Musta pingotettu sisäkatto kuva

Musta pingotettu sisäkatto kuva

Kuvia musta alakatot sisätiloissa

Tarkastellaan kuvia Design alakatot ja musta, keksii idean - se on menestynein menetelmä muodostaa moderni sisustus perusteella kontrasteja. Valkoinen liina pään päälle - kyllä, kaunis, joissakin tapauksissa on hyväksyttävää, mutta hieman tylsä ​​ja arkipäiväinen. Kiilto musta alkuperäinen altistuvat valonsäteet näyttää paljon vaikuttavampi.

Musta katto on kaikki edut teknologisten materiaalien keskeytetty pinnoitus - kestävyys, väri vakautta, kosteudenkestävyys, kestävyys ja niin ainoa vaihtoehto on edellytys läsnäolo luovaa ajattelua asiakkaalta, vapaasti pakokaasujen klassisen ratkaisuja.

Kuvassa - materiaaleista alakattojen mustan värin makuuhuoneessa, kylpyhuone, olohuone, jopa tilava käytävillä. Olla alkuperäisen, musta kalvo voidaan yhdistää valkoisin pinta antamalla sen muotoiluun tumma keskus. On erityisen tärkeää valita järkevä järjestely valaisimet. Se voi olla valkoinen kattokruunu suunnittelutyötä tai romanttisen tähtitaivaan galaksi yötaivaalla. Vielä on hyvin varovainen valita väri, teksturoituja maaleja seiniin / lattioiden ja huonekalujen täyte, sisustus ja asusteet. Lue lisää kuvassa ullakko kattoon.

Mustavalkoinen valokuva sisustus katot

Valokuvaa musta-valkoiset katot tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Mutta miten ne sopivat sisälle huoneeseen, mitä tyyli sopii paremmin kuin mount? Näistä ja moniin muihin kysymyksiin yritämme vastata tässä artikkelissa.

Valokuvaa musta-valkoiset katot sisustus

Kaikki värit eroavat toisistaan ​​värin, vaan myös sävy. Joissakin paria tämä ero on havaittavissa, on muita tasoitetaan, mutta yhdistelmä mustaa ja valkoista on parin mahdollisimman suuri kontrasti. Nämä kaksi väriä kuin väri kontrastin ja sävyn. Ja samaan aikaan, tästä huolimatta vastapäätä, ne edustavat esimerkkiä harmoninen väriyhdistelmiä. Mustavalkoinen - yin ja yang, se on tulta ja vettä, talvella ja kesällä. Koska musta ja valkoinen katto muuttaa tilaa huoneeseen? Totta puhuen. Käyttämällä mustavalkoinen katot, ei ole tarpeen lisätä muita kirkkaita värejä sisätilojen asunnon (ks. Kuva). On sääntö suunnittelu: käyttämällä vastakkaisia ​​värejä sisustuksessa on tarpeen luopua lisäämällä muita värejä. Kolme kirkkaita värejä - rintakuva. Joten huoneen mustavalkoinen enimmäismäärät olisi suoritettava yksivärinen värimaailma, niin ei ole mitään kirkas tyynyt, maalauksia, kirjoja ei saisi esiintyä. Sama voidaan sanoa huonekalut ja koristelu seinät ja lattia. Maksimi, joka voidaan lisätä laimentamiseksi muste - beige väri sisustus. Tämä ei tarkoita sitä, että lattian tai seinän pitäisi olla sama musta tai valkoinen, voit valita erilaisia ​​harmaan sävyjä. Ottaa pelataan keskisävyihin, voit korostaa tai piilottaa joitakin yksityiskohtia sisustukseen.

Valokuvaa musta-valko yhden tason katot

Kuvassa mustavalkoinen kaksitasoista katot

Voimme sanoa, että mustavalkoinen katot - se on makuasia, joku he pitävät, ja jotkut eivät. Itse asiassa kaikki hieman eri tavalla. Kohtuulliset suunnittelu tilaa ja värien käytön enimmäismäärän paikkaan miellyttää kaikkia. Jää ymmärtää, missä on mahdollista soveltaa tällaisia ​​katot. Aluksi me ymmärrämme, mitä vaikutusta on ihmisen yhdistelmä mustaa ja valkoista, ja sitten se on mahdollista sanoa tarvittaessa käyttää mustaa ja valkoista katot, kuten kuvassa.

Valokuvaa musta-valkoiset katot tyyliin fuusio

Mustavalkoinen pariksi perustettu rauhaan, miettiminen, meditaatio. Nämä värit ovat intellektuelleja, ihmiset elävät sopusoinnussa itsensä ja maailman, sekä tuntijoiden kaiken, mikä on kaunista ja aristokraattinen. Siksi mustavalkoinen katot määrittämisestä, kun sen on tarkoitus tavata ihmisiä, suorittaa keskustelun, pohtimaan. Näitä paikkoja ovat toimistot, olohuoneet, toimistot. Mustavalkoinen katot sisätilojen keittiö ja makuuhuone (ks. Kuva) on asianmukaista, jos ne tukevat yleinen tyyli huoneen. Tällaisia ​​rainoja kattoon auttaa rentoutua, rentoutua. Ei ole välttämätöntä käyttää mustavalkoinen väriyhdistelmä lastenhuoneessa. Lapset parempi olla nähtävissä koristelu huoneen synkkä tummat värit, heidän psyyke ei ole vielä riittävän kypsä. Normaali emotionaalinen kehitys Lapsen on tärkeää läsnäolo eri värejä, joten lapset voivat olla monivärinen.

Valokuvaa musta-valkoiset katot olohuoneessa

Mustavalkoinen katot Kuva: design ja tyyli

Ensinnäkin on huomattava, että musta ja valkoinen katot, mitä tyyliä he eivät täyttyneet, johda toiminnallisen kaavoitus tilaa. Sami katot voivat olla yhden ja duplex, tai ilman valokuvan tulostamista.

Rajattomat mahdollisuudet, jotka antavat meille erilaisia ​​kankaan ja kiiltävä joustavat kankaat, voidaan monipuolistaa merkittävästi suunnittelu musta ja valkoinen venyttää katot:

 1. Valkoinen kiiltävä katot yhdistettynä mustaa samettia tai satiini sallii tehdä yhden tason katot, joka kaavoitettu tilat vähintään kahden tason kollegansa. Niillä on kuitenkin toinen etu: kuten katot voidaan menestyksellisesti soveltaa alhainen alueilla, kun taas 2-tason muotoilu on korkeus rajoitus.
 2. Duplex mustavalkoinen katot (näet kuvan alla) voidaan tehdä käyttäen sekä maalauksia yksi lasku, ja erilaisia ​​kuvioita. Esimerkiksi, ensimmäinen taso on sijoitettu kiiltävän katto PVC-kalvo, ja toinen - matta kankaan kattoon. Tämä yhdistelmä materiaaleja voi korostaa näppärä käyttää valaistus. Muotoilu on sopiva tilava korkeissa tiloissa.
 3. Perinteinen katto "tähtitaivas" voidaan myös suorittaa musta-valkoinen muotoilu. Tässä tapauksessa, mitä pienempi enimmäismäärä on noin kehä huone on valmistettu matta valkoinen kangas, ja toinen keskellä katto on valmistettu mustasta puoliksi läpinäkyvä kalvo, jonka taakse valokuitu filamentteja tai LED-laite "tähtitaivas" vaikutus.
 4. Ei vähemmän suosittuja muotoilu tällainen katto kuvat. Kuten edellä mainittiin, hyvin alkuperäisen ilmeen mustavalkoinen katot painettu yksi näistä kuvioita (ks. Kuva). On syytä mainita, että luku olisi musta tai valkoinen, ei muuta väriä ei saa käyttää. Voit myös käyttää erityistä tulostustyypin - 3-D tulostus. Kuvan valitseminen riippuu mielikuvitus.

Mustavalkoinen katot soveltuvat seuraavat sisustustyyleihin:

Jos haluat tehdä musta-valkoiset katot tyylillä hi-tech (Katso kuva.), Noudata seuraavia ohjeita:

 • Katto parempi valita satiini tai kiiltävä venytetty kankaalle, ensin antaa kattoon helmiäismoniväripinnoi- kiilto, joka muistuttaa teräksen pinnan ja kiillon lisää kiiltoa;
 • seinät ja lattiat on parempi tehdä harmaan sävyjä;
 • huonekalut ja sisustus voi olla valkoinen tai musta;
 • parempi luopua tulostuskuvaa kattoon.

Valokuvaa musta-valkoiset katot keittiössä

Oman mustavalkoinen katot lähestyi kaupunkikuvallaan Sisustustyyli, toimi seuraavasti:

 • katto rakenne voi olla mikä tahansa;
 • tarkoituksenmukainen käyttö ositettua suunnittelu ja kaavoitus tilojen studiot;
 • Kuvien tulostaminen muodossa siluetit kaupungin tehtaisiin ja tupakointi savupiiput tukevat tätä tyylillinen suuntaan;
 • sisätila voidaan laimentaa neyarkimi beige kosketus.

Mustavalkoinen katot täysin tyhjentynyt tyylillä fuusio, koska kuin mitään parempaa korostaa duetto ylellisyyttä ja yksinkertaisuus (ks. kuva). Sisustus voidaan käyttää:

 • sametti ja kiiltävä venytetty kankaalle;
 • kultaa tai hopeaa kattoon listat, listat, koristeellisia yksityiskohtia;
 • tulostaa alkuperäisen ja yksinkertaisia ​​kuvia katossa, painettuna, voit käyttää kultaa tai hopeaa maali;
 • lamput, linssit antavat ylellinen huone ja elävöittää kattoa;
 • saa käyttää pienen määrän muita värejä, kuten katto on hyvin yhdistetty keltainen tai oranssi väri sisätilaan.

futuristinen sisä- ja mustavalkoinen katot - ei ole harvinaista. Kuten voidaan nähdä kuvassa, sinun tulee käyttää seuraavia menetelmiä suunnittelu huone:

 • kolmiulotteinen katot kupera geometrisia muotoja;
 • abstrakti 3-D tulostus web;
 • Voit käyttää katossa "tähtitaivas";
 • vaikuttavissa tekijöissä sisustus, huonekalut ja sisustus, voit käyttää lasia, ruostumattoman teräksen pinnan.

Valokuvaa musta-valkoiset katot kuva

Asennus musta ja valkoinen venyttää katot

Miten tarkastella sisätilojen mustavalkoinen katot, tiedät, varsinkin kun monta kuvaa anna täydellistä kuvaa. Jää käsitellä asennuksen, voit suorittaa sellaisia ​​katto käsillään. Koska kahden tason rakenne on venytetty kahden eri kangasta, asennus katto on jonkin verran erilainen kuin perinteinen. Sitä voidaan käyttää sekä suunnittelussa kipsilevyä, mutta näyttää paljon mielenkiintoisempaa venyttää kattomaalauksistaan.

Asennustyöt käyvät tässä järjestyksessä:

 1. Kantaesitettiin seinälle jakaa ylärajat. Sitten, seinille kehän huoneen kimpoaa tason alemman tason.
 2. Tämän lisäksi taso on kiinteä seinä alumiini patonki kiinnikkeiden harppuuna web.
 3. Nyt on pudota linja tasot piirretään kattoon, liitteenä kaistale vaneria. Sen korkeus olisi yhtä suuri kuin haluttu pudotuskorkeus alakattoon plus etäisyys ylhäältä pohjaan rainan jännityksen kattoon. Kun käytetään kaarevia viivoja vaneri taipuu helposti.
 4. Nyt alareuna vanerin ruuvit kiinnitetään baget- kohouma (katso kuva circuit design.), Ja yläreunan katon - patonkia seinään kiinnittämistä varten ylemmän tason.
 5. Hieman alle yläseinämä listat kiinnitetty vaneri kiinnittämiseksi kattoon patonkia alemman tason terä.
 6. Paikoissa, joissa väitetty sijainti kiinnikkeet pohjaan kattokiinnityksen alustan Reikänauha. Suoritamme johdot.

Piirirakennetta kahden tason venyttää katto

 1. Nyt kiristin kiinnittää kankaan alakerroksen, esilämmitys kuumailmapuhaltimella. Kankaalle alemman tason laitetaan yksi reuna seinillä huoneen, ja toinen pää, jossa on harppuuna työnnetään kattoon patonkia vaneri.
 2. Sitten koota huipputason web tucking hänen harppuuna seinään laudaksi päälle vaneri.
 3. Asennuksen jälkeen PVC-kalvo kiinnittää kankaalle rengas alle lukitus kalusteet. Huolellisesti leikata nauhan läpi renkaan sisälle ja valonlähteen asetettu alustalle.
 4. Meidän duplex mustavalkoinen katot valmiina (katso. Valokuvien muokkaus yllä olevassa kaaviossa).

Mustavalkoinen katot voit muuttaa huoneen osaksi aristokraattinen ja hienostunut tilaa, jos ne sopivat tyyliin ja sen tarkoitus, ja sen suunnittelu tehdään sääntöjen mukaisesti olemme kuvanneet. Ja riippumatta siitä, mikä vaihtoehto valitaan kankaalle, halpa tai ensiluokkaisia, kattoon näyttää näyttäviä.

Musta kiiltävä pingotettu sisäkatto - Valokuva

Alakatot edelleen voittaa sydämet monet maat. Niiden aktiivinen käyttö alkoi toisella puoliskolla 20. luvulla Ranskassa, joten joskus voi löytää toinen nimi tämäntyyppisten viimeistely - "Ranskan katot". Vaikka tämä tapa koristelu tilojen muodossa kyllästetty kangas liitu, tunnettiin jo antiikin aikoina ja on löydetty esimerkiksi kuvauksessa elämän armenialaisten 17th century.

Suosio alakattoon sisustuksessa johtuu suurelta osin suuri määrä hyviä ominaisuuksia. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista näistä materiaaleista on kyky olla maalattu eri värejä ja sävyjä: on yli 200 väriä vaihtoehtoja. Viime vuosina muodikas väri muuttuu mustaksi, käytetään usein sisustukseen. Musta kiiltävä venyttää kattoon kuva näyttää erittäin houkutteleva.

Prioriteetti suunnittelussa ja sisätilojen

Monet asunnon omistajat tuntevat synkkä musta ja harvoin käyttää sitä suunnittelussa asuntoja. Itse asiassa tämä väri, taitava käyttö, voi muuttua totaalisesti ulkonäkö huoneen, jotta se painokkaasti siisti, tiukka, selkeyttä riviä sisustuselementtejä.

Sisällyttäminen sisätilojen yhdistelmiä musta ja muut sävyt voivat luoda huoneeseen eleganssia plakkia tai uskalias, ei-standardi, tai klassista tasapainoa. Se näyttää hyvältä yhdessä sen klassinen valkoinen, intohimoinen punainen, keltainen leikkisä. Suosittu ja käytetään usein luomaan ylellinen sisustus väriyhdistelmiä mustaa kultaa, hopeaa. Läheisyys harmaa, tumman sininen, violetti tuo hienostunut huoneen syvyyttä, maaginen muutosta.

Tämän ongelman ratkaisemisessa, joidenkin tapetti yhdistää tällaista venyttää katto, on huomattava, että sen käyttö olisi harmoninen, tuomatta dissonanssi huoneeseen. Näin ollen on toivottavaa lopettaa seinät ja kevyet materiaalit, tarvittaessa, myös elementtejä, jotka rajapinta värin kanssa kattoon.

Ainutlaatuisen kauneuden vaihtoehdot näkyvät erilaisella katto (ks. Mikä olisi parempi valaistus kattojen) tai seinään valot.

Suosittu tapa viimeistely kattoon muistuttava tähtitaivas kirkkaana yönä, on asentaa turvallisuuden kannalta LED-valaistus.

Erikoiskauneuteen saada tällaiset järjestelmät Swarovskin kristalleilla, mikä mahdollistaa erityisen scatter valoa, luo kaunis peli spektrin josta on mahdotonta katsoa pois.

Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet

Asianmukainen käyttö musta kiiltävä katto visuaalisesti luo vaikutus toisessa kerroksessa. sen Valonheijastavuusprosentit on noin 90%, ja absorptio - 15%. Siksi tällainen katto on lähes peili. Edellyttäen riittävän korkeat seinät, sitä voidaan soveltaa käytävällä tyylikäs sisustus.

Niin arvokas laatu, kuten korkean kosteuden kestävyys, lujuus mahdollistaa käytön sisäkaton kylpyhuoneessa, uima-allas, keittiö. Johtuen usein tulvia näistä huoneista ja esiintyminen useita ongelmia, jotka liittyvät tähän, käyttää tällaisia ​​materiaali pystyy suojella kalliita päättyy, kalusto vaurioilta, koska se voi estää huomattavan määrän vettä vuoti ylhäältä nopeudella noin 100 litraa 1 m.

Musta kiiltävä katto kylpyhuoneessa, voit toteuttaa mielenkiintoisia ideoita, käyttäen vastakkaisia ​​tai yksivärisen yhdessä laatat, huonekaluja. Materiaali venytys katto ei pelkää kosteutta, ei tukemaan sieni, se voidaan puhdistaa helposti neutraalilla puhdistusaineella.

Huolimatta monista ennakkoluuloja, musta sisustus on tarkoituksenmukaista ja käytetään usein eri tyylejä suunnittelu.

Tyyli, juoksevalla riviä valmistunut ideoita, nykyaikaisia ​​materiaaleja, kuvia seinille, leikata elementtejä tummat värit, niin musta katto, yhdistetty muita elementtejä, jotka parantavat haluttu tuntemuksia luotu sisustus.

Ruumiillistuma klassista ylellisyyttä, kulta, vaaleat seinät ja erottuva mustavalkoinen sulkeumat huonekaluja ja modernia tarvikkeet sallitaan kiiltävä musta aksentti kattoon, korostaen tyyliin.

Joka perustuu puuttuessa ylilyöntejä, luoda rajattu selvästi tilaa, käytännön ja, samalla kodikas, joten kohtalainen elementtejä musta kattoon laittaa painotetaan tarvittaessa huoneessa.

Tyylit perustuu epätavallinen, luominen ainutlaatuinen sisustus kykenee shokki ja yllätys, siksi, alkuperäinen katto musta symbolisoi ajattelutavan omistajan.

On arsenaali sen erityispiirteet selkeä, tiivis yksityiskohdat erivärisiä, kuten musta, ja sisäkaton samanvärisiä tulee lisäksi osana laadittaessa halutun tyyppisen muotoilun.

Arviot asunnon omistajat käyttävät kiiltävän musta katto, sekoittaa. Tämäntyyppinen viimeistely ei sovi pimeässä, pieni, kohtalainen tupakoitsijoita. Jotta ei surullinen, huone näiden raja pitäisi olla hyvä valaistus, hyvin haalistua suunnittelun linja, jossa ne on miellyttävää kierre.

 • Mitä kattokruunu sopiva kattoon
 • Makuuhuone teini-ikäinen tyttö - Valokuva
 • Suunnitella lastenhuoneessa pojille - Valokuvat

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin