Ompelu tilkkutäkki aloittelijoille

Tekniikka sekamelska: mestarikurssi aloittelijoille valokuvien ja videomateriaalin

Tekniikka tilkkutäkki - tekniikka ompelemalla värillinen kappaletta kankaalla, jotta saadaan kerättyä koko kangas kuvio periaatteeseen mosaiikki. Tämä voi olla kuva geometrisiä kuvioita, koristeet, esimerkiksi, valmistettu artisokka alalla.

Aiemmin tällainen tekniikka kudosjäämiä käytettiin säästöistä, ommellut peittoja köyhiä. Nykyään tilanne on muuttunut, se tuli muotia tehdä tilkkutäkki ja jopa rikkaat ihmiset ilmaisevat näin luovuuttaan.

Tilkkutäkki tekniikkaa, voit luoda kauniita, ja mikä tärkeintä, tarvittavat asiat jokapäiväisessä elämässä aina patalappuja, koriste paneelit, tyynyliinat ja tyynyt, vauvan peittoja, viimeistely tikattu päiväpeitteet. Erityisen suosittuja nopeasti neliön tekniikkaa.

takaa menestystä - se on tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Kuviot on oltava tarkkoja, ja toimivat erittäin huolellisesti ommeltu.

 • Kangas voidaan esipesty ja raudalla, jaetaan värin. Kun silitys ommeltu osat on muistettava, että sinun täytyy tuhota kankaan yhteen suuntaan, eli liitokset tasoitetaan samaan suuntaan sisäpuolelta.
 • Patchwerk täytyy ommella tarkasti, jotta se on helpompi työskennellä suuria projekteja täytyy ensin tehdä näytteen yksikön, joka osoittaa kaikki virheet, jotka ovat helposti poistaa tarkistamalla tarkkuus leikkaus ja toiminnan säätämiseksi ompelukoneen.
 • Jopa tack ehdottomasti miettiä väriyhdistelmä, koska voit tehdä hillitä rento työstä. Mistä aloittaa, alkaa kerätä kaikki saatavilla pituudet kankaalla, lajitella ne värin ja alkaa tehdä piiri.
 • Tai ensin keksiä malli, ostaa sopiva kangas ja leikkaa pois sen tyhjäksi. Voit käyttää valmiita järjestelmiä Internetistä tai lehdistä. Käsityö kaupat ovat nyt monia erilaisia ​​sarjoja tilkkutäkki ompelua kuvioita, ja kaikki tarvittavat tarvikkeet
 • Järjestelmät voivat tehdä itse, ja leikkaa kuviot, ottaen huomioon saumanvara. Mallien ovat muovia, pahvia tai paksua paperia. Aloittelijoille, hyvät puitteet malleja. Sisustus - on koko kohteita valmiin lomakkeen, vneshnyaya- sauma.
 • Leikkaus kangasta etupuolella, joten kun leikkaus on tarpeen käyttää liitua tai saippuaa muninnan piirustus jaettu säiettä. Leikkaa ulkoreuna runko leikkurin tai saksilla.
 • Classic Englanti tilkkutäkki tekniikkaa edelleen varsin aikaa vievää ja se kestää kauan: jokaisesta osasta tulisi leikata pois paperi mallin ja harsi läppä ja saumanvaraa kääri reunan yli ja toinen tack uudelleen.
 • lohko tekniikka on paljon enemmän moderni ja kustannustehokas ajan, kangas olisi leikataan neliöiksi tai kolmiot, ommel ne lohkoiksi ja lohkojen koota valmiiksi tuotteeksi. Lohko tekniikka on erittäin hyödyllinen, koska kaikki osat välittömästi ommeltu kirjoituskoneen.

 • Mestarikurssilaisia ​​opettaa voit helposti tehdä omin käsin asia hullu peitto tekniikkaa. Tämä tekniikka eroaa muista tekniikoista, että se koostuu erilaisista muotokappaleiden, järjestetään satunnaisessa järjestyksessä, eri väri yhdistelmiä, jotka on tuettu sen väri, mikä yhdistää koko projektin.
 • Tässä tekniikassa voit käyttää tähteet kankaita eri muotoisia ja kokoisia, mutta on syytä välittömästi mitkä värit eivät esimerkiksi tack pizza. Valitse tuotteita, kuten lämmin sävy, okra, vihreä, kulta, oranssi sävyt, yhdistellä keskenään.
 • On tarpeen määritellä, mitä on keskellä ja laittaa värejä siitä, että haluat. Peitto tehdään aina perusteella, joten leikkaa ympyrän tai neliön, ja määrittää keskelle.
 • Voit valita keskustan pala kangasta ja kiinnittää sen pohjaan, sitten ottaa palan kangasta eri väriä, ajattele mikä paikka se priladit, vahvistaa kasvotusten ensimmäiseen viipale, kuori takaisin ja sitten ommella koneella.
 • Tilkkutyöohjelman tekniikka välttämättä välittömästi liittyy rauta-fragmentti, tai osoittautua kuplia. Seurauksena silityslauta, kankaasta, kuten kiinni toisiinsa.
 • Merkitä seuraava pala kangasta ja kahden ensimmäisen priladit ja vastaavasti taipumaan, ommella ja rauta.
 • Mitä lähempänä reunoja suuremmat kappaleet tulisi valita. Tämä tekniikka mahdollistaa käytön silkki, kova kudosten, että venytys, eivät pidä muodossa lumput ommeltu pohja.
 • Täyttää leikata tai yleinen pyöreä emäksiä viipaleita, kääntää ja leikkaa ääriviivoja. Jos ommella muutama pala keskenään sai loistavan päiväpeite.

Toinen tekniikka, jota kutsutaan chenille- anna tuotteita ja pörröinen Shaggy, katso video alla.

Nizhepredlozhnnye video kertoo, miten hallita tekniikka nopeaa ja helppoa tilkkutäkki ja yllättää perhe, sukulaiset ja ystävät luovuutta.

Alkuperäinen tilkkutäkki: mukava ja helppo aloittelijoille

Pieni värillinen lumput ompelija kääntyä hieno kohteita, sekä todellisia taideteoksia töiden mastertallennuksiin suositussa tekniikka tilkkutäkki, hämmästyttää ja ilahduttaa. Pieni värillinen lumput ompelija kääntyä hieno kohteita, sekä todellisia taideteoksia: patalappuja, tyynyt, pussit, huopia, tunikat ja jopa koko kuva. Kuitenkin jokainen taiteilija oli kerran aloittelija. Mistä alkaa oppia tikkaus?

tilkkutäkki tekniikkaa: suositukset aloittelijoille needlewomen

Tikkaus, kuten muutkin taideteollisuus, on rikas ja mielenkiintoinen historia kehitystä. Niinä päivinä, kun kudos Naiset perustavat käsin, ja hinta oli aivan kankaan, leikata ja kuluneet vaatteet eivät ole heitetty pois, mutta säästeliäästi huolellinen käsi käytetään tilalla. Trimmataan muuttui matot, ja vanhoja vaatteita - peittoja. Ammattitaitoisia työntekijöitä, joilla on taiteellinen maku, luoneet erityisiä malleja, väriyhdistelmiä. Ja ajan mittaan tämä huolellista työtä varataan erityinen taidekäsityön taitoja.

Apua aloittelijoille ovat yksinkertaisia ​​askel askeleelta video tutorials ja valokuvien työprosessi

Nykyaikaiset kotiäidit eivät tarvitse niin taloudellinen käyttö kankaan, ja niin tänään tilkkutäkki harvoin käytettyjä roskaa. Lisäksi aloittelijat olla hyödyllistä oppia uutta, ei venytetty tai kuluneet kangas ajan.

On suositeltavaa, että sinulla oli ompelukone. Voit ommella läpät manuaalisesti, mutta saumat on tehtävä paljon, joten tämä robotti ei ole vain hyvin työlästä, mutta myös uuvuttavaa - sekä käden ja silmän. Ja sen avulla koneiden, tämä työ on paljon nopeammin ja tarkemmin.

Mitä muita työkaluja ja materiaaleja tarvitaan:

 1. kangas;
 2. Terävät sakset;
 3. malleja;
 4. järjestelmät;
 5. Millimetripaperi;
 6. Lyijykynällä tai saippuaa merkitä kuvioita;
 7. Rautaa.

Kankaat tilkkutäkki pitäisi ei haalistu

Kun valitset kankaat tilkkutäkki olisi noudatettava sellaisia ​​ominaisuuksia asia:

 • Varmista, että kangas ei haalistu;
 • On mahdotonta merkitystä pesun jälkeen kutistua;
 • On tärkeää kutoa ei murene leikattaessa;
 • Kangas olisi helposti tasoittaa rauta;
 • Värit ja sävyt tulee olla sopusoinnussa.

Tulokkaiden vuonna tilkkutäkki voidaan kehotetaan ottamaan ensimmäinen tuote kahden tai kolme eriväristä kankaita, joista yksi on yksivärinen. Suurta apua aloittelijoille ovat yksinkertaisia ​​askel askeleelta video tutorials ja valokuva työprosessia.

Suuri houkutus tehdä sen ensimmäinen tuote on valmistettu kiiltävästä satiini tai sametti velour. Mutta se on silti viisaampaa valita sileä puuvilla.

Yksinkertainen tilkkutäkki: malleja kuvioita

Tuotteet tilkkutäkki suorittavat molemmat samoja osia, ja erikokoisia laastaria. Aloittelijat helpompi käsitellä yksinkertaisen kuvion yhtä suureen soluissa. Tämä edellyttää malleja. Ne löytyvät erikoisliikkeisiin käsitöitä tai tehdä oman pahvista.

Tulokkaiden on helpompi selviytyä yksinkertaisia ​​kuvioita mallien avulla

 1. Pahvi tehdä yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja: neliöt, kolmiot - se riippuu siitä, millaisen muodon on tyhjä tilkkutäkki. Tämä on linja ompelu.
 2. Kehä viivästyttää 5 mm (puuvillakankaiden) tai 10 mm: n (silkki ja satiini) avustus saumat.
 3. Malli leikataan ylisuuria linja, niin se tekee reiän ompeleen.

Mallit ura kätevä paitsi, koska ne mahdollistavat kaikki ääriviivat kankaaseen juovakuviovirus. Johtuen läpireiän voidaan nähdä miten kuva tullaan vangiksi läppä kauniisti yhdistää kuvioita.

Jos haluat ostaa valmiita malleja, valita kohteita tehty läpinäkyvästä muovista. Ne ovat myös helppo seurata rajoja piirustuksen kankaalle.

Tikkaus: järjestelmät aloittelijoille

Saisi välittömästi ilman valmistelua aloittaa kaoottisen tilkkutäkki ompelu reunoista. Työ kokeneita ammattitaitoisia työntekijöitä vasta ensi silmäyksellä näyttää olevan valmistettu kappaletta satunnaisessa järjestyksessä. Ottaa tarkemmin ja näet selkeän järjestelmän sijoittamalla kaikki elementit. Siksi noviisi tilkkutäkki ei voi tehdä ilman järjestelmiä työtä, joka toimii yksityiskohtainen suunnitelma tulevaisuuden ompelu. Se on kätevä suorittaa kuvaaja, ja aiheutetaan kaikki elementit on numeroitu.

Tulokkaita tilkkutäkki ei voi tehdä ilman järjestelmiä työtä, joka toimii yksityiskohtainen suunnitelma tulevaisuuden ompelu

Tässä vaiheessa ohjeet tullaan noudattaen:

 • Sekvenssin osien kokoonpanoa;
 • Niiden koot;
 • Väriyhdistelmiä.

Kestää jonkin aikaa laatia järjestelmän, tulevaisuudessa säästät tuntia että olisivat käyttäneet tuskallinen valinta rätti haluttua väriä, ja heti laskea tarvittavan materiaalin määrää.

Harjoittele yksinkertainen ja pieni piirit, esimerkiksi tack. Jakaa neliö 20 x 20 cm muutamia yksinkertaisia ​​muotoja: suorakulmiot, kolmiot, ja selvittää valmistuksessa väriyhdistelmiä.

Tekniikka tilkkutäkki patalaput: Master Class

Erinomainen tapa saada käsi tikkaus on valmistajan keittiön patalappuja. Tämä asia on hyödyllinen jokaisessa kodissa. Lisäksi, koska tuote on pieni jalanjälki, se voidaan ommeltu tähteet kapea, kun taas työtä tehdään melko nopeasti.

Räätälöintiin tekniikkaa tilkkutäkki patalappuja tarvitaan:

 • Monivärinen tähteet erikokoisia;
 • Leikata tai fleece puuvillan kooltaan 20 x 20 cm;
 • Leikata levittää mitat 20 x 20 cm;
 • Punos tai nauha 90 cm;
 • hallitsija;
 • sakset;
 • lyijykynä;
 • rauta;
 • Ompelukone;
 • Lanka, neulat, nastat;
 • Paperi piirille.

Hän selviytyi patalappuja, se olisi helppo tehdä, ja muut käytännön ja kauniita esineet keittiöön lukuisten erilaisten tekniikka

Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Paperilla säveltää ompelu järjestelmään. Jos tack rätit kapea, valmistettava malli suorakaide eripituisia on säädettyihin kierre. Tässä tapauksessa keskeinen elementti on pieni neliö.
 2. Siirretään kehitetty kaavio fleece, numeroitu elementtejä sen päälle.
 3. Ompele aloittaa keskustaan. Puristuksiin alas ensimmäinen osa tukikankaan ja ommella sen koneeseen.
 4. Seuraava läppä asettavat edelliseen kasvoihin niin, että typistetty ompeleet linjat ja zastrachivaem yksi.
 5. Me suoristaa ja tasoittaa ommeltua saumat rautaa.
 6. Jatkamme näin päällystää päällekkäiset osat.
 7. Me ommella työkappaleen leikkaamisen tiheän liinan.
 8. Teemme reunus nauhan päät tekevät ulos silmukan.

Hän selviytyi patalappuja, se olisi helppo tehdä, ja muut käytännön ja kauniita esineet keittiöön vuonna tilkkutäkki tekniikkaa. Tahansa emäntä hyödyllinen patalappuja kätevä kuin käsineet, esiliinat ja värikäs esiliinat.

Tuotteita, ommeltu tilkkutäkki tekniikkaa ovat asianmukaisia ​​paitsi keittiössä. Hyvin alkuperäisen ilmeen olohuoneessa koriste tyynyliinat on tyynyt tehty tähän tyyliin. Kokeneemmat kätevä makuuhuoneessa sängyt koristavat ommeltu tähteet.

Kaunis tilkkutäkki aloittelijoille (video)

Jos sinulla on pitkäjänteisyyttä ja taiteellinen maku, Master tilkkutäkki ompelu on helppoa. Kuten on helppo nähdä, luoda alkuperäinen ja mielenkiintoinen elementtejä voi olla lähes mitä tahansa, ja ne ilahduttavat tulevina vuosina.

Tikkaus aloittelijoille (kuva)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

LiveInternetLiveInternet

 • Neulonta (18295)
 • Vaatetus (3997)
 • Myytävänä (3544)
 • Lehdet (3538)
 • Sisustus (3177)
 • Lelut (2515)
 • Kirjonta (2117)
 • Korut (2110)
 • Helmet (1020)
 • Pussit (818)
 • Nukke (775)
 • Decoupage (677)
 • Muovi / savi (497)
 • Huopa (408)
 • Kuvia ja paneelit (375)
 • Saippua \ kynttilän \ kosmetiikka (363)
 • Postikortit (321)
 • Peitto (234)
 • Puutuotteet (200)
 • Pet vaatteet (69)
 • Solun (34)
 • Lehdet neulonta (18)
 • Lehdet ompelu (7)
 • Lehtien ompelu (5)
 • Aikakauslehdet kirjonta (4)
 • Lehdet beading (0)

-Tilaa sähköpostilla

-etu

-tilasto

Tikkaus. aloittelijoille (Peitot, tilkkutäkki)

I - siitä, että melkein mikä tahansa tekniikka, laitteet, laite, voit käyttää lukemattomia muunnelmia, joka kerta saa eniten erilaisia, toisin kuin muut yllättäviä tuloksia. Se on kuin aakkosten kirjain tai muistiinpanoja musiikki - on vain noin seitsemän (muistiinpanot), tai kolmekymmentäkolme (kirjeet Venäjän aakkoset) sekä ääniä, sanoja, laulua, satuja voidaan taittaa ulos niistä ....

Lähde: Aenne Burda - Burda / Burda Kirjailija: Aenne Burda Genre: askartelujen kirjonta, helmikoristelu, käsityö Julkaisija: Vneshsigma Sarja: Burda ISBN: 1-891656-41-4

Valokuvan koko määrittelee itsensä

. ja dopmaterialy.

Mikä on tilkkutäkki - historiaa ja nykypäivää

Tilkkutäkki (alkaen Englanti "ratch9raquo -. Patch,« work9raquo - työllisyys, työpaikka) - se on tilkkutäkki käsitöitä tekniikoita, jotka ovat olleet tiedossa niin hyvin meidän isoäidit ja isoäitini äiti. Ennen vanhaan, kun kaunis, laadukkaat tekstiilit olivat kalliita ja harvinaisia, jokainen jäljellä ompelun jälkeen pala, jota käytetään hyödyksi liike - siitä ommeltu bedcovers, peittoja, pyyhkeitä, teeskentelemätön vaatteita pienimmille. Vähitellen tekniikassa jätteetöntä ompelu sekamelska tullut todellinen Folk veneet, seamstress ompelu tilkkutäkki mattoja, huopia, uusia vaatekaappi kohteita. Se oli kuin kalastus tämä tekniikka on saanut alkunsa Englannissa (siis Englanti nimi veneen), jossa alussa 18-luvulla, on pulaa on ollut harvinainen Intian kankaita, heittää tähteet joilla on neula naiset, ilmeisesti, mutta ei käsi nostettiin. Mikä on hyvä, sillä muuten emme tiedä niin ihana taidemuoto, kuin tilkkutäkki!

Kuitenkin, jossa kehitetään tekstiilikangasta tuotanto on tullut edullinen, ja ei ollut käytännön tarvetta käyttää leikkauksia kankaan sataprosenttisesti. Tilkkutäkki on jo unohtanut, ja hän palaa päivämme tietenkään se ei johdu siitä, että tarvetta olla taloudellisesti. Nykyään tilkkutäkki - todellinen taidesuuntaukselle että on monia lajeja ja trendejä, ja tuotteet ja tarvikkeet tekniikka "pechvork9raquo; aina silloin tällöin ilahduttaa fanejaan klo muotinäytöksiä joukossa teoksia kuuluisat suunnittelijat.

Tikkaus tyhjästä: vinkkejä aloittelijoille craftswomen tilkkutäkki

Et luultavasti voi odottaa alkaa luoda? Aloitetaanpa!

Ensimmäinen kysymys - minne viedä materiaalia tilkkutäkki? Jos - Ammattimies ommella, neuloa, kirjoa, olet todennäköisesti ajan mittaan kertynyt suuri joukko laastarit ja tähteet. Ne voivat tulla ensimmäinen aihioita tuotteiden tilkkutäkki. Jos suuri halu luoda jotain ainutlaatuista ja yksinkertaisesti fantastinen ottelut kanssa samat ominaisuudet, kangas tähteet sekamelska voi ostaa erikoistavarakaupan käsitöitä tai tilata verkossa. Värikäs, jossa ihana koriste tai jopa todellinen juoni kuvaa erityistä työkappaleen kirjava näyttää tuotteissa on uskomattoman kaunis!

 • Voit käyttää paloja kangasta, sekä uusien että jo ollut käytössä. Suositeltava laikkuja uuden kudoksen höyryn tai pestä, jolloin saadaan haluttu kutistua ja poistaa mahdollisen värin häviämistä.

 • Jos kudossiirrännäisistä käytettävissä teillä, ei sillä uutta kudosta, he suosittelivat hieman ennen podkrahmalit ja oikein silitetään.

 • Helpoin työstä katsotaan puuvillakankaat - ne säilyttävät muotonsa, on helppo ompelu. Puuvillasta tähteet tehdä suuria lautasliinat, potin ja teekannu lämmittimet, kääreet ja tyynyt, nojatuolit ja sohvat.

 • tiivis kudos tyyppi gabardiini, tweed ja levittää käytetään esineiden, kuten mattoja, huopia ja paneelit.

 • Silkki laastaria jälkeen alustavan starching myös soveltuu käytettäväksi tilkkutäkki, kuten puuvilla, mutta pitää muistaa, että lopputuote silkkiä palaset ovat epäkäytännöllisiä, koska ohutta silkki taipumus kuluvat nopeasti.

 • Joidenkin tuotteiden valmistuksessa yhdistelmä laikkuja tarvitsevat kuvioita (esim tack toisella puolella voi olla lähellä yhtä), mutta jos sitä ei tarvita, se on parempi ottaa tähteet tilkkutäkki yhtenäinen rakenne.

 • Jos tuote on kovassa rasituksessa (matot, istuimet tuolit), läpät ne suosittelemme laittaa vuori. Mitä voidaan vuorattu? Nämä voivat olla paloja paksua kangasta, täyte polyesteriä tai lyöminen.

 • Kaunis koristeellinen vaikutus saadaan viimeistelyyn saumat teipattu, johto tai hihna, jossa koko koostumus tulee yksi "zvuchanie9raquo;.

 • Kun työskennellään laastaria olet todennäköisesti käyttää samaa kokoa ja muotoa elementtejä. Huomaa - tarkemmin saat raivata sen korjuun, sitä tarkempi tulee lopputuotteessa. Miten varmistetaan, että kaikki palaset ovat täysin identtiset? Tämä auttaa sinua Mallit - erikoismalleja pahvista tai raskasta paperia. Meidän suositus: valmistaa kuvio, peitä se sauma, noin 0,75 senttimetriä, niin sinulla ei ole erityisen leikata reunat tyhjät kohdat ompelu elementtejä. Miten se tehdään?

  Oletetaan oleville kohteille "pechvork9raquo tyyliin; Tarvitsevat neliöt. Piirtää neliön pala pahvia halutun kokoinen, ilman lisiä nivelille. Sitten seistä takaisin reunasta vaaditun 0,75 cm ja piirtää neliön enemmän, koska saumanvaralla. Nyt voit leikata kuvio - sinun pitäisi olla eräänlainen kehyksen. Soveltaa sitä kankaan ja jäljittää ulomman ja sisemmän puolen laatikon, leikataan sitten tuloksena laatikko tarvitaan ulkoreunaan, ja ommella yhteen, keskittyen sisäinen.

 • Tähteet tiheä kangas saumanvaroihin, yleensä, ei leikata, koska silloin ne alkavat nivelissä ruma harjanteen. Miten sitten edetä? Muista käyttää tyynyn johon läpät ja ommeltu - Butt, ilman korvaukset. Kukin läppä on ommeltu ompelemalla pitkin reunaa tavanomaisen, sitten reunaläppien ovat liittyneet yhteen viereisen leveä sauma "zigzag9raquo;.

  Mitä tarvitaan luokan tilkkutäkki?

  Päästä alkuun tarvitset:

 • Eri karsimisesta tai erityisiä kankaat tilkkutäkki

 • malleja, kuvioita ja värillinen kierre

 • tilkkutäkki-piiri, jolle aiot ommella.

  On erittäin tärkeää paitsi siisti tilkkutäkki ommella rätit, mutta myös "saada väriä" luoda yhden kuvan.

  Miten valita kangasta tilkkutäkki?

  Tietenkin rikkaampi Masters valintaan kankaiden tilkkutäkki - enemmän mahdollisuuksia luovuuteen sitä tarjotaan. Viime aikoihin asti, Venäjän tilkkutäkki neula naisia ​​tekniikan liittyy tähteet normaaleissa kudoksissa, mutta tänään on paljon erikoisliikkeitä, josta voi ostaa kangasta tilkkutäkki. Jos tavanomainen kudos on toivottavaa pestä ennen käyttöä, niin että ne sitten eivät anna kutistuminen, kangas tilkkutäkki on jo suunniteltu ompelu. tilkkutäkki kangas valmistetaan pääasiassa puuvilla - materiaali on kalliimpaa korkeampi laatu ja varmistaa, että kutistuminen ei tapahdu tai kudoksen kirjava kuvio alkaa hävitä pesun jälkeen artikkeleita.

  Vuonna tilkkutäkki on suuri valikoima uskomattomia kuvioita ja kuvia yhtä yllättäviä otsikko - "Dresden Plate", "ranskalainen kimppu", "Mummon Garden". Niille, jotka haluavat hallita tilkkutäkki tekniikkaa, on monia kirjoja ja oppaita "tilkkutäkki aloittelijoille" -muodossa. Ne voidaan löytää hyödyllisiä vinkkejä tilkkutäkki, kuvaus teknologian ja tyyli tilkkutäkki vivahteita ja erilaisia ​​tilkkutäkki järjestelmää, jonka läsnäolo helpottaa suuresti luomassa tilkkutäkki-tuotteita. Voit myös osallistua erikoiskursseja "Tilkkutäkki aloittelijoille" - etsiä näitä Internetissä pyynnöstä "tilkkutäkki mestarikurssi" ja kirjoita kaupungin, jossa asut. Yleensä jos sinulla ei ole kokemusta, mutta valittu tilkkutäkki luokat aloittelijoille tilkkutäkki-mestariluokka on oltava. Lisäksi voit etsiä ja ladata vapaasti saatavilla tilkkutäkki järjestelmään. Nyt on siis erittäin suosittu tilkkutäkki, mestarikursseja tämäntyyppisistä käsitöitä ovat luettavissa eri resurssit tilkkutäkki.

  Joten, olet kerännyt lukemattomia laastaria. Mitä tehdä? Ensimmäinen - raudan ja jakaa koon.

  Toinen - leikata paperi malli (meillä on yksinkertainen neliö), johon on leikattu.

  Ja alamme ommella tähteet toisiinsa kaoottisessa järjestyksessä, mutta pitää suunnilleen neliömäinen.

  Tässä mitä saimme - vähän kuin neliö. Joten vain katkaista kaikki tarpeettomat.

  Välttämättä hyvin raudalla, ja sitten yhteyttä muihin neliöitä.

  Ja niin se menee, kunnes halutun muodon. Me kääntyi pentueen kesällä hyökkäykset luontoon. Ja kuitenkin hän ompeli toivotuilta jäämiä, ja siitä on tullut hyödyllinen asia.

  Löytyi sivuilla - filminthefridge.com

  ja tietenkin video

  Tilkkutäkki mestarikurssi. Miten kerätä lohkon neliöiden

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin