Moottorikelkka Monitoimikoneen omissa käsissä

Moottorikelkka Monitoimikoneen käsistään. Miten tehdä kotitekoinen moottorikelkka Monitoimikoneen?

Monitoimikoneen on ammattilaisten työkalu, jota käytetään aikana Maataloudessa. Kun käytetään tällaisia ​​laitteita voidaan tehdä, tämä koskee myös moottorikelkat, tärkeintä tässä tapauksessa - todistaa tarkkuutta ja tarkkailla työtä teknologian. Moottorikelkka Monitoimikoneen omin käsin voidaan tehdä, jos valmistella joitakin materiaaleja ja välineitä, joiden luettelo on esitetty alla.

Tällaisia ​​laitteita voidaan käyttää talvella kuin ajoneuvon liikettä, kun on tarvetta mennä keräämään polttopuita tai metsästää. Moottorikelkat erinomainen ja ohjattavuuden, joka toimii sen tärkeimmät ominaisuudet. Moottorikelkka Monitoimikoneen omin käsin voidaan suorittaa kanssa työstämistä prosessi ei ole liian helppoa, mutta suorittaa nämä työt yhtä kaikki todella. Voit valita yhden olemassa olevan niiden toteuttamista näiden teosten, jotkut niistä ovat melko yksinkertaisia, kun taas toiset on suurempi monimutkaisuus.

Suorittamaan työtä täytyy varastoida taivutuskoneet. Ei aina ole tällaista työkalua arsenaali DIY, minkä vuoksi se voidaan vuokrata. Moottorikelkka Monitoimikoneen omin käsin ei voida valmistaa ilman hitsauskone, minkä vuoksi ennen työn tarpeen arvioida objektiivisesti niiden ominaisuuksia. Tärkein elementti suorittaa perästäkäveltävien traktorin, sopii erinomaisesti tähän käsikirja työkalu.

Älä katso modernille laitetyyppi tulee sinun täytyy valmistautua jotain, joka kuuluu keskiluokkaan. Valmistukseen moottorikelkkauria täytyy suorittaa rooli kuljetinhihnan varustettu snegozatsepami. Toukat voidaan helposti tehdä itse, ja voit seurata mielikuvitus. Moottorikelkka Monitoimikoneen omin käsin voidaan tehdä ilman teloja, niin se on välttämätöntä valmistaa pyörää.

Erityispiirteet moottorikelkan

Suorittamaan työtä tarvitaan johonkin teknologiaan, johon liittyy useita vaiheita. Aluksi luonnos olisi valmisteltava, jonka avulla voidaan koota oikein. No, jos voit tehdä asettelua. On tärkeää tunnistaa oikein rakenteelliset ominaisuudet, laitteiden, joka riippuu moottorikelkka ongelmiin. Asettelu voidaan tehdä kartongista, se on edullista suorittaa täysimittainen.

Ennen kuin teet moottorikelkka kävely traktori, sinun täytyy miettiä mikä sisustuselementtejä voidaan ostaa, ja mitä pitäisi tehdä erikseen. Seuraavassa vaiheessa työtä voi tehdä täytäntöönpanoa kehyksen. Tämän, tavallisesti käytetään putkia edullista käyttää runko elementtejä, jotka on lainattu moottoripyörän. Tämä johtuu siitä, että nämä komponentit ajoneuvon ovat luotettavin verrattuna putket, jotka on tarkoitettu rakentamiseen vesijohdon.

Tuottavat moottorikelkka kävely traktorin käsillään, kuva, joka on esitetty artikkelissa, voit käyttää Bender, joka muodostaa elementtejä haluttuun muotoon. Sitoutumisensa tulisi toteuttaa käyttämällä pistehitsaus. Nyt sinun täytyy tehdä liitokset siten, että saadaan ei-breaking liitos.

Advance runkoon on vahvistettava käyttämällä hitsauskone suluissa, jota tarvitaan asentaa moottoriin, istuimet ja muut osat. Ennen kuin teet moottorikelkka kävely traktori, on välttämätöntä valmistella istuin, joka on yleensä vanha tuoli voi puhua. Tarpeesta lainata vanhaa polkupyörän pyörä, joka myös on kätevää töissä.

Lopulta sinun pitäisi saada erinomaisia ​​moottoriajoneuvolla johon mahtuu yksi tai kaksi matkustajaa. Lisäksi suunnittelu voi kuljettaa lastia vähäinen massa.

Suositukset käyttöön moottorikelkan

Jälkeen kotitekoinen moottorikelkan moottori hara on tehty, voit alkaa käyttää sitä. Huomaa kuitenkin, että seuraa turvatoimet, se poistaisi henkilövahinkoja. Täten voidaan ylittää läpi tämän ajoneuvon jäätynyt vesi.

Vaihtoehtoinen valmistus moottorikelkan

Kotitekoinen moottorikelkka kävely traktori voidaan tehdä, ja useita muita teknologiaa, moottori on tarkoitus käyttää, lainattu sanoi laitteita. Ennen asennusta, edullisesti valmistaa työnnettävää "Neva9raquo,, joka on japanilainen moottori. Useimmissa tapauksissa laitteet on osa nelisylinterinen moottori bensiini, joka on ilmajäähdytteinen. Kuitenkin, kaksitahtimoottoreiden voidaan myös käyttää, koska niillä on alhainen paino. Jos teet ajoneuvon sellainen moottori, saat tyylin, joka parhaiten sopii korjata ja se voidaan käynnistää manuaalisesti.

Moottorikelkka moottorin viljelijä pystyy nopeutuu 70 km tunnissa. Kuitenkin tässä tapauksessa, että teoksia kokoonpanon pitäisi lähestyä ammattimaisesti. Tämä saadaan moottorikelkka, joka pystyy voittamaan luminen ruuhkia. On samanlainen yksikkö tulee kyntää maata, mennä metsään, metsästys ja kalastus sekä helppo ratsastaa. Polttoaine on kulutettu pieni määrä, jättää näin noin 2 litraa tunnissa.

Moottorikelkka moottorin hara edullista toteuttaa järjestelmä, joka edellyttää, että on olemassa kaksi sukset (ne sijaitsevat edessä), ja yhden raidan - jäljessä. Tämä muotoilu on korkeampi stabiilius.

Toisen suoritusmuodon valmistamiseksi moottorikelkan

Ensiksikin on otettava pääkomponentit tulevaisuuden rakentamiseen. Seuraavaksi moottori asennetaan tela moottoriin. Kaksi tankoa täytyy kiinnittää toukka moottoriin. Veto on kiinnitetty poikkipalkin, ja ohjauspyörän ja hiihto. Tankojen välinen tulisi asentaa istuin ja telineeseen. Tuottavat moottorikelkka kävely traktorin käsillään, että piirustukset pitäisi ehdottomasti lukea ennen työn aloittamista, sinun täytyy käyttää nastoja ja pultteja, jotka vahvistavat kaikki laitteen osat. Tällä voimme olettaa, että kelkka on valmis.

Moottorikelkka kävely traktori käsillään videoita, valokuvia ja vinkkejä

Miten muuntaa moottorikelkan takana traktorin

Paras talvi Ajoneuvon maamme on moottorikelkka. Sen tunnusmerkki on sen korkea suoritusteho ja parantaa käsiteltävyyttä. Tämän lisäksi taloudellinen polttoaineen kulutuksessa. Moderni markkinat ovat täynnä kalliimpia merkkejä moottorikelkat, niin osta se kaikki eivät voi. Jos sinulla aisaohjattavaa traktorin, vapaa-aika, tarvittavat työkalut ja hieman kekseliäisyyttä voit rakentaa itse moottorikelkan alla kuvataan, miten muuntaa perästäkäveltävien moottorikelkalla.

Miten muuntaa moottorikelkan takana traktorin

Miksi aisaohjatut? Tämä on käytetty laite, joka on saatavilla lähes kaikissa omistaja sisäkenttä. Talvella ei tarvitse käyttää sitä viljelyyn ja hoitoon kasveja. Siksi moottori moottorin Kultivaattorin talvella voidaan asentaa moottorikelkan mutta keväällä palasi perästäkäveltävien traktorin.

Valmistuksessa moottorikelkan moottorin tavallisesti käytetään moottori-lohkojen keskiluokan, läsnä säädettävä vetoaisan ja manuaalinen säätö. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää perästäkäveltävien "Neva" valmistukseen moottorikelkan. Kustannukset tällaisen yksikön keskimääräinen ja asennetut moottorit kootaan Japanissa.

Myös sellaisia ​​moottoreita asennettu paineilmaa jäähdytys, joka on plus valmistukseen moottorikelkan. Tuloksena kaikki teokset ovat täydellinen moottorikelkka, teho 6-7 hv Tämä mahdollistaa tehdä yksi tai kaksi ihmistä ja pieni kuorma alla kuvataan, miten muuttaa vetokoneet moottorikelkka yksityiskohtia.

Jotta voidaan rakentaa moottorikelkan tarvittavat tiedot, kuten moottori, hitsaaja, putki Bender ja joissakin ostettu osia. Useita vaiheita valmistuksen moottorikelkka Monitoimikoneen.

Muotoilu peredelaki Monitoimikoneen vuonna moottorikelkka

Ensinnäkin, sinun täytyy kuvata tulevaisuuden auton suunnittelu muodossa piirustus. Tätä analyysiä auttaa tehdään kotitekoisia moottorikelkka. Rakentaminen itse koostuu kahdesta osasta: orja ja isäntä. Käytettävän osa koostuu vaimentimet, jalasten ohjauspylvään. Valmistaa johtava osa tarvitsee kehys, aseman ja tehoyksikön.

Suunniteltaessa kotitekoinen hanke, tulisi määritellä etukäteen rakentamisen, jotka tehdään itsenäisesti, ja korostaa osia, jotka on ostettu.

Kun olet luonut piirustuksen, siirry valmistuksen kehyksen. Tätä tarkoitusta varten, on toivottavaa käyttää putkia. Joskus käyttää tavallista vettä, mutta enemmän voimaa sinun täytyy käyttää putkea moottoripyörän runkoon. Antaa kehyksen halutun muodon, käyttämällä putken, joka taivuttaa putken. Ne on kiinnitetty hitsaamalla.

Välttämiseksi vakavia virheitä kokoonpanon moottorikelkka, runko-osat on ensin kiinnitetty pistehitsaamalla. Kun tarkkailun oikeellisuuden suunnittelu, liitokset hitsataan saumatonta yhden sauman. Tämän jälkeen valmis runko on hitsattu kiinnityskorvia moottorin, juoksijat, istuimet, ohjauspyörän ja muut osat.

Jalakset ovat yksi tai kaksi leveä sukset on kiinnitetty saranaan yhteyden ohjauspylvään. Iskunvaimentimet - on paras ratkaisu valmistuksessa etuhaarukkaan. Tähän tarkoitukseen parhaiten soveltuvia vipu iskunvaimentimet, joita käytetään moottoripyörissä.

Moottori ja vaihdelaatikko on asennettu johtava osa kerätystä moottorikelkka. Tässä se on tarpeen päättää etukäteen siirtää toukka tai pyörän käyttää kurssin. Molempia toimilaitteita käsittävät sekä etuja että haittoja.

Asennettu moottorikelkalla takavetoinen mahdollistaa sen olevan ketterämpi ansiosta kevyt. Mutta välttää luiston päälle irtolunta niiden on täytettävä piirejä. Käytettäessä toukka-asema, lisää läpäisevyyttä moottorikelkan, mutta lisää merkittävästi sen paino, mikä vähentää ohjattavuutta.

Toukkia moottorikelkka, voit myös tehdä omia. Siten on mahdollista käyttää eri materiaalia .: Kuljetinhihnat, moottoripyörän ketju, vesijohdot jne Tärkein tehdä niistä luotettavia, helposti ja tarkasti, jotta siitä hyvän otteen kengän pinnan.

Moottorikelkat saavuttaa jopa 60-70 km / h. Mutta tälläkin moottorikelkan nopeus on melko vaarallista kuljetusmuoto. Kun liike tapahtuu lumen pinta liikkeen muuttuu toistuvasti, jopa lyhyt matka. Erityiset altistavaa ajattelemattomasti ajaa metsässä suurilla nopeuksilla. On myös syytä huolellisesti siirtyi viheralueet tuntematonta, kun tuore pudonnut "kevyt lumi".

Voit ajon oli vähemmän ongelmia, sinun on käytettävä erityisiä vaatteita. Mitä suurempi nopeus on moottorikelkka, vaativammat olla vaatteita. Meidän aikanamme saappaat ja Toppatakit eivät enää sovellu. Vaatteet on suunniteltu nimenomaan ajaa moottorikelkkaa. Tarvitset myös käyttää erikoistuneita kypärää.

Miten tehdä moottorikelkka Monitoimikoneen videoita kädet

Ei kommentteja, mutta voit ensin jättää kommentin.

Moottorikelkka Monitoimikoneen

Moottorikelkka - tämä on varsin hyödyllinen koneen, joka pystyy voittamaan korkeat hangessa kantaen paitsi kuljettaja, mutta myös pieni matkatavaroiden. Kalleus joissakin malleissa moottorikelkat tekee niistä lähes saavuttamattomissa väestön enemmistöä. Tämän vuoksi monet pohjoisen ja keskiosissa mieluummin moottorikelkat improvisoitua. Hyvin usein käytetyt tiedot perästäkäveltävien traktori - moottorikelkalla pohjan tämän laite kytkeytyy varsin voimakas ja kimmoisa.

Miten valita moottorin moottorikelkkaa?

Ennen tehdä Monitoimikoneen moottorikelkka, sinun täytyy valita moottorina yksikössä. Paras vaihtoehto olisi käyttää moottorin varustettu perävaunun Hinauslaitteen ja manuaalinen valvontamekanismia. Nämä komponentit ovat moottorit Koneharat Neva MB-1 ja MB-2. Ne ovat melko luotettavia, kestää suuria kuormia ankarissa sääolosuhteissa, ei katkea kylmissä lämpötiloissa.

Sen lisäksi, että moottoreita Venäjän vallan jyrsimet voidaan myös käyttää moottoreilla viimeistelty Japanissa. Mikä parasta, jos valitset 4-tahti yksisylinterinen moottori, joka on varustettu jäähdytysjärjestelmä. Tämä moottori on myös erinomainen toiminnallinen suorituskyky, käytännössä ei ylikuumene, ja sen yksityiskohdat eivät ole alttiita korroosiolle.

Kolmannessa suoritusmuodossa - tämä hakemus moottorikelkan moottorin kultivaattorin 2-tahtimoottori. Sille on ominaista yksinkertainen rakenne ja pieni paino. Tällainen moottori moottori hara on erittäin helppo korjata, joilla on käsillä vain avaimet ja ruuvimeisseli.

Valmisteet valmistukseen moottorikelkka

Tehdä moottorikelkka Monitoimikoneen kätensä, sinun täytyy valmistautua etukäteen materiaaleja ja laitteita.

Töihin tarvitaan:

 • Hitsaus laitteet;
 • Bender;
 • Bulgaria;
 • pora;
 • Avaimet ja ruuvitaltat;
 • Aseta kiinnittimet;
 • Putket, joiden halkaisija on 1 cm;
 • Teräslevyt 5 mm;
 • kaulukset;
 • paheet;
 • sorvi;
 • Pyörät.

Lisäksi valmistuksessa laitteet ja materiaalit, se on äärimmäisen tärkeää tutkia piirustuksia huolellisesti. He ehdottavat sinulle, miten ja missä järjestyksessä koota elementtejä moottorikelkan.

Moottorikelkka kerätä pohjalta kävely traktori on paras lämpimässä kuivassa paikassa, kuten autotallissa. Tällaisessa tilanteessa tiiviste kuivuu nopeammin ja maali käytät suunnitella yksikköön.

Miten tehdä moottorikelkan moottori hara - vaiheittain kokoonpano

Noudattamisesta algoritmi moottorikelkka valmistukseen moottori hara puolet tulos riippuu. Siksi seurata kaikkia toimia tiukasti järjestyksessä alla. Kotitekoinen moottorikelkka on tehty seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aloita kiehua rungon. Tämän vuoksi on tarpeen käyttää teräslevyjä ja putkia. Taivutus työkalu muokata tietoja esilämmittää metallia kaasupoltin. Liitososat yksinomaan hitsaamalla. Sen valmistuksen jälkeen runko-väri metalli mahdollisimman pitkään vastustanut korroosio;
 2. Täydellisen kuivumisen jälkeen muste on tarpeen, jotta kaikki liitokset ovat erottamattomat sauma, sitten kantavan kehyksen hitsata tukeva metallikannatin, joka pitää moottorin moottorikelkan. Vaihtoehtoisesti voidaan hitsata kiinnike valurautaa, mutta siihen on sallittu vain siinä tapauksessa, että moottorikelkka on suuri ja raskas;
 3. Seuraavassa vaiheessa alaosassa moottorikelkan suksien Monitoimikoneen on hitsattu. Tehdä tämän, ottaa teräsnauhat, kuumenna niitä, ja taivuta etuosat osien kulmassa 45 °. Muista sammuttaa metalli, niin että myöhemmin hän ei palaa alkuperäiseen asentoon;
 4. Asenna seuraavaksi kiinnike moottorin, kytkimen ja sytytysjärjestelmä moottorin hara. Takana kelkan asennus ja kiinnitä polttoaine- ja öljysäiliö;
 5. Sen jälkeen hitsataan suunnittelussa istuimen ja kahva. Oikealle kahva siirrä kaasuvipu kytkintä, käynnistä ja käsijarru vivut avain ampui moottori hara. Pystysuora akseli aseiden yhteydessä suksilla niin, että ne käännetään ohjauksen vuoro.

Valmistettu moottorikelkka konsoli moottorin jyrsin on lähes mitenkään huonompi niiden markkina kollegansa. Se pystyy kuljettamaan aikuisen matkustajan ja hänen matkatavaroidensa hieman syvässä lumessa. Tässä polttoaineenkulutus kotitekoinen moottorikelkka on paljon vähemmän.

Tuotantojakelussa moottorikelkka

Tämä menetelmä soveltuu tapauksessa, jos haluat enemmän läpäisevä laite, joka voi helposti voittaa paitsi kinosten, mutta myös soilla. On syytä pitää mielessä, että tela yksikkö on raskaampi, mikä vaikuttaa haitallisesti sen nopeus ja ketteryys. Lisäksi tällaisen moottorikelkan moottorin Cultivator edellyttävät riittävän tehokas moottori antamiseen vähintään 9-10 litraa. a.

Älä unohda, että kuten ensimmäisessä tapauksessa, lisäksi moottorin moottorin jyrsin, moottorikelkka täytyy varustaa sytytysjärjestelmään, kytkin, kuristusventtiilin asentokytkimet, käynnistin, käsijarru vivut ja, jos mahdollista, ajovalaisin valaistus. Siten on olemassa vaara, että kaapelit ja letkut, kun kelkka voi kietoutua kappaleita. Tämän välttämiseksi, tiukasti turvata kaikki letkut ja johdot runkoon pihdeillä. Vielä parempi, jos ennen kuin tuotaisiin kumilla tai silikonilla letku, joka suojaa johdotus kosteuden vaikutuksesta.

Prosessi toimii tuotantoon moottorikelkan Monitoimikoneen tässä tapauksessa on lähes sama. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tuotantoon toukkia. Tehdä tämän, se on parasta käyttää kuljetinhihnan riittävän paksua. Ennen valmistuksen toukkia, huolellisesti tutkia järjestelmää, jossa järjestyksessä tiettyyn paikkaan ja käyttöönoton mekanismin pääosista.

Menettely valmistukseen tela mekanismin moottorikelkan moottori hara seuraavasti:

 1. Toteuttaa ensin muovinen vesijohto ja pituus 470 ja läpimitta on 40 mm, ja leikataan sen osia - ne toimivat aihioita tulevien korvakkeiden;
 2. Näin kukin työkappaleiden avulla putken pyöreä;
 3. Valmiina korvakkeet on kiinnitetty liukuhihnalta avulla huonekaluja pultit. Tässä tapauksessa, muista noudattaa samoja niiden välinen etäisyys. Muuten, liikkeen mekanismi vetopyörän hampaat menevät päällekkäin ja jotka johtavat ylityksen ja sen toukka dia rullat;
 4. Poraa reiät pultteja kappaleita porakoneella ja poranterä puun erityinen teroitus;
 5. Sitten tehdä jälkien akseli ja tukea laakeri käyttäen teräs osat;
 6. Tämän jälkeen luodaan mekanismi seurata kotitekoinen moottorikelkka.

Moottorikelkka varustettu toukka mekanismi voi helposti poistaa alueita märkää lunta tarttuu tien ja suo alueilla.

Jos sinulla ei ole riittävän tehokas moottori moottorin-lohko, mutta haluat saada moottorikelkka, joka pystyy liikkumaan läpi suon, on mahdollista varustaa yksikkö yhdistettyjä elementtejä liikkeen.

Tämän kappale olisi järjestettävä takana kelkan ja hiihto - alle etupyörä kokoonpano. Tässä tapauksessa, se on seurataan mekanismi toimii lähtöosasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin