Musta ja valkoinen sisustus olohuone

Sisustus olohuoneen valkoinen ja musta väri

On väriyhdistelmiä, joka on aina muodissa. Sellainen koskee pari musta ja valkoinen. Luominen olohuone mustavalkoisena, voit olla varma, että se on aina merkitystä. Tämä on ajaton klassikko, tiukka ja samalla hienostunut.

Yhdessä nämä kaksi väriä varjostaa mitään tyyliä, mihin suuntaan tahansa, ovat asianmukaisia ​​ja klassikoita, sekä parvi. On kuitenkin olemassa tiettyjä sääntöjä soveltaa näitä värejä sisustus, ja unohdetaan ne voivat johtaa tulokseen, joka petä: sijaan tyylikäs tilaa, jossa hengittää helpommin, on todennäköistä saada synkkä, ahdistava ilmapiiri.

Sisätilojen mustavalkoinen olohuone pitäisi olla yksi sen pohjaväri, toinen voi toimia ylimääräisenä. Eli avain on joko musta tai valkoinen. Niiden läsnäolo suhteessa 1: 1 on tutkimatta.

Valitsemalla perusväri, on muistettava, että vaaleat värit visuaalisesti laajentaa tilaa, lisää valoa, vapauden tunteen ja "keveys" on tilan hahmottamiseen.

1

Ruskea, toisaalta, kapea huone, tee se "pieni" kompakti. Siten valitsemalla oikea pääasiallinen sävy, voit säätää koko huoneen.

Suunnitella mustavalkoinen olohuone musta kuin ydin, mistä näkökulmasta psykologia, se auttaa rauhoittamaan hermoja, suojelee merkityksessä "piilottaa" ulkomaailmalta sisäisessä kapseli, ja siten osoitettiin niille ihmisille, jotka on houkutus eläkkeelle ja suojata sisäinen maailma .

Siinä tapauksessa olisi toivottavaa lieventää teräviä kontrasteja, voit käyttää sävyjä pohjaväri luoda olohuoneeseen musta ja valkoinen väri, nimittäin - harmaa. Puku ja beigellä, hän tekee muistiinpanoja sisätilojen lämpöä ja mukavuutta. Tällöin hyvä käyttää lisävarusteet "kulta" värejä. Kun kyseessä on harmaa ovat lisätarvikkeita sekä lisäyksiä kromia.

Sisustus on musta ja valkoinen olohuoneessa sopiva erilaisia ​​kuvioita ja malleja, visuaalisesti "sekoittamalla" kaksi sävyjä. Esimerkiksi osa mustaa ja valkoista pinnat - musta kuvio valkoisella pohjalla, tai valkoinen tapetti ja musta sisustus. Myös, tällaisten elementit voivat olla seinäverhoja samalla kuviolla tai varjostimet.

Suunnittelu musta ja valkoinen olohuoneessa voidaan turvallisesti käyttää kirkas väri aksentteja: keltainen, punainen, vihreä. Mutta tässä se on tärkeää, ettei liioittele: liikaa värit voivat riisua sisätilojen tyyli, jotta se hajanainen, huolimaton. On aivan muutaman kirkas tyynyt, valokuvakehykset tai yhdessä kerroksessa maljakoita kontrastiväri.

Olohuone mustavalkoinen näyttää erityisen tyylikäs jos väriä seiniin ja huonekalut kontrastin keskenään. Kun valo seinät ja lattiat kalusteet ovat mustat, ja päinvastoin.

Sisustus mustavalkoinen voi olla todellinen sisustus talon, jos noudatat sääntöjä hänen luomisen ja älykkäästi poimia tarvittavat varusteet.

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Klassinen mustavalkoinen olohuone: 5 suunnittelu vivahteita

Olohuone, tehty mustavalkoinen, näyttää elegantti ja tyylikäs lähinnä elävät - tämä on yksi tilavat huoneet asunnossa. Se on tarkoitettu erityistä iltaisin viihdyttävä ja perhejuhliin. Tähän huoneeseen oli houkuttelevin ja toimiva sisustus tulisi harkita koko ohjelma.

Mustavalkoinen olohuone - moderni muotoilu, joka käyttää riittävän suuri kysyntä, etenkin ulkomailla.

Yhdistää kaksi vastakkaista värit voivat tehdä tilaa:

Mustavalkoinen olohuone näytti hyvältä, se suositeltavaa ostaa huonekaluja musta väri, ja seinät on maalattu valkoiseksi

Kaksi Yksinkertaisin väriä, ensi silmäyksellä, voi muuttaa tilaa lähes totaalisesti. Ei ole tarpeen ajatella, että mustan värin sisätilojen painostavat psyyke, koska se on kevyt ja laimennettu samaan psykologit uskovat, että tummat sävyt mustan ja erityisesti mahdollistavat korostaa valtaa ja aristokraattinen ominaisuuksia ja itseluottamusta.

Mustavalkoinen - erottuvalla, ristiriitaisia, ja tärkeintä täydellisessä harmoniassa väri.

Ne ovat ihanteellinen valinta koristeluun salin, ja mitä tyyli on valittu, mutta on edullista, että huone oli klassinen tai moderni.

Ilmeikäs mustavalkoinen olohuone valoisa aksentti

Sali on täynnä kirkkaita aksentti huoneeseen ei yksinkertaisesti jaettu kaksi pankkia, ja oli hyvin muotoillut koostumus, pystyy miellyttää kaikkia, joka saapuu sen. Hyvin vähän huomiota ei makseta koristeluelementit ja tekstiilejä, jotka auttavat muodostamaan kohokohta huoneeseen, koska se piilottaa virheitä, jos sellaisia ​​on.

 • Uusia Booth;
 • Jotta se olisi alkuperäisen;
 • Luo romanttinen, tai päinvastoin, mutta mikä tärkeintä mukava tunnelma talossa.

Kirkkaan aksentti musta ja valkoinen olohuoneessa voi olla violetti tuoli tai joku osa sisustus

Valinta sisustus olisi suoritettava, alkaen mikä on yleistä väriä huoneeseen. Esimerkiksi, jos seinät hallitsee musta väri, vastaavasti tekstiilien sohva ja lattia lamppu, tyynyt, tai taulukko on kevyt ja päinvastoin. On erittäin tärkeää ottaa huomioon blindit ja räystään.

Verhot voidaan luoda Yin-Yang tekniikka, mutta jos ikkunan kehys on valkoinen, etu olisi annettava tumma kangas.

Valkoisia kukkia käyttää huoneessa ei ole suositeltavaa, koska ne eivät vain likaantuu nopeasti, mutta myös huomattavasti pilata ulkonäkö huoneen. Yhdistelmä mustavalkoinen verhot - tämä on erittäin tyylikäs ja mielenkiintoinen, joka on nyt trendi. Tällainen materiaali on täydellinen kromi tai verhot räystään ruuvataan kattoon.

On syytä huomata, että jos paikka lattiamatto luonnolliset tai keinotekoiset seepra iho, sitten verhot voivat olla hyvin erilaisia. Lisäksi tämä pad on eräänlainen aksentti. Yleensä pitäisi vallita shakki teema, joka on hyvin omaperäinen ja epätavallinen. On huomattava, että mustavalkoinen - ovat klassisia värejä, jotka eivät koskaan mene pois muodista ja riippumatta siitä, mitä sanelee muotilehtiä, asuu sellaisessa viimeistely osuisi omat ainutlaatuiset ominaisuudet.

Huonekalut olohuoneessa mustavalkoisena - ei ole vain huonekalu ja tuotteita, jotka olisi täydennettävä kokoonpanoa sen ainutlaatuisuus.

Mustavalkoisia olohuoneessa sopii hyvin nouveau tyyliä tai korkean teknologian

Huonekalut, mitä se on, esimerkiksi:

Se olisi vaadittava kontrasti seiniin. Paljon riippuu siitä, missä se asennetaan. Esimerkiksi, jos on taustalla musta seinät, vastaavasti, pitäisi olla valkoista ja päinvastoin. Valkoinen huonekalut vaatii huolellista hoitoa, mutta näyttää erityisen tyylikäs ja ylellinen. On mahdollista havaita välittömästi likaa ja poistaa sen välttämiseksi muodostumisen rasvainen paikkoja. Ne, jotka haluavat ostaa pehmeä valkoinen sohvat - tämä on todella epätoivoisia ihmisiä, koska ne ottavat suuren vastuun, mutta kuitenkin korostavat sisätilojen että he ovat varmoja, kiinteä ja määritetty luonnetta.

Käytännöllisempi olo on oltava harmaa tai musta huonekaluja, varsinkin jos talo on pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä.

Mitä tulee lattia on käytännöllisin tummentaa sitä, kuten valkoiset matot, parketti tai laminaatti vaatii erityistä lähestymistapaa sekä säännöllistä huoltoa, muuten kaikki työt luomiseen sisätilojen tulee mitään. Musta lattiat näyttää tyylikkäältä ja epätavallinen, sekä, jos ne ovat Kiiltävät, ne visuaalisesti lisäävät seinämien korkeuden.

Valitessaan huonekaluja ei pitäisi suosia mustavalkoinen leikata, ja monokromaattista. Esimerkiksi, sohva voi olla valkoinen, musta modulaarinen seinä ja niin edelleen. Näin voimme tehdä tilaa syvän ja harmoninen.

Sisustustyyleihin: mustavalkoinen huone

Asuu ensiksi osoittaa, miten se on kodin omistajat liittyvät asumisen ja sisustus voi ymmärtää, mitä asetuksia he ovat ja miksi he valitsivat ne. Temppuja mustavalkoinen olohuone ja luo valtavasti suunnittelun, kannattaa ehdottomasti otettava huomioon jokainen niistä, jotta ei kompastu ja olla väärässä.

Jos katto on tehty kirkkaita värejä, lattia on parempi tehdä pimeässä

 1. Must ensin suunnitella ottamaan huomioon hienot vivahteet.
 2. On välttämätöntä etukäteen selvittää mitä väriä vallitsee huoneeseen, koska se vaikuttaa valintaan viimeistely materiaaleja, huonekaluja ja tarvikkeet.
 3. Jos huone on kooltaan pieni, on tarpeen valita valon väriä kuin hallitseva tai asettaa musta kiiltävä venyttää kattoon. Näin voit visuaalisesti laajentaa tilaa huone.
 4. Tiloissa musta-valkoinen sisustus tulisi sisältää elementtejä minimalistiseen tyyliin, koska rykelmä kohteiden sisustus ei tarvitse sitä.
 5. Niille, jotka haluavat usein olla yksin, eivät pidä meluisa puolueiden ja haluaa ajatella elämää, oikea olohuone hallitseva musta.

Hyvin valittu suunnittelu musta ja valkoinen huone ei muodostaisi tunnelmaa Salon rituaali, ja mukava tarpeeksi ja mukava jäädä sisätilat, jotka miellyttävät paitsi perheenjäseniä, mutta myös vieraille.

Valaistus - tärkeä osa tahansa huoneeseen, riippumatta siitä, missä se on koristeltu värit, miten valita tyyli ja kalustus.

Valaistus on lämmin, harmoninen ja ei ärsytä. Hyvin epätavallinen ilme valonheittimet, varsinkin jos huoneessa on jaettu useaan vyöhykkeeseen, esimerkiksi työhön ja vapaa. Jos huone on alakatot, voit asettaa valaistusta hajottaa valoa, joka sijaitsee kehä huone ja se oli seinillä. Säteet taittuu kattoon peite ja muuttaa olohuoneessa.

Ankara sisustus: mustavalkoinen olohuone (video)

Lopuksi lisäämme että kolmas väri tulisi aina olla läsnä musta-valkoinen sisustus, joka yhdistää kaksi ja tulla eräänlainen huuhteluainetta. Optimaalisena mahdollisuus valita harmaa, koska se on peräisin valkoista ja mustaa.

Huonekalut ja kalusteet

Ne, jotka ovat kyllästyneet emotionaalinen ylikuormitus ja kirkkaat värit työssä, psykologit ja suunnittelijat suosittelevat asuvat mustavalkoisena. Useimmissa tapauksissa tällaiset sisustus näyttää erittäin tyylikäs ja oikein, erityisesti jos suunniteltu tietyn tyylin. Valikoima yksivärinen suunnittelu olohuoneen kertoo paljon mielen ja käytännöllinen varasto tasapainoista luonnetta sen omistaja. Kuitenkin jotta voidaan luoda tasapainoinen mustavalkoinen suunnittelu on välttämätöntä kuunnella asiantuntijoita.

Edut musta-valkoinen sisustus

Tyylikäs mustavalkoinen olohuone - kiistaton "vizitka9raquo; nykyaikaisen kodin ja välinpitämättömyydestä sen muotoilu ei ole merkitystä. Yksivärinen sisustus, pääsääntöisesti osti ammattimainen suunnittelija, mutta jos otat sen vakavasti ja ottaa huomioon kaikki suositukset rekisteröintiä, on mahdollisuus osoittaa luovuuttaan ja yllättää vieraat.

Valinta elää mustavalkoisena eivät aina kiistattomat, ja jokainen tällainen päätös arvostavat. Joku ajattelee mustavalkoinen suunnittelu tylsä ​​tai joidenkin sydämetön, mutta oikea lähestymistapa huoneen heräävät eloon, ja tuntuu, että ei ole mitään turhaa. Joten voit ihailla sisä- tai hylätä, mutta hän ei jätä ketään välinpitämättömäksi - mustavalkoinen olohuone sisustus, kuva:

Suunnittelu yksivärinen olohuone näyttää aina ainutlaatuinen, vaikka vain siksi, että ei ole yhtä yleistä. Mutta kuuluisa suunnittelijat työskentelevät suurissa kaupungeissa, mukaan niiden suosio kasvaa tasaisesti tänään. On jotain tyylikäs, mahtaileva ja kohtuuton valinnassa antagonistisen suosikkeja - mustavalkoinen. Näin yhtenäisyyttä ja taistelu kahden vastakohtia, yrittäen yhdistää 2 äärimmäisyyksiin.

Valinta on vaikea tehdä satunnaisia ​​henkilöitä, jotka haluavat radikaalisti muuttaa perinteisen sisustuksen jotain erityistä. Tämä tapahtuu usein, kun muutat painopisteiden elämässä tai olosuhteissa, kun täytyy menettää rakkaansa, varsinkin jos hän on vihollinen. Taipumus musta ja valkoinen sisustus voi myös olla reaktio kylmissä olosuhteissa ja painamalla hylkäämisen ympäristöön. Mustavalkoinen olohuone - se on haaste ristiriitaisia ​​persoonallisuus läpi halu ilmaista itseään ilman tunteita.

Professional suunnittelijat sanovat, että musta ja valkoinen olohuoneen sisustus näyttää ilmeikäs ja monipuolinen. Ei ole väriä pelata, vain suhde mittasuhteet ja muodot, jotka syntyvät niiden kontrastia. Tämä sisätilat voidaan tehdä myös hiljaa sopiva, ja provosoivasti liioiteltu, tyylistä riippuen ja sisällöstä yleisen musta. Jos sisustus on paljon valkoista ja mustaa sävyt vain, se antaa tietyn mielenrauhaa, ja jopa rauhaa.

Vastakkaisia ​​duo voidaan käyttää paitsi olohuoneessa, vaan myös toimistossa tai odotushuoneessa. Se näyttää hyvältä pari vastakkaisia ​​värejä kylpyhuoneessa ja uima-allas, koska valkoinen - symboloi puhtautta. Mutta sama vaikutus kuin jos paljon valkoista, on olohuone valkoiset lattiat ja sininen lisäyksiä. Mustavalkoinen olohuone valkoiset seinät näyttää näyttäviä monitasoinen katto ja lattia korokkeella ja alkuperäinen valaistus. Alakerrassa taso voi olla musta, ja podium - valkoinen ja ylärajojen näyttää hyvältä mustan kehystys tai valaisimen osien.

Yksivärinen sisustus olohuoneessa usein tekee puolivirallinen, joten asianmukaisia ​​talossa, jossa he usein hyväksyvät ulkomaisia ​​ihmisiä, jotka voivat johtua henkilökohtaisia ​​asioitaan (itsenäinen ammatinharjoittaminen). Tilanne sellaisena kuin se sopeutuu yksityiskohtia muotoiluun ongelman ja kääntyy liiketoimintaa lentokoneella yksinkertaista viestintää tai neuvontaa.

Kodin ilmapiiri mustavalkoista olohuoneessa lisäämään oikeus maisemointi ja valaistus. Kattokruunu tai lampetit kauko päälle- värillisiä valoja, alkuperäisen jalkalamppu, että päivä ei herätä huomiota. Pieni "olohuone", jossa on akvaario ja suuri viherkasvit elävöittää tilanne - Palm, viikuna tai Monstera.

Yksivärinen katsoa staattisen ja dynaamisen riippuen uudelleenjako värejä - se ei ole välttämätöntä käyttää niitä saman verran. Yksi hallitsee muita lisämaksuja, mutta perinteisesti valkoinen on oltava muutakin oli psykologisesti mukava. Musta ei suositella käytettäväksi kattoon, joka on visuaalisesti "davit9raquo;. Ja jos käytät valkoista venytys katto ei ole tarpeen tehdä kiiltävä sekä peilattu katot, mikä vaikuttaa paljon mustaa.

Älä käytä väärin kontrasteja, että tämä ei ole väsynyt. Sen tulisi varmistaa pysyä olohuoneessa oli miellyttävä. Voit tehdä tämän, voit lisätä pehmeän maton "seepra" tai kevyenä valkoisena huopa sohvalla suurin käsin neulottuja. Alkuperäisen ilmeen ja kannet pehmustetut huonekalut, tekoturkis valkoinen väri tai mustavalkoinen viitat.

Yksinäisyys mustavalkoinen olohuone auttaa rentoutumaan henkisesti, jos sisätilojen harkittuja, tasapainoinen ja harmoninen. Isossa talossa ilman seiniä se voi palvella yhteinen hallitseva, yhdistävä ratkaisuja toiseen järjestelmään. Esimerkiksi on vaikea löytää toinen ratkaisu yhdistää lila makuuhuone, ruokailutila oliivi, keltainen ja sininen keittiö kylpyhuone. Tässä mustavalkoinen osa talon vastaanottoon erittäin hyödyllinen, mutta se on parempi olla enemmän valkoista.

Huomautus: Ainoa tapaus, kun se ei ole suositeltavaa valita yksivärinen sisustus - yhden makuuhuoneen huoneistoja pohjoisilla alueilla. Psykologit sanovat, että ihmiset ovat emotionaalisesti vaille, koska ei ole kirkkaita värejä. Ja jos tämä on ainoa asuin toimitiloissa "unylyy9raquo; musta-valkoinen sisustus on merkityksetön.

Mustavalkoinen tyyliin sisätilat

Duo mustavalkoinen voidaan näyttää hyvin odottamaton neljänneksen tarpeellisena täydennyksenä yksivärinen toiseen. Voitteko kuvitella seepra tai shakkilautapiirros ilman näitä värejä? Mutta tämä aihe voidaan loivat perustan suunnittelussa olohuoneessa.

Esimerkiksi kun Hall Chess Queen gotiikkaa - riippumatta siitä, miten olet vaikuttaa yleisöön, kotona, jokainen Queen! Neo-goottilainen tyyli, kuten tiedätte, musta - suosikki, eikä mikään voi pelata yhdessä, mutta valkoinen, paitsi että lisäksi heloja taottua pronssia "antiikki". Lattiat tehdä paremmin shakki, ja valkoiset neliöt laittaa valkoista marmoria ja Italian laatat musta. Täydentää lasimaalauksia nousi elementtejä tai abstrakteja kuvioita sävyjä sininen väri tai vaaleansininen.

Yhtä mielenkiintoinen on moderni design-tyyliin fuusio, jotka yrittivät yhtenäistää Afrikkalainen batiikki, safari tyyliin motiiveja seeprat ja perusteellisuus siirtomaa tyylin. Se ei ole tarkoituksenmukaista kirjava leikkiä väreillä - vain armosta muodoista, tummennetut mustavalkoisena.

On monia muita tyylejä, jossa mustavalkoinen olohuone sisustus saa uuden vision. Kaikkein tärkeitä tässä yksivärinen tyyliin postmodernismin, jossa klassinen tyylikäs modernismin ajattelevat uudella. Pehmeät linjat muodossa kynänvedolla tai piiska, heikko ääriviivat vihannesten mustaa valkoisella Taustaa - tiiviyttä on vaikuttava! Saattamaan lila-violetti orkideat, ja saada orgaanista ja erittäin kutsuva sisustus.

Klassinen yhdistelmä mustavalkoinen, ilman lisäyksiä - moitteeton valinta ystäville minimalismia. Ei ole mitään sinun täytyy keksiä modernit huonekalut valkoisen värin vasten valkoiset seinät. Kerrosten tulisi tasoittaa laminaattiparketti savu harmaa ja musta voi olla läsnä muodossa, suuri plasma-tv paneelit, laitteet ja joitakin lisäyksiä.

Ja jos haluat klassinen sisustus, niin on alku tyylikkäät kalusteet, esimerkiksi valmistettu valkoinen nahka ja veistetty kappaletta, päällystetty mustalla lakalla nousu (väri säilyy). Valkoinen lattia ja seinät, parketti lattiat tummaa puuta tai laminaattia wenge - tämä yhdistelmä näyttää täydellinen, varsinkin kun oikein valittu valaisimia.

Ja jos haluat jotain huipputason, kannattaa kokeilla käsi avantgarden tyyliin. Tässä se on mahdollista mennä vastoin sääntöjä ja tehdä mustat seinät ja valkoinen lattia ja katto, tai päinvastoin - se silti näyttää provosoivasti liioiteltu. Mutta jotta ei kuormiteta musta, on luopua musta matta, se on parempi valita taustakuvan jacquardlaitteella vaikutus ja kiiltävän pinnan. Ja koristeeksi, voit käyttää graafisia kuvia peilissä-musta kehyksiä.

Duo mustavalkoinen näyttää todella hyvältä ja Contemporary tyyli (moderni tyyli). On kilpailevia perinteitä ja nykyaikaa, ja siksi kontrasti värien on myös olennainen. Mutta niiden pitäisi laimentaa muutama aksentti kolmannen värin, mutta ei kirkas. Ja paras täydennys olohuoneessa tulee alkuperäisen valaistuksen suunnittelu. Tässä valaistus voi olla lämmin ja kylmä neon.

Faneille nuorten olohuoneessa tai suuri virkistysalue, jossa loft-asunnot mustavalkoinen on parempi työskennellä sellaisilla tyylejä korkean teknologian, tekno tai urbanismi. Tarkoituksenmukaista kumppani suunnittelu huone vastaanottaa vieraita on paljon kromi, vaaleanharmaa tai metallinhohtoinen. Täydellinen täydennys alkuperäiseen muotoonsa lamppuja sovittaa tähän tyyliin, kuten valonheittimet tai lattialle lamppujen lukuvalo pitkään telineeseen.

Trendikäs olohuone mustavalkoinen näyttävät myös kiinnostunut taiteesta ja koriste tyylejä, kuten OntoArt tai art deco. Täällä voit vapauttaa mielikuvitus ja seinälle tehdä alkuperäisen graafisen paneelit tai piirtää optinen harha. On monia kuvia Internetissä - mustavalkoinen kuva näyttää kolmiulotteisen ja kun se liikkuu tai pyörii, kun katsoin nurkasta painatuksen toiseen.

Vihje: Miten sinun tai vieraat eivät kontrastiin musta-valkoinen sisustus, on tärkeää, ettei ylikuormittaa musta eikä painon yleistä käsitystä. Muista, että paras musta valkoinen kuin valkoinen on musta sisusta, riippumatta valitun tyylin.

Mustavalkoinen voi ylpeillä eri värejä, mutta ne näyttävät erilaisilta eri kuvioita. Musta sisustus näyttää erilaiselta eri pinnoille:

 • rakeinen ja sileä;
 • Sametti ja velour;
 • kiiltävä ja matta (ja heidän jalo yhdistelmä);
 • SLR (suurella harkinta);
 • kiteinen (kuten antrasiitti).

Valkoinen on 2 päävärit - crystal sinertävä ja maidonvalkoinen. Riippuen yhdessä vaihteleva tekstuuri mustaa, valkoista myös näyttää erilaiselta. Kun väärin valitaan rakenne ja valkoinen väri, ja niitä ei voida yhdistää. Tässä tapauksessa on suositeltavaa viedä huomion pois tästä duon kolmas väri, niiden klassinen kumppani, esimerkiksi harmaa tai violetti, sininen tai vihreä.

Täydellinen tandem mustavalkoinen toimii hyvin monien muiden värien spektrin. Mutta jos olohuoneessa on yhä vetoa mustavalkoinen kontrasti, kolmas väri ei saa hallita, mutta vain vähän varjoa tai tuoda hieman erilaisia. On tärkeää muistaa, että valinta kylmä sävy, ylimääräisenä, tuottaa rauhoittava vaikutus. Valinta lämpimät värit antavat hieman positiivinen, mutta se tulisi kytkeä hiljaiseksi, jotta ei häiritä yleistä tasapainoa yksivärinen.

Lisääminen vehreyden tai keltainen ympäristössä elävän lisää kodikas tunnelma. Mustavalkoinen graafisen suunnittelun tietystä aiheesta riippuen päätöksestä, antaa sisätilojen tietyssä mielessä. Esimerkiksi piirustusten "jazz", koska se elvyttää olohuoneeseen ja täytä se ääni. Tähän riittää laittaa musiikkia kuvan seinälle, näppäimistö, saksofoni ja ripustaa muotokuva Armstrong tai toisella taiteilijan.

Tällainen sisustus - täydellinen ratkaisu ammatti muusikko olohuone, tuuletin klassisen tai jazz-musiikkia, boheemi persoonallisuus. Erinomainen maisemista musiikkiteemansa on ylellinen valkoinen sohva ja musta väline ja todellinen soittimia tai valkoinen piano nurkassa. Se täyttää tilan erityistä sisältöä, jossa mustavalkoinen duo - ei ole tavoite vaan keino ilmaisun.

Lisää "zhivoy9raquo; ilmapiiri yksivärinen olohuoneessa auttaa:

 • hiljainen punainen;
 • pehmeä keltainen;
 • näön oranssi;
 • eri sävyjä vihreä;
 • blue-blue asteikolla (paitsi tumma);
 • beigen ja ruskean sävyjä;
 • monet harmaan sävyjä;
 • metallinen tai hopea;
 • kultaa, kuparia tai pronssia.

Viininpunainen sävyt antavat sisustus dynamiikkaa, mutta punainen pitäisi olla paljon. Magenta ja violetti ei ole tarpeen lisätä - sisätilojen tahtoa karu. Mutta jos lisäät hieman oliiviöljyä ja laventeli mustavalkoiseksi duo, voit luoda erinomainen sisustus talonpoikaistyyliin, edellyttäen oikea valinta paju huonekalut, astiat ja tarvikkeet.

Keltainen ja karamelli antamaan enemmän kodin mukavuutta, varsinkin jos se on olohuone, ruokailutila yhdistää toiminto. Näitä suussa sulavia sävyt lakkauttaa tiukka byrokratia ja tuo osuus positiivinen. Green, joka täydentää, on tarkoituksenmukainen ja pakastimien ja joko elävien vihreys. Mutta jopa lila ja tehdä sisätilojen tyylikäs, mutta usein tämä olohuone näyttää jotain epäystävällinen. Mutta lukuun ottamatta lisäyksiä ovat muodossa tuoreita kukkia tai isokirjoituksella seinälle.

Musta-valkoinen sisustus on pitkälti riippuvainen Huonekalujen valinta, joka valitaan huolellisesti. Se voi pilata kokonaisvaikutelmaa ja tullut tärkein osa elävän tunteen. Huonekalu on täsmälleen sama valitun tyylin. Rakenteellisesti yksinkertainen sohva sopii nykyaikaiset sisätilat, minimalistinen muotoilu tai tekijänoikeuden. Klassisille tilanne on parempi ostaa nahkasohva ja nojatuolit Englanti tyyliin.

Joskus on järkevää ensin valita alkuperäisen mustavalkoinen huonekalut, ja sitten täydentää mustat yksityiskohdat valkoiset seinät ja katto. On toivottavaa, että huonekalut oli erilainen kuin väriä seiniin tai muiden tausta, mutta nyt "rastvorenie9raquo; valkoiset huonekalut taustanaan seinät on usein erityinen siru sisustus.

Jos käy ilmi, että ostamalla musta nahka huonekalut ylikuormitettu tumma sisustus, se auttaa säästämään tilannetta lisäämällä ilmakehään puusta kappaletta, varsinkin kirkkaita värejä. On myös syytä pohtia Lattian väriä ja valaistus sisätilojen illalla alkoi pelata uudella tavalla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

1