musta laminaatti

Musta laminaattilattiat sisätilojen asunnon

Yksi kaikkein monipuolisin lattia on laminaatti. Monenlaisia ​​tämän materiaalin voit valita mallin haluttu väri ja hintahaarukka ostajaa. Voit poimia kylmä laminaatti valkoinen tai harmaa, lämmintä tai vaaleanruskea, tummanruskea tai jopa musta. Kaikki eivät tiedä, miten tehokkaasti näyttää mustaa laminaattia sisätilassa (kuva alla).

Monille ihmisille, pimeässä ja jopa enemmän mustaa kerroksessa liittyy synkkä gotiikkaa. Itse asiassa tämä lattia voi näyttää tylsää, mutta vain jos se ei ole yhdistetty kattoon leikata, lattia ja kalusteet. Jos oikea lähestymistapa valintaan kaikki elementit sisustus, huoneen tumma lattia sisustettu tyylikkäästi ja jopa jalo tyyli.

On valikoima musta laminaatin

Valinta musta lattia - rohkean päätöksen. Paneelit voivat olla kiiltävä tai himmeä. Käsite "mustaa laminaattia" ei aina tarkoita materiaali on samanvärinen. Tämä termi viittasi moniin tumman harmaan sävyt, ruskea tai musta.

Erittäin suosittu laminaatti, joka simuloi puu Wenge (usein käytetään olohuoneessa). Se on korostunut rakenne lomassa kevyempiä sävyjä. Väri laminaatti wenge monipuolinen:

Yhtä luonnollista kuin wenge, se näyttää ja laminaatti jäljitelmä musta tammi, pähkinä ja pyökki. Ruskea laminoitu levyt, jäljittelemällä puusta, se näyttää hieman erilainen keinovaloa, jotka on otettava huomioon valittaessa. Tummanruskea lattia sointuu täydellisesti monia sävyjä eri värejä.

Voit valita laminaatti jäljitelmä tumma laatta ja mustaa marmoria. Hän on täydellinen minimalistiseen tyyliin ja huipputeknologian tilat tekevät tuhlaavainen suunnittelua.

Edut ja haitat tumma lattiapinnoite

Tumma lattia näyttää hyvin luonnollista, aiheuttaen yhdessä maahan jalkojesi alla, tuo tunne luotettavuus ja vahvuus pohja tilat. Tumma lattia sopii monia nykyajan sisustus. Mutta hän on sekä plussia ja miinuksia.

Edut musta laminaatti voi sisältää:

  1. Vaikutus täyteläisyyttä tiloissa. Vaikka huone on lähes ole huonekaluja, tumma lattia visuaalisesti täyttää tilan ja rikastuttaa sitä.
  2. Se luo mainiot puitteet huonekalut hiljainen sävyjä ja erottuvat värit.

Haitat musta lattia ovat:

  1. Vähentäminen tilaa. Tummat värit visuaalisesti vähentää huone (pituus ja leveys). Siksi tumma lattia ei suositella antaa pienissä ja ahtaissa ryhmille. Mutta suurissa tiloissa (esim olohuoneessa) vähentänyt tilaa voidaan lieventää käyttämällä pientä suunnittelu hienosäädön (lattian ja seinän peilit, heijastimet ja useita lähteitä, luonnollinen tai keinotekoinen valaistus).
  2. Likainen. Mustalla lika kerroksessa on hyvin näkyvissä (erityisesti jälkiä kenkiä), pöly, murusia, lemmikkieläinten hiukset, motes ja muita roskia. Tällaisissa olosuhteissa, pese lattia on joka päivä. Säännölliseen puhdistukseen mustaa laminaattia sopivien robotti puhtaampaa.
  3. Monokromaattisen matta musta pinta näkyvissä kaikki puutteita, vikoja, naarmuja ja leikkauksia.

Tehdä siitä vähemmän ongelmia lattian puhdistus, voit valita laminaatti jäljitelmä musta tammi tai wenge puuta, jossa on vaaleita raitoja, onnistuneesti salaaminen saastuminen. On syytä huomata, että kiiltävä pinta pöly näkyvyyttä kuin matta. Joka tapauksessa, nämä puutteet on otettava huomioon valittaessa lattia, joten niistä tule ikävän yllätyksen odottamassa omistaja korjauksen jälkeen asunnon.

Muotoilu yhdistyvät musta seksiä eri suunnittelu seinät ja katto

Klassinen versio onnistunut yhdistelmä - musta lattiat ja valkoiset seinät, jotka ovat visuaalisesti laajentaa tilaa (selvästi näkyvissä kuvassa). Tämä suunnittelu huone on tyypillistä minimalistiseen tyyliin.

Vaikka musta-valkoinen paletti on aina muodissa, jos se ei laimenna, se voi tehdä huoneen epämiellyttävä, kylmä, tiukat. Lisää tilaa ja tuovat lämpöä ilmakehään huoneen voidaan maalata seinät lämpimässä, vaaleanruskea, maito, karamelli, helmi väri. Voit myös käyttää muita pastellivärejä koristelu seinien ja valinta huonekaluja. Kahvi ja beige kirjo "pehmentämään" väri musta kerros, tekevät tilaa mukavampaa. Menestyksekkäästi antaa asunnon tähän tyyliin, sinulla ei ole hyvää makua.

Rohkea ja luova ratkaisu olisi yhdistelmä mustaa lattia ja seinät kirkkailla väreillä. Tärkeintä, että ne eivät haalea tai. Vaikuttavaa mustalla taustalla näyttää kirkkaan punainen väri, mutta tällä grafiikalla huone voi olla liian aggressiivinen. Tämä yhdistelmä ei sovellu hyvin tilojen, koska se ei edistä rentoutumista ja päästää, vaan baareissa tai ravintoloissa saattaa hyvinkin keksiä.

Kun teet kotiin rustiikkiverhot (kuten kuvassa) on kirjattu laminaatti jäljitelmä tumma LAUTALATTIA. Huonekalut pitäisi olla vahva, käytännöllinen ja puusta. Saattaa olla väärennetty elementtejä. Tämä tyyli on ominaista yksinkertaisuus ja käytännöllisyys.

Asunto on sopiva yhdistelmä mustaa lattiat seinät oliivi-, limen ja smaragdinvihreä. Se on yhteys luontoon: maa ja ruoho. Sen sijaan, että vihreä, suunnittelu seinät, voit käyttää taivaansininen sininen tai turkoosi. Koristelu seinät oranssilla lisätä iloisuus.

Kaikki eivät päätetään käytöstä mustan sisätilojen laminaatin ja samaa väriä seiniin. Se näyttää melko synkältä ja voi painostaa isännät ja vieraat. Mutta tällainen vaihtoehto voi olla hyödyllistä suunnitella huoneeseen voittamaan. Voit tehdä tämän, huoneen pitäisi olla suuri lähde luonnonvaloa - valtava ikkunan tai lasiseinän. Huone itsessään pitäisi olla huomattavan suuri, jotta ei luoda tunne ahdistava ahtaus.

Yhdistelmä musta lattia ja katto on merkitystä ainoastaan ​​suhteellisen pieni huone, jossa on korkea katto. Sitten katto tulee visuaalisesti alempi, ja huone on leveämpi ja pitempi. Muissa tapauksissa tiloissa musta laminaattia viimeistely katto on suositeltavaa valita vaalea väri, ei välttämättä valkoinen. Ja tehdä kattoon visuaalisesti edellä, seinät on liimattu taustakuva pystyraitoja.

Sitä taustaa vasten, musta laminaatti näyttää mukavalta kalusteet erottuva valkoinen tai vaalea väri.

Musta laminaattilattiat sisätilojen eri huoneissa valokuvassa

Makuuhuoneen seinät voidaan myöntää violetilla ääniä. Niiden yhdistäminen tumma lattia luo mysteeri ilmapiirin arvoitus (edustaja suoritusmuoto kuvassa alla). Voit myös käyttää vaaleanpunaisia ​​tai vaaleansinisiä pastelli. Viihtyisyys antaa pehmeää valoa matto kattaa suurimman osan Tumma lattia. Huonekalut pitäisi valita vaaleita värejä. Tämä muotoilu auttaa rentoutumaan.

Erittäin suosittu käyttö mustaa laminaattia olohuoneessa sisustus. Hän pystyy tekemään tilaa upealta pienellä käteisellä taakkaa, kiitos erityisesti jäljitellä puulattia.

Kun ansaita elantonsa klassiseen tyyliin, voit valita tumma massiivinen huonekaluja, mutta sen on oltava aitoa puuta tai onnistunut jäljitelmä. Täällä harmonisesti sovi sohva on valmistettu aidosta nahasta, kevyt fluffy matolle tai jääkarhu iho lattialla tumma, kultainen tai pronssi kynttilänjalkoja ja hahmoja, suuret kaappikello ja takka. Yhdistelmä laminaatin lämpimiä suklaan sävy ja kalliita kohteita sisustus korostuvat korkea asema ja hyvä maku talon omistaja.

Keittiöön, voit valita laminaatti, joka simuloi musta laatta. Sisustus huone näyttää moderni ja yksinomainen. Fanit viileä suunnittelu voi hakea keittiö mustavalkoinen tyyli. On aiheellista yksitoikkoista valkoinen keittiökalusteiden tiukat geometriset muodot terävillä suoria viivoja. Huoneeseen ei tuntunut liian kylmä ja vakavia, olisi lisättävä elementit lämmintä värisenä (esim, uloste). Raikas ja luonnollinen ulkonäkö on keittiö laminaatti väriä tummaa suklaata, seinät vaalea beige väri ja sarja vihreä väri.

Musta laminaatti voidaan käyttää luomaan sisätilojen kotitoimiston tai toimistossa. Tumma lattia ja valkoiset värit seinät luovat miellyttävän työilmapiirin, jossa voit keskittyä. Tämä muotoilu näyttää tiukkaa, on tärkeää kiinteä. Se luo vaikutelman työtätekevien huoneen ihmisiä ammattilaisia, jotka tosissaan työnsä.

Valitessaan lattiapinnoitteen on tarpeen harkita omat etunsa ja haittansa. Musta laminaatti - erityiset ja epätyypilliset ratkaisu, joka voi korostaa yksilöllisyyttä muotoilun. Sen avulla voit suunnitella sisustus ja tyylikäs, aristokraattinen, eksentrinen tai tiukka tyyli. Tärkeintä on miettiä etukäteen ja poimia kaikki osat suunnittelun. Oikea väriyhdistelmä lattia, seinät, katto ja huonekalut määrittää tunnelman sisustukseen.

127644, Rocciya Ul. Auton korjaus 14

musta laminaatti

Kiinteä, mutta elegantti pinnoite, luoda viehättävä, kiehtova ilmapiiri pidetään musta laminaatti. Hän katsoo asianmukaiseksi moderni sisustusarkkitehtuurin minimalistiseen tyyliin. Tumma laminaatti luokka 32 kykenee hienovaraisesti korostavat yksilön ulkonäköä ja hienostuneisuus tahansa huoneeseen, onko se suuri yksiö, toimisto- tunnettu yritys, viihtyisä ravintola tai konferenssisali. Kiiltävä versio, jonka sileä pinta on tärkeä monimuotoisen olohuone, jossa omistajat haluavat ottaa vastaan ​​vieraita tai kauneussalongissa. Suunnittelijat huomioon, että huone, jossa lattiapäällysteen tämäntyyppisen näyttää aina kunnioitettavaa, kalliita ja vaikuttava.

Ostaa musta laminaatti on suositeltavaa, koska sen uskomattoman estetiikka. Hän lisää kokonaisuus kiinteys ja aateliston. Yhdessä kulta ja pronssi huonekaluja musta viimeistely täyttää huoneen hengen pariisilaisen Bohemia, osoittaen Luxury tyyliin. Tummempi sävy täydellisesti yhdistettynä vuosikerta tai keinotekoisesti vuotiaiden huonekaluja. Musta laminaattilattia tulee kirkas osa huoneen japanilainen tyyli. Tumma sisustus voidaan täydentää punainen väritys ja yksinkertainen, jopa hieman karu kalusteet. Hyvä ratkaisu on sisustuksessa, matkien sävyt luonnon materiaaleja:

Musta-valkoinen yhdistelmä on edelleen yksi suosituimmista suunnittelussa, koska se näyttää hienostunut ja tyylikäs. Tähän koostumukseen soitettiin uudella tavalla, asiantuntijat neuvovat käyttämään viimeistely listoja "marmoria" ja raidalliset tai kirkas taustakuva. Kuitenkin syytä muistaa, että vaikka kuinka hyvin harkittu ollut tyylillinen kokonaisuus, tumma laminaatti näyttää todella mahtipontista ja tyylikäs vain tilavat huoneet.

Musta laminaattilattia: operatiiviset hyödyt

Lisäksi yllättävästi viettelevä kauneus, tässä kerroksessa on useita etuja, jotka puhuvat kaunopuheisesti hänen monipuolisuutensa. Laminaatti tumma väri voidaan asentaa alueilla on suuri säännöllisesti kuormitus on lattialla. Se on korkeampi kulutuskestävyys suorituskyky, palonkestävyys ja äänieristyksen. Pinnoitteet 32 ​​ja 33 luokan kuormitus, joka pystyy kestämään vaikeita mekaanisen iskun vaikutus kirkkaan valon ja kosteuden. Materiaali kulkee joukko testejä, jotka vahvistavat hyödyllisiä toiminnallisia ominaisuuksia.

Kattavat pikahuoltopalvelujen, helppohoitoinen hänelle - käytön puhdistusaineita ei vahingoita lattiaa. Mutta perusongelma peruste ostaa laminaatti vaihtoehtoja sekä kolmitoimisella parketti aluksella, sen kustannuksia pidetään. Kohtuulliset mustaa laminaattia tekevät siitä erittäin haluttu pinnoite. Valikoimistamme emme ole vain kalliita, mutta niillä on myös todistettu positiivinen puoli talousarvion luokan kokoelma. Valitse paras hinnaltaan laminaatin auttaa asiantuntijamme.

Musta laminaattilattia sisätilassa

Lattia muodossa mustan laminaatti - on rohkea versio koristelu olohuoneessa. Tumma lattia käytetään usein klassiseen tyyliin, joten hän on tottunut ymmärtämään. mutta Musta laminaattilattia sisätilassa melko harvinaisia. Tämä väri sävyttää koko tunnelmaa huoneeseen, se rajoittaa selvästi tilaa. Vaikka huone on vähimmäismäärä huonekaluja, se näyttää olevan täynnä takia mustakäsiteltyjä. Älykäs suunnittelu ja tumma materiaali näyttää hyvin epätavallista.

Musta laminaattilattia on erilainen: matta tai kiiltävä. Paul voi olla väri musta silkki hunnut varjossa tai harmaa. Perception tumma lattianpäällyste riippuu materiaalista. Esineitä huoneen pitäisi luoda tyylin yhdistettynä laminaatti.

Musta lattia täydellisessä sopusoinnussa vaaleat seinät. Huone osoittautuu mielenkiintoisen kontrastin, mikä tekee elementit sisustus vieläkin kauniimpi. Huoneen lattia mustaa laminaattia luo ilmapiirin kutsuva rentoutumaan ja keskittymään. Katsottu väri symboloi kiinteys. Se on täydellinen avantgardistinen tyyli.

Musta laminaattilattia sisätilassa

Puhuminen musta laminaattia, liittyy yleensä ei vain musta väri pinnoitteen. Useimmissa tapauksissa tätä termiä käytetään viittaamaan koko joukon erilaisia ​​vivahteita tumma. kaupoissa konsultit tarjoavat materiaaleja, jotka ovat hyvin matkivat puu tumma wenge tai Black Oak. Se näyttää lähes musta laminaatti tumma wenge, tumma vuosikerta tammi, musta saksanpähkinä tai hiilikuitua. Myynti on tyydyttynyt väri ja materiaali. Valmistajat tuottavat laminaatti musta lakka, marmoria tai helmi ja antrasiitti.

  • kulutusta kestävä ylempi kerros;
  • Se ei taivu tai muuttaa muotoaan vaikutuksen alaisena painavia esineitä;
  • iskunkestävä;
  • elävöittää sisustusta.

Black Oak laminaatti

Suunnittelijat uskovat, että tumma lattia tapahtuu parhaiten hyvin valaistussa huoneessa. Jos laminaatti levyt pitkiä liuskoja on sijoitettu poikki, on visuaalinen laajentaminen huoneen. Erityisen edullista tällaisessa kerroksessa tarkastellaan taustalla vaaleat seinät. Visuaalisesti seinät näyttää olevan korkeampi, lattia- tulee ilmeikäs.

Tumma matta laminaatti pidetään käytännöllisempi kuin valoa. Se sopii hyvin mitään tyyliä huoneeseen. Lisäksi se ei ole helposti likaantuneet. Jos lattia on syvän ruskea väri, se sulautuu klassiset huonekalut. Kun pehmeä valo sisustus näyttää hyvältä.

Kirkas musta laminaatti on monimutkaisempi. Hänkin korostaa, ja siksi se on järkevämpi ratkaisu. Tällainen materiaali voi olla sekä kiiltävä ja matta. Viimeinen sopiva huoneissa on tiukka ja rento ilmapiiri.

Musta lattia näyttää olevan vankka ja kiehtova. Hän näyttää hyvältä sisustus huipputekniikan minimalismia. Valitsemalla laminaattilattia, sinun täytyy muistaa, että musta väri visuaalisesti vähentää tilantarvetta. Tumma statorpaketen paremmin tilava huone on hyvä valaistus.

Jos et halua kirkas puoli voimakkaasti näkyvästi, käytä seinäpinnoite kerman, beige tai harmaa sävy. On suositeltavaa käyttää luonnollisia materiaaleja väreillä lähellä luonnollista. Parasta sisustus näyttää seuraavanlaisia ​​kankaat: chenille, puuvilla, pellava. Niin että huone näytti enemmän ilmeikäs, käytä sävy kahvia maidon ja pistaasi.

Tehtäessä tilojen suunnittelijat käyttävät usein yksivärinen vastaanotto, kun aluslattian yhdistetään valkoiset kohteet. Niille, jotka eivät pidä kirkkaita värejä, sopii harmaa ja musta kerros. On hyvin imitoi puu kallis rodut: saarni, pähkinä, tammi.

Mustavalkoisia laminaatti kuvat

Harmaa-musta laminaatti korostaa kauneuden ja omaperäisyyden eksklusiivinen huonekalu ja tarvikkeet. Harmaa väri ei näytä niin tiukkoja kuin musta. Kuitenkin, se ei näytä niin yksinkertainen kuin valkoiset. Tällainen sävy lisää huoneen viileänä ja valoa. Harmaa-musta viimeistely luo jalo ja tyylikäs sisustus. Sitä voidaan käyttää klassiseen tyyliin, minimalismia, hi-tech tai Skandinavian.

Klassinen ratkaisu on musta ja valkoinen laminaatti. Tämä on perinteinen yhdistelmä, joka sulautuu monien muiden sävyjä. Musta-valkoinen lattia näyttää kaunis viininpunainen tai vihreä. Tummaan pohjaan näytti vieläkin mielenkiintoisempaa, päällekkäisiä tummempia sävyjä muualla huoneessa. Tummat ikkunanpuitteet, ovenkarmit.

Valitessaan lattia herättää kysymyksen siitä, mikä olisi materiaali: kiiltävä tai matta. Kiiltävä laminaatti lankut ovat lähes mahdoton erottaa matto. Ero on vain pintakerrokseen. Kiiltävä levyt on suurempi kiilto. Hekin jaetaan luokkiin, sekä muita laminoituja materiaaleja. Kun ostat hallituksen olisi otettava huomioon heidän classiness.

Ylempi läpinäkyvä kerros, joka on valmistettu laminaatista akryyli- ja korundi. Hallitus saa loistaa akryylihartsin kanssa. Korundi - on alumiinioksidia, joka on sama lujuus kuin timantti. Näin ollen seos, jossa on akryyli- korundilla tarjoaa hyvän kulutuskestävyyden laminaatin. Valmistajat tuottavat kiiltävä aluksella korkealuokkaisesta kulutusta. Nämä materiaalit on suunniteltu pitkän käyttöiän.

Laminaatti kiilto musta

Kiiltävä lattia eroaa matta vain näennäisesti. Sillä on samat vaatimukset asennuksen ja ylläpidon. Se on ominaista merkittävä haitta: levyn pinnalle voidaan helposti naarmuuntua. Lisäksi lattialla pysyvät avioeroja. Näin ollen on tarpeen pestä kiiltävä laminaatin kostealla liinalla. Puutteista huolimatta se pidetään vahva ja kestävä. Sen etuna on upea loistoa. Musta kiiltävä lattia muuntaa minkä tahansa sisustukseen.

Uskotaan, että musta lattia kapenee määrä ja absorboi valoa. Siksi sisätilojen on oltava varovainen käyttää sitä. Jos huone on liian tumma vivahteita, se näyttää synkältä. Paljon riippuu siitä, mitä värejä käytetään ylimääräisenä.

Yksilöinyt näiden väripaletti huoneen, saat ylellisyyttä tunnelmaa. Voit Alustan ei vähentänyt tilaa, käyttää pystyraitoja leikata. Making valkoinen katto ja vaaleat seinät, voit myös välttää negatiivista vaikutusta. Jos huone on pieni, on suositeltavaa luopua musta laminaattia. Tässä tapauksessa se on parempi valita kevyt kansi ja pehmeä puun sävyt.

Haittapuolena on sen Tumma lattia likainen. Kirkas musta laminaatti selvästi näkyviä tahroja, merkkejä, naarmuilta ja lialta. Jotta se näyttää esteettisesti miellyttävä, se on käsiteltävä varoen. Lisäksi se vaatii säännöllistä huoltoa. Kompromissi ratkaisu - laittaa musta board valolla raitoja tai tahroja. Silloin saastuminen ei ole havaittavissa.

Tärkein etu Alustan - tehokkaasti lähtee jokin osa huoneen. Ihanteellinen tarvittavat tiedot siihen - kirkas viimeistely materiaaleja. Suunnittelijat käyttävät määritteitä puhtaan valkoinen ja pastelli lempeä sävyjä. Nämä sävyt lisätään kuten suklaata, keltainen, punainen, vihreä, ja muut.

Tumma lattia voi olla ihanteellinen ratkaisu klassista huonetta. Huoneeseen ei näytä pimeässä, sytyttää valoa viimeistelyssä yksityiskohdista. Kuulokkeet, matto, verhot kevyt muotoilu - elementtejä, jotka sulautuvat hyvin musta laminaatti. Makuuhuoneessa, voit laittaa valkoinen sänky, joka korostaa kauneutta Tumma lattia. Musta laminaatti voidaan ottaa sisätilojen barokki, minimalismi, rokokoon, ym. Hän on sopusoinnussa sekä puhtaat linjat ja stukkotuotteet.

Se näyttää hyvältä toimistossa aluslattian. Jos haluat järjestää työpaikalla, tumma laminaattilattia on erinomainen vaihtoehto. Hän antaa tilaa kiinteys ja eleganssia. Tarkemmat tiedot ovat nahkasohva, valmistetut kalusteet tummaa puuta.

Keittiössä, voit myös laittaa mustaa laminaattia. Tässä tapauksessa on parempi tehdä tumma ja valkoinen. Jos otat huonekaluja läpinäkymätön julkisivu, lattia voi olla lähes peili. Tällainen päällyste vaatii jatkuvaa hoitoa, että se tuottaa halutun vaikutuksen. Subfloor tehdä myös kylpyhuoneessa. Mikä parasta, se näyttää tilavissa huoneissa yhdistettynä valaisimia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin