Ompelemme vaatteita nukkeja omille käsille

Vaatteet nukkeihin omista käsissä: kesämekko, viehättävä hattu. Kengät ja vaatteet nukkeille: pääluokka valokuvineen

Käsityöläisten ompeluvaatteita nukkeihin tyytyvät nykypäivän mestarikursseihin.

Tämä ompeluharrastuksella on omat hienostuneisuutensa: kuvioinnit ovat hyvin pieniä ja vaativat suurta taitoa ja ketteryyttä.

Tällainen huomautus on kuitenkin myös plus, koska kudos kulutetaan hyvin vähän.

Lisäksi tämä on miellyttävä ja hyödyllinen oppitunti.

Kesäpuku nuken omille käsille

Tämä mekko on suunniteltu erittäin pieniksi pupaiksi. Kangasta voidaan käyttää mitä tahansa henkilökohtaista halusta. Tärkeintä on ymmärtää työn jonoa.

Materiaalit ja työkalut: 2 erilaista kangasta (voit valita puuvillaa tai pellavaa), punaista lankaa, pitsi, punainen langat, neula, sakset, monofilamenttilanka, kynä, liima, paperi läpinäkyvä hallitsija.

Alla olevassa kuvassa on esimerkki kuvasta. Se on kopioitava tai tulostettava tietokoneella ja tulostimella.

Kuvio on suunniteltu nukkeille, joiden korkeus on 15 cm. Tarvittaessa kuvio voidaan lisätä visuaalisesti tietokoneessa.

Kuvio leikataan ääriviivoja pitkin ottaen huomioon, että annos on 0,5 cm. Tuloksena olevat yksityiskohdat on asetettu kankaalle. Mallit on piirretty kynällä ja leikattu.

Kaikkien osien reunat likaantuvat liimalla. Ja jonkin aikaa odottaa liiman kuivumista.

Kudoksesta leikataan yksinkertainen suorakaiteen muotoinen nauha, jonka pituus on 25 cm. Tämän osan reunat ovat myös tahriutuneet liimalla.

Tässä vaiheessa liimataan suorakulmainen kappale mekon yksityiskohdalle. Siinä tulee olemaan tulevaisuuden silmukat nukkeon omilla käsillään.

Selkänojan molemmat osat levitetään hyllyn osaan. Toisaalta toinen puoli varastetaan käsin ensin ja sitten toinen.

Tuloksena olevasta yksityiskohdasta vaatteiden nukkeja ommeltu pitsi. Kaikki ommellaan käsin. Lacy-nauha taipuu hienoon ryppyyn, kuten kuvassa.

On aika ommella 25 cm: n pituinen kankainen nauha, joka on ommeltu etupuolen pitsireunalla pienillä taitoksilla. Kangasta käännetään 0,5 cm käsin ompelun aikana. Tässä vaiheessa on suositeltavaa käyttää monofilamenttia.

Obmyvaetsya. Myös - kaulan ja leikkauksen takana. Saumaa käytetään hyvin pieninä ja usein. Tässä vaiheessa mulinan punainen merkkijono otetaan.

Käsisaranat on tehty painikkeille. Nämä ovat yksinkertaisia ​​silmukoita. Useimmiten niitä käytetään höyhenpyyhkeiden keskeyttämiseen.

Kirkkaalla nauhalla varustettu keula ommellaan valmis mekko. Nauhan reunat tulee sulattaa kynttilän liekillä.

Kesäpuku miniatyyripukille, joka on tehty omilta käsiltä, ​​on valmis.

Hattu nukkeja omille käsille

Tämä viehättävä hattu on vain nuken aikaan yllä kuvatusta mestariluokasta. Se tehdään yksinkertaisesti, mutta auttaa sinua tarvitsemaan ompelukone. Kaikki materiaalit levitetään laajalti ja myydään lähimpään ompeluosastoon.

Materiaalit ja työkalut: valkoisen värinen mokkanahka, vuori kangas, koriste kukat, kynä, sakset, kompassit, hännän nastat, langat, neula, ompelukone.

Kompassin avulla vedetään tulevan hattun kentät. Niiden pituus olisi edullisesti mitattava olemassa olevalla nukkeella.

Mekaanista valkoista osaa kohdistetaan toisiinsa (kentät ovat kaksi). He laittavat paperikuvion niihin. Ennen leikkaamista saksilla tulevat osat on kiinnitettävä ompelukoneeseen.

On huomattu, että hattu on muotoinen sieni aloilla alhaalla, jos linja alhaalta ylöspäin. Ja päinvastoin, vaakasuuntainen muoto saadaan laskemalla linja alhaalta ylöspäin. Pääluokassa annetaan esimerkki ensimmäisestä ompelutekniikasta.

