Mural kaupunki sisustus

seinämaalaus "Goroda9quot; sisustus

Mural - on moninkertaistunut valokuvaa hyvälaatuista, joka liimaa seinälle. Nykyään suurin osa tapetteja liitä olohuoneessa, makuuhuone, lastentarha. Mutta keittiössä ja eteinen, niitä käytetään harvemmin, vaikka näillä alueilla voi elvyttää sisätilojen kaunis tapetti. Modernissa sisustus on erityisen tyylikäs näyttää tapetit näkymiä kaupungeista, kiehtovaa kauneutta kuohuviinien valot.

Ehkä olet aina halunnut mennä New Yorkissa tai Rio de Janeirossa, Singaporessa ja Venetsia? Sitten unelmiesi voi tulla totta, jos liität tapetit näkymät yön kaupungeista maailmassa. Tilava olohuone sopivat täydellisesti sisustus taustakuvia Eiffel upeat kuninkaallisesta palatsista tai kimalteleva valot Manhattan Bridge. Alkuperäinen kuva on sumuinen Lontoon antiikin Rooman romanttinen Paris näyttää hyvältä sisätilojen olohuoneen tyyliin hi-tech tai maximalism.

Käytävä olisi sopiva kuvan Vanhankaupungin Prahan katuja Italian tai romanttista veden kaduille Venetsian. Panoraamoja auttavat visuaalisesti laajentaa tilaa, ja etsiä muodikas ja tyylikäs.

Keittiössä voit käyttää ja panoraamanäkymät tapetit kaupungeissa ja pienissä perspektiivikuvia mustavalkoinen kaupunki - kaikki riippuu huoneen koosta. Kun keittiö sisustus näyttää hyvältä maisemia ja asetelmia, Ranskan viinitarhoja ja Italian pengerrykset pitkällä aikavälillä. Mutta joka tapauksessa, taustakuvia rajusti muuttaa oman keittiön, jotta se mukava, moderni ja alkuperäinen.

1

Makuuhuoneessa taustakuvia liitä usein takana pääty. Mutta jos tila sallii huone voidaan koristeltu kuva rakastetun kaupungin, tai sellainen, jossa haluamme käydä esimerkiksi vastakkaisella puolella sängyn. Sitten herää, voit nauttia suosikki kuvan tai uneksia matka himoitun maahan.

Tänään, sisustus on yhä mahdollista nähdä taustakuvia ja kuva vanhan kaupungin.

Ei vähemmän suosittuja kuva yön panoraama kaupungin sisustus.

Jos päätät kiinni tapetteja, niin ennen kuin ostat muista huomioida tyyli, jolla jatkuva olemassa sisätilojen huoneeseen. Onhan taustakuvia on yhdessä huonekalut ja muut tilanteeseen vaikuttavat tekijät huoneen.

Lisäksi on joskus melko vaikea valita koko kuvan taustakuvia. Jos huone ei lopu kalusteet, täydellinen vaihtoehto olisi laajakuva taustakuvia näkymät kaupunkiin. Mutta kun huone ei ole tarpeeksi tilaa, se on parasta käyttää pieniä panoraama taustakuva, jossa näyttää siltä, ​​että olet katsoa ulos ikkunasta.

On erittäin tärkeää, koska Mural yhdistetään muun päällysteen seinillä. Jälkeen Mural itse jo herättää huomiota, joten taustalla heidän ympärillään olisi pidettävä pehmeä, neutraaleja värejä.

Toinen vivahde suunnittelu - taustakuva kuva dynaaminen modernin kaupungin katu ei oikein sovi sisätilojen makuuhuone ja ovat sopivampia olohuoneessa. Vuonna makuuhuoneessa voi myös jäädä hiljaisempi kuvan, kuten kasveilla tai kukkia. Mutta ei mitään sanottavaa kuinka moni - niin monia mielipiteitä: voit perustaa hänen makuuhuoneessa muotoilu kuvan taustakuvia yksi maailman kaupungeissa, kuten Moskovassa ja Pietarissa, Tokiossa ja Wien.

Mural upeat näkymät kaupunkiin luotu erityinen tunnelma talossa, anna mukavasti asunnon, ihailla niiden ylimääräinen kauneus. Moderni ja tyylikäs sisustus Valokuva Taustakuvat kaupunkien yllättää vieraasi.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Kaupunki sisustus: laatia seinään viileä taustakuvia

Suosittu äskettäin interiors "antiikki" menettää merkityksensä. Moderni alkuperäistä rakennetta asunnon tai talon, suunniteltu urbaani tyyli, korosti taustakuva kuva kaupungin seinällä sisustus. Kaupat pintakäsittelyaineita ovat monenlaisia ​​kuvan taustakuvia. Millainen viimeistely valita, miten yhdistää sen yleiseen sisustustyyli?

Ominaisuudet soveltamisesta "kaupunki" Photowall

Käytä kangasta kaupunkien teemoja voivat olla missä tahansa huoneessa. Laajalle levinnyt tämä muoto koristelu johtui niiden etuja:

 • loistoa ja omaperäisyys suunnittelu seiniin
 • helppous ja yksinkertaisuus asennus, poisto ja huolto;
 • kestävyys mekaanisia vaikutuksia;
 • luotettavuus ja kestävyys.

Voit taustakuva-town ota niin paljon kuin mahdollista, on tarpeen harkita joitakin sääntöjä niiden valinta ja käyttö sisätilojen.

Seinämaalaus ei ole uusi viimeistely materiaalia seiniin. Kun ne ovat olleet suosittuja ja niitä löytyy lähes jokaisessa huoneistossa. Mutta oikein valittu kuva (useimmiten olivat maisemat) johti siihen, että tällainen viimeistely on liian näkyvään ja tuntui tarpeettomat yksityiskohdat sisustusta. Omistajat huoneistoissa ei oteta huomioon erityispiirteet tyyli ja tilajärjestelyt. Taustakuva-city voi syöttää ei kaikissa sisustus.

Valitessaan tapetti seinällä, harkitse tarkoitus huoneen, sen väripaletin ja tyyli.

Nykyään voit ostaa tavaraa eri kohtauksia (yö kaupunkikuvaan, päivä, arkkitehtonisten rakenteiden, eri aikoina vuodesta kaupungissa ja niin edelleen. D.), jotka on helppo asentaa moniin modernit sisätilat.

Jos et löydä kangasta olet valinnut oikean kalusteet ja varusteet, sitten ohjaavat ne valikoima värejä: perusvärisävyä täytyy olla läsnä taustakuva.

Tiloissa, joissa on enemmän huonekaluja suunnittelijat eivät suosittele piirtää seiniä laajakuva taustakuva. Tämä huone näyttää liian ladattu, sen koko on visuaalisesti pienenee.

Käytä pieni terä varovasti lähestyä valinta tällaisen koristeluun, se pitäisi lisätä visuaalista huoneen alueeseen, eikä päinvastoin.

Kiireisille kalusteet - tapetit-kaupunki, jossa on mahdollisuus tai liottaa vaalean väripaletti. Ennen kuin valitset yhden tai toisen tyyppinen loppuun, sinun on selvitettävä väri loput seinät. Kaikki sisätilojen pitäisi olla sopusoinnussa.

Käyttäen valokuvatapettia yhdellä sivupinnoista tila liittyy muiden seinien yksiäänisiä rainojen. Värimaailma Molempien pitäisi päällekkäin.

Jos sinun on visuaalisesti muuttaa tilaa, maalata seinät kolmessa vaalean värinsä, ja loput - pimeässä, tai valitse taustakuvia kaupunkikuvaan vastaavassa värit (esimerkiksi yö kaupunki) hänelle. Siten näyttää siltä, ​​että tumma pinta liikkuu pois, se on visuaalisesti laajentaa tilaa.

Valitessaan taustakuva, kaupunki, dynaaminen juoni (valtatie, kilpa kaupungin teillä ja vastaavat), olla erityisen varovainen. Nämä kuvat ovat täynnä energiaa, heille sisätilojen sinun täytyy valita paikka, jossa he täysin paljastavat niiden toiminta. Esimerkiksi niitä ei suositella käytettäväksi makuuhuonetta, koska tilanne näissä huoneissa pitäisi olla rauhallinen ja rentouttava.

Huolimatta siitä, että tapetti, kaupunki on useimmiten käytetty suunnittelussa moderni sisustus, taitavasti niitä, voit sisustaa huoneen, kastettu kaikissa malleissa.

Useimmiten tällainen koristelu seinät löytyy sisätilojen olohuoneen, keittiön tai eteisen.

Tämän huoneen, voit käyttää laaja-muodossa kankaita kanssa panoraamakuvan. Kirkas tai mustavalkoinen, kuvaavat yön metropoli, ne korostavat eleganssia ja nobleness huoneen sisustus.

Mural kaupunkien teemat eivät ole aina täysin liimaa seinälle. Niitä käytetään maalauksia tai leikata huonekalunsa ja muun sisustuksen.

Luoda alkuperäisen sisustus huoneeseen, voit valita liina kuvan pikkukuvan luonnoksia.

On tärkeää muistaa, että tapetti kaupungit - se on kuva ja arkkitehtuurimonumentteja tai historiallisia rakennuksia, ei vain tyypit moderni metropoli.

Näyttää ulos paikka tässä huoneessa maalauksia kirkkaita dynaamisen kuvan. Makuuhuone paras vaihtoehto - hiljaisempi sekä viehättävän kaupunkikuvaan, rakennussuojelukohteita, puistoissa.

Ei ole tarpeen käsitellä mustavalkoinen valokuva taustakuvaksi sisätilojen makuuhuone, se näyttää melko tylsä ​​ja mukaan psykologit, sillä on negatiivinen vaikutus suhdetta.

Pehmeät beigen, kerma, ruskea, täynnä hienovaraiset värit sopii makuuhuoneeseen sisustus. Fanit valoisia, suunnittelijat kehotetaan valita lukuja, jotka eivät painostaa visio ja häiritä virkistys. Harmony samanlainen tyydyttyneitä sisätilojen lisätä lisävarusteet on suunniteltu vastaavissa värejä.

Seinämaalaus on edullisin katsomaan keittiössä. Ja heidän tarinansa ei ole kriittinen. Mutta muista, että kuvat seinillä eivät auta vähentämään ruokahalua. Kuvia näkemykset sisätilat kahviloita, pieniä katuja vanhan kaupunkien puistoja, kauppoja - kaikki sopivat täydellisesti suunnittelussa tahansa keittiön tyyliin. Moderni sisustus täydentävät hyvin maalaukset kuvaavat kaupunki, liotetaan neutraali värimaailma.

Tästä avaruusosioita taustakuva-kaupungeissa ei ole rajoitettu. Mutta älä unohda, että luku seinille tulee olla sopusoinnussa muiden osien sisustus huoneeseen.

Älä osta viimeistelyyn käytävällä liian kalliita vaihtoehtoja Photowall käyttää niitä on irrationaalinen. Seinät ovat ajoittain saastunut, niin lopeta valinnan kestäviin materiaaleihin puhdistuksen.

Valitessaan taustakuvaksi seinät vauvan huoneen muista kysyä hänen mielestään ottaa huomioon heidän mieltymyksensä.

Nykyään suosituin maalauksia, jotka esittävät kerrostalot kaupunkien vilkkailla kaduilla.

Käyttämällä eri kaupunkimaisemista mahdollista luoda tietty tunnelma. Lepyttää ja rauhoittaa Image muinaisten katujen, puistojen, puutarhojen.

Varsin usein, sisätilojen asuintilojen seinämaalauksia maisemia valittu kaupungeissa kuten Pariisi, New York, Lontoo. Fanit megakaupungeille suunnittelijat tarjoavat kuvia katseensa.

Valitsemalla taustakuvan kuvan, kuten Chicago, voit korostaa ominaisuudet sisustus tyyliin minimalismia, moderni tai korkean teknologian, tekevät suunnittelun dynaamisempi. Veden pinta on esitetty Desktop, lisätä edelleen tilaa huoneessa. Siksi pieniin tiloihin, voit valita päättyy, esimerkiksi, jotta kaupungin Chicago Lake Michigan.

Sillä nykypäivä ovat ihanteellisia kankaille maisemaan Manhattanin. Erityisen tyylikkään ilmeen öinen metropoli. Että se on peräisin tyyli parvi, joten nämä kuvat voidaan käyttää koristeluun seinät joissakin huoneissa. Huoneessa on parvi tyyli, jota tukee kaupunkien taustakuva näyttää hyvältä, se on ruumiillistuma ylellisen.

Liina kuvan Amsterdamin Praha syöksyt ainutlaatuisesta tunnelmasta kaupungin, nauttia upeista kauneudesta muistomerkkien ja kaduilla, luo omilla alueillaan rikas ja hienostunut sisustus.

Aateliston ja eleganssia mihin tahansa huoneeseen lisää taustakuva näkymiä Rooman. Valitsemalla oikea tarvikkeet, luot asunnossasi paikka, jossa voit rentoutua ja rauhoittua.

Kankaita Dubaihin tekevät unohtumattoman vaikutuksen, yllättävää sen epätavallinen arkkitehtonisia rakenteita. Tämä metropoli rajattomat mahdollisuudet, jotka osoittavat kuinka nopeasti elämämme ovat muuttumassa. Nämä maalaukset täyttää sinut energiaa, luo dynaamisen tunnelman huoneeseen.

Käyttämällä kaupunkien taustakuva teema koristeluun seinät sisätilojen asunnon tai kodin - se on kyky nopeasti muuttaa sisustus, täysin muuttaa tunnelmaa huoneeseen, mene takaisin hämmästyttävän kauniita paikkoja eri puolilla maailmaa.

Seinämaalaus "Kaupungit" sisätilassa

Mitä useammin kaupunkien tapetteja käytetään rakennusten suunnittelussa, sitä enemmän ominaisuuksia tämän prosessin paljastaa kuluttajille. Muuttaa sisustuksen avulla tällaisten kuvien on helppoa, mutta joitakin asioita kannattaa ehdottomasti otettava huomioon, että valinta iloa sinulle ja perheellesi.

Nauttia kauneuden tahansa kaupunkiin, ei enää tarvitse olla tässä paikassa. Nyt ainutlaatuisen ilmapiirin suosikkipaikkasi pystyä tunkeutumaan tahansa sisustukseen. Saada tämä vaikutus, riittää ostaa tai varata teemalla taustakuvia näkymät kaupunkiin - Pariisi, Lontoossa tai New Yorkissa.

Tämä menetelmä koristella jokainen pinta on saavuttanut suuren suosion ei vain siksi, että erilaisia ​​kuvia, mutta myös koska korkea laatu materiaalien valmistajat tarjoavat.

Nykyaikainen teknologia Photowall johtanut siihen, että kun he ostavat ei enää tarvitse huolehtia materiaalien kestävyys valittu. Lähes kaikki kokoelmat tunnettuja tuotemerkkejä ominaista suuri lujuus, kestävyys ulkoiset tekijät, sekä tyydyttyneet ja kirkkaat värit, jotka eivät häviä toiminnan yhteydessä.

Poistaa tarpeen kiinnittää huomiota laatuun ostettujen Desktop, sinun täytyy valita halutun kuvan ja käyttää sitä sen sisätilat sellainen, että se ei pilaa koko tyyli huoneen. Tämä on erittäin tärkeää, koska Seinämaalaus sisustus kaupunkien edellyttää asianmukaisia ​​ympäristö.

Jotta saavutetaan positiivinen vaikutus, on tarpeen siirtyä pääaiheista esitetty näissä kuvioissa, ja myös käsitys siitä, mitä käyttää Photowall pidetään tarkin.

Lajikkeiden kaupungin tontit

Vaikka tiedät jo, mitä kohteita haluat nähdä työpöydällä, älä kiirehdi ostaa ensimmäinen käytettävissä oleva vaihtoehto. Varsin usein, kun snap vaalit Photowall jättävät kuluttajille yleinen virhe: he eivät ota huomioon huoneen erityispiirre, kokonsa ja erittäin muotoilu. Tämän seurauksena valitun taustakuvat eivät sovi sisälle, ja koska se yleensä selviää jälkeen tarrat, kuten suunnittelu muutos ei ole mahdollinen.

On olemassa useita suosittuja lajikkeita kuvan taustakuvia, ja kaikenlaista luo erityisen vaikutuksen:

 • leveitä katuja ja puistoja, laajoista maisemista sekä taustakuvia kaupungeissa - se panoraamakuvia. Erikoista Valokuva Taustakuvat voidaan pitää laaja kuvasuhde ja suuri määrä osia. Yleensä nämä ovat taustakuvia liimataan seinään;
 • Toinen mielenkiintoinen tulkinta luku - on näkökulma.

Olennaista tämä kuva on, että koko kuva on peräisin yhdestä paikasta - ja näyttää siltä, ​​että tässä vaiheessa se on olet. Kansantarinat tämäntyyppisen - se on tie, joki, polku johtaa kaukaisuuteen. Realismia kuvan antaa tunteen läsnäolosta, esimerkiksi silloin, kun kuvaa katsellaan pikkukaupungin, et tuntuu kävelet kadulla maalattu;

 • varsin suosittuja ovat tapetit 3-D vaikutus, mutta kaupunkien teemoja kuvattu niitä harvoin. Kuitenkin huolellista haulla voit etsiä kiinnostavia vaihtoehtoja, ja tehdä taustakuvia tilata, saat yksinoikeudella näyte Valokuva Taustakuvat joka sopii mieltymykset.
 • Kukin näistä tyyppisiä Valokuva Taustakuvat Sen tavoitteena on realistinen käsitys piirustuksen. Mutta joissakin tyyli suuntiin ylläpitää tällaista vaikutusta ei välttämättä. Esimerkiksi klassisen tavalla tai voit käyttää tyyliin Provencen Mural, kalustettu muodossa piirustuksia tai luonnoksia.

  Teema ja monimutkaisuuden kuvienvalintanäytössä

  Valitsemalla Mural seinällä kaupungin ostajat perustuvat useisiin näkökohtiin. Joku haluaa taustakuvia muistaa matkoillaan, joku - henkisesti matkustaa takaisin niihin paikkoihin, joissa et koskaan ennen. Jotkut käyttävät tapetit suurkaupunkialueilla korostamiseksi ilmapiiri ajaa ja energiaa, kun taas toiset haluavat rauhallista kuvia, esimerkiksi vanha ja rauhallinen kaupunki auringonlaskun, edistämään rentoutumista.

  Koska kaupunki - se on melko laaja aihe, kuvatussa kohtaukset, on monia. Pääsääntöisesti Mural kuvasi kaupungin tunnetut nähtävyydet, kauniita monumentteja ja moderneja rakennuksia.

  Kaikki taustakuvia tämä tyyppi voi olla jaettu seuraaviin luokkiin:

  • näkymä suurkaupungin, Tällaisen juoni näyttää tyylikäs sekä päivällä ja yöllä. Tämä luku voi veloittaa energiaa, sekä korostaa oman hieno maku;

 • kuva meren rannikolla lähellä kaupungin. Tyypillisesti kuva vedenpinnan kanssa käytetään luomaan rauhallinen ja rento ilmapiiri;
 • rauhallinen kaupunkien aiheita Sunset - Toinen tapa luoda rauhoittava ympäristössä;
 • kuuluisa siltojen, yhdistettynä veden tai kirkkaita kuvia yövaloa;

 • Nähtävyydet, joita pidetään symboleja tietyissä kaupungeissa. Nämä luvut voivat välittää kauneutta paikallisia perinteitä ja korostamaan ominaisuuden teema sisätilojen;

 • pienet pihat ja kadut niiden ominaisuus pieniä yksityiskohtia: pöydät, parvekkeet, kukkaistutuksia, paikallisten asukkaiden ja muiden piirustuksia. Nämä tapetit rentoutua ja siirtää toiseen todellisuuteen.
 • Kaikki edellä mainitut koostumukset Ne voidaan antaa sekä värillisenä että mustavalkoisena ja mustavalkoinen tyyli. Jos päätät tilata ne asiantuntijat, kuulla valmistajalta neuvoja värit on menestynein katsoa valitussa kuvassa.

  Mikä kaupunki päätti tarkkailla Mural modernin sisustuksen? Faneille korkeita rakennuksia sopivia taustakuvia pilvenpiirtäjiä kohtauksia kaupungeissa kuten New York, Dubai tai Manhattan. Niille, jotka haluavat katsella veden, usein River City maisemat, sopivia Venetsiaan tai Rio de Janeiro.

  Jos etsit mahdollisimman tarkasti välittää erityispiirre kaupungin, Valitse Mural Lontoo, Pariisi, Rooma, tai muita tunnettuja eurooppalaisia ​​kaupunkeja. Ja niille, jotka eivät pidä liian mahtaileva luku, on erinomainen vaihtoehto taustakuvia pieni mutta kaunis Tukholma ja Prahassa.

  Huomaa, että onnistunut joissakin tapauksissa se on yön kaupungin kuva. Tyypillisesti nämä taustakuvia käytetään koristeluun moderni sisustus ja kirkkaat valot ja pilvenpiirtäjiä ikkunat täydentävät tyylikkäitä valaisimia kehä kuvan tai muissa sopivissa tiloissa.

  Muuten, valaistus on tärkeä rooli käsitys kuvan, niin ajattele tätä asiaa niin, että kuva ei vääristy eikä luoda väärän kuvan huonon valaistuksen.

  Kuviosta riippuen kuvattu kaupunkien teema taustakuvia Niitä voidaan käyttää vanhanaikaista ja moderni sisustus. Esimerkiksi tyyliin Provence, voit käyttää taustakuvia viihtyisä pieni piha tai antiikin arkkitehtuurin rakenteita.

  Saat klassinen tyyli sopii Mural kaupunkikuva ja muilla hiljaisilla piirustuksia. Korkean FEC tai tarkoituksenmukaista käyttää kuvan nykyaikaa kaupunkien ja pilvenpiirtäjiä, sekä minimalistinen - tapetti, joka kuvaa panoraama kohtauksia kuuluisa kaupungeissa. Lisäksi monet kaupungit piirustuksissa sopivat koristamaan huonetta, jotka on sisustettu loft-tyylinen, teollisuus- tai urbanismi.

  Seinämaalaus kaupunkien teema Sitä voidaan käyttää missä tahansa huoneessa. Useimmiten ne voidaan nähdä sisätilassa olohuoneessa tai makuuhuoneessa, mutta tällaiset kuvat voi koristella vaikka keittiö, kylpyhuone, eteinen, toimisto- ja työhuone.

  Jokaisessa näistä taustakuvia sisäkäyttöön painottamaan ja houkutella huomiota vieraasi ja ystävät. Siksi on erittäin tärkeää, on kysymys koskien valita alueen, jolla ne on sijoitettu.

  Hallissa ja elävät taustakuvat liimaa seinälle, ei suljettua korkea huonekaluja. Se voi olla seinälle television tai takka, samoin kuin seinä, joka on sohva. joskus taustakuvat liimaa muille pintatyypeille: oviin, kaapit, koriste-paneelit ja hyllyt sekä lasille tai peili. Mutta näissä tapauksissa on tarpeen miettiä tarkasti luonteesta kuvan.

  Mural keittiössä voidaan käyttää Vapaa seinien koristeluun ruokailutilassa, ja jotta laittaakseen paneelin ylemmän ja alemman taulukot keittovyöhykkeessä.

  Vuonna kylpyhuone, huone ripustettu taustakuvat seinämän, joka on pienempi kuin jäljellä olevat kosketuksiin esinekokonaisuus kosteutta tai höyryä.

  Käytävällä seinätapetit liimataan alueelle, jossa huoneen sisäänkäynnin ulkonäkö alun perin putoaa.

  Mitä makuuhuoneessa, voit kokeilla täällä. Koska makuuhuone on pääsääntöisesti jaettu useisiin eri tarkoituksiin tarkoitettuihin osiin, Seinäpapereita voi käyttää lähes kaikkialla. Kuitenkin useimmiten ne liimataan sängyn yläpuolella, koska tämä on paikka on tärkein ja keskeinen tällaisessa sisätilassa.

  Jotta taustakuva olisi todella miellyttävä, sinun on harkittava pienimpiä yksityiskohtia ennen ostoa. Mutta tämä tehtävä näyttää monimutkaiselta vain ensisilmäyksellä. Itse asiassa taustakuva ja suunnittelumenetelmät niiden käyttämisestä ovat melko mielenkiintoinen menettely, koska erikoismyymälöissä on paljon muunnelmia piirustuksista. Joten älä mene yksin ostaa: ota rakkaitasi tai lapsia - ja valitse kaupunkiympäristö, jonka jokainen haluaa.

  Olen iloinen tällaisista kuvagallerioista! Aloitimme korjaukset olohuoneessa. Mieheni rakastaa rakkautta New Yorkissa, ja päätin antaa hänelle lahjan. Huoneemme on hyvin pitkä, mutta kapea. Yhdellä seinistä haluaisin tehdä kauniin yönäkymän New Yorkista ja toisesta seinästä siniseksi. Tällainen tapetti - kestävä ja vahingoittumaton, mutta nyt et voi pelätä, että hänen poikansa haluaa pelata juhlia) Uskon, että se muuttuu hyvin viileiksi ja mieheni on tyytyväinen.

  1