Musta ja punainen keittiö

Design Punainen ja musta keittiö (Real Photo)

Tuskin keittiö sisustus punainen ja musta sävyt voidaan kutsua tavallisia. Tämä alue koristeluun tiloissa voi valita vain vapauden, luottavainen ja luovia yksilöitä, jotka ovat ajan tasalla.

keittiö sisustettu punainen ja musta järjestelmä alkaa valinnan päävärit. Useimmissa tapauksissa tämä rooli on määritetty väri punainen.

Draama ja glamour punainen sävy korostaa täydentämällä sitä musta, joka antaa sisätilojen vieläkin hienostuneisuutta ja omaperäisyyttä.

Tehtäessä keittiö punainen ja musta sävyjä, ei ole tarpeen käyttää vain nämä kaksi väriä, koska se näyttää melko aggressiivisesti. Roolia kolmannen värin sisustuksen - kääntää huomion pois kirkkaita ja syviä sävyjä ja tasapainottaa värimaailma sisustusta.

Täydentää ihanteellisesti yhdistelmä punainen ja musta vaihtelevat vaaleat värit visuaalisesti laajentaa tilaa ja vähentää stressiä aiheuttama punamusta. Tarpeeksi soveltaa niitä suunnittelussa lattiat, katot ja seinät huoneen, ja draama keittiön laimenee.

Lämpöä ja mukavuutta tämän huoneen antaa lämpimän sävyisiä: Pearl, kerma, beige, väri teetä ruusu ja norsunluuta.

Myös täydentävät hyvin musta-punainen sisustus on tumman harmaa väri, joka korostaa sen tyyli ja omaperäisyys. Mutta puhtaan valkoinen väri kattoon, seiniin tai lattiaan antaa tilaa liiallisen tarkkuutta ja muodollisuus, joten sen käyttö ei ole toivottavaa.

Vihje! Pehmentää musta ja punainen mittakaavassa viimeistely tilojen käyttäen himmeä lasi, peilipinnan, sekä marmorikuvio.

On olemassa monia muunnelmia väriyhdistelmiä punainen ja musta keittiö sarjaa: Voit käyttää yhdistelmää musta ja punainen pohja ylhäältä, ja päinvastoin, tai niiden yhdistelmä shakkia, mutta voit tehdä vain mustaa työtaso tai useampaan osaan sisämaassa, joka antaa hieman malttia huoneeseen.

Ihanteellisin vaihtoehto pidetään yhdistelmä musta ja punainen alhaalta ylöspäin.

Keittiö tällaiset värit eivät tarvitse tavallinen, ylimääräisiä sisustus ja varaosia. Kaiken pitäisi olla lyhyitä ja yksinkertaisia: selkeys ja kurinalaisuus julkisivu linjat, kromattu teräs varusteet, ainakin koriste loppuun.

Suunnittelu musta ja punainen keittiö voi yhdistellä eri koostumus. Jos esimerkiksi valitset kiiltävä julkisivut punainen, ne mukava vastaamaan mustan elementtejä sisustus, ja päinvastoin, heijastuu kiiltävä musta julkisivu punaiset osat muut tekstuurit lisätä omaperäisyyttä ja dramaattinen sisustus.

Suuri rooli sisätilojen ja valaistus näytelmiä: parempi se valaistussa huoneessa, hillitty ja näyttää viihtyisämpi huone.

Keittiötarvikkeet olisi valittava suunnittelu ja väri, joka täydentää muiden osien sisustus, ja sopusoinnussa niiden kanssa. On parasta etsiä keittiö, joka on vahva muotoilu ja värit mahdollisimman lähellä perus sävyt huoneeseen.

Koristelu seinät, käytä valo neutraaleja värejä, tasapainottaa aggression punainen ja musta. Tällaisille ruokalajit ovat omiaan sileä tekstuuri tavallinen tapetti harmaan tai beigen sävyjä, jotka korostavat edut perus taustan ja sen määräävä asema sisustus.

Keittiö näyttää mukavampaa, väri kontrasti olisi pidettävä mahdollisimman pienenä, käytetään suunnittelussa huoneen seinät vaimennettu punaisen sävyä ja rauhallinen sävyt valkoinen: väri Keitetty maito, helmi, kerma, karamelli.

Tämä yhdistelmä täysin sovi sisätilojen lakoninen minimalistinen ja korkean teknologian, ja tyylejä, jotka ovat tunnusmerkkejä väljyyttä ja vapaus (esim Vanguard ja retro).

Vältä seinien koristeluun tapetti, jossa on suuri kuvio tai koristeluun: tässä tapauksessa välttää kömpelö ja ylikuormitettuja puhdistumaan.

Jakaa huoneen vyöhykkeisiin, jotka ovat tärkeimpiä keittiö studiot, voit käyttää yhdistelmää eri värejä taustakuvaksi.

Myös tässä keittiössä näyttää alkuperäisen seinä, joka yhdistää tapetit ja maalattua koriste kipsi.

Vihje! Muista, että mitä pienempi huone keittiöön, sitä enemmän kirkkaat värit pitäisi olla läsnä sisätilojen. Koska punainen ja musta väri visuaalisesti vähentää tilaa, jossa koristelu seinät, yritä käyttää rauhallinen kevytnostu mahdollisimman paljon.

Poimien esiliinan punaisen ja mustan keittiö, pitää mielessä, että se olisi sovittava harmonisesti kuin mahdollista sen sisätilat. Hänen sävy voi samaan aikaan väri työtasot (tässä tapauksessa kiinnittää huomiota beigen ja harmaan), ja sen avulla on kontrasti.

Menestynein yhdistelmä esiliina ja työtasot ovat:

 • Valkoinen esiliina ja punainen työtaso ja päinvastoin (punainen esiliina ja valkoinen työtaso).
 • Esiliina valkoinen työtaso ja kivi (luonnollinen tai keinotekoinen).
 • Esiliina pöytälevyn ja samaan sävyyn valon (vaaleanharmaa, beige).
 • Esiliina säädettyihin ruutukuvio laatat musta ja punainen väri ja vaaleat pöytälevy.
 • Valkoinen esiliina koriste punainen ja valkoinen työtaso.

Kuten materiaalit keittiö esiliina on täydellinen kiiltävä laatat tai yksivärinen lasi väliseinämän (skinali).

Poikkeuksellisia persoonia, jotka arvostavat omaperäisyyttä ja yksilöllisyyttä sisustus, sopiva lasi esiliina valokuvatulostusta jolla voit toteuttaa kaikki toiveet, elvyttää sisätilat, antaa sille omaperäisyys, ja oikein valittu luku - ja lisää tilaa visuaalisesti.

Kuvio tai koriste tästä esiliinaa ei erotu sisustus ja ylläpitää yleistä värimaailman. Pöytälevy kun se on parempi valita vaaleita värejä.

Hyvin omaperäinen huoneissa on moderni sisustus näyttää esiliina mustavalkoinen eläinten tulostaa (väritys, väri jäljittely seepra tai leopardi).

Valitessaan esiliina valokuvatulostusta tulisi välttää suuria kuvia, jotka tekevät sisätilat sekavuutta ja jopa aggressiivisempi.

Erittäin tärkeä osa sisätilojen keittiö ovat tekstiiliteollisuuden tarvikkeet, myös merkittävä rooli kumoaa verhot.

Värimallia verhot voidaan sijoittaa punainen ja musta sävyt on valittu sen perusteella, miten kyllästettyä värit sisustus.

Liian kirkas ja aggressiivinen värejä olisi hieman litteä verhot hiljaisessa valossa taajuuksia. Ja jos sävy musta ja punainen keittiö ole liian aggressiivinen ja voimakas, voit valita verhot punainen.

Paras tässä keittiössä näyttää monokromaattista valoverhot, jonka väri on sopusoinnussa muiden osien sisä- ja koristelu seinät, lattia ja katto.

Se voi olla verhot maitomaista, beige, helmi, vaaleanharmaa, jota voidaan täydentää kevyt tylli verhot sävy.

Tekstiilit neutraalein värein tekevät huoneesta punainen ja musta sävyt, mukavampaa ja hienostunut. Hänen ansiostaan ​​keittiöön tilaa ja visuaalisesti lisätä huoneeseen ei näytä ylipainoinen ja tiivis.

Antaa sisätilaan viimeistellyn ulkoasun, ja oikein aseta se tarkennus, samaan sävyyn poimia verhot ja muut tekstiilit.

Esimerkiksi pehmustettu istuin keittiön tuolit ja keittiön pyyhkeet kirkkaita värejä tehdä sisätilojen keittiö kevyt ja harmoninen.

Dramaattisesti näyttäviä musta ja punainen keittiö: 30 rohkeita ideoita uhkapeliä luonnon

Dramaattisesti näyttäviä musta ja punainen keittiö - kirkas, ei-standardi ratkaisun, joka on paljon todennäköisemmin löytyy sivuilta kiiltävä sisustus kuin tosielämässä. Tällaiset sisätilat valitsevat yleensä itsevarmoja ihmisiä, emotionaalinen, impulsiivinen, spontaani, luova putki ja mieltymys seikkailu sielunsa ja hänen elämänsä on jatkuvasti kuohuu intohimo. Keittiö on sisustettu musta ja punainen väri, voi tuskin kutsua ihanteellinen viihtyisä perhejuhliin, se on pikemminkin vaihtoehto sinkkuja tai nuorille pareille, jotka johtavat aktiivisen elämäntavan, jolloin koti vähintään kerran.

Musta ja punainen keittiön näyttää erittäin vaikuttava, tyylikäs ja valoisa

Punainen tai musta: Aseta panoksesi ↑

Kun keittiö, jonka sisäosa on koristeltu musta ja punainen väri, punainen, määrästä riippumatta, aina ollut suuri merkitys - hermo, hahmo, draamaa, energiaa. Mutta akromaattinen musta väri antaa sisätilojen graafinen laatu ja dynamiikkaa. Lisäksi se korostaa ja korostaa voimaa punainen ja musta on dramaattisin näyttää punaista.

Yhdistelmä musta, jossa punainen sisätilojen tämän keittiö on merkittävästi lieventää läsnäolo valkoinen ja harmaa

Ihanteellinen ratkaisu keittiöön sisätilojen erivärisiä Aktiivinen - kaikkein tiivis, minimalistinen muotoilu ja sisustus, ilman koristeellinen, hienouksia ja muut esteettiset vapauksia. Ylimääräinen koriste-elementtejä on tässä tapauksessa sopimaton, se näyttää järjetöntä ja koetaan ylilyönti. Oma väri myös kaunopuheinen, joten pääpaino olisi asetettava niitä, ja muodot ovat yksinkertaisia ​​ja konstailematon. Mikä on todella tarpeen kokeilla on tekstuuria materiaaleja. Luo tyylikäs ja harmoninen sisustus musta ja punainen keittiöapulaisia ​​sekoitus peilattu kiiltävä julkisivu mattapintainen ja karkeita pintoja.

Keittiö näyttää mukavampaa, kirkkaanpunainen jos korvataan pehmeällä terrakotta

Sisätilojen moderni keittiö musta ja punainen väri, voidaan helposti täydentää kromi elementit ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat, kristallikruunut ja taloustavarat, läpinäkyvää ja himmeä lasi. Täytä tiukat lumoava ilmapiiri kodin mukavuutta ja lämpöä puusta auttaa, jolle on ominaista rakenne luonnon tai jäljitelmä. Puusta voidaan korvata korkealaatuisia laminaatti tai keraamisia niin realistinen jäljitelmä luonnon puun rakenne.

Jos yhdistelmä punainen ja musta tuntuu liian dramaattinen, korvaa musta väri on tummanruskea tai harmaa

Kontrasti Trio: musta, valkoinen ja punainen keittiö ↑

Suunnittelijat harvoin tuottaa puhdasta musta-punainen sisustus, koska ne ovat liian dramaattisia ja tungettelevaa. Hallitsi pääasiassa punainen ja musta laimennetaan kevyempi ja helpompi erottaa värejä. Tyypillisesti, musta ja punainen keittiökalusteet asetetaan vaalealla pohjalla, joka ei ainoastaan ​​lisää visuaalisuuttaan huoneen, luo illuusion tilaa, mutta myös auttaa välttämään visuaalinen väsymys pitkäaikaisesta käsitys täyteläisiä värejä.

Tilava keittiö koriste mahdollisuuksia värejä ja niiden yhdistelmiä näkyvät kaikessa monimuotoisuudessaan ja rikkaus

Klassinen ratkaisu - musta, valkoinen ja punainen keittiö. On itsessään yhdistelmä valkoista mustalla tai punaisella valkoiset näyttää vaikuttavan ja vastakkaisia ​​trio - se on yleensä pommi suunnittelu, joka pystyy jopa kaikkein vaatimaton keittokomero halpoja huonekaluja ja tarvikkeet muuntua tyylikäs pikku asia, joka voi kadehdittava. Tällaisia ​​vastakkaisia ​​trio keittiössä näyttää aina juhlallisesti, urheasti, on ei-triviaali, ja vielä provosoivasti ja röyhkeästi.

Musta ja punainen keittiökalusteiden vasten valkoiset seinät antavat hyvän kuvan tiukkaa pidättyvyyttä ja yksinkertaisuus linjat

Kiehuessa valkoinen voi edelleen parantaa kontrastia, se vähemmän tarttuva sävyjä, esimerkiksi, väri paistettu maitoa tai norsunluun, päinvastoin, pehmentää kontrastia, jolloin keittiö sisustus hiljainen ja tasapainoinen. Samanlainen vaikutus auttaa saavuttamaan beigen, kerma, karamelli, keltainen hiekka.

Musta ja punainen keittiön kuvassa esimerkeissä ↑

Kiiltävät pinnat keittiössä - se ei ole niin paljon kunnianosoitus estetiikkaa käytännöllisyyden

Raskas musta väri voidaan korvata suhteellisen pehmeämpi tumma luonnollinen puu väri

Tämä punainen sisustus melko vähän, joten hän sai arvoisan rooli aksentti

Punainen keittiö asettaa vastaan ​​valkoiset seinät näyttäisi melko yksinkertainen, jos ei tyylikäs musta jääkaappi

Musta keittiö taustalla punaisia ​​seiniä ei tuota ahdistava vaikutelmaa ansiosta kirkkaan lattian ja katon, ja puiset huonekalut

"Kirkas ylhäältä, tumma pohja" - yksi yleisimmistä kaavojen keittiön suunnittelu - onnistuneesti toteutettu sisustus

Sisätilojen musta ja punainen keittiö on tärkeä rooli eri koriste-elementtejä

Lämmin vaaleanruskea aksentti musta ja punainen sisustus keittiön korostavat mustat syvyyttä, mutta tehtiin kuitenkin pehmeämpi ja rauhallisempi

Mielenkiintoinen ja epätavallinen mahdollisuus vuorottelevat värit edustettuina sisätilojen tilava keittiö

Punainen musta keittiö työtasot taustalla mustat seinät valitsevat usein vahva persoonallisuus ei-triviaali ajattelua ja hyvä maku

Nykyaikaisia ​​suunnittelu musta ja punainen keittiön sallia alkuperäiset ominaisuudet, jotka merkittävästi monipuolistaa sisätilojen

Tämä variantti suunnittelu musta-puna-valkoinen keittiö voidaan kutsua klassinen ja tasapainoinen väri

Päätavoitteena on kiiltävä pinta - sen kirkkautta luoda vaikutelman virheetön puhtaus

Alkuperäinen versio yhdistelmä punainen ja musta värejä käytetään suunnittelussa keittiösaarekkeen

Koriste kontrasti ominaisuuksia punainen ja musta on helpoimmin osoitettu keittiössä, sisustettu tyyliin minimalismin

Alkuperäinen siluetteja ja hillitty linja keittiökalusteiden uudella tavalla esitetty musta ja punainen väri

Tämä sisustus on vaikuttava sen tyylikkyys, epäkeskisyyden ja kunnioitettavan luottamuksen ansiosta yhdistelmä mustaa ja syvä viininpunainen väri

Värikäs sisustus musta ja punainen keittiö ei salli kohdentaa painottaen - liian monta elementtiä tämän toiminnon

Red keittiökalusteet mustalla työtasot valittu ei ole paras valaistus, jolloin keittiössä ei tuota parasta vaikutelman

Musta ja punainen on paras ympäristö erilaisiin luksustuotteita, kuten kalliita posliinia ja kristallia

Striking seepra aksentit sisustus musta ja valkoinen ja punainen keittiö hyvin täydentää yleistä koostumusta

Toinen versio onnistunut väritasapainon toteuttaa sisäosan kontrastin ruokaa

Epätavallinen huonekalut musta ja punainen on tärkein koristeluun tahansa keittiö

Tyylikäs muotoilu musta ja punainen keittiö-studio näyttää kaikki mahdolliset värit luonnonvalossa

Kokonaispinta-ala tämän pienen asunnon, joka sijaitsee yksi uusista asuinalueiden komplekseja Puolan Gdanskin on vain 34 neliömetriä. m. Erinomainen.

Tyylikäs musta ja punainen ruskea keittiö Gdanskissa "odnushke"

Radikaalisti vastakkaisia ​​musta-valkoinen paletti, johon olemme niin tottuneet vaatteita, se on jokseenkin hälyttävää kotona, mutta vain siihen pisteeseen, jossa.

Musta ja valkoinen keittiö: 30 Kuva sisustus

Tämä ei ole tietoa liittämällä seinät tapetti ja seinälaatat. Kyse on siitä, miten järjestää seinät keittiössä antaa sisätilojen huoneen.

Keittiö punainen ja musta väri: valitse kalusteet ja tarvikkeet näyttäviä sisustus

Väri sisustus on tärkeintä. On monia yhdistelmiä, joita pidetään klassisen ja avantgarde ja ei-standardi värit. Yhdistelmä punainen ja musta suunnittelussa keittiön ei voi kutsua tavallisia. Valitse sen ihmiset itsevarma, intohimoinen ja temperamenttinen, jotka haluavat korostaa asemaa ja hyvää makua.

Musta ja punainen ruokaa harvoin löytyy klassisen musiikin esitykseksi, sillä kuten sekoittamalla vastapäätä lämpötila ja värisävyjä vaatii yksinkertaisuus ja turvalaitteen muodot ja linjat. Veistos ja koriste-elementtejä, ominaista klassisen huonekalut musta ja punainen versio näyttäisi liian monimutkaisia ​​ja kohtuuton.

Koska optimaalinen valinta - keittiö punaista väriä, täydentää musta tai päinvastoin, moderniin minimalistiseen tyyliin.

 • yksinkertaiset muodot ja linjat;
 • Varaosien puutetta;
 • korkea toiminnallisuus;
 • yhdistelmä kiiltävä ja matta rakenne;
 • suora tai hieman kaarevia viivoja.

On parasta keittiö musta ja punainen järjestelmä näyttää yksinkertaisena kuulokkeita lattia ja roikkuu kaapit suorakaiteen julkisivut ja laaja horisontaalinen kahvat. Tämä voi olla kiinteä rintamalla puuta, kuitulevyä, lastulevy, ja osittain lasista huonekalut läpinäkyvä tai himmeä rakenne. Erittäin tyylikäs ja valoisa ilme julkisivut tehty muovista ja akryyli, ja kiilto.

Lisäksi tavallista suorakulmainen julkisivut, voit valita suositun radial nousuja on täydennettävä kaareva monoliittinen pöydälle. Punainen musta keittiö tiskille, jossa on pyöreä pää julkisivut ja sujuvan riviä työpinnan - yksi suosituimmista ratkaisuja suunnittelussa moderni sisustus.

Kaikkialla siellä näyttää hyvältä punaisella musta keittiökalusteita? Yhdistelmä kiiltävä ja kiilto punainen ja musta mittakaavassa kuljettaa piilotettu eroottinen sävyjä, joten punamusta kuuloke keittiössä sopii lapsettomia pareja, häämatkalla tai yksineläjät, johtava vapaata elämää. Talossa, jossa on lapsia, käyttää sekä punainen ja musta sisustus on toivottavaa, koska lapsen mieli tällaisen yhdistelmän liian aggressiivinen ja vakavia psykologisia

Yhdistelmä punainen ja musta rintamalla keittiössä hyvin se, että ne ovat täysin yhdistetään perinteisiä värejä, jossa valmistajat tekevät julkisivut kodinkoneet - mikroaaltouunit, jääkaapit, uunit jne Moitteettomasti näyttää upotettavat kodinkoneet, mikä luo tunteen vakautta ja yhtenäisyyttä keittiön asettelua. Musta lasiovi uunin tai mikroaaltouunissa ja näyttää hyvältä vasten mustaa julkisivu seinäelementit, ja vieressä punainen kiilto.

Valinta jääkaapissa musta ja punainen keittiön pitäisi olla myös samanlainen värimaailma. Classic White on merkitystä vain, jos seinä, esiliina, työtaso tai muuhun pintaan myös tätä väriä. Muutoin valkoinen jääkaappi pilata kaikki vaikutelman ja riistää sisätilojen musta ja punainen keittiö hahmoon.

Voit valita harmaa metalliväri sävy kylmäkuljetuskori tai mustan oven. Punainen jääkaapit - "harvinainen lintu" kodinkone myymälöissä, ja yleensä kalliimpaa kuin valkoinen kollegansa. Jos resurssit sallivat, voit tilata (esimerkiksi LG).

Suunnittelu punainen keittiö mustalla elementtejä ei tarvitse käyttää paljon koriste-elementtejä ja tarvikkeet. koska Se on yhdistelmä sävy itsessään ilmeikäs, dramaattinen ja on piilevä energia, muut ornamentit luo vaikutelman ruuhkia sisustus.

Siksi minimalismi - paras valinta punaisen keittiön musta väri. Mutta tämä ei tarkoita, että sisätilojen pitäisi olla täysin tyhjä. Riippuen koosta huonepohjia ja maistuu omistajat voidaan tehokkaasti toimittaa keittiö, varsinkin jos se on jaettu työskentelee ja ruokailutila. Jos työalue - sellainen, jossa on kaikki kaapit astiat ja ruokailuvälineet, työtaso, liesi ja pesu - vallitsee musta ja punainen väritys on mahdollista valita kalusteita ruokailutila samalla tavoin.

Tämä voi olla musta sohva muhkeat verhoilu ja punainen tyynyt asettaa seinää vasten, tai pieni kulmasohva punaisella nahalla. Taulukko ruokailutila myös valittava mustan ja yksinkertaisia ​​muotoja - pyöreä tai suorakaiteen massiivisissa jalat. Lisätä kiilto käyttämällä tavanomaista lasihuonekalut yli työtaso. Tuolit pöydän alla, voit valita sävy. Laimenna tummat värit voidaan punaisia ​​pehmeitä tyynyjä tuolille istuin.

Yhdistelmä mustaa lakattu pinta työtasot ja punainen baarituolit ruokailutilassa näyttää erittäin vaikuttava. Jos tuolit ovat kromi jalka, niin tämä kylmä metallinen väri voidaan käyttää kolmannen täydentävät väri. Laimentaa toivottuja draamaa ja paatos musta ja punainen keittiö, ja voit valita värin kumppani, joka tulee olemaan yhteys näiden kahden perusvärit.

Red-musta alue on:

 • Valkoinen - klassinen versio, joten sisustus on erittäin tyylikäs;
 • Harmaa - pehmentää syvyys ja terävyys siirtymiä mustasta punaiseksi;
 • Hopea - näyttää hyvältä high-tech;
 • Ruskea - antaa vaikutelman "tumma suklaa" tyyliin.

On toivottavaa käyttää muita kirkkaita värejä, paitsi puna - oranssi, keltainen tai vihreä. Ne salata dramaattinen jännite ja ensisijainen värin yhdistelmä, ja myös ylikuormittaa sisätilan.

Muut tarvikkeet ja koriste-elementtejä on myös valittava huolella. On parempi olla käyttämättä raskaita samettiverhot, kuten teatterissa. Olkoon se Valoverhon läpinäkyvällä valaistusverholle kirsikka- tai mansikka väriä tai valoverhon läpikuultava savunharmaa kangasta.

Valaistuselementit on myös hallussaan ilman fanaattisuutta. Työalueen pöytälevyn on parasta valita pisteeseen painaumavyöhykkeen - ne ovat taloudellisempia ja kätevä, koska antaa kirkas ja tasaisen valaistuksen työ- pintojen. Ruokailutila on parasta valita tyylikäs verho Kattolamput punainen tai valkoinen.

Pinta on musta ja punainen keittiö

Home kone, joka on tärkeää kiinnittää huomiota aikana keittiön suunnittelu punainen tai musta sävyjä - työtaso työalueella. Yleensä se toimii kantaja kolmannen värin sisätilojen kumppani. Valinta värejä ja kuvioita työtasot keittiöön sisustus punainen ja musta sävyt voivat olla:

 • massiivipuuta;
 • marmori ja graniitti;
 • kiiltävää metallia;
 • väri munankuoren velvetreziny.

Puu täydentää erinomaisesti hieman mielikuvituksellinen yhdistelmä punainen ja musta, enlivening sisustus ja tehdä siitä entistä rento ja toimiva. Jalo varjossa puun väriä pähkinä, tammi ja wenge Belfort sekä leppä, mänty ja pyökki - universaalien suunnittelutyöhön pintaa. On toivottavaa kattaa pöytälevy työ alueen tarkka koostumus, joka suojaa sitä kosteudelta ja korkeita lämpötiloja.

Jos taulukko aterioita sisustettu baari, voit valita erittäin tyylikäs baarituoleja korkealla jalka muovi paikkaa monoliitti punainen. Niinpä työtaso ruokailutila voi päällekkäisiä julkisivut kuulokkeen kiiltävä musta kiilto. Se ei ole suositeltavaa tehdä se punainen väri, koska se voi myös ylikuormittaa.

Ei välttämättä valita tasaisella pinnalla, valmistettu valkoinen tai harmaa. Jos keittiö on punainen toppi kiiltävästä akryyli julkisivu, etuseinä takana roikkuu kaapit sekä esiliina lähettyvilIä pinnat voidaan suunnitella muodossa koostumus. Tämä voi olla taustakuva ja laatat, ja sisustus tulostus. Suosittu rakenne ovat:

 • shakki (suuri tai pieni solut ovat punainen, musta, valkoinen, harmaa);
 • pinnan väri munankuori;
 • harmaa graniitti;
 • joki kiviä.

Harmaan sävyjä grafitchatye pehmentää kontrastia ja intensiteetti hieno tasainen rakenne välillä kirkas ja voimakas ja syvä punainen ja musta vievää. Painetut ja sisustus tiiviste täytyy olla varovainen, ettei aiheuta tunnetta ruuhkia, että riski on aina suurempi musta ja punainen keittiö.

On parempi pidättäytyä mautonta punaisia ​​ruusuja ja koristeellisia ornamentteja. On parempi valita mustavalkoinen panoraamavalokuvapaperia kaupunkien tyyliin - Lontoo, New York, Pariisi. Tällainen ratkaisu näyttää uskomattoman tyylikäs, luoda todella täydellinen ja harmoninen kokonaisuus.

Jos keittiö on tehty tyyliin punaisen ylemmän musta pohja, voit valita vaimennettu harmaa väri suunnittelussa esiliina. Märällä asfaltilla, antrasiitti ja muita harmaasävy noudattamaan puolueettomuutta myrskyinen suhde punainen ja musta, kuin jos tasoittamalla särmät. Valitsevat sen sijaan harmaan vaaleat värit - valkoinen, beige, helmi, kerma, norsunluusta, voivat edelleen parantaa "diplomaattisen" vaikutus kolmannen väri kumppani. Hän korostaa ilmaisun ja voimaa punaista sekä syventää täydennyksenä niukoiksi musta.

Kuten näemme, keittiöön musta ja punainen väri, voit valita erilaisia ​​mielenkiintoisia päätöksiä suunnittelu huonekalut ja tarvikkeet. Koska tämä yhdistelmä on erittäin rikas ja on paljon semanttisen merkityksiä, on tärkeää valita huolellisesti jokaisen huonekalun. Jos sinulla ei ole kokemusta luomaan tällaisen muotoiluja, on parempi uskoa keittiön suunnittelu asiantuntija, joka tuntee säännöt ja vivahteita yhdistelmä punainen ja musta huonekaluissa, kodinkoneet ja sisustus.

Video: yhdistelmä punainen ja musta sisustus

Arvioi artikkeli, tai jakaa ystävien kanssa:

Valkoinen keittiö puinen työtasot - hyvä tyyli ratkaisu kodin

Punainen ja valkoinen keittiö sisustus: tyyli suunnittelu, tarvikkeet ja sisustus

Sininen keittiö: periaatteet ja salaisuudet koristeluun, suunnittelu, väriyhdistelmä

Valkoinen klassisia ruokia yhdessä muiden värejä ja materiaaleja

Keittiön oliivinvihreä: muotoilun klassinen ja moderni tyyli, tarvikkeet ja seuralainen väri

Vaaleanvihreä keittiö: monipuolinen ja käytännöllinen sisustus versio mitään tyyliä

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Uuden keittiön?

Suositut artikkelit

Wenge Keittiö: suunnittelu ja väri sekä tyylikkään ja jalo Afrikkalainen puun sisätilojen talon

Corner keittiö Hruštšov - toimivaltaisen avaruusteollisuuden

Mitat kaapit keittiöt - standardin huonekalut korkeuden ja etäisyyden sen keskenään

Miten Hang mikroaaltouuni keittiössä kädet - valitse kannattimet ja asennuspaikka

Vihreä Keittiö sisustus huoneisto: miten valita onnekas väriyhdistelmiä

© 2018 | Kuhnier - Tekemistä maailmassa kodin viihtyvyyteen

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin