ommella huopa

Tikattu päiväpeite omin käsin vaiheet ja mukana valokuvia

Suuressa, lämmin, kodikas untuvatyynyjä päiväpeite ja haluaa kääri viileä syksy tai talvi-iltana. Johtuen tila silmukkaa modernin ompelukone ommella peiton käsillään voi nyt olla kuka tahansa, kuluttamatta paljon aikaa, kuten ennenkin, kun jokainen ommel tehdään käsin. Ja tehdä tämän, kerro mestarikurssi tekemiseen tikattu peitteitä kätensä tekniikka ompelemalla kanssa vaiheittain valokuvan säestyksellä.

Työskennellä tuotannon päiväpeitteet tarvitaan:

  • Kaksisuuntainen denim kaunis kuvion, jonka leveys on 280 cm Kansia
  • Sintepon tiheys on yli 150 g / m2, paksuus 3-4 mm
  • Pellavaa tai puuvillaa vuoraukseen
  • kankaalla reuna
  • Malli silmukkaa 23h23 cm
  • pitkän linjan
  • Liitu tai merkki kankaalle
  • skottilainen
  • Pujottaa lanka neulaan

Askel askeleelta ohjeiden valmistus tikattu sängyt

Ennen työskentelevät jatkossa kaikki kankaiden kattaa tulee pestä pesukoneessa on tilassa, jossa se on myöhemmin poistettava tai hyvä höyrytetty rautaa. Tämä tehdään, jotta kutistumisen estämiseksi ja vääristymisen valmiin tuotteen.

Suuren koon kattaa parhaiten puhtaalle lattialle kankaalla levittää siististi kehä.

1) peittää ylä- tai kuten sitä kutsutaan toisella tavalla, kaksisuuntainen leima käytetään puuvillakangas kaunis kuvio köysilenkkien. Parempi ottaa liinalla leima riittävän leveä, jotta voidaan poistaa saumat ja väärinkäytöksiä. Neliö kangas on leikattu leima 230h230 cm, joka overlozhivayutsya reuna.

2) Beck - vuori verho, ottanut pellavaa tai puuvillaa leveys 150 cm, joka on menossa laatikko hieman suurempia leima 240x240 cm saumanvarat paina niitä toisistaan ​​vastakkaisiin suuntiin, reunat Beck overlozhit ..

3) Merkitse neliö ompelemalla kuvio sängyt ottanut 23h23 cm pitkä puinen hallitsija. Markkeri tai liitu razlinovyvaetsya ommel nurjalle puolelle kankaan, sen reunasta alkava. Helpommalta työtä kankaalla kiinni teipillä niin, ettei se liiku eikä punastumaan aikana razlinovki.

4) Kun koko pinta on peitetty samalla kankaalla vuorattu neliöitä 23h23 cm, poistetaan yläpuolelta.

5) Ota pellavavaatteeseen Beckin asetetaan lattialle nurjaa puolta ylä- ja kiinnitetään teipillä.

6) liinaan Beck Sintepoonipeitteet rainojen jotka ovat yhteydessä toisiinsa harvinaisia ​​vuotavat silmukkaa.

7) asetetut Sintepoonipeitteet laittaa puuvillapusero razlinovkoy alkuun. Varmista aina, että kangas on tasainen, ilman ryppyjä tai laskoksia.

8) Kun kirkas lanka ja neula väliaikaisesti yhdistää kaikki osat kannet, aloittaa silmukkaa paremmin keskus, ensin yhteen suuntaan ja sitten toiseen. Kuvassa punaiset viivat razlinovka ja tulevaisuuden ommel, vihreä - tilapäinen harsimiseen. Harsinta tapahtuu ilman kyhmyjä, milloin se poistetaan ei häiritä rakennetta kankaan kattaa ja tilkkutöihin.

Prosessi nametaniya ompeleet pitkä ja työläs, mutta tarvitaan luomaan sileä, ei rypyt ja ryppyjä koneen ompeleita. Sen sijaan, että saunan avulla neula ja lanka, voit käyttää erityistä vääntyneet tilkkutöihin, nämä tapit aikana ommeltu liiku alaspäin ja eivät liiku, eivät vaikuta laatuun silmukkaa.

9) Koneen ommel alkaa keskeltä reunoihin kannet. Tehdä tämän, reunan taitto huopia keskustaan, taitetaan siten huopa sijoitetaan koko pituudeltaan ylimääräisen laitteen lähellä. Ensimmäinen, vaakasuorat viivat ovat säädettyjä, sitten pystysuora, vuorotellen täyttää koko tilan tuote.

Stitch asetetut tarkalleen vuorattu linja, vasen käsi varovasti vetää kankaan takana ompelu jalka ja oikea edessä jalka.

10) kattaa sivupinnat linjassa hallitsija ja merkki kankaalle, ja kulmat käyttäen gon. Sitten suurin lähellä näitä rivejä ommeltu ompelemalla. Ylimääräinen kudos leikata saksilla.

11) reunat okantovyvayut 3 sentin apajille hauskaa raidallinen liinalla meriaiheinen. Reunat marginaalit liuskojen 10 cm leveä ja kääntyvät kudoksen otutyuzhivayutsya käyttäen pahvi mallia, on valmistettu etukäteen.

Kant ommellaan ympäri kehä verhoa huntu on täysin silittää.

Siinä kaikki, tikattu päiväpeite kanssa meriteema on valmis, on mahdollista himmentää niitä tai pukeutua sänkyyn hauskaa viileä ilta.

Tässä muutamia videoita miten tehdä tikattu päiväpeite sängyssä käsillään. Hyvää katselu!

Miten ommella peiton käsillään

Miten ommella päiväpeite sängyssä tai sohvalla käsillään? Miten saada tarkkoja mallia, joka olisi päästöoikeuksia leikattaessa huopia, vuori ja täyte polyesteriä?

Lyhyesti ominaisuuksia ompelu- peitto ja peitto.

Päiväpeite ommella omiin käsiinsä on yksinkertainen, jos sitä käytetään niemi sohvalla tai sängyllä. Tämä huopa on helppo ommella seinävaatenäyttely kankaan kuvio se ei ole vaikeaa lakanat. Kaikki sinun täytyy tehdä se vain oikeus tehdä mallin ja käsitellä reunat helmaan. hieman vaikeampi tehdä verhon kulmasohva ja on varsin vaikeaa tehdä verhon kappaletta ns tilkkutäkki. Mutta, käyttämällä erityistä tekniikkaa leikkaus ja yhteyden läppä, jotta se hyvin mahdollisesti omiin käsiinsä.

Mutta ommella tikattu päiväpeite, jossa on limakalvon pehmuste polyesterin ja vuorattu, niin että siitä tulee pääasiallinen koristelu makuuhuone, on hyvin vaikeaa ja vaatii kokemusta ja ammattitaitoista ompelijat.

Jos et ole koskaan ollut ommella verhoa, on parempi ensin yrittää ommella vauvan peitto. Hän ja koko on pienempi ja helpompi tehdä kuvio. Ja mikä tärkeintä, et sotke kallista satiini tai silkki kangasta.

1. Jos haluat ommella tikattu päiväpeite tarvitaan kokemusta

Ompele huopa, vaikka studio ympäristössä ei ole aina mahdollista ilman "likaantuminen". Näyttää siltä, ​​että monimutkaiset - peitto timantteja ja kiiski pakkaus reunasta. Kuitenkin selvittää, miksi se on niin kallista ommella huopa studiossa tilata, voit vain yrittää tehdä sen omin käsin. In - Ensinnäkin, timantteja tai neliöitä on oltava täysin sileä puolelta, aivan huntu on oltava tarkat mitat sängyn tai sohvalla, ja röyhelöt taittuu pinottu tasaisesti ja kauniisti ympärillä kehä peitteen. In - Toinen maaliviivan risteyksessä saumat on ommel ei pitäisi muodostaa "notko" www. "Siksakki", se vain kerran, kuten joissakin kudoksissa, kuten satiini, jättäen jälkiä punktioneulan jälkeen purkautumista säiettä.

2. ottamaan tarvittavat mitat kuvio sängyt lisätä 3-5 cm: n välein

Jos olet varma voi laadullisesti ommella huopa itsesi kalliita kankaita ja peiton tasaisesti ja varovasti kuin peiton tehdas, niin annamme sinulle vinkkejä.

Aluksi tietenkin sinun täytyy ottaa mittauksia oikein sänkyyn tai sohvalle ja kirjoita ne arkille.

Jos ompelet päiväpeite kanssa runsaskarvaiset laskemaan korkeutta niin, että se ei ole "valehtelee" lattialla. Anna muutaman senttimetrin, mutta ero on, niin reuna ei raskaasti saastuneita, ja visuaalisesti vuode näyttävät hieman korkeampi.

Mitä pienempi solun koko tai timantti kuvio päiväpeite, sitä suurempi on todennäköisyys, että ylempi kudos on pienennetty kaikkiin suuntiin. Näin ollen, ylimääräiset 3-5 cm, muodossa päästöoikeuksien kunkin reunan kuvio sängyt, ei satu. Joka tapauksessa nämä korvaukset voidaan aina katkaista, ja säädä peiton kokoista.

3. vanu ja olisi enemmän kuin kattaa alkuun

Kun leikkaus kangas peittämänä pitää mielessä, että kangas "istu" ja ommel kuin jos et ole vetänyt, ja joskus tämä kutistuminen on ilmeinen tarpeeksi. Siksi voitaisiin kompensoida reunat enemmän. Tarvittaessa voit aina leikata ne ehdottomasti mukaan koko huopia jo muodossa tikattu.

Sama koskee vanu ja huopia. Kootussa muodossa tikattu ja tehdään lopullinen tarkka kuvio asettelua sängyt, jättäen vain saumanvarat, joiden määrä riippuu käsittelyohjelman tyypistä reunan koskee a helma; romu; laskostettu röyhelö.

Reunaan huopia eivät siirry suhteen eristyksen ja vuori, luotettavuus, prostrochite heidät "ympyrän" suoralla ompeleella koneeseen.

4. Baste käsin kaikki ompeleet linja kannet

Ennen pussilakana, paperisten, pelkistetyssä muodossa, ulkoasu vinoneliöt tai neliöitä. Älä käytä liian monimutkainen kuvio. On toivottavaa, että linjat olivat suoraan, ja vähemmän niitä on, sitä helpompi on ommella huopa ja kevyesti kuvio.

Lasketaan ja koon muotoja, koska ne täytyy olla symmetrinen puolelta. Sen jälkeen, kuvio laskelmat paperilla siirto kankaan. Voit jopa leikata neliön tai timantti paperista ja käyttää sitä mallina vakausmerkillä.

Tämä vaikea tehtävä on edelleen hankaloittaa se, että on mahdotonta tehdä lyijykynällä kankaalle ja liitu vaalealla kankaita ei ole näkyvissä. Ainoa luotettava tapa tehdä "malli" kuvio järjestelmä - peitto kierre käsin kaikki linjat alusta loppuun, niin että ne muodostavat geometrisesti tasainen kuvio. Näitä linjoja pitkin ja se on parempi heidän kanssaan, olet ja antaa edelleen linja koneeseen.

Harsi huntu - vievää työtä, mutta tulevaisuudessa sinulla on mukava peitto kuvio, ja sen seurauksena voit säästää aikaa, kun ompelu huopia. Lisäksi, kuten manuaalinen asettelun merkittävästi vähentää lasku kudos ylitettäessä viimeistely silmukkaa.

Ompele tikattu päiväpeite ilman purkamista, älä lakaista pois kaikki saumojen on mahdollista vain erityisellä laitteella. Sinulla on myös ole kokemusta, se ei todennäköisesti tehdä ilman "lasku" jopa kaksi lävistäjä sauma.

Älä tee sitä liian pieniä soluja tai timantteja. Suurempi ne ovat, sitä helpompaa on ommella huopa siististi ja tasaisesti. Ja mikä tärkeintä, se on helpompi selviytyä istutusta kudoksen liitoksissa.

Hyvä, mutta liian erikoisella tavalla tehdä tikattu päiväpeite kangas ilman lasku - on suorittaa viimeistely linja ei ole edessä ja väärällä puolella. Juuri niin. Tässä tapauksessa, alempi kangas (tietyllä taito) on tasaisesti "istua" koko sauman pituuden. Mutta tämä menetelmä on käytetty ei ole välttämätöntä, jos et ole koskaan kokeillut. Hampaat telineen eivät jätä jälkiä kankaaseen, ja sitä paitsi tietty tekniikka venymistä kudososassa aikana ommel. Ja suuri todennäköisyys, että luvut "kasvot" eivät aivan symmetrinen.

5. Nauhat leikata poimujen tarvitaan yhteen suuntaan

Krause on hyvin sisustettu päiväpeitteet. Ilman sitä huntu näyttää liian vaatimaton.

Kaulus kannet voidaan pistellä erikseen, kuten "reunus" kuluneet sängyllä. Mutta pohjimmiltaan se käsitellään reunat kattaa kauluri, joka on perusteltua. Loppujen lopuksi tällä tavalla voit yksinkertaistaa työtäsi upottamalla leikattujen reunojen kannet. Ja yleensä, suunnittelu sängyt on ulkonäöltään viimeisteltyjä.

Jos kauluri huopia tehdä muodossa taittuu, on jälleen hyvä luottaa paperille, miten kuvio hänelle. Kuten on sijoitettu suhteessa yhteiseen filamentin suuntaan tai kudoksen kuvio. Ja mikä tärkeintä, laskea, kuinka paljon kudosta täytyy ommella sen, koska määrä ja "syvyys" muninnan taittuu.

Koska kaulus tehdä yleensä kankaan tähteitä yrittää jauhaa bändejä leikattiin osia yhteen suuntaan. Muuten, jokainen alue kattaa hienouksia on oma väri ja pieni asia voi pilata koko päällysteen ulkonäön.

Ja kuitenkin Liitossaumat hienouksia kaistale varmasti "piilottaa" taitteiden sisällä, niin silloin on selvää, että se on räätälöity ja ommellaan eri kangasta.

6. Yhdessä verhoa voi ommella koristeellinen tyyny

Päiväpeite lapsille erityisen värikäs kuin mahdollista poimia liina kuvan suosikki sarjakuvahahmoja tai eläimiä. Tällaisia ​​kankaita tekee vauvan sänky kodikas ja ainutlaatuinen, jolloin lastentarha tietyn tunnelman.

Yhdessä verhon voi tehdä ompelu koristeelliset tyynyt sohvan tai sängyn, niitä tarvitaan varsinkin lastentarha.

Jos päätät ommella päiväpeite sängyssä tai sohva lastenhuone, ajattele heti siitä, miten tehdä koristetyynyt. Ne voivat olla kaikkein epätavallinen muodot ja koot.

Ommella huopa lapsen sänky on paljon yksinkertaisempaa ja helpompaa kuin ommella huopa olohuoneessa sohvalla tai makuuhuoneessa. Siksi aloita ompelu kokemus peitetty huopia lastensänkyyn.

Miten hyödyntää lakanat

Ehkä ommella päiväpeitto on edelleen vaikeaa sinulle, mutta ommella vuodevaatteet käsillään luultavasti alle voimassa myös niille, joilla ei ole paljon kokemusta. ompelu teknologia, sekä miten mallia vuodevaatteet, käsitellään yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa.

Me ommella lakanat kuminauhalla omin käsin

Asennettu lakanat ovat erittäin mukavat ostamista jos sängyn korkea joustinpatja. Kokonaiskulutus puuvillakangas tai kalikoo levyt 180 cm leveä vähintään 3 m kangasta ja 5-7 metriä linen purukumi, jos se on ommeltu kehän ympäri.

Miten ommella tyynyliinan tyynyllä käsillään

Laskettaessa kuvio tyynyliinat Huomaa suuntakuvio perus kuvion keskellä tyynyliinat. Joskus se on tehtävä ylimääräinen yhdyssauma.

Miten ommella kannet tuolit

Päiväpeite sängyssä, tuolien "virkistävä" pihakalusteiden, lisätä uuden huoneen ulkoasun. Jos voit ommella viltti sohvalle, et ole liian vaikea tehdä kuvion kannet tuolit ja päivittää niitä.

Miten ommella verhot - pienet vihjeitä

Verhot on valittava sisätilojen ja huoneen suunnitteluun. Makuuhuone puku paksut verhot reunusverhot, keittiö tavanomaisia ​​verhot kirkkaita värejä, jne Verhoa on suuri alue, joten valitsemalla kangasta kattaa, on tarpeen ottaa huomioon väri ja malli verhot.

Miten korvata vetoketju takki

Jos tarvitsee vaihtaa vetoketju nahkatakki ja sinulla on jo hieman kokemusta ja sopiva ompelukone, tarjoamme vielä lukenut joitakin hyödyllisiä vinkkejä.

Kaikki oikeudet pidätetään © / 2011 / Sewing-Master.ru / Miten korjata ompelukone kotona yksin / MY-projekti

Onko sinulla ompelukone, ja rakastat ommella? Sitten tämä sivusto on sinua varten. Professional Masters kehottaa sinua miten suorittaa pieniä korjauksia ompelu, neulekoneiden. Kokeneet tekniikan jakavat salaisuudet räätälöintiä. Katsausartikkelit kysyy joitakin ostaa ompelu tai neulekone, rauta mannekiini ja monia muita hyödyllisiä vinkkejä löytyy sivustollamme.

Kiitos lukea kokonaan sivulle.

Kopiointi ja uusintatulostusta artikkeleita sivuston "ompelu Master" ilman tekijän suostumusta on kielletty.

Miten ommella peiton käsillään: mestarikursseille kuvat

Itse asiassa vaihtoehtoja tehdä peitä käsillään, kuvia jonka löydät verkossa tai luetteloita kodintekstiilit, on olemassa muutamia, ja tämä ei ole vain yksinkertainen suorakulmio tai roikkuu reunoista kangasta röyhelöitä. Voit tehdä neulottu peitto, jotta sen avulla olevan harjakattoisia virkkausohjeita, koristele pitsi. Erittäin mielenkiintoinen malli saatu tilkkutäkki tekniikkaa, jota kutsutaan myös tilkkutäkki, joten valinta teillä on todella suuri.

Päiväpeitteet ommeltu jopa isoäidit ja iso-isoäidit, koska talossa on yksinkertaisesti korvaamaton, suojaa sängyn pölyltä, antaa sisätilojen siisti, päättynyt ulkonäkö. Osata ommella tyyny ja kyky tehdä huopa tai peitto sisältyy perusjoukko tuntevan itseään kunnioittava tyttö. Uskokaa minua, vaikka tänään, tämän tehtävän olkapäähän jokainen meistä tarvitsee vain hieman käytäntö pienehköissä tuotteita ja kalusto tarvittavat materiaalit.

Taitoja, joita tarvitset - on kyky tehdä yksinkertaisin ompeleita, työskentelee ompelukone ja saumuri (koska materiaali voidaan neulos), sekä tuntemus teknologian tikattu ompelu- ja maantiivistyskoneet. Että se avulla voit luoda erittäin tyylikäs ja kaunis malleja edullisin kangasta. Täällä tilanne on sama kuin suhde tavallisten verhot ja laskosverhot käsillään. Jos Roman suunnittelu on hyvin yksinkertainen ja voidaan tehdä muutamassa tunnissa, sillä niiden arvokas ulkonäkö tarvitaan eniten laadukasta, kaunis, ja siksi kallista kangasta. Täsmälleen sama tapahtuu huopa - jos ostat riittävä määrä kallista kangasta, esimerkiksi on tikattu, kirjailtu tai applique, kaikki mitä tarvitset - on raivata sitä kooltaan. Mutta jos on joitakin taitoja kaunis kansi sängyn maksaa pelkkä penniä läpi verhot, röyhelöt ja laskokset. Siksi muinoin tiesi kaverit, kuinka katetaan katon käsillään, ja tytöt - miten ommella kaunein kannet ja muut koristeet kotiin.

Päiväpeite sängyssä käsillään

Yleisin tehtävä - valmistus päiväpeite käsillään, koska tässä muodossa välttämättä vaatii ylimääräisen päällysteen päälle ja koristella. Tämä sohva voi jättää ilman kantta, sen laadukas verhoilu selviytymään haasteita ja paineita (vaikka peite myös ommellaan häntä), mutta sänky viltti välttämättä tarvita. Sinun on ensin päätettävä mallin, mitä se on haluat nähdä tuotetta.

Ehkä haluat kankaalla ripustettu reunoilta lattialle, ja kaikilla neljällä puolin sänkyyn tai ehkä haluat pysyä suljettuna vain sisäinen kehä. Tarvitsetko verhot ja kippaa, jos sinun täytyy kattaa alueen suurissa tyynyt - kaikki tämä on ratkaistava ennen ompelua prosessi valita halutun kuvion.

Valita malli, joka haluat toteuttaa, sinun täytyy poistaa koko sängyn. Välttämätön tässä tapauksessa, on sänky pituus, leveys ja korkeus lattiasta. Niitä kaikkia on tarpeen säätää pienikokoisen aukon, joka on 1-2 cm niin tarkka laskelmat erittäin helppo murtaa suuressa mittakaavassa. Emme ole sisätilojen nukenvaatteet kuvioita ommella monipuolista millimetrin tarkkuuteen ratkaiseva ulkonäkö. Myös olla varma huomata viisto kulma, jos patja on pyöristetty muoto.

jotta ommella huopa käsillään, ehkä tietoa tilkkutäkki tekniikkaa, joka on aikoinaan käyttämä isoäitien. Se sijaitsee sarjaankytkentä eri palaset kankaan kuvio, että lopulta saimme yksi iso mosaiikki värejä, kuvioita ja kuponkeja. Miten näyttää tuotteen, näet alla olevassa kuvassa.

Kehittyneempiä suoritusmuodot tilkkutäkki ruudullinen myös olemassa. Työtä millään tavalla sinulla on pitkä ja työläs, mutta kun kyseessä on ompelukone on paljon kesytetty. Yksi tällainen työpaja luomiseen tilkkutäkki kangasta näet alla, ja se voi olla sinulle hyötyä ja muita tuotteita, esimerkiksi olisi asianmukaista verhot makuuhuoneessa kädet tai maa keittiö yksikköä.

Kangas eri värejä on leikataan samankokoisia neliöitä. Niiden kokonaismäärä riippuu koko verhon, että haluat saada tuloksen. On syytä tehdä kuvio mittakaavassa mitä värejä ja miten haluat järjestää. Voit liittää kankaan neliöitä, ja voi, kuten tässä mestarikurssi, muodostaa kolmion elementtejä ja ommella ne yhteen neliön, niin valmiin hakata on kuvioitu ja se on niin suosittu tänään geometria tyyliin. Kytkeä neliöt, käyttää osia valkoista kangasta, leikata suorakulmioita. Kyllä, tämä on hyvin työlästä, mutta myös halukas työskentelemään saada täydellinen, hengessä kallein suunnittelijat uusien tuotteiden ja sopii koristeluun talon omin käsin, sillä mihin tahansa moderniin sisustukseen, paitsi luoda rustiikkityyliin.

yhdisteet toisiinsa Technology erilaisia ​​osia yhdeksi yksiköksi ja käytettiin seuraavassa esimerkissä, joka syntyy, kun kansi erivärisiä tupsuja. Se on niin tikattu ompelukoneita nykyisin päinvastoin, että ei ole valmiin tuotteen ompelemalla linjat ja tilat saadaan ompelemalla useita tyynyjä. Tämä tekniikka on melko yksinkertainen, mutta aikaa vievää, joten se voidaan liittää koko perheen erityisen kiinnostava lapsille. Pakki viltti, voit tehdä kirjaimet tyynyjä jokaiseen makuun tai muita mielenkiintoisia sisustus. Käsitöitä, tarvitsemme monivärinen neliöiden kankaasta, joka on ommeltu yhteen ja täytettyjen täytemerkkejä. Jos päätät olla huopa oli lämmin, ja se voisi jopa makasi lattialla, käytä tiheä, laadukas synteettinen täyte ja täytetyt tiukasti, jos ei, se riittää keuhkojen tilavuuden jokaiselle alusta. Pidä silmällä vain pakkaustiheys missään tapauksessa jättää paikka kankaan reunoilla kehän POM-POM, koska me ompelee elementtejä toisiinsa.

Taitekaihtimet kädet mukava ja käytännöllinen, mutta on tarpeen lisätä muutama tikki lankana, ja olemme saaneet hieno verhot ranskaksi tai Itävallan kaihtimet. Joten tässä tapauksessa yksinkertainen liinalla mielenkiintoinen tekniikka muotoiluun muuttuu mielenkiintoinen työ huone klassiseen tyyliin. Kuvassa näkyy tärkeimmät työvaiheet jokaisen elementin. Tähteet kangas tällöin tulevat täsmälleen sama, niin että kun ompelemalla ne näyttivät yhden monoliittisen terä. Kun kunkin neliön keskellä on piirretty ympyrä, joka harsinlangat lanka on vaippa. Nyt riittää tätä säiettä vetää saada pieni nokka kudoksesta keskustassa. Sen ylin sinun täytyy ruuvi alapuolella kaikkien kauniisti ehjänä. Joten se oli kuin nuppu. Sitten, joista kukin on kytketty neliön terän reunan ja prosessoidaan käyttäen vino upotus tai nauha, jossa on hapsut.

Sohvan päälle käsillään

Hieman monimutkaisempi on asianlaita sohvan päälle käsillään, koska sen muoto on paljon enemmän outoa kuin tyylikäs suorakulmion. Jos vain laittaa suora pala kangasta sohvalla, se näyttää hieman huolimaton, paitsi kangas tulee aina takaa ja sivuseinät, se tarvitsee kaiken aikaa korjata. Tämä ongelma on ratkaistu yksinkertaisesti riitä - sinun täytyy tehdä oikeutta ja tekemään mallin kansi monimutkaisia ​​muotoja.

Valmiit kuvio, löydät kuvia verkossa ja korvata omalla mitat sitä. Tämä vaihtoehto on hyvä, että voit ottaa huomioon läsnäolo nurkassa sohvalla tai jotain, tulevat siellä sohva tyynysarja, kuinka suuria ne ovat ja onko ne kattavat myös tarve kattaa. Tai ehkä halua kattaa sohva kokonaan ja vain rajoitettu istuimet, jotka vaativat lisähuomiota useammin.

Jotta muodikas virkattu peitetty kätensä, video- ja valokuva-oppitunteja voit tulla kätevä, koska työ on todella kunnianhimoinen. Mutta tässä on olemassa kaksi lähestymistapaa: joko se todella on suurempi versio perinteisestä neulokset, tai voit ottaa tämän säikeen ja välineitä neulominen suurin koko, joista vain voi saada.

Puikoilla voi tehdä erittäin mielenkiintoinen huopia, ja kaikki värit sekä erilaisia ​​lanka on hyvin laaja. Kangas on neulottu ainaoikeata tai tavallinen tai varustettu koristeellinen punokset, kartiot. Erilaisia ​​kuvioita, jota aikaisemmin käytettiin, jolloin saatiin neuleet.

Mutta hienopestävät, virkkaa, pian tekevät tilaa tyylikäs, lisää siihen pitsi hienostuneisuutta kuin uberegut pellavaa saastumiselta. Näin ollen virkkaamalla parempi käyttää kehittämiseen monikerroksisen tavarat, joiden alempi kerros on tehty yksinkertainen tiheä kudos.