Omenapuu lungwort kuvaus Kuva

Lungwort - istutus ja hoito. Apple Tree lungwort - kuvaus, valokuva

Omenapuu herkullisia otsikko Medunitsa että se oikeuttaa täysin pitkään voitti johtavan aseman puutarhoissa keskellä ja lauhkeilla vyöhykkeillä Venäjän. Tähän luokkaan luokiteltujen omenoiden on erinomainen maku - aromaattinen ja erittäin makea muistiinpanoja hunajaa, että mehukasta. Juhlava spektaakkeli kukinnan tai hedelmäpuut heräävät paras tunteita sielu kotimaan puutarhuri.

Apple Tree lungwort: kuvaus, kuvia ja ominaisuuksia lajikkeiden

Melko aikaisin kypsymässä kesän omenalajikkeiden perinteisesti kasvatettu maa taloa ja puutarhoja, on alhainen happamuus ja korkea sokeripitoisuus. Varhainen kypsyminen lungwort on sen kiistaton etu, koska ne kypsyvät ajoissa juhla. Lisäksi talvisin korkeat kulttuuri on toiminut hänen suureksi hyödyksi. Kylmän venäläisen talven omenapuun helposti läpi, ei podmerzaya ilman tuottavuuden ja koristelu, joka on osaltaan hyvin laaja leviäminen kulttuurin Venäjän avoimet tilat. Hedelmät - pyöreä kirkkaan keltainen Crimson punastumaan raidallinen omenat. Paksu iho peittää herkullisen mehukas liha punertava kerma sävy. Paitsi omena yllättävän vastustuskykyinen rupi vaurion - tuholaisten monien omena sato.

Lungwort, hoito, joka ei ole kovin hankalaa, on laaja pyramidin muotoinen, intensiivisesti kasvaa, lisääntyy nopeasti koko. Tämän vuoksi viljely vaatii vuosittain karsintaa, asianmukaisesti muodostaen kruunun ja lopettaa hallitsemattoman leviämisen. Se on tunnettu siitä, että erikoisen muotoisia lehtiä. Aktiivinen hedelmiä alkaa riittävän ajoissa - 4.-kasvun vuosi, ja jatkuu, kunnes 60-vuotias puun iästä. Kuitenkin tuotto pienenee vanhuuteen, jolloin paikka ajoittain taukoja. Hedelmä tämän lajikkeen on yleensä keskikokoinen - enintään 100-120 grammaa. Sen lisäksi korkea maittavuus, omenat ovat merkittäviä, että ne voidaan säilyttää enintään kahden kuukauden kuluttua sato.

Paras maaperän viljelyyn omenapuita on hyvin valutettu hedelmällisen maaperän, joka tarjoaa normaali ilmastus juuristo. Mieluummin useita korotettuja osia, Medunitsa alttiita pysähtyminen vettä, likaa tai maanpäällisen. Siksi valinta puun kasvu tila on hyvin tärkeää: voidaan jättää suurta syvennystä lähi-porausreiän alue, samoin kuin pysähtyminen pohjaveden laskun jälkeen veteen juuret, puut kehittää huonosti, antaa huonot saannot, pakkasta menettää ja kuolevat ajan.

Ratkaiseva tekijä on valinta omena taimia kuten lungwort. Istutuksesta ja hoidosta lajikkeisiin prosessit eivät ole kovin monimutkainen, mutta kasvava puu kaunis koriste ominaisuuksia ja korkeat saannot tarvitaan terveen yhden tai kahden vuoden taimia voimakkaiden elastinen oksat ja terveitä juuria. Rokotuspaikkaa on merkittävä selvästi ja peitetään kuori. Parempi ostaa kahden vuoden prosessi: se nopeasti juurtuu ja alkaa tuottaa hedelmää ennemmin kuin vuosittain.

Istutus reikä pitäisi alkaa valmistella kuukausi ennen istutusta omena Medunitsa lajikkeita. Istutus ja hoito lisäke tarjota tiettyjä algoritmi: kaivettu maa sekoitetaan huolellisesti humus kauhat 3, 300 g tuhkaa, 250 g superfosfaatin ja 120 g kaliumsulfaattia ja levitetään pohjalle kuopan. Yläosa kuoppaan kaadetaan kerros hedelmällisen maaperän ilman lannoitteita, ja sitten heittää hyvin lämpimällä vedellä ja jätä 25-30 päivää.

Istutus omena puu, on tarpeen valvoa pääsyä juuren kaulan: sen on oltava 5-10 cm maanpinnan yläpuolelle. Suoristaa ituja juuret aikana istutus tasaisesti kaadettiin pohjaa ja tiivistetään se. Paremman juurtuvat taimen runsaasti kastellaan 30-45 litraa vettä. Jos juuri kaulus jälkeen kastelukannu paljastua, on välttämätöntä kaataa maaperään. Tarjoaa erinomaisen eloonjäämisaste istutus omena pre-irtoa (tilaan muta) kuoppiin, mitä seuraa dosypki maaperään. Laskeutumisen jälkeen puunrunkoja olla zamulchirovat humus tai kasvin jäämiä.

Erittäin vaativa lannoitteita ja säännöllistä lannoitusta omena Medunitsa. Istutuksesta ja hoidosta se on aina liitettävä maaperän ja lataa alkaa kevättalvella. Se oli tällä kertaa, nuori omenapuita pitäisi saada osan urealiuosta (50 g kohti 10 litraa vettä) juureen aktivoida kasvua. Kesäkuun alussa olisi tehtävä lannoitteet (ruiskutus) Natriumin humate. Syyskuussa - viimeinen täydennystä liuokseen, jossa oli 60 g superfosfaatin 10 litraa vettä. Näitä tukitoimia tarvitaan nuorten, ei ole vielä hedelmäpuut.

Eri järjestelmää käytetään hedelmöittämään kypsä antaminen vakaa tuotto omena. Se tarvitsee 4 kertaa lannoite kaudessa hyvää kehitystä ja tuottaa laadukkaita hedelmiä. Ensimmäinen ruokinta tapahtuu huhtikuun lopussa: kullakin ohjelman hajottaa ja hedelmäpuita upotettu 500 grammaa rakeita carbonade. Ennen kukinnan seuraa toinen syöttö 100 g superfosfaatin, 80 g kaliumsulfaattia ja 50 g carbonade vaatia 7-10 päivää 20 litraa vettä. Kun puu alkuunsa suositellaan kolmas syöttöyhde 100 g nit- liuosta ja 2 g kuivaa humate 20 litraa vettä.

Viimeksi lannoittaa omena- sadonkorjuun jälkeen: jokaisessa puussa tehdä ämpäri humusta ja 300 g kaliumsulfaattia ja superfosfaattia. On tärkeää muistaa, että kuivia lannoitteita haudattu syvyyteen bajonetti rajoista noin alaslaskettavaa ympyrä. Kaikki juuri lannoitteita typpeä (urea, kanan lannan, lietteen) on pyritty lisäämään kasvua oksat, mutta toisella puoli heinäkuun ne on lopetettava, kuten oksat ennen kylmällä säällä on oltava aikaa kypsyä. Nopea liukeneminen ja imeytyminen typpeä kasvien tarjoaa antelias 2X kastelu ennen ja ruokinnan jälkeen normalisoitu määrä vettä. Esimerkiksi 5-vuotias omenapuun kaadetaan 50 litraa vettä, joten 5 kauhat lannoiteliuos, ja sitten uudelleen heittää saman määrän vettä. Hyvää huolta, ajoissa kastelu ja lannoitus käyttöönottoa tarvittavaa apua, erinomainen kasvun ja kehityksen hedelmäpuita, kuten esimerkiksi Omenapuun lungwort. Kuvaus, valokuvia ja erilaisten julkaisujen korostavat sitä.

Erittäin hyödyllinen vuorotellen juuri lannoitus kanssa lehtien. Yhdessä niistä voi suorittaa määräajoin ehkäisevää hoitoa tauteja ja tuholaisia. Esimerkiksi, suihkuttamalla carbonade liuos (60 g 10 litraan vettä) ja tuhka (250 g per 10 litraa vettä) suoritetaan kahdesti - ennen ja jälkeen kukinnan välein 20 päivä. Liuokset hivenaineita (mangaani, sinkki, kupari) käytetään sitomiseen ja kuormituksen hedelmät, pysähtyen ne kuukauden ennen sadonkorjuuta.

Istutus lungwort päättynyt. Hyvän puiden kasvuun ja kehitykseen tarvittavia olosuhteita yksinkertainen mutta säännöllistä huoltoa. Vuoden kahden ensimmäisen vuoden aikana on välttämätöntä ajoittain rikkakasvien rikkaruohot ja kastelua. Tervetuloa laskeutumisen puunrungot viherlannoitteen, edelleen ruokkii taimi. Alla vanhoja puita yleensä hieno luonnollinen tai tekonurmi, ja ruohon leikkaamiseen kasvaa ja vasemmalle multaa. Kolmantena vuonna pakollinen varhaisina karsimisesta. Talvella eristetty, sidonnaisuusaste lapnikom, pergamentille ja muut.

Erinomainen sitkeys, koristeellisuutta ja korkeilla saannoilla stabiilisti erottaa Medunitsa omena lajike. Arviot Venäjän puutarhurit ovat selvät: se on suosikki ja vaatimaton lajike, miellyttävä vuosittain hyvän sadon.

Erilaisia ​​omena Medunitsa

Apple Tree lungwort viittaa ryhmään kesän lajikkeita. Erilaisten kotimaisten jalostus, jolloin 50-luvulla viime vuosisadalla, kuuluisa venäläinen tutkija SI Isaev Venäjän lajikkeita risteyttämällä 'Cinnamon raidallinen' ja Kanadan Welsy ". Lajike on hyvin poikkeuksellinen, koska on parasta laatua vanhemmuuden. Se kuuluu immuuni lajikkeita, jotka kestävät hyvin tärkein sairauden omena - rupi, ja muut tärkeä ominaisuus - kestävyys. Apple makuominaisuudet heijastuvat myös sen nimi, se on johtava joukossa Kesälajikkeet kaikilla pääpiirteistä.

Kuva: Tatiana Makarova, Kostroma

Ominaisuudet laadukkaita ominaisuuksia. Tuolloin hedelmien omenapuiden Medunitsa tulevat aikaisin, on 4-5 vuotta. Tuottavuus on korkea. Ensimmäisten kymmenen vuoden Puu kantaa hedelmää vuodessa, minkä jälkeen hedelmiä määräajoin: hyvien satojen vuorottelevat vähenee. Kypsä omenat tässä luokassa hyvin varhain, lopussa elokuun - syyskuun alussa. Säilytetään pitkiä, jopa kuukauden. Varastoinnin aikana, eivät menetä maku. Useimmissa tapauksissa niitä ei jätetä ennen pääkokoelman puussa, koska ansiosta makea maku ja hellä tekstuuri, omenat käyttökelpoinen jopa epäkypsä muodossa.

Kuva: Tatiana Makarova, Kostroma

Hedelmät eivät ole suuria, suurin osa painosta on 100-150 grammaa. Muoto - litteä-pyöreä, täplikäs-raidallinen on 20-50%. Perusväri - keltavihreä pinnoite - lievästä syvän Crimson-punainen. Maku on erittäin makea, mausteinen, tietyn maku. Massa vaalea kermainen, hienorakeista, tiheä, mehukas, sisältää noin 14 mg% sokeria. Mukaan maun paneelin arvioitu yli 4 pistettä.

Piirre omena on sen kestävyys rupi tauti, jota pidetään keskimääräistä ja voittaa mätänemään. Kasvit eivät pelkää korkeita pohjaveden mikä on yleensä erittäin herkkä hedelmäpuita. Talvenkestävyys omena - keskimääräistä.

Kuva: Tatiana Makarova, Kostroma

Piirteitä muodostumista kruunu. Omenapuut Medunitsa korkea, jossa pyramidin kruunu. Crohnin harva oksat roikkuvat. Hedelmiä sekoitettuna, pääasiassa kahteen versoja, kolmivuotiaana sekä pitkäaikaisia. Puu on erilainen voimakas kasvu, niin että muodostuu kruunu pitäisi olla mahdollisimman lyhyessä ajassa. Seuraavassa tarvitaan sääntelyä karsimisesta. Lajike eroaa muista muodossa lehdet: ne ovat pitkiä, kapeita, hieman kaareva keskellä.

kasvualueita. Grade Medunitsa ei kaavoitettu, jotka ovat estäneet sitä saamasta levinnyt amatööri puutarhaan pohjoisten alueiden Venäjän Kaukasuksen alueelle. Talvisin korkeat pelottomuus saa hänet levitä Siperian alueella Krasnojarskin reunaan asti. Mukaan puutarhurit puut kärsivät ankarasta talvesta lämpötilaan asti miinus 40 astetta.

lähetä vastaus

Kun näet ensi hedelmä nuori puu?

Noin 5 vuotta istutuksesta.

Meillä on Pietarin lähellä "Medunitsa9raquo; zaplodonosila kolmantena vuonna istutuksesta, jonnekin 3-4 vuotta. Erittäin pieni pensas ja kolme napakymppi. odottamassa kypsänä)

Olemme jo ilmestyi ensimmäinen kaksivuotinen omenaa (noin viisi).

Omenapuun on kasvanut 10 vuotta, lähes mitään hedelmät (5-7 omenat puussa, tai jopa vähemmän), mutta on solminut laakeri hyvin varhain. Ajo ruoskii oksat, eli pitkät paljaat oksat muistuttavat ulkonäöltään latvat. Mitä tehdä? On sääli leikata, kuten maku omenoita.

Että teillä oli muodostaa "Medunitsu9raquo,, syy puute satoa. Keväällä leikata liikaa, ei halua alenna kruunu, sitten mutka haara, ne sitoutuvat tappeja. Omenapuu palkitsee sinut maukkaita omenoita. Omenat pystysuora oksat ei.

Istutimme kolme taimet vuonna 2008. Valitettavasti yksi kuoli johtuen korkeasta pohjaveden, mutta juurrutti uuden siirteen terveellistä elossa kopioita perusrunko. Kunnes uusi siirre ei kanna hedelmää. Mutta kaksi taimet vuosien kasvanut vahva puut 4 metriä korkea. 4. vuonna he antoivat ensimmäiset hedelmät. Ensimmäisenä vuonna vain muutaman omenat, mutta erittäin maukasta ja mehukas. Nyt keräämme omenoita lungwort riittävä määrä. Koko perhe rakastaa heitä hyvin paljon ja säännöllisesti käyttää suoraan puusta. Johtuen maun laatua hedelmiä aikaan sadon jäävät vain puun latvaan. Odotamme kun Medunitsa vanhetessa ja hedelmä on suurempi kuin ruokahalua lapsilla.

Windfall tässä luokassa hieman, mutta hän ei menettänyt makunsa. Hedelmät eivät sovellu varastointia varten alkaa pilaantua. Vaikka omena makuulle muutaman päivän, se maistuu ole sama kuin juuri poimitaan puusta.

Tree Care oli se, että puunrungot muodostuu tiivis kerros leikatun ruohon hajua. Luonnollisesti, rajaus ja valkaisuun palovammoja. Kaada joskus kerran tai kahdesti kesän aikana kovassa kuumuudessa. Yksi omenapuu istutettiin keinotekoiseen kasa maa, jonka korkeus on noin 40 cm. Puu istutetaan röykkiö, kehittyi ja kasvoi paremmin kuin toinen, vain istutetaan maahan. HEDELMÄVI runsaampaa omenapuita, istutettu röykkiö. Talvella suojaava puunrungot kuusen tassut, kun elämme kylässä, puut ja eläimet voivat syödä. Kaikki talven talvehtivat tällaista hienoa. Vaikka pakkasta on 30 astetta ilman ongelmia kärsinyt. Ajan myötä kasvu Apple ei loukkaantunut. Kehotan teitä olla omassa puutarhassa kaikki yhden tai kahden puun lungwort tuoretta kulutukseen, koska hyvä maku omenoita.

Noin korjuu omenat ammuttu epäkypsä, lihan heidän saaliinsa maku, sokeri ja aromi marraskuussa, tallennetaan tällöin on hyvä. Tämän vuoden viimeinen söi 7. tammikuuta. Juurikkaan väri kuori on liian ei kerralla. Jos poistat ne myöhemmin, kun ne alkavat hävetä puussa, jotka on tallennettu vähemmän aikaa.

Jo lapsena, kokeile tätä lajike, pidin siitä kovasti. Ja kun päätin istuttaa omenapuita, aloittaa sen kanssa. Olen hankkinut kasveja eri taimitarhoilla, jotta niitä voidaan verrata mieleisekseen. Istutin välein yhden vuoden, siinä toivossa, että yksi omena lepää, toinen samana vuonna hedelmiä.

Maku omenoita osoittautui sama, ja omenapuu, vaikka se on istutettu eri aikoina, yhdessä hedelmiä ja loput ensi vuonna. Otin köynnöksen kaikista taimet ja oksastetut itse iloinen tuntematonta tyyppiä. Tämä puu kasvaa entistä hedelmällistä maaperää. Omenat suurempia ja makea, hedelmä-kantavat pysyvät ilman aikoja vuosittain. Päätti, että tämä vaikutus kuin varastossa ja mitä kasvaa hedelmälliseen maaperään.

Talvella hyvin siedetty. Tänä vuonna oli 40 pakkaset, podmerzli pieni määrä oksia.

Puut Muiden lajikkeiden podmerzli lähes kokonaan.

luettelo Kasvit

 • Alycha (3)
 • Munakoiso (5)
 • Viinirypäleet (2)
 • Kirsikat (14)
 • Kasvien viljely (21)
 • Päärynä (55)
 • Kuusama (18)
 • Kaali (30)
 • Perunat (22)
 • Mansikat (mansikat) (2)
 • Limon (15)
 • Porkkanat (7)
 • Kurkku (103)
 • Pepper (8)
 • Retiisi (4)
 • Rose (23)
 • Luumu (20)
 • Tomaatti (tomaatti) (16)
 • Sitrushedelmät (3)
 • Kirsikka (10)
 • Omenapuu (112)
 • Perunalajiketta Gala
 • Päärynä lajikkeita Lada
 • Päärynä lajikkeita Chizhovski
 • Erilaisia ​​omena karkkia
 • Erilaisia ​​omena Medunitsa
 • Omenalajikkeiden Melba (Melba)
 • Perunalajiketta Red Scarlet
 • Sort kirsikat mustasukkainen

Jos haluat jakaa kuvia kasveja, täytä seuraavassa muodossa:

Sortoved.ru © 2013 - 2017 - Kaikki oikeudet pidätetään.

Paras kesä jälkiruoka Omenalajike Medunitsa

Ehkä omena - yleisin hedelmäpuuviljelmiä maassamme. Mikään puutarha ei ole täydellinen ilman sitä, ja kasvaa useita edustajia tämän lajin: monet ihmiset haluavat nauttia maku omenoita eri väriä ja makua, kypsytys, joka on myös erilainen (ei kesällä ja talvella lajikkeita, ja kun läsnä on erilaisia ​​omenoita sato voidaan korjata muutaman kuukauden rivi). Kiitos kasvattajille nyt tarpeeksi lajikkeita, joista valita, mutta olen varma, että jokainen (tai lähes) puutarha kasvaa omena Medunitsa. Ja jos tiedät hieman siitä, muista lukea tämän artikkelin, jossa annetaan kuvaus luokan.

Grade Medunitsa omena - tuote luovan työn kasvattajien Moskovan valtionyliopisto. Yliopistossa. Ensinnäkin on syytä huomata, että omena lungwort - vuoden korkea saadaan erilaisia, ehkä yksi parhaista lajissaan; Sillä on monia etuja. Puu itsessään on suuri, joilla on laaja kruunu harva. Juuristo on laaja, ei ole juurikaan vaikuttaa lähekkäin pohjaveden. Jättää alkuperäisessä muodossaan, se on hyvin kaunis. Omenapuun on harvoin vaikuttaa rupi tai muita sairauksia, se on hyvin sitkeitä.

Hedelmä omena Medunitsa painavat keskimäärin noin 100 g kutakin, makea maku, jossa on miellyttävä hunajaa mausteinen tuoksu. omenat väritys erityisiä: perus tausta vihreä ja keltainen, joka laimennetaan epämääräinen punainen puna. Lihanvärinen sitruunan keltainen, erittäin mehukas, iho on tiukka. Hedelmät ovat pyöristettyjä, kartiomaisia ​​muodoltaan, ainakin on tasainen, pyöristetty.

Apple Tree lungwort - yksi suosituimmista kesän jälkiruoka lajikkeita. Kuvauksen mukaan, omenat soveltuvat eri tarkoituksiin: niitä käytetään usein valmistamaan erilaisia ​​hilloa, mehua, mutta useimmiten käytetään tuoreessa muodossa (mukaan arvion, kaikkein herkullisia makuja juuri poimittuja hedelmiä puusta). Toinen etu hedelmistä omenapuiden - ne voidaan varastoida noin 2 kk (jääkaapissa - jopa hieman kauemmin), ei oikeastaan ​​menettää niiden laadun (termi ei ole kovin vertailukelpoisia tuloksia talven lajikkeita, mutta kesän - se on ihmisarvoisen riitä rate). Lungwort on kuuluisa runsas hedelmiä, ja pystyy kantaa hedelmää, tämä omena on jo 4-5 vuotta istutuksesta taimet; sato kypsyy elokuun puolivälissä, mutta haittapuoli on ei-samanaikainen kypsymistä.

Alueet viljelyyn valitaan usein riippuen ilmasto-olosuhteista, sopivimman tai toiseen kulttuuriin. Omena Medunitsa hyvin. Yksinkertaistaa asioita, se on kesän lajike, eli hedelmät eivät vahingoitu aikana pakkaset, mutta toisaalta - tarve varmistaa, että normaali liikenne puu talvi (on syytä huomata, että myös talvella lajikkeita on joskus ongelmia talven jälkeen). Kuten tässä on todettu, Medunitsa on riittävän korkea sitkeys (kuvio, joka kykenee kestämään lämpötiloja alas 35-40 astetta) että laajentaa merkittävästi erilaisia ​​alueilla, joilla sitä voidaan kasvattaa omenapuita. Lungwort viljellään kaikkialla Ukrainassa ja Valko-Venäjällä, näissä maissa, se on yksi yleisimmistä lajikkeiden kesän omenoita. Venäjällä kasvatetaan eteläisillä alueilla ja keskellä aluetta maan (jopa peräti Siperia), pohjoisten alueiden Medunitsa harvinaisia.

Piirteitä muodostumista kruunu

Lisäksi kaikki edut, on olemassa myös joitakin edellä mainittuja haittoja. Esimerkiksi tarve aina kruunun muodostamiseksi. Huolehtiminen lungwort aina alkaen oikeus valita paikka istutuksella parhaiten löysä maaperä on hyvin kosteutta ja ilmavuodot, kun ei tarvitse suojata juuristo joutilaasta vesi, aloittaa homeelle. Tiiviisti vaativat talvella suojaa nuoria omena taimet lungwort - kasvi kuori usein vahingoittaa jäniksiä ja jyrsijöitä. Kaunistelemaan tynnyri auttavat suojautumaan erilaisia ​​sairauksia ja pieniä hyönteisiä. Mutta tärkein on huolehtia jatkuvasti karsimisesta. Se tehdään joka vuosi, koska puut omena voimakasta. Maaliskuussa heti silmut kukkivat, voit aloittaa prosessin. Sitten vain suositeltavaa säännellä pisteen leikkaus oksat. Muista, että moitteettomasti rajaus positiivisesti näkyy sadon.

Useita positiivisia ominaisuuksia Apple Medunitsa houkuttelee paitsi kokenut puutarhurit (joista useimmat hakea taloudellisia tavoitteita), mutta fanit, joten tämä puu koristavat tahansa puutarhassa.

Video ominaisuudet ovat hedelmä- ja muistiinpanoja maatalouden lajikkeita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin