Mulberry Uralin istutus ja hoito

Sivusto puutarha, mökki ja ruukkukasveja.

Istutus ja kasvava hedelmiä ja vihanneksia, puutarhanhoito, rakentaminen ja korjaus taloja - kaikki omin käsin.

Mulberry viljely Uralilla - hoitoa

Miten kasvaa Mulberry (Mulberry) alle Ural

Näyttäisi siltä, ​​ja yksi pähkinä tarpeeksi VV seen siirtää ensimmäiseen puutarhuri

Mutta ei. Kasvaa ja kantaa hedelmää hänen puutarha on myös harvinaista Chelyabinsk Mulberry tai mulperipuun (mulperipuu). Pähkinä, Mulberry stlantsem muodostettu.

Tätä vastaan ​​voidaan esittää, että Keski-Venäjällä, ja jopa Tšeljabinskin alueella noin harrastajat kasvaa Mulberry shtambovoy muodossa. Mutta kun on runsaasti kokemusta kasvattaa erilaisten puutarhakasvien ja niiden lajikkeita, uskallan sanoa, että kaikki lajikkeet ja kulttuurin menestyksekkäästi fruiting keskellä kaistaa, sillä onnistunut ja Chelyabinsk. Älä lisää optimismia ja Voronež alkuperää Mulberry kasvaa puutarhassa.

Liian usein käytetty indikaattorina puute talven pelottomuus meidän olosuhteissa. Sikäli kuin balsamipuiden jotka kasvavat Tšeljabinskin alueella shtambovoy muodossa alla kerron teille mielenkiintoinen kokemus, joka antaa vastauksen kysymykseen, miten parhaiten tunne Mulberry -stlantsem tai shtambe. Ja sen jälkeen, jokainen puutarhuri voi vapaasti valita, haluaako hän täysimittainen sadon hedelmistä tai helppohoitoisuus, joka tarjoaa Stam puu.

Tehdas sijaitsee auringossa, edali suurista pensaita ja puita, alussa minusta tuntui normaalia mustaherukka. Ja vain läheni, olin yllättynyt tunnistaa suuri veistetty Mulberry lehtiä, ja olin nähnyt Keski-Aasiassa ja Pohjois-Kaukasiassa. Puiden korkeus oli ihmisen kasvua, joilla on alhainen (20-25 cm) ja Boles soikea kruunu. Niistä vihreät koristeltu ja kypsyy (viininpunainen) ja kypsä (lähes musta) hedelmiä.

Herätti suurta haara, laahaa sen kehittämiseen muusta ja pienellä määrällä hedelmiä. Tämä tapahtuu, kun talveksi lumen suuri osa laitteista jäätyy, ja suojassa talven lumi tulee ulos muuttumattomana. Oma arvaus vahvisti Garden rakastajattarensa, sanomalla, että on sovellettavissa menetelmä kasvava Mulberry stlantsevy, vaimennuksen ja suojaa talven pintamateriaali kaikki sen oksat, paitsi mitä näin loukkaantunut oksia, jotka tietämättään huomasi roolissa kasvi, joka kasvaa rungosta.

Tämä koe osoitti, että meidän olosuhteissa ei riitä talvi-hardy kasveja kuten Mulberry, koko kehityksen ja hedelmien tarvitse kumartua talven ja suojella verhoustuotteet.

Valmistellaan talvehtiminen Mulberry

Valmistautuu talvehtiminen Mulberry on sama kuin pähkinä: syyskuun lopussa - lokakuun alussa, oksat kumartua maahan. Koska nuori mulperipuun oksat edelleen riittävän joustavia, tämä toimenpide suoritetaan ilman huomattavia ponnistuksia. Mutta koska Mulberry - suuri puu tulevaisuudessa VV Seen aikoo tehdä jatkuvasti vaakasuoraa luuston oksat ja kumartua syksyllä vain nuorten oksat. Ensimmäisten kolmen vuoden V. Vera sisärungon kääritty talvella ja pääasialliset oksat 2-3 kerrosta peitemateriaalin 60 mikronia paksu, ja sitten piirsi stlanets tämän materiaalin kerros 2, pre-laajentamalla sen nojalla myrkkysyöttien jyrsijöiden, aiheuttaa usein vakavia vahinkoja, kuten kasveja. Tuuli ei vahingoita suojakotelo, hän painaa hänen levyt, tiilet, putket. Talvella turvakoti Mulberry ampuu toukokuun alussa, kun keväthallojen.

Jos et ota huomioon vaivaa prigibaniyu, suojaa ja poistaminen suojakalvon huolehtien mulperipuun ei ole vaikeaa eikä kovin erilainen kuin perinteisten viljelymenetelmien omena.

Leikkaaminen Mulberry toimivat jousen ilman erityisiä formirovki dela- ei liuennut. Koska tämä kasvi taipumus paksuuntua, se oli lähinnä vain sivuliikkeen puhjennut kiinnittämällä huomiota niiden alaisuudessa. Tuloksena oleva haava puutarhuri kiillot bitumista lakan, lujasti kiinni suojattavan pinnan, joten alla olevien osioiden se ei koskaan lahoa.

Kastelu Mulberry ensimmäisellä puoliskolla kasvukausi - 3 ämpäri Q1. . Yhteensä m riippuen maaperän ehto pätee ainakin 3-4 -huuhteluita seurasi löysäämällä maahan, jossa ensimmäinen aika on yleensä kastelu poistamisen jälkeen kansi, ja toinen - viikon kuluttua kukinnan. Jos maaperä on liian kuiva, sitten lokakuussa delaeg kylvön kastelu. Sadesäällä kastelutarvetta poistuu.

Puu ruokkii monimutkainen lannoitteiden hivenaineita Fertikov että siroaa tasaisesti puunrungot ja upottaa osaksi märkä maa löystyminen. Ensimmäisen syöttökanavan - poistamisen jälkeen suojus, toinen - 2 viikko kukinnan jälkeen. Näiden päälle kastike lannoite suoritetaan Fertikov kevät-kesä sisältää kohotetun typpilannoitteen määrä. Syksyllä, lokakuu suoritettiin viimeinen kastike lannoite Fertikov syksyllä, jolloin lisääntynyt määrä fosforia ja kaliumia.

On sanottava, että istutus Mulberry korkeus vain 12 cm istutus reikä puutarhuri ei ole valmis. Vain suunnitellulla lasku paikka hajallaan tasaisesti (perustuen I sq. M) 1 ämpäri humus ja 0,5 kg tuhkaa ja sitten kaivo. Kasvien istutuksen jälkeen kääntyi hieman koholla korkeus 5 cm.

Esikoislahja Mulberry annetaan toisena vuonna istutuksesta puutarhassa, ja siitä lähtien kantaa hedelmää säännöllisesti. Hedelmä kypsyy lähinnä ensimmäisen vuosikymmenen heinäkuun satoja vuonna 2014 tämän pienen puu oli yli 3 litraa.

Huolellisen tarkastelun Mulberry en ole löytänyt häntä jäljittämään läsnäollessa tuholaisten ja tautien. Sama biologisia tuotteita, jotka suojaavat pähkinä, Mulberry ja apua, lisätä vastustuskykyä kuivuuden kasvaa lehtien klorofylli muodostuksessa. Valmistella työliuoksen 1 litraan vettä lisätään V. Vera 2 pellettiä valmisteita Terveet puutarha Ekoberin ja Zhivoysok-HV, minkä jälkeen kasvit ruiskutetaan kerran alussa kuukaudessa toukokuusta elokuuhun.

Mulberry helposti levittävät vihreä pistokkaita.

Tämän Vera V. pääsee pistokkaiden 2-3 lehtiä, niin että yläosa ylitse munuaisten kautta, ja pohja - kulmassa munuaiskotelon alle. Sen jälkeen, poista alempi lähtee pistokkaat, ja ylhäältä haihtumisen vähentämiseksi leikkauksia puoli. Valmistetut pistokkaat sauvat 45 ° hauraan runsaasti kostutetulla maa varjostus paikallaan. Top - päällysmateriaali 60 mikrometrin paksuinen. Sen sijaan on mahdollista käyttää muovipulloja, joka leikkaa pohjan jos kuoritaan tarvitaan pieni määrä pistokkaita. Poistaminen tai käärimistä tulpan, helppo säätää prosessin ilmanvaihto ja kostutus.

Ensimmäistä kertaa on välttämätöntä varmistaa säännöllisen nesteytystä pistokkaita, ruiskuttamalla niitä 3-6 kertaa päivässä.

mutta VV Seen ja tässä käytetään omaperäisesti säilyttää korkea kosteus kasvihuoneessa. Siinä vahvistetaan päällystysmateriaali, jolla on pieni vesialtaaseen, joka asettaa 5 litran pullo, joka on kangas, joka on kosteutta imevä (esimerkiksi, villa). Päät kankaat upotetaan veteen. Pullon ei käännetä, se valuu vakauden hienoa soraa tai hiekkaa.

Sekä ennen valmistuksen aikana tavarat, pähkinä ja Mulberry kohtaamaan täysin vastakkaisia ​​näkemyksiä viljelyn eteläisen kulttuurien hotellin puutarhassa. Total kieltäminen (Sitä ei voi koskaan olla, koska ei voi koskaan olla) vimma usko jotain, joka ei ole tänään huomenna Etelä Ural kulttuurin tulvii puutarhoissa. Ja vain yksi henkilö tapasi minua hellästi kohottaa etelän käyttäen kaikki edut antamia luontoa ja luonut hänet.

Suotuisassa mikro-vyöhyke kattaa heidän lemmikki talveksi, ja kesällä ne ylellisesti lisälämpöä maasta. Hän ei soita eikä kumota. Hän vaalii ja ruokkii kasveja - ja satoja. Ja meidän pitäisi kuunnella hiljainen ääni tämän henkilön.

© Kirjoittaja: G. Utochkin, jäsen Moskovan ry luonnontieteilijöitä, Chelyabinsk

Alla muita merkintöjä aiheesta "Mökki ja puutarha - omin käsin"

At Mulberry on erittäin maukasta, marjat. Sen lisäksi, että se on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Päänsärky, esimerkiksi tallentaa minulle Mulberry oksia. On tarpeen jauhaa useita haaroja ja laskea niitä pannulla kiehuvaa vettä (1 I). Palo laantui ja keitä 20 minuuttia nappuloita. Poista sitten pannulla ja kääri lämmin huopa 1 tunti. Juotava 1 kuppi kireät infuusio 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Päänsärky perääntyä!

Jos palella ja tulehtunut kurkku, kaadan 2 rkl. l. hienonnettu Mulberry hedelmät cup kiehuvaa vettä. Vaatia 4 h., Suodatettu juustoliinan läpi ja huuhtele infuusio kurkun 2 kertaa päivässä. Vaikutus tuntuu heti ensimmäisen huuhtelun.

Pienet ripottele jauhe mulperipuun kuorta - kiristää muutamassa päivässä!

Mulberry: istutus, viljely ja ylläpito (kuvassa), erilaisia ​​muodostus-. Noin Mulberry - taimes- sadonkorjuuseen

Mulberry tai Mulberry, Mulberry, - lapsi etelään.

Kotimaahansa - lämmin maissa. On olemassa erilaisia ​​Mulberry - musta, valkoinen, punainen.

Homeland valkoinen - Kiina, musta - Iran, Afganistan, punainen - Pohjois-Amerikka.

Ja se vaati erilaista Mulberry väri kuori, ei marjoja.

Mulberry viljely Venäjällä

Näyttää siltä, ​​että tämä yuzhanka - lämpöä rakastava nynny, pysty kestämään ankara talvi Venäjällä. Mutta kävi ilmi, että se ei ole. Viime vuosikymmeninä ansiosta Mulberry puutarhurit pyrkimyksiä huomattavasti edennyt pohjoiseen. Yllättävän osoittautui hyvin muovi kulttuuri, kykenee sopeutumaan eri ilmasto-olosuhteissa.

Tämä on mielenkiintoinen puu kasvatetaan onnistuneesti lähiössä ja lähellä Pietaria, Pihkovan ja Nizhny Novgorodissa. Harrastajat kasvatetaan hänen Uralin ja Etelä-Siperiassa.

Mutta kaikki edellä koskee valkomulperi. Musta termofiilisten ja voi kasvaa Keski-Venäjällä. Punainen Mulberry maassamme käytännössä ei tapahdu.

Keskellä aluetta valkomulperi kasva korkeampi kuin kuusi metriä. Kylmän talven jäätyä hieman vuotuinen oksat, mutta kasvi palautuu nopeasti, koska suuri kyky versoa.

Toukokuun lopussa, samaan aikaan kanssa käyttöön lehdet, kukinnan alkaa. Kuitenkin kauneus ei ole kiehtova, se näyttää melko vaatimaton: pienet kukat, kokoontuivat kukinto-korvakorut. Mulberry sato tuottaa vuosittain. Ampua kasvu jatkuu pakkasta.

Ominaisuudet Mulberry viljely

mulperipuu - laitos on kaksikotinen, eli yhden puun - naaras kasvi, ja toinen - miehet. Tämä ominaisuus on otettava huomioon valittaessa istutettaviksi, älä odota sadonkorjuun miehen näytteestä. Sinun täytyy ostaa taimet levittävät kasvullisesti - varttamalla tai pistokkaita.

Mulberry taimet voivat olla sekä naisten että miesten yksilöitä. Määrittelemään seksuaalisen identiteetin, kunnes puu tulee toteutumaan on mahdotonta.

Totta, on puita, kukkivat kukat molempia sukupuolia. Nämä kasvit pystyvät asettamaan hedelmää itsepölytyksen. Mulberry on pölyttää tuuli.

Mielenkiintoista, roskat ja leikkaus oksat, lehdet katkaisu voi aiheuttaa sukupuolenvaihtoleikkaus puu.

Poimia Mulberry puutarhassa lämpimin, useimmat valoisa paikka, saavuttamattomissa kylmät tuulet.

Istutus mulperipuun alueella paremmin etelälaidalla. Hän tarvitsee auringonvaloa ja suojaa Pohjois- ja Itä-tuulet. Istutettavaksi mulperinmarjat lähes kaikkiin koostumuksesta maan. Mutta hyvä hedelmiä, voit odottaa rikas hedelmällisen maaperän ravinteita. Pelätään Mulberry kosteikot, kostea alankoa pitkittyneen pysähtyminen vettä. Se soveltuu parhaiten tämä kulttuuri hyvin valutettu, joilla on korkea kyky säilyttää kosteutta maaperän.

Kun istutus on tarpeen ottaa huomioon, että Mulberry - puu on suuri, joten puut jäävät viisi kuuteen metriin.

Taimet istutetaan aikaisin keväällä tai sen jälkeen lehtien syksyllä. Istutusreiän valmistetaan kooltaan 80 x 80 x 60 cm. Juuret ovat mulperipuu hauras haavan niistä erottuu mehu, joten niitä ei suositella katkaista.

Istutus reikä lisätään hedelmällisen maaperän. Seos valmistetaan arkki maa, humus, hiekka (2: 1: 2). lisättyä

Sen sijaan he voivat ottaa lannoitetta - 150 g

Lannoitteet sekoitetaan kukkamullalla. Runsaasti kastellaan ja multaa sahanpurua tai kuorta. Elinsiirron taimet hyvin siedetty, erityisen helppo juurtua kaksivuotinen.

Ensimmäiset kaksi vuotta istutuksesta taimien Mulberry satama talvella, aikuiset yksilöt valmistautuminen talven eivät vaadi.

