Nykyaikaisen kodin projekteja

Kolmiulotteisensuunnittelu tyyliin modernin

Kolmiulotteisensuunnittelu tyyliin modernin

Projektit modernia taloa - määritelmän mukaan niille, jotka haluavat seurata aikaa. Niissä yhdistyvät uusimman suunnittelussa ja rakentamisessa: edistynyttä tekniikkaa, järkevä asettelu, käyttää laadukkaita, luotettavia, ympäristöystävällisiä ja edullisia materiaaleja. Ja tietenkin, muodostuu alussa luvulle. käsitteet kauneutta. Joten kun puhutaan hankkeista modernin taloja ja mökkejä, puhuminen ensinnäkin noin talot moderniin tyyliin.

Luettelossa Shop-projektissa olemme keränneet hyviä esimerkkejä tällaisista hankkeista - jokin niistä voi tulla luotettava perusta rakennuksen.

Esimerkkejä hankkeista talojen moderniin tyyliin

Ehkä koskaan ei arkkitehtuuri ei ollut yhtä vapaa kuin meidän aikanamme. Hankkeissa taloja ja mökkejä tarjosi meille löydät seuraavat ominaisuudet nykyaikainen tyyli.

Minimalismia. Sen tärkein ominaisuus - hylkääminen mitään, se oli liikaa. Minimalistinen muoto - kaikkein yksinkertainen, värit tylsä ​​ja nekrichaschie, yksinkertainen sisustus. Materiaalit jossa tyyli voidaan toteuttaa, - lasi, betoni, metalli ja puu. Trace vaikutuksen tyyli voi olla S3-118-1 projekteja, S3-206-5, S3-187-1, S3-252-1 ym, jossa on runsaasti tilaa, valon leikkiä, maksimifunktionaalisuus ja viitaten luonteesta, alkuperästä. Projektit modernin mökit mahdollistavat lisäsäästöjä rakentamiseen ja koristeluun.

Hi-Tech. Lähin sukulainen minimalismia. Sama ajatuksia järjestämisestä ja suunnittelusta tila voi olla monimutkainen karkeus tekstuuri, tumma väri, konstruktivismin (Brutalism - "matala style"). High hi-tech käyttää hahmottaa tulevaisuuden: vähintään luonnollisuus, kiiltäviä pintoja, puhtaat linjat ja käytännöllisyys kaikki (S3-214-1, S3-121-3, S3-188-3). Kolmanneksi Bionic suunta saarnaa luonnon tulevaisuus - hankkeita taloja ja mökkejä modernia tyyliä hengitys tuntuu jokainen niistä näyttää sekä tarkkaa mekanismia ja elävä organismi.

Fusion. Naapuruston ja harmonisen rinnakkaiselon eri tyylejä. Pääperiaatteena - varokaa mitä Englanti puhelun liikaa. Tällä ehdolla saman katon rauhanomaisesti rinnakkain ja gootti minimalismi (S3-187-2), linnan tyyliin, ja klassinen (S4-202), klassinen ja romaanista (S4-293-2).

Näön runko estetiikka ja pääsyä niille käytännössä Shop-projektiosaajien taitavasti yhdistetty turvallisuutta, mukavuutta ja todellista mukavuutta. Toisin sanoen, viimeisimmät trendit, määräämme parametrit, ei koskaan vanhene.

115230 Moskova, elektrolyytti kuljetus, 3, s. 28, 2. kerroksessa, sisäänkäynti 2, toimisto 204

Projektit modernia taloa

Projektit modernia taloa houkutella asiakkaita verkkokauppaan Proekt-ostoksia ensinnäkin sen alkuperäistä arkkitehtuuria ja epätavallinen sisäinen rakenne. Jos haluat rakentaa kaunis talo mukava, tutustu arkkitehdit. Tarjoamme erilaisia ​​malleja modernin tyylikäs kotien valita, toiveitasi suunnittelussa ja käsitteet toiminnallisuutta ja mukavuutta omassa kotona.

Pienet ja suuret kotien kanssa kaunista arkkitehtuuria ovat paitsi erittäin tyylikäs, mutta myös kehittyneitä rakennusalan teknologiaa. Valikoimistamme nykyaikaisen hankkeiden mökkejä ja taloja on varustettu täydellinen tarvittavat asiakirjat. Paketti sisältää seuraavat pääosat:

 • arkkitehtoninen komponentti muotoilu yksityiskohtainen kuvaus rakennuksen suunnitelman, koko, asettelu ja muut parametrit esikaupunki- kotelon;
 • Heijastaa rakenneosaa mökki moderni, joka on kaavamainen kuva ja yksityiskohtainen ulkoasu perusta, seinät ja muut osat ristikkorakenteen. Myös tässä asiakirjassa ilmaisee sijainnin portaikot, ovet ja vastaavat. D.;
 • sähkökomponentti, joka kuvaa yksityiskohtaisesti verkkoon kodin suunnittelu moderniin tyyliin;
 • rakentaminen komponentti, joka sisältää kaikki apuohjelmia.

Joukossa suosittuja valintoja voidaan tunnistaa kivi, betoni, tiili, puu, käytetään rakentamaan seinät. Valinta ja ulkoa viimeistely materiaalit - vaikea tehtävä, koska on olemassa monia erilaisia ​​tarjouksia markkinoilla. Hankkeessa on mukana nykyaikaisen omakotitalon kaunis ulkonäkö rakennuksen, joten sitä käytetään usein seuraavat vaihtoehdot rekisteröintiä:

 • puupaneeleja,
 • koriste kipsi,
 • päin kiveä ja tiili,
 • sivuraide ja muut.

Saat lisätietoja mallihankkeista modernin maan taloja "Project Structure" -osiossa. Tutustu luetteloon ja valokuvia sivuston ja ostaa haluttu versio mökki, jonka puhelinnumero on lähetetty yläreunassa tällä sivulla. Hintapolitiikastamme nykyaikainen hankkeita taloja ja mökkejä sinua iloisesti yllättynyt.

Jotta tehdä tilauksen verkkokaupassa Proekt-kauppa, toimi seuraavasti:

 • Valitse valmiin projektin nykyaikaisen kodin avulla hakemiston tai hakutoimintoa asetusparametreihin;
 • siirry sivulle, jossa yksityiskohtainen kuvaus ja valokuvia hankkeen modernin talon;
 • täyttää ja lähettää lomakkeen.

Kun kaikki edellä mainitut vaiheet on saatu päätökseen, asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopia joitakin yksityiskohtia ja saada vahvistuksen halukkuutta yhteistyöhön. Tämän seurauksena saat laskun suunnittelun talo moderniin tyyliin, joka voi maksaa missä tahansa haara Säästöpankin tai toiseen pankkiin. Sitten kolmen pankkipäivän kuluessa valmistella kaikki tarvittavat asiakirjat kotona ja lähettää sen kuriirilla osoitteeseen millään alueella Venäjällä.

Vanha hinta 48900 ruplaa.

ACTION 34900 ruplaa.

Vanha hinta 37900 ruplaa.

ACTION 23900 ruplaa.

Vanha hinta 42300 ruplaa.

ACTION 28300 ruplaa.

Vanha hinta 33500 ruplaa.

ACTION 19500 ruplaa.

Vanha hinta 38100 ruplaa.

ACTION 24100 ruplaa.

Vanha hinta 44500 ruplaa.

ACTION 30500 ruplaa.

Vanha hinta 36000 ruplaa.

ACTION 22000 ruplaa.

Vanha hinta 38500 ruplaa.

ACTION 24500 ruplaa.

Vanha hinta 39800 ruplaa.

ACTION 25800 ruplaa.

Vanha hinta 42800 ruplaa.

ACTION 28800 ruplaa.

Vanha hinta 46500 ruplaa.

ACTION 32500 ruplaa.

Vanha hinta 33600 ruplaa.

ACTION 19600 ruplaa.

Vanha hinta 40400 ruplaa.

ACTION 26400 ruplaa.

Vanha hinta 36000 ruplaa.

ACTION 22000 ruplaa.

Vanha hinta 43800 ruplaa.

ACTION 29800 ruplaa.

Vanha hinta 46000 ruplaa.

ACTION 32000 ruplaa.

Vanha hinta 38500 ruplaa.

ACTION 24500 ruplaa.

Vanha hinta 37700 ruplaa.

ACTION 23700 ruplaa.

Vanha hinta 58500 ruplaa.

ACTION 44500 ruplaa.

Vanha hinta 38300 ruplaa.

ACTION 24300 ruplaa.

Sivu 1 26

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Projektitoimitusta tahansa alueella Venäjällä ilmaiseksi!

Projektit moderniin tyyliin kodeissa

Moderni tyyli kodeissa alkunsa toisen maailmansodan jälkeen, yksinkertaisena ja helppokäyttöisempi puhdaslinjainen ja minimaalinen koristelua. He käyttävät yksinkertaisia ​​ikkunoita yhdistettynä metallia ja betonia. 80-luvulla, post-modernistinen taloa ovat yhdistettynä elementtejä muita tyylejä. Suunnittelu moderniin tyyliin talot ovat myös erilaisia ​​kuin kaavoihin perinteisiä taloja. Keittiö ja ruokailutila yhdistettynä olohuoneeseen. Erottamiseen vyöhykkeisiin käytetään keittiösaarekkeen tai baari. Jos olohuoneessa takka on asetettu, se tekee integroitu. viistot katot ja mielenkiintoisia ikkuna design voidaan käyttää näissä hankkeissa. Esitämme kokoelma nykypäivän omakotitaloissa. Osa hankkeista on ominaista yksinkertainen rakenne 50 ja 60. Muut yhteenlaskettu tyylejä 80- ja 90-luvulla. Monet näistä projekteista taloja voidaan nähdä monissa lähiöissä kaupungeissa ympäri Amerikkaa. Voit myös nähdä kokoelma yhden tarinan taloa hankkeita, joista löytyy Kolmiulotteisensuunnittelu moderniin tyyliin. Mutta suurin osa talon moderniin tyyliin rakennuksessa on kaksi kerrosta, tasaiset ja pent katolle. Hankkeet kaksikerroksisia asuntoja on useita etuja, kiinnitä huomiota siihen ja noutaa projektin talo 2 kerrosta.

Kaikki hankkeet talojen ulkoasuja ja yhdellä tyyppisiä perusta, hankintamenoon sisällytetään hankkeen.