Numero 1 vuodeksi lautasliinoja

Edinichka tilavuus pyyhkii kätensä

Ensimmäisenä päivänä syntymän vauva - tämä on kaikkein odotettu tapahtuma perheelleen. Siksi järjestö festivaalin hänen lapsen vanhemmat alkaa ajatella hyvissä ajoin niin merkittävä päivämäärä.

Nyt jokaisessa kaupungissa on järjestöjä, jotka toimivat organisaation lasten osapuolille. Mutta hinnat palveluistaan ​​ei kaikilla on varaa. Siksi useimmat vanhemmat haluavat tehdä omia.

Sinun kannattaa valmistella irtotavarana yedinichku, mikä on todellinen helmi ensimmäinen vuosipäivä lapsesi.

Sen tuottamiseen, tarvitset seuraavat materiaalit:

 • 1. Pahvilaatikot (laatikot sopivaksi mille tahansa laitteiden).
 • 2. PVA liimaa.
 • 3. Valkoinen liina - 1 pakkaus.
 • 4. turkoosi lautasliinat - 2 kpl.
 • 5. Nitoja.
 • 6. Paperi veitsi.
 • 7. liimanauha (tai tavallinen maali).
 • 8. merkki tai lyijykynällä.

Niin, jotta oman määränsä yedinichku pahvista ja kudosten on suoritettava seuraavat peräkkäiset toimenpiteet:

1. Ensinnäkin, sinun täytyy tehdä runkoon myyntivolyymimme numeroita. Voit tehdä tämän käyttämällä pahvilaatikoihin. Paperitavarat veitsi valmistaa kaksi kappaletta tulevaisuuden edinichki. Tällöin korkeus luvuista on 70 cm, leveys - 35 cm., Syvyys -. 12 cm, mutta voit tehdä hahmo kaikenkokoisten ..

2. skrapipatogeeni nämä kaksi tyhjä kasetti. Se on parasta käyttää maalarinteipillä. Mutta jos se ei sovi ja normaali.

3. Täytämme tyhjien pahvi. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää pienemmän tiheyden kartonki.

4. runko meidän lukumääriä on liittää tavallista valkoista paperia. Jos näin ei tehdä, ruma kehys näkyy valmiissa Ones. Jos sinulla on halu ja kyky, voit tehdä kehysnumeroilla erivärisiä, kuten vihreä tai sininen. Lopputuotteen Tätä taustaa näyttää melko mielenkiintoinen.

5. Olkaamme koristamaan myyntivolyymimme numeroita. Voit tehdä tämän, tee ruusut valkoista ja turkoosia. Tässä tapauksessa meidän täytyy tehdä 170 100 turkoosi ja valkoisia ruusuja. Aloitetaan valkoisia kukkia. Toteutettava valkoinen liina ja taita se puoli.

6. Sitten taas taita se puoli. Tuloksena neliö nitoa, kuten on esitetty alla olevassa kuvassa.

7. saksilla leikattu ympyrän meidän neliö.

8. sormilla varovasti pysäyttämään jokaisen lepestochek meidän ruusuja. Turkoosi ruusuja lautasliinat tehdään samalla periaatteella.

9. Lopuksi kääntyä mielenkiintoisin vaihe valmistustoimintomme edinichki - kokoonpano. Ensinnäkin on kehä kehyksen liittää turkoosi ruusuja. Jäljellä oleva tila on täynnä valkoisia kukkia. Myyntivolyymimme edinichka lautasliinoja valmiina.

10. On huomattava, että tällä tavalla voit tehdä minkäänlaisia ​​numeron tai kirjaimen. Lisäksi, tämä luku voi olla minkä tahansa kokoinen ja mikä tahansa väri. Tärkeintä - mielikuvitus ja halu.

Miten saada numero 1 vuodeksi alkaen lautasliinat?

Miten saada numero 1 vuodeksi lautasliinoja (yksityiskohtainen mestarikurssi valokuvien ja videon)?

Vauva on 1-vuotias ja jo ensimmäinen syntymäpäivä olisi ikimuistoinen. Pue tilaa loma ja kuvauksiin. Suuri ratkaisu on valmistaa älykkäitä edinichki lautasliinoja.

Jos yrität, voit tehdä yedinichku of pyyhkii kätensä. Voit tehdä tämän sinun tulee pahvi, liimaa, muutaman pakkauksissa lautasliinoja erivärisiä maalarinteippiä.

Pahviaihiota tekemällä edinichki. Sen koko voi olla erilainen, riippuen siitä, mikä vaikutus haluat saavuttaa.

Voitte varmasti tehdä useita tasainen ja kiinnitetty seinään, se keksiä kuvauksiin.

Mutta paljon näyttäviä näyttää volyymin. Mutta sinun täytyy antaa meille edinichki tilavuus, kiinni sen liiman maalarinteipillä. Tämän seurauksena sinun pitäisi saada jotain tällaista suunnittelua.

Nyt zaymomsya valmistus lautasliinoja värejä. Taittaa terveyssiteen useita kertoja ja nitoa keskellä nitoja. Seuraavaksi leikattu taitettu lautasliinat ympyrän. Jokainen kerros kukka meidän lautasliinoja, tarvitsee hieman leikata reunan ympäri, enintään 3 millimetriä. Nyt, kunkin kerroksen kudoksen on nostettava hieman lisättävää, jolloin alin kerros tasainen liimaukseen.

Seuraavaksi sinun täytyy maalata kerroksia niin, että ne muodostavat kukan. Nyt vain täytyy pitää kiinni kukkia meidän edinichki runko, ympärillä kehä, lukuun ottamatta pohja kurssin. Tässä ovat numeroita ja valmiina. Edinichka muuttuu vaalean, laaja ja erittäin kaunis.

Miten saada numero 1 vuodeksi lautasliinoja - askel askeleelta opas

 • pahvi (mieluiten suuri laatikko ulos kodinkoneet);
 • tavallinen teipillä;
 • paperipyyhkeet haluttu väri;
 • nitoja;
 • liimaa.
 1. Aloita piirtää ääriviivat yksikön pahville ja leikkaa irti. Toisessa pahvia ja vetää ulos kuva myös leikata.

Ensin on luotava vahva rungon numero 1 pahvista. Voit tehdä useita tilavuuden tai litteä.

Joka tapauksessa luku suorituskyky näyttäisi juhlallinen.

Sitten alkaen lautasliinat eivät juurikaan kukkia, jotka myöhemmin liimata ytimien pahvi.

Jotta kukka on käännettävä lautasliina useita kertoja muodostavat neliön. Edelleen, keskellä nitoja kiinnittämiseksi siteen. Leikkaa ympyrä siten, että yhdiste oli keskellä kannattimen. Jaa terälehtiä ja liimaa kartonkipakkausaihio lukuja.

Voit myös kokeilla vähän värikkäitä lautasliinoja luku kääntyi värikkäämpi.

Numero 1 lautasliinoja on yksinkertainen, mutta pitkään. Voit tehdä tasainen perusyksikkö tehty pahvista ja peitetty kukkia lautasliinat, mutta voit tehdä suurimman ja liittää yli puolelta.

Ensimmäisenä päivänä lapsen syntymästä, mieheni teki valokuva ampua kolmiulotteisen hahmo ja koristeet suklaapatukan.

Säätiö aaltopahvia. Lisättyä vakautta perustaa useita kerroksia pahvi, Jäykistysruoteiden plus Sylinterimäinen sisällä kuvion ei prominaetsya, kun sitä painetaan. Saat kätevästi kuljettaa takaisin leikata pieni reikä.

Kaikki pahvi osat ovat sitoutuneet sulaa. Sitten rapattu suoristettu lautasliinoja pahvi loisti ei välillä kukinnot. Kukat lautasliinat yksinkertaisella tavalla, kuten tämä video:

Making numerot 1 jaetaan kahteen vaiheeseen.

Vaihe yksi, vaikeimmista: suuresta pahvia leikata ja liima massa kuviossa 1. Sitä voidaan soveltaa käytön jälkeen kaavain. Kunhan et unohda lisätä 2-3 cm (riippuen koosta luvut) on mutkia.

Vaihe kaksi. Tarvitsemme lautasliinoja erivärisiä parempi kontrasti:

Leikkaa siteen "yubochkoy9quot; (Katso kuva):

Nyt liitä meidän hahmo leikataan pyyhkii puolelta. Sen pitäisi näyttää tältä:

Pojalle puku, valkoinen ja sininen, valkoinen ja vihreä väri, tytöt näyttävät kaunis valkoinen ja vaaleanpunainen, valkoinen ja keltainen ja muiden vaaleiden yhdistelmä.

Volyymin numero lisäksi levy voidaan valmistaa vaahtoa. Kestävä vaahto, se on helpompi leikata, ei ole tarpeen pitkään liimata osia ei rutistaa.

2 tarvitsee vaahtolevyn paksuus 5 cm. Ensimmäinen veto paperille sileä kaunis kuvio 1. Se on sinun kaavain. Sitten siirtää kuvan kunkin arkkia vaahtoa. Leikata veitsellä numerot ja liimaa ne yhdessä valkoinen liima. Tyhjälle kiinni paljon paperia kukkia, jolla ei ollut aukkoja.

Kukat tarvitsevat paljon, joten kannattaa valita tämä menetelmä niiden toimeenpano, jotka tuhlannut aikaa. Suosituin värit tähän muodossa lautasliinat neilikoita, ruusuja ja pionit.

 1. Ajattele mitä kokoa tarvitset kukkia. = Halkaisija kukka neliö, joka on leikattava pois lautasliinoja. Tarvitsemme osuuksiaan 15-20 klo kukka.
 2. Taita neliöt pino ja lyö nitoja kahdesti poikittain keskellä ruutua.
 3. Leikkaa täydellinen ympyrä viillon reunassa hapsut.
 4. Poimia kunkin kerroksen kudoksen puoliväliin saakka, sitten toinen kerros, ja niin edelleen. Viimeinen ympyrä on pohjassa kukka.

 1. Ota lautasliina ja kynä. Ruuvi kynä reuna pyyhkäisemällä 2-3 kierrosta.
 2. Sormilla liukumaan päät lautasliina keskustaan ​​kynän. onnistua "garmoshka9quot;.
 3. Irrota kynä. Ensimmäinen työkappale terälehti-sivuun.
 4. Ottaa toisen 6-8, kuten terälehtiä.
 5. Alkaa kerätä nousivat varhain tekemään ydin, lisää sitten terälehti terälehdeltä.
 6. Kiinnitä pohja terälehdet nauha, leikkaa ylimääräistä kudosta. Rose valmis. Tehdä paljon ruusuja. Nämä kukat helposti liimattu pohjaan määrä vaahtoa.

 1. Taita kangas neljä kertaa, käännä neliö. Leikata pois aallot kahden vierekkäisen neliön.
 2. Levittää siteen. Taita kuin haitari ja turvallinen keskellä langan.
 3. Vuorotellen nostaa keskustaa kunkin kerroksen lautasliinat ja oikealla ja vasemmalla puolella. Se on kaunis kukka.

Ensimmäinen elämässä syntymäpäivä - erittäin tärkeä tapahtuma etenkin äidit ja isät.

Ja haluan kaunis kakku lapsi, ja pöytä sisustaa huoneen, ja jopa itse syntymäpäivä mekko hienosti, muistaa kaiken, ja kaikki laukaukset osoittautui onnistunut.

Yksi suosituimmista elementit sisustus ensimmäisenä päivänä syntymästä on tilavuudeltaan edinichka.

Se voidaan helposti tehdä kotona improvisoitua.

Irtotavarana edinichka vuodeksi osoittautui kaunis, tarvitsemme kaikki pahvilaatikoihin, väri pyyhkeet, huonekalut nitoja, sakset, teippiä.

Tee ensin pahvi runko edinichki.

Voit tehdä tämän, meidän täytyy vetää ja leikkaa 2 edinichki, kytke ne pahvi- nauhaan, joka antaa paksuus, pitää kaiken yhdessä ilmastointiteippiä.

Koristeelliseen edinichki tarve tuottaa suuren määrän lautasliinoja tupsuja.

Helpota valokuvaa kaaviossa.

Edelleen tupsuja kiinnitetty kautta nitoja suunnitella huonekaluja edinichki.

Kaikki edinichka vuodeksi, valoisa ja kaunis, valmiina!

Muuta luku 1 lautasliinat juhlissa tytär tai poika, sinun on ensin leikata runko pahvista. Kehotan teitä käyttää useita värejä lautasliinat - niin saada kauniita.

Kun paloitella kehys siteen repiä pieniksi paloiksi, merkitse laatikko, jossa liimaa ja käyttämällä PVA: ta (tai jopa parempi - nestemäisellä gun) kudoksen liimaa pahvi. Näin ollen on mahdollista luoda sellainen krasotischu tässä:

Voit tehdä vuosipäivänä vauva voi olla paljon mielenkiintoisia asioita. Esimerkiksi voit tehdä erittäin mukava, suuret ja elegantisti koristeltu hahmo vain käyttämällä tavanomaisia ​​lautasliinoja erivärisiä koristeena.

Ensin tehdä mallin pahvista näin:

Jatka sitten tuotannon kukkia yleisimmistä pyyhkii:

Ja nyt, liimalla, kiinnitä kukkia numero näin:

On parasta valita aurinkoinen keltainen väri, ja se sopii tytöille ja pojille.

Ensimmäinen asia, joka meidän leikattu pahvista luurangon 60h35, sitten tarvetta tehdä joitakin paloja lautasliinoja 200 värejä kuten alla, ja liittää ne nesteliimapinta aseella.

Miten yedinichku vuodeksi omin käsin? Edinichka lautasliinoja, palloja tehty paperista

Ensimmäisenä päivänä vauvan syntymän haluat kokki jotain erityistä, tähän päivään muistaa ikuisesti. Kirkas yksityiskohta juhlava sisustus on luku muodossa kuvion 1, joka on valmistettu lautasliinat, helmiä tai muita materiaaleja. Edinichki syötävä voidaan syöttää loma pöytä.

Miten yedinichku vuodeksi omin käsin mistä lautasliinat

Suosituin luvut numeroiden muodossa ovat aallotettu, pehmopaperin tai tavallinen värillinen lautasliinoja. Ennen kuin teet eniten yedinichku, sinun täytyy valmistautua tarvittavat materiaalit:

 • pahvista tai Styrofoam;
 • merkki;
 • senttimetri;
 • sakset;
 • tai kukkakauppiaille ohut galvanoitu lanka;
 • paperipyyhkeet;
 • liimanauhaa;
 • nitoja;
 • liimapistooli.

Luoda tuote soveltuu iso pahvilaatikko: mistä se tilavuusmittoina. Polystyreeni levy voidaan leikata tasainen kuvio ja koristella se samalla tekniikalla.

Leikkaa tyhjä pahvi:

 1. Huomaa korkeus lukujen - 90 cm. Leveys alaosan tulisi olla noin 30 cm, telineet - 8 cm.
 2. Leveys keskellä luku on 15 cm, ylempi osa - 12 cm, ja korkeus "hvostika9raquo; - 25 cm.
 3. Leikkaa kaksi kappaletta näitä parametreja.
 4. Enemmän tarvitsevat pitkän pahvi- nauhaan noin 15 cm leveä, tiivistämään työkappaleen ja saada kolmiulotteinen kuva.
 5. Kerää tuote käyttämällä maalarinteippiä ja liimapistoolilla.

Nyt on aika valmistautua sisustus edinichki lautasliinoja. Jos käytät kudoksen tai kreppipaperi, 2-3 Roll. Lautasliinat tarvitaan useita pakkauksia, riippuen siitä, miten teet laajoja kukkia.

 1. Ota siteen ja taittaa useita kertoja. Mitä enemmän Kerrosten muhkeat tulee alkuunsa.
 2. Leikkaa ympyrän halkaisija 2,5-3 cm. Mitat värejä voidaan lisätä, mutta olisi noudatettava leveys luvut työkappaleen voidaan sijoittaa riviin, mutta tämä on valinnainen.
 3. Kiinnitä pyörät lautasliinoja keskellä nitoja. Jos käytät pahvi sijaan polystyreeniä, silmut keskus korjata nitoja, ja ohut kukka lanka. Sen reunat rullattu takapuolelle ja palvella kiinnittämiseksi kukka numeron.
 4. Valinnaisesti, jokainen kerros sadon, lyhentää sitä 2-3 mm, jotta saadaan puhdas kukka.
 5. Alkaa vetää reunat kunkin kerroksen liinoja keskustaan, yksi toisensa jälkeen, liikkuu ympyrän. Minun pitäisi saada pörröinen alkuunsa. Tehdä tarvittavat värien määrä, keskittyen koosta pakkausaihion.

Se pysyi liimattu pohjaan silmut. Voit käyttää eri värejä lautasliinat ja yhdistää ne luoda erilaisia ​​kuvioita. Nyt osaat tehdä yedinichku vuodeksi omin käsin väreillä lautasliinat. Mutta on olemassa joitakin suunnittelu vaihtoehtoja, käsitöitä.

Monet vanhemmat ihmettelevät, miten tehdä yedinichku poika. Maskuliininen sävyt pidetään edustajat sinisen spektrin. Mutta joskus se on parempi keskittyä joihinkin tiettyihin aiheisiin, kuten merien. Jos värit näyttävät sinulle liian sopimatonta suunnittelu hahmo lautasliinat edinichki yksi kerros paperia voidaan käyttää, romahti putkeen. Tällaiset aihiot liimataan alustalle lähelle toisiaan samaa tekniikkaa kuin kukkia. Kun käytetään aaltopahvi se leikataan yhtä nauhat ja sitten toinen puoli on venytetty muoto ja tilavuus, ja rullattu putkeen. Reunat liuskojen voi olla epätasainen, käyttämällä kihara sakset.

Muut menetelmät rekisteröinnin edinichki

Lautasliinat - nopein ja taloudellisin tapa koristella juhlava sisustus kuin edinichki. Mutta on muitakin vaihtoehtoja, miten tehdä yedinichku vuodeksi omin käsin, käyttäen materiaaleja käsillä. Kaikki riippuu mielikuvitus. Voit myös käyttää tavanomaisia ​​väripaperi, jos leikattu se sama piireissä ja liimataan päällekkäin, perusteella asteikot, on mahdollista saada epätavallinen koriste lomalla tai aihe kuvauksiin. Vaihtoehtoisesti kierre paperi nauhojen kierre ja koristella niitä esimuotin päällystetty valkoisella maalilla.

Edinichki koristelu tekniikka scrapbooking

Kuten yksi tapa koristella tyhjä voi tarjota koriste värejä käytetään scrapbooking. Osta koristelu myymälässä on liian kallista, siksi on parempi tehdä se itse käyttämällä tavanomaista kosteuspyyhkeitä. Juuri ennen niiden käyttäminen on liian kuivaa.

Töihin tarvitaan:

 • Kaavain pahvi muodossa kukka viisi terälehdet;
 • sakset;
 • kuivattiin kosteuspyyhkeitä;
 • liima ase;
 • kynttilä;
 • keinotekoinen heteet;
 • maali.

Ensin kaavain leikattu muutaman aihioita terälehtiä. Käyttämällä stensiilit erikokoisia, voit tehdä kukkia, hyvin samanlainen kuin luonnollinen niistä. Ei tarvitse yrittää tehdä reunat täysin sileä - niin silmut näyttää luonnolliselta. Sitten laimennetaan maali pieni kapasiteetti, ja saavuttaa haluttu väri, kasta se tyhjät yksi kerrallaan, ja paina niitä kuivua kokonaan. Nopeuttaa kuivaus, käytä hiustenkuivaaja. Ennen asennusta reunalla Opal terälehdet yli kynttilän, taivuttaa niitä keskustaan. Käytä keskellä liekin, jottei polttaa reunaan ja eivät pilaa kukkia.

Kokoaminen värit ja tuotteen suunnittelusta

Kun kaikki terälehdet käsitellään, leikataan keskiosassa kunkin esimuotin aukon ja esimuotin kerättiin 2-3 yhteen, asettaa keskellä heteitä ja suoristaa ne erilleen. Toteutettava oikea määrä väriä. Vaihtoehtoisesti sinetöidä ne kokonaan pahvialusta. Jos pohjustettu työkappaleen ja peitä se valkoinen maali, voit tehdä koostumus kukkia scrapbooking keskustassa ja loput kysymys samaa tekniikkaa, mutta muita kohteita. Käyttämällä paperia kirkkaan tulostaa, epätavallinen puuvillakangasta, puu ja metalli elementtejä, nauhat ja helmet.

Toinen suosittu muoto koristelua loma - koristelu ilmapalloja. Monet virastot tarjoavat palvelujaan tuotantolukujen tästä mitään materiaalia. Mutta miten yedinichku pallot kädet? Se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää.

Valmista seuraavat materiaalit:

 • pumppu pallot;
 • sakset;
 • Noin 100 pientä ilmapalloja halutun väriseksi;
 • siima.

Peruselementti kokoonpanoon lukujen nimeltään "chetvorka9raquo; - sarja 4 palloa samaa kokoa. Saada sama pallot, voit käyttää kalibraattori. Paisuttaa tarvittava määrä palloja ja liitä ne "chetvorki9raquo; käyttämällä siimaa, se myös niputtaa osat yhteen. Pisin rakenteen osa kestää noin kymmenen "chetvorok9raquo,, pohja koostuu yhdeksästä ja" nosik9raquo; - kolme.

Syötävä edinichka lomalla

Ensimmäisenä päivänä syntymän vauva voi tehdä ja erilaisia ​​herkkuja muodossa niistä. On olemassa useita vaihtoehtoja, miten tehdä kakku "Edinichku9raquo;. Pohjalta on aina - tavanomainen suorakulmainen kakut, josta leikataan haluttuun muotoon. Sisälle ja päälle niiden takki kerma. Useimmiten käytetään koristeluun mastiksi makeisia. Koska se on tehty eri muotoisia, joita käytetään koristeita. Toinen tapa tehdä yedinichku vuodeksi omin käsin - leipoa keksejä ja koristella niitä. Antaa niille haluttuun muotoon voi olla erityinen laite muodossa lukuja tai tavallinen veitsellä. Voit myös koristella hoitoon eri eläimiä kitillä.