Ompele peiton sängylle käsillään

Miten ommella tikattu päiväpeite ensimmäisellä yrityksellä

pitkälle Ei jokainen yritys voi ommella mittatilaustyönä tikattu päiväpeite, ja jos onnistumme vakuuttamaan hinta työstä, ei kulutustavarat voi tainnuttaa.

Ommella omiin käsiinsä päiväpeite voi jokainen, joka taitavasti hoitaa sakset ja neula 😉

alkueläin huntu - suorakulmio kangasta, edullisesti kuvakudos. Se voidaan leikata ja ommella unlined.

Jos haluat olla silkkiä tai satiini päiväpeite, tyylikäs, vaikka kanssa röyhelö reunan ympäri, sinun täytyy varastoida ylimääräistä tekokuitutäyte ja kangas vuori.

Pohjakerrosta varten on yleensä valitun kudoksen helpompaa.

alla askel askeleelta opas tarkoitettu niille craftswomen jotka ensin vievät luomisen päiväpeite itsenäisesti johdanto työn ideoitaan.

poista mittaukset

Päälle- ja mittanauha mittaamme sängyn tai sohva pitkin, poikki ja korkeus.

Pala paperia solun valitulla asteikolla rakentaa piirustus selvyyden vuoksi.

On käynyt ilmi, suorakulmio sen puolin yhdistetty kaistale, jonka leveys vastaa pedin korkeutta tai sohva.

Voidaan suoraan soveltaa vetämään rajoja, jotka suoritetaan ompeleen päiväpeitteet.

Piirustus itsessään pitäisi koostua neliöiden tai pastillien täysin samankokoisia.

Valita kätevä koko on helpompaa paperille, jossa epätyydyttävä tulos voidaan aina korjata.

järjestelmä paperi

Counting pehmopaperin kulutus on välttämätöntä tavallinen kokonaispituus kerrottuna 1,5.

Ehkä niiden räätälöintiin riittää näiden bändejä, jotka jäävät jälkeen leikkaus pohjaradan.

 • Kun kangas leveys 140 cm materiaalin määrää tavallinen lasketaan erikseen ja lisättiin välittömästi, sitten itse ei väärin.

Kun valitset kankaat on kiinnitettävä huomiota sen leveydestä.

 • Niin, sillä parivuode leveys 140 cm ei voi olla riittävä, ja lisäksi saumat voivat vaikuttaa haitallisesti ulkonäköön valmiin huopia.

Parempi vain ottaa leveys 280 cm.

leikkaus kerrokset

Kaavio leikata sängyt

Jos satiini tai silkki valittujen materiaalien melko liukas prosessissa leikkaus pitäisi lähestyä varoen.

Edullinen kudos on taitettu puoli pituutta pitkin siten, että pituus ylemmän osan taittolinjan sama puoli haluttuun pituuteen.

Voit myös kirjoittaa ja leveys. Sitten lähempänä leikkauslinja useissa paikoissa liittää kerrokset nastoja tai neuloja.

Samoin koko leikata sinteponovye vuori ja alempi kerros, mutta avustus kutistuminen ei voi tehdä.

On tarpeen vahvistaa muotoon.

Peitto peitto suoraan koneeseen varaa vain ompelija-luokassa. Loput on oltava potilaalle ja malli leikattu pois rakentamisen paperi perusteella Alustavien laskelmien.

Kuvio silmukkaa

Malli (neliö tai timantti) on oltava koossa.

Alkaen yksi nurkka etupuolella esineen ja työkappaleen ovat laittamalla yrittävät vallata kaikki kolme kerrosta basting sauma "vetää" viivoja.

Hahmoteltu - me siirtää neliö (timantti) lähelle linjan toisella puolella ja viereisen - reunaan, ommella uudelleen.

Ja niin siihen saakka, kunnes pääsemme vastakkaisessa kulmassa.

 • Tulevaisuuden huopa aikana on oltava sileä pinta.

ommel

 • Jos mahdollista, yritä yhdistää niin lähellä kuin mahdollista ääriviivat, mutta älä astua, sitten apukierre on helppo poistaa.

kiemurat

Tärkein vaatimus: kaikki kuoret nauhat on leikattava pois samaan suuntaan. Pituus- tai poikittainen - ei ole niin tärkeää.

Making huopia laskostettu röyhelö tai hienoksi pommikone - makuasia ja tottumukset mestareita.

Ensimmäisestä kertaa se on vaikea saada täydellisen tuloksen.

Kuka ei halua ottaa riskiä, ​​ehkä ennen ommella silkki päiväpeite aiemmin käytäntö peitto, esimerkiksi, cot.

laitteet tilkkutäkki (tilkkutäkki) Sen avulla voit saada käsi tasainen pitkien saumoja lähes valmis piirustus, tai pikemminkin valmisteltu pohjalta ideoita.

Patchwork Technique (kirjava)

tikattaessa aikana ovat kaikki saatavilla talossa yllään asioita, ja laikkuja vanhojen farkut antaa päiväpeite voimaa, jos ne "sopivat" yleisessä järjestelmässä.

 • Kerätä kangasta tähteet valmistetun kankaan muodossa saman (kuvio) neliöiden, timantit, suorakaide tai kolmio helpompaa kuin saada liukuvan käsissä samaa kangasta kuva, scribbling kirjoituskoneen.

Jos työ oikein ensimmäistä kertaa kulunut vaikeuksitta, ja tulos on vaikutteita uusien tuotteiden, Ammattimies on tapahtunut!

yksi kommentti

Kiitos, erittäin mukava peitti valinta paras, että voit tehdä omin käsin! Otan lainata pad kätevä, ei minulle niin lukijoilleni!

Ompelu huopia kätensä: materiaalivalintoja, menetelmiä, ja kuuluu teoksia

Ompele huopa kätensä kodinsisustustekstiilit tarkoittaa säästää rahaa ei ole vain yhden kerran (hinnat kaupoissa tyylikäs kannet aiheuttaa jäykkäkouristus), mutta pitkällä aikavälillä - sängyn, sohvan tai tuolin peiton alla kestää paljon kauemmin. Ei vähiten tärkeää on täällä ja mahdollisuus luovaan ilmaisuun: ainutlaatuinen ja jäljittelemätön tuotteen talossa - merkki taitoa ja hyvän maun omistajille.

Huonekalupäälliset ovat eritasoisia ja työvoimaa. Alkaa suojata huonekaluja ja antaa sille identiteetin paras sängyn. Päiväpeite sängyssä kädet tehdä helpommaksi, ja se ilmaisee myös emännän taitoja kaikessa komeudessaan ansiosta suuri näkyvä pinta. Kotona on käytettävissä ompelukone ja yhteinen työkalu ompelu, ompelu huopia ja mahdollisesti rehevä, suureellinen, tyylikäs ja ytimekäs see. Fig.

Päiväpeite sängyssä ja sohvan

Uudenaikaisten tekstiiliainetta (. Katso jäljempänä) voit ohittaa suurin vaikeus verhoja kotona - paljon valmista tuotetta. Bedspread 2x2,5 m nyt voi ommella ilman kuvio leikkuupöytä ja niin edelleen. Vaatteet tuotantolaitteet, ks. Esim. video 2 osaa:

Video: peittää kädet kiemurat

Tässä artikkelissa kuvataan lisäksi ominaisuuksia ja vivahteet materiaaleja ja tekniikoita välittömästi onnistua pyrkivä ompelija, rakastaja.

ommel

Päiväpeite asia ylellinen, mutta ommel vaatteita liiketoimintaa vievää ja hankalaa: se on otettava huomioon kireys 2 tai useampia kerroksia kangasta pitkin saumaa. On myös huolellisesti venytetty suunnilleen sama valitsemaan kankaita tilkkutöihin. Ainoa avain menestykseen täällä - omat taidot ja kokemus. Kuitenkin, ja aloittelija craftswomen tämä työ on nyt voimassa: se on välttämätöntä ommella verhon valmiin tikattu kangas, se on myynnissä tulee kuin ommel, 2-kerros (päällystämätön, kohta 1 kuviossa ..) ja 3-kerros, vuorattu.

Huomautus: oikeus silmukkaa myynnissä ja on tikattu jollain tavalla (ks. alla) Sintepon tai kasvopyyhepehmopaperi räpäyttämättä ja vuori. Koskee 1-kerros ommel suhteellisen harvinaisia, koska valmis tikattu "kakku" on arvoltaan vain hieman kalliimpi ja paljon helpompi työskennellä hänen kanssaan.

Kangas-ommel vaatteiden ja huonekalujen päälliset tuottanut erilaisia ​​värejä, värejä ja kuvioita silmukkaa, katso. Esim. Pos. 2. Jotta ilman liikaa vaivaa ommella kattaa paitsi kaunis, mutta myös kestävä, ostamalla silmukkaa sinun täytyy kiinnittää huomiota ensisijaisesti menetelmän tikkaus.

Tyypit tikattu tekstiili materiaaleja ja menetelmiä tikkaus

Perinteinen tikkaus kierre (Pos. 3) on levitetty, ensinnäkin erittäin kallis materiaali verhot eliitin ja ylellisyyttä. Toiseksi, jos materiaali on suhteellisen edullinen, ommel lanka osoittaa, että kaikki kerrokset kakku luonnollista, koska muita menetelmiä (katso. alla) "luonne luonnon kanssa" ei näytä hyvältä. Halvoista silmukkaa pujota toivottavaa ommella vauvan peitto. Erityisen kestävä, se ei, mutta tässä tapauksessa se ei ole välttämätöntä, kun lapsi kasvaa. Mutta ympäristön turvallisuutta ja terveyttä turvallisuutta tarjotaan.

Materiaali, tikattu termosposobom (ultraäänellä) löytyy reunat reikien selvää, jäljittelemällä sauma ja hieman, mutta vähitellen turvonnut kudos niiden välillä, pos. 4 ja 5. ultraäänellä aina täysin synteettistä materiaalia. Saumat ultraäänellä ole kovin laadukkaita materiaaleja ja / tai valmistettu "kellarissa" yrityksen taipumus "razlipatsya", mutta ultraäänellä sauma kuvio voi olla mielivaltaisesti monimutkainen ja tarkka. Kulmat peitot ultraäänellä jäykästi harjakset (pos. 6). Verhon riittävän laadukkaita ultraäänellä hyvin makuuhuoneeseen siisti kotiäiti, joka on aina täydellinen järjestys ja jossa kukaan ei kasattu sängyllä pitovaatteille, oli juuri tulossa ulos autotallista.

Kuoppiin ultraääni silmukkaa (ultrastezhki) hämärtynyt tai yhdistää ja kudoksen välillä turvonnutta niveltä vahvempi ja / tai epätasainen, pos. 7. Ultrastezhka ultraäänellä vahvempi ja vähemmän altis delaminaatiolujuus. Ultrastezhkoy voi ommella luonnonmateriaaleja ja synteettisiä. Kulmat huopia ultrastezhki Cascade alas varovasti, pos. 8. Quilted kattaa sohvalla, tuoli jne .. Muita kompleksi cut (ks. Jäljempänä) on edullisesti ultrastezhki ompelemalla.

Huomautus: 3-kerros lämpö- ja ultrastezhka - erinomainen materiaaleja alussa viemäreihin. Tehdä yhden viltti, riittää hoitoon verenvuotoja (ks. Jäljempänä), työntää reunat ja ompele, pos. 9.

Segmentin ennen leikkaamista mitään valmiin tikattu materiaalin rauta keitossa alin lämpötila ja maksimi höyrysilitysrauta arkistointi. Tällainen käsittely on samanlainen liisterinpoisto- teollisuuden laitteiden ja lähes eliminoi edelleen materiaalin kutistuma.

Leikkaamisen jälkeen valmis tikattu materiaali leikkaamiseen kaikki tarvittavat tiedot katkaista ulkonevat pad ja tehdä overedging, kuten sanotaan - zaverlozhit reuna. Jos konetta ei overlovochnoy, overedging voi korvata ompeleen käärme (siksak) tavanomaisella ompelukone. Langat on otettava materiaalista samanlaista kuin kasvojen kudoksen (c / b, silkki, villa, synteettiset). Jos reunat eivät ole zaverlozhit, kangas myöhemmin ryömiä sauma: ympärillä olevan materiaalin läpäisevä lanka on muodostettu pieniä reikiä, joiden läpi täyte paistaa läpi.

Bedspread 2-kerros vuorattu erillinen ommeltua tavalliseen tapaan eversiota: pituudet kangas on muodostettu vastakkain ja sisennetty ääriviivat sauman säädetyn 2-3 paitsi kädentiestä 20cm jälkeen kädentiehen huntu käännetään nurin, zastrachivaetsya kädentiestä. ja sauma tarvittaessa on naamioitu kanssa röyhelö kiemurat. Ajo leikkaus päällystettynä tavallinen ja kokoonpano ryusha on esitetty kuviossa. Katkoviiva osoittaa viiva, jolla kaulus ommeltu huopa. Koska kehä huopia voi ylittää 6 m, liuskat on frill ommella palasista. Eli, kerätä quilling, te podgadat jotta saumat kytkentäliuska kotimaan taittuu tavallinen, joten ne eivät näy.

Kuviot sängyt ja menetelmä kokoonpano ryusha

Huomautus: mieleen huopia toteutettu ei tuoda kaulus etureunaan on 30-50 cm, jolloin saatiin m. kutsutaan. korva - läppä peittää pääty. Nimittäminen korvan kattaa kaikkea koristeellinen - näyttää kauniita vuoria. He keksivät päiväpeite korvan, huhujen mukaan, 200 vuotta sitten Ranskan eliitti bordelleissa - oletettavasti ahdistava ja vapauttavaa asiakkaiden jännittävä. Ehkä se on totta. Sisäkalvon Ranskan tietävät paljon.

Siellä on myös mielenkiintoinen tapa tehdä erittäin näyttäviä tikattu 4-kerroksellinen huntu. Satin vuorattu yksikerroksinen vatinovaya ommel satiini kasvot organza ja suuri kuva renkaan (nämä materiaalit!) On ostettava erikseen, ja rautaa, edellä kuvatulla tavalla. Kakkumateriaaliin ääriviivojen kuvion organza kiinnitä nastat. Ompelemalla häntä tästä hyvin kasvojen muotoja koneen kanssa jalka silmukkaa tilalla kakku molemmin puolin neulan ojennettuun peukalolla ja etusormella molempia käsiä. Tämä ompelu menetelmä vaatii paljon kokemusta Kuvaile kaikkein hienoin sormiliikkeisiin, jota ilman ommelta knock ja veti mahdotonta. Se näyttää huopa kuningas, mutta on kallista, helppo saada likainen, pese se vaikeaa, ja se kestää pesee pieniä, joten tyytyä lyhyt kuvaus, niin sanotusti, yleisestä kehittämisestä.

Olemme kuvattu yksinkertainen menetelmä räätälöintiin kattaa vakava haitta - ompeleen-leikkaus materiaali poistetaan jopa 1,5 m leveä. Lisää ennen kuin ne voivat saavuttaa tekstiili tekniikka - sitten kankaan ei voida hyväksyä venyy. Tämän vuoksi keskellä sauma on peitetty (vasemmalla kuvassa.), Mikä ei ole mukavaa.

Tikattu bed kattaa sauman keskellä ja joukkue

Tapa ulos on, jos muistaa vanha anekdootti: tulee tyylikäs kankaat myymälässä, ylellisyyttä nainen. Kalliisti pukeutunut, krokotiili käsilaukku, käärmeennahka kenkiä, koruja karaatin kiviä. "Keskeytti minut, rakas, 2 piha ohukainen Georgette!" Snapped. "Nyt leikataan poikittain puoli!" Leikataan. "Nyt - puoli pitkin" leikattu auki. "Ja nyt, kiitos, jokainen pala leikataan pieniksi, mutta kynsien minun pikkusormen, tähteet!" Virkailija ei kestä "rouva, oletko hullu?" - "Kyllä, mutta et tiennyt? Täällä olet, ja minulla on todistus lääkäri! "

Eli toimimme seuraavassa järjestyksessä:

 • Laskettaessa leikattu pituus hankinta ottaa sängyn leveys ja pituus 30-40 cm suurempi, jopa parempi lisätä 40-45 cm;
 • Jakaus silittää höyryllä (katso edellä). Go liian puoli pituussuunnassa, rauta-kertainen ja leikata;
 • Jokainen pala leikataan puoli pitkin samalla tavalla;
 • Templaattiavusteisella (katso alla.) Kuori leikataan yhtä suuri neliöitä;
 • Reunat neliöt verlozhim;
 • Neliöt ommella sisältä helmat 2,5 cm leveä ensimmäisessä nauhan vuodetta, ja sitten nauhat samalla tavalla ommella pitkin sängyn;
 • Tuloksena elementti- kappale on leikattu kokoon, ommella huopa. Lopulta se kääntyy ulos oikealle kuviossa., Joka on varsin kunnioitettava.

Tilkkutäkki tai tikkaus ompelu voit luoda mestariteoksia taiteen silmiinpistävää kauneutta ja tunnetta merkitys. Tilkkutäkki tekniikka on tähän mennessä kehittynyt niin, että se pystyy saavuttamaan huiput eivät ole vain luonteeltaan lahjakas henkilö, katso. Kuva. Tässä osassa kuvataan alkuperäisen käsittelymenetelmiä kirjava. Hallitsemalla heitä, tunnet teknologia ja miten se käyttäytyy materiaalia, joka menee tuotteiden "äkillisesti". On mahdollista, että osa tiedoista on hyötyä ja kokenut craftswomen.

Käsintehdyt kattaa tilkkutäkki

Miten ommella laikkuja alustalle

Helpoin tapa ommella tilkkutäkki päiväpeite - yksinkertainen suorakulmainen aukko pohjassa. Hänelle ryhdy tarpeeksi vahva kudos, esimerkiksi. kangas, johon on ommeltu neliön tai suorakaiteen muotoisiksi, valmistettu kuten edellä on kuvattu. Ommella ne tarpeen perusteella päällekkäisyyden sauman (pos. 1 on esitetty. Oikea). Välttää ottopyrivaniya nurkat, saumat ovat täysin teipattu usein zastrachivayut (Pos. 2). Jos päiväpeite tilkkutäkki tekniikka yksinkertaisen soveltamisen denim, esteettinen on ainoa hyväksyttävä tapa. Muissa tapauksissa, kulmien välissä neliöiden voi ommella tupsuja, tekstiili pistorasia, suuret painikkeet tai helmiä hollofaybera peitetty kankaalla, jne.

Värikäs tilkkutäkki päiväpeite

Toinen tapa - väri lajittelu, eli sinun täytyy purkaa väriläiskiä, ​​vaikkapa 4 väriä, levitä kaikki olivat näkyvissä, ja ompelemalla, sujuva siirtyminen nopeasti väriä (ks. kuva vasemmalla). Tässä tapauksessa, pohjalevyn ei ole tarpeen. Laastareita ommellaan nurinpäin, karkki taitettu sivusaumoissa silitetään. Elementti- pala leikataan koon ja ommella verhon eversion, cm. Yllä.

Paljon näyttäviä leviämisen riekaleiksi ammattilainen voi tehdä geometrinen satunnaisesti asennuksessa on tilkkutäkki on Kaleidoscope. Joten nimetty, koska periaate kaleidoskooppi: kaoottinen brute force, joka antaa fragmentit putosi kuin ottaa tunnetta kuvio. Aluksi, kaistale ommeltu nauhan (pos. 1 seuraavassa. Kuvio.) Lente että nauha voi olla 7,2 tai enemmän. Nauha ei välttämättä tarvitse kiinteitä, ne voidaan ommellaan käsin poimittu sävy väri pieniä laastareita ja leikataan leveys koko. Leveys W, joka on otettu nopeudella 25-50 cm, niin että se peittää leveyden olennainen monta kertaa.

Seuraava askel - malli pahvista, vanerista tai kovasta muovista nauhat leikata neliöitä, pos. 2. Leikkaa täytyy leikkuurulla kankaita. Huolellisesti, se on yhtä terävä kuin terä partaveitsen! Leikataan neliöiksi verlozhat reuna, ja sitten neliöt putoa kasaan ja hyvä sekoitus - kaaokseen. Ilman tätä kuviota tylsää. Edelleen neliöt ommellaan liuskan pituus kattaa leveys (pos. 3), ja ommeltu toisiinsa. Lopputulos on jotain lähetykseen. 4.

Tapoja rakentaa geometrinen tilkkutäkki

Jos oletamme joitakin kustannusten ylitykset materiaalia, kaoottinen kuvio geometristen tilkkutäkki voi olla leikkisä. Tämä edellyttää kuvio jo muodossa neliön (. Avain 5) ja ensimmäisen kaistan leveys rainojen 1,5 W. kuvio päälle nauhan pyöritetään mielivaltainen kulma; voi olla - kiinteitä, vaikkapa 15, 30 ja 45 astetta, molemmat asennot. 6. Kukin läppä sekoittamisen jälkeen voi sijaita liuskan verho 4-asemissa, jotka vastaavat kierto 90 astetta, pos. 7. Tuloksena on etupinta, kuten yksi, joka aiheuttaa. 8. Tietenkin periaate on sovellettavissa tässä tilattu kokoonpanoon, mutta sitten kuvio rotaatiokulmat on vahvistettava.

Huomautus: tekniikka "raidalliset kaaos" helppo mennä engineering hallitusti geometrinen kokoonpano. Tästä overlovannye neliöt toteutettu, kunnes saat halutun kuvion. Osat ompeluun huopia otettu ulkoasun yksitellen. Vuodesta järjestäytyneesti geometrinen kokoonpano helpompi mennä kokoonpano osissa, ja se loi paljon erinomaisia ​​esimerkkejä tilkkutäkki. Näytteitä peitetty tilkkutäkki määräsi geometrinen kokoonpano cm. Seuraava. Kuva

Sängyt kirjava suoritetaan tavalla geometrinen kokoonpano

Joten viemäreissä suunnittelijat joskus vaivihkaa haukkumista välillä erittäin kaunis ja alkuperäinen huopia, tallentaa hinnat ovat vain hullu. Kuitenkin "siveetöntä" verho on täysin kykeneväinen noviisi - käsityönä sitä paljon, mutta se on yksinkertainen.

Virtaus kudos "kukishnoe" (yleensä - nodulaarinen, nodulaarinen tilkkutäkki) on peitetty, jopa koko sängyn suhteen puoli leveys leikata. Sitten segmentti leikattiin neliöt (supra.); se ei ole välttämätöntä verlozhit reunaan!. Seuraavaksi katso. Kuva. luettelon jälkeen:

 1. Kun kunkin neliön keskellä jostakin jäykästä pyöreän kuvion, joiden halkaisija on 7-15 cm saartamaan piirisolmuun (FICO) markkeri kudoksen;
 2. Ääriviivat kyhmy-pilvinen live lanka, jättäen hännät 20-25 cm;
 3. Solmu painettuna. Vitsi: "kukishnoe" kattoi enemmän hyökkäävä kuin miltä se näyttää, koska muoto "kuva" on kätevintä keskisormi. Kyhmy tai tyhjä (tämä on kuva), tai sen jälkeen ommeltu (seuraava kohta.) Painoi päälle, ommella - se muuttuu ruusuke - tai kunnes ommeltu työnnetään kiinteä Sintepuh solmu, helmi tai imeskelytabletti on hollofaybera;
 4. Solmu tiukka, langanpäät tiukasti kiinni ja leikkaa;
 5. Suoristaa taitokset (katso myös jäljempänä).
 6. Silloitukseen kaistalla, ja vanteet kannen osat kiinnitetään tapeilla, jotka poistetaan aikana eteenpäin kankaan alle paininjalka jalka koneen.

Ompelu huopia sekamelska tyyliin nodular

Solmitut huopa näytti rypyt fragmentteja tarvitsevat enemmän tai vähemmän säännöllisesti levitä. Tämä edellyttää neliön kuvio puolella kaistanleveys miinus solmu silmukan halkaisija plus 2-4 cm. Jokainen malli merkkien merkitty puolin merkki 4 yhtä suureen osaan. Yksityiskohdat valmis kyhmyjä päälle malliin ajetaan rypyt tavaramerkkien ja valella 3-4 silmukkaa. Seurauksena räätälöidä verhoa näyttää noin. kuten oikealle kuviossa.

Verhon vanhat farkut

Säkit vanhat farkut tuskin kotona jotka makaavat, joten materiaali denim tilkkutäkki pitäisi säästää. Helpoin tapa tehdä tämä -. Farkkuleikkaus suorakaiteen laastaria, jonka sivut, jotka ovat 6: n kerrannaisia ​​cm Nämä farkut luku ei ommeltu, ja ei ommeltu. Heidän keksijä Levi Strauss ei ollut pätevää henkilökuntaa leikkurit, mutta zakroechnoy grid moduuli otettu erittäin suuri - 2 ja 1/3 tuuman tai 5,92 cm ja standardin ensisijainen ja porezochnogo läpät moduulit pienin jätemateriaalia .. Farkut - kestävä kangas, niin että sauma ja leikkaus 0,92 cm podvorot tarpeeksi, se tarjoaa kätevän työyksikön 5 cm.

Farkut ovat paitsi kestäviä, mutta myös lämmin kangas, denim päiväpeite joten on parasta ommella yhteen kerrokseen, ilman vuori ja täyte, sitten se sopii asunnossa, ja maan, ja piknik. Reunat läppien overedging denim ei ole välttämätöntä. Läpät saumat toivottavaa pörröttää (katso. Kuva.), Se antaa 2 muotoilu hunnut, koska nurjalle puolelle kasvoja ja farkut näköisiä eivät eroa paljon. Niiden muuttaminen on yksinkertaista: joko yksi tai toinen puoli ylöspäin.

Rastrepyvayut reuna farkut teräsharjalla-kratsovkoy taivuttamalla tuotteen rastrepyvaemomu sauma, joten se ei vahingoitu alla olevaan kudokseen. Kratsovka täytyy svarschitskaya (Metalli), jossa on muutamia nukka suoraan johdot (katso. Kuvio. Vasen). Kratsovka, jolla on jatkuva harjanne ohuiden punottujen säikeiden puhdistus teho tulee sekoittaa kankaan kuitujen ja repiä.

Ja mitä jos käteisellä denim päiväpeite ei riitä? Denim Tilkkutäkki sarjat ovat myynnissä, mutta hinnat ovat melko kysynnän tyydyttämiseksi. Jos ei tarvitse ostaa yli 40% materiaalista alueen yli, huopa vanhojen farkut voidaan silloittaa lisäämällä samanlaisia ​​ominaisuuksia farkut x / puuvilla kankaat - puuvillakangas, flanelli, flanelli. Tässä tapauksessa, neliöt farkut olisi leikattu siten, että loimi- ja kudelangat on suunnattu diagonaalisesti (alhaalla vasemmalla kuviossa.), Muuten farkut laahaa heikko kudosta.

Järjestelmä verhoja denim kankaasta ja täydentävä

Edelleen on selvää kuviosta: denim neliöt kehystetty täydentäviä kangas, se on elementtejä materiaalin. Elementit kerätään 4 (2x2) tai yhdeksän (3x3) estää ensimmäisen tason, joka on myös täydentäviä kehystetty kangas. Samalla tavalla estää ensimmäisen tason yksiköitä muodostetaan taso 2, 3 ja niin edelleen, kunnes haluttu koko on saavutettu päiväpeitteet. Se on myös täysin kehystetty täydentäviä kangas. Valmiin tuotteen näyttää hyvin vaikuttava, luoda vaikutelma 3D ristikko, oikealla kuvassa.

Se heittää vaikeuttaa, mutta tässä tapauksessa ei ole mitään ongelmaa saumoja kasvot - ne on helppo naamioida sisäkulmatartunta huonekaluja. Yleensä sohvan päällinen on ommeltu sekä kantolaukussa tai niemi huonekalut. Standardi leikkaus - 8 osaa, ei tavallinen. Kattaminen paikkaa eroaa siitä vain leveys istuinosan.

Building pattern heittoja

Miten rakentaa malli sohva kannet, jotka on esitetty vasemmalla kuviossa. Oikeassa yläkulmassa - poistaminen piirikokoa laskea kankaan kulutuksen, se on silti meille hyötyä myöhemmin. Tiedot käsinojat suoritetaan peiliin, siinä tapauksessa kääntöpuolelta ja kasvot kankaan näköisiä erottamattomat. Jos käsinojat sortumatta, mutta haluan muotiin heidän laskostettu rintamilla (alhaalla oikealla), rakenteessa niiden osien on laajennettava etummaisen (näkyy vaalean ääriviivat).

Huomautus: yksityiskohdat katettu sohva on parasta ensin leikattu sanomalehdistä, vanhasta levyt jne roskaa materiaalien ja yrittää paikka tarkasti sopimaan kaareva ääriviivat.

Mahdollinen toinen vaihtoehto ommella huopia sohva yhdestä palasta kangasta. Sen leveys on oltava vähintään koko A kuviossa. Edellä plus 30-40 cm, ja pituus -. määrä 2C + 2D + E + 40 cm: n kudos ylivuoto on suuri, ja jopa enemmän rahaa, koska Koon harvoin on alle 2 m. Kankaat suuri leveys pinta-alayksikköä kohti ovat kalliimpia kuin saman vakioleveys. Kuitenkin tämä vaihtoehto olisi pidettävä mielessä, ei ainoastaan ​​sen yksinkertaisuus.

Ompelu verhot sohvalla yhdestä palasta kangasta

Master luokan tekemään huopia sohva valmistettu yhdestä kankaasta on esitetty kuviossa. Soikea lähetykseen. 3 - saumat; ne on merkitty paikassa jälkeen ommeltu käsin. Soikea lähetykseen. 4 - nastoja, joka kudos on väliaikaisesti kiinnitetty käsinojat. Kulissien (. 5 Pos) ja prisborivanie röyhelöt (. Pos 5, 6) on valmistettu paikassa; last - avulla laaja kuminauhat alusvaatteet. Epäilemättä hyötyä tästä kattaa - katettu sohva ne voivat olla paitsi seinät, mutta myös keskellä huonetta; kulissien takana on varsin koristeellinen.

Miten ommella päiväpeite?

Monet naiset ihmettelevät, miten tehdä makuuhuoneeseen kodikas. Ja Ajatellaanpa, mitä menee makuuhuoneeseen, kiinnitämme huomiota ensiksi? Tietenkin suurin huonekalua - sänky. Ja jos sänky on kasa tyynyt, peitot ja rypistynyt arkkia mikä mukavuus on kyse? Mutta jos olet huolellisesti siistitty sängyn päällystämätön ja tyylikäs huntu, harmonisesti muun sisätilojen huoneeseen, niin makuuhuone, varmasti ei hävetä näyttää vierailijoille.

Ja mitä teet, jos sänky on mukautettu koko tai valitse sopiva värit verhon ole ollenkaan mahdollista? Jos olet onnellinen omistaja ompelukone, niin on olemassa ratkaisu - voit ommella kansi omaa huonetta. "Miten?" - kysyt - "Onko se niin helppoa?" Meidän materiaali, voit helposti selvitä tästä ongelmasta, koska nyt kerromme miten voit hyödyntää päiväpeite.

Kuten olemme sanoneet, sängyt keskittyy huomattava osa huomiota itseensä. Mitä enemmän tyylikäs ja rehevä se on, sitä enemmän kaunis ja hieno näyttää makuuhuoneen yleensä. Mikä parasta, jos verhon peittää sängyn, jolloin suunnittelu makuuhuoneessa tulee viimeistelty ulkonäkö.

Joten, miten ommella huopa sängylle?

Huntu näyttää täydellinen, jos sen lisäksi, koristella hänen putkistoon. Kant voidaan leikata pois kudosjäte tai yksivärinen löytää sopiva tai kangasta, jossa on kuvio, joka on sopusoinnussa yhden sävyjä kudosta lisätään se on valmis.

Kumpi on parempi ommella suojuksen?

Tarjoamme valitsevat kangasta peitetty tiheä kutoa: tällaiset kankaat helppo työskennellä, ja ne sijaitsevat tiiviisti ja varmasti piilottaa koko sänky. Jotta kunnolla ommella päiväpeite makuuhuoneeseen, on otettava huomioon useita pieniä Tailorin temppuja:

 • kun leikkaus on tarpeen ottaa huomioon suuntaan kuvion ja virtaus kudoksen;
 • kun läsnä on pääty ja astinlauta pääty kaulus tarvitaan ommella jatkuvasti tai osissa, jotka ympäröivät jalat;
 • sallittu pituus mielivaltaisen - voit jättää verhoa on pidempi kuin sänky, lattia, sulkemalla jalkojen tai pitää ne auki, jos ne ovat mielestäsi ovat kauniita.

Ennen kuin ommella verhoa, sinun täytyy huolellisesti ja oikein laskea ja leikkaa kankaasta.

 1. Me leikata pois Pohjarainan. Mitataan pituus ja leveys patjan, lisätään 3 cm saumanvarat.
 2. Me leikata hienouksia. Tässä on esimerkki havainnollistamistarkoituksessa. Jos haluat pörröinen kauluri tarpeen kertoa pituus ja leveys päärungon 2. Oletetaan pituisia kattaa 2 metriä ja leveys -1,60 m., On sama leveys hienouksia 2x2 = 4 m. Pitkä ja 2 = 1.60 3.2 m. leveys pääosan. Korkeus tavallinen yhtä haluttuun korkeuteen, ja 3,5 cm: n saumanvarat ja helma. Seuraamme rekisteröinnin motiivi risteyksessä saumat.

Laskemisesta aihiot

 1. Yhdistä sivuosissa. Jauhamme osat röyhelöt kehässä, jotta saumat yhtyvät kulmissa Pohjarainan.
 2. Pritachivaem reunasta. Tätä tarkoitusta varten, kaksi leikataan reuna on sama pituus kuin sivuosat, lisätään 2,5 cm ja helma saumat. Taita oikea puoli sisäänpäin ja tack avoin leikatut reunat pääpuoliin. Viilletty korvaus reunat kulmissa, niin että se sujui hyvin.
 3. Solki röyhelöt. Kaksinkertaisen taitettu helma yhden senttimetrin päässä ylä- ja alareunat kunkin kaistaleen poimujen, leikkaamalla pois kulmat kulmassa 45 °, painamalla ulos. Ompele helma.
 4. Jaa röyhelöt samaan jaksoon. Jaa pituus tärkein rainojen kolmeen yhtä suureen osaan, ja leveys - kaksi pistettä reunalla merkin reunan nastat. Kauluri mitata ja merkitä niin paljon osa juonta.
 5. Prisborivaem. Tehdä tämän, sinun täytyy pistellä kaksi riviä kokoonpanoja rinnakkain etäisyydellä 0,5 ja 1,5 cm: n viipaleiksi käsittelemättömästä tavallinen, aloittaa ja lopettaa ompelu tarroja.
 6. Pritachivaem hienouksia. Taita yksityiskohtia sisäänpäin, yhdistää avoimet profiilit, tekee hauskaa frill jälkiä lähellä pohjaa verkossa. Kokoonsupistuvat filamenttimuodostelman linjat, pituuden säätämiseksi, leikkaus ja valella tavallinen ja kankaan yhteen.
 7. Käyttämällä erityistä jalka on "salama", pritachivaem frill lähelle Cantu. Voit nyt kannatinsarja saumat.

Ennen ommella tilkkutäkki huopa valitsemaan sopivat silppua neliön tai kolmion muotoinen, liitä ne toisiinsa, kunnes ne ovat yhtä kuin neliön alue Pohjarainan tuote. Käsittelemme putkistojen ja putkistojen.

Ommella tikattu sängyt valita kevyempiä kankaita ja tehdä merkintöjä kankaan halutusta leveydestä rivien välistä, kuten 5x5 cm. Tai harsia kankaan ja täyte polyesteri varoketapit paikoissa leikkauspisteiden linjat ja tasoittaa linjat suunnitellun linjat. Jos sinulla on erityinen jalka valmistukseen tuotteiden tilkkutäkki, ennen kuin ommella huopa, asenna se ompelukoneeseen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia