Mustavalkoinen taustakuvia

Yksivärinen sisustus perustuu musta-valkoinen valokuva tapetti

Mustavalkoinen taustakuvia - yksi edullisimmista vaihtoehdoista alkuperäinen ja epätavallinen sisustus asunnosta. Kuitenkin luoda houkutteleva ja tyylikäs kuvia niiden perusteella ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää. Koostumukset ovat liian luonnollista, realistinen, melkein elossa.

Jos valitset väärän perus piirustus, olla ottamatta huomioon mittasuhteet huoneen ja valon laatu, tulos on joko tumma tai epäselvä ja unimpressive. Miellyttävä erilaisia ​​ehdotetun aiheista ja kuvioita käytetään. Jos haluat, voit myös tilata painatus taustakuvia omaa suunnittelua. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että mustavalkokuvat tunkeutua ihmisen alitajuntaan on paljon syvempi kuin väri. Päätös hakemuksesta tämän lähestymistavan pitäisi kutsua spontaania, mutta tajuissaan.

Ominaisuudet käytön musta ja valkoinen pohja

Valitsemalla tapetteja mustavalkoisena, on mahdotonta löytää keskitie, jossa tasapuolisesta sävyjä, yksi joka tapauksessa voittaa. Jos se on valkoinen, sinun täytyy pitää mielessä seuraavat seikat:

 1. Valkoinen väri - eikä vain henkilöitymä puhtautta ja raikkautta. Huolimatta siitä, että tätä taustaa tekee huoneen kirkkaampi, aiheutti hänelle musta kuvio visuaalisesti vähentää tilaa. Ja. Mitä enemmän mustia, sitä enemmän vaikuttaa tähän malliin.
 2. Älä käytä valkoista taustaa, jos et aio tehdä pääpaino sisustus on tämän värinen.
 3. Näkyvin konflikteja voidaan välttää, jos kirkas musta kuvio valkoisella pohjalla jakavat seinään vaakasuora viiva. Voit tehdä tämän, mustavalkoinen taustakuvia ominaisuus yläreunassa seinään ja alempi vyöhyke pastan päälle taustamateriaali.

Vihje: Helpoin tapa säästää on liian kalpea sisätilojen - lisätä hieman väriä. Ei ole välttämätöntä käyttää kirkas paletti, sen pitäisi olla rikas ja rauhallinen. Jos vaaleanpunainen on lähempänä violetti, jos punainen, sitten tiili sävy, jos vihreä, väri keväällä ruohoa.

Joissa tuotteet, joissa pääpaino on musta, vielä vähän hankala. Jos mustaa käytetään kirkasta taustaa, se korostaa tietyllä alueella. Tällöin kuvan pitäisi olla valkoinen, ei harmaa kohokohtia ja keskisävyt. Tarvikkeet huoneessa, kun päätämme vaalea ja neutraali, älä herättää huomiota. Yleensä jos käytetään tällaisia ​​pitkälle kehittyneitä ja lumoava versio sisustus, yksityiskohdat täytyy olla varovainen.

Väärinkäyttö värejä ja lisää kielteisiä vaikutuksia psyykkinen huoneen asukkaat.

Yksivärinen Mural geometrisia kuvioita

Nykyään valitaan yksivärinen Mural seinälle, monet omistajat huoneistoja ensimmäisen käännöksen geometriseen aiheista. Tämä johtuu kyky simuloida tilan huoneen avulla visuaalisia tehosteita. Jopa kaikkein yksinkertainen koostumukset antavat sisätilojen dynaamisuus infuusiona uutta energiaa siihen. Yksi saa tunteen, että huone on jatkuvassa liikkeessä ja elävä.

Tästä johtuen on syytä kiinnittää huomiota siihen, miten että tällainen tulos on ihmisiin. Sinun ei pitäisi hallussaan niin aktiivisesti tontin suoraan edessä silmissä asukkaat huoneeseen. On parempi liimata tällaisen mustavalkoinen taustakuvia sohvan taakse, sängyssä pääty.

Ennen kuin ostat taustakuva monimutkainen geometria, sinun täytyy harkita yksi asia. Nämä tuotteet ovat ihanteellisia jakamisesta erillisestä alueesta sisustus ja ne ovat hyvin yhdistää vain valoa yksivärinen tapetti. Tällöin huoneen visuaalisesti lisätä useita kertoja, ja sen asukkaat eivät ole liikaa paineita, mikä aiheuttaa huimausta ja heikkous.

Mustavalkoinen kaupunki sisustus tilojen

Romanttinen Paris, muinaisen Rooman, upea Dubai ... City kuvattu mustavalkoisena ja miehittää kaikki seinätilaa, pystyy luomaan tunteen läsnäolosta. Vaikka tällainen rajallinen paletti, joskus on vaikea uskoa, että seinä on sovellettu vain kuvan. Tässä tapauksessa sinun täytyy määritellä etukäteen tyyppi haluttu vaikutus.

Jos käytät taustakuvia New Yorkissa, ja tarve maksimoida realismia juoni on parempi järjestää kaiken ikkunassa tai kaari listat Limited, joka edustaa ikkunan karmiin. Käytettäessä Mural Brooklyn Bridge tai muita rakennussuojelukohteita, voit peittää koostumus seinän, välittää majesteettinen rakenteesta.

Asiantuntijat suosittelevat käyttöä kaupunkien sisustus vaihtoehtoja, kuten tapetteja Lontoossa huoneissa pienet ikkunat tai ei ollenkaan. Tämä tekniikka mahdollistaa hengittää elämää ja energiaa huoneen ahdistava seinät ja katot, laajentaa tilaa, se lisää positiivista mielialaa ja keveyttä.

Miten käyttää yhdistelmää mustavalkoinen sisätilojen makuuhuoneeseen?

Suunnittelevien mustavalkoinen tapetteja sisätilojen makuuhuone, sinun on ensin huomioon kaikki yksityiskohdat sisustus. Seinäpinnat saisi erottua koko kuvan, on välttämätöntä saavuttaa harmoninen yhdistelmä huonekalut ja tarvikkeet. Älä unohda, että lopputulos on suunniteltu antamaan rauhaa ja hiljaisuutta, condusive hyvä levätä ja hyvän unen. Tämä voidaan saavuttaa, jos et turvautua kuvien käyttöä, jossa mustavalkoinen edustus suunnilleen saman määrän.

 • Jos koostumus hallitsee musta, kun huonekalut on parempi tehdä kirkkain värein. Toinen pakollinen hetki - valo tässä huoneessa pitäisi olla paljon. Optimaalinen suunnittelu tyylejä tällaista lähestymistapaa pidetään korkean teknologian, minimalismi, retro ja moderni.
 • Isossa huoneessa voi pelata valkoisella pohjalla ja suuri musta tulostaa tai musta pohja ja kirkkaan valkoinen malli ilman siirtymiä ja sävyjä.
 • Mural silta, tien raskasta liikennettä, vuori joki - ei paras vaihtoehto makuuhuoneeseen, liian monet tällaiset tarinat dynamiikkaa. Parempi mieluummin metsään auringonvalolta, kulkee puiden välistä, kukka malleja, pieniä geometrisia kuvioita.

Useimmiten mustavalkoinen tapetteja käytetään suunnittelussa miesten huonetta. Tällöin painopiste sisustus tehdään yleensä musta, joten sen ei pitäisi saada taustakuva.

Hienostunut ja tyylikäs mustavalkoinen olohuone

Koristelu olohuone mustavalkoinen valokuva tapetti ei tarkoita, että nämä värit pitäisi hallitsevat sisustus. Parhaat tulokset auttavat seuraavia vinkkejä:

 • Ei ole välttämätöntä käyttää yksivärinen taustakuvia, jos huoneen ikkunat pohjoiseen päin ja valon puute on ilmeinen. Tapettia parempi laimentaa beige, kultaa tai oranssin sävyjä. Äärimmäisessä tapauksessa, musta on hyvin pieni.
 • Panoraama ja laajakuva koostumus tarkoituksenmukaista vain tilavat huoneet. Pienet huoneet on parempi koristella vaihtoehdot rajalliset listat.
 • Edellyttäen runsaasti valoa kaikki rajoitukset poistetaan. Voit kokeilla kuvien ja kaikki mallit.

Mustavalkoinen taustakuvia edelleen mieluummin joitakin rajoituksia. Sen lisäksi, että koristelu näistä väreistä ei pitäisi käyttää enemmän kuin kaksi perusvärejä. Jos yksi niistä on kirkas, ja toinen ei pitäisi katsoa hänen vaalealla pohjalla. Jos haluat pastellit, sen on seurattava kaikissa sisustustavaroita ja tarvikkeet.

Yksinkertainen ja houkutteleva yksivärinen keittiö

Valitsemalla mustavalkoinen tapetti keittiössä, monet omistajat tyytyisi selkeät puitteet, jotka pelkäsivät, että pieni huone, jos virhe tuntuvat vielä pienempi. Itse asiassa kaikki on vain prosessissa. Meidän täytyy vain muistaa seuraavat seikat:

 • Valitun värit olisi yhdistettävä seinät ja katot. Vaikka huone on ilmeinen ylivalta musta, vaikka se tuntuu hieman vähemmän, se näyttää paljon mukavampaa.
 • Musta-valkoinen valokuva tapetti voi säätää asettelua tilojen, jotka tekevät usein liian venytetty. Tällöin vapaa aidan tulee suorittaa tummat värit, pitkä - kevyt.
 • Valitsemalla yksivärinen versio keittiön suunnittelu, on annettava siitä runsaasti huonekaluja ja tarvikkeita. Tässä tapauksessa vähemmän on parempi.
 • Jos haluat lisää elinvoimaa sisustus, voit pelata kirkas kontrasteja. Tärkeintä näyttää mehukas paikalla aksentit eivät kiristä huomiota.
 • Mustavalkoinen taustakuvia täydellisesti yhdistetty metalli- ja lasipinnat. Se voi jopa eliminoimaan vähentää tilaa.

Yleensä ainutlaatuinen materiaali sisustuksessa voidaan käyttää missä tahansa huoneessa, eteinen, kylpyhuone, toimisto. Tärkeintä, että temppuja ei toisteta, yksi vaihtoehto rekisteröinti asunnosta riittää. Käyttö yksivärinen useilla aloilla toimii epäoikeudenmukaisesti, vaikka kaikki tehdään sääntöjen mukaisesti, painotuksia ja vaaleat värit.

Mustavalkoinen taustakuvia - luova ja sisätilojen täydellisyyttä

Kun kysymykset: kuinka valita oman asunnon ja tehdä sisätilojen toisin kuin muut, miten olohuone, eteinen ilmeikäs ja nykyaikainen, haluat aina jotain erityistä, epätavallinen, kuten tulla asumaan ja tuntuu sanoinkuvaamattoman tunne iloa ja tyydytystä kaunis muotoilu luonut omin käsin.

Perinteisesti olemme tottuneet liittää muurin yli tapetti - erilaiset, tietenkin, mutta lajien luetteloon on rajoitettu kymmenkunta yleisesti käytetty.

Kuitenkin tapetteja ovat läsnä tässä luettelossa, ja yksi viimeistelyvaihtoehdot - se on mustavalkoinen tapetteja seinään, joka on nykyään - huipulla suosiota. Katsotaanpa miksi.

Mural - seinänpäällysteet, joka koostuu useita juovia, joiden aiheutti laaja-muodossa piirustus. Kuva voi olla mikä tahansa: eläimet, maisemat, kaupungit, ihmisten kasvoja.

Että tapetit mustavalkoinen kuviointi kuvat niistä pystyvät perustelemaan sisustus hyvin ylellisyys ja omaperäisyys, me kaikki pyrimme löytämään. Tällaiset rainoja yllättävää realismia: näyttää siltä, ​​auringon säteet eivät tunkeudu huone:

Se on mustavalkoinen tapetteja sisätilojen pystyvät tunkeutumaan syvemmälle ihmisten tietoisuuteen, ettei se siirrä huomiota eri värisävyjä ja valopilkuista. On aivan rohkea ratkaisu sisustukseen.

Huoneen suunnittelun tärkeimpänä osana ei tarvitse "taipua kiinni", jotta huoneesta ei olisi synkkiä sortoa.

Tämä saattaa näyttää kaupunkilaistyylisessä ruokasalustassa:

Valkoinen väri, tuoreuden, puhtauden ja valon personointi

Valkoinen seinäpaperi, jossa on musta kuvio, voi vähentää huoneen visuaalista tilaa. Älä unohda sitä Mitä suurempi musta kuvio, sitä vähemmän huone tulee näkyviin - Sinun on kiinnitettävä huomiota tämän valokuvien taustakuvaksi.

Jos harkitset sääntöä huoneen sisustuksessa, visuaalisia vaikeuksia ei tule syntyä.

Valkoiset seinäpaperit tekevät huoneesta kirkkaamman:

Musta taustakuvia valkoisella kuvalla kuvatulla tavalla, se on lumoava vaihtoehto, ja sinun on valittava tällaiset taustakuvia huoneeseesi varovaisemmin. On välttämätöntä tarkkailla toimenpidettä eikä mennä liian kauas sisätilaan, jossa on kirkkaita yksityiskohtia, muuten liiallinen voi toimia psyykkisesti.

Suunnittele huoneesi Valon neutraalien sävyjen lisävarusteet on valittava. Paras musta taustakuvia kohdenna tietty vyöhyke.

Liinavaatteet, joissa on geometriset kuvioinnit

Liiallinen suosio on geometrinen kuva. Huoneen sisustus muuttuu dynaaminen, jopa muutamia teknisiä, kuten alla olevassa kuvassa, ja tunne, että huone on jatkuvasti liikkeessä.

Geometria ja sen kyvyt, jotka on sisustettu huoneissa, hämmästelevät mielikuvitusta:

Tietenkin, kun olet nähnyt kaupoissa taustakuvia selkeä geometria, heti on olemassa halu halutessasi käyttää niitä sisustuksen sisustamiseen, mutta ei ole aina mukavaa olla pitkään, saati elää tällaisessa huoneessa.

Hyvä vaihtoehto on heidän Korosta korostamalla tiettyjä alueita tai yhdistämällä kevyt ja yksitoikkoinen taustakuvaja. Eikö ole totta, että tällainen piirustus voi visuaalisesti lisätä huoneen useita kertoja:

Erilaiset kuvat maailman kauneimmista kaupungeista mustalla ja valkoisella voivat tarttua koko seinän tilaan, mikä luo mielikuvituksellisen tunteen siirtämisestä toiseen todellisuuteen ja seinän absoluuttiseen puuttumiseen.

Kun katsot tällaisia ​​taustakuvia, on vaikea uskoa, että tämä on vain kuva:

On mahdollista suunnitella erillinen osa seinästä, ja tässä tapauksessa ratkaisu, joka on kaaren tai ikkunan muodossa. Seinämän paperin reunat on tehty ikkunoista muistuttavilla listoilla, luoda realistinen näkymä ikkunasta.

Täysin luonnollisen kuvan realistinen tunnelma on täysin edustava tässä sisätilassa:

On huomattava, että Mural "kaupunki" mustavalkoinen värisävyjä eivät vain voi antaa mitään tilaa visuaalinen vaikutus kasvaa, tilan tilavuutta, vaan myös luoda juonittelua.

Mustavalkoinen tapetti makuuhuoneen sisustuksessa

Ennen korjausta, olet varmasti perusteellisesti ajatella läpi koko sisäosan makuuhuoneen liu'uttamalla uudestaan ​​ja uudestaan ​​hänen mielessään ne muutokset, joita haluaisimme tuoda kokonaiskuva suunnittelu ja koristelu.

Taustakuva, kalusteet, tarvikkeet, valaistus - kaiken on oltava sopusoinnussa toistensa kanssa ja edistää rentoutumista kodin ympäristössä, rauhallisuus ja rauhoittaminen kaikissa huoneissa.

Tarpeetonta sanoa, että monien ihmisten mielestä mustavalkoisia valokuva-arkkeja makuuhuoneen sisätiloissa ei voida sijoittaa kokonaan lepoon tai nukkumaan, mutta tämä ei ole niin.

Oikealla esineellä tällainen taustakuva voi olla erittäin miellyttävä lisä sisustasi ja ylimielisyys ja erityinen maku.

Älä aseta maalauksia tai kuvia, joissa on mustavalkoisia värejä samassa määrin - se näyttää tylsältä.

Kuinka tärkeää on valita paperiliittimiin sopiva liima? Tiedot paperityyppisten liimakoostumusten tyypeistä ja valmistajista, joissa tarkastellaan tärkeimpien tuotemerkkien hintoja.

Tietoja seinien koristelemisesta bambusta tapetilla lue tässä artikkelissa. Parasta neuvoja sisustusseinistä ja teknologian vivahteista jaetaan ammattilaisten lukijoille.

Jos taustakuva on mustaa, silloin on valittava kevyempiä aksentteja. Esimerkiksi kalusteet vaaleissa väreissä. Mutta mikä tärkeintä, se on niin paljon kuin mahdollista kiinnittää huomiota valaistus huoneeseen. Huoneeseen ei syntynyt masentavaa tunnetta, etkä osallistunut synkän ja masentuneen mielialan, valaistuksen pitäisi olla hyvin paljon: vasta sitten makuuhuone näyttää harmoninen ja tyylikäs.

Hyväksy, tässä sisustuksessa mustavalkoiset seinäpaperit tuovat rauhallisuutta ja hiljaisuutta:

Täysin sopivat tapetit mustalla ja valkoisella sisustuksella, jossa on kukka- muotoja 50-luvulla. Se näyttää hyvältä hieno geometrinen kuvio, mutta älä liioittele sitä: kaikessa sinun on noudatettava suhteellista tunnetta.

Suuressa tilavassa huoneessa voit leikkiä visuaalisella suunnittelulla, valita mustat seinäpaperit iso valkoinen kuvio.

Valkoiset taustakuvat, mustat kuvat myös, on mielenkiintoista katsoa makuuhuoneeseen.

Tämä voi näyttää miehen makuuhuoneelta - tyylikäs ja epätavallinen:

Jos puhumme miesten huoneiden suunnittelusta, mustavalkoinen taustakuva näyttää tyylikkäältä ja esitettävältä.

Olohuoneen suunnitteluvaihtoehdot

On tarpeen kiinnittää huomiota huoneen valaistuksen aste. Jos ikkunat ovat pohjoisen puolella, sinun ei pitäisi valita mustavalkoinen taustakuvia, mieluiten yhdistelmä Valokuva Taustakuvat muihin taustakuva kultainen, beige, oranssi sävyt, mutta jos et valita sellainen vaihtoehto, valon sävy sopii täydellisesti, ja mustat kuvassa pitäisi olla mahdollisimman pieni.

Jos olet etelässä, voit pelata mustavalkoisena väreinä sydämestä ja ilman rajoja.

Olohuoneen alkuperäinen muoto, jossa on taustakuvaa mustalla ja valkoisella kuvalla seinällä, voi olla seuraava:

Kuvien taustakuvat keittiössä mustavalkoisena tonaliteettina - mielestäni se näyttää kauniilta ja epätavalliselta. Mustan ja valkoisen keittiön sisustuksen suunnittelua tulee lähestyä hyvin tarkasti.

Sinun pitäisi ajatella valittu värimalli ja sen yhdistelmä seinien, lattian ja katon koristeluun. Esimerkiksi, jos keittiötä hallitsee musta, se vähentää merkittävästi tilaa, mutta se luo mukavuutta.

Tavallisissa huoneistoissa liian usein on kooltaan kohtuuttomia keittoja, pieniä leveyksiä, mutta samaan aikaan hyvin pitkiä.

Tällainen taustakuva mustavalkoisena suorituskyvyn ansiosta voit katsella kaupunkia ja olla suoraan keittiössä:

Keittiössä on valittava huonekalut minimalistisessa tyylissä, jotta ei tuntua ikävältä, kannattaa käydä ympäri kontrastia, toisin sanoen poimimista kirkkaiden värejä.

Pöydällä, jossa on lasipinta ja kromista valmistettu esiliina, näyttää hyvältä.

Lue, miten voit suorittaa nestemäisen taustakuvan käytön itse, mitä työkaluja tarvitaan ja oppia kaikki tämän koristepinnoitteen asennuksen salaisuudet.

Lue arvioita nestemäisestä silkkipainopaperista tässä määritettäessä nestemäisen taustakuvion tietyn tuotemerkin ostamista.

Seinällä edulliset seinäpinnat, joissa on upeat kuvat mustissa ja valkoisissa väreissä, antavat sinulle mahdollisuuden ihailla niitä jättämättä kotiin.

Mustavalkoiset taustavalokuvat voidaan kiinnittää turvallisesti seinään käytävällä ja käytävällä tai kaapissa. Ja vieraat tulevat nauttimaan miellyttävästi erinomaisesta makusi ja alkuperäisestä sisustuksesta.

Näetkö epätarkkuuksia, epätäydellisiä tai virheellisiä tietoja? Tiedätkö, miten tehdä artikkeli paremmin?

Haluatko ehdottaa julkaisukuvia aiheesta?

Auta meitä parantamaan sivustoa! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentteihin - me ota yhteyttä sinuun ja yhdessä julkaisemme julkaisun paremmin!

Mustavalkoinen tapetti huoneiden suunnittelussa

On tunnustettava: useimmat ihmiset haluavat asunnon näkevän yksilöllisesti ainutlaatuiseksi. Tämä ei ole yllättävää, koska kaikki eivät ole valmiita hyväksymään kuvion suunnittelua ja perinteisiä, tukkeja temppuja tekniikoita. Sisustuksessa oleva mustavalkoinen seinäpaperi on yksi vastaanotosta, joka äskettäin alkoi saada laajan kirurgian.

Se vain kävi niin, että ihmiset, jotka elävät maissa entisen Neuvostoliiton, perinteisesti käytetty liimaa seinille tavallista rullan taustakuva. Kyllä, tietenkin heillä on myös tietty lajike. Kuitenkin niille, jotka haluavat tehdä sisätilojen erityinen tunnelmansa, joten se poikkeaa muista huoneistoa, on parempi valita jotain vielä harvinaista, mutta tämä on vain enemmän ainutlaatuisia. Mustavalkoiset seinäpaperit ovat nykyään suosion kasvun aallossa. Ihmettelen, miksi näin tapahtuu? Yritetään selvittää.

Mitkä ovat taustakuvia?

Ensinnäkin on välttämätöntä ymmärtää selkeästi, mitkä ovat valokuvataustat ja mitkä ovat niiden perustavanlaatuiset erot perinteisestä paperista, vinyylistä tai kuitukankaista. Niinpä aloitusajoille on syytä huomata, että valokuvataustakuvilla on useimmissa tapauksissa pinnallaan erityinen piirros tai valokuva, joka on tietty piirre. Tällöin valokuvan vaihtoehdot voivat olla hyvin erilaisia. Tässä on vain yleisimpiä niistä:

 • Maisemat ja luonto, eläimet.
 • Kaupunkien kuvia (Lontoo, Pariisi, New York jne.).
 • Lasten tarinoita.
 • Tuodaan suosituista elokuvista, valokuva-toimijoista ja paljon muuta.

Mielenkiintoinen yksityiskohtia: äskettäin painotekniikkaa on parannettu niin, että nykyään on mahdollista tuottaa tapetti. Samaan aikaan voit tulostaa minkä tahansa kuvan, olkoon se kirsikka-haara, joka sopii täydellisesti kahviravintolan keittiön sisätilaan tai jopa rakkaimman kuvan.

Mustat ja valkoiset värit yhdistetään

Näyttää siltä, ​​miksi et käytä perinteistä värimaailmaa, koska se on luonnollisempi, koska se näyttää luonnollisia värejä? Tosiasia on, että se on mustavalkoinen gammakuva, joka pystyy antamaan kuvia ylellisyyttä ja mysteeriä korostaen niitä useista tavanomaisista ratkaisuistamme. Siten seinässä olevat mustavalkoiset seinäpinnat usein auttavat välttämään yleisyyttä. Lisäksi jokainen ammatti-valokuvaaja vahvistaa sinulle, että se on mustavalkoisia kuvia, jotka voivat välittää pienimmät yksityiskohdat, varjot ja rasterit.

Huomio! Tässä tapauksessa sinun on oltava varovainen ja älä liioitele sitä liiallisella äänenvoimakkuudella.

Tosiasia on, että mustan ja valkoisen taustakuvan, kuten minkä tahansa samanlaisen värivalikoiman muiden koristeelementtien, ei pitäisi olla hallitseva huoneen sisustuksessa. Jos käytät tällaisia ​​sävyjä liiallisella innostuksella, tämä voi johtaa jonkin verran synkän ja jossain määrin jopa masentavan seurueen luomiseen. Tavoitteena on välttää tällaisia ​​seurauksia, että useimmat sisustussuunnittelun asiantuntijat neuvovat lisäämällä kirkkaita värejä tällaisten huoneiden suunnitteluun. Se voi olla sekä huonekaluosia että erilaisia ​​kirkkaita ja epätavallisia koristeellisia lisävarusteita ja jopa kodin tekstiilejä (verhot, verhot, pöytäliinat jne.), Mehukas värit. Usein tällaisia ​​yhdistelmiä esiintyy sisätilojen urbaani tyyli, joka tunnetaan myös nimellä kontemporari, joka viime vuosina on yhä enemmän faneja.

Mitä valkoinen väri, joka on yksi komponenteista värejä, sillä on omat erityispiirteensä, jotka on otettava huomioon suunniteltaessa tulevaisuuden suunnittelu huone, olipa se olohuone, makuuhuone tai eteisen.

Muista! On sellainen ominaisuus, joka olisi otettava huomioon, perustuu huoneen koon. Mitä suurempi koko musta kuva on tehty valoa tai valkoisella taustalla, erityisesti pieni koko visuaalisesti näyttää huoneen itse. Siksi sinä kleite mustavalkoinen tapetteja sisätilojen kapea huone huoneisto-Hruštšov tai pieni eteinen, olla varuillaan!

Seuraa vinkkejä ja neuvoja, ja et näy vaikeuksia, kun koristelu asunnosta. Jos Mural enemmistö tausta väri on valkoinen ja harmaa tai musta elementtejä vievät vain pienen osan koko kangas, he voivat visuaalisesti lisätä koko huoneen. Lisäksi huoneen vaalenee, joka on etu niissä paikoissa, joissa ei ole luonnonvaloa.

Jos puhumme musta Mural, jotka ovat pieniä, kevyitä tai valkoinen koriste-elementtejä, tulisi ymmärtää, että nämä taustakuvat ovat yleensä käytetään pitkälle erikoistuneisiin sisustus, koska ylivoima musta väri tekee niistä "ahdistava", ja jossain määrin " raskas", joten sanottavaa tästä osa sisustusta. Tästä syystä se ei ole suositeltavaa soveltaa näitä tapetteja seinään.

Muuten, tällaisissa tapauksissa olisi erittäin asianmukaista käyttää koriste-esineitä ja tarvikkeet sekä valko- ja muut värit kirkkaita ja pastellivärit. Tämä auttaa neutraloida joitakin mene selvästi muita mustia, neutraloivat sen synkkä vaikutukset psyykeen. Niin, kaikki on hyvin maltillisesti, koska yleisesti uskotaan paitsi sisustus, mutta myös monissa muissa tilanteissa.

Mitä sinun tulisi tietää kuvat ja tarinat

Ei tule suuri salaisuus kertoa miten suosittu ja houkutteleva ovat eri vaihtoehdoista tapetit geometrisia kuvioita. Tämä kuitenkin enimmäkseen käsitellä tavallisten taustakuva. Kuitenkin valokuvatapettia myös käyttää kaikkia samoja sääntöjä koristelu sekä tavallisten rullaluistimet. Tulisi ymmärtää, että tällainen taustakuva on toivottavaa käyttää kumppaneita pikemminkin kuin itsenäinen osa koristelu seiniä.

Olen varma, että monet niistä, jotka ovat mukana sisustusta hänen asunnon, tai vain aikoo sukeltaa tärkeä vaihe, huomasimme kuinka suosittuja ovat taustakuvia kuvilla kaupungeissa. Samaan aikaan on kysymys ei niinkään värillisiä kuvia, kuinka moni mustavalkoisia kuvia. Ne voivat vaihdella kooltaan, liimattu seinälle ja oveen ja käytetään täysin eri huonetta, salista ja toimisto, jopa kylpyhuoneessa.

Usein tällaisissa taustakuvia esittää yhden esineen kirkkaita värejä, jotka erottuvat selkeästi muun mustavalkoinen kuva. Esimerkiksi potilailla, joilla oli Lontoossa, se on yleensä kirkkaan punainen linja tai perinteinen Englanti puhelinkoppeihin kirjava ikkunoita Lissabonissa tai Budapestissa sijaan linja keskeinen paikka voi ottaa raitiovaunut, jotka ovat yleensä kirkkaan keltainen mehukas väri Pariisissa, se voi olla Eiffelin torni maalattu kullan sävyt (että totuus ei vastaa sen todellista väriä) ja niin edelleen.

Joka tapauksessa on syytä muistaa, että on tärkeää sopusointu kaikkien elementtien sisustus huoneessa, koska sen lisäksi itse tapetit ja seinät, jotka on sisustettu, on muitakin tekijöitä kaikissa sisustus. Lisäksi riippuen sama tehtävä, ne voivat olla sekä koriste- ja toimiva. Juuri tästä syystä on tarpeen luoda sellainen ympäristö, jossa voi harmonisesti sekoitus kaikki sen osat. Ei elementtiä ei pitäisi pudottaa pois kuvasta ja olla tyylillisesti ulkomaalainen.

Se voi olla hauskaa! Lisäksi mustaa ja valkoista tapetti sisätilojen, on olemassa monia muita erittäin mielenkiintoisia aiheita. Joukossa, sovelletaan luonnollisesti kaikenlaisia ​​tapetteja, joka kuvaa luontoa eri muodoissaan. Erityisen kiinnostavia ovat taustakuva kuvia kukista, mukaan lukien - tulppaanit. Tällaiset kuvat voivat olla eri värejä, kuten kukan tulppaani on riittävän runsas joukko eri värejä.

Nyt muutaman sanan tyylejä. Et voi soittaa mustavalkoinen tapetti, monipuolinen, koska ne eivät ole yhtä hyvin katsoa sisustus eri tyylejä. Jos puhumme tiettyjä tyylejä, jotka sopivat kuvan, jossa näin epätavallisen ja kontrastivärejä ensinnäkin, tulevat mieleen ovat hyvin nemassovoy vaihtoehtoja, kuten:

Mitä liimaukseen, ei tule yllätyksiä liimaa tapetteja, teloitettiin musta ja valkoinen - ei ole sen vaikeampaa kuin mikään muu. Pitäisi olla todennäköisemmin kiinnittää huomiota mistä aineesta ne on tehty, sen sijaan jotain, mitä värejä ne esittävät. Näin ollen, kuten tavallista: vinyyli ja ei-kudotut valita erityistä liimaa paperin on melko vialla ja monipuolinen liimakoostumus. Pokleit ne voivat olla omillaan, tekee kaiken käsin. Onnistunut sisustus!

asiantuntija löytää

Tapettimyymälä laskin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin