No kädet ilman varusteita

Yleismies: Kaivonporaus kädet

Tahansa talo ja mökki on oltava vettä. Wells meni pois muodista, ja poraus kaivojen veden käsillään melko työlästä. Ilman vettä ei voi kasvaa puita ja kukkia eivät kukkivat ilman sitä. Ei kasvit eivät anna hedelmää, jos niillä ei vettä riittävästi. Mutta hyvin kädet ilman varusteita sen kikka saattaa hyvinkin olla porattu millä tahansa työmaalla.

Porakaivojen käsityökaluilla

Tahansa vuokranantaja voi porata hyvin kädet veden alla. Se ei tarvitse olla poraustekniikkaa. On olemassa useita tapoja työskennellä ilman sitä:

 • tavanomainen järjestely hyvin;
 • hyvin porattu hiekalla;
 • porakaivosta.

Hyvä hyvin vettä voi tulla varasto enintään 2 m³. Hyvin kanssa putken halkaisija 100 mm, ja joiden syvyys on 20-30 m, suodatin on mesh alareunassa sarakkeeseen. Syvyys tällaisten rakenteiden ja voi olla jopa 50 metriä. Käyttöikä jopa 15 vuotta. Porausreiän poimii vettä huokoisen kalkkikivimuodostelmissa makaa syvyydessä 200 m. Aika sen toiminta on 50 vuosi. Useammin käyttävät rakentamisessa, enää voi olla ajan sen voimassaoloajan.

Poraamiseen käsillään niitä tarvitaan:

 • lapio;
 • booraksi;
 • poraus;
 • sauva pidentää Boers;
 • vinssi tahansa;
 • päällyksen haluttuun läpimittaan.

Porat tarvitsevat suorakylvöön. He tulevat eri tyyppejä. Kierre käytetään savimaa. Vakaalla pohjalla poran-bittiä käytetään. Hiekalla - pora-lusikalla. Torni on tarpeen nostaa pora, sekä baareja ja kääntää laskeutuminen puhdistuksen jälkeen ja rakentaa uutta baareja. Jos hyvin ei ole syvä, voit tehdä ilman torni. Sauvoja voidaan käyttää improvisoitu. Tee niistä putkista, joissa säädetään kiinnitys toisiinsa käyttäen kierteet tai ankkureita.

Alentaa poratanko on kiinnitetty. Hänen kärjessä voi olla myös kotitekoisia. Ne toteutettiin 3 mm paksua terästä. Terävöittämään tarve, niin että ne ovat pora pyörii myötäpäivään syöksyi maahan. kierteen nousun tulisi olla sama koko alkureikä. Alapohjan työkalu on 45-85 mm, leikkuuterä - 258-290 mm.

Sami poraus tekniikka yksinkertaista. Jos torni on käytetty, se on asetettu valittuun kohteeseen. Sen korkeus on hieman suurempi kuin pituus poratangon. Porata yksinkertainen lapio kaivettiin syvennys. Alkuperäinen kierrosta poran voidaan tehdä yksin, ja sitten täytyy useampi avustava voimaa. Tunkeutumisen jälkeen on kone tiettyyn syvyyteen se vedetään ulospäin. Tämä tulisi tehdä noin joka 50 cm. Jos pora on vaikeaa, on suositeltavaa kostuttaa maahan vedellä. Kun kahva saavutti maanpinnan, ottaa koko sarake ja lisätä seuraavat baarissa. Kun tämä menettely jatkuu.

Hyvin veden kanssa kädet porattu päästä pohjaveteen, joka on tunnettu siitä, että märkä maa. Sitten kiinteä kerros on saavutettu. Poraus on valmis, samoin mökillä on melkein valmis. Se on jättänyt kotelo. Käsipumppu pumpataan pois likainen vesi, joka on yleensä 2-3 kauhat. Jos puhdas vesi ei näytä olevan porata 1-2 m maaperän. Tämä ei ole ainoa tapa.

On mahdollista porata reikä veden alla käyttämällä hydropump ja suuri teho porat. Poraa kädet 2 hengelle spinning Auger, hydraulinen pumppu ärtyy maaperään. On iskuja kaapeli tekniikkaa. Voit käyttää sitä, torni on ehdottoman välttämätöntä. Rock murskata lasi erikoisteräksestä, joka putoaa tornista. Korkeus on suurempi, sen parempi. Torni on tehty putkia tai lokit. On oltava sen kaulus tai nosturia nosta kuppia. Lasi voidaan valmistaa teräsputki, sen varustamisessa leikkaamiseen tarkoitetun laitteen maaperään. Noin kaksi jalkaa on reikä jauhetut lasi.

Yläosaan kiinnitetään kestävä kaapeli. Se lasi nousee kaivosta. Puhdista se maasta on tarpeen aina 50 cm upotus. Kotelo voi olla asbestisementtiä, teräksestä tai muovista. Se on suunniteltu suojaamaan hyvin pois irtoaminen maaperän ja likaantumiselta vettä ylemmistä kerroksista maan.

Miten porata reikä käsillään, olemme saaneet selville. Voit tehdä tämän itse, mutta voit myös tilata työn erityinen organisaatio. Kaivojen kädet tulisi olla seuraavanlainen. Alareunassa poratun reiän kastetaan veteen putki suodattimen, joka on valmistettu käyttäen hieno ruudukko. Päälle koko rakenne on suljettua tiivis pääosaan. Putki on sijoitettu pumppu veden pumppaamiseksi. Pumppuja voidaan käyttää erilaisia. Tärkein edellytys - niiden halkaisijan tulisi olla pienempi kuin putken läpimitta. Vedenkeräyspaikka louhinta on suositeltavaa valita pois sakokaivot, Likakaivojen ja roskat kasoihin.

Kun työ liittyy poraus on valmis, edetään suoraan järjestelyn hyvin itse. Järjestely kaivoa kotona alkaa alentaa putket suodatin ja laskeutusaltaat. Suodatin on merkittävä osa koko pylvään. Sitä voi ostaa kaupasta tai tehty käsin. Tätä tarkoitusta varten valmistetun putken nadpily tai halkaisijaltaan pienen aukon (5-6 mm). Ne on tehty jopa 2 m. Nadpily hiomakone voidaan suorittaa levyn paksuus on enintään 0,8 mm. Niiden kautta vesi virtaa vapaasti ja hiekka ja muut epäpuhtaudet jäävät. Asento lovia tai aukkoja haavan langan tai liinalla. Tämä estää suodattimen liettymisessä.

Käyttöikä tällaisia ​​laitteita on noin 15 vuotta. Ne vaativat säännöllistä huuhtelu puhtaalla vedellä.

Pumput on sukellussyvyyttä jopa 9 metrin etsivät kaikkein yksinkertainen. Syvemmällä käytetään uppopumpuissa tipov.Takzhe tarvitaan pääntila päätelmien talon, sivuston, kylpyyn ja muihin paikkoihin.

Hyvin mökillä tai maan päällä - tämä on unelma omistajilleen.

Jos vedenpinta-ala on suurempi kuin 5 m, pora hyvin ja asentaa laitteet on hyvin yksinkertainen.

Työstä voit tehdä yhden puutarha kaira ja jatkotangot. Miten varustaa hyvin? Tämä edellyttää pumput, suodattimet ja sisäkorkeus. Kaikki tämä voidaan tehdä käsin. Laitteet hyvin kannattavaa kokonaan noin vuoden kuluttua sen toiminnan.

Kaivovesi omin käsin: käsi-poraus tekniikkaa

Normaalia elämää ylläpitävä kotona tai mökillä on jatkuvasti vettä. Useimmiten lähteet ovat hyvin tai porakaivosta. Edullisesti - hyvin. Ensinnäkin siksi, että se on saavutettu, pääsääntöisesti melko syvälle makaa pohjavedessä puhtaampaa vettä. Toiseksi, ne kestävät pidempään. Kolmanneksi virtausnopeus (taulukkopalkkojen täydennystä) ne ovat paljon korkeammat. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on mahdollista porata kaivoja veden käsillään. On olemassa useita tekniikoita, sinun tarvitsee vain valita.

Vesi talon lähellä - se on aina hyvä

Menetelmät itseporautuvien kaivoa

Kaivoja porataan tai tukkia - eri teknologiat edellyttävät eri tavalla. Poraus kaivot omin käsin ei ole mahdollista kaikkia menetelmiä, mutta jotkut käyttävät todellisia.

Tällä hyvin tekee tekniikkaa käyttämällä erityistä pora - kaira. Se on teräsputki, jossa on kierre hitsin teriä. Pyörimisen aikana ammuksen upotetaan maahan. Kerran hän astuu kaiken sen syvyys, se poistetaan, maaperä jäljellä siipien pour. Ruuvi jälleen lasketaan alas hyvin ylhäältä putken kasvaa edelleen kaivaminen. Niin, uudestaan ​​ja uudestaan ​​vetämällä ammuksen ja ravistamalla maahan porattu reikä. Putkien päät voidaan pujottaa tai yhdistetty tappien avulla.

Se näyttää ruuvi

Haittana tässä menetelmässä - se ei sovellu kaikille maalajeille. Normaalisti porattu Pehmeähköjen kiven kovuuden. Jos löytyy kivistä tai kivikkoiset kerros, työ on tehoton - ruuvin tässä voimaton. Löysä maaperä havaitaan roskat, joka on myös ongelmallista.

Tämän teknologian toimii melko voimakas setup, mutta on jopa manuaalinen Auger porat. He työskentelevät kovasti, mutta mahdollista. Tähän on yksinkertainen laite, joka tekee kierrekairauksella kaivoja omin käsin on helpompaa - se on jalustapidike ja vahvisti yläreunassa laitteen. Kaapelilla vinssin ja estää helpompi päästä pora, ja tämä pitäisi tehdä usein.

Käsi kaira öljynporauslautan

Helpompaa moottoroituja porauslaitteet, ei välttämättä ostettu. On mielenkiintoista kotitekoisia. Joka tapauksessa, tämä kehys on liikkuvasti kiinnitetty moottoriin, joka käyttää kierukan. Eräs esimerkki tällaisen laitoksen seuraavassa videon. Kaira ei käytetä kaivoa, mutta ydin itse kasvin ja toimintaperiaate pysyy samana.

Pienet ulkomitat ruuvin ja sauva, joka rakentaa pituus (1,5 m), joka menetelmä poraus kaivoa vesi voidaan käyttää talon, puutarha, kylpyjä. Tärkeintä, että maaperä oli sopiva.

Gidrobudrenie (käyttämällä pumppua tai pumpun)

Kuten nimi kertoo, tämä menetelmä käyttää reilusti poraus vettä. On itsenäinen sovellus enimmäkseen vettä pumpataan putkeen. Se poistuu reikien läpi alaosassa poran, se virtaa painovoiman avulla raon ulomman putken seinämän ja porausreiän seinään.

Organisaatiokaavio gidrobureniya

Lisäksi poran putken ja kierteillä tämän Menetelmä vaatii edelleen pumpun. Ennen töiden aloittamista lähellä tulevaisuudessa hyvin kaivaa kaksi kuoppaan. Ensin kerääntyy suuri määrä maaperään, veteen tulee toinen, josta puuttuu valtaosa epäpuhtauksista. Vettä prosessi olisi hieman - se on jatkuvasti kiertävä. Ensimmäisen saostuksen kuoppaan poistetaan ajoittain yleensä lapio. Tarvittaessa jos vesi tuli liian likainen, se voidaan korvata. Se pumpataan samaan pumppuun, mutta ei palvella hyvin ja on valutettu pois asemalle. Bay uusi erä vettä voi jatkua poraus.

Sen jälkeen, kun hyvin on saavuttanut halutun syvyyden, se on laitettu koteloon suodattimella lopussa. Äskettäin, yleisimmin käytetty HDPE tai PVC-putki. IPA on helpompi työskennellä - se on hyvin taivutettu. Suodatin - reikä nasverlennye lopussa kotelon. Pituus suodatin - noin yksi metri. Sitten lanka voidaan kelata päälle ruostumatonta terästä, ja yläosassa hienojakoista saman ruostumatonta terästä.

Yksi helposti toteutettava menettelyjä hyvää tehdä omasta - iskua köysi. Mutta hän on myös hitain, ilman koneellistaminen vaatii huomattavaa fyysistä työtä. Toisaalta, se voidaan pitää simulaattori. Ja erittäin tehokas - lähes kaikki kehon lihaksia.

Shokki-kaapeli poraus kaivot omin käsin - universaali menetelmä, jota voidaan käyttää minkä tahansa maaperässä. Muuttaminen vain kuori, ja tekniikka ja asennus on sama:

 • Savimaassa ja muut nesypuchih käyttö paksuseinäiset osa metalliputken, joka on valmistettu lopussa kärjessä, viisto sisäänpäin. Sitä kutsutaan myös pora-lasia erottuva muoto. Sen helppo tehdä omin käsin. Tärkeintä - löytää putkeen paksu seinä (paksumpi, sitä parempi). Se on edelleen teroittaa pohjaan kärjessä, tehdä rakoja sivuilla (helppo poistaa maaperän), ja päälle merkin "korvat" kiinnittämiseksi sulkurenkaan ja köysi.

Kuori kaapeli-poraus

Bailer venttiilistä rakeisen maaperän

Bourg-lusikka viskoosi maaperän

Asentamalla kaapeli työkalu poraus voidaan suorittaa eri tavoin. Yleisin tyyppi - Ding jonka keskellä on turvattu yksikkö. Mutta laite voidaan asentaa ja L-muotoiseksi, ja helpottaa työtä, voit käyttää sähkömoottori vaihde.

Teknologia kaapeli-poraus on hyvin yksinkertainen: nostaa ammuksen, luovutettu vapaaseen pudotukseen. Tämä toistetaan useita kertoja. Jokaisen puhallusaukkoon saa hieman syvemmälle. Kun suoritetaan osan 50 cm, kuori poistetaan, vapautettiin maaperästä. Ja kaikki toistuu.

Porata meni nopeammin, tarvitset raskaan kuori. Jos putken seinään paksu, paino, ja niin voi olla merkittävä. Mahdollisesti raskaampia - alkua yläosaan johtavan putken. Myös, nopeuttaa kulkua alareuna voidaan teroittaa, mutta tämä tulisi tehdä niin, että viiste on suunnattu sisäänpäin. Toinen kohta: kiinnittää huomiota aukkoihin pora. Ne helpottavat poistamista kallioon. Tämä on erityisen tärkeää kulun aikana tiheä, viskoosi savikerrosten.

Kaapeli kaapelin-öljynporauslautan tarvitse halkaisija 10-12 mm. Jos työ käsin tarvitaan käsineitä. Kulun kanssa ylempiin kerroksiin helppokäyttöinen käsiporan ja helpottaa kulkua ylempiin kerroksiin kuiva kausi, se on mahdollista täyttää porausreiän vettä.

Kaikki itse Porakaivon veden teknologioita on kuvattu edellä on yhteistä. Jälkeen hyvin on tullut pohjavesialueella (vesi kallioon ilmestyy suuria määriä), jonkin aikaa jatkaa porata, sukeltaa syvälle veteen harjoittaja 1-2 metriä. Koko poraus kokoonpano purettiin, ja asetetaan kairausreikään koteloon.

Koteloon on välttämätöntä ymmärtää. Halkaisija valita sen mukaan, mitä kokoa olet porattu hyvin ja pumpun tyyppi aiot käyttää. On tarpeen harkita huolellisesti materiaalin valinta. Jonkin aikaa kotelon käytetään asbestia putki. Mutta ne ovat erittäin haitallisia - vahvin karsinogeeni. Älä käytä galvanoitu putket ja - sinkki kehosta ei näytä kerääntyä. Myrkytys se on erittäin huonoja seurauksia.

Se on edelleen monenlaisia ​​- putket teräksen ja ruostumattoman teräksen, ja muovi - HDPE ja PVC. Ruostumaton teräs - lähes täydellinen, paitsi hinta ja monimutkaisuus hitsauksen. Että sauma ei tarvitse ruostunut hitsaus argonatmosfäärissä, ja se ei ole helppoa. Vaikka jossain määrin, voi auttaa elektrodeja hitsaukseen ruostumatonta terästä.

Viime vuosina yhä suositummaksi muoviputki. PVC ja HDPE - halpa ja iloinen, mutta niiden asentaminen hyvin on oltava täysin tasainen. Toinen kohta - muovi ei ole kovin hyvin siedetty kuorman. Koska niitä voidaan käyttää matalassa vedessä - metriä 15. Joka tapauksessa, laittaa hyvin putket ei ole tarpeen, on parempi löytää vettä, vaikka ne ovat kalliimpia: seinään niiden eri paksuutta, niin että investointi on perusteltu.

Teräsputket ainakaan rutistaa ja seistä pitkään, mutta myös niiden suuri epäkohta: ne ruostuvat. Kuitenkin, että edellä kuvattu metalli on optimaalinen, jos ei ole keinoja ruostumatonta terästä.

Sisäpuolelle kotelon saa vettä, sen alaosaan, joka on upotettu pohjaveteen, jolloin suodatin. Putki tehdä reikiä. On kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen - on suuri halkaisija poranterä, neljään riviin ruutukuvio. II - leikkaus hiomakone pitkittäisrakojen (koko 1,5-2,5 mm).

Päälle on kiedottu putken ympärille (3-4 mm halkaisija), ja sen päällä on kiinteä ruudukko hyvin pieni mesh. Se on parasta käyttää ruostumatonta terästä. Tässä tapauksessa, suodatin talletusten voidaan pestä pesuvettä, ja metalliverkko voidaan hitsata putken.

Jos käytät jotain muuta metallia, jonkin ajan kuluttua suodattimen epäonnistuu. Rautametallia ruoste, loput tuhotaan elektrolyyttisen korroosion takia.

Abessinialainen hyvin tai hyvin neula

Tämän tyyppinen manuaalinen poraus kaivojen ja poraus ei voida kutsua - erityinen viesti, jossa on valettu kartiomainen kärki ajetaan maahan, lisäämällä tarvittaessa putket, tangot (pituus yksi metri 1-2), jotka on yhdistetty kierteellä. Me kutsumme tällaista kaivoja eri tavoin, kasa, Abessinialainen neula. Kaikki tämä on yksi tapa.

Toisin kuin kaikki muut menetelmät on, että nämä putket tai jäädä maahan, että vesi virtaa niiden läpi. Eli se on hyvin, ilman asennusta kotelon. Se lävistää nämä putket, niin omat ja käyttöä. Koska tangot, jotka rakentaa käytetyn neulan vesiputket paksu seinä. Halkaisija 25 -32 mm. Koska kaikki putket tukkeudu, niiden pitäisi olla tiiviitä yhteys. Perinteisesti käytetty parantamaan luotettavuutta underwinding (tyypillisesti - pellava), on mahdollista päällystää tiivistysaineella.

Ensimmäinen osa abessinialainen tunnettu neula. Mutta kärki-huippu ei ole ainoa ero tämän osan muiden. Lähes koko putken pituuden nasverleny reikiä. Se on - vesi suodatetaan. Niiden kautta vesi virtaa. Että ne eivät ole tukossa kallio, ylhäältä putken kierteiseen lanka, ja kiinnitetty siihen hienojakoista. Jotta palvella hyvin pitkään, ei teurastusta, minä oli tilaisuus tehdä pesu, lanka ja verkko on tehty ruostumattomasta teräksestä. Ainoastaan ​​tällaisessa suoritusmuodossa suodatin on pitkä ja ilman ongelmia. Muiden metallien, vaikka ruostumaton teräs, paljon lyhentää hyvin - metallit ovat tuhoutuneet elektrolyyttisen korroosion takia. Koska messinki, kupari tai jokin muu langan tai verkko on teräsputken eivät ole sopivia.

Ensimmäinen osa abessinialainen hyvin - neula-kärjellä keihäs ja suodatin

Toinen seikka. Ajettaessa verkkoon ja rullausta ei revitty pois, ne hitsataan putkeen. Seuraava kohta: halkaisija leveän osan kartion on oltava suurempi kuin putken halkaisija. Kun ajetaan kartion jättää aukon leveys on suurempi kuin menee sen jälkeen, kun ne putkijohdonkiertämiskoneen, koska se ei hajoa.

Prosessitekniikan hyvin neulan tukkeutumisen äärimmäisen yksinkertainen: osui putken työntämiseksi maahan. Mutta jos koputtaa jotain raskasta päälle putken, se muuttaa muotoaan. Koska tällöin erityinen laite - isoäiti ja kartio, joka on ruuvattu kiinni putken päälle. Sisällä isoäiti pelaa pinnalla on sama kartion muoto. Käytettävissä ontelossa on täytetty lyijy - painonnousua. Suurempi kuori painaa, sitä nopeammin tukossa putki, mutta katsovat, että on tarpeen nostaa kätensä ja paljon kertaa.

Hyvin nainen halkaisijaltaan paljon suurempi kuin putken, joka viereen. Niin, että kun sen liike ei ole sopiva halkaisija välys pesukone on asetettu alaosassa (hieman suurempi kuin ulkohalkaisija putken). Tämän seurauksena isoäiti vapaasti kävellä ylös / alas, mutta ilman yhtään välystä. ammus nostokorkeus määritetään sen koko - on tarpeen pitää sitä ajetaan pois lensi putkeen. Ulkonäkö lavassa ajo Abessinian hyvin ja alapuolella sen piirustus.

Tämä ei ole ainoa väline, jolla tukkia reikä. Voimakas tehdä putken puristin, joka on kiinnitetty periaatteeseen puristin. Sen sijaan vetolaite käyttää raskasmetalleja rengas, jossa on kaksi kahvaa. Miten ne toimivat - katso video.

Kuten näette, tunkeutua hyvin veteen ja voi olla sisälle taloon tai jopa alareunassa vanha hyvin. Ei niin paljon paikka.

Miten varustaa rei'itetty reikä

Pierce / porata hyvin ei riitä. Meillä on vielä nostaa veden, ja se on - on toinen juttu. Miten tehdä vettä kaivosta talolle lukea täältä. Jos haluat DC, joiden verenpaine on normaali, joten voit kytkeä laitteet tarvitset pumppaamo.

Kausiluonteinen vesihuollon maassa voidaan annostella vaatimattomampi setti:

 • tärinä pumppu;
 • sulkuventtiilin, joka on asennettu ylävirtaan pumpusta;
 • vesisäiliö;
 • puutarhaletku;
 • nosturit, jne.

Huomaa, että takaiskuventtiili asennetaan ennen pumppua, eikä letkun pää upotettu hyvin. Vain koska tämä on letkusta pakkanen ei rikkoudu. Toinen etu tämä laite - on helpompi purkaa talven.

Toinen vinkki: kaivon pitäisi olla jotain lähellä. Taloissa asuu do caisson - betoni- tai muovisäiliö, joka on alle jäätymispisteen syvyyttä. Se laittaa kaikki varusteet. Jos käytät vettä vain ajoittain caisson - liian kallista. Mutta sulkea reikä kuin on tarpeen. Ensinnäkin jotkin eläimet saattavat kuulua se, joka ei ota teitä. Toiseksi, "hyvä" naapurit on jotain pudota. Budjettimenojen out - rakentaa talon hyvin tyyppi. Toinen edullisempi vaihtoehto - kaivaa kuopan, obbit sen hallituksen, jolloin lankku kansi. Keskeinen asia: tämä kaikki on oltava lukittavissa.

On parempi luottaa ammattilaisia. Tilasin poraus kaverit, mutta se on vain Valko

Tietysti paras on varata ammattilainen kaivonporaajien. Itsenäisenä parannus skvazhiny.Moi kylän läpi naapureita tilattu, ja sitten päätin. Laitteet asennetaan ei heikennä.

No kädet vapaaksi laitteita. Manuaalinen poraus ja asennus

Tahansa esikaupunkialueilla, yksityinen tai kotimaa on varustettava vedellä. Ilman vettä ei voi kasvaa useimmat viljelykasvit. Ilman kosteuden kasvin yksinkertaisesti kuivuu miellyttää omistajat mehukas ja maukas sato. Siksi porakaivosta mökillä on välttämättä oltava läsnä. Tällä hetkellä on olemassa yksinkertaisia ​​tapoja poraus, jotka eivät vaadi kalliita porauskalusto.

Manuaalinen poraus - todellinen mahdollisuus saada vettä, joka on välttämätöntä elämän, ilman raskaita porauslauttojen. Tyypillisesti on olemassa tilanteita, joissa luominen kuoppien maan päällä erityiskalustolla mahdotonta.

Tämä voi johtua useista syistä. Esimerkiksi kapea tila, joka voi aiheutua tiheä rakennuksessa, sekä epäsuotuisa maaperä ja muut olosuhteet. Jos oli yksi näistä tapauksista, sinun kannattaa käyttää Kaivojen käsin.

Monet ihmiset kysyvät: miten leikata kautta hyvin veteen omin käsin? Se on aika kova fyysinen työ, ja tuskin hoitaa yksi henkilö hänen kanssaan. Sen vuoksi on tarpeen huolehtia avun, että voit pyytää ystäviä tai naapurit dacha.

Rakentamiseen sitä käytetään erilaisia ​​tekniikoita. Puolestaan ​​elämää antava lähde mukaan jaoteltuna:

 1. Rakentamisen hyvin. Tämä menetelmä soveltuu siinä tapauksessa, jossa lähellä esikaupunkialueella on hyvä kevät. Johtuen paine hyvin voi sisältää kaksi kuutiota virkistävä kosteutta.
 2. Suodatin kuoppiin. Luoda sen on upotettava putkea halkaisijaltaan 100 mm: n syvyyteen 30 m. Tämä upotus suoritetaan ruuvin avulla. Lopussa tällaisen putken on asennettu ruostumatonta mesh, jonka tehtävänä on viivästyttää hieno ja karkea jakeet hiekkaa syvyyteen, tyypillisesti 10-50 metriä. Oikein toteutettu hyvin voivat toimia yli 10 vuotta.
 3. Bezfiltrovaya. Saada vettä tarpeen upottaa huokoisen kalkkikiveä, joka voi sijaita syvyydessä 50-100 m. Kun asennus kestää reilusti yli 45 vuotta. Siitä, millaista syvyyttä hengen kalkkikivi kiviä, se on vaikea määrittää. Hyvin tulee sijaitsemaan samassa syvyydessä kuin reiän viereisen esikaupunkialueilla. Nämä luvut kuitenkin saattavat poiketa toisistaan ​​johtuen epätasaisessa maastossa vuodevaatteet. Tukea voi tulla koteloon. Heistä tulee perusteella tunnettujen parametrien muista maa, mutta sillä erotuksella, ne on korjattava omalla maaperällä.

Niin, että porakaivojen tarvitsevat tällaisia ​​välineitä:

 • pora;
 • poraus;
 • vinssi;
 • kotelo.

Ensimmäisessä luettelossa laitteista luoda hyvin - öljynporauslautan. Sitä käytetään kaivaa maaperään syvien kaivojen. Tällaisella rakenteella, tuli mahdolliseksi upottaa pora syvyyksissä. On myös mahdollista suorittaa nosto- kanssa tangoille. Jos upota laitetta lyhyitä matkoja, saat sen käsin, ilman torni.

Mikä on poratangoissa? Ne on valmistettu tavanomaisilla putkia, jotka on yhdistetty toisiinsa käyttämällä kierteet tai harvinaisissa tapauksissa vaarnat. Valmistukseen leikkaus suuttimia käytetään teräslevystä paksuus on 3 mm. Niiden valmistuksen jälkeen on tarpeen tehdä teroitus reunat suuttimet. Siinä olisi otettava huomioon, että pyörimisliike poran mekanismin heillä törmää maahan myötäpäivään.

Rakentaminen hyvin ei vie paljon aikaa ja vaivaa. Ensimmäinen, sinun täytyy asentaa tornin. Se sijaitsee missä tulevaisuudessa hyvin vettä. Sen korkeus tulisi olla useita kertoja suurempi kuin pituus poratangon. Tämä tehdään, jotta se sopii poimia baarissa nostettaessa pora. Kuinka tehdä järjestely hyvin? Ottaa pistin lapio ja kaivaa pieni määrä maa-suunnan määrittämiseksi porauksen prosessi. Hyvin pora ensimmäisessä vaiheessa luodaan hyvin yksinkertainen. Ensimmäinen kierto vaiheet voidaan suorittaa yhden henkilön, mutta tulevaisuudessa, kun Upotusputken syvyyksistä, tarvitsevat apua. Vetää poraa pois maaperästä, sinun täytyy suorittaa vastapäivään. Jos sitä ei voitu poistaa, toista menettely uudelleen.

Miten porata hyvin vettä omin käsin?

Enemmän upotetaan porata maahan, sitä vaikeampaa on suorittaa pyörimisliikkeiden. Työn helpottamiseksi prosessivettä käytetään, minkä ansiosta maaperä on pehmeää, ja edistäminen - helppoa. Toiminnassa pora on saavutettava pinnan rakennetta. Tämä tapahtuu joka toinen jalat ja edistämiseen käytetään tyhjentää pois maasta. Edelleen poraus tapahtuu samalla periaatteella. Immersion ja nostamalla pora kestää kauan. Siksi sinun pitäisi yrittää poimia niin paljon maata kuin mahdollista.

Poraus prosessi jatkuu niin kauan kuin rakenne saavuttaa pohjavesivarastoon. Se voidaan määritellä aineksia. Edelleen on tarpeen päästä seuraavaan kerrokseen - läpäisemätön, joka tulee sen jälkeen pohjavesialueella. Voit tehdä tämän, laite uppoaa vieläkin alhaisempi. Manuaalinen poraus tulee tasolle 20 metriä. Tällainen prosessi olisi mahdollisimman virtauksen vettä. On syytä huomata, että hyvin tehty omin käsin ilman välineitä vaikuttaa vain jos veden alla jopa ensimmäisessä pohjavesialueella. Toinen tärkeä seikka - pumppaus likaisen veden. Näihin tarkoituksiin pääsääntöisesti kahdenlaisia ​​pumpun käyttää: manuaalinen ja upottamalla.

Tällaiset laitteet on tarkoitettu osittain tai kokonaan upotettuna veteen. Että laite voi toimia sujuvasti pitkään, sen runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Hyvin pumput kaivot ovat pienikokoisia, mikä on erittäin tärkeää asennettaessa ahtaissa kuoppiin. Lisäksi niillä on vaikuttava kapasiteettia. Ulkoisesti pumppu kuin pitkä sylinterin, tavallisesti 0,5-3 m. Se on suunniteltu nimenomaan tietyn porareiän halkaisija. Voit asentaa sen, sinun täytyy olla lisälaitteita.

Kerran evakuoitiin useita kauhat likainen vesi, pesuveden sijainti. Sen jälkeen se on puhdas. Jos näin ei ole, niin sinun täytyy käyttää poraa ja uppoutua muutaman metrin. No kädet ilman laitteita voidaan myös kehittymätön - käyttäen hydropump tai poralla.

Näyttivät hyvin kädet ilman laitteita, on tarpeen merkitä rock kasa käyttämällä lasia. Se on raskas laite, joka kuuluu maaperään suurella korkeudella (korkeus poraus rakenne). Toteuttaakseen tämän menetelmän, sinun täytyy rakentaa öljynporauslautan, sekä ostaa työkaluja maata poistetaan hyvin ja kaapeli-laitteet. Näin ollen, koska torni voi olla tavanomainen kolmijalkainen suunnittelu, joka voidaan valmistaa paitsi teräksen elementtejä, mutta myös puupölleistä. Sen korkeus tulisi olla suhteessa kokoon iskulaitteen.

Puhutaanpa teknologiaa kaapeli-poraus. Kuten edellä on mainittu, menetelmä perustuu alentamalla kuppi kasa korkeus poraustyökalun. Tässä tapauksessa asema työkalu kallion halkeaa ja kaappaa sen. Sen volyymi maaperän poistettu alueelta tulevan kuoppiin. Käytettävien laitteiden poraustornin teräsputkesta. Sen päässä on leikkaus elementti, joka muistuttaa puoli kierrosta ruuvin. Leikkuutyökalun on suorassa kosketuksessa maahan. Etäisyydellä 0,5 metrin päästä teräsputken on reikä. Se toimii poistaen louhittu maa ja sen seurauksena puhdistus poraus lasin. Sen ylempi osa on kiinnitetty köysi, joka tarvitaan alentamaan tehtaan syvyys, sekä sen haku pintaan yhdessä sisällön kanssa. Lasi on aina vapautettava maa. Se täyttää jokaisen 0,5 metrin.

Ominaisuudet muuttamisesta kotelo

Kaivetusta kaivosta omin käsin ei ole laitteita, vaatii kotelon. Se suoritetaan erityinen koko asbestisementtiputkia tai yksittäisiä. Jos työskentelet segmenttien, on tarpeen kiinnittää huomiota niiden läpimitta. Niiden pitäisi olla sama, jatkaa suunnitella sukellus oli helppo eikä muodosta lisäongelmia. risteyksessä putkikiinnittimet on liitettävä, joka tulee näkymätön nauhat. Ne estävät liukastumista yksittäisistä elementeistä.

Se palvelee rispaantumisen estämiseksi seinämien kiertoliikkeen aikana ruuvin, ja myös poistaa tukkeutumisen hyvin. Kotelon, letku pintakerros, jossa likainen vesi on huono, ja estää sitä pääsemästä puhtaan lähde.

Kun hyvin on valmis sen pohjassa laskeutuu teräsputki, jossa on suodatin, joka on hieno ristikko, ei läpäisevä hieno ja karkea fraktiot, mutta myös vedenpuhdistuksessa. Sen jälkeen se on kiinnitetty puristimella. Tässä vaiheessa kysymys siitä, miten porata hyvin vettä käsillään, voidaan pitää kiinni.

Viimeinen vaihe on rakentaa turvakoti avulla kasetin. Hän muistuttaa sisäkorkeus, jonka tehtävänä on suojella joutumasta hyvin mitään epäpuhtauksia. Jonkin ajan kuluttua, se voidaan nähdä nostamiseen putki. Ei ole tarpeen huolehtia siitä, koska se on luonnollinen prosessi, joka ei vaadi mitään toimenpiteitä. Vakava muutokset on suoritettava silloin, kun vesi alkaa likaantuvat hiekkaan tai muiden lajien kanssa.

Myönteisiä ja kielteisiä puolia

Etuna manuaalinen menetelmä on se, että pora hyvin veden omin käsin aivan missä tahansa. Se ei tee parannusta vain sellaista maata, mutta myös joitakin tiloja kuten autotallissa tai suojaan. Jos asetat vesilähde missä tahansa huoneessa, omistaja esikaupunkialueilla ei tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa eristyksen, ja ostaa lämmityslaitteet. Lisäksi se ei ole välttämätöntä käyttää massiivinen kalliita porauslaitteet. Hyvin, joka on rakennettu käsin, voi kestää eri määriä aikaa. toiminta-aika riippuu syvyydestä ja toistuvuus. Siksi tällainen lähde voi kestää muutaman kuukauden ja pari vuotta. Laajentaa tätä, tarvitset laadun ylläpitämiseen.

Tärkeimmät haitat tällainen järjestelmä on pieni syvyys, ja joissakin tapauksissa - työn arvon. Manuaalinen tila voi olla useita kertoja mekaanisella menetelmällä. Lisäksi, kuten kaivoja voidaan nopeasti tukkeutua, mikä on merkittävä ongelma.

Tietenkin, manuaalinen poraus - monimutkainen prosessi. Mutta on myös merkittävä etu - edullisia toimintaa. Koska se käyttää omaa voimaa, eikä erityinen porauslaitteet. Siksi voimme päätellä, että tämä menetelmä porakaivojen on suosituin, koska hyväksyttävien taloudellisten indikaattoreiden.