Ompelukoneessa ympyröitä ympäröivät saumat. Sen on luotava 4 ympyrä saumaa, joiden sisennykset ovat 0,5 cm. Käytännöllisyyden vuoksi on parempi piirtää nämä ympyrät etukäteen kompassin avulla. Näin apupuskurin jäykisteet tehdään omilla käsillään.

Ota trumpetti - päähän nukkehattu. Se ommellaan kädellä sen pitkän sivun ylimmän yksityiskohdan kanssa marginaaleilla.

Tässä vaiheessa pohja on ommeltu nukkeon.

Jäljelle jäävä sivusuora on päällekkäin. Silloittunut. Etupuolella on tehty koristeellinen sauma, joka sulkee kankaiden liitoksen.

Vuori on ommeltu vuorauskudoksesta korkin pohjan pohjaan. Lopuksi kaksi reunaa yhdistetään saumalla.

Pohja ommellaan käsin piilotetulla saumalla. Materiaali piilossa sisällä.

Tuote voidaan koristella keinotekoisilla kukilla ja kotitekoisella pitsillä, joka on leikattu mokkana. Sen ompelukoneen reunat käsitellä sitä ei ole välttämätöntä.

Hattu, jossa on nukkeja, on valmiina omiin käsiisi!

Vaatteet nukkeille - kengät

Tällainen vaatekappale, kuten kengät, on myös tarpeen. Helpoin tapa on tehdä kengät, jotka on valmistettu huopasta. Tämä materiaali on jo pitkään osoittautunut yksinomaan positiiviselta puolelta.

Materiaalit ja työkalut: punainen, beige ja musta värit, paksut langat, nauhat, punainen nauha nauha, sakset, lyijykynä, lanka, neula, puncher.

Tunneista löytyy yksityiskohdat tulevista kengistä, kuten kuvassa.

Ensinnäkin etuosa - sukat.

Sitten takakappale lähellä kantapäätä on ommeltu koristeellinen toiminto. Nauha on ommeltu.

Kengille on kiinnitetty pohja.

Ja lopuksi, sivusuuntainen stenochki voidaan asentaa. Sauma asetetaan tuotteen etuosaan.

Reikireiät reiät on tehty nauhat. Leikkeet asetetaan ja sidotaan pienikokoiseen tyylikkääseen jouseen.

Kengät nukke, omilla käsillä, valmis! Haluttaessa tällaiset kengät voidaan tehdä mistä tahansa muusta haluamallesi kudoksesta.

© 2012-2018 "Naisten mielipiteet". Kun kopioit materiaaleja - tarvitaan linkki lähteeseen!

Päätoimittaja portaalista: Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Toimitus: +7 (965) 405 64 18

Ompelemme nukkeja vaatteita

Nuket pysyvät aina tyttöjen suosikkileluina. Ne ovat vauvoille - ja uskollisia tyttöystäviä, tyttäriä peliin ja muotitietoihin, jotka on myös hoidettava ja tyylikkäästi pukeutunut.

Tehdäksesi prinsessasi nuken näyttelijän housuilta, voit yrittää ommella joitain muodikkaita moderneja asuja.

Jotta ymmärtäisit, miten ommellaan vaatteita tyttäresi nukke, sinun täytyy muistaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

  1. Nuket luodaan ihmiskehon kaltaisiksi, joten kaikki asut ommellaan ihmisen esimerkin mukaan, vain pienemmässä muodossa useaan kertaan.
  2. Kuten ihminen, määritellä vaatteiden oikea koko, nuket mitataan hänen kehonsa näkyvimmistä osista. Esimerkiksi T-paidassa sinun on mitattava olkapään, rinta- ja lonkan ympärysmitta, halutun tuotteen pituus, kädensijan kädensijan leveys. Joskus nukke-carapaces laaja osa on vyötärö - tässä tapauksessa sinun on mitattava sen ympärys.

Housujen ja hameiden räätälöinnissä mitataan ympärysmitta vyötärö ja lonkat, jalat leveimmillään, halutun tuotteen pituus. Ja sukat - nuken jalkaan pituus ja leveys.

Jos haluat ompele nukkevaatteita, älä osta uutta kangasta. Rummage in bin: varmasti sinulla on suuret läpät kirkkaasta kankaasta menneisyydestä ompelemalla vanhoja tarpeettomia asioita. Käytä heitä tekemään nukkevaatteita omiin käsiisi.

T-paita on kaikkein monimutkainen vaatteen ompelu. Mutta jos hallitset t-paidan nukke - helposti, voit voittaa kaikki muut vaatteet.

Tarvittavien materiaalien ompelu:

Poista tarpeelliset mittaukset nukesta ennen prosessin alkua.

  • Ota 2 samanlaista kangasläppää, jotka ovat välttämättömän koon siirtoa varten ja aseta t-paita. Anna kullekin toimenpiteelle enintään 5 millimetriä saumaa alueelle.
  • Jos sinulla on kuvitettu nukke, hahmottele sen kaarevia viivoja kangasten kaarteissa pitkin vartalon kaareja ja leikkaa se sopivaksi - paita muuttuu tiukaksi. Jos haluat suoran leikkauksen T-paidan - ohita tämä vaihe.
  • Sakset muodostavat tarvittavan muodon ja kädentietokappaleen C-muotoiselle holkille, jonka sisäänpääsy sallitaan. Laastarit on leikattava molemmin puolin, leikkaus - riippuen muodosta.

  • Käsittele syvennys ylimääräisiä pieniä, pitkänomaisia ​​laastareita niin, että "raakakangas" ei ole näkyvissä.
  • Ompele yhteen 2 kappaletta aukon lähelle.
  • Mittaa kaksi puoliympyrän muotoista läppää holkkeihin, käsittele niiden reunaa leikkauskuvion mukaisesti ja ompele käsivarren.
  • On syytä muistaa, että viimeiset kaksi vaihetta on suoritettava vain tuotteen alapuolella, jotta sen ulkopinnalla ei ole saumoja ja tikkuja.
  • Ompele jäljellä olevat kappaleet - T-paidan hihat ja sivut.

Nyt voit turvallisesti kokeilla nuken asustetta.

T-paitojen lisäksi jokaisella itsekunnioittavalla nukella pitäisi olla koko joukko muodikkaita vaatteita!

Jos haluat klassisia tai kevyitä housuja, valitse neulotut kankaat, joissa on oikea väri, jos farkut - sopivat tumman tumman värin tiheä kangas. Jos housut on suunniteltu kevyestä kankaasta, voit ommella ne samalle alustalle - saat kesän asun.

Housut ovat parempia ommella kuvioon käyttäen oikeita mittauksia nukeille ja haarukoille. Kudoksen kuvion avulla mitataan ja leikataan tarvittavat koot, jotka on merkitty toisiinsa ja ommeltu yhteen. Kädensijoiden ompeleita käsitellään väistämättä.

Nämä housut ottavat elastisen nauhan hihnalta, jotta ne eivät putoa nuken vyötäröltä - älä unohda laittaa sitä housujen hihnojen reikiin.

Hameen voi ottaa kevyesti lentäviä tai puuvillakangasta - ne pitävät hyviä pitämään kauniin kellon muodon.

Poista tarvittavat mittaukset - vyötärönympärys ja tuotteen pituus. Leikkaa kudoksen läppä erolla vyötäröllä noin 1: 2 pitkin pituutta. Läpän leveys on tuotteen pituus.

Helmen yläosa noin senttimetrin etäisyydellä reunasta on ommeltu leveimmällä manuaalisella ompeleella, jonka jälkeen lanka kiristyy ja muodostaa kauniita kertoja.

Voit käsitellä yläreunaa suorakaide noin 1 senttimetrin leveys ja noin 2 senttimetriä pitkiä vyötärön ympärysmitta ja ommellaan reunaan ja ommellaan.

Seuraavaksi on paikka, jossa hameen reunat ommellaan yhteen. Jätä noin 2-3 senttimetriä yläreunaan ja yläreunassa ompele yksi nappi ja silmukkakiinnike.

Hame voidaan koristella ompelemalla pitsireunan alareunaa tai lisäämällä toinen kerros. Joten hame tulee vieläkin upeammaksi ja tyylikkäämmäksi.

Mitä porukka voi käyttää ilman sukkia? Sukat ottaa helposti venyttämällä kangas, joka ei ole liuennut. Ympyrä paksulle paperille nukke jalan nilkan ympärillä tai hieman sen yli. Leikkaa malli irti.

Kertainen kangas puoli ja liittää mallineen jalkapöytä kankaan kertaiseksi. Ympyrä, leikata ja ommella. Toista vaiheet saada 2 sukat.

Sukat voidaan tehdä tyylikäs, jos hieman kauemmin ommella niitä ja tehdä tyylikäs kauluskäänteet, johon voi myös ommella kaunis pitsi.

Miten ommella vaatteita nukkeja?

Jokainen äiti muistaa lapsuudestaan ​​ja miten iloitsimme ostaessaan Barbie- - se oli rakkaan lapsuuden unelma. Ja tänään, tulossa äidit ihania tyttöjä, pyrimme täyttämään unelmia lastemme.

Vaan ostaa nukke - se on puoli voittoa. Itse vielä toimittamaan erilaisia ​​vaatekaappi "kaikissa tilanteissa." Ostaa vaatteita ja nuket eivät ole yhtä kiinnostava kuin päällikön omiin käsiinsä - yhteinen toiminta lapsen kanssa opettaa luovuutta, käsitöitä ja vain tuo äitien ja lasten.

Joten, miten ommella vaatteita nuket, on vaikeaa? Ei lainkaan - hieman mielikuvitusta ja kärsivällisyyttä - ja Barbie on vastustamaton ja uniikki.

Jotta ommella nukenvaatteet omin käsin, ei voi tehdä ilman kuvioita. Heille, voit käyttää mitä tahansa paperia, vaikka sanomalehtipaperin. Tarvitsemme myös lanka, neulat, eri rätit, nauhoja ja jopa vanhat sukat menevät syy!

Kannattaa aloittaa kaikkein yksinkertainen. Esimerkiksi meidän fashionistas ommella nukke neulemekko. Tämä malli on ommeltu hyvin helposti ja nopeasti, ja neuleet hyvin istuu luku Barbie. Rakentaa kuvio, sinun täytyy poistaa nukke tärkeimmät mitat: hip ympärysmitta, pituus olkapäästä haluttuun pituuteen. Mitoiltaan tällaiset voimme rakentaa malli.

Seuraava kankaalle leikattu kaksi kappaletta - edessä ja takana. Jos pohjaläppien no purukumi - ole kauhea, vain kääntää hänen ja varovasti helma. Se on edelleen taittaa puolikkaat ja ommella ne yhteen. Jälkeen - karmaiseva etupuolella.

Pukea istuu paremmin ommella vyö hänelle. Takana älä unohda ommella pienen palan Velcro pääntie, pukeutua oli kätevä poistaa ja laittaa. Siinäpä se - vaatimaton päivittäin mekko valmis!

Puhkeamista syksyn pakkaset, se on aivan aiheellista ommella nukeille turkki. Se ompeli ihan yksinkertaista. Sillä on parempi ottaa tavallista puhdistusliinojen, mutta tarvitsemme kolme pitkää helmiä, lanka ja sakset.

Ensin kuvio, kuten on esitetty. Leikata kankaan 4 yhtä suureen osaan: takaisin yhtenä kappaleena takki on hartioiden ja hihat saumat eivät ole. Ahead leikataan keskeltä. Kaikki tuotteet voidaan taittaa ja ompele. Helmet suorittaa roolin painikkeita, vastakkaisella puolella raon-takki tehdä silmukka. Sammuta kaulus ja rautaa. Turkki on valmis!

Sen juhlallinen tilaisuus Barbie olisi tyylikäs pukeutuminen. Siinä hän kävellä pallot, vastaanotot, ja vain käynti? Näyttää kaunis iltapuku ohukainen-satiini. Satiini levittää käsin etupuolella. Lopettaa avulla silkkimekossa hapsut punos.

Ennen ompelun, rakentaa malli, kuten on esitetty. Huomaa, että sinun täytyy leikata pois 2 kappaletta kangasta kämmenlyönti, 2-4 selälle ja osat ylellinen aaltoja. Ennen kuin voit tehdä saumatonta - raivata vankka Web.

Tekemällä saumat otutyuzhivayte kerralla, koska silloin on vaikea tehdä. Lisäksi reunat yksityiskohdat on napinläven koska kangas on melko haurasta. Huolellisesti ommeltu otutyuzhivayte syvennys ennen ommella edessä ja takana mekko, älä unohda Velcro selässä.

Kun kaikki osat on ommeltu, ommeltu pohjaan hameen runsaskarvaiset joka on alustava tarpeen pommikone. Pohja ommeltu rimpsu. Jatka sitten loppuun pukeutua pörröinen nauha. Se on täydellinen iltapuku valmiita myös Fashionista Barbie.

Kuten näette, ommella vaatteita Barbie-nukke ei ole vaikeaa. Toteuttamalla kaikki mielikuvitustaan, voit miellyttää painavalla lapsella kauniita mekkoja. Muuten, voit käyttää paitsi Barbie, mutta hänen toverinsa - Ken.

Ommella vaatteita nukke-poika on myös erittäin helppo ja yksinkertainen. Helpoin vaihtoehto - käyttää vanhaa sukka tarpeeton. Siitä voit tehdä ihania Huppari.

Tätä varten yläosa nenä pitäisi leikata jopa kantapää. Gum myöhemmin toimivallaltaan kauluksen. Villapaita leikata pois yksinkertaisesti laittamalla nukke pukeutua. Ompele pusero yksityiskohtia, voit koristella sen tahansa kirjonta jos haluat.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia