Orchis kasvien valokuvia

Orchis tai pohjoisen orkidea sivustossasi

Yatryshnik - mielenkiintoinen kasvi, joka muistuttaa orkidea Yatryshnik on ainutlaatuinen kasvi, joka kasvaa Venäjän niityillä ja pelloilla. Suorat karsinat, laikullinen kukka ja lehdet ovat kaikki kasvillisuuden erityispiirteitä. Orchis - sama orkidea, vain pohjoinen. Suhteessa majesteettisten kukkien kanssa viittaa siihen, että yksi kuudesta terälehdestä on sinistä väriä, ja sen pohjalla on houkutus.

Orchisia laikullinen on lehdet muistuttavia tulppaani lehtiä. Koska vaihtelevat kukat ovat kerätyt spikelets, ne ovat erittäin houkutteleva hyönteisille. Paikat ovat vain signaali pölyttäjille, että on jotain syötävää. Koko nektari on kannussa. Siemenet kerätään ruutuun. Orkesterin mukulat, kuten juuri, päivitetään vuosittain.

Erityisvaatimukset hoitoon eivät tee orkideaa

Juuri koostuu kahdesta mukulasta. Arvokkain niistä on mehukas ja nuori. Erityinen jauhe valmistetaan apteekin apteekkien mukuloista.

Slime sallop-hoitoa käytetään hoidossa:

 • hyperaktiivinen gastriitti;
 • ruokamyrkytys;
 • mahahaava;
 • kystiitti;
 • suolistotulehdus;
 • punatauti;
 • koliitti;
 • ripuli;
 • nenänielun hengityselinten sairaudet.

Kun myrkytys tai myrkytys myrkyllä ​​on suositeltavaa käyttää täplikkää orkkoja, urosta tai helmiä.

On parasta kasvattaa hedelmätarhaa puoliksi villialueelta puutarhassa

Orkesterin mukulat käytetään ulkoisesti paiseita varten. Ensin heidät ohjataan jauheen tilaan. Sekoita sitten sianrasva tai höyry se maitoon. Myös mukulat ja salep käytetään hiusten kasvun stimuloimiseen ja hampaiden hoitoon.

Muun muassa orkideja pidetään erinomaisena keinona hermostuneelle sammumiselle, seksuaaliselle impotenssille, heikkoudelle, joka on syntynyt heikentävien pitkäaikaisten sairauksien vuoksi. Liuskan käyttö on suositeltavaa niille, jotka ovat kokeneet vakavan verenvuodon, kärsivät suoliston katkeruudesta ja kärsivät tuberkuloosista. Lisäksi laitos kykenee parantamaan naisten kohdun sairauksia ja virtsarakon katarrua.

Laitoksessa ei ole tauteja ja tuholaisia, se näyttää houkuttelevalta ja sitä käytetään laajalti lääketieteessä

1

Orchis shlemonnyj on erittäin helppo istuttaa ja siirtää. Kasvi täydellisesti juurtuu puutarhan juoniin, vaikka siirrät sen villistä kukkapenkkiin. Siirto tehdään syksyllä tai keväällä. Kasvien istuttamista suositellaan valaistuun paikkaan.

Hoito luonnonvaraisista orkideoista

Orchisia huomasi ei pidä veteen vettä. Syöttämisen aikana on tärkeää varmistaa, että kasvi ei saa tuoretta lantaa. On suositeltavaa pilata maaperä, paras vaihtoehto on neulat.

Jos orkis kasvaa auringon laastarilla, kannattaa vettä. Muu laitos on vaatimaton, ei vaadi erityistä hoitoa, tuholaisia ​​ja sairauksia ei muuteta. Hän rakastaa puoliksi turmeltuja osia puutarhasta.

Istutuspaikan on oltava kevyt tai puoliläpäisevä

Se toistuu jakamalla juurekset, siemenet, joskus itseisyntymä. Hän ei pidä rikkakasveja. Talvi kulkee ilman suojaa.

Tällä hetkellä on monenlaisia ​​orkkoja.

 • Orchis shlemonny on koristekasvi, joka kukoistaa toukokuusta kesäkuuhun. Kukinnossa on kukkia kirkkaasta purppuranruskeasta, violetista tai vaaleanpunaisesta sävystä. Viisi petalled perianth muistuttaa kypärää.
 • Kaspian orkidea - matala kasvi, jossa on lineaarinen-suikaleetulehdet. Kukkia on tumma violetti, harvaan hajallaan. Se kasvaa Dagestanissa, Transkaucasiassa ja Iranissa.
 • Clap-bearch-orkkeilla on erityinen tuoksu, joka muistuttaa metsää. Kukkien väri on violetruskea. Laitos on lueteltu punaisessa kirjassa.
 • Male orchis - ruohomaisen monivuotinen kasvi, jossa on parittuja mukuloita. Lehtien takana on tummia purppuranpunaisia ​​tai violetteja. Kukinto kerätään purppuran tai vaalean violetin väristä kukista. Blooms kesäkuusta heinäkuuhun. Laitos on lueteltu punaisessa kirjassa.
 • Monkey orchus on nurmikasvuinen monivuotinen, joka ulottuu 45 cm: n korkeuteen ja kukkii huhtikuusta toukokuuhun. Kukinnan aikana muodostuu lukuisia valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​kukkia, joissa on pieniä purppuranvärisiä rypyt. Kasvi on harvinainen laji, joka on lueteltu punaisessa kirjassa.

Jos orkis kasvaa auringon laastarilla, kannattaa vettä. Muu laitos on vaatimaton, ei vaadi erityistä hoitoa, tuholaisia ​​ja sairauksia ei muuteta

Käytä maisemasuunnittelussa

Tällä hetkellä useita esillä olevan kasvin lajeja on ylitetty. Valitse oman puutarhan voit tavallisena vaihtoehtona - orkideja laikullinen, ja alkuperäinen laji - violetti tai apina orkideja.

Istutuspaikan on oltava kevyt tai puoli-pimeä. Mutta jotkut lajit (esimerkiksi kypärät orkideat) ovat paremmassa asemassa varjossa. Paras kulttuuri kasvaa kostealla, löyhällä maaperällä. Marshin orkistot vaativat erittäin kosteaa maata. Kaikki poikkeuksetta ovat kasvilajeja, kuten mineraaleilla rikastettua maata.

Yatryshnik on ainutlaatuinen kasvi, joka kasvaa Venäjän niityillä ja pelloilla

Orchis sopii erinomaisesti puutarhan puoliympäristön luomiseen. Se voi myös olla hyvä koristelu kivikkopuutarhalle, mutta tässä tapauksessa on parempi valita sellaiset lajikkeet, jotka eivät tee suuria vaatimuksia maaperälle. Yhdessä kukkapenkissä on parempi olla käyttämättä laitosta, vaan hallitsevat kasvit piilevät sen. Yksiväristen puutarhojen sisällä voit käyttää ortisia.

Orchis on mielenkiintoinen kasvi, joka muistuttaa orkideaa. Istuttaminen puutarhassa ei aiheuta vaikeuksia edes puutarhassa. Kasvien hoitoa koskevat erityiset vaatimukset eivät näy. On parasta kasvattaa hedelmätarhaa puoliksi villialueelta puutarhassa. Laitoksessa ei ole tauteja ja tuholaisia, se näyttää houkuttelevalta ja sitä käytetään laajalti lääketieteessä.

Orchis: hakemus kansanlääketieteessä, kuvaus, ominaisuudet

Mikä on yrtti kuin ork? Tässä artikkelissa käsitellään kansanlääketieteen sovellusta ja tämän laitoksen kuvausta.

Orchis, jonka kuva on esitetty edellä, on orkidea edustava kasvi. Tämän yrtin nimi on kreikkalaista alkuperää ja käännetty venäjäksi "testikappaleeksi". Tällainen outo nimi liittyy kasvien mukuloiden ulkonäköön, jotka ovat hyvin kuin kivekset.

On myös muita versioita venäläisen nimen alkuperää tästä yrtistä. Yhden niistä mukaan orkkien juurta käytettiin hyvin usein rakkausruokana nimeltä Yatrovi-kukka.

Kuten monet muut kasvit, katsottu ruoho voidaan mainita seuraavat: käki kyyneleet, Cocuy, proshiben Marsh, vymechko kaksi selkärangan pyatipalochnaya ruoho, rakkaus-root, koira kieli, ydin tai solomondina käsitellä.

Grass orkisteri on monivuotinen tuberous kasvi. Sen keskimääräinen korkeus on noin 10-50 cm. Orkekiven juuret ovat kahden mukulan muodossa olevaa sakeutusta eli ns. Salep.

Kasvien lehdet ovat lineaarisesti laajalti lansettisia tai laajasti lanakkaisia, ja ne tarttuvat varren kärkeen.

Kukat orkideat ovat pieniä, kerätään monissa-kukkainen kukinto spicate pitkä pituus 7-9 tai 15 cm. Ne voivat olla violetin vaaleanpunainen tai tumma kirsikka.

Tällaisten kukkien ylälehdet muodostavat eräänlaisen kypärän, ja alemmat ovat ns. Huulessa olevat punaiset täplät toimivat oppaana, joka houkuttelee pölyttäviä hyönteisiä.

Ennustetaan pölytystä, kukat tämän yrtti ei ehkä kelpaa 7-10 päivää. Kuitenkin, kun siitepöly laskee pistin leimahduksen, he välittömästi kuolevat. Kukinta kasvi orkkoja huhtikuusta elokuuhun.

Useimmat tämän yrtin lajit tuottavat siemeniä. Mutta jotkut (esimerkiksi orkidea shlemosnosny) voivat jakaa kasvullisesti, muodostaen sen sijaan kaksi uutta mukua.

Orchisia täplä ja muut tämän lajin lajit kasvavat pohjoisen pallonpuoliskon kylmää, subtrooppista ja lauhkeaa ilmastoa. Tällainen ruoho löytyy Euroopan keski- ja eteläosista sekä kaukana Aasiasta. Jotkut kasvilajit kasvavat Pohjois-Amerikassa. Mitä tulee Venäjälle, orkideja esiintyy suuressa määrin Crimeassa ja Kaukasuksen vuoristossa.

Orchisia havaitut ja muut ruohot yleensä kasvavat kosteassa maaperässä, vaikka sitä ei liioin liian suvaita.

Kesän kuivimmassa ja kuumimmassa kuukautena tällaiset kasvit siirtyvät lepoon. Ne pysyvät maaperässä mukuloiden ja juurakoiden muodossa seuraavan suotuisan kauden ajan.

Syksyn orkissa alkaa kasvaa aktiivisesti, kiirehtiä elämäänsä elinkaaren läpi heinäkuuhun asti.

Useimmat kasvilajeista, kuten orkideista (kuva tässä artikkelissa) luokitellaan kalsifileiksi. Toisin sanoen, he haluavat kasvaa maaperässä, joka sisältää runsaasti kalkkia. On myös lajeja, jotka suosivat emäksistä tai mineraalipitoista maaperää.

Lähes kaikki orkestat kasvustaan ​​valitsevat alueita, joilla on suuri valaistus (esim. Niityt, harvakset metsäalueet, metsän reunat). Vaikka joitakin kasveja voi silti olla varjossa.

Orchis on potilas. Toisin sanoen tällainen kasvi yrittää välttää naapuruston kilpailevien yrttien kanssa. Jos tätä ei voida välttää, se vie vähemmän hedelmällistä maata. Tältä osin orkkoja esiintyy vain yksittäisissä näytteissä tai pieninä määrinä ja harvoin muodostavat suuria klustereita.

Kyseinen laitos soveltuu hyvin haitallisten ympäristöolojen siirtämiseen. Kiitos kertyneiden aineiden maanalaisten elinten, hän voi odottaa muutoksia useita vuosia.

Kesäisin hevos- ja metsäkäyntejä eivät vaikuta orkestopopulaatioihin. Karjan laiduntaminen on kuitenkin tuhoisaa.

Taloudellinen merkitys ja ruohon käyttö

Apteekin Orchis voi ostaa vain kuivattuna. Ja myyntiin tulee paitsi kukat ja lehdet, myös mukulat. Viimeksi mainitut sisältävät tärkkelystä, limakalvoja ja sokereita. Kuivattuja juurakoita tai lampaita käytetään aktiivisesti vaipan ja pehmentävän aineen myrkytyksen, gastriitin ja koliitin aiheuttamana. Joskus heille suositellaan heikkoja potilaita vahvistamaan kehoa.

Meidän tulisi myös huomata, että harkittavana yrtti käytetään eläinlääketieteessä suoliston katarri kotieläimillä.

Kämmekkä: käytetty kansanlääkinnässä

Limaa, joka saadaan sekoittamalla hienonnetaan mukula orkideat, käytetään hyvin usein kansanlaakinnassa hoitoa varten monia eri sairauksia. Huolimatta siitä, että laatu lääkekasvi ja ei ole täysin ymmärretty, asiantuntijat ovat osoittaneet, että lima on selvä vaikutus ihmiskehoon. Se peittää limakalvot ruoansulatuskanavan, ja on myös yskänlääke, hematopoieettisten, antikonvulsiivinen, tonic ja tonic ominaisuuksia.

Kuinka muuten voisi käyttää orkideoita? Käyttö perinteisen lääketieteen, tämä kasvi on esitetty myrkytyksessä tiettyjen myrkkyjä. Tätä varten, vesipitoinen infuusio yrttejä oraalisen aineen tai peräruiskeet. Tämä lääke ei salli vaarallisia aineita imeytyy suolistosta, mikä estää myrkytys prosessi. Myös terapeuttinen peräruiskeet orkideoita hyvin apua peräpukamat.

Meidän tulisi myös huomata, että mukulat yrtit ovat tulehdusta estäviä kroonisten ja akuuttien sairauksien hengityselimiä. Lisäksi tehdas parantaa veren ja edistää sen uudistamista.

Jotka sairaudet hakea?

Milloin käyttää orkideoita? Käyttöä perinteisen lääketieteen on tarkoitettu hoitoon seuraavista sairauksista:

 • ripuli, kystiitti, seniliteetti, tuberkuloosi;
 • masennus, sairaudet ruoansulatuskanavan, katarri virtsarakon;
 • keuhkoputkentulehdusta ja muita hengityselinten sairauksia, joihin liittyy yskää, impotenssi, ja impotenssi;
 • uupumus, vitamiinin puute, anemia;
 • keuhkoastma, keuhkokuume, krooninen keuhkoputkentulehdus;
 • tulehdus lisäkkeet, eturauhasen, voimattomuus, mukaan lukien toipumisaika jälkeen vakavia sairauksia.

Kuinka valmistautua lääketieteellisen limaa jauheesta orkideat? Vastaus tähän kysymykseen on tiedossa, etteivät kaikki kannattajat perinteisen lääketieteen. Siksi huumeiden reseptiä päätimme esitellä tässä artikkelissa.

Puoli jälkiruoka lusikat jauhe on juuri ja laitoksen on täytettävä lasi kiehuvaa vettä, jäähdytettiin huoneen lämpötilaan. Säiliön sulkemiseksi kannen komponenttien annetaan hautua 60 minuuttia sekoittaen niitä säännöllisesti. Saat tiheä jousitus infuusio joskus lisätä tuoretta hunajaa. Kuten ainesosa dramaattisesti parantaa ominaisuuksia aromiaineita. Ota se hoitotarkoituksiin kahdesti päivässä (100 ml) ennen ateriaa. Paranevuus tauteihin ruoansulatuskanavasta pitäisi kestää vähintään 30 päivää.

Jos sinun täytyy tehdä lääkkeeksi keittäminen juuret orkideat, niin tämä on otettava 3 g valmiiden jauhetta ja täytä se 380 ml kuumaa vettä. Saatu seos olisi protomai ja kaada kiehuvaa vettä 9-10 minuuttia miedolla lämmöllä, koko ajan sekoittaen komponentit. Seuraavaksi liemi vaaditaan vaatimaan tunti ja potsedit.

Ottaa tällainen lääke on toivottavaa 100 ml kolme kertaa päivässä ennen aterioita. Muista myös noudattaa vähentämiseen ruokavalioon riisin tai liemi. Tällaiset eliksiiri usein käytetään hätätilanteessa ripulia ja punatautia.

Orkideat tai orhis: lajit valokuvia, vaikeus kasvaa ja jalostukseen

Orkideat tai Orhis (Latin Orchis.) - on syntynyt, osa orkidea perhe (Latin Orchidaceae.). Latinankielinen nimi suvun Orchis tarkoittaa "muna." Sen alkuperä Venäjän nimet on useita versioita. Etymologinen sanakirja M. Vasmer perusteltavissa niistä kaksi: ensimmäinen sanoo, että juuri kasvin tuotannossa käytettävien rakkaudesta juoma-from yatrovi kukat; Toinen - yhdistää esiintyminen vanhentuneita nimi dialectal valkoihoinen-Stavropol sana "yatro" ( "muna"). Sanakirjassa Dahl kertoo, että orkideat - se yadrishnik (sanasta "ydin").

Mukulat muistuttavat orkideat pariksi miehen kivesten: johtuen munanmuotoinen, ja sijoittamalla ne pareittain pohjasta varren - viime vuonna ja nuoria. Aikana Euroopan keskiajalla naisia ​​valmistettiin heille lemmenjuoma, ja kuljettaa niitä rakkaus taikakalu. Laitos on nyt käytetään lisäämään mies teho, mutta vaikutus tämän lääkkeen ei ole tieteellisesti perusteltua.

Vuonna yartyshnika sillä on monia muita nimiä: "käki slozki" tai yksinkertaisesti "kyyneleet", "vymechko", "rakkaus on juuri", "kaksi root", "Cocuy", "ydin", "koira kieli", "proshiben Marsh" "solomondina kahva."

Sukuisia ovat levinneet laajalti pohjoisella pallonpuoliskolla. On tavallista, että kasveja Etelä- ja Keski-Euroopassa. Niiden valikoima ulottuu pitkälle Aasiaan, ja kaappaa alueilla lauhkean, kylmä ja subtrooppinen ilmasto. Jotkut lajit ovat osa luonnonkasvistoon Pohjois-Amerikassa. Hänen kunniapaikalla joukossa Venäjän orkideat, monet lajit kirjataan Krimillä ja Kaukasus. Kämmekkä tuli Red Book Venäjän.

Orchis - Monivuotiset, mukulakasveista. On yksinkertainen vehreässä varret, korkeus 10-50 cm., Kaksi mukuloita paksuuntuminen muodostettu juuret. Lineaarisesti laajasti tai vain laajasti poistuu lukko varren kapenee osaksi ruoti. Pienet kukat värittävät vaaleanpunaisesta-violetista vähän tumma-kirsikka. Ne ovat osa pitkänomaisen piikki kukinto, 6-9, vähintään 15 cm pitkä, joka koostuu useista kukkia.

Alaosa kukan terälehtien muodostavien huuleen kannustin, top - hattu. Valopilkuista huuleen toimii oppaana hyönteinen pölyttää. Odotetaan pölytys kukkia orkideat eivät haalistu 7-10 vuorokautta, lakastumisen prosessi alkaa heti, kun siitepölyä on leimautumista.

Suvun jonnekin 100 lajia.

ya palanut (Lat. O. ustulata). Se viihtyy hieman hapan, neutraali tai vähemmän lievästi emäksinen maaperä. Korkeus 16-31 cm käytännössä pallomainen mukulat. Varsi olistvenon 2/3. Lehtien tyvestä ja kartio ovat pitkulaisia ​​suikean. Kukinto - mnozhestvennotsvetkovy tiivistetty korvaan. Suojuslehdet pieni vastaavat puoli munasarja tai vähemmän suippo, lila. Kukat ovat juovia - juro-violetti hattu ja valkoinen tai vaaleanpunainen kirkkaan punaiset pilkut huuleen. Lähtee ulkokehällä perianth - soikeat, sisäinen - pitkulaisia. Kannustaa lyhyempi kuin munasarja, valkoinen, kaareva kaari. Kukinta huhtikuu-kesäkuu, 12-15 vuoden käyttöiän.

ya kypärä (Lat. O.militaris). Mukulat munanmuotoinen. Kukinto on upea, monet kukallinen, pyramidin aluksi enemmän sylinterimäinen. Verholehdet pinkki-violetti, totesi. Ulkoinen esitteitä perianth puikea suikean. Kaksi sisäistä teräväkärkiset-lineaarinen, punertava. Huuli alussa valkoisen violetilla nakrapleniem ja pieniä näppylöitä siirtymisen violettiin-vaaleanpunainen terät. Spur vaalea, tylppä, hieman koukussa. Kasvi kehittyy paremmin alueilla kosteuden lisääntyessä ja lämpimämmässä ilmastossa. Se suosii kalkkipitoinen maaperä on runsaasti typpeä, pidetään bioindikaattorina kivennäismaata aineita.

ya miehiä (Lat. O. mascula). Kasvi pallomainen mukula. Korkeus varsi 22-48 cm. Alaosassa lehdet ovat konsentroitu violetti-violetti paikkoja. Flowered, lieriömäinen kukinto 7-19 cm pitkä. Väri kukkia violetti tai vaalean violetti. Huuli kolmen terä laajasti, juuressa valkoinen violetti tai violetti paikkoja. Kannustaa tylppä vaakasuora. Kukkii huhti-toukokuussa. Lisääntymiselle orkideat miehen siementen, kasvullisesti vähemmän. Aluksi maan alla, 2nd elinvuoden muodostuu mukula, 4-5 vuodessa esittää ensin maanpäällisiä lehtiä. Kukkia muutaman vuoden kuluttua. Useimmat suvun jäsenistä monokarpichny.

ya tridentata (Lat. O. tridentata). Kasvien korkeus 15-35 cm munamaiset tai soikeat mukuloita. Lehdet ovat sinivihreä, pitkulainen ja Suikeat. Kukintaan pallo muodossa, täysin täynnä suuria ruusuinen kukat. Suojuslehdet lähes identtinen munasarja, violetti ja lila. Perianth lehtiä, paitsi huulet, pitkänomainen ja sijoitetaan kypärän päälle seuran-muotoinen. Huuli vaaleanpunainen, violetti nakrapleniyah, lohkoa lyhyt ja pyöristetty puolin, keskimääräinen pituus puolella, päättyy terävään hammas. Pienempi kannustaa munasarja, ohut sylinterimäinen muoto, hieman taivutettu. Kukkii huhti-toukokuussa.

ya ryhlotsvetkovy (Lat. O. laxiflora). Näkymä ellipsoidisen mukulat, korkeus 55-82 cm. Lehdet ahtaasti lineaarinen suikean pitkän huomautti. Kukinto löyhä. Kukat ovat violetti tai violetti. Lehden keskellä ulomman ympyrän ja kaksi sisäistä - varastoida kypärän. Leves sivuilla ulomman ympyrän taivutettu. Huuli valkoinen, munamaisia, kapenee alaosaa kohti, keskimmäinen lohko on heikosti kehittynyt, puolella, joka on muodossa rhombuses. Kannustaa käämitys lieriömäinen.

ya apina (Lat. O. simia). Hyvin kehittyneet valaistuilla alueilla tai joilla on vain vähän varjossa. Korkeus 21-49 cm, pyöristetty pitkulainen mukulat. Pohjassa varren 4-6 pitkänomainen Suikeat, pyöristetty lehdet, kapeneva pohja. Kukinto - Seal lyhyt harja pieniä kukkia, hunajaa aromi. Suojuslehdet Suikeat-soikea, valkoinen. Lehdet perianth, lukuun ottamatta huulten, muurattiin kypärää. Ulkoiset huomautti, harmaa-vaaleanpunainen, kotitalous- - lineaarinen, hieman lyhyempi kuin ulompi. Huuli vaaleanpunaisesta tummat täplät sivuilla sen terän lineaarisen, kovera, keskimäärin - kaksi pitkänomainen lohkoa. huulet terät muistuttavat pieniä apina raajat.

J. Morio (Lat. O. morio). Se suosii hienoa hiekkaa, hiilihapotettu maaperä, runsaasti humusta, hieman hapan (pH 4,4-7,4). Korkeus 12-25 cm, pienoiskoossa mukulan kuoresta pallo ja paksu pystyssä varsi. Vehreässä ruusuke on pohjassa varren, nuoret lehdet kääritty varsi. Kukinto - harva piikki 6-9 kukkia. Kukat ovat varattuja, violetti. Perianth esitteitä lähetettiin vuoren loi kypärä, sisempi lyhyempi kuin ulompi. Huuli hieman nakrapleniem, keskellä valkoinen, kolme-terä, kannustaa hänen samankokoisia ja hieman taivutettu. Kaksi vuotta elävät maanalainen kasveja, kukinta jälkeen 4-5 vuotta.

Orkideat täydellisesti sietää epäsuotuisista olosuhteista johtuen kertymistä ravinteita mukulat. He - potilaan näytettä (poistua alueelta, jossa he asettuivat kilpailukykyä lajia). Tämä tulee ottaa huomioon, kun istutus orkideat ja hoitoa hänelle. Hedelmät Laitoksen muodostaa heikko (vain kolmasosa kukkien kantavat hedelmää). Vielä harvempi siemenet itävät. Kasveja herkkä maaperän koostumus. Muuttamalla happo Loppuosa koostumuksesta, heijastuu kasvi generaattorit mykorritsa sieniä, jotka ovat selviytymisen kannalta elintärkeä orkideoita.

laskeutuminen. Edullisessa penumbra. Useimmat kasvit kuten kosteassa maaperässä, ei vettyminen. On lajeja kasvaa kuiva maaperä (Farm). Kuumissa ja kuivilla hetkiä tehdas menee "nukkumaan", ylempi kuolee, ja kuolee root kehitystä ennen suotuisa hetki. Syksyyn orkideat ovat alkaneet kehittää, hitaasti liukumassa läpi elinkaaren vasta ensi heinäkuussa.

maaperä. Sopiva hapan irronneen alustan. Koostumus: arkki maa, hiekka, johon on lisätty turpeen (2: 2: 1). Päälle substraatin välttämättä multaa neuloja vuosittain. Lisää tuoretta lantaa maahan on ehdottomasti kielletty.

talvehtiminen. Useimmat kasvit sietävät kylmät talvet vaikeuksitta. Jotkut vaativat helppo kansi.

Taudit ja tuholaiset. Vastustuskykyisiä tauti. Mukulat "onnistuneesti" syövät hiiriä, toukkia ja muita pikkueläimiä.

Lähinnä orkideat kasvatetaan siemenistä. Mahdolliset itse kylvö. Menetelmää hankaloittaa se, että siemenet itävät vain symbioosissa sieni halutun lajin. Siksi vain muutama itää.

Kasvullisesti kasvatetaan haara versoja mukula kesken kauden. Erotetaan toistuvasti. Erottamisen jälkeen nuorten regrowth alkaa myöhemmin). Ensimmäisen kerran erotettiin aikana orastava, seuraava kertaa välein 15-20 päivää.

Muista! Kun kaivaa mukulat, versot ja juuret on kiellettyä vahingoittaa.

Taimi kahden ensimmäisen elinvuoden asuivat tässä maassa (jotkut lajit enemmän, jotkut vähemmän), 3-5 vuotta, on lehtiä, kukintoja jopa myöhemmin. Hyvissä olosuhteissa kukkii 3-5 vuotta

Hengenahdistus jalostukseen Nämä orkideat, tekevät kasvista vieläkin toivottavaa suunnittelussa alueella. Orkideat näyttävät erikoinen suunnittelussa puoliksi villi paikkoja puutarhassa. Laji, vähemmän vaativa maaperään, tehokkaasti koristella alppipuutarhojen tai rockeries. Mixed vuodetta Orchis ei ole mukautettu. Mutta se näyttää hyvältä, jos laitetaan mono-kukkatarha tai luoda suotuisat edellytykset kehitykselle radan varrella.

Mukulat orkideat on jo pitkään käytetty kansanlääkinnässä hoitoon ruoansulatuskanavan sairauksien ja hengitysteitä.

Knotweed (Polygonum lat.) Tai Grechishnikov - suvun nurmi kasvaa hurjasti ja runsaasti kukkivat kasvit perheen Polygonaceae (lat Seuraava ..

Imperata cylindrica (Latin Imperata cylindrica.) - ainoa laji suvun välttämätöntä, käytetään maiseman suunnittelu. Kasvit herättää huomiota. edelleen

Rantasuot ruohoa (lat Briza.) Tai tuulta - suvun ruohokasveilla kuitenkaan Gramineae (Latin Poaceae.). Latinankielinen nimi suvun löytyy. edelleen

Hakonechloa (Latin Hakonechloa.) Tai hakonechloa - suvun ruohokasveilla heimoon kuuluvien heinäkasvien (Latin Poaceae.). Edustajia tämän. edelleen

Oxalis (Latin Oxalis.) - eräänlainen yhden tai monivuotinen ruoho, varpuja harvoin Kislichnaya perhe (lat käenkaalikasvit.). Englanti. edelleen

Freesia (Latin freesiaa.) - suvun monivuotinen kukkivat kasvit perheen Iris (Kasatikovye) (Latin Iridaceae.). Se löydettiin Etelä-Afrikassa. edelleen

Ei ole mitään rajaa kaunis. Nämä sanat sovelletaan perheenjäseniin Euphorbiaceae (lat. Euphorbiaceae), omaa erillistä luokittelijoihin. edelleen

vieläkin ideoita:

in Maaliskuu kertoa kausitöihin tässä kuussa, pitää puutarhan täydellisessä kunnossa

1