Kastelu tarvitaan ainoastaan ​​kuivina aikaa kypsä puussa 10 litraa vettä kerran viikossa.

Klo käyttöönotto puun aikaan hedelmäsatoon tulee aika säännöllisesti syöttöjä. Yleensä riittää yhden kauden.

• vaihe aikaisin keväällä bud valmistus NPK (50 g 10 litraan vettä)

• Tarvittaessa ruokinta tapahtuu kesäkuun alussa. Kesällä tehdä monimutkaisia ​​lannoitteita hivenaineiden (esim., "Kemira-Universal9raquo; 20 g per 1 sq. M).

• syksyllä, kun kaivamaan edullista lisätä tuhka 200 g per 1 sq. m. maantiivistyslaite alle nuorten viljelmien maan irrotettuna.

At kastelu voi hedelmöittää puut laimennettiin käynyt lantaa. Slush laimennettiin vedellä noin viisi - kuusi kertaa. Sijasta lannan ja lintujen jätökset. Se laimennetaan kymmenen - kaksitoista kertaa. Koska keskellä kesää, kun typpi huippu-kastiketta ei käytetä, joten se ei aiheuta kasvua nuorten versoja, joilla ei ole aikaa kypsyä ennen pakkasta.

On parempi muotoilla voimala pensas jopa kolme metriä korkea. Tämä koko Mulberry helpottaa suuresti huoltoa ja korjuu.

Mulberry Bush-muodossa

Päätellään kruunu samanlainen muodostumista kääpiö omenapuita. Johdin on leikattu kolmanteen tai neljänteen vahva versot korkeus on noin yksi ja puoli metriä maanpinnan, muodostaen alemman runko. Makasi luuranko kahdeksan - kymmenen oksat. Krone annetaan kasvaa vapaasti, luonnollisesti. Tarpeeton versoja kynitty kesä nurmi tilassa.

Hedelmäpuut ovat yleensä vain harvennetaan, yrittää pitää koko kruunun määrätyissä rajoissa.

Luonnollisempaa puu on yhden Forming stam. Sen poistamiseksi shtamb muodostettu. Vuotuinen ampuu säännöllisesti hyppysellinen (pintsiruyut). Tämä tekniikka rajoittaa nopean kasvun puun. Pintsirovku viettää kesän jolla pyritään saattamaan se elokuun alussa.

Ensimmäisen elinvuoden Mulberry kasvaa hyvin nopeasti. Viidellä vuodella niiden kasvu nousee kolme metriä. Keskellä aluetta vapaasti kasvavia mulperipuiden ovat kooltaan verrattavissa omenapuun. Joissa karsintaa Mulberry shtambovoy korkeus ei ylitä 4-5 metriä.

Odrevesnet ehtinyt kylmät päät nuorten versot ovat yleensä talvella jäätyä hieman. Tämä ei kuitenkaan ole vaikutusta sadon, koska hedelmiä Mulberry monivuotisiin oksat. Keskivyöhykkeessä aika ajoin on vahva jäädyttäminen puun. Noin kerran vuosikymmenen pakkasvaurioita jopa luuston oksat. Tehokkaiden pakkasenkestävä puun juuri palautuu nopeasti, jolloin vahva nuoria versoja. Kaudella, ne voivat kasvaa jopa kaksi metriä tai enemmän.

Alennettu kruunu Mulberry

Joustava oksat Mulberry usein painua. Jos vahvistamaan entisestään Raskausarvet, se auttaa vähentämään kruunu puun ja antaa maalauksellinen näkymä.

Signaali marjat kasvullisen lisäyksen puun voidaan nähdä toisen tai kolmannen vuoden kuluttua istutuksesta. Säännöllinen hedelmiä alkaa noin viidettä vuotta. Alkuvuosina, jopa suurissa maustetut muotoja Mulberry marjat ovat pieniä. Vuodesta toiseen kokoon marjoja kasvaa kasvua puun, saavuttaen suurimman parametrit kahdeksan - yhdeksän vuotta.

Tavallinen Mulberry marjat ovat helposti erottaa varret, suihkussa oksat ja levityssuola maahan puun alla. Korjuu ei ole vaikeaa. Alle oksat levittää kankaan, ja ravista pois sen hedelmiä. Jalostukseen ne poistetaan hieman epäkypsä.

Royal Mulberry shahtut vaikeampi kerätä. Marjat tiukasti kiinni puussa ja katkeavat helposti.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Ominaisuudet viljelyn ja hoidon mulperipuun lähiössä

Mulberry (Mulberry) - yksi ainutlaatuinen kasvi, joka yhdistää ravitsemukselliset ja lääkinnällisiä ominaisuuksia hedelmän. Laitoksessa on arvokasta puuta, ja lehdet aterioita silkkiäistoukkien, jonka ovat luonnollisia silkkiä. Lehtipuut, saavuttaa jopa 15 metriä korkea, on levinnyt ympäri maailmaa. Kasvi kasvaa subtrooppisilla vyöhykkeellä Aasiassa, Afrikassa, Pohjois-Amerikassa. Mutta tässä artikkelissa puhumme piirteitä viljelyn ja hoidon mulperipuun lähiössä.

Onko mahdollista kasvattaa Mulberry lähellä talonsa lähiöissä?

Mulberry houkuttelee puutarhurit makea läsnäollessa hyödyllinen viljelykasvien. Hedelmät kasvin siemen päät ovat hieman mutterit siemenkalvosta sulatettu. Marjat ovat valkoisia, vaaleanpunainen ja violetti sävyjä. Kun erityisen varovainen, Mulberry alkaa tuottaa 3 vuotta istutuksesta. Suurempi kerättiin 4-5 vuotta.

Mulberry kasvi viljellään eteläisen alueilla maan - Krasnodarin ja Stavropolin alueet, Astrahanin, Rostov, Volgograd ja Nizhny Novgorodin alueille. Moving pohjoiseen, äskettäin, Mulberry on tulossa suosittu Moskovassa, Siperiassa, Uralilla ja muiden alueiden keskiosassa.

Koska kesto valoa päivää lähiöissä on pieni, kasvukausi on suoritettava vain keväällä ja syksyllä. Kuitenkin koska ainutlaatuinen kyky toipua nopeasti, Mulberry kasvi pystyy kestämään Venäjän talven lämpötilat alas - 30 astetta . Kuitenkin tämä koskee vain muutamia lajeja.

Kuinka aloittaa istutus Mulberry?

Päätettyään istuttaa ja levittää päällä niin outoa kasveja, ensinnäkin pitäisi valita lajikkeita Mulberry, joita viljellään omalla alueella.

Mulberry kasvi on 17 lajia. Vuosittain kasvattajat näkyvät kasvijalosteiden, jotka työllistävät enemmän kuin 200 alalaji. Yleisimpiä lajeja ovat punainen, musta ja valkoinen Mulberry. Lauhkean vyöhykkeen kasvatetaan valkomulperi.

Yhtä tärkeää on valinta muodossa kasvi. Annetaan kylmä talvi, Mulberry muodostettu alamittaisia ​​puiden tai pensaiden. Mulperipuu vihreä kasvi käytetään usein istutus osan muodossa suojaukset, kujat tai yksittäin.

Miten valita taimi jalostus menetelmät

Lisääntyminen Mulberry tuottaa monella tavalla: Siemenet, pistokkaat, kerroksellisuus, varttaminen ja nuoria versoja.

Siemenviljelmiä menetelmä käytetään pääasiassa kasvattajat, saadakseen varastossa laadukkaita taimia. Menetelmää ei ole vaikeaa, mutta se kestää hyvin pitkään. Siemenet altistettiin kerrostuminen kaksi kuukautta ennen istutusta. Laskeutuminen auki maahan tehdään kahden vuoden kuluttua.

Siemenet kylvetään huhtikuussa hedelmällisen maaperän syvyys 1 cm, istutus tarvitsevat säännöllistä kastelua

Kotoisin pistokkaat taimet, joilla on hyvä juuristo. Kuitenkin, tavanomaisissa olosuhteissa menetelmä on vaikea toteuttaa. Puutarhurit usein turvautuvat menetelmän kantoja.

Helpoin tapa hankinnan Mulberry kasvit - taimet. Ostaminen taimet Mulberry, pitäisi tietää ne kasvoivat paikoin. Esimerkiksi tuotu siemeniä tai taimia etelästä keskellä kaistaa ei juurtua, koska kylmä talvi. Taimet kasvatetaan omalla alueella, sopivat paremmin paikalliseen ilmastoon.

Mulberry - kasvi on kaksikotinen, joilla miehen ja naisen juoksijoita. Tietää sukupuolen ennen fructification mahdotonta. Vasta 3-5 vuotta istutuksesta, versoja näkyvät naisten hedelmä. Miesjuoksijalle eivät kanna hedelmää. Niitä käytetään koristeena ja puutarha maisemointi. Siksi valinta on pysäyttää vain kolmen vuoden taimia, jotka ovat jo hedelmää.

Valinta paikka istutus Mulberry

Mulberry rakastaa aurinkoinen tuuleton paikka. Paras vaihtoehto saattamista eteläpuolella on Mulberry. Lähellä aidan tai seinän talon kasvi on suojattu luonnoksia ja tuulelta.

Mulberry rakastaa suojassa tuulelta ja hyvin valaistuja paikkoja

Tärkeä osa maaperän maa. Istutettaviksi sopivia löysä savimailla syvä pohjaveteen. Kuitenkin, kasvi pystyy juurtua suolamaita. Istutus Mulberry tyhjään hiekkainen maa, on tarpeen luoda lisää dreneerauskerroksen rikki tiiliä. Maanparannusaineena tehdä lannoitteita.

Vettynyt maaperä alanko haitallisia Mulberry. Raakaa kastelemalla tai tiivistetyn maa kasvi kuivuu tai kuolee.

Riippuen muodosta Mulberry, pitäisi määritellä etukäteen omalla istutukset. Ja tuuhea Mulberry välinen etäisyys taimet on 3 m, ja muodostaa shtambovoy - 5 m .

Säännöt ja teknologian istutus keväällä ja syksyllä

Istutus Mulberry taimet tehdään keväällä ja syksyllä. Jousi, edullisesti huhtikuussa, lasku suoritetaan ennen SAP. Siten, että laitoksen on ehtinyt asettua syksyllä, hän istutti ennen kauden rankkasateiden ja pakkasta.

Taimet istutetaan edeltävässä valmistettiin puoli syvyys kuoppia, koko 80 * 80 cm . Alaosassa pinon kompostin bin tai komposti. Lasketaan suoristettu, maata, taimi juuret, nukahtaminen maahan. Peitettiin maalla, parantaa juurtumista oli sekoitettu 150 g: mineraaleja. Kastellaan ja tiivistetään. Täydentämällä istutus Mulberry multaa, mikä säästää kasveja jäätymisen talvella.

Kun ostat taimet Mulberry etusijalle olisi taimiaineiston kasvanut omalla alueella

Kasvien ja siementen tavalla. Myöhään syksyllä siemenet käsitellään erityisellä liuokselle suoritetaan keväällä tai kerrostumista kaksi kuukautta ennen istutusta. Tällainen koulutus on välttämätöntä paremman siemen syntymistä. Siemenet laitettiin maakerroksen paksuus 3-5cm. Kastellaan ja sijoitettu multaa jäätymisen.

istutus Mulberry suositukset:

  • Istutus kasvi, root kaula on vähän syventää. Tunkeutuminen juuret Mulberry, toisin kuin omena tai päärynä, ei johda podprevaniyu aivokuori;
  • Kuoppia valmistetaan etukäteen purkamista, jotta ne voivat asua;
  • Kaivaa kuoppia niin, että juuret voidaan sijoittaa vapaasti;
  • Älä liioittele kanssa lannoitetta. Johtuen ylitarjonta versot on enemmän;
  • Ohut varsi kasvin sidottuna tappi tai hallituksen etukäteen kuopassa;
  • Jos maaperä on raskas, lisätä puoli maaperän turpeen autojen.

Että kaikkia sääntöjä lasku, kasvi on helppo juurtua ja nopeasti menee kasvuun.

Hoitaa äskettäin istutettu taimi

Hoidossa Mulberry vaatimaton. Jos istutus tehtiin keväällä, alkukesästä käyttöön pienen määrän kivennäis- tai orgaanisten lannoitteiden ja runsaasti kasteltava. Heinäkuun jälkeen lannoittaa taimet voi olla. Myös toisella puoliskolla kesän kastelu suoritetaan asianmukaisesti, eikä vettynyt maaperä.

Äskettäin istutettu Mulberry taimi

Kesäkaudella puunrungot taimia rikkaruohojen ja irtomaata. Vanha kuivatut oksat karsittiin.

Pelastaa Mulberry voimakkaat tuulet ja pakkasta, sivuversojen syksyllä maahan ja kallistaa satama spunbond. Reunat Kehruusidotun painetaan kiviä tai tiiliä, suojata kasvi jyrsijät. Lisäksi puunrungot tekevät multaa männyn neulasia, oljen tai pudonneet lehdet. Talvella versoja jäähdytetty. Kuitenkin Mulberry nopeasti sopeutuu keväällä ja antaa uusia versoja.

Jatkohoidon Taimenruukut, miten leikata ja muodostaa kruunu

Vesi kasvin puhkeamista kuiva sää. Dressing tehdä kerran kaudessa. Hedelmöittää maaperän käyttäen lannan, tuhkaa, typpi ja potaskan lannoitteita. Taistelussa tauteja ja tuholaisia ​​vastaan ​​on sovellettu hyönteismyrkyt, sienimyrkyt ja ureaa 7% . Hedelmöitetty lepoaika - keväällä tai syksyllä.

Talvella Mulberry multaa ja suojaa lattia. Jousi kansi poistetaan ja leikataan pois heikko ja vaurioitunut talven yli haara.

itkien Mulberry

Mulberry kasvaa nopeasti ensimmäisinä vuosina ennen hedelmiä. Tänä aikana, tuottaa muodostumista luuranko kasvi. Huhti - toukokuussa ennen mahla virtaa ja alkuunsa, tuottavat muotoiluun ja virkistäviä karsimisesta. Mulberry itkien kruunu harvennettu ja karsittiin oksat. Sillä shtambovoy Mulberry välttämätöntä muodostaa kruunu. Nuoret versot poistetaan, jolloin paljas runko rehevän pallomainen tai CSS kruunu. On farmlands kasvit muodostavat alhainen 1,5-2 m, ylempi leikkaus versoja.

Korkotuotto Mulberry 4-5 vuoden . Nopeuttaa ulkonäköön rokotuksilla, minkä jälkeen tehtaan hedelmät kolmantena vuonna. Marjat kypsyvät heinä - elokuussa. Kypsä hedelmä on usein pudota. Keruun parantamiseksi pensaan alla taustalla spunbond.

Mulberry käytetään yhä esikaupunkialueilla. Mulberry kasvit ovat vastustuskykyisiä ilmasto keskileveysasteet nopeasti juurtumista ja kasvaa nopeasti. Kun kyseessä on pakkasta, kasvi mukautuu nopeasti ja antaa uusia versoja. Jos kahden ensimmäisen vuoden taimet juurtuvat uuteen paikkaan, ja sitten ovat myöhemmin hyvin sietää talvella. Huolehtiminen, Mulberry pääsee seuraaville sukupolville. Laitoksen ikä voi olla jopa 200 vuotta. Makea marjat Mulberry, tarjoaa etuja elimistöön. Todellakin, Mulberry on yksi hyötykasvien maailmassa.