Musta verhot sisustus

Musta verhot sisätilojen elegantti kotiin

Koristella ikkunan avaaminen verhot musta uskalla kaikille. Niistä tavalliset kaupunkilaiset vankasti harhakäsitys, että musta liittyy suru, minkä vuoksi monet eivät tietoisesti pyrkivät käyttämään tätä väriä sisustukseen. Haluamme vakuuttaa teille toisin.

Musta verhot sisätilojen asuntosi

Nykyisin muodikkain stylistit ja sisustussuunnittelijat edistävät aktiivisesti muotia mustat. Paradoksaalista kuin se saattaa, mutta musta voi olla kirkas ja tyydyttynyt. Huonekalut tässä väri näyttää tyylikäs ja ytimekkäästi, ja musta verhot tuo uusi painopiste muuhun kuvaan huoneen. Ne ovat kaikkein epätavallinen elementti, joka tietenkin kiinnittää huomiota vieraasi ja arvostavat perheenjäseniä.

Niin, tärkein sääntö, että sinun täytyy muistaa: musta - väri eleganssia ja ylellisyyttä. Koristelu ikkuna-aukon verhot mustasta kankaasta, lisäät hienostuneisuutta ja aristokraattinen tunnelma. Meidän tulisi muistaa seuraavat vivahteita.

Kuten tiedätte musta imee aktiivisempia kuin toiset auringonsäteet. Tässä yhteydessä tummat verhot vaimentaa valovirta kahdelta sivulta, ulkopuolelta ja sisäpuolelta huoneeseen, niin että tarvitset ylimääräisiä valolähteiden sisätiloissa. Siksi johtopäätös ehdottaa itse: on suositeltavaa käyttää mustaa verhot hyvin valaistu luonnolliset tai keinotekoisesti sisätiloissa.

Miten tehdä sisätilojen mustat verhot elossa?

Muista, että tummat värit visuaalisesti tekstiilit pienentää kokoa. Jos haluat tehdä enemmän kompakti tila, niin olet päässyt pisteeseen, ja jos päinvastoin - haluavat visuaalisesti laajentaa rajoja, sinun täytyy luopua musta tai verhoihin. Vaikka on yksi pieni temppu, jota mielellään teille. Yrittää yhdistää mustavalkoinen. Anna verhot koostuvat useista nauhat väriä. Esimerkiksi se on käytetty tummaa reunoilla ja kalpeanvalkoinen keskellä. Me vakuuttaa teille, että tällaiset "zebra9raquo; on alkuperäinen tarkastella ikkunan avaaminen. Se näyttää hyvältä ja mustaa kultaa. Muuten, duo usein sisustustavarataloa "glamur9raquo tyyliin;. Ylimääräisenä seurue voi käyttää runsaasti kristallin peilit ja tyylikkäät kalusteet.

Musta verhot - tyyli sisustus

Tiedetään useita suosittuja kohteita, jotka käyttävät aktiivisesti mustaa väriä. Tämä minimalismi ja ns "skandinaaviseen tyyliin". Täällä tärkeintä varauksesta ja kyky painotuksia. Olkoon väri tapetti on kevyt jopa valkoinen, ja sävyjä ja muutaman huonekaluja musta. Tiivistetyssä muodossa ja vähintään lisävarusteita. Koko ilmapiiri huoneen pitäisi olla toimiva. Turhien huonekaluja ja tarvikkeita.

Puhuminen tyyli, jota käytetään laajalti musta, puhumattakaan Gothic suuntaan. Synkkää ympäristössä erityisen suosittu teini-ikäisten keskuudessa. Käsittele ymmärtää mitä lapsesi rakastaa tätä tyyliä ja tukea sitä ehdottamalla ongelma huoneen verhot musta organza tai tylli.

Täällä voit tyytyä mitään, voit käyttää mitä tahansa verhot ja monipuolisin kangas rakenne - raskaan sametti pehmeää silkkiä. Aseta kangas rooman taittuu tai laskoksia, kokeilemalla muodon kanssa ja ei rajoittamaan standardin itse. Ainoa "no9raquo; - lambrequin. Parempi jättää tasanteelle ei verhoilla, niin katto on visuaalisesti suurempi.

Jokainen tietää, että musta väri verhot melko nopeasti menettää sen intensiteetti ja ei ole niin paljon polttamalla, kuten vaikutuksilta pesujauhetta. Siksi suosittelemme käyttää erityisiä keinoja tarkoitettu käytettäväksi pesu- musta. Toisin kuin perinteiset jauheita, he eivät syö pois väri ja lempeä vaikutus kangasta, joten se pehmeämpi.

Rauta voi jättää jälkeen silitys kiiltävä kiiltävä raitoja kankaassa. Erityisen hyvä ne näkyvät mustalla. On parempi pyytää pesuohjelma suurimmalla spin, ja sitten ripustaa verhot suoraan puoli- kostea räystään. Kuivattaessa, kangas taso pois ja jalkoihin on yli. Tarve silitys häviävät itsestään.

Toivomme, että nämä vihjeet auttavat sisustus, ja sitten kosketa verhot huoneeseen. Toivotamme sinulle menestystä ja saavuttaa kaikki ne tehtävät eteensä!

Musta verhot sisustus

4. helmikuuta 2014

Musta verhot ikkunoiden sekä mustat pöytäliinat ja vuodevaatteet - se ei todellakaan ole suosituin ja yhteinen valinta. "Ei jokainen" kategoriasta. Monet pelkäävät, että mahdollisuus kääntää kotisi osaksi kohtaus elämän Dracula tai suojaa valmis. Toiset huolissaan esiintymistodennäköisyys kotona toimistossa ilmakehän, joten mustaa väriä suurimman ulkopuolelle kodin sisätiloissa. Mutta totta tuntijoiden mustan tietää, että tärkein laadun tätä väriä - kyky tehdä tyylikäs ja ylellinen mitään yksityiskohtia.

Musta verhot voi olla yksi tärkeimmistä kohokohdista sisustus - ovat yllättyneitä, provosoiva, valloittava. Kuitenkin monimutkaisuus väri vaatii entistä varovaisemmin hänen kanssaan. Puhutaanpa miten sisällyttää mustat verhot sisätilojen kodin huoneeseen.

Musta verhot sisustus: varovaisuus voi satuttaa

On syytä pitää mielessä, että musta imee valoa. Tapauksessa verhot ikkunoissa tietyn: vaimennetaan valoa sekä kadulta ja tiloista. Siten, luonnollinen valo on paljon vähemmän. Siksi voimme sanoa varmuudella, että mustat verhot - se on valinta erittäin valoisat huoneet, jossa on paljon keinotekoisia valonlähteitä.

Lisäksi mustat verhot kattaa suuren pinta-alan, pystyvät puristamaan visuaalista tilaa, joten se kompaktimpi tuntuu.

On kuitenkin olemassa ratkaisu huoneissa on pieni koko. Tumma verhot voivat toimia Ikkunareunustusten, tässä tapauksessa ei välttämättä kata koko aluetta ikkunan pinnasta. Jos haluat ripustaa musta verhot huoneeseen "vaatimaton tarkoittaa" yhdistää tumma kangasta valoa ja läpikuultava. Anna perusteella ikkunan sisustus on valon sävy (kuten tulle tai organzaa) ja musta kangas on sen komplementti. Tämä minimoi kielteiset vaikutukset musta.

Musta verhot ikkunoissa: tärkeä rooli luoda ilmapiiri

Musta ikkuna verhot ovat tyypillisesti osa joidenkin tyylejä. Ne ovat hyviä luoda luksusta lumoava ilmapiiri ja barokkityyliset sisätilat. Täällä musta verhot rinnalla valkoinen, hopea ja kulta kohteita, sekä paljon peilien, lasin, rehevä koristeellinen huonekalut. Tarkoituksena käytettävällä Black verhot - tekevät tilanteen vielä dramaattinen, ylellinen ja visuaalisesti.

Toinen tyyli, joka on ominaista musta verhot, kutsutaan "minimalismia" tai "Euroopan lakoninen" tai "Scandinavian Style". Se käyttää pääasiassa akromaattinen väri, joka voidaan laimentaa kosketus puun ja pieni määrä väriä aksentteja. Musta verhot sijaitsevat yhtiö on hyvin kirkas, valkoiset seinät ja täydennetään usein yksi tai useampia paloja musta huonekaluja.

Musta verhot ovat välttämättömiä luoda Gothic ilmapiiri. Sisätilat tyyliin Gothic eivät nauti suuren suosion, mutta aina löytää sen ihailijoita. Bleakness täällä - ole haitta, vaan tavoite saavuttaa, joka käyttää mustaa kangasta.

Nuoret ja nuoret aikuiset, etenkin miehet, ovat usein edullisia mustilla verhoilla koristeluun omissa huoneissaan. Tämä tyylikäs, julma, käsitteellisesti. Älä unohda paljon keinovaloja. Jos paljon valoa - valinnan hyväksi musta verhot ei pitäisi pelotella vanhempia.

Musta verhot sisustus: oikea lähestymistapa

Musta verhot yleisillä alueilla optimaalisella vaaleat seinät. On parempi, jos seinä pinta on valkoinen, vaalea beige tai vaalean harmaa. Kuitenkin, jos huone on suuri, yksi seinä voidaan tapetoida musta tapetti.

Makuuhuoneessa, musta ei ole niin vaarallista, sillä pimeys on enemmän kuin paikallaan. Siksi mustat seinät huoneissa voidaan täydentää mustat verhot nukkumaan.

Jos seinät makuuhuoneessa valo, mustat verhot ikkunoihin, voit tukea mustan kannen sängyllä.

Olohuoneessa ja vaaleat seinät verhot, sekin on tukea jotain mustaa - se on parempi, jos se on huonekaluja. Mitään ei liity verhoja voidaan mieltää satunnaisia ​​ja sopimaton elementtejä.

Jos huone on paljon mustaa, seisoo enintään laimentaa se valkoinen tai vaalean hopea. Ympäristössä sopivat täydellisesti peilattu huonekaluja, joka heijastaa valoa ja kiiltävät pinnat. Seinät olisi myös koristella peilit.

Kuten verhot, paksu musta kangas on paras yhdistetty valkoinen läpikuultava. "Lonely" musta verhot ilman tylli katsomaan ikkunat usein yksinäinen ja masentavaa.

Jos haluat vähentää todennäköisyyttä kielteisiä vaikutuksia sisätilojen tämän tumma, käytä läpinäkyvä musta verhot näkymät maksimaalisen valon, tai raidalliset jossa musta yhdistettynä valkoinen tai hopea.

Kun se tulee musta Roman, rulla ja niin sanottu näyttö verhot, raidallinen versio, ne eivät ole houkuttelevia. Se on enemmän toimiston vaihtoehto. Paljon enemmän tyylikäs ja hillitty ilme tällaisia ​​verhot valmistettu mustasta kankaasta, jossa on valkoinen tai hopea kuvio.

Verhot musta väri sisätilojen - klassista eleganssia

Yleisesti uskotaan, että musta on masennukseen, surua, vähentää tilantarvetta imee valoa ja saa sisustus tumma, se ei ole reilua. Tietenkin, jos teet musta hallitseva väri suunnittelu huone, sitten masennus, epätoivo, eristyneisyys tilan tuntua annoit. Kuitenkin taitava käyttö mustia yksityiskohtia sisustuksessa ja manipulointia sen lukuisat sävyt luovat ainutlaatuisen juhlava ja tyylikäs ulkonäkö:

Perussäännöt käytettävällä Black verhot kodin:

  1. huoneen pitäisi olla kirkas valaistus, joka käyttää erilaisia ​​valaisimia ja periaatetta monitasoinen valaistus;
  2. se ei ole suositeltavaa käyttää niitä lastenhuoneessa, varoen - keittiössä.
  3. tarvittavissa suhteissa tarkkailla väri: tällaisia ​​lisävarusteita vain 10% päävärit huoneen;
  4. on otettava huomioon sääntöjen yhteensopivuutta eri värejä ja sävyjä, riippuen sisustustyyli Hyväksytty liittyvien mustat. Esimerkiksi tiukkuuden korostuvat sen yhdessä valkoinen ja beige sävyjä colorfulness - kirkkaita täyteläisiä värejä.

Musta Koristetakeet sopii joka värimaailman huone. Yksi tärkeimmistä varusteet sisätilojen ovat sokeita. Se on olennainen osa sisustusta, antaa kauneutta ja eleganssia huoneeseen ulkonäöltään viimeisteltyjä. Verhot musta melko lyhytsanainen, niitä on vaikea ylikuormittaa sisustus, varsinkin jos otetaan huomioon sen tyylillinen vivahteet:

Valinta verhokankaat riippuu verhot huoneen toimintoja. Kevyt, kompakti, läpinäkyvä, matta ja kiiltävä - se kaikki riippuu ominaisuuksista sisätilojen.

Paksua mustaa verhot tai sametin ohukainen satiini ovat ihanteellisia huoneita Windows näkymät aurinkoiselle puolelle. Ne luovat turvallisuuden tunnetta, intiimi ja kodikas ilmapiiri makuuhuoneessa:

olohuoneessa ei estä häikäisyä häiritä normaalia elämää ja antaa ilmakehän tarkemman:

toimistossa grafiitin varjossa verhot luoda liiketoimintaympäristössä, jossa ei ole tehty olla hajamielinen tärkeimpiin kysymyksiin:

kylpyhuone verhot antrasiitti väri satiini kiilto voi sulkea ikkunan ja käytettävä muuttaa tilaa, luo häikäisevällä tavalla juhlallisuus epätavallinen ja kylpyhuone:

Tylli ikkunat suorittaa useammin, kumppani ominaisuus verhot. Mutta se voi olla erillinen lisälaite:

Koska tylli - erittäin kevyt kangas, käyttää sitä sitten yksinkertaisesti luoda tunnetta keveyttä ja ilmavuutta sisustuselementin:

Siinä tapauksessa, tylli - kumppania elementti verhot, paksu musta verho järkevää korvata taitekaihtimen:

Verhot väri Marengo ei-yhtenäinen väritys, kehystys musta tulle, luoda optinen määrän vaikutusta huone:

Se näyttää hyvältä verhoja painokankaan. Vihannes musta ja valkoinen kuviot toimivat väritasapainon ja salli raskaampia sisustus musta:

Näiden kaihtimet täysin yhdistetty toinen musta ja valkoinen tarvikkeet:

Tehokas yhdistelmä kukka kuvioita verhokankaiden geometrisia kuvioita, esimerkiksi, musta ja valkoinen solu. Matta kangas ja kiiltävä paistaa täydentävät toisiaan:

Geometrinen musta ja valkoinen kuvio verhot luo ainutlaatuisen aksentti sisätilassa ekostilya:

Vuorottelevat musta ja valkoinen raidat verhot visuaalisesti suurentaa huoneen alueella. Vaakasuorat viivat ovat optisesti laajennetun tilan leveys, ja vertikaalinen - korkeus:

Musta verhot eri tyylejä

Art deco itsessään on hyvin erikoinen ja kohtuuton. Paksua mustaa verhot korostaa juuri tällainen erikoinen piirre tämän tyylin punainen ja musta sävyt:

Inimitability ja luovuutta hienostunut sisustus asuvat musiikkityylin luo valoa läpikuultava musta verhot, jotka tulevat korostamaan mustan piano, kitara tai muut soittimet:

Kontrasti vaikutus ekologisen tyyliin beigen sävyjä luoda verhon tylli tai organza musta:

Musta verhot kaksivärinen sisustus

Suhteellisuudentaju on tärkeää koristamaan huonetta. Suuri merkitys on väri tasapainossa sisustus, jossa käytetään mustaa.

Tulvivat mustat yksityiskohdat huoneessa voi luoda synkkä sisustus, ja mustat paksut verhot vain pahentaa tunne, vaikka harmaan seinät. Tällainen rohkea aktiivinen käyttö mustia makuuhuoneessa korostavat maskuliininen terseness ja säästötoimet, mutta on täysin mahdotonta hyväksyä, että naisille:

Ruokasalissa, muistuttaa juhlasali, musta verhot voi suorittaa vain koristeellinen tehtävä ja sido muita musta tarvikkeet. Tämä huone näyttää juhla ja tyylikäs:

Sisätilojen vallitsevana tumman harmaan sävyjä tarkoituksenmukaista käyttää painettuja mustalla verhot tummanharmaa kuvio:

Jos huone on musta kalusteet vie paljon tilaa, on suositeltavaa käyttää harmaan sävy verhot tumma lyijyä. Tämä antaa kaksivärinen sisätilat:

Hieno valkoinen sävy musta sävyt läpinäkyvä valkoinen raita. Tällaisessa sisustus mustat elementit vievät pieni osa siitä, mitä antaa juhlava ilmeen makuuhuoneessa:

Pitkä paksu musta verhot täysin valkoiset kaihtimet ja sävy vaaleanharmaa seinät:

On huomattava, että pelätä mustat verhot sisustus ei ole tarpeen. Riittää, kun jakaa oikeaa ja tasapainoista kaikki varusteet, ja huone on vertaansa vailla näkymä:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin