Näytössä Zielonka

Contents

Miten tuoda tuoreita ja itsepäinen Zelenka vaatteilla: anti-pennin "timantti" ongelma

Brilliant Green - liuotetaan alkoholin, erityisen värinen neste. Hän käsitelty haavan. Zelenka - kestävät väriaine, joka on jopa käytetty kutomoteollisuutta. Se johtuu siitä, että keinot vaikea pestä, yrittää käyttää sitä mahdollisimman vähän. Kuitenkin halvempaa ja tehokas antiseptinen ei tullut. Desinfiointiaineet, paranee, kun se jätetään arvet. Mutta paikalla - enempää ... Hiero niitä, täyttää suolalla, liota jauhe - se ei ole mitään järkeä. Ja miten saada Zelenka vaatteita tällaisessa tapauksessa?

Miten pestä vaatteita Zelenkan: keskittyä tilanteesta

Jos voit vain haalistunut paikalla, hyvä vaikutus voidaan saavuttaa käyttämällä kaupallista tahranpoistoainetta. Emäntä huomata, että tämä on helpoin ja luotettavin tapa, jolla voit täysin poistaa lian vahingoittamatta kangasta. Tässä tapauksessa on syytä noudattaa tarkasti ohjeita paketin työkalut. Poimittua: "Vanish", "Oxy", "Antipyatin" -merkki tarkoittaa "Amway" ja "Faberlic". Jos tahrat ehdi kuivua, niin lisätoimenpiteitä tarvitaan. Se kaikki riippuu väri ja tyyppi kangas sekä saastumisen sitten. Kurssi ja peroksidia, ja kasviöljyä.

Myymälävaras tahranpoistoainetta tuoreella "vihreitä"

Ominaisuudet. Huomaa, että valkaisuaine on sovellettavissa ainoastaan ​​valkoiselle puuvillalle. Kirkkaisiin vaatteita tarvitse tarkoittaa mitään klooria, erityisesti suunniteltu Painettu asioita.

 1. Aseta kangas altaan yli.
 2. Kostuttaa saastunut alue, jossa on pieni määrä juoksevalla vedellä.
 3. Levitä halutulle alueelle keinoin.
 4. Vedessäpitoaika ilmoitettava etiketissä.
 5. Pese tuote kone, lisäämällä vastaava lokero tahranpoistoainetta.
 6. Käytä "Lisähuuhtelu" -tilassa.

Ominaisuudet. Tulevan "elämä" kaikki väriltään valkoinen. Siksi hoitoon tällaisista kankaista haluat käyttää kaikkein aktiiviset aineet, jotka eivät ole vain poista likaa, mutta ei jätä raitoja. Poistaa tahrat vaatteista zelenki valkoinen, poistaa lääkekaappi vetyperoksidia. On turvallisinta tee tätä kylpyhuoneessa yläpuolella pesuallas, joka ei ole saanut keinoja muiden pinnoitteiden.

 1. Lay out valkoinen paita tai T-paidat, niin että alle päällä ei ollut muita kudoskerrokset.
 2. Runsaasti kostuta vanulla tai keino itsestään syntyvät moppi pumpulia, taputtele ne hyvin saastuminen paikka.
 3. Tarvittaessa toista menettely ja jättää vaatteet 10-15 minuuttia.
 4. Pese artikkeli vaatteiden pesukone, käyttämällä sopivaa jauhetta tai geeliä.

Kasviöljyä tahrojen värillisiä

Ominaisuudet. Hankaa vanha Zelenka värillinen vaatteet auttavat kasviöljyä. Voit käyttää oliivi- tai auringonkukkaöljyä. Mutta se tarkoittaa - "Fire", suositellaan vain viimeisenä keinona, jos muita epäpuhtauksia ei voitu poistaa tavoilla. Tosiasia on, että poistamalla Zelenka sinun täytyy käyttää ylimääräistä menettely poistaa jäljittää öljyä.

 1. Öljyä ongelmallinen kudosta sivuston.
 2. Jätä muutaman tunnin.
 3. Imupaperilla kanssa kudoksessa.
 4. Sovelletaan geeli tai vaahto saippualla.
 5. Odota 15 minuuttia.
 6. Huuhtele saippuajäämiä juoksevan veden alla.
 7. Pese vaatekappaleen sopivana ajankohtana autossa.

Tärkkelys herkkä Painotuote

Ominaisuudet. Miten päästä eroon tahrojen zelenki Painettu vaatteita, jos se on kangasta, joka vaatii varovammin? Sijasta auringonkukkaöljyä käyttämällä tärkkelystä. Tämän ennalta märkä osa ja kaada se mealy hiilihydraatti - aine "pull" väriaine.

 1. Märkä alue tahra runsaasti takki tärkkelys.
 2. Odota viisi vaille seitsemän minuuttia, minkä jälkeen kostealla rätillä puhdistukseen, joilla on korkea absorptio-ominaisuudet ylimääräisen materiaalin poistamiseksi.
 3. Toista prosessi yhden tai kaksi kertaa tarvittaessa.
 4. Pese vaatekappale sopivassa tilassa pesukoneen, lisätään tarvittaessa osaston tahranpoistoainetta.

Ominaisuudet. Mitä voidaan johtaa vaatteita Zelenka jos se on "timantti" läiskät paksua kangasta. Esimerkiksi likaiset farkut. Täällä saavat enemmän "ydin" tarkoittaa. Esimerkiksi asetoni. Tarvitset paksu kangas, joka "ei haittaa": lopussa se on heitettävä pois menettelystä. Paikalla tulee alas kokonaan. Kuitenkin varmistaa, että kangas ei ole valkaistu edelleen maa, se on mahdollista vain siinä tapauksessa, että asia - alkuperäinen, laadukas.

 1. Kuiva farkut liinalla soveltaa riittävä määrä asetonia, jotta hyvin märkä kangas.
 2. Hierotaan voimakkaasti ongelma-alue.
 3. Huuhtele juoksevalla vedellä.
 4. Pese denim asia pesukone.

Jos tahroja sängyssä, huonekalut, matto

Jos hoitoja tuorerehun suoritetaan sänky, tiettyjen tahrojen voi olla ja tyynyliina, levyinä tai huopa kansi. Eli on lisääntynyt saastuminen ja työalue vastaavasti enemmän. Mutta rakenne kankaan avulla "mennä eteenpäin." Kaksi työkalua voidaan pestä pois Zelenka vuodevaatteet.

 1. Ammoniakkia. 10% ammoniakkiliuoksella myydään apteekissa. Tällöin ei ole tarpeen laimentaa: Levitä tarpeeksi ongelma-alueet, stand kolmesta viiteen minuuttia, ja pese pyykkiä koneeseen.
 2. Alkoholia. Sprii voi lisätä hieman sitruunamehua. Tämä seos kostuttaa kudoskohdassa paikkoja. Kevyesti hangata ja huuhtele. Tarvittaessa, toista vielä kerran, sitten pestään.

Kuten kymmeniä vuosia sitten, hoitoon vesirokko ja käsittelystä napanuoran vastasyntyneiden käytetään edelleen "loistava" antiseptisiä. Jos yllä ehdotettu, että Zelenka vahingossa roiskunut tai tiputtaa liinaan, niin tässä me puhumme enemmän vihreitä avioeroja, jotka jäävät lakanat yhteydenoton jälkeen käsitelty iho.

Miten pestä vaatteita jälkeen Zelenka vesirokko? Tässä tapauksessa on riittävää käyttää "kevyttä" tarkoittaa - ruskea saippua pelimerkkejä. Täyttää se kuumalla vedellä (litraa nestemäistä saippuaa 30 g), lisää vähän pesuainetta jauhe ja liota kangasta. Pari tuntia pestä pyykkiä pesukoneessa. Vuodevaatteet ja lasten vaatteita on parempi pestä pois vauvantalkki. Vain pari pesee ja paikkoja sammuu kokonaan.

Valitsemalla tapa tuoda Zelenka kankaalla, älä unohda turvallisuutta. Tee kaikki käsittelyt kumihanskat. Älkää unohtako tätä sääntöä, koska käsien iho ei riittävästi vastata edes näennäisesti vaarattomiksi.

Miten näyttö keltainen paikalla, jossa on valkoinen paita ja palauttaa tuotteen "osta" tyyppinen

Miten pestä muotin pois kangasta ja vaatteet, tuo ummehtunut haju ja välttää "saastuminen" muita asioita

Miten pestä vaatteita kynällä helposti ja nopeasti: Tällä ripottele, popshykat, hiero

Vulva naisilla ja tytöillä: miksi on tulehdusta ja tapoja toipua

Oireet ja hoito vulvitis naisilla ja tytöillä. Tärkeimmät tekijät altistavat taudille. Millä perusteella voi havaita patologia. Hoitomenetelmät oireista riippuen. ehkäiseviä toimenpiteitä.

Reseptit munakoiso uunissa: valikoima ravinnon, loma, lihaa ja juustoa vaihtoehtoja

Mitä nokkia Pink kana vuonna 2017?

"Mastodinon", kun odottaa tuloksia homeopaattisen

Käyttöohjeet "mastodinon", kokoonpanoa ja toimintaa lääkityksen. Järjestelmä annostus tippoina ja tabletit. Ja vasta-aiheet. Sivuvaikutuksia. Varoitukset ja analogit.

Paistettua munakoisoa miten hampurilaiset, kuten sieniä, Aasian tyyli jälleensyntymisen ja muiden sininen vihannesten

Salaatti "Vinaigrette" uusia kuvia "hyödyllisin kursseja"

Terapeuttinen taulukon numero 7: ominaisuudet ja lajit "munuaisten" ruokavalio

Terapeuttinen ruokavalion numero 7: Miksi sitä kutsutaan "munuainen". Miten säätää äänenvoimakkuutta suolaa ja proteiinia. TAULUKKO annettiin ruokaa ja ruokia. Piirteet alalaji "Seitsemän". Esimerkiksi valikko ja arvostelut.

Vulvovaginal oireet: miten tunnistaa ja hoitaa tulehduksia intiimi alue

vulvovaginiittia hoito naisilla: miksi yhtenäistä lähestymistapaa. Miten tunnistaa aiheuttajaa. Mitkä tekijät vaikuttavat sairauden alkamisesta. Valinta huumeiden riippuen aiheuttaa.

Oireita tippuri naisilla: joka ilmaisee infektio, ja miten vahvistaa

Oireita tippuri naisilla ja miksi tauti on vaikea tunnistaa. Ominaisuudet mikrobiologian taudinaiheuttaja. Mitkä yksiköt sukuelimiin vaikuttavat useimmiten. Miten saada tartunnan. Diagnoosi ja hoito.

Gardnerella vaginalis: dysbiosis erottuva "aromi"

Oireet ja hoito gardnerelly naisia. Mikä aiheuttaa emättimen dysbiosis, ja miten palauttaa mikroflooraan. Komplikaatioita bakteerivaginoosi. Yhteinen hoito ja mitä lääkkeitä annetaan raskauden aikana.

Vasilina Smotrina: "Minun kuusi poikaa - avustajani"

Äiti kuusi poikaa Vasylyna Smotrina varma: vaikka suuri perhe naisen täytyy löytää aikaa itsensä kehittämiseen, olla kaunis, ja fyysisesti aktiivinen. Miten hän hallitsee ja nauttii mitä elämä hakkerointi - haastattelussa Woman365.ru portaalin.

Resepti kesäkurpitsa jauheliha uuniin: juusto, kasvikset, sienet ja liha muunnelmia

© 2013-2018 naistenlehti «Woman365.ru». Kopiointi materiaalien on sallittua vain osoitus aktiivinen linkki lähde. Hanke web kustantajien Vebopolis".

Miten tuoda paikan tuorerehun folk korjaustoimenpiteitä

Likainen vihreä maali alkeis yksinkertainen. Pieni pullo leveäkaulainen ikään erityisesti varustettu paksu, epämiellyttävä, vaikea aukko muovitulpat. Ei ole aikaa avata se, haavanhoitotuotteen - kaikki vihreä peukalo. Mutta vielä pahempaa, kun agentti vuodatetaan asioita. Ongelma, miten pestä vaatteita Zelenkan ratkaista paljon monimutkaisempi kuin vain pesen käteni.

Näyttää siltä, ​​että yleisesti ottaen on mahdotonta selviytyä pilaantumista. Kuitenkin, menetelmiä tahrojen poistamista kankaista zelenki on monia. Kaikki ne ovat enemmän tai vähemmän tehokkaita, mutta vain yhdellä ehdolla - Zelenka huuhdo niitä vaatteita olisi aloitettava mahdollisimman pian, kiertämättä tätä kysymystä.

Mitä keinoja käsillä nopeasti pestä pois Zelenka? Tässä muutamia suosituimpia vaihtoehtoja.

Lue tämä artikkeli:

Kerran roiskunut vaatteet Zelenka asia sinun täytyy välittömästi lähettää pyykkiä. Vain pestä jauhe ja saippualla.

Se on tavallaan universaali työkalu, joka pesee pois tahrat vihreä timantti lähes mitä tahansa kudosta helposti. Ja villa- on yleensä paras tapa ratkaista ongelma, sillä useimmat muut tahranpoistoaineet sellaisia ​​asioita ei voi käyttää.

Normaali auringonkukkaöljyä tai oliiviöljyä voi helposti selvitä paitsi tuoretta, mutta myös vanhoja tahroja. Levitä se olisi seuraava:

 1. Tippua öljyä värjättiin osa tuotteesta.
 2. Syrjään 5 tuntia.

Tämän ajan kuluttua tuote on tarpeen huuhdella ja pestä normaalisti. Tämän käsittelyn jälkeen jopa muistot jää pois paikalla.

Jos tuore tahra, se voidaan poistaa helposti, jossa on taulukko 9% etikkaa. Kokonaiset jotain ja haluat, että kaataa pienen nestemäärän kaustinen saastumisen maalla, odota tahra ei ole värjäytynyt, ja sitten kaikki vain juoksevan veden alla.

Hengenpelastaja vihreän juttuja vaatteet voivat tulla sprii. Lisäksi alkoholia sisältävän nestemäisen selviytyy tämän tehtävän täydellisesti.

Sinun täytyy hakea vähän alkoholia (vodka, voide) on sideharsolla tai pumpulilla ja hiero tahra. Odota muutama minuutti ja huuhtele kärsi asia lämpimällä vedellä. Jos vihreä kankaan näkyy edelleen, on tarpeen toistaa menettelyn.

Paksu kangas, kuten denim, se voi olla niin puhdistusainetta zelenki käyttää asetonia. Se kostutetaan pala pumpulia, hieroa tahra, pese kuten tavallista asia.

Se on desinfiointiaine, joka on kaikkien lääkekaappi, erilaisten epäpuhtauksien säröillä alas muutamassa minuutissa. Kohteet zelenki peroksidi liukenee kirjaimellisesti 5-10 minuuttia täysin. Käytä vain lääkkeen täytyy huolellisesti vahingoittamasta kankaaseen.

Joten, jos haluat pestä pois jälkiä vihreää tavaraa kevyellä, valkoisiin vaatteisiin, voit käyttää laimentamattomana vetyperoksidia. Värillisiä artikkelit soveltaa heikko vesiliuosta lääkkeen. Järjestelmän toiminta on sama kummassakin tapauksessa: vähän vetyperoksidia levitetään pumpulipuikolla ja pyyhi tahra ennen sen täydellistä häviämistä.

Samoin voidaan käyttää kodin lianirrotusaineita kankaille perustuu vetyperoksidin (happi). Esimerkiksi, tunnettu Vanish. Tarkoittaa sinun tarvitsee vain laittaa pilaantumista maa, odota hetki ja pese asia.

Klooripohjaiset valkaisuaineet, jonka kautta voimme saada lähes minkä tahansa paikan tai Siivous wc Domestos suositellaan käytettävän vain valkoisille kankaille tiheä rakenne. Zelenkan nämä syövyttäviä yhdisteitä poistaa välittömästi! Mutta jos voit, se on parempi käyttää erilaista, lempeä keinoja, mikä varmasti ei vahingoita kangasta.

© 2016 viihtyisä koti

Kun kopiointi materiaalien viite on pakollinen sivusto

15 tapoja tuoda paikalla tuorerehun

Jar vihreällä maalilla - kaikkein arvaamaton asia. Yksi hankala toimenpide - ja sinun täytyy selvittää, miten saada paikan vihreää kamaa. Minulla on sellainen tunne, että tuottajien välttämättömiä välineitä nuorille vanhemmille salaiseen tehtaiden, jotka tuottavat tahranpoistoainetta. Miten muuten selittää läsnäolo leveäkaulainen ja tiukka kansi?

Mutta käyttää Zelenka vielä. Rikki polvet tai uusi hankausta hänen kyynärpää on rakkaan vauvan tehdä sinusta huokaus, saat vihasi putkeen. Ja hyvin vaikka lapsi odottaa kärsivällisesti haavan hoidossa (tapasitte kuten?!). Yleensä lapsi lepää hurjasti ja heiluttaen käsiään, jotka haluavat työntää kupla. Ja nyt sinulla on uusi ongelma: se on tarpeen pestä ruma vihreitä pisteitä.

15 tapoja säästää suosikki asioita

Onneksi monet kotiäidit ovat jo tajunnut, miten pestä Zelenka kanssa vaatteita tai muita asioita. Olet silti vain hyödyntämään niiden kokemuksia. Koska taistelutaitoja tahrojen poistoon ovat erilaisia, ja tapa kerätä paljon:

 1. Pesula saippua sopii useimmille vaatteita. Tärkeintä - pestä pois tahrat välittömästi odottamatta niiden kuivua. Ihanne on saippuaa villaa, joissa on saippuaa useita kertoja.
 2. Lääketieteellinen alkoholi on hyvä huonekalujen, linoleumin ja parketti. Vain soveltaa sitä puhtaalla liinalla ja pyyhi pinnat pari kertaa. Loistaa täällä, voit pudottaa sitruunamehua.
 3. Laimentamaton vetyperoksidia käytetään yleisesti valkoinen asioita. Se auttaa pestä vaatteita vihreällä paikalla vain 5-10 minuuttia. Värillisen kankaat ovat heikko liuos, soveltaa sitä pumpulia ja muutaman kerran varovasti käsitellä vahingoittunut osa.
 4. Asetoni otetaan yleensä karkea kudos (esimerkiksi denim). Kostutetulla kankaalla asetonilla, jotta poistettaisiin roiskunut Zelenkan ja pestä housut.
 5. Auringonkukkaöljyä pestä pois vanha tahra. Kuitenkin, niin se on tarpeen poistaa jälkiä jo öljystä, joten käyttää tällaista äärimmäinen tapa vain äärimmäisissä tapauksissa. Ja meidän on toimittava seuraavalla tavalla: Levitä öljyä likaantuneet vaatteet osio, odota muutama tunti, huuhtele ja käsittele rasvan jäljittää pesuainetta. Sitten odottaa vielä 10 tuntia ja pese asia.
 6. "Domestos" sopii paitsi valkoinen asioita. Kokeneet emäntä mukaan on keino auttaa pestä wc ja Zelenka värillinen kudosta. Kuitenkin turvallisuus silti kokeilla sitä se huomaamaton osa vaatteen. Yksinkertaisesti soveltaa "Domestos" kankaalla, vaahdota ja huuhtele huolellisesti vedellä. Zelenka liueta silmiemme edessä.
 7. Etikka - loistava työkalu. Levitä se on tahra, odota muutama minuutti (jona aikana reitti tulisi kadota) ja huuhtele vedellä.
 8. Valkaisuainetta voidaan käyttää valkoisen vaatteita vain. Mutta se auttaa heti päästä eroon kaikista jälkiä tuorerehun.
 9. Ammoniakkia. Jos sinulla on kymmenen prosenttia ammoniakkiliuosta, jota myydään useimmissa apteekit, voit yrittää pestä vuotaneen Zelenka kanssa. Tämän prosessin värjätään osa, odota noin 5-8 minuuttia ja pese tuote koneessa.
 10. Tahra perusteella vetyperoksidin voi helposti selviytyä vihattavan vihreä tahroja vaatteisiin. Tärkeintä - löytää se, tyypin mukaan kankaan. Monet kotiäidit auttoivat pestä pois tahrat tunnettu nurmirehun «Vanish», joka sinun tarvitsee vain laittaa pilaama asia, ja huuhtele vedellä.
 11. Kynsilakanpoistoaineella ei sovellu lakattujen pintojen. Sitä voidaan käyttää poistamaan Zelenkan raskaan kankaita tai matto. Maali tuotteen on kestettävä. Yksinkertaisesti soveltaa nestettä pumpulia ja varovasti pyyhi asia, ja huuhtele se vedellä.
 12. Heikko kaliumpermanganaatin poistaa nopeasti Zelenka kanssa puuvillakangasta. Se on liota vaatteita 2 tai 3 tuntia ja huuhtele runsaalla vedellä.
 13. Avulla tärkkelys voi pestä pois itsepäisimmätkin vihreä arvosanat: kostuta lämpimällä vedellä saastuminen alue, hankaa tärkkelyksen ja huuhtele. Toista useita kertoja. Pese tuote konetta, jos jokin tahranpoistoainetta.
 14. Lakkabensiiniä sopii linoleumin tai muiden kovien pintojen. Sinun tarvitsee vain käsitellä roiskunut Zelenka kanssa.
 15. Sooda auttaa pestä pois maton suosikki: kaada pilaama paikka, kaada hieman etikkaa päälle ja huuhtele kaikki vedellä.

Kuten näette, poistaa ruma vihreitä pisteitä ei ole liian vaikeaa, jos aseistettu näitä yksinkertaisia ​​keinoja. Yleensä riittää yksinkertainen saippua, vetyperoksidia tai sprii, ja vain vakavissa tapauksissa meidän on käytettävä jotain muuta.

 • että Zelenka ei ole jättänyt raitoja, ripottele ympärillä paikalla tai tärkkelystä perusteellisesti kostuta se vedellä;
 • Kaikkien näiden työkalujen parempi tarkistaa sisäisestä sauma vaatteet ja sitten käyttää;
 • ostaa tahranpoistoainetta, varmista, että se sopii sinulle;
 • Älä riskeeraa - käytä häilyväistä antiseptinen kylpyhuoneessa altaan yli.

Nyt, jos teidän pikkuinen, lepää, silti vuoto pullon vihreä maali, vain sääli häntä. Ja selviytymään täplät ja voivat olla myöhemmin. Älä sairas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin