Nariseva parketti jotka eivät umpimähkään

Miten poistaa natisevalta parketti - Toimivia tapoja

Nykyaikaisen tekniikan, kuluttajille palvelujen nyt edustaa hyvin erilaisia ​​lattianpäällysteiden valmistettu eri materiaaleista. Tästä huolimatta monet mieluummin valita jotain tuttua, helposti tunnistettavia ja tuttu, nimittäin, parkettilattia.

Tietenkin on myös enemmän modernin vastaavan - kerroksellinen lattia, joka näyttää ja käyttäytyy hyvin samalla tavalla kuin parketti. On kuitenkin syytä huomata, että sekä materiaaleilla on lukuisia haittapuolia, joista voidaan mainita narisevia aikana halkeamat. Miten poistaa narisevia parketti, jos oli, me kattaa tässä artikkelissa.

Parketti pidetään aina eliitin pinnoite, koska se on täysin luonnollinen ja ei sisällä haitallisia lisäaineita ja kemiallisten komponenttien. Kuitenkin ajan mittaan, monet ovat alkaneet huomata, että vanha narinan parketti. Tämä tapahtuu hyviä syitä, ja se näkyy vasta pitkän ajan jälkeen.

Yksi syy miksi parketti alkaa kitistä, voit soittaa:

 • luonnollinen prosessi halkeamia puun kosteuspitoisuus on matala taso, tai ajoittain;
 • lag parketti lankkuja pohjasta (bitumi mastiksi, sitoa vaneri, sementtilaasti), jota seurasi hankaavat toisiaan vasten; kun taas liike parkettilautojen voi olla minimaalinen, ja ääni kuuluu edelleenkin;
 • epätasainen kosteuden haihtumista massiivipuusta ja, sen seurauksena, muodostumista "tasku" substraatin ja lattialaudan, joka vähitellen kertyy roskat ja lian;
 • halkaisu yksittäisten parketti liuskoja tai epäonnistuminen uria ja harjanteita niitä, mikä aiheuttaa kitkan puu;
 • löysyyttä, ulos urien nauloja ja ruuveja, joka provosoi narisevia levyt kitkan kynsien;
 • ei teknologinen kuilu seinämä, aiheuttaen kitkaa ja vinkumista käveltäessä parketti.

Ratkaisuja ongelmaan narisevia parkettilattia on muutamia. Kuitenkin ennen kuin päätät mitä tehdä välttää vinkumista parkettilattia, sinun pitäisi selvittää sijainnin ongelma-alueita. Riittää kävellä parkettilattia ja kuunnella, julkisilla paikoilla kuuluu ärsyttävää ääntä. Seuraavaksi sinun täytyy laittaa merkin keskellä kunkin tällaisen jakson tietää, missä se voi olla liimaa.

Pääsääntöisesti poistaminen narisevia parketti yhdistettynä kosmeettinen päällyste korjaus, mikä uudelleen lakkaus, hankaus vahaa ja muita kuntoutustoimenpiteet. Tämä yhtenäinen lähestymistapa pidentää parkettilattia ei ole vielä yksi vuosi.

Poistaa nariseva parketti monella tavalla. Radikaali ongelman ratkaiseminen tulee olemaan täydellinen purkaminen vanhan päällysteen. Tässä tapauksessa vanha lattia on poistettu, uudelleen valmistaa perustan muuttamisesta ja uudelleen päällysteen tekemiseksi. Sen jälkeen parketti kaavittu, hiottu ja ruumiinavaus tuoretta lakkakerroksen.

Päätös ottaa korvaamisesta kokonaan, jos muita keinoja poistaa vinkumista lattialauta, vasemmalle. Tämä tapahtuu, kun lähes kaikki tai suurin osa levyjen takana perusta. Prosessi purkaminen ja perestilaniya parketti täynnä huomattavia taloudellisia kustannuksia ja vaatii paljon aikaa. Joten jos voit löytää tapa poistaa lattian narina poistamatta sitä, on parempi yrittää käyttää sitä.

Jos kävely lattia rutistuksia ja squeaks, se tarkoittaa, että huoneessa on liian alhainen kosteus tai erittäin korkeissa lämpötiloissa, mikä johtaa hieman kostea, kun päällystys oli halki. Eroon halkeamia voi käyttää spackling.

Valitse tahna, joka on sama kuin päällystyspastan, murtunut perusteellisesti hämärä, unohtamatta viimeistely hionta ja lakkaus. Peittämistarkoituksiin kuoppia käytetään myös kitti, joka kuivauksen jälkeen suoritetaan jäljitelmä puuta.

Ei paha palauttamista lattia tällaisista virheistä sopiva kaseiini liimaa lisäämällä sahanpurua.

Jos etäisyys lattian lankkujen tarpeeksi leveä, niin ei ole mitään järkeä kittiä. Se olisi helppo korvata yhden tai useampia vierekkäisten tankojen poistaa niiden väliset välit. Näihin tarkoituksiin käytä jäänteitä vanhasta lattia, tai valitse sopiva väri ja rakenne levyt.

Tämä korjaus menetelmä vaatii noudattamista tällaista menettelyä:

 1. Säröillä hallituksen täytyy taltalla jakaa paloiksi.
 2. Alkaen keskimääräinen, se on tarpeen poistaa kaikki osat ja puhdistaa vanha liimanauhat kerroksen alla. Perusta uusi baari on oikaistava huolellisesti.
 3. Uuden levyt on leikattava ja hiottu harjan reunan tasossa. Jos tarvetta on, viereisen parketin on myös oltava Skived harjanteita ja uria. Jos haluat korvata osan useita vierekkäisiä liuskoja, joita he tarvitsevat sitoutuvat toisiinsa ensin, ja sitten vahvistettuja perustalle. näet kuinka sopivat täydellisesti uudet nauhat tilalle vanhojen ennen lopullista tehdyn tarpeeton.
 4. Valmis perusta on päällystetty liima-aineella liuoksen tai kuumennetaan 150-170 ° C: valuasfaltti. Päälle - luoda uusi osa lattia, poista ylimääräinen liima ja litistä parketti kuorman.
 5. Kun liima kuivuu, parketti ja tiukasti kiinnittää alustaan, on uusittu parketti hionta, pölyämistä ja pinnoite lakka. Katso myös: "Miten korjata parketin omin käsin - askel askeleelta ohjeet."

Kaikki eivät voi päättää heti mitä tehdä, jos natisevalta parkettilattia, kun lattia on täysin tasainen. Tällöin voi auttaa joitakin manipulointi lattia pohja. Tehdä tämän, päälle perustusten alla lattia on tarpeen säätää ylimääräisen vaneri 12 mm, ja se täytyy sijoittaa kulmassa suuntaan annetun parketti. Näin voit poistua tilannetta pitkään päästä eroon ongelmasta narisevia kerrosta, mutta ei takaa, että narisevia ilmestyy.

Monet saattavat ihmetellä, jos se nariseva parketti tehty umpimähkään. Tarjoamme erittäin huolellisesti yrittää lämmittää rakennusta kuivaimen bitumi mastiksi parketin alla. Kun alle lämpötilan vaikutuksesta, se on sulanut, on mahdollista edetä asentoon korjaus parketin - ne on tiukasti vasten pohjan palauttaa yhteyden nauhojen kerros mastiksin.

Korjaus narisevia kiiloilla

Ei ole vahva kiinnitys lattia palkkeihin tai palkit voivat aiheuttaa muodostumista naarmuja. Yksi vaihtoehdoista, kun narisevia parketti - mitä tehdä, on räppäävät kiilat halkeamiin seinän ja lattian. Jos et, lopulta hallituksen alkavat löystyä ja kitistä.

Tapauksissa, joissa parketinami väliin muodostuu yksittäisten rakojen, ne voidaan myös vahvistaa käyttämällä kiiloja ajetaan liuskoista joka 15-20 cm. Kiilaaminen suoritetaan vasaralla ja dobojnika. Edelleen ulkonevat kiilat on ohennettu.

Ylimääräinen ulostulo tilanne voi tulla parketinami välisen tilan täyttämiseksi grafiittijauheen tai talkki.

Vahvistaminen parketti liimaliuoksen

Toinen tapa tehdä se ei puri parketti, on turvata nauhat liimalla.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy ottaa:

 • porakoneen;
 • poran halkaisija on 2 mm;
 • liimanauhaa;
 • lääketieteellinen ruisku;
 • väriliidut;
 • pehmeällä kankaalla;
 • polyuretaaniliima.

Niin, keskellä ennalta suunniteltua hihnat vinkumista parketti on tarpeen asettaa pisteen etäisyydellä 15 cm: n päässä toisistaan. Nämä tarrat - liimattu paloja maalarinteippiä ja poraa reiät kiskot pohjaan. Nämä painanteet ruiskulla tarvitse täyttää liimaa ja anna sen napata tunniksi. Sen jälkeen, teippi ei enää tarvita ja se voidaan poistaa.

Jos lattia vahingossa sai liimaa puhdistaa se voi olla liuotin vaahtoa. Palautettu osa lattia on hyvin painaa jotain kovaa eikä astua ainakin päivän.

Sävy sävyyn parketti vaha värikynät sinun täytyy sulattaa jäljellä syvennykset lattiaan niiden täyttämiseksi. Viimeinen vaihe on kiillotus parketin pehmeällä liinalla (lisätietoja: "Miksi kiillotettu parketti ja miten se").

Eliminointi naarmut käyttämällä laastia

Lattialaudassa on ensin porata reikä halkaisijaltaan noin 1,5-2 cm, johon sementtiä kaadetaan. Tämä on tehtävä niin, että parketti taso tasoitetaan ja narisevia lankku tukea vasten betonikerroksen. Tämän jälkeen reikä tulee sulkea ja lakattu puinen tulppa.

Samoin eliminoi squeaks lattiat päälle palkit. Lag porattu reikä, täytetään sen nestemäistä betonia (yhtä suuret osat sementin ja veden), ja 24 tunnin kuluttua kiilamainen aukko liima sotkee ​​puusauvan, valvoa pituus palkkien. Edelleen abate tappi samassa tasossa muun lattia, shpaklyuyut, zashlifovyvayut ja maalata. Katso myös: "Jos vinkumista puulattia - mitä tehdä ja miten olla."

Vaihtoehtoisesti, reikä lattiaan voidaan suorittaa ja on pienempi halkaisija, ja kiinnitystä varten alustaan ​​parketin käytä nestemäisiä kynnet. Kuitenkin syventäminen vielä kitti ja maali.

Poistaa narisevia parkettilattiassa on joskus käytetty injektio menetelmä voiteluöljyn seos, joka koostui pääasiassa vahaa ja liuotin.

Koostumusta ruiskutettiin parketin kautta douching korkeassa paineessa kautta Mikroperforoinnit siinä. Lisäksi on myös vesipitoinen voiteluaine ruiskutetaan alle parketin samalla tavalla. Katso myös: "Miten hoitaa lattialauta - for lattia kunnossapitosäännöistä."

Vahvistaminen lattia vaahto

Tällaisen menetelmän korjata lattia voidaan soveltaa, jos alla on vapaa tila on noin 9 cm. Tämä tila on antaa parketti vahvuus ja poistaa naarmut voidaan täyttää vaahdolla.

Kun laajeneva se luo ylimääräistä pohjan parketti. On kuitenkin selvää, että paljon vaahtoa tarvitaan näihin tarkoituksiin. Lisäksi ajan mittaan, se voi menettää muotonsa, taipua tai murentua. Sitten narisevia uudelleen esiin. Katso myös: "Kuinka voin korjata lattian narina - syitä ja korjaustoimenpiteitä".

Metalliankkureiden käytetään korjaukseen lattia, jos se perustuu betonilaatan. Perustaa tällaisen kiinnitys voi olla käsin.

Alla ankkuri lattiaan ja betonilaatan on tarpeen porata reikä, johon lisätä vaipan ankkuri, ja sitten - ruuvi Stud. Tämä tekniikka on varsin kallista, koska lattia on ehkä noin 200 ankkureita. Vaikka se on erittäin tehokas torjunnassa narisevia parketti.

Parketti vetämällä ruuvit

vetämällä ruuvit hyväksytty menetelmä käyttää silloin, kun lattia on määrittelynsä palkit. Vaikein osa tätä prosessia on paikantaa tarkasti, missä palkit ovat. Kun olet varma, että alle narisevia parketinoy ei läpäise mitään viestintää, olet valmis vahvistamaan aluksella.

Näitä tarkoituksia varten tarvitaan 2-3 ruuvia kummallakin ongelmallista lattialaudan. On ensin porata läpi reiän lattiaan ja palkin, minkä jälkeen ajaa naula tai ruuvi ruuvi. Korkki ruuvi ei saa ulottua yli parketti, joten sen täytyy olla hukkua, ja korjauksen jälkeen - kitti ja lakka.

Yhdessä kaikki nämä menetelmät poistamiseksi vinkumista parketti ei voi kutsua toista - ns supistuminen parkettilattia. Näin lattia palauttaminen ei voi kutsua helppoa ja nopeaa, mutta se on melko nezatraten ja erittäin tehokas. Menetelmä koostuu kokonaan uudelleen tarkastelu kunto ja uudelleen kunkin kartongin parketti, sekä arviointi lag. Jos todentamisprosessin löytyy vaurioituneet laudat, ne on vaihdettava tai palauttaa.

Tehokkuus supistuminen saavutetaan korvaamalla kaikki ruuvit lattia kynnet. Tämä on tärkeää, koska, toisin kuin naulat, joka lopulta alkavat narista paikoissa kosketuksiin puun, ruuvit tiukasti kiinni hihna paikallaan, estää niitä liikkumasta.

Emme voi sanoa, että kynnet eivät selvitä tehtävästä. Vain naulattu, ne puutavaran pitämiseksi hyvin, kuitenkin, koska päällysteen toiminta, metalli syöpyy, halkaisija pienenee, kuten näkyy enemmän vapaata ja ominaisuus squeaks. Eli turvaton kynsien aiheuttaa oireita squeaks. Ja jos vaihdat ruuveilla, ongelma on helppo ratkaista, joka narisevia pysäytetty.

Kun kaikki ruuvit ovat kiinteitä, on tarpeen varmistaa, että korkki ei ulotu pinnan yläpuolella aluksella. Kaikki raot ja aukot voivat spackling, hionta ja värjäämällä lakka tai vaha päällystyspastan parketti.

Näin ollen, kaikki edellä mainitut menetelmät eliminoivat vinkuva parketti voidaan helposti suorittaa käsin. Kuitenkin, jos et vieläkään pääse eroon narisevia, lähtö joko kääntyä asiantuntijoiden apua tai yritä mennä läpi vanhan parketin ja aseta se uudelleen. Joka tapauksessa tulos on vaivaa.

Mitä jos narisevia lattialaudat: korjaustekniikat ilman uudelleenkaapelointia, jossa muuttaminen lattia ja ongelmien poistaminen parketilla

Kun seksuaalista tai lattia narisee, joka askeleella kodin liittyy epämiellyttäviä ääniä. Ja vaikka ongelma ei ole liikaa vaikutusta suorituskykyyn maaliin, mutta se olisi puututtava heti tapahtuman jälkeen.

Tässä artikkelissa analysoimme pääsyyt puheenvuoroa narisevia, ja sitten antaa muutamia tehokkaita resepti poistaa sen.

Ongelman ratkaisemiseksi ei ole tarpeen purkaa koko rakenteen

Ymmärtää, miten tehokkaasti käsitellä "laulaa" kannella, sinun täytyy ymmärtää, miksi natisevalta parketin asennuksen jälkeen.

Tämä ilmiö voi johtua:

 • epätasainen sijoittaminen lag ja kallon baaria;
 • irrottautuminen pohja lattian tai viive tukiasemalta;
 • kuivaus puukappaleiden ja lisätä niiden väliset välit;
 • halkeamia lattialaudan lukot;
 • ole aukkoja pitkin seiniä;
 • saanto kiinnittimet (nauloja, ruuveja) urien.

Koska välisten rakojen seinät ja voi johtaa kitkan kannen muodonmuutos

Joka tapauksessa ääni on yleensä kitkan puupinnat johtuu niiden siirtymä toistensa suhteen. Normaalisti lattia on pysyttävä liikkumatta jopa raskasta kuormaa kuin paino henkilön ohimennen, mutta jos asennus tehtiin virheitä - meidän on päätettävä, mitä tehdä - jos narisevia floorboard.

Ilman uudelleenjohdotuksena - Tapa 1

Periaatteessa käsitellä ongelmaa omin käsin on täysin mahdollista, mutta ei välttämättä avata lattialle tähän.

Mitä umpimähkään - jos nariseva parketti - kuvata tässä osiossa:

 1. Helpoin tapa täyttää väliseen rakoon hankaus osien grafiittijauheen tai talkki. Näitä aineita näytellä voiteluaineen, ja kitka Hallitus antaa mitään ääntä.

Täyttö halkeamia talkki - tilapäinen, mutta erittäin tehokas toimenpide

Ja talkki, ja grafiitti ongelma-alueille on joskus tarpeen kaataa, koska ajan myötä, narina uusitaan.

 1. Voit mennä päinvastoin, ei helpottaa kitka levyt ja estää sen kokonaan. Tehdä tämän, ongelma-alueet ovat takomalla puukiiloja, jotka on välttämättä upotettu lattian alapuolelle.

Puukiiloja tukossa raossa, levyt liikkeen rajoittamiseksi

 1. Jos tämä ei toimi, kiinnitä laudat palkkeihin ruuveilla tai nauloja. Ensimmäinen vaihtoehto on parempi: vähintään hinta kynnet ja vähemmän pidetään puussa ne ovat paljon pahempia kuin ruuvit, niin että on olemassa vaara, että ongelma ratkeaa vasta tuolloin.
 2. Joskus sijaan metallikiinnittimiä käytettyjen puutapeista. Ohjeet tässä tapauksessa korjaus on erittäin helppoa: levyjen välinen liitos on porausreikiin, joiden halkaisija on 10-12 cm, että liimaa pyöreiden tankojen lehtipuun.

Tanko pituus on valittu siten, että se on vähän tason yläpuolella lattian.

Kuivauksen jälkeen, liima ilmoitustauluina hillitä tasolle ja sitten suorittaa hionta- tai kaapimalla.

 1. Lopuksi, voit korjata kannen avulla teräsankkureilla. Tämän porausreiän saavuttaen runkobetonin, kädenvääntöä niihin muovi ankkurit ja sitten houkutella levyt palkit lattiaan ankkuripultit. Jotta lattiaan enemmän esteettinen ulkonäkö, älä unohda porata hiki konepellin alla kiinnikkeet: päätyttyä vahvistamista nämä liittimet tulee täyttää kitillä ja hiottu.

Huomaa, että kun vahvistettaessa rakenne ankkureita tai ruuvit on paikan määrittämiseksi viiveellä. Pääsääntöisesti, se riittää poistamaan jalkalista: jos malli on oikein asennettu, päät tukevat puiset palkit nähdään täydellisesti väliseen rakoon lattialaudat ja seinän.

Kanssa muuttaminen kannen - Menetelmä 2

Joskus kaikki edellä mainitut toimenpiteet eivät auta, ja meidän on ymmärrettävä, miten korjata lattian narisevia lautojen kanssa täydellistä tai osittaista purkamista lattiamateriaalin:

 1. Helpoin tapa - puhaltaa pois lattian alla olevan tilan vaahdolla. Voit tehdä tämän, meidän täytyy vain poistaa muutama lauta päästä onteloon. Lisäksi vahvistamaan rakentamiseen vaahto on merkitystä, ja lisäeristys.

Asennus vaahto voi puhaltaa ulos pienen aukon läpi,

 1. Lisäksi voidaan järjestää välillä aluslattian ja karkea lattia underlayment materiaalia. Voit tehdä tämän, otamme kangas, leikkaa se suikaleiksi 30 cm ja säädetyn etäisyyden ollessa noin 40 cm, yritetään välttää rypistymistä. Tämän jälkeen jousi kansi, jossa on "tyyny" kerros lastulevy / lastulevy, joka päälle asetetaan puinen lautoja.
 2. Mitä pitäisi tehdä, jos narisevia sisäpohjalevyt palkit - yksi kysymys, joka kiinnostaa sekä kokeneille mestareita ja aloittelijoille. Poistaa tarve kokonaan purkaa narisevia kerros, ja sitten kohdista tukit kiiloilla, joka kiinnittää siihen lujasti ne kiinnityskohdista.

Kun laipio lag kiinnittää erityistä huomiota ongelma-alueita (näkyy kuvassa)

Korjaa ongelman, jossa parketti - Tapa 3

Narisevia ja rätinä parketti - aivan erityinen tilanne.

Standardimenetelmiä täällä ei ole yhtä tehokas, koska meidän on toimittava seuraavalla tavalla:

Kun kuivaus elementtien väliin muodostuu suuri välys

 1. Aloittaa analysoimalla huoneen ilmankosteus. Jos asetetut kalliita lattia korkealaatuisia raaka-aineita, on välttämätöntä ostaa kosteusmittari ja ilmankostutin - sitten nauhat eivät kuivu, ja narina katoa itsestään.
 2. Jos ongelma on selkeä lokalisointi, eli ääni syntyy yksi tai useampi baareissa, huolella hyödyntää niitä mailalla, ja kun havaitaan vikoja (halkeamia, rot, madonreikä) - irrota varovasti tahna ja niiden tilalle uusia dosochki.

Klo liittäminen on toivottavaa leikata parketiny ulkonevat tappi ja sivupinta paikalleen huolellisesti hiottu.

Sitten kohde pysyy paljon vahvempi.

Vaurioituneet parketinu poistaa ja korvata koko

 1. Lopuksi, sinun on ehkä saneeraukseen koko lattia. Purkaa tämän hallituksen, kohdistus emästä, kuten on kuvattu edellisessä kappaleessa, ja jälleen noudattaen parketti kaikki säännöt ja käyttäen laatu liimaseoksen.

Toivomme, että kun luet näitä ohjeita, ymmärrätte, miten päästä eroon natisevalta lattialaudan tai puulattia on tilanteesi. Jos on vielä kysymyksiä, suosittelemme katso video tässä artikkelissa, joka sisältää useita muita tietoja asiasta.

Nariseva parketti aluksella: mitä tehdä umpimähkäisesti lattialle (5 tapaa)

Jopa laadukas parketti voi kitistä laatiessaan tehtiin virheitä Suosio parkettilattia on kytevän vuosien varrella. Onhan parkettilattia - se on ylellisyyttä ja tyyliä, ikuinen klassikko, joka sopii mihin tahansa sisustukseen tahansa asunnossa. Haittoja lattia on, että puumateriaali on altis muodonmuutosta, minkä vuoksi lattian voi alkaa narista. Käytäntö osoittaa, että poistamaan epämiellyttävä ääni voi olla, useimmiten purkamatta Parketin asennus. Miten tämä lue alla.

Nariseva lattia - todellinen haaste asukkaille. Jos kärsit epämiellyttävää ääntä huoneessa tai käytävällä on vielä mahdollista, on tarpeen poistaa välittömästi makuuhuoneissa. Nousun jälkeen toisen vanavedessä väistämättä. Mitä minun pitäisi tehdä puulattia ei narina? Ensinnäkin, sinun täytyy selvittää, miksi narisevia lattialle.

Parketti voi kitistä vuoksi epäsäännöllinen tai epätasainen pinoaminen emäksen

Näin ollen, voidaan levyt squeak johtuen:

 1. Väärä asennus parketti. Parketti - tämä pinnoite on valmistettu puusta, joka voi muuttaa sen kokoa riippuen huoneen ilmankosteus. Kun tehdyn parketti ei välisen välyksen levyt laajentaa, levy voi muuttaa muotoaan. Näin ollen voi olla epämiellyttävä narinan.
 2. Epätasaisella alustalla. Parketti voi kitistä, jos on levitetty vanerille tai puukuitulevy, löyhästi vieressä betonilaatan.
 3. Viallinen tai väärin sijoitettu viipeiden. Tiojättöihin parketti puusta, ja on siksi altis homeelle prosessit voivat prosest, turvota tai halki. Lisäksi, tukit on oltava etäisyydellä 250-300 mm.
 4. Käyttö huonolaatuisia parketti liimat ja väärin valittu substraatin puute vedenpitäväksi.
 5. Virheitä liitettäessä sivureunaa ja seinän.

Parketti voi muuttaa muotoaan tulvien takia naapureita, torvilla ongelmia, patterit, hanat asunnossasi. Vaikutuksen alaisena kosteuden levyt turpoavat, ja kuivuttuaan ei aina palaa alkuperäiseen asentoonsa.

Mitä tehdä estääkseen vinkumista parketti

Purkaminen puulattia voidaan tarvita, jos lattialaudat narina epätasaisuuden vuoksi betonipohja, väärä sijainti viiveellä. Purkaa lattia, sinun täytyy millainen lattia huoneessa (parketti aluksella, pala, kilpi).

Jos puulattia creaks vain joissain paikoissa voit tehdä pieniä korjauksia umpimähkään parketti omin käsin.

Jos lattia narisevia vain yhdessä paikassa, tässä tapauksessa on riittävää purkaa pieni osa päällysteen parketti

 1. Merkitse kiinnitys lattialaudat käyttäen tarra. Voit merkitä levyt ja merkit, mutta kun poistaa merkin alkoholilla tai asetonilla mahdollisuus vaurioittaa maalikerros on erittäin korkea.
 2. Okleit aluksella maalarinteippiä suojaamaan pinnoitetta.
 3. Tehty hallituksen reiän halkaisija on 0,2 cm.
 4. Ruiskua käyttäen täyttää reikiä erityistä liima.
 5. Odota, kunnes liima on kuivunut (1,5-2 tuntia), ja poista liimanauhaa.

Kävele korjataan niin lattialla voi olla vain päivää myöhemmin. , Hoidettava alue voidaan laittaa alle painamalla lattialevyn kanssa emäksen paras kytkentä: paina alas raskas esine (esim pino kirjoja).

Järjestää lisätukea parkettilaudoille voi lahden sementti-hiekka laasti suhteissa 1: 3 väliset tyhjät perän ja arkkia vaneria tai kuitulevyn.

Menettely tehdään poraamalla reikiä, joiden halkaisija on 1 cm, siihen ajankohtaan asti, kun epämiellyttävää ääntä ei katoa.

Parketti hallitus: ratkaisemaan ongelmia, jotka liittyvät vaikeudet

Selviytyminen lattian narisevia riippuu syitä epämiellyttävää ääntä. Auttaa pääsemään eroon narisevia levyjen kokeneita rakentajia. Joten, jos syy narisevia tuli riittävän suuri rako seinän ja lattialaudan tai puute, niin se voidaan poistaa leikkaamalla lattiapäällyste kehän ympäri. Tässä tapauksessa rako seinän ja putkiston tulisi olla vähintään 1 cm. Vain tässä tapauksessa lisäämällä kosteus suhde huoneessa, ja turvotus parkettilautojen voi laajentua vapaasti.

Ongelma poistuisi vinkumista lattialaudat, voi sekä itsenäisesti ja hakea ammattiapua

Lisäksi, korjata parketti joka creaks mahdollista käyttämällä:

 1. Hiomista. Pinnoituksen jälkeen lakattu parketti hionta: lakka tunkeutuu puun huokosissa, tiheyden nostamiseen levyt. Narisevia jälkeen tällaisia ​​korjauksia pitäisi kadota.
 2. Tiivisteet. Nariseva lauta poistetaan taltalla ja sen tilalle kartonkia. Päälle pahvista polkua poistetut levyt ja naulataan. Tällöin naulojen päät syveni materiaaliin useiden mm.
 3. Nastat. Jos on olemassa kaksi lautaa vinkumista, niiden välillä poratun reiän kokoa 0,5-0,8 cm. Reiät aiemmin kiinnitetty liima leviää puinen kehykset pin. Ulkonevat päät puikko poistetaan, jonka jälkeen osa käsiteltiin seoksella, jossa sahanpurua ja hieno lakka tai korikittiä.

Nahistuneita nauhat, joiden väliin rako voidaan korvata uusilla.

Nariseva parketti: miten korvata lattialaudan

Jos narisevia parketti liittyy tulvia, parkettilaudoille kuivuneet, mätä tai uponnut, ääni voidaan eliminoida korvaamalla vaurioitunut lattialaudan.

Korvata narisevia lattialaudat tulisi kehittää työkalut työtä ja tutustua vaiheet

Suorittamaan osittainen korvaaminen puinen lattia, se on tarpeen:

 1. Paikallista narina: tunnistaa viallisen aluksella.
 2. Löytää sopivan korvaavan aluksella. Uuden hallituksen on vastattava lattian koon, värin, tekstuurin. Se on hyvä jos jäädä alkuperäinen materiaali. Jos et löydä täydellinen tulee, levy voidaan siirtää paikasta, jossa kalusteiden seisoo.
 3. Valmista työkalu. Korjauksiin tarvitset: taltan, vasara, sirkkeli, hiekkapaperia, liimaa, viilun leikkaamiseksi nauha.
 4. Propeeni viallinen lauta on sisennetty 40-50 mm reunoista.
 5. Irrota kartonkia taltalla (edestakaisen liikkeen).
 6. Käyttämällä vasaraa ja talttaa poistamiseksi reunat aluksella.
 7. Selkeä paikka sahanpurua ja pölyä.
 8. Irrota sisempi ura uuden hallituksen, kokeile kohta. Jos pöytä on vähän ei sovi kokoa, voit säätää sen hiekkapaperilla.
 9. Aseta viilun alueelle ja promazhte sen liimalla.
 10. Aseta päälle uuden hallituksen, pre-päällystetty liimalla sen kielen ja uran.

Saat parhaat tulokset, tarvitset uuden hallituksen pin alas raskasta kuormaa ja annetaan seistä 5-10 tuntia. Siten, voimme tuottaa aluksella korvaavan tahansa osa huoneen.

Mitä jos nariseva parketti (opas)

Parkettilattia - klassinen että mene pois muodista. Täysin tuhota vaikutelman luksusta puuverhoukset voi epämiellyttävää vinkumista lattialaudat joka tapahtuu kävellessä. Korjata äänen, on tarpeen määrittää tarkasti syyn squeaking. Käytäntö osoittaa, että useimmissa tapauksissa päästä eroon ääni voi olla korvaamalla yksi tai useampi levyt, joten yksinkertainen, pieniä korjauksia. Mainittujen ohjeiden yllä, ja voit päästä eroon harmittaa kitistä ilman ammattiapua!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin