Mural puu

Forest kuvioita: Kuva erityistä käyttöä sisätilassa

Maailmamme ei pysy paikoillaan, ja elämänrytmi joskus haluavat levätä ja rentoutua. Kaikilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta sukeltaa luontoon. Mutta siirtää luonnon kuviot hänen sisustus on paljon helpompaa.

Jos haluat luonto ja aina ihaillut kauneutta metsiä, tapetteja vastaaviin kuvat ovat yksi parhaista pannut huoneeseen.

Johtuen eri motiiveja käytetään värejä, kokoja ja muita parametrejä, valokuvatapettia voit helposti valitsee paras vaihtoehto tahansa huoneeseen.

On huomionarvoista, että metsiä pidetään Mural seinälle yleismaailmallinen, kuten piirustus Se näyttää harmonisesti vanhassa ja nykypäivä ja ohjeita.

Tällaisissa tyylejä Provencen, klassista tai maa, nämä luvut korostavat etäällä kiireisestä elämästä ja luo huoneen tyyni ja rauhallinen ympäristö.

Taustakuvien avulla teemalla koristamaan sisätilojen sisustettu modernilla tyylillä tai minimalistinen, voit tehdä keskittyvät yhteen huoneen alueeseen, täyttämällä tilaa kirkkailla ja lämpimillä väreillä.

Riippuen siitä, mitä on esitetty tällaisten taustakuvia olla eri sävyjä kuvan. eniten yleinen vaihtoehto - yhdistelmä vihreä, ruskea ja sininen, Kuitenkin tarkennettu haku, löydät elävämpi kuva. Esimerkiksi lehtimetsää syksyllä on ominaista runsaasti punainen, keltainen, oranssi sävyjä, taustakuvia ja koivu ovat lumivalkoinen tai mustavalkoinen.

1

Kun kyky valita joukosta useita sävyjä löytyy taustakuvia joka parhaiten vastaa käyttäjän mieltymykset ja myönteinen vaikutus tunnetila.

Kiinnitä huomiota siihen, että monet alan psykologian asiantuntijat sanovat kielteinen vaikutus psyyken tummin sävyt ja mieliala, joten älä käytä liikaa sisätilojen värejä.

Erityispiirteistä valokuvatapettia metsät ja puut voidaan katsoa johtuvan helppokäyttöisyys. Johtuen siitä, että luku on yleensä edustaa suuri määrä identtisiä osia, pieniä likaa tai kuoppia pinnalla seinien ei ole ilmeinen. Ja kiitos ainutlaatuisia ominaisuuksia tällaisen käytännön taustakuvia hiljaa ulkoistaa märkä puhdistus, vaikutus vesihöyryn, luonnoksia ja muut tekijät.

Näin ollen on mahdollista tunnistaa useita ominaisuuksia, valokuvatapettia, jotka toimivat etuja:

 • runsaasti värejä, aiheiden, kangas koko;
 • monipuolisuus käytössä;
 • helppo puhdistaa prosessia;
 • kestää ulkoisia tekijöitä;
 • estetiikka, ja monet muut.

Näin kustannukset metsän Photowall ei poikkea hinnat muiden kuvien ja sopii kaikille, jotka haluavat koristella sisätilojen tällaisen omaperäisellä tavalla.

Katso, miten taustakuvien avulla kukkia, voit luoda romanttinen tunnelma huoneessa, lisäämällä tilanteeseen liittyvät tarvikkeet.

Selvitä tässä artikkelissa, kuinka paljon ovat kuitukankaiden tapetti, ja jotka valmistajat tuottamaan parempilaatuista ja kestäviä tuotteita.

Vaihtoehdot käytettäväksi sisätilojen

Taustakuvia koettu harmonia on tarpeen tarkkailla kaksi perussääntöä: valita oikea malli ja määrittää optimaalinen sijainti sen sijoittaminen. Katsokaamme millä aloilla huoneita mieluiten liimaa tapetteja puita ja metsiä.

Suosituin tilaa tikun valokuvatapettia puut seinällä on olohuone. Juuri tässä on tarve koristella tilan useammin ja johtuu siitä, että nämä huoneet ovat yleensä hyvin katettu, kuva ei menetetä joukkoon muut tarvikkeet ja huonekaluja.

Koska elävät taustakuvat suunniteltu tekemään vaikutuksen vieraillesi ja sukulaisia, se on parasta pitäytyä ne alueet, jotka ovat näköpiirissä. Esimerkiksi se voi olla seinälle television.

Jos et halua keskittyä tähän seinään, taustakuvia metsäasioista voidaan liittää vastakkaisella puolella. Mutta muista, että kuva voidaan nähdä realistisesti vain, jos se on kaikkein avoin näköä, niin sulje se suuri ja yleinen sisustus toivottuja.

Makuuhuone voidaan metsän taustakuvia sijoitettu taakse sänkyyn. Tietenkin voit käyttää ja muilla aloilla, mutta muista, että pienissä huoneissa tummennetut piirustukset voidaan luoda tuntuu kiristävän ja epämukavuutta.

Siinä tapauksessa, että makuuhuonealue ei sallii käyttää laaja-taustakuvia suuri koko, voidaan tilata taskukokoinen ja muuttaa ne alkuperäiseen maisemamaalauksen.

Lumottu metsä Mural sarjakuvahahmoja kuten mitä tahansa lapsi, joten tällaiset kuvat on usein liimattu lastenhuoneeseen. Joten lapsesi siirtyy satu, ja oppia rakastamaan luontoa jo varhaisessa iässä.

Käytä esimerkiksi puupaneeli, vihreä takkuinen matto, joka muistuttaa ruohoa tai liittää linnunpönttö maalattua puuta.

Käytettäessä tällaisia ​​keittiö voi Photowall koristella ruokailutila. Ja jos löydät taustakuvia metsänäkymät verannalla tai parveke, voit korostaa realistisia tuloksia: vaikuttaa siltä, ​​että olet omassa mökki metsässä ja tarkkailla luontoa oikeassa ulos huoneesta.

Metsä taustakuvat käytetään käytävällä, toimisto- ja myös kylpyhuoneessa. Mutta älä unohda, että jokainen piirustus on harmonisesti sovi sisustukseen. tehdä tämän, harkita yhteensopivuus värejä, käytä sopivia materiaaleja ja koriste-elementtejä.

Älä pelkää kokeilla tapoja käyttää näitä kuvia avaruudessa. Esimerkiksi, voit liittää kuvan metsän kahden vierekkäisen seinät antaa tunteen läsnäolosta.

Vaikka metsä ja liitämme standardin kuva lukemattomia puita, itse asiassa, on valtava valikoima kuvia, jotka vastaavat aiheeseen.

Seinämaalaus metsäasioista voi kuvata seuraavia aiheita:

 • havumetsää. Yleensä kuvataan niitty muutamia mäntyjä. Koska tällaisessa tilassa on visuaalinen laajennus huone;

 • sademetsien. Sopivia ystäville matka, sekä niille, jotka haluavat luoda aurinkoinen ja lämmin tunnelma sen sisustus;

 • yksinäinen puu. Monet Mural painotetaan yhteen osaan. Pääsääntöisesti se on puu, joka sijaitsee keskellä kuva taustakuvia. Luoda valoisa kohtaus, valitse tapetit epätavallinen puita ja kasveja, esimerkiksi yksitoikkoinen sisustus neutraalein värein voi kirkastaa taustakuvia pihlaja;

  Tehdä tilaa vieläkin epätavallisia, voit hakea alkuperäisen Kuva metsien eri vuodenaikoina.

  Ei ole mikään salaisuus, että kaikkina vuodenaikoina on ominaista niiden ominaisuuksia, joita ei jätä ketään kylmäksi. Esimerkiksi keväällä metsässä symbolisoi energiaa ja herääminen. Lisäksi yhdessä kevään kukkia ja muita yksityiskohtia tämän tarinan luo romanttisen tunnelman.

  Kesä metsä on aina täynnä auringon, ja lisätietoja, kuten marja- ja villieläinten osaltaan luomaan realistisen koostumus, joka vie sinut hämmästyttävä tunnelma valoa ja lämpöä.

  Samanlaisia ​​tarinat ovat täydellinen koristamaan olohuoneeseen tai keittiöön.

  Syksyisessä metsässä tunnistaa runsaasti luontomme, ja runsaasti kirkkaita ja kultainen väri korostavat ylellisyyttä tahansa sisustukseen. Tällaiset tarinat voidaan liittää olohuoneessa, makuuhuoneessa tai eteisessä. Mitä talvella metsässä tällainen tarina, too on universaali, ja valkoiset kuviot antaa tunteen tuoreutta, elinvoimaa ja viihtyisyyttä.

  Katso valikoima valokuvat Valokuva Taustakuvat orkideat sisustus: tällaisia ​​kankaita voi pokleit olohuoneessa ja makuuhuoneessa ja lasten tilaa tyttö.

  Lue täällä pellava tapetti, niiden ominaisuuksia ja etuja, ominaisuuksia valinta ja liimaamalla.

  Metsä on kaunis milloin tahansa, ja taustakuvia antaa kaikki yksityiskohdat tämän merkittävän tarinan. Toivomme, että kokoelma kuvia Valokuva Taustakuvat metsä sai sinut uuden ja alkuperäisen ajatuksia ja ideoita, ja pian sisustusta on täynnä uusia värejä.

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Olen huomannut, että tapetit perinteiseen venäläiseen maisema luonnollisemmin mahtua standardin sisätilat osa huoneistoista. Mutta Mural eksoottisia maisemia meidän paikkoja - palmuja, meri, dyynejä - vaativat enemmän varovaisesti niin, että ne ovat sopusoinnussa kaikki sisätilat. Ja se on hienoa näyttää kuvassa sivuston. Ja minä näin merimaisema surffaajien huoneessa antiikkihuonekaluja - näyttää paikallaan.

  Mieheni Myös vastusti liimaamalla valokuvatapetti meidän makuuhuoneessa. Mutta vaadin eikä kadu. Vastakkaiselle seinälle meidän sängyssä otti Mural näkymät koivikko. Ja meidän huoneessa, joka on suorakaiteen muotoinen ja on kapeita, huomattavasti laajennettu visuaalinen, ikään kuin ilma oli vieläkin enemmän. Ja maisema rauhoittava vaikutus hermostoon - ja emme ole edes tarpeen.

  Korjauksen aikana Olohuoneessa oli kysymys tarra Photowall. Jotenkin Halusin sisustaa huoneen, ja oli palvelijoita syntynyt vastaan ​​valokuvatapettia, koska huone ei ole suuri, ja he pelkäsivät, että olisi paikallaan. I vaati, ja valitsi taustakuvan kuvan Grove ja keskellä polku ulottuu osaksi etäisyys. Se osoittautui hyvin, huone laajennettu visuaalisesti.

  Tapetti puita: tavanomaisen päällysteen Mural, improvisoitua koostumus ja tarroja, suoritusmuotoja käyttäen puita sisätilaan

  Kuvat puiden eri variaatiot ovat hyvin suosittuja suunnittelijat viime vuosina. Making samanlainen tyyli, jotta huone mukava, erilaisia ​​vaihtoehtoja ovat käytössä: tehtaalta eri malleja tyylitelty esineitä. Tapetti puiden sisätilassa voi kuljettaa eri tarkoitukseen: antaa tilaa tietyn tunnelman tai korostetaan mitään päällä.

  Kuvassa - teema kukkivia puita, erityisen suosittu suunnittelussa itämaiseen tyyliin

  Tärkeimpiä käyttökohteita puita Images

  Käytä paljon vaihtoehtoja, katsokaa suosituimpia. Valinta ratkaisu riippuu suunnitellun muotoilukonseptin ja tyylillisiä mieltymykset.

  Tämä vaihtoehto ei vaadi erityisiä suosituksia, tässä kaikki on hyvin yksinkertainen:

  • Kaikki seinät ovat päälle liitetään päällystetty kuvan puita, oksia ja lehtiä. Hyvin monet lajit, on tärkeää valita vaihtoehdon, joka sopii sisustukseesi mahdollisimman paljon orgaanisesti ja visuaalisesti laajentaa tilaa ja antaa sille kirkkaita värejä tarvittaessa.
  • Kaikki tietävät, että pystyraitoja kirkas taustakuva visuaalisesti korottaa enimmäismäärää. Voit tehdä vielä enemmän alkuperäinen: tahna muurin yli päällystetty pystytasauksen puita. Se näyttää tällainen seinä on hyvin epätavallinen ja sama vaikutus kuin pystysuora raidat.

  Mielenkiintoinen ratkaisu huoneissa matalat katot

  • Erittäin kirkas taustakuva kuva puiden sopivat alueet, joilla on vähän luonnonvaloa ja pieni pinta-ala. Ja se voidaan tyylitelty versiot siluetit eri muotoja, joskus niin outoa, että linjaukset mielletään alkuperäisestä ohjeesta.
  • Voit lopettaa valinnan eri stylizations kun ympäristön teema palvelee kaikenlaisia ​​akseli koristeena. Paljon suunnittelijat tuottavat hyvin epätavallinen variaatioita, jotka voivat tulla pääpaino seinäsomisteiden kotonasi.

  Samaa mieltä, nämä taustakuvia näe joka päivä

  • Yleinen vaihtoehto - kansi kuvan bambu, ja niitä voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä, elävästä ja makuuhuoneet loppuun sekä keittiöt ja kylpyhuoneet. Tämä vaihtoehto sopii itämaistyylisessä huoneet, sekä klassisia versioita.

  Bambu - täydellinen ratkaisu koristeluun seinien

  Jos arvostat luonnon kauneutta, hieno Mural seinällä C puu on loistava ratkaisu.

  Nämä vaihtoehdot on myös useita etuja:

  • Maisemat visuaalisesti laajentaa tilaa ja voit luoda oman huoneen todellinen keidas tai metsän reunassa. Voit valita erilaisia ​​vaihtoehtoja huone oli ainutlaatuisia.

  Et voi valita tapetteja myymälässä, se on parempi tehdä niistä tilauksesta, valita sopiva kuva.

  Vaikka kustannukset yllä olevista vaihtoehdoista, mutta olet taatusti ainutlaatuinen seos suunnittelusta kotiinsa.

  • Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, joka ilmestyi melko äskettäin, se on 3D taustakuvia. Niiden avulla voit luoda hyvin realistinen vaihtoehto osa luontoa, ja saat mahdollisuuden sukeltaa ilmakehään syksyisessä metsässä, trooppinen rannikolla tai Amazonin viidakkoon. Lisäksi nämä pinnoitteet ovat vastustuskykyisiä kosteuden ja vaurioita, ja ainoa merkittävä haitta on hinta.

  Sängyn voi jäädä varjossa kirsikankukkia

  • Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto - taustakuva puun esiliinan keittiössä, he eivät vain koristella huoneeseen, mutta ne palvelevat sinua vuosia, koska pinta voidaan pestä ja puhdistaa.

  Voit koristella sisätilojen omin käsin, sillä se pitäisi näyttää hieman mielikuvitusta ja antaa sille aikaa.

  Jos sinulla ei ole taiteellista osaamista, voit silti saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia seuraavasti:

  • Jos et tiedä miten tehdä puu tapetti, meidän pitäisi ensin määritellään ominaisuuksia ja kokoa.
  • Sitten voit toimia kahdella tavalla: joko itse tehdä sapluuna pois romun tai ostaa valmiina vaihtoehto (se voi jopa tilata yritykset harjoittavat tuotantoa tulostus).

  Voit löytää erilaisia ​​stensiilit

  Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on erittäin suosittua näinä päivinä - tarrassa taustakuva puu. On syytä huomata, että markkinat löytyy paljon lajikkeiden vastaavia tuotteita erikokoisia ja tyylillisiä suuntaan.

  Erittäin hyvä tämä sisustus näyttää kirkas tavallinen tapetti, ne on sileä tai pienillä tekstuuri, muuten etiketti ei liimata luotettavasti.

  Voit käyttää yhtä suosittu menetelmä: ripustaa oksat maalaus tai valokuva tai tehdä hyllyjä.

  Omaperäisimmistä ominaisuus oksat ripustin.

  Erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, kun valokuvat on myös kopioitu seinälle

  Muissa suoritusmuodoissa käytetään puita sisätilaan

  Aiheet Puut voidaan käyttää myös muilla mielenkiintoisilla tavoilla:

  • Taustakuvat puun lisätä huoneeseen luonnollisen puun rakenne.
  • Voit käyttää kitti tai kipsiseinien tehdä kuvioitu kuva puita seinille, ja sitten väri niitä.

  Toivomme, että opas auttaa sinua järjestämään huone on hyvin omaperäinen ja epätavallinen, sinun täytyy valita tietyn vaihtoehdon ja tehdä siitä todellisuutta. Videoita tässä artikkelissa kerron joitakin yksityiskohtia tästä aiheesta tarkemmin.

  Tausta puita seinällä luovat hieno tunnelma rauhan ja levon

  Man paras levätä luonteesta. Luo kaupunkiajossa Huoneistoala rentoutumiseen auttaa taustakuva puita. Kukinta oksat tai yksinkertaisesti valkoiset rungot koivunlehti kasveista jäljitelmä, muuta paitsi ulkoasua huoneen, mutta myös henkilön mieliala. Hyvin valittu tapetti pripodnimut katto ja visuaalisesti työnnetään takaisin seinään. Mural luoda illuusion läsnäolo ihana paikka.

  Puut taustakuva talossa tuo palan luontoa

  Tausta puita

  Autoin järjestää Vadik mukava ja moderni huoneisto hänen tädit. Kesällä ikääntyneiden naisten olivat lähdössä mökille. Talvella, kun kiireisen kaupungin kaduilla paitsi haluaa vaientaa, mutta myös erityinen rentouttavan tunnelman. He ovat tottuneet levätä puutarhassa ja metsässä. Joten olen ehdottanut olohuoneessa liisteriä puita. Se voi olla taustakuvia ja kuva metsän seinälle. Ne visuaalisesti puhdas este ja lisätä tilaa huoneessa.

  Riittävästi rajoittaa vain jäljitelmä luonnon maalatut hahmot rungot ja oksat koristeltu tapetti kahden vierekkäisen seinät. Vaalealla pohjalla tummempi ääriviivat kasveja. Nurkassa on sohva ja nojatuolit. Jos huone on suuri, puita tapetoitu pinta seinät tehdään pitkittäinen piirustuksen kompaktimpi tilaa ja yläpuolelle kattoon.

  Tapetti puiden sisätilojen asunnon

  Pienempi huone, kirkkaampi taustakuva, valitse. Ääriviivat rungot ja oksat on oltava yksi väri tausta seinään. Äkillinen siirtyminen visuaalisesti vähentää tilaa, varsinkin jos pokleit taustakuva kehä. Sävyjä ystäväni ja yritin valita rauhallisena:

  Contrasting siirtymiä, ja värit nopeasti kyllästynyt. Varsinkin suuret kuviot. Lukuja jäljitelmä japanilainen tyyli maalaus kukinnan oksat ja värikkäitä lintuja ne luovat tunteen läsnäolo kaukainen Dreamland. Näitä taustakuvia voidaan viedä kaikki seinät. Pienempi huone, sitä pienempi kuvio. On tärkeää, että huone ei ollut liikaa massiivinen huonekaluja. Lakattu lattialaudat olivat sävy tummempi tausta seinään.

  Mielialan muutokset avulla tapetti

  Tapetit puut ruokailutila

  Vihreät lehdet vaalealla pohjalla on rauhoittava vaikutus henkilö. Kukinta oksat, erityisesti linnut ja perhoset, anna levätä romanttinen sävy. Paneelit balsa, tai pikemminkin sen kuori, lisätä tuoretta ilmaa ja luoda tunne luonnossa. Levyt näkyvät tapetit ja viimeistely ovat luonnostaan ​​kesämökki tyyliin. Ne ovat hänen jäljitelmä puutalon siirretään maahan ihmismielen.

  Valittaessa materiaalia, menimme ympäriinsä Vadik kauppoja ja tutkitaan eri tapetit malleja luonnon puita ja jäljitelmä:

  Vadik täti asui standardin kerrostalot. Tilanne oli suuntaan sekoituskammion klassisen ja siirtomaa aiheita. Perinteiset kukkia ruukkuihin saa luoda sisätilojen eko-tyyliin.

  Olohuoneessa tyydymme johonkin taustakuvia seinät. He olivat metsä kuva aurinkoisena päivänä. Saada tilavampi huone, jossa on simuloitu ulostulo luontoon. Brown lattialaudat ja sivuuttamaan kapea sujuvan siirtymisen metsään. Aurinko suodattamalla lehtien läpi, tekevät huoneesta valoisa ja iloinen. Pimeiden ajan korostimme vaikutus kuvan varjottoman valaisimet suunnattu taustakuva puita.

  Tausta puita seinään makuuhuoneessa

  Täydellinen lepo makuuhuoneessa taustakuva jäljittelemällä puuta pitäisi olla rauhallinen pehmeillä pastelliväreillä. Tässä metsässä nukkumaan ei tarvita. Liittäminen seinät tapetoitu puita ei salli pienellä alueella. Pystysuora siirtäneet rungot, vähentää tilaa visuaalisesti. Riittävän laaja bändi pään sängyssä ääriviivat venyttää jopa rungot ja oksat nostaa kattoon ja muuttaa tunnelmaa huoneeseen.

  Tausta maalattu kukkivia puita sisustettu yksi makuuhuone koko seinän. Kun yhdistetään materiaalin kanssa olemme valinneet saman perusteella. Pinta seinämän kuluvat samaan aikaan. Savi ja valmistamiseksi. Sävy, yksi kolmen päävärin tapetti puukuvioin pitäisi olla sama seinävaatteilla jäljellä seinät.

  Kun yhdistetään liittämällä taustakuva aloitimme merkintä. Insertit puita yritti olla leikata, liimata koko bändi. Sitten vasen ja oikea maalialue tapetti taustalla. Jos koko seinän simuloitiin puita, Gaugeable ja leikkaa kaksi nauhojen kulmiin sama leveys.

  Tapetti, jossa piirustus puiden pituus- ja siirtyy sivusuunnassa viereisiin rainoja ei leikkaa niitä pitkin. Koko koostumus tekee paremman vaikutelman. Jäljellä oleva tila on tasaisesti tapetoitu seinät kumppaneita yksivärinen sileä tai kohokuvioitu hieno rakenne.

  Vadik piti teema puita. Yksi huone hän tapetoida kanssa suuret lehdet. Huone oli tilava ja valoisa, suuret erottuva kuva näyttää hyvältä. Makuuhuone on paikka kärjessä koristeltu kukkivia oksia. 3D-kuva luo vaikutuksen puutteesta seinät ja upea tunnelma. Pehmeä sävyjä vaaleanpunainen beigen ja rauhoittava vaikutus.

  Toimistotilojen korkki tapetti

  Tausta puita

  Vadim halunnut työskennellä hiljaisuudessa. Seinät me liittänyt sen taustakuvaksi kaarnasta korkki puu. Murskataan ja puristetaan kappaletta, sen rakenne muistuttaa tuuhea kruunut puita, vain ruskea sävy. Korkea paneelit tehtiin tammilaudat, lakattu, ne siirtyvät luonnon kauneutta puun kuvio. Kaikki yhdessä ovat jäljitelmä paksu metsiä palanut kuumassa auringossa lehdet.

  Taustakuvia korkki ja bambu viiluja, luonnon ja puhdista ilmaa huoneeseen, jolloin se heikko haju puuta. Kuten tuore höylätty lankkuja tuodaan tiloihin. Siksi vain muutaman vedon ja sisustus puun jäljitelmä valmis.

  Käytin tarroja. Korkki levyt ja paneelit seinissä jaettu vaakasuunnassa laudaksi. Sen yläpuolella Laitoin joskus vinyyli tarroja, joissa kuva tummalla oksat. Ne kuin katsoisi ulos lehtien massa. Voit piirtää viivoja, mutta kompressoidun rakenne korkki kangas saatiin tasainen maalikerros on vaikeaa.

  Vadik suunnitellut oman sisustus hänen toimistossaan. Hän löysi suunnittelun valmiuksia, päätökseen tutkimus, jossa on simuloitu metsään. Vaikutus korkki muistuttaa kruunut puiden kasvoi, mikä pari pitkä ruukkukasvit kanssa tummanvihreä kiiltävä lehdet.

  Tausta puita seinälle asunnossa

  Lastenhuone on oltava kirkas ja kuten satu. Luxury tapetti on suositeltavaa olla käyttämättä. Väriliidut ja lelut kuplivaa energiaa ja liikkuvuutta asukkaat nopeasti johtaa huonoon kuntoon paikoin seiniin. Kehotan ottaa ympäristöystävällisiä ja halpoja paperi tapetti duplex päällystetty kirkas kuvio. Sitten pian se on mahdollista tehdä kosmeettisia korjauksia. Varsinkin, että sen jälkeen 3-4 vuotta huone teema olisi erilainen.

  Luoda sopiva ilmapiiri lapsen seiniin sovitettu kuvion puita kuvio simuloimalla keiju metsän. Kauniit kukat, oravat ja linnut oksilla tekevät huoneesta hauskaa.

  Yritän liimata paperi seinään hengitys lapsilla kirkas kuvio sama tai viereisiin seiniin, jotka erottavat pelialueen. Lähellä sängyn on monokromaattista seinään maalin tai muovista puu kauniisti kaareva oksat. Myynnissä on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja vinyylitarroja, kuten kruunu elementtejä litteringa. Kirjoituksia alkaen kirjaimellisesti jäljitelmä lehtien muodossa tai lintujen tuulta - Katso alkuperäiset sanat.

  Ääriviivat puun avulla voit luoda ääretön määrä vaihtoehtoja. Kauniita kukkia ja lehtiä, suosikki merkkiä istuu oksalla. Voit laittaa vieviä leluja ja hyllylle - Dolls. Tällöin seinät hengittää, ympäristöystävällisiä materiaaleja ja suunnittelua voidaan muuttaa nopeasti ja edullisesti.

  Tapetit metsä- ja puukuvioitu muissa tädit liittää vinyyli. eristetty alue on ruokapöytä. Ne olivat kirkkaat kukinnan puita viereisiin seiniin tai tapetit yksi. Kolmiulotteinen kuva lisää tilaa pieni keittiö. Tyydyttyneet värit tekevät siitä juhlava. Pystysuora viiva pääkuvan esiin kattoon. Materiaali taustakuva sallia helppo pestä pois pinnalta pinnoitteen ei ole muodostettu seinämiin.

  Harmoniaa suunnittelussa, Otin pääväri tapetit vastaamaan kuvio esiliina. Saada yksi välilyönti kanssa kahden vyöhykkeen.

  Muuttamalla tila valinta kuvio

  Tapetit puita lastenhuoneessa

  Tapetit jäljitelmä puita sopimaan mitään modernia tyyliä. Samalla asianmukaisesti valittu kuvio ja sävy visuaalisesti alter koko ja huoneen valaistus.

  1. Kirkas taustakuva kuvioitu monotoninen kasvun tilaa. Ne korostavat pehmeys ja rattoisuus klassinen tyyli. Liima voi olla paperia ja vinyyli säleikkö ympäri huonetta.
  2. Kirkas tumma tausta, kaarevia rungot ja oksat epätodellinen muotoja, joissa on teräviä kulmia eri värejä, kuten musta, violetti ja sininen. Kuva enemmän tilaa suuntaan art deco, avantgardea.
  3. Monivärinen puut kullalla ja monimutkainen kietoutuminen oksat tarkoitettu itäisen tyylejä. Ne jäljittelevät matot ja maalauksia.

  On olemassa monia ratkaisuja. Kullakin on perinteinen taustakuva puita voi luoda asunnostaan ​​paikka rentoutumiseen. Korottaa katto pystysuora kuvio. Laajentaa tilaa neyarkimi suuret lehdet.

  Yritän tapetti, joka kuvaa puiden yhdistettynä yksivärinen. Valitse tyyppi huoneen. Saatu ainutlaatuinen asuntoja.

  Päätettyä olohuoneen seinää puita, se tuli super, lisäsi hieman luonnon muuttanut valaistus huoneen. Kokeile tätä monimuotoisuutta.

  1