Oma sauna puulla

venäläinen sauna

Kutsumme sinut viettää vapaa-aikaa on venäläinen sauna, joka sijaitsee kaupungin Railway yksityisellä sektorilla Soboliha kylässä.

Kylpyhuone on jaettu neljään vyöhykkeeseen:

 • wC. Mukava majoitus rentoutumishuoneessa - jopa 6 henkilöä, maksimi käyttöaste - 8 henkilöä. Helppokäyttöiseksi, tässä pieni keittiö, jossa pesuallas, jossa voit pestä ruokaa, teetä ja yrttejä, jne, ja jostain se ei estänyt jutella ystävien ja rakkaansa kylvyssä ei ole Wi-Fi ja tv.

 • Wc ja suihku - meidän kylpy ei anna kyllästy mukavuudesta sivistyksestä. Suihku asennettu oblivnye - tammi 10 litran ämpäri, jossa on automaattinen täyttö kylmällä vedellä.

 • höyrysauna - sydän kylpy - siellä sijaitsee uunin, yksi piirre, joka on lukittu sisällä liesi, jossa kivet lämpötila saavuttaa 500 ° C, joka voidaan saada kuiva tulistettua höyryä, joka on arvostettu, koska kylvyssä. Kivet valitaan uunin perusteellisesti ja on positiivinen vaikutus kehon, Himalajan suola on voimakas antibakteerinen vaikutus. rykmenttiä tila sallii majoittaa jopa suuri yritys. Korkeat katot höyrysauna ovat avain terveen kylvyn menettelyt ja korkeat lämpöinertian - huone ei chill, vaikka usein tulevat ja menevät, ja hengittää irtotavarana huoneessa paljon helpompaa.

Perinteisesti venäläinen höyrysauna lämpötila 60-80 ° C: Toisin kuin ihminen tuntee kuivan ilman "suomalainen sauna", jonka lämpötila on 110 ° C: n hauteessa suurin venäläinen lämpenemisestä ilman äärimmäisiä kuormia kehoon, ja korkea ilmankosteus ei kuivata hengitystiet. Jos olet ollut kylvyssä vain lämpötilansäätö 100-120 ° C ja uskomme, että 60-80 ° C - se on kylmä, sitten tulevat meille ja tunnet kaikkia positiivisia puolia venäläinen höyrysauna ja tuntevat pehmeyttä kaveri.

 • kirjasinlaji -talveksi kulhoon lämmitetty uima asennetun fontin. Vesi voi olla kylmä tai lämmitetty uudelleen kaikissa lämpötiloissa, sekä sinulle, me haudutettua erilaisia ​​yrttejä ja lisää vettä (Lämmin ja yrtit eivät sisälly hintaan kylvyn).

© 2018 Bath Sobolihe +7 (925) 591-17-29

Venäläinen sauna - kuten työnsä!

Vihdoin alas se.

Tietenkin, koska "jokainen kurppa kehuu sen suon" - amme (jopa kaupallinen), jokainen yrittäjä omistaa, jolla on oma ainutlaatuinen luonne. On kuitenkin olemassa hetkiä, jotka ovat identtisiä tai lähes identtisiä, kaikissa kaupallisissa saunat. Tarkastellaan niitä tarkemmin.

Ensiksi: - kaupallinen venäläinen sauna yleensä koostuu seuraavista tiloista:

Tästä huolimatta vähimmäismäärä kätevästi uimareita ja kylpy hoitajilla. Voit varmasti lisätä täällä ja bedchamber, ja keittiö ruokasali ja biljardihuone, mutta puhumme kohtuullinen minimi, ilman äärimmäistä.

Koko huoneen kutsun ei tarkoituksella. Kaiken pitäisi olla mukava ja viihtyisä. Lähestymistapoja rakentaa älykkäästi. Esimerkiksi on selvää, että ruokasalin voi olla samanlainen stadionin. Se on epämiellyttävä. Mutta värjötellä 6 neliömetrin on myös arvoton. 10-12 metriä - eniten se!

Mitat höyrysauna on myös lasketaan tarpeisiin. Menet suuri ryhmä tai 2-3-4 mies? Isommille ryhmille, on järkevää tehdä ei yksi iso höyrysauna, ja kaksi tai kolme pientä. Miksi? Kyllä, koska pieni höyrysauna helpompi hallita. Hän lämpenee nopeasti ja tarvittaessa nopeasti tuuletettu. Pieneen tilavuuteen minuutissa helposti valmistamiseksi vahva, tuoksuva höyry. Pieni määrä - suurempi liikkuvuus! (Guys - ei ole mainontaa, se on runoutta.)

Yleensä tilojen kaupallinen saunat, mielestäni kaikki on selvää. Kitkattomasti, "toinen".

Toiseksi kaikki kaupalliset bathhouses olemassa sellaista asiaa kuin "menojen osuus". (Tämä osa aihetta "Miksi harjoittaa tarjonnan sauna Palvelut".) Katsotaan sitä huolellisemmin.

Joten, jossa kylvyssä rahat menee.

 1. Viikkojen ajan kylpy sinut hyvälle käynnin (mutta sen ei pitäisi olla alle 23 ryhmää päivässä) kertynyt valtava vuori pellavapyyhkeellä. Ne tarvitse pestä. Olkoon tekevien pesuloissa. Mutta, jotta voit arvioida niiden tulevia kustannuksia pesu, sanon, että minulla on viikko menee 30-50 kg. pesula. Hintoja eri kaupungit ovat erilaisia, niin harkita itse, mitä se on sinulle vuodattaa.

Palkkaa henkilöstön tuotannosta. Pannen oma - ei vuokraa. Verojen hätätilan. (Ja kuka voi laskea niitä? Kaikki ei ole uchtosh. Ryhmät, jolloin he miellyttää.) Liidellä palomies ja san.stantsiyu. Luudat sadot itse voimia kylvyn hoitaja. Isäntä tarpeet - no, puhdistusaineita uima-altaat, suola (pussi) Enemmän 20 $. max. Kaiken. Loput rahat käynnistämiseen tavanomaisia ​​ylläpitokustannuksia ja laajentamiseen toimintaa. Kuten näet - ei suuria kustannuksia. Kaikki tämä tekee venäläinen sauna houkuttelevia sijoituskohteita.

Ja voitot? Uskomme minimiin. Tämä on kohta, "kolmas". aika tunti lämmetä kesällä (!) maksaa 12 USD (Ilta, ja etenkin talvella, kallis) Hieronta luudat 2 ov hieronta suolaa 2 ov ov 2 hieronta hunajaa, yrttejä teetä 4 USD ryhmää kohti, arkki 0,25 cu hieronta klassisia 5 ov ov luuta 1 Jälkeen kylpylässä ryhmä usein ostettu illallisen noin 20 dollaria (nettotulos) liittyvät tuotteet eivät usko. (Ja sitten, uskokaa minua, on olemassa, missä carousing.)

Ryhmä 4 ihmiset yleensä höyrytetty 3-4 tuntia. 3 uskomme! Tämä 36 cu

4 luuta istunnolle - jopa $ 4, täyden aikana hierontakylpy (ei klassista) Lisää 24 dollaria, teetä $ 4 Arkki 1 USD Illallinen usko.

Yhteensä: Yksi ryhmä 4 henkilöä huone saa 36 + 4 + 24 + 4 + 1 = 59 USD Pyöristettynä 60. palkkaa henkilöstöä 20 dollaria No, vaikka nukkuminen kustannuksiin kylpy ja verot ja muuta - $ 10 Mutta $ 30 tahansa oleskelun nettotulos. Tämä todennetaan minua.

Ryhmät päivässä on 1-2-3 (kesällä) 3-4-5 (talvella). Sitten Mielestäni voit laskea sen itse. Mitä minun kylpy, ensimmäinen vuosi ollut stabiili, ja enemmän voittoja koskaan kastettu puhtaana alle 1500 dollaria kuukaudessa. Ja höyry matkustaa kaikkialla Ukrainassa ja jopa Euroopasta. Yksi asiakas viikoittain lentää lentokoneella Kiovasta. Maanantaisin. Ja ei mainoksia. Lämpötila oli vakio (!) Asiakkaat.

Nyt harmi. Guys, tärkeintä ei ole tilaa, ja henkilökunta kylvyssä. Siellä täytyy työskennellä. Työskentelystä kanssa seuraavan kerran henkilökuntaa.

Nyt istua alas ja unelma paperille sen kaupallisesta kylpyamme. Rakenna venäläinen sauna! Ei rahaa - etsiä sijoittajia. Mutta rakentaa. Tämä on leipää, tämä on rehellisten yritysten, se on heidän tehtävänsä ja terveyttä sinulle ja asiakkaille. Kunhan et heitä kuin allas - päätään ja ajatella. Parempi vielä, kutsua minut - minä ajatella sinua, mutta vasta alkuvaiheessa.

Odotetaan sähköposteja kysymyksiä ja haluaa [email protected]

Kirjoittaja: sergey Romanyuk

sivulla "Kirjat - Free" Voit vapaasti ladata joitakin materiaaleja osion "Bonus9quot; välittömästi.

2. En tiedä teistä, mutta vain MO parka palomiesten ja RPN ei riitä 🙁

Heinäkuun puolivälistä lähtien 2010 eivät päästä pois esineen.

Kylpy kuin liiketoiminnan onko hyödyllistä

Yritystoiminnan käynnistämiseen palvelualoilla, se voi olla hyvä pohtia yrityshankkeena kylpyjä. Loppujen lopuksi tuotannonala toimi edelleen täyttämättä markkinarako, keskittyi perheen loma tai virkistyskäyttöön. Kuitenkin toivoen avata eliitin instituutio, varaudu vakavia kilpailuongelmia ja vaikeudet taistelussa asiakkaille. Koska tällainen hanke kokonaisuutena pidetään lupaavana, opimme yksityiskohdista organisaationsa.

Heijastaa kuinka kannattavaa sauna liiketoimintaa, onko se kannattavaa ja mitä mahdollisuuksia tekee hankkeen, selvittää mitä tässä ammatissa. Yleensä tämä toiminta liittyy valtava laajuus valita tietty muoto. Loppujen lopuksi voit avata tuttu monille paikkoja, joissa voi uida iltapäivällä, tai keskittyä eliitin version illan rentoutumista. Lisäksi lisätään klassinen höyryn monimutkaisempi kauneudenhoitopalveluihin tai baari on myös mahdollisuus tuoda paljon rahaa - kylpyhuone kuin liikeidea edellyttää valtavia valinta liiketoiminnan muodossa.

On myös mahdollista valita suuntaan parin. Tietenkin, klassinen Venäjän höyryä tuskin menettää suosiotaan, mutta tänään kysyntä muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi se on hyvin suosittu Turkki, Suomi ja jopa Japanin vastaava pomyvochnaya ja roomalainen höyrysauna. Lisäksi hyvä ratkaisu on avata ekobani.

Tietenkin valitsemalla ideoita kylvyssä, ohjaavat oman rajat sijainti monimutkainen, samoin kuin kohderyhmän. Vaikka se on aina hyvä vaihtoehto olisi yhdistelmä useista mahdolliset muodot. Tietenkin paljon riippuu alkuinvestointeja ja kokonaiskonsepti.

Yleensä arvostelut omistajien kylvyssä liiketoiminnan löylyhuone itse lähtee varsin hyvä. Missä liitekoko täällä voi olla suhteellisen pieni. Ja jos voi järjestää lähes kaikkialla maassa. Tyypillisesti kannattajat tällainen harrastus voi löytää kaikkialta. Lisäksi tämä liike täydentävät hyvin suurin liittyvillä aloilla: hotelli- ja ravintola, terveys ja kauneus teollisuudelle, samoin kuin matkailijoiden. Eli ottaa, sanovat heidän leirintäalue ja päätetään aloittaa sauna, saat vain lisää virtaa vieraita.

Joten, yritä luottaa mielestä asiantuntijoita, kun kysyi: "Bath kuin liike - onko se kannattavaa" - arvosteluja kokeneita yrittäjiä täällä ovat yleensä melko positiivisia. Tuomari itse: samassa rakennuksessa yhdistyvät perinteinen julkisen höyrysauna päivällä ja ylellisyyttä monimutkainen illalla, pystyt saavuttamaan vankan segmentin markkinoiden vuoksi hinta normaalin demokraattisen pesu- ja laadukasta palvelua sen jälkeen 18 tuntia. Siksi voimme turvallisesti sanoa hyvää potentiaalia asian. Muuten, ostaa kylpy franchising helpottaa suuresti tehtävän aloittelijalle.

Palvelukeskuksen laajennukseen monimutkaisten

Tietenkin houkutella ensimmäiset asiakkaat ja jatkuvasti parantaa Laitoksen maineen - ole niin helppoa. Kuitenkin käyttämällä joitakin tekniikoita joudut täydellisesti selvitä niistä. Joten, mikä tärkeintä, mitä sinun tarvitsee huolehtia kehittämisen aikana idean - alkuperäisen konseptin ja likimäärin välillä palvelusta. Esimerkiksi ulkouima-altaan sauna on selkeä etu verrattuna perinteisiin höyrysauna.

Se on myös hyvä idea järjestämään saunaosasto minispasta. Nykyään nämä palvelut ovat kysyttyjä eri ikä- ja sosiaaliryhmissä. Loistava idea - Laitteet suolahuone. Sen jälkeen, kun ilma mukaan kyseisissä tiloissa tuottaa parantava vaikutus verrattavissa vierailla vuori tai kuntoutuskeskus. Yleensä hieronta, vesiterapia tai vain Ipana ratsastaa voi merkittävästi parantaa yrityskuvaa ja lisätä kassavirtaa.

Minun täytyy sanoa muutaman sanan mahdollisuudesta myynnin päihdyttävien juomien. Baari tilat - ehkä pakotti tarve tällainen yritys. Muista, monipuolinen ja universaali toimielin on aina ollut suhteellisen hyvä menestys.

Joten, yritä ajatella läpi mahdollisimman täydellinen luettelo palvelun, kun alkaa kehittää liiketoimintasuunnitelma. Bath tänään on aivan erilainen kuin tavanomaisten toimipaikkojen vanhemmalle sukupolvelle, joka voidaan vain pestä. Nykyaikaiset järjestelmät ovat varsin viihdyttävä ja viihdettä, jonne ihmiset tulevat viettämään aikaa samanaikaisen terveyshyötyjä. Pitää erityistä vivahteita täytäntöönpanon liikeidean.

Tutkittu lisensointi dokumentaatio

Joten, jos sellaisia ​​on suunnitteilla vain julkisiin kylpy, liiketoimintasuunnitelma voi tarjota IP-löytö. Kuitenkin menossa järjestää täysimittainen virkistys- ja viihdekeskusta, optimaalinen muoto on kuitenkin JSC. Muista, täytäntöönpano väkevän alkoholin ei ole mahdollista ilman lisenssiä, ja se antaa ainoastaan ​​oikeushenkilöt. Lisäksi valinnassa NACE, olisi sisällytettävä arvopapereiden koodin 93.04, jonka avulla on mahdollista harjoittaa liiketoimintaa alalla terveyden ja kauneuden alalla. Muuten, ja sauna kuuluvat myös tähän ryhmään.

Tietenkään ei voi tehdä ilman kunnan toleranssit, FPG ja SES. Saada kaikki tarvittavat asiakirjat kerätä paljon papereita, joka vahvistaa laillisuuden järjestelyn tilojen ja sen turvallisuudesta. Lisäksi määräysvaltaa yhtiö ei anna sinulle luvan ajaa liiketoimintaa jättäen sopimukset pesun ja desinfioinnin tekstiilien, jätehuolto, terveys käsittelyhuone. Tietysti paras ratkaisu tähän ongelmaan on pätevää apua asiantuntijoita, joka maksaa noin 149 000.

Joten, mistä aloittaa kastike liiketoimintaa? Miten avata maillaan menestyksellisesti vaativia? Nämä kysymykset koskevat kaikkia ihmisiä aikoo toteuttaa samanlaisen projektin. Olkaamme tutkia yksityiskohtaisesti enemmän.

Tietenkin etsiä sopivan rakennuksen höyrysauna - tärkeä ja ratkaiseva askel. Meidän pitäisi löytää tasapaino kustannusten vuokraus, alueen instituutioiden ja mukavuutta paikkaan. Tietenkin, sinun täytyy kiinnittää huomiota pääasiassa luovuttu kylpy komplekseja. Vaikka niiden jälleenrakentaminen maksaa suunnilleen saman verran kuin kunnostusta muissa tiloissa. Plus tämä vaihtoehto vain helppous lupien korjaus- ja mielipiteitä vaatimustenmukaisuuden rakennuksen sen toiminnallinen kuorman.

Ja on tärkeää, ja sopiva sijainti monimutkainen. Sijaitsee risteyksessä teiden kanssa raskaan liikenteen, sinun ei tarvitse huolehtia vaikeuksista kynnyksellä kävijöitä. Ehkä tahansa city, voit yrittää löytää samanlaisen alueella.

Mitä tulee kokonaispinta-ala huone, count, asetukset määrätä vähintään 5 m² asiakasta kohden höyrysaunassa. Lisäämällä tuloksena koko alueen suihkut, uima-altaat, kylpyhuoneet, oleskelutilat, baareja ja erilaisia ​​spa-hoito, se on helppo tietää lopullinen luku. Pääsääntöisesti rakenne on 150-300 m² olisi paras vaihtoehto aloittaa projektin tyhjästä. Joten, voit suunnitella noin kaavoitus:

Jos aiot tarjota laajennetun valikoiman palveluja, lisätä luetteloon paikka uima-allas, turkkilainen ja Japanin kylpyammeet, toimistot Kosmetologin, vesipuisto lapsille ja baari. Kustannukset vuokraamisesta nämä tilat ovat melko korkeat ja ne ovat noin 150 000 hieroa. Ja rahaa voit poimia valmiista rakenteesta, tarvitaan vain pieniä korjauksia ja minimivarusteluetteloa.

Yksityiskohtien suunnittelu ja organisointi toimielinten

Suorittaminen korjaukset ja kunnostaminen, pitää mielessä suuren tulipalon vaaraa. Esimerkiksi kun aikoo liiketoimintahanke kylpy puu, sinun täytyy harkita huolellisesti kaikkia vaatimuksia GPN tällaisiin laitoksiin. Teidän rakenne on välttämättä oltava erillinen sisäänkäynti vierailijoille ja pakotie hätätilanteita varten. Kaikki ikkunat olisi avattava, ja ilmanvaihto - toimivat asianmukaisesti. Tätä varten, höyry huone on varustettu tulo- ja poistoilma-järjestelmä, ja alaosassa oven asettaa tuuletusritilään tai jättää aukon lattiasta noin kolme senttimetriä.

Koon mukaan huoneessa on myös tiettyjä vaatimuksia. Paljon höyryä alue on rajoitettu 24 m, ja katon korkeus on 1,9-2,4 m. Lisäksi, nämä huoneet protivozadymlyayuschey laitteet ja kastelujärjestelmä on välttämätöntä. Sitä paitsi osioita, lattia ja katto on viimeistelty palamatonta ainetta. Poikkeuksena on, ehkä, on ainoa lehtipuu. Suorittaminen peruskorjaus maksaa 1 200 000 hieroa., Ja kustannukset pienet korjaukset määrä on noin 350 000.

Omaisuusostoja ja laitteiden

Seuraavaksi sinun pitäisi miettiä, mitä laitteita tarvitset kylpy normaalikäytössä. Tässäkin luettelossa vaaditut objektit riippuu lajikkeesta suunniteltujen palveluja. Suoraan höyrysauna täytyy ostaa puu- tai sähköuunissa ja höyrygeneraattorin. Suomalainen sauna, infrapuna liittyy ostaa modulaarinen. Älä myöskään unohda pikkuasioista: erityinen ovi yksikköä, lämpömittarit, automaattinen ilmastointilaite, luudat. Tämän luettelon tulee antaa noin 900 000 ruplaa.

Hankinta SPA sali ja uima-allas maksaa ainakin toiset 2 400 000 hieroa. Kaluston hankinta ja laitteiden oleskelutilat ja baari laitteita on noin 1,3 miljoonaa s. Loppujen lopuksi on toivottavaa tarjota kävijöitä monenlaisia ​​juomia, useita erilaisia ​​välipaloja ja lämpimiä ruokia. Eli paitsi astiat ja vitriinit, jääkaapit tarvitaan, leikkuupöytien ja ammatillinen keittiökoneet. Siten laitteet kylvyn viihde ja vapaa-ajankeskus tarvitaan noin 4,6 miljoonaa ruplaa.

Tietenkin, kun suunnitellaan projektiorganisaation tyhjästä, sinun täytyy käsitellä kysymystä hankinnan henkilöstö. Jos aiot avata yritys, joka tarjoaa kylpy ja lisäpalveluja täytyy avata seuraavat avoimet työpaikat:

 • manager (2) - 19000;
 • stoker-hoitaja (2) - 17000;
 • assistentti Stoker (2) - 12000;
 • baarimikko (2) - 17000;
 • Cook (2) - 19000;
 • Keittiö työmiehet (4) - 12 000;
 • hieroja (2) - 18000;
 • Kosmetologia (2) - 18000;
 • Tekninen henkilökunta: Sähköiset työntekijä (2) - 12000;
 • suojus (4) - 18 000.

Toisin sanoen, palkkaamalla 24 ihmistä, sinun täytyy laskea kuukausipalkka kustannuksia noin 384 000. Tietenkin aluksi voit tallentaa esimerkiksi ilman palkata kosmetologi, hieroja, ja turvallisuus, ja yhteistyö näiden asiantuntijoiden pohjalta tehnyt sopimuksia.

Taloudelliset perustelut hankkeen

Joten, selvittää taloudellinen toteutettavuus idean. Liike-suunnitelma kylpy laskelmien edellyttää yksityiskohtaisen analyysin kaikki menoja ja tuloja, nähdä todellista kuvaa ja määrittää arvioitu voitto liiketoimintaa. Alussa tällaisia ​​investointeja tarvitaan:

 • välys - 149 000;
 • korjaus - 350 000;
 • laitteet - 4,6 miljoonaa;
 • suunnittelematon kulut - 201 000.

Organisointi kylpy monimutkainen maksaa 5,3 miljoonaa ruplaa. Vuotuiset kustannukset ovat seuraavat:

 • Vuokraus - 1,8 miljoonaa;
 • Palkka - 4608000;
 • Elintarvikkeiden, juomien ja kosmeettiset aineet - 950 000;
 • verot - 3000000;
 • Muut - 242 000.

Juoksevat kulut ovat huomattavia - noin 10 600 000 hieroa. Kanssa keskihinta päivän vierailulla paikkoja 400 s. ja illalla vuokra monimutkainen noin 2500 s. / tunti, vuodeksi voit saada 12,8 miljoonaa s. Voitto 2,2 miljoonaa ruplaa mahdollistaa tuoton investoinneilleen 31 kuukautta.

Saatuaan yleisiä kysymyksiä organisaation tällaisen hankkeen, miten avata kylpyamme, noviisi on paljon helpompi suunnitella tällaista toimintaa. Ehkä ainoa merkittävä haittapuoli tämä liike on osa tarpeesta perinpohjaisesti kolmen - neljän vuoden aikana. Kuitenkin vakaat ja säännölliset tulot tekemään nämä investoinnit sen nostamiseen.