Mustaa multaa kylpyhuoneessa päästä eroon

Mustaa multaa kylpyhuoneessa - miten päästä eroon?

Kylpyhuone - tämä on yksi tumma, kostea, lämmin, huonosti ilmastoiduissa huoneissa asunnossa. Mutta tällaiset olosuhteet ovat erityisen sopivia homeen. Ja jos olet kohtaavat tämän vakavan ongelman, on tarpeen päästä eroon niin pian kuin mahdollista mustaa multaa kylpyhuoneessa.

Vaaralliset mustaa multaa kylpyhuoneessa?

Dangerous muotit - Musta Multa - on erittäin haitallista ihmisten terveydelle. Jos päästä eroon hometta ei ole aikaa, niin elää tässä huoneistossa voi kehittyä astma, allerginen nuha tai kandidiaasia.

Useimmiten mustaa multaa asettuu seinät ja katto kylpyhuoneessa. Se voi pitkään ei tunne, ja olla huomaamaton. Kuitenkin kun tapahtuu suotuisat olosuhteet sen kehittämiseksi: huonosti ilmastoidussa kylpyhuone, se on lämmin ja erittäin kostea, musta home alkaa lisääntyä. Tämä sieni on huonosti kiinnitetty pintaan katto ja seinät, joten se voi helposti lentää pois. Ja päästä ihmisen hengitysteiden, tämä sieni on eliminoitu erilaisia ​​sairauksia.

Poistaa musta muotin katon ja seinien kylpyhuone on täysin mahdollista, käyttäen antifungaalisia aineita. Mutta ensin on syytä poistaa pintakerroksen kipsi. Jälkeen, että paikka tulisi kuivata käyttämällä hiustenkuivaaja rakennuksessa. Nyt voit käyttää työkalua tappaa sientä. Kun Sopimus pitää mielessä. että kylvyssä tulee olla kuiva ilma, mutta vesi on parempi jättää pois. Meidän täytyy työskennellä hengityssuojainta ja käsineitä.

Poistaa käytettävä muotti kuparisulfaattia, mutta muista, että se on myrkyllisyys. Sen Liuos levitettiin paksu Musty tilaa harjalla. Muutaman tunnin kuluttua, nämä paikat voidaan pestä ja kuivata, ja tuulettaa kylpyhuone.

Poista musta hometta kylpyhuone ja voi olla valkaisuainetta. Sekoitetun liuoksen veden kanssa valkaisuainetta 1:10 on harja tai sieni sovelletaan kenttä vaikuttaa sieni. Tämän jälkeen, tuuleta huone.

Myynnissä on huume Renogal onnistuneesti taistelee mustaa multaa seinille, paitsi, vaan myös saumat laattojen kylpyhuoneessa.

Voit käyttää folk korjaustoimenpiteitä poistamiseksi hometta kylpyhuoneessa. Kun tappio niiden vaakapintojen kaataa sooda, ja ylhäältä täyttää etikkaa. Sen jälkeen, kun vaahto on ratkaistu, se voidaan pestä pesuaineella paikka.

Hyvä taistelee sieni ja teepuuöljy. Ottamalla kaksi teelusikallista voita, kasvattaa niitä kaksi kupillista vettä, ja sumutuskuivattu tarvittavat paikat. Huuhtele seos ei ole tarpeen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Miten päästä eroon hometta kylpyhuoneessa

Ei vain haittaa, ja merkittävää haittaa terveydelle aiheuttaa muottiin, joka ilmestyi olohuoneessa. Sieni-itiöitä tunkeutumaan keuhkoihin hengityksen aikana, aiheuttaa allergisia reaktioita. Eroon ei vain tätä tunkeilija. Levitä se alkaa yleensä kostea huoneen huoneistoja, joten taistelu on aloitettava siellä. Miten puhdistaa homeen kylpyhuoneessa avulla moderni ja perinteisin keinoin, käsitellään jäljempänä.

Syitä toivottuja vieraita

Ensimmäinen syy - ei UV auringonvaloa, mutta pimeissä huoneissa hometta usein vieras. Toinen - jatkuva kosteus huoneessa, joka edistää nopeaa lisääntymistä muotit. Ja jos sisätilaa ei raitista ilmaa, ei ilmanvaihtoa, se synnyttää muottiin.

Ehkäisy homeen muodostumisen

Ensisijainen turvallisuuteen liittyvät toimenpiteet ehkäisyyn, jolloin useimmat hometta ei ole edes näköpiirissä. Noudata seuraavia sääntöjä:

 • asentaa ilmanvaihto sen kaupat myyvät erikoistuulettimet, joka voidaan yhdistää ulos;

 • Jos ei ole sisäänrakennettu huppu kylpyhuoneessa, niin mahdollisimman usein pitäisi jättää oven auki kuivumaan voisi kaukaisimmatkin kulmat, erityisesti tämä olisi tehtävä kerran kylpyhuoneessa ottaa suihku tai pestä;
 • voit ovella johtaa kylpyhuoneeseen, tee pieni ilma-aukot käyttämällä tavanomaista poraa tuuletus oli vakio;
 • tarkistaa, kuinka hyvin lämmin pyyhe rautatie, jos sen koko on riittävä lämmitykseen ja kuivaukseen vähän tilaa;

 • Pese kaikki pinnat, kylpyhuone antiseptiset että tappaa homeen itiöitä ja muita epämiellyttäviä "olennon";
 • jos on olemassa riski, värjäyksen tietyillä alueilla, sitten ajoittain suorittaa niiden käsittely etikkahapon liuosta, esimerkiksi.

Miten päästä eroon hometta kylvyssä

Joka huoneistossa on kaikkein herkin infektiolle sieni suihku tai kylpyhuone. Standardissa kylpyamme täynnä asettaa suotuisat edellytykset leviämisen muottiin.

Korkea ilmankosteus antaa vanha valurauta putki on kylpyhuone ja wc. lämpötilaero veden käynnissä niitä, ja huoneen lämpötila vaikuttaa ulkonäön kondensaatio, ettei pakoputkien ei kuivu, ja ylimääräinen kosteus haihtuu. Plus pimeys. Siksi kylpyhuone on usein kasvualusta homeelle, joka sitten tulva koko asunnon.

Folk korjaustoimenpiteitä varten muotin kylpyhuoneessa

Älä laiminlyö ihmisten keinot torjua vihollisen homeelta.

Ruokasoodaa - yksinkertainen ja tehokas

Universaali puhdistusaineena lähes saastumisen ruokasoodaa tulee monissa muotoiluja folk korjaustoimenpiteitä. Tehokkuus ja vaarattomuus laita sooda ensimmäisellä sijalla joukossa kaikki muut. Rasva jälkiä, musta home kylpyammeessa, ruoste poistetaan sooda ilman suurempia vaikeuksia. Itsessään ei ole hajua, sooda selviytyy makujen poistumisen vasemmalle haitallisia aineita.

Päästä eroon muotin sooda tarvitsevat hieman laimennettua vedellä lietemuodossa ja sovelletaan tartunta-alueella. Jonkin ajan kuluttua, pese lämpimällä vedellä ja sienellä.

Sooda, joka on valmistettu noin laskettaessa kerroksessa kahvilassa sooda ruokalusikallista litrassa vettä kaadetaan spray pullo ja suihkutetaan muotin tila havaitaan. Sen jälkeen, pestiin perusteellisesti puhtaalla vedellä ja käytettiin jälleen soodaliuoksella. Toinen sovellus loman kuivua. Valkoisia laikkuja tai poistaa kuivalla kankaalla tai sienellä, huuhtele vedellä.

Folk korjaustoimenpiteitä hometta seinillä voit auttaa, jos ei kroonisia paikkoja.

Etikkaa tukea soodaliuoksella

Vaikutus sooda voidaan täydentää monta kertaa, jos se sekoitetaan etikkahappoa. Tämä tehdään seuraavasti: sirotellaan alussa saastuneiden alueiden puhdas sooda ja etikka kaadetaan päälle. Reaktion, joka on ilmaistu myrskyinen "kiehumispiste" jauhe tappaa muotin sieni. Pestä edelleen kuumalla vedellä, pyyhi pinta puhtaalla liinalla ja anna kuivua perusteellisesti.

Etikkahappo on erinomainen tapa tappaa muottiin. Jos löydät vaarapaikoilla multaa, sitten soveltaa väkevää tavallisella etikalla myydään kaupassa. Tuntia myöhemmin, jäänteitä huuhteluveden. Tarvittaessa toista menetelmä antaa pinnan kuivua hyvin.

Poistaa homeen kovaa vedenpitävä ja löysä rakenne pintojen sopiva valkaisuaine, joka tuhoaa sientä muottiin. On mahdotonta siten käsitellä Kipsilevy tai puuta.

Ennen kuin prosessi hometta kylpyhuoneessa, hoitaa puolustustaan.

Huone, jossa käsitelty pinta on valkoinen, on hyvin tuuletettu. Työskennellä toivottavaa hengityssuojainta tai monikerroksinen sideharso, kumihanskat suojata käsien. Haitallista sekä haihtuminen ns "lipeä" ja saada se iholla.

Sekoita noin puoli kuppi valkoisuus litrassa vettä ja laittaa seinän sienen, suihkeen tai harjalla. Huuhtele välittömästi vedellä, ja saatiin valkoisia aikaa syvempää vaikutusta. Kuten muiden vastaavien tapahtumien, on toivottavaa toistaa menettelyn kuivauksen jälkeen.

Jos on käsillä "valkaisuainetta" (aina aikaisemmin ollut arsenaali puhdistusaineita tiloissa), sen liuosta käytetään myös "valkoisuus".

Miten saada muottiin kylpy ruskea

Natriumtetraboraatiksi tai enemmän rutiininomaisesti, booraksi - tehokas lääke, antiseptistä, joka toimii erinomainen väline omistaja vastaan ​​eri epäpuhtauksia. Aine on turvallinen, se ei hajuhaittoja. Valkoinen jauhe booraksi täytyy liuottaa veteen, noin kuppi litraa kohti. Käsittely sekä muita ratkaisuja: Käytä tartunta-alueella, jättää jonkin aikaa ja sen jälkeen huuhdellaan vedellä. Se on pakollinen kuivaus pinta.

On myös mahdollista käyttää boorihappoa, sekoitetaan se veden kanssa, etikka ja vetyperoksidia. Suhde: 1: 4: 2: 2.

Poistaa sieni-infektio lasin, laatat ja muiden kovien pintojen auttaa ammoniakkia. Tämä sekoitettiin veden kanssa yhtä suureen osaan, ja sitten sienellä harjalla tai liuos levitetään seinät, lattia tai muiden pinnoitettujen muotin pintaa. Levittämisen jälkeen sen liuoksen läpi pesun ajan.

Et voi sekoittaa ammoniakin työkaluja, kuten valkaisuainetta. Jo päästää haitallisia hajuja, saattamalla nämä aineet reagoivat jakamisesta vielä haitallisempia ihmisen kaasua. Kun työskennellään hajusuola on kiinnitettävä erityistä huomiota suojeluun hengitysteitä, ihoa.

Miten puhdistaa amme muotista muista luonnollisista antiseptisiä

Vesi jodin, kuparisulfaattia, sekä teepuuöljy auttaa, jos sieni kylpyhuoneessa ilmestyi jokin aika sitten. Käsittely Standard - Levitä liuos lisäämällä säilöntäaineita tarvitaan kattoon, seiniin ja lattiaan. Älä huuhtele muutaman tunnin sieni tappoi, huuhtele puhtaalla vedellä ja saippualla ja anna kuivua.

Yllä oleva ihmisten avulla hometta kylpyhuoneessa pystyy selviytymään sieni, jos se ei jo ole laajennettu rehevän tyyny.

Nykyaikaisia ​​torjumiseksi sienten

Uudet lääkkeet kaupallisesti saatavilla ohjaukseen hometta on lähes vaaratonta ihmisten terveydelle. Kuitenkin, se ei ole välttämätöntä työskennellä ilman käsineitä. Antiseptiset pintakäsitelty mukaisesti kuvauksia niiden pakkauksissa.

Ionisointi ja puhtaanapito - menetelmä, joka perustuu tuhoutuneeseen ilmavirtaan, joka on kohdistettu tartunnan saaneille paikoille saturoidulla hivenaineella. Tällainen hyökkäys ei kestä myös pieniä jyrsijöitä ja hyönteisiä. Menetelmä on kallis ja vaatii erikoislaitteita ja ammattitaitoa. Tämä vaihtoehto on erityisen sopiva niille, jotka eivät vielä tiedä, miten päästä eroon muotista kylpyhuoneen katolla.

Jos edellä mainitut menetelmät eivät ole auttaneet sinua, kylpyhuoneen muotti ei katoa laattojen saumoissa, kulmissa, sinun on käytettävä kardinaalisia toimenpiteitä. Irrota täysin seinän peite paikasta, jossa muotin sienten juuret vapautuvat, poista laatta. Huone on kuivattu, käsiteltävä täysin voimakkaasti vaikuttavilla antiseptisilla valmisteilla.

Ja vain sen jälkeen, kun olet vakuuttunut siitä, että ei ole pelkästään sientä vaan myös sen ulkonäköä, voit aloittaa kylpyhuoneen maalaamisen tai muun muotoilun.

Tapoja päästä eroon mustastä muotista kylpyhuoneessa

Sieni ja sieni kylpyhuoneessa paitsi pettävät ulkonäköä, ne ovat edelleen haitallisia terveydelle. Siksi muotin päästä eroon kylpyhuoneessa tai muissa huoneissa on erittäin tärkeää.

Vaikka muualla asunnossa ei ole sientä, se on puhdas ja kuiva kaikkialla, ja kylpyhuoneessa se voi näkyä. Tässä huoneessa syntyy ihanteelliset olosuhteet ulkonäköön - korkea lämpötila (yli 20 ° C) ja korkea kosteus (jopa 70% normi).

Sieni ja muotin aiheuttaa kylpyhuoneessa - huono ilmanvaihto

Ainoa ratkaisu tässä tapauksessa on parantaa ilmanvaihtoa tai jotenkin nopeasti pienentää kosteutta. Kosteus vähenee:

 • (laitteet, jotka keräävät kosteutta ilmasta);
 • mikä parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta.

Tarkistetaan ilmanvaihtokanavan huollettavuutta

Jos aiemmin ei ollut ongelmia muotin kanssa, on tarpeen tarkastaa ilmanvaihtokanava. Ehkä hänet lyö, koska suihkun tai kylpyammeen jälkeen korkea kosteus poistetaan huoneesta pitkään. Tarkista ilmanvaihtokanavan työ yksinkertaisesti: ota paperiarkki (ainakin paperiarkki tai sanomalehti), jonnekin huoneistossa avaat ikkunan hieman (ilmasta). Aseta kylpyhuone levylle tuuletustilaan.

Tarkista, kuinka hyvin kylpyamme toimii

Jos levy houkutellaan arinalle - kaikki on hieno, jos ei - kanava on tukossa. On tarpeen soittaa sopivaa palvelua niin, että ne puhdistavat.

Jos pito on, mutta sieni, jatkamme testejä. On tarpeen tehdä sama toimenpide - tuoda paperille - se on tarpeellista ja ovea suljettava kylpyhuoneeseen. Jos tässä tapauksessa ei ole vetovoimaa (lehti ei ole houkutteleva), mutta oven ollessa auki se "kiinni" arinaan, ovi asennetaan liian tiukasti. Alhaalla olevaan ilmavirtaan tulee olla vähintään 3 cm: n aukko, toinen vaihtoehto on ilmanottoaukko.

Ovien on oltava oikein

He kaatuvat oven alaosaan. Jos et halua vaihtaa ovea, voit noutaa vastaavia muoviristikoita ja asentaa ne itse. Muut keinot kylpyhuoneen ilmastoinnin parantamiseksi ovat ilmanvaihtokanavan poistoaukon (alhaalla, aivan lattiatason yläpuolella) vastaavan seinän tai tuuletusaukon / putken pitämiseksi samassa paikassa. Yleensä tässä tapauksessa tehtävänä on varmistaa ilmavirtaus kylpyhuoneeseen aktivoidakseen ilmanvaihtoa.

Suurin osa kansanvastaisista tekijöistä antaa sinulle mahdollisuuden päästä eroon ulkoisten ilmentymien sienestä jonkin aikaa. Poistat sen jäljet ​​pinnalta, mutta sen kiisto pysyy aineistossa. Ja jos on, jonkin ajan kuluttua täplät tulevat jälleen näkyviin. Kosteusongelmia voi auttaa vain kardinaaliratkaisu - tehokas ilmanvaihto. Kuivassa huoneessa sieni / muotti ei voi kehittyä.

Ne, joilla on sienestys kylpyhuoneessa, ovat valmiita käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja päästä eroon siitä

Käyttämällä vaarattomia ihmisille tarkoitetaan

Päästä eroon muotista kylpyhuoneessa auttaa tavallista etikkaa ja soodaa. Menetelmiä niiden käytöstä ovat useat:

 • Pyyhi seinät alkoholipöytävehnällä, jätä muutama tunti, sulje ovet, huuhtele vedellä ja tuuleta.
 • Menetelmä vaakapinnoille - kaada sooda, kaada etikkaa, odota, että reaktio lopettaa reaktion ja huuhtele vedellä.
 • Pyyhi seinät ensin soodalla, sitten etikalla, vedellä.

Kuinka tehokas nämä varat ovat peräisin muotista, on vaikea sanoa, mutta etikka kovuussuoloista auttaa täydellisesti - valkoinen päällyste pestään ilman jälkiä.

Soda ja etikka - voit kokeilla

Seuraava suosittu tapa torjua muotia kylpyhuoneessa on peroksidi. Hän myös hankaa seinät. Meidän on kuitenkin muistettava, että suuret määrät peroksidit ovat myrkyllisiä, ja on tarpeen työskennellä maskiin ja käsineisiin. Älä myöskään unohda, että sillä on valkaisuvaikutus. Jos laastia käsitellään saumojen välillä laattojen välillä, se keventää muutamia sävyjä.

Suorita desinfiointi vetyperoksidilla

Ensinnäkin käyttötaajuuden kannalta - kloori- ja klooripitoiset aineet saniteettilaitteiden pesuun - Belizna, Domestos, ankanpoikanen jne. Niitä kasvatetaan tiettyyn määrään vettä, ne hämärtävät seinät, erityisesti huolehtimalla huolellisesti saumojen välillä laatat. Ulkoiset ilmenemismuodot (tummat paikat) menevät hyvin nopeasti, kirjaimellisesti ennen silmiämme. Jonkin ajan kuluttua käsittelystä hometta ei näy, mutta ennemmin tai myöhemmin (yleensä syksyllä tai kevätkaudella) se alkaa jälleen näkyä.

Valkaisuaineiden ja sen valmistelujen tulee olla käsineissä, hengityssuojaimissa ja suojavaatteissa. Käsittelyn jälkeen on toivottavaa sulkea ilmanvaihto (jos on pakotettu), sulje ovet tiukasti, älä käytä kylpyhuoneen jonkin aikaa. Kloori vapaana tilassa ei ole pitkä, mutta tällä hetkellä se on hyvin aktiivinen ja sen parit samoin. Tämä "kaasukameran" avulla voidaan desinfioida kulmat, joita ei voida saavuttaa siveltimellä.

Valkaisuainetta ja kupari vitriolia on oltava varovainen

Seuraava suosituin tapa päästä eroon muotista kylpyhuoneessa on käsittely kuparisulfaatin liuoksella. Ota 100 grammaa jauhetta, liuotetaan 10 litraan vettä ja tätä liuosta käsitellään seinillä ja katolla. Varotoimet ovat samat kuin valkaisuainetta käytettäessä. Tulokset eivät periaatteessa ole kovin erilaisia ​​- musta jälkiä väliaikaisesti.

Rakennustyössä on monia erilaisia ​​sienilääkkeitä. Ne eroavat toimenpi- teistä ja sovellusmuodosta. On keinoja, jotka jaetaan harjalla tai rullalla, ovat aerosolipakkauksissa tai vipuvarsilla. Jotkut valmisteet vaativat suojavarusteiden (käsineet ja hengityssuojain) käytön, muut henkilöt ovat vaarattomia. Joka tapauksessa lue ohjeet ennen työn aloittamista.

Kun käsität, älä unohda viestintää ja vaikeasti tavoitettavia paikkoja, muuten et voi päästä eroon muotista kylpyhuoneessa - itiöt lentävät pois

Kun valitset keinon tappaa musta multa kylpyhuoneessa, kiinnitä huomiota siihen, mitä materiaaleja he voivat käsitellä. Erityisesti puutavaralla on varoja - betonia ja tiiliä varten monet ovat myös universaaleja, sopivia kaikkiin rakennusmateriaaleihin.

Seuraavassa on muutamia työkaluja, jotka ovat jo käyttäneet niitä:

 • Korjaus hometta ja sientä Savo. Tuotanto - Tšekki Unilever, 500 ml pulloon spray. Tappaminen! sienet kasvulliset muotit, mikroalga lähes välittömästi, pinnan väri ei muutu. Suihkuta pinta 15-20 cm: n etäisyydeltä, jätä 20 minuuttia. Voit pestä sen pois, voit jättää sen. Pre-clean mold ei ole välttämätön - se katoaa ilman jälkiä. Vaikutus, jopa yksittäisen hoidon jälkeen, jatkuu pitkään (2 vuotta sitten käyttämäni mukaan ei ole hometta). Soveltuu kipsiä, kalkkeja ja maalattuja pinnoitteita varten tiili-, seinä- ja lattiapinnoille. Tehokas huoneissa, joissa on korkea kosteus - kylpyhuoneet, kellarit, kellarit. Pistävä haju, joka toimii paremmin maskiin. Virtausnopeus on 50 ml / m2.
 • ASTONISH Mold Mold ja Mildew Agent & Lievempi poistoaine. Englannin korjaustoimenpide on 750 ml pulloissa, joissa on ruiskupistooli. Säännöllisellä käyttökerralla voit voittaa sienet hyvää. Levitä, odota 5 minuuttia, huuhtele vedellä.

Tehokkaimmat keinot sieni ja home

Näiden työkalujen avulla pääset eroon muotista kylpyhuoneessa pitkään aikaan.

Jos haluat päästä eroon muotista kylpyhuoneessa ikuisesti, sinun on aloitettava täysipäiväinen korjaus. On välttämätöntä poistaa kaikki viimeistely yhdessä kipsin kanssa. Koristeelliset seinät - betoni tai tiili - alukkeen hoitamiseksi antibakteerisilla ominaisuuksilla (on olemassa sellaisia), kun käytetään kipsiä koostumuksella, jolla on sienilääkkeiden lisäaineita tai lisätään se vakioon sementti-hiekkalaasti, se voi olla itsenäisesti. Kuivaamisen jälkeen kipsi - maaperä, sitten viimeistely laatat käyttäen liimaa antifungaalisia lisäaineita. Jopa saumojen saumauksen tulisi olla sopivilla ominaisuuksilla.

Sieni ei ole vain pinta. Hänen itiensä ovat seinän sisällä

Kun tämä tilanne ja normaalisti toimiva tuuletus homeen ja sienten ongelmien kanssa, sitä ei enää ole. Kaikki muut menetelmät auttavat sinua eroon muotista kylpyhuoneessa vain tietyn ajan.

Seuraavassa on kuvaus joistakin korjaustoimenpiteistä, joita voidaan käyttää torjumaan sientä ja hometta kylpyhuoneessa tehtävien korjausten aikana. Samalla tavalla on mahdollista käsitellä jo valmiita pintoja, mutta ne ovat tehokkaampia viimeistelytoimien vaiheessa.

 • Fongifluid Alpa. On sinertävän vihreää sävyä, mutta käsiteltyjen pintojen väri ei muutu. Sopii betonin, tiilen, kipsin, kipsilevyjen, puun ja sen johdannaisten käsittelyyn. Likaiset ja huokoiset pinnat on puhdistettava, käsiteltävä tiiviisti ilman valmistusta. Pinnat pestään vedellä, kuivataan ja levitetään sitten. Suositeltu kulutus on 1 litra 4-5 neliömetriä kohden. Jätä 4-5 päivää. Tämä lääke on hyvä korjausvaiheessa - se parantaa tarttuvuutta. Jos viimeistelyaineita on käsitelty, pyyhi pinta pehmeällä liinalla.
 • Homeenpoisto Tikkurillistä. Suomen puutuote, mutta sitä voidaan käyttää betoni- ja rappauspinnoille ennen viimeistelyä.

Joitakin korjaustoimenpiteitä, joita voidaan käyttää korjausten aikana päästä eroon sientä

Nyt tiedät miten päästään eroon muotista kylpyhuoneessa pitkään ja jopa hyvää.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin