Lisäksi on olemassa kimeerit, jotka eivät sovi kuvauksen näistä tyypeistä, on violetti lehti. Kukka ne voivat olla yksivärinen ja lehtien maalattu monimutkaisia ​​kuvioita.

  Kukkia, tähdet ovat suuria, kirkkaan violetti. Reunat terälehtien pimeni, on ohut valkoinen reunus. Terälehdet koristavat valkoiset pilkkuja usein fantasiaa. Tikattu lehdet, tummanvihreä. Väärälle puolelle punaisia. Ruusuke standardia.

  Puoliparivuode vaaleansiniset corollas ovat suuret kirkkaan keltainen koskettaa. Terälehtiä aallotettu, epätasainen. Pistorasia koostuu aaltoileva vihreät lehdet.

  Kukat osittain kaksinkertainen, iso valkoinen väritys. On terälehdet näkyvä värisävy napechatki violetti. Reuna kehystää valko-vihreä pitsireunuksella. pieni ruusuke. Lehdet smaragdinvihreään.

  Grade runsas kukinta. Suurissa osittain kaksinkertainen kukat ovat selvästi nähtävissä savuinen kirsikka lyöntiä. Aaltoileva reuna, hieman ympyröity sarake, vihreä. Kompakti ruusuke.

  Kukkia laventeli väri on valkoinen pilkkuja kevyesti laskostettu terälehtiä. Läiskät, joihin joskus se täyttää suurimman osan terälehtiä. Se kulkee pitkin reunaa laaja hapsut valkoisen värin. nähneet Crimson kaistale rajalla hapsut. Ovisilmä valkoinen. Kompakti pistorasia koostuu keskipitkän vihreä, pieniä lehtiä.

  Valkoiset suuret kukat yksinkertainen tai osittain kaksinkertainen. Aaltoileva terälehdet sininen kuvioita ja napechatkami ja koralli. Vastaanottosäiliöön tasainen, vihreä lehdet. Runsaalla kukinta tapahtuu keinovalossa.

  Valkoiset kukat ovat hyvin suuria, osittain kaksinkertainen. Ne ovat runsaasti hajallaan vaaleanpunainen paikkoja. Lehdet ovat kolmiulotteisia, tummanvihreä. Kukka varret ovat usein taivutettu painon alla silmut.

  Kaksinkertainen kukkia suuri. Ne muistuttavat tähdet. Niiden läpimitta on 7 cm. Pinnoite pehmeä vaaleanpunainen, tiheästi ruiskutettu paksu varjossa. Bordure vadelma, aaltopahvin, leveys vaihtelee. Kukkia näkyvä kirkas väri siirtymiä. Terälehdet aaltoileva, suuri. Kanta tanakka, pitkä. Kanta, joka on muodostettu yhden kierroksen 3 kukkakimpun, samanlainen tupsuja. Lehtien hieman aaltoileva, tummanvihreä, rosoisia reunoja. Ruusuke -standardin pieni.

  Asteen houkuttelee kirkkaan värinen terälehtiä. Kukat ovat yhtä kalliin ruusu. Jokaisen uuden kukinta vaihtelee sävyn ja väri rakenne. Sisempi osa valkoinen terälehdet lopulta tulee kirsikka- tai lila ja vanteen terälehdet - vaaleanvihreä. Valkoinen terälehdet violetti tai Crimson-vaaleanpunaisia ​​brushstrokes. Reunat aallotettu, vaaleanvihreä tai vaaleankeltainen väri. Kukinnan aikana muodostunut 6-7 kukkia. Lehdet suuret, tummanvihreä. Marginaali hieman aaltoileva. Vastaanottosäiliöön suuri.

  Tämä pitkä kukinta, tuottelias erilaisia ​​standardin kokoisia. Kukkia suuri, kaksinkertainen. Tausta valkoinen terälehtiä. Hän voi nähdä reunat ja juuressa terälehtiä. Päälle Taustalla on hennon vaaleanpunainen ja violetti tai sininen roiskeita. Roiske terälehtiä voi vaihdella. Runsauden ansiosta terälehtien violetti näyttää pompula. Reuna terälehdet kaareva, aaltoileva. Pistorasia koostuu hammas- tumman vihreät lehdet.

  Ruusuke nämä orvokit on pieni, koko ei ylitä 20-25 senttimetriä. Nykyään on olemassa noin 2000 lajikkeiden näitä pieniä orvokit. Ne ovat vähemmän oikukas kuin muita suurempia lajikkeita.

  Lajike on runsas ja pitkä kukinta. Kukat pyöristetty, Terry. Terälehdet ovat valkoinen sinisellä tahroja. Ulkopuolella vihreä kukinto. vihreät lehdet. Ruusuke kompakti, 20-25 cm halkaisijaltaan.

  Lajike semi-double orvokit suuri laventelin kukkia. Kärjet ylemmän terälehtien tumma hapsut. Lehdet ovat tumman vihreä. Lajike viittaa puoli-mini orvokit.

  Lajike on suuri gustomahrovye Beaters kirkkaan vaaleanpunaiset kukat. Kukka muistuttaa pienoiskoossa nousi. Violetti kuvio peittää kunkin terälehti. Reunat kukat ovat samanlaisia ​​kuin aaltopahvin röyhelöt. Ruusuke Rich Green.

  Tämä rönsyilevän, tiheä, nopeasti kasvava ja konstailematon violetti. Blossoms ovat usein pitkiä.

  Lila kukkia outoa yhdistettynä vaaleanvihreä ja valkoinen. Terälehdet peitetään epätavallinen venoobraznym kuvio. Varren on hyvin näkyviä verisuonia, joita on jopa 8 kappaletta.

  Tämä mini lajike on iso kahden vaaleanpunainen tai tumma kirsikankukkia korallin ydin. Tärkein kohokohta on kaksinkertainen lajikkeita hapsut terälehtiä. Lehdet ovat rikkaita vihreä. Keskemmälle kukka on violetti roiskahtaa raita. Aallotettu reuna, maalattu puhdas valkoinen väri.

  Lajittelemme suuri punainen ja Crimson sametilla frotee tai osittain kaksinkertainen kukkia. Terälehtiä pitkulainen. Halkaisija on 5,5-6 cm. Aaltopahvin reuna. Hapsut ohut, valkoinen. Keskellä, kukka voidaan nähdä sävy. Kukat kerätään kompakti kukinnot. Liukenemisen terälehtiä väritys muuttuu elävämpiä. Leaf ruusuke suuret, jopa 40 senttimetriä halkaisijaltaan. Jättää yksinkertaisen lomakkeen, suuri ja kirkas, melkein oliivi, petioles pitkä.

  Osittain kaksinkertainen kukat ovat samettinen, suuria. Pinnoite syvän vaaleanpunainen ja viininpunainen. pieni ruusuke. Lehdet keskikokoinen, tummanvihreä.

  Kaksinkertainen kukat tämän lajikkeen ovat suuria ja hyvin kaunis. Halkaisija kukka on 4 cm. Ne ovat niin ei kerran, mutta vähitellen. Ensimmäistä kertaa kukinnat kukka koko on paljon pienempi. Myöhemmin koko kasvaa joka kerta. Pääväri terälehtien - punainen kirsikka. Khaimah leveä, valkoinen. Keskellä kunkin terälehden on loistava paikka fuksia.

  Lajike on samettinen lehdet suurikokoisia. Kukka claret-crimson, kahden tai semidouble. Reunat hieman tumma, poimutettu vanteen valkoinen ja vihreä. Hahmotellaan kukkivat kukka vihreä. Missä lämpötiloissa sisällön väri on pysyvä, ja lämpimässä huoneessa se vähitellen muuttuu valkoiseksi. Violet kukkii ylellisyyttä korkki.

  Kantoja pystyssä, voimakas. Flowers samanlainen pompulat, suuri pukeutuminen, viiniä varjossa. Reuna terälehtien koristaa leveä laskostettu valkoinen reunus. Ruusuke standardia. Lehdet ovat hieman aaltoileva, pitkulainen-soikea.

  On 3 tyyppisiä kirjavassa. Kaunein on näkymä raja kirjava. Tällaisten kasvien kohokohtia tasaisin välein pitkin ääriviivat lehdet.

  Väritys kirjavassa voi olla valkoinen, kerma, valkoinen, vaaleanpunainen, ruskea, harmahtava vaaleanpunainen, harvoin - keltainen, tumma pinkki. Intensiteetti kirjava väri riippuu olosuhteista kasvien ja ilman lämpötila. Viileässä ja hyvin valaistussa huoneessa kukka tulee elävämpi. Jos valoa ei ole tarpeeksi lehdet ovat vihreitä, kirjava joissakin tapauksissa häviää kokonaan (kukinnan aikana). Peritty maalaus kulunut aika huono.

  Kun kruunu kirjavassa keskus ruusukkeita maalattu kulta, vaaleanpunainen ja valkoinen väri. Tämä muoto on vakaa peritty.

  Riviä vihreät lehdet vuorottelevat värit. Kukinnan aikana useimpien lajikkeiden outlet-keskuksen on väritetty vihreäksi.

  Vakaampi laji on mosaiikki variegation. Lehtien kuten orvokit peittää osittain tai kokonaan väärä mutkikas kuvio samanlainen kuvio marmoria tai mosaiikki kermaa, vaaleanpunainen, linjat ja paikkoja. Tällainen orvokit melko harvinaisia.

  Tunnetaan toisenlainen, se on spontaania kirjavassa. Nämä kasvit eivät välitä kirjavassa vanhempien lajikkeita.

  Kukka on oikeus mittasuhteet. Kukinta on melko runsaasti. Kukintoja suuri, osittain kaksinkertainen vastakohdan. Taustavärin terälehtien lila-violetti. Reunat leikataan valkoinen tavallinen. Kirjava lähtee, hieman kovera. Hieman aaltoileva reuna. Ruusuke sileä, pallomainen muoto.

  Kukat suuret, vaaleansininen. terälehti reuna on valkoinen ja vihreä raja. Ruusuke voimakas tasainen. Lehdet ovat tumman vihreä, purppuravillaan tai violetti sävy sisäpuolella. Lajike kasvanut hyvin valaistussa windowsill tai loggialle.

  Lajike on tummansininen yksinkertainen stellate kukkia kirkkaan Crimson fantasia herneet ja ohut valkoinen reunus. Lehtien on tummanvihreä vaaleanpunainen kohokohtia. Vastaanottosäiliöön tasainen, standardi koot.

  Se pestrolistnik kaksinkertainen, suurikokoinen väri, jolla aaltoileva reunustama reuna. Kukkia saavuttaa halkaisijaltaan 6 cm. Reunat terälehtien vyyamchatye kuten röyhelöitä. Värit terälehdet on erilainen, valolta vaaleanpunaisesta oranssinpunainen sävyjä. Lehdet ovat kuopalla, lapio, hieno. Vaaleanvihreä keskustasta värjääntynyt ja muuttuu valkoisen sävyillä, mikä tekee niistä värikäs. Joskus lehdet ovat täysin valkoisia.

  Ampelnye orvokit tarkoitettu kasvaa ruukuissa, roikkuu ruukuissa. Ne koristavat parvekkeet, loggias, roikkuu vuodetta. Kasvit on useita kasvun pistettä. Kummallakin puolella, suuri määrä uusia versoja. Pitkät varret on suunnattu alaspäin. He tarvitsevat hyvä valaistus. Ne kukkivat ympäri vuoden. Talvella kasvit tarvitsevat ylimääräistä kattavuutta.

  Ampelnye lajike suuret kukinnot gustomahrovye. Terälehtiä hieman pitkänomainen muotoinen pieni dahlias. Kukan väri vaaleanpunainen ja persikka. terälehti reuna on maalattu voimakkaampi väri. Lehdet tiheästi ovat kuopalla, tummanvihreää, totesi lopussa. Varsi laajennettu. Pistokkeeseen korkea, hyvin vehreässä, kasvaa vaikuttava koon.

  Tämä hitaasti kasvava hybridi. Kukat suuret, semi ja gustomahrovye. Nupulla vaiheessa kokonaan vihreä. Kukkivina se coarsens ja muuttuu valkoiseksi. Laaja vihreä raja pysyy reunalla aallotetun lehtiä. lopulta se katoaa, niin se tulee lumivalkoinen kukka. Socket melko ohut, kehittyy tasaisesti. aaltoileva lehdet, tummanvihreä, roikkuu potin. Kukinta kestää pitkään.

  Valkoisissa orvokit gustomahrovye suuret kukat. Ruusuke kompakti, koostuu tumman vihreät lehdet.

  Tämä ylenpalttisesti kukinta lajike on suuri tähden muotoinen kukat vaalean valkoinen väri. Aaltoileva reunus. Kukkia samanlainen häät kukkakimppu.

  Kukat tämä kasvi on valkoinen väri, suuri koko, kaksinkertainen, pitsi. terälehti reuna on hieno vaaleanpunainen-crimson laskostettu helma. Valolähdöt, pieni. Lehvistö hieman aaltoileva.

  Kukat valkoinen väri, suuri, yksinkertainen tai osittain kaksinkertainen. Centre sinertävä. Aaltopahvin hapsut vihreä väri. Lehdet ovat yksinkertaisia, vaalean vihreä väri. vakiokokoisista pistorasiaan.

  Georgia

  Se on runsaasti kukkiva, hyvin havaittavissa luokalla. Kukkia vaaleanpunainen, kaksinkertainen, suuri koko. Reunat on peitetty laventeli pilkullinen. Heillä aaltoilla, on ohut reunus vaaleanvihreä väri. Kukkia tuotetaan suuritehoisia, suuri kantoja. Sillä runsaan kukinnan lajikkeet tarvitsevat riittävät olot.

  Tämä lempeä ja erittäin kaunis violetti. Kukkia keskikokoinen, halkaisijaltaan noin 4 cm, pukeutuminen, samanlainen rehevän puutarhan ruusuja. Terälehdet valko-vaaleanpunainen väri. Reuna rikki, aallotettu kirkas tai tumma pinkki. Enimmäkseen nähnyt vihreä kehys. Silmut on järjestetty ohut varsi. Lehdet levittää, vaaleanvihreä muodossa pistorasiaan. Klo Kanta muodostuu froteeta useita värejä.

  Don Juan

  Se on lajike suuri violetti-luumu yksinkertainen tai osittain kaksinkertainen kukkia. Khaimah leveä, raskaasti aaltopahvin, pronssi-vihreä väri. Lehtien tummanvihreä vaaleanpunainen leikata, hieman aaltoileva.

  Tämä osittain kaksinkertainen lajike kameleontti. Kukat Kastanjanruskean violetti, lähes musta. Silmut on järjestetty tiheästi. Reunalla terälehtien näkyvä kirkas valkoinen reuna. Kukka luonnonvalossa muuttuu violetiksi, lähes musta, valaistu Maroon. Lehdet ovat vihreitä, iso, kohonnut, munanmuotoinen. Varret monia, kehittyä ja kasvaa epätasaisesti.

  Lajike miellyttää kaunis kukinta. Kukat ovat valtavat, osittain kaksinkertainen tai kahden, aaltoileva reunus. Kukkiin antaa luumu napechatki sijaitsee keskellä terälehtiä. Tehokas pistorasiaan. Lehdet tummanvihreä, tikattu, jossa näkyviä verisuonia.

  Lajike on suuri Violetinsiniset kukkia. Reunoille, ne ovat kevyempiä fragmentteja ja runsas vihreä ryushu. Kääntöpuolella Corolla on kevyempi. Kukka varret ovat alhaiset, vahvoja, pidä 4-6 pallomainen kukkia. Lehvistönvihreä, tikattu, aaltoileva reunoilla. Ruusuke keskimäärin. Kukat aukeavat vähitellen, viileä sää on tallennettu yli kuukauden. Kauneus arvosana liiankin toisella kukinnan.

  Lajeja ja lajikkeita pussitettu orvokit melko paljon ja jokainen viljelijä voi valita ne oman maun mukaan. Asianmukaista hoitoa voi säästää piirre jonkinlaisia, säilyttäen sen omaperäisyys ja kauneutta.

  Valitettavasti vielä kommentteja. Ole ensimmäinen!

